Angelska karta dneva

Če boš začel/-a svoj dan z angelsko karto dneva bo to odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so s tabo na vsakodnevni poti. To pa je še posebej pomembno, saj boš na ta način povečal/-a svojo povezanost z angeli.

Izvrstni izdelki po izjemnih cenah samo zate!

GUA-SHA Masažni kamen iz žada

25.99 15.99 (Vključno z DDV)

Zakup minut za vedeževanje po telefonu

10.9950.99 (Vključno z DDV)

Sveti les – Palo Santo 80g-30g sveto kadilo

9.9919.99 (Vključno z DDV)

Heliotrop, krvavi kamen – kapljica

19.99 13.99 (Vključno z DDV)

20. januar 2020

Angelska karta dneva danes je:

Ljubljeni ste

Vsaka oseba pride v vaše življenje z razlogom. Angeli želijo, da vidite, da vas imajo ljudje globoko v sebi resnično radi in si želijo, da bi uspeli. 

Včasih se odzovemo z jezo, kadar občutimo, da nas nekdo želi nadzorovati. Vedite, da to ne bo dolgo trajalo in, da boste lahko kmalu postavili svoja pravila. Prav je, da se prilagodite zahtevam drugim, če so le njihova pravila narejena iz ljubezni in modrosti. Skušajte se vživeti v situacijo in se postavite v njihovo kožo, da bi videli stvari iz njihovega stališča ter jih skušajte razumeti, kaj jih motivira. Angeli vas brezpogojno ljubijo in spoštujejo ter so vedno ob vaši strani.

Indigo angeli – Doreen Virtue, Charles Virtue.

Deli pozitivno energijo angelov s svojimi ljubljenimi osebami

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so s tabo na vsakodnevni poti.
To pa je še posebej pomembno, saj bo tvoja povezava z angeli še močnejša kot sicer.
Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato ti bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi tebe angeli ščitili, vodili in navdihovali.
Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..

Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.