22. Januar 2021

Angelska karta dneva – Zaščita

Vi, vaše ljubljene osebe in stvari, ki jih imate v lasti, ste varni in pod varstvom nebes.

Vaše prošnje, v katerih prosite za varnost in zaščito, so bile uslišane. Kakršne koli grožnje ali napadi so sedaj v preteklosti, saj jih je odplavil tok nebeške ljubezni. Ta ljubezen je izničila vse negotovosti, tako, da se lahko počutite povsem varno. Kadar prosite nebesa, da varujejo vas, vaše najbližje in vaš doma, so vaše prošnje nemudoma uslišane. Vaše prošnje so uslišane takoj, ko jih za to prosite. Vaša energija je zdaj lahko usmerjena k ciljem, ki so polni pomena in ustvarjalnosti, saj so vaše misli brez skrbi. Uživajte v svojem dnevu!

angelska-karta-dneva-zascita

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.