28. Maj 2023

Angelska karta dneva – Bizon

Vesolje vam zagotavlja obilje.

Vaše misli danes ne smejo biti negativne. Osredotočite se na obilje in ga manifestirajte v svoje življenje. Vsega je dovolj za vse, zato tudi za vas ne bo zmanjkalo obilja in tistega česar si želite. Bodite hvaležni s tem, kar že imate in opazili boste, da vam Vesolje daje vse več in več! Ko boste v srcu občutili toplino hvaležnosti, se bodo v vašem življenju pričeli dogajati čudeži. Duhovni svet vas opozarja, da vi prav tako ustvarjate svojo prihodnost, zato bodite pozorni na svoje misli in dejanja. Bolj ko bodo pozitivna, več želenega boste pritegnili v svoje življenje.
Sedaj ste zaščiteni, zaupajte le Vesolju in vaše misli naj ostajajo optimistične. Ste zaskrbljeni, saj nimate dovolj denarja ali vas je strah, da v prihodnje ne boste imeli denar? Nikakor ne morete spoznati tiste prave osebe ali pa imate v sedanjem odnosu težave? Se primerjate z drugimi in nato vidite v sebi velik primanjkljaj? Strah, dvomi in pomanjkanje vere vase, so kot virus, ki kvarijo našo srečo ter prinašajo bolezen. Napišite si na list papirja, za kaj v življenju ste lahko vse hvaležni. Četudi se sedaj okoli vas dogajajo dogodki zaradi katerih ne morete verjeti v dobroto Vesolja, vedite, da bo to kmalu minilo, če boste spremenili svoje mišljenje. Stopite v stik s svojim duhovnim vodnikom, pogovarjajte se z njim.Spoznali boste, da je obilje vse okoli vas že ves čas. Bodite hvaležni!

angelska-karta-dneva-bizon

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.Tudi vaš oglas je lahko tukaj!