Ste spoznali ljubezenskega partnerja in vas zanima ali je vaša duša dvojčica? Ali pa ste že dolgo v razmerju in bi si radi potrdili, da je oseba s katero delite svoje življenje, vaša duša dvojčica? Mogoče pa le iščete svojo dušo dvojčico? Potem spoznajte 37 znakov, da ste spoznali svojo dušo dvojčico!

Po grški mitologiji se verjame, da je grški Bog Zeus razdelil človeško “telo” na dva dela, saj ga je bilo strah, da bi bilo premočno, če bi ju spojil v eno. Tako sta nastala dva telesa, moški in ženska. Naredil je tako, da se morata te dve duši v toku svojega življenja najti, da bi lahko izkusila popolno moč, ki jo nudi ljubezen.

Nekateri pravijo, da je težko najti svojo dušo dvojčico med toliko ljudi na svetu. Vendar verjamem, da je naš dušni dogovor bil sprejet v nesnovnem svetu in, da nas naša duša dvojčica čaka, nekje na naši poti. Zato, kadar najdete svojo dušo dvojčico, si nikakor ne dovolite, da bi jo izgubili!

Na psihološki ravni je pomen duša dvojčica, da imamo z nekom zdrav odnos, da se v popolnosti ujamemo, razumemo in si enostavno ne predstavljamo življenja brez te osebe, saj bi nam tako manjkal en del nas.Ko spoznamo to osebo, se naše življenje spremeni na bolje in občutimo iskreno, brezpogojno ljubezen. Seveda, pa tudi v takšnih odnosih prihaja do prepirov, vendar se težave razrešijo na miren, razumen in spoštljiv način.

30 znakov, ki nakazujejo, da ste spoznali svojo dušo dvojčico!

1. Ob njih se počutite varno.

Kadar imamo naporen dan, se le ob tej osebi sprostimo in se počutimo varne. Vse skrbi in strahovi, ki jih imate se ob njegovi/njeni prisotnosti razblinijo. Postanete bolj mirni in veseli. Tudi, kadar imate slab dan, veste, da vas bo njegov/njen nasmeh spravil v dobro voljo. Že samo, kadar razmišljate o tej osebi se počutite imenitno.

2. Ob njem/njej se počutite popolno.

So del tistega dela vas, ki ga nikoli niste razumeli. Lahko je to nerodnost, slabo kuhanje, hiter temperament… Druga oseba to zmore spremeniti v vas, saj vam pokaže popolnost. Lahko tudi nadoknadi tisto, česar vi nimate, in ste tako v popolnosti. Recimo vi ste zelo nemirna oseba, vaš partner pa je zelo miren in vas njegova energija tako zelo pomirja. Drug drugega tako dopolnjujeta z vsemi slabostmi in dobrinami. Tako uravnotežita energijo in postaneta ena celost.

3. Hitro se pobotata.

Kadar pride do prepirov, želite na miren način razrešiti vsekakršno težavo. Tudi, če se spreta, se hitro pobotata, saj ne zdržita drug brez drugega. Hitro najdeta rešitev za vsako težavo in se sproti pogovarjata o težavah, ki so nastale.

4. Njihova sreča vam je pomembnejša.

To je eden pomembnejših znakov! Če je njegova/njena sreča vaša, potem je to močan znak duš dvojčic. Ne glede na to, čemu vse se morate odreči, če bo to vašega dragega ali drago osrečilo, boste to tudi storili. Skrbite za to, da se vaša boljša polovica čuti srečno in ljubljeno. Čutite potrebo po tem, da dajete znake ljubezni osebi, ki jo ljubite in to vam nikoli ne postane dolgočasno ali odvečno delo.

5. Sprejemata razlike med seboj.

Spoštujeta vse razlike, ki jih imata. Naj bo to vera, barva kože, druga kultura, zanimanja…. Dovolite, da so to kar so in tako tudi vaša boljša polovica, vas sprejme takšni kot ste. V vas nekako ne vidijo napake in tudi v njih ne.

6. Spoštujeta čas, ki si ga vzameta vsak zase.

V odnosih je potrebno tudi, da imata partnerja tudi čas zase, da sta v svoji samoti…To je potrebno spoštovati, saj je pomembno, da ima človek čas zase in počne to kar ga veseli. Kadar rečete ljubljeni osebi, da bi radi bili zase, to sprejme brez premislekov.

7. Imata podobne ali iste cilje.

Normalno je, da vseh ciljev v življenju nimata enakih, je pa glavni cilj vedno enak ali pa vsaj podoben. Ostali cilji, ki niso podobni vaših jih spoštujete in prav tako, vaša boljša polovica spoštuje vse vaše cilje in prepričanja. Tako ustvarita močno povezavo in sta v podporo drug drugemu.

8. Dopolnjujeta svoje pomanjkljivosti.

Spoštujeta svoje pomanjkljivosti in jih želita dopolniti, tako, da drug drugemu pomagata. Kadar spoznate njihove šibke točke, se nenehno trudite, da bi jih izboljšali, prav tako, se trudi tudi vaš partner. Skupaj si želita, da bi bila boljša človeka.

9. “Bereta” si misli.

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste točno vedeli, kaj vam partner želi povedati ali pa si končujeta stavke? Ni potrebno niti, da vam pove svoje misli, ker že veste, kakšne so.

10. Imata močno čustveno povezavo.

To kar druga oseba občuti, občutite tudi vi in tako je tudi s to osebo. Če se vaš partner počuti veselo, boste tudi vi veseli. Kadar boste v službi napredovali, bo vaš partner občutil isto mero sreče, kot jo občutite vi. Kadar občutite, da ga/jo je strah, ga/jo želite zaščititi pred celotnim svetom. Imata močno sočutnost drug do drugega.

11. V sebi imate močan občutek, da je to prava oseba za vas.

Ko ste s to osebo, vam vaš notranji glas močno govori, da je to oseba, s katero ste tesno povezani in z njo lahko delite svoje življenje. Druge osebe vas več ne zanimajo, vidite le njega/njo. Ne glede na to kje ste, kaj delate, želite le biti s to osebo. To pomeni, kadar ste z njim/njo in imate intuitivno zelo močne občutke in ste brez dvomov, da je to prava oseba za vas, potem ste verjetno našli svojo dušo dvojčico.

12. Vedno znova se znajdeta skupaj.

Če s to osebo še niste skupaj, se zmeraj srečata na istih krajih, na katerih niste vedeli, da bodo tudi oni tam. Kadar pa se pogovarjata, čutita močno energijo in povezavo.

13. Čutite, da je prišel pravi čas.

Tudi, če še niste skupaj, čutite, da je v vaše življenje vstopila duša dvojčica. Prisluhniti morate le notranjemu glasu, ki vam glasno govori, katera je to oseba! Pripravite se na to, da v življenje spustite svojo dušo dvojčico.

14. Vedno vas razume.

Ne glede na to v kakšnem duševnem stanju ste je partner vedno z vami in vam razume ter tako vi tudi njega. Vedno se podpirata in sta skupaj tako kot v dobrem tudi v slabem.

15. Občutek imata, da se poznata že dolgo časa.

Občutek dobite kot, da jih poznate že dolgo časa, čeprav ste jih komaj spoznali. Če je eden od vaju rekel, da ima občutek, da se poznata že od prej, je velika verjetnost, da sta bila že skupaj v prejšnjem življenju in sta sedaj zopet srečala. Tekom časa pa se pričnete spraševati, kaj bi brez njih in lahko imate tudi močne “deja vu” občutke.

16. Vedno si pomagata.

Kadar vam partner pove svojo težavo, mu/ji želite pomagati po vseh svojih pomoči. Dobite občutek, da njegovi/njeni problemi tudi vaši. Vedno sta si pripravljena pomagati in vesta, da si lahko brez skrbi zaupata vse svoje težave.

17. Sprejemate njegove/njene napake.

Zavedate se, da ima vsaka oseba napake, zato jih je potrebno sprejeti, saj nihče ni popoln. Radi ga/jo imate takšnega/takšno kot je. Mogoče jih še imate toliko bolj radi, saj opažate, da jih napake in pomanjkljivosti delajo bolj človeške in edinstvene. Enako sprejema vaše napake tudi partner.

18. Podpirate ga/jo pri njegovih/njenih ciljih.

Želite, da se mu/ji uresničijo želje, ki jih ima. Podpirate ga/jo pri vsem, kar veste, da ga/jo bo razveselilo in osrečilo. Tako vaša boljša polovica tudi za vas drži pesti, da boste vse dosegli kar si želite.

19. Skupaj sta v dobrem in slabem.

Kar koli se zgodi, so z vami in vi z njimi. Ne predate se zlahka, saj so vaša čustva do njih preveč močna. Z vami so v bilo kakšni situaciji in zdravstvenem stanju.

20. Ljubite jih takšne kot so.

Veste, da ste našli svojo dušo dvojčico, ko na njej/njemu ne bi spremenili ničesar. Všeč vam je takšen/a kot je in ga/jo sprejemate v popolnosti.

21. Med vama ni sovražnega govora.

Nikakor si ne želite prizadeti svoje boljše polovice, trudite se le, da je vaša ljubljena oseba srečna in se počuti ljubljeno. Nikoli ne pomislite, da bi mu/ji rekli kaj žalega ali mu/ji grozili, saj se vam to ne zdi primerno, niti potrebno.

22. Za srečo potrebujeta le ljubezen.

Od svoje ljubljene osebe želite le brezpogojno ljubezen in prav tako vaša ljubljena oseba to išče od vas. Vse ostalo vam ni toliko pomembno kot ljubezen vašega partnerja.

dusa dvojcica

23. V popolnosti si zaupata.

Ne glede na to kje je vaša ljubljena oseba, veste, da se bo vrnila k vam. V to ne dvomite in ste brez skrbi, saj se zavedate, da pripada le vam. Tudi, če sta oddaljena kilometre, vas bo zadovoljil tudi telefonski pogovor. In enako velja za vašega partnerja.

24. Prisluhneta drug drugemu.

Kadar se pogovarjata, se gledata v oči in poslušata vsako besedo, ki jo izgovorita. Želite ga/jo v popolnosti razumeti, zato tudi pozorno poslušate. Ve pa tudi kaj vam more povedati, da bi se počutili varno in ljubljeno. Tako tudi vi.

25. Vedno vam je v mislih.

O svoji ljubljeni osebi razmišljate pogosto, tudi takrat, ko ste nanj/o zelo jezni. Je vaša prva misla zjutraj, ko se zbudite in zadnja, zvečer, ko greste spati.

26. Ljubezen je večja od ponosa.

Vajina ljubezen vam veliko več pomeni kot vaš ponos, zato tudi veste, kdaj se morate opravičiti in tako tudi on/ona.

27. Vse bi ponovili še enkrat.

Če bi vas nekdo vprašal, če bi bili s to osebo še enkrat znova, bi vaš odgovor bil: “DA!”. V vašem življenju imajo pomembno vlogo.

28. Občutek imate, da sta si “usojena”.

Nimate nobenih dvomov, da oseba ni namenjena za vas. V srcu veste, da sta si usojena.

29. Kadar ste s svojim partnerjem, se počutite sproščeno.

Ko ste v bližini svojega partnerja občutite samo prijetne vibracije, ki vas sproščajo in odženejo ves stres iz vas. Ob njih se počutite kot, da ste doma. In enako se on/ona počutijo.

30. Ne želite jih izpustiti iz svojega življenja.

Želite le njihovo ljubezen in, da so ob vas za vekomaj. Ne želite drugih oseb in se z njimi ne spogledujete, želite le njega/njo.

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.