Verjamete v angele varuhe? Če ja, kakšen je vaš angel varuh?

Nekateri pravijo, da nam je dodeljen en angel varuh, ki je z nami celo življenje. Preberite si kaj več o njih in kako vzpostaviti stik z njimi.

Angel varuh – kako lahko vzpostavimo stik z našim angelom varuhom?

Marsikdo ne verjame v angele. Da bi pa nekoga prepričali, da verjame vanje je pa v današnjem svetu, precej težka naloga. Svet se vse bolj in bolj vrti okoli materialnih stvari. Osredotočeni smo na druge stvari in tako ne prepoznamo znamenj vesolja, ki jih občutimo. Da bi verjeli v angele je podobno kot vera, to je osebna izkušnja. Nobena knjiga ali oddaja vas ne bo prepričala, da bi verjeli v angele. To se preprosto morate sami odločiti in jih priklicati v vaše življenje.

Angel varuh se vam lahko v vašem življenju prikaže v katerikoli obliki, ki si jo sami zamislite. Nekateri jih vidijo kot mile in lepe ženske, nekateri kot bojevnike in drugi kot stare modrece z veliko izkušnjami. O angelih je veliko legend tako kot pri ostalih mističnih pojmih. Mnogo ljudi verjame, da imajo samo enega angela varuha, ki jim stoji ob strani celo življenje, nekateri verjamejo, da imajo enega varuha, vendar obstajajo še drugi, ki nam lahko priskočijo na pomoč, kadar jih prosimo.

Angel varuh in osebna duhovna rast

Kadar duhovno rastemo, nas lahko v različnih obdobjih obiskujejo, različni angeli varuhi. Pomagajo nam na naši poti in nas učijo, to kar moramo vedeti. Nekateri ljudje verjamejo, da je naš angel varuh v nas, ki se imenuje višji Jaz, del nas, ki je v sozvočju z duhovnim svetom in vesoljem. Angeli so takšni kot jih dojamete. Kadar želite vzpostaviti stik z svojim angelom varuhom, pošiljate sporočila vesolju, da ste pripravljeni spremeniti svoje življenje.

Vendar morate vedeti, da s tem sporočate, da prevzemate odgovornost za svoja dejanja. Za svoje težave ne krivite več svojih staršev, prijateljev, sodelavcev, šefa ali partnerja. Ko izrečete, “želim počistiti svoje življenje”, dajete znak angelom in tako povežete stik z njimi. V svoje življenje prikličemo božanskost in s tem sprejmemo, da se bomo spremenili.

Prvi stik z angelom varuhom

Prva stvar, ki jo morate storiti, da bi prišli v stik z angelom varuhom je, da iz sebe odstranite vse zamere in sovraštva. Izbrišite vso negativno in nepotrebno energijo iz svojega življenja. Angele pa prosite tudi, da posvetijo svojo luč na vse vaše težave, da jih boste lažje reševali in jih tudi opazili. Ko se boste rešili nepotrebnih bremen in se rešili svojega “zapora”, obsojanj in samokaznovanja, se bo vaš pogled na svet spremenil in postal bolj čist ter vznemirljiv.

Angel varuh

Fotografija – Pixabay: Alexasfotos

Angel varuh in kako z njim vzpostaviti prvi stik?

S svojim angelom varuhom se lahko povežete kadarkoli, pa naj bo to med meditacijo ali molitvijo. Povejte mu kaj potrebujete. Samo pričnite govoriti in se z njim pogovarjajte. Povejte mu kako se počutite. Zelo radi prisluhnejo vašim napredkom in veselju. Prisluhnili bodo tudi takrat, ko ne boste imeli pozitivnih misli. Na vsa vprašanja, ki jim boste postavili, vam bodo odgovorili. Vidite lahko prebliske, znamenja in podobno.

Najlažji pristop za vzpostavitev stika z angelom

Vsak kdo pozna angelske kipce. Če imate kipec v stanovanju ali v sobi, kjer živite oziroma delate, pritegnete na takšen način angelsko energijo. Ta kipec vas bo opominjal, da niste sami v vesolju in da so naklonjene energije vse okoli vas. Obstaja tudi angelski nakit, katerega lahko nosite vsepovsod z sabo in vas vedno obdaja z naklonjeno energijo. Če imate radi meditacijo, si v sobo v kateri meditirate, obesite sliko angela. Slika vam bo pomagala doseči angelske svetove.

Ko boste vstopili v stik s svojim angelom varuh, vam bo stalno pošiljal pomembna sporočila. Te lahko vidite kot znamenja ali jih celo slišite. Več pa ko boste delali z njim, več boste dobili sporočil in večje bo razsvetljenje.

Angel varuh

Fotografija – Pixabay: Alexasfotos

Kako in o čem se pogovarjati z angelom varuhom?

Kadar imate probleme in te želite povedati svojemu angelu varuhu, mu povejte tako, kot bi razlagali samo situacijo, ne pa problem.

Če sprejmete neko situacijo kot problem, to pomeni, da je to za vas slabo in se iz tega nimate namena učiti.

Če pa sprejmete problem kot situacijo, katera se je morala zgoditi, da vam pomaga napredovati in se učiti, potem ste sprejeli svoj problem pozitivno.

Čeprav nekateri problemi terjajo veliko čustev, se ustavite in se vprašajte, zakaj se vam je ta dogodek zgodil in kaj vam želi pokazati oziroma povedati. Naučite se obvladovati svoja čustva. Strah nam lahko zaslepi pogled in situacije ne vidimo jasno. Enako ravnajte tudi z pozitivnimi dogodki.

Zazrite se vase in pomislite, kako angel varuh vpliva na vaše življenje

Ste se kdaj vprašali, ko ste preživeli z neznano osebo prelep dan in je nikoli več srečali ali slišali za njo, zakaj se vam je to zgodilo? Zakaj so vam angeli poslali to osebo v vaše življenje? Se morda morate kaj naučiti iz tega dneva.Verjetno ne boste takoj dobili vseh odgovorov, vendar boste čez čas delček po delček sestavljali svojo sestavljanko in dobili boste celotno sliko.

Poprosite svojega angela varuha, da vam pomaga oceniti vaše dojemanje ali potrebujete pri nekaterih področjih več delati in na nekaterih manj? Vprašajte ga, kaj morate še izboljšati v svojem življenju in česa se morate znebiti. Vam je morda, nekdo narekoval kako morate živeti svoje življenje in kako morate dojemati same sebe? Angeli vam lahko pomagajo rešiti vsa ta nepotrebna bremena, le poprositi jih morate!

Vsakodnevna pomoč angelov za lepše življenje

Angeli vam bodo pomagali, da boste ohranili etična merila. Njihova pomoč se izraža v najvišje dobro in ne le za vas, ampak tudi za vse, ki so okoli vas. Nekateri ljudje se čarovnosti zelo ustrašijo, saj mislijo, da bodo prekinili tok namenjenih dogodkov in s tem škodovali ljudem okoli sebe. A ne zavedajo se, da angeli, nobenemu ne škodujejo. Kadar angeli opazijo, da se nekdo ne drži discipline in se ne naučijo vrednot ter načel, jih enostavno izločijo iz svojega kroga. Angeli obdržijo v svojem krogu samo dobre, disciplinirane osebe in tiste, ki se želijo naučiti pozitivnih vrednot in načel. Oseba, ki se ne nauči načel in vrednot, se napoti v drugo smer in pri tem ni kriv ali oškodovan, ne učenec, ne učitelj.

Naš angel varuh je izbran zelo skrbno. Že preden smo prišli na zemljo, smo bili središče pozornosti. Če ste se odločili za angelsko čarovnost, ste majhna skupina ljudi, ki želi preseči materialni svet in se podati v svet ljubezni, smeha in duhovnosti. Zato je naš angel varuh zelo skrbno izbran, saj vsak izmed nas ima svojo posebno nalogo, zaradi katere je prišel na to zemljo. Naš angel varuh nam neprestano pošilja sporočila v naše sanje, občutja, dogodke in videnjih, da bi nas spomnil, zakaj smo prišli na ta svet. Angeli niso plod vraževerja ali fantazija. Na zahodu so angeli že stoletja priznani kot, najvišja energija.

Če se povežemo z svojim angelom varuhom, potem zmoremo vse, saj je naš vodnik na mnogih ravneh našega obstoja. Verjetno mislite, da so angeli sami po sebi božanskost, vendar niso in tudi niso nekakšni posredniki med nami in Bogom.

Če se odrečemo angelom, pristanemo v togem sistemu sveta in v svetu, kjer so prepričanja drugih oseb pomembnejša od naših. Podobni članki

Dodaj odgovor