fbpx

Angelska karta dneva

Če boste začeli svoj dan z angelsko karto dneva bo to odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki bodo z vami na vsakodnevni poti. To pa je še posebej pomembno, saj boste na ta način povečali svojo povezanost z angeli.

29. Julij 2020

Angelska karta dneva – Pajek

Uresničite svoje sanje.

Objemite svoje sanje, pričnite jih živeti. Vsak dan naredite en korak, da boste bližje k svojim sanjam, Univerzum vam bo pri tem pomagal tako, da bo za vas še pospešil uresničevanje, saj boste sproščali pravšnje energije za hitrejše uresničevanje svojih sanj. Duhovni svet vas opominja, da niste sami, da takoj, ko se boste pričeli truditi in bodo vaše misli optimistične, se bo Vesolje obrnilo vam v prid. Odstranite vse negativne misli, prepričanja in dejanja iz svojega vsakdana ter dovolite, da v vaše življenje priteče tok optimizma in ljubezni. Svoje sanje pričnite dojemati tako, kot, da so se že uresničile in, da si jih vsekakor zaslužite! Zelo dobro pa je, da se posvetite ustvarjalnosti (risanje, pisanje, vrtnarjenje, petje, plesanje…) in izkoristite svojo energijo v dobre namene.

Imate občutek, da se nobena vaša želja ne uresniči? Vaše sanje se le podirajo in le stežka jih zgradite? Bodite pozorni na svoje misli, prepričanja in početja. Tudi vaši nameni morajo ostati pozitivni in odločni. Bodite ustvarjalni, pričnite delati na svojih sanjah in obenem mislite pozitivno. Vesolje ne more narediti vse za vas, če se vi ne premikate dalje. Morda se boste morali nečemu odpovedati, kaj žrtvovati, da bi dosegli svoje sanje. Vendar, ko boste prišli skozi težja obdobja, potem vas čaka le sreča in izpolnitev. Danes naj bo ta dan, ko boste naredili prvi majhen korak proti svojim sanjam!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.