Angelska karta dneva

Če boš začel/-a svoj dan z angelsko karto dneva bo to odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so s tabo na vsakodnevni poti. To pa je še posebej pomembno, saj boš na ta način povečal/-a svojo povezanost z angeli.

OGLAS

Izvrstni izdelki po izjemnih cenah samo zate!

06. April 2020

Angelska karta dneva danes je:

Sprejmite pomoč nebes

Prosili ste za pomoč, zato se umaknite s poti in dovolite, da vam nebesa pomagajo.

Vprašali ste: “Kaj naj naredim?”. Nebesa odgovarjajo: “Zaupajte, da so bile vaše prošnje in molitve uslišane ter, da je bilo nanje odgovorjeno. Počivajte in se za zdaj odmaknite”. Konec koncev ste prosili za božansko posredovanje, zato stopite na stran in dovolite nebesom, da vam pomagajo, kajti za to pomoč ste prosili. Tega procesa, ki so ga sprožile vaše prošnje, se lahko udeležite s pomočjo tihega premišljevanja. Prosite nebesa, naj vas jasno in razumljivo vodijo ter naj vam pokažejo, kaj morate še storiti. Medtem uživajte v spoznanju, da angeli in vodniki vas ter vse dogajanje z vami obkrožajo z ljubeznijo.

Čarobne morske deklice in delfini- Doreen Virtue, Ph. D.

Deli pozitivno energijo angelov s svojimi ljubljenimi osebami

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so s tabo na vsakodnevni poti.
To pa je še posebej pomembno, saj bo tvoja povezava z angeli še močnejša kot sicer.
Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato ti bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi tebe angeli ščitili, vodili in navdihovali.
Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..

Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.