Verjamem v to, da obstaja samo en izvedenec za vašo vero in božanstvo, to ste vi sami. Ko pride tisti čas, da se odpravimo po poti onostranstva, ne bo šel z vami nihče drug, kot le vi in vaše versko prepričanje. V tem članku bom opisala kako nam lahko pomagajo angeli in kaj pravzaprav so.

Kaj so angeli?

O angelih so govorili že davno. So del človeške zgodovine in civilizacije. Včasih so v ospredju, včasih nekje v senci, vendar so vedno z nami. Kadar pokličemo angela se dvignemo nad versko dogmo in se dotaknemo univerzalnega duha. Angeli so naši duhovni voditelji in pomočniki. Pomagajo nam predvsem pri nalogah, ki smo si jih zastavili. Z angeli se lahko z lahkoto povežemo, le poskusiti moramo.

angeli

Verjeti v angele?

Angeli so enako resnični kot vi. Preden pridemo na ta svet, obljubimo, da bomo delali le najboljše. Ta obljuba je zelo pomembna, vendar večina hitro pozabi na to. Naučiti se moramo poslušati, če se zapremo pred angeli postanejo, le pravljična bitja in prijetne zgodbe. Angeli so z nami od našega prvega dne in nas nikoli ne zapustijo. Zavedajo se, da ste duh, ki nosi človeško obleko in izpolnjuje svojo usodo na tem svetu. Ni nobenega pravega načina, kako verjeti v angele in živeti duhovno. Iz raziskovanj lahko odkrijemo, da so verovanja v angele veliko starejša od nekaterih današnjih relegij. Po tem bi lahko domnevali, da angeli niso le zato, ker v njih ljudje verjamemo, ampak zato ker obstajajo.

Zakaj angeli obstajajo?

Angeli so na tem planetu zato, da bi pomagali nam in ljudem v različnih življenjskih situacijah. S pomočjo meditacije vam bodo pomagali odkriti vaš visoki in pravi jaz. S tem vam bodo prinašali pomembna sporočila, nasvete in obudite lahko tudi spomine na prejšnja življenja. Kar pa je najbolj pomembno, da boste odkrili, da angeli niso povezani z našimi religioznimi predstavami. Angeli bodo povezali stik z vami, ki se bodo prilagodili glede na vaše potrebe.

Nekateri ljudje slišijo kot glasove v glavi. Vendar ne grde besede, vendar besede miru, modrosti in razsvetljenja. Drugi pa dobivajo sporočila v svojih sanjah. Ostali pa dobivajo sporočila v obliki videnj.

Kako se povezati z angeli?

Preden se boste želeli povezati z angeli, boste morali sami ugotoviti, kaj so za vas angeli, kaj za vas predstavlja beseda angel. Potem, ko boste to odkrili boste lahko nadaljevali. Jaz osebno mislim, da so angeli v obliki energije, katera lahko svojo obliko in stanje spreminja, glede na neko okoliščino.

Angeli se pa lahko pojavijo tudi v človeški obliki, da nas ne bi z drugačno obliko prestrašili.

To pomeni, da se lahko pojavijo kot, ženska ali moški, katerekoli rase ali let. Angeli imajo veliko željo pomagati ljudem in imajo jasne usmeritve ter trdna prepričanja. Angeli ne delajo nobenih razlik. Zmotno je prepričanje, da angele ne zanimajo naše vsakodnevne težave in da imajo preveč dela z drugimi stvarmi. Angeli, le čakajo na naš poziv. So naši vodniki, pomočniki in prijatelji. Vesolje je ogromno in v njem je prostor za vsakogar od nas.

angel

Božanstvo

Angeli imajo radi energijo in povezanost z božanskostjo. Ljubijo tudi čarovnost. Angelli in čarovnost so kot, poroka sklenjena v nebesih v deželi večnega poletja, na svetem kraju. Angeli nikakor ne nasprotujejo čarovnim krogom. Če jih ne želite v svojem krogu se bodo odmaknili in vas opazovali iz daljave. Če pa jim dovolite biti v vašem krogu, bodo tudi tam ustali, ob vaši strani. Odlično se znajdejo v omejenih prostorih. Zgodi se lahko, da bodo vaš prostor obdali z dodatno energijo. Angelom večkrat rečemo tudi, angel varuh. Naš angel varuh nam je dodeljen takoj ob rojstvu in je z nami v vseh utelešenjih. Pomagajo nam skozi težke poti v življenju, da se privadimo na ta svet. Predvsem pa nam pomagajo izpeljati naš božanski načrt. Vendar, če jih ne prosimo za pomoč, nič od tega ne morejo narediti.

Le nekateri si, lahko bi rekli redki si upajo delati z angeli, saj to pomeni, da bodo morali živeti častno. To pa ni vedno lahko. Nekateri si mislijo, da angeli niso združljivi z njihovim verskim prepričanjem. Vendar angeli se ne ozirajo na vaše versko prepričanje.

Angel

Beseda angel izhaja iz grške besede mal’akh, katera pomeni “senčna stran boga”. Angele res ne moremo videti, saj delajo v senci. Čutimo le njihovo energijo in učinke. Osebe, ki govorijo, da angeli ne obstajajo in da niso čarovniška bitja, ne vedo kaj govorijo. Angel je pozitivno energija, ki je hitra ali počasna, odvisno od vas. Angel se ne bo oziral na spletke in kako vam bo pomagal, saj to ni v njihovih navadah. Angelska dejanja so čista in namenjena so predvsem dviganju vaše duhovne rasti. Angeli obožujejo individualnost in ustvarjalnost. Pomagali vam bodo, da najdete svoj pravi prostor v vesolju v katerem vas ne bo trebalo biti sram, da ste to kar ste.

Angel varuh vam pomaga pri čustvenih in telesnih ovirah, da jih lažje premagate in imate lažjo pot do uspeha. Vaš angel varuh je orodje božanske svetlobe.

angel varuh

Kaj prositi angele?

Zapomniti si moramo, da z angeli ne moremo manipulirati. Saj imajo ukaze, ki presegajo naše dojemanje in v celoti upoštevajo pravila kozmosa. Lahko jih prosite za pomoč, vodstvo ali pa, da so le z vami. Angelom ne narekujte kaj morajo narediti, kdaj in kako. To nikakor ni v vaši domeni. Angeli pa nikakor ne iščejo čaščenja. Želijo si le, da bi jih opazili in jim prisluhnali. Angeli so božansko ljubeči, ki so nam zmeraj pripravljeni podati svojo roko. Rekli bi lahko, da je pogovor z angelom, enako kot, da bi se pogovarjali z vašim pojmom božanstva.

Če pa mislite, da je dovolj, da se le pogovarjate z vašim Bogom, angeli nikakor ne bodo užaljeni. Najmanj si želijo, da bi prenehali se moliti vašemu Bogu in ustvarjati dobroto ter ljubezen.Podobni članki

Komentarji

  1. Duša Vukelič pravi:

    Toliko je ljudi na svetu pa ni nikogar,da bi mi prisluhnil.

  2. Anja Vedeževalka pravi:

    Angeli so vedno z vami gospa Duša, le obrnite se na njih in vam bodo pomagali! Če pa potrebujete pomoč ali le koga za pogovor, se pa lahko kadar koli obrnete name.

Dodaj odgovor