16. Oktober 2021

Angelska karta dneva – Počitek

Preveč ste garali. Zadremajte in si malce odpočite.

Nebesa vam sporočajo, da se morate umiriti, spočiti in s seboj ravnati kot v rokavicah. Ali lahko odpoveste današnje sestanke (ali pa vsaj polovico) in zadremate? Osredotočite se na svoj ponovni začetek in se znebite nepomembnih opravkov. Objemite se, poglejte v ogledalo in si recite: “Rad/a te imam, obljubim, da bom s tabo ravnal/a s spoštovanjem in skrbjo, ki si jo zaslužiš. Čudovit/a si!”. Danes vam ni dovoljeno hiteti. Danes je dan za ljubeznivost, ki si jo izkazujete na nežen način.

angelska-karta-dneva-pocitek

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.Tudi vaš oglas je lahko tukaj!