22. Marec 2023

Angelska karta dneva – Bodite pripravljeni odpustiti

Prosite angele, da vam podelijo mir in očistijo vaše telo ter razum vseh bolečin iz preteklosti.

Angeli vam poskušajo pomagati in vztrajajo, naj ozdravite vso jezo, ki se nanaša na pretekle izkušnje in partnerske zveze. Ta stara jeza je postala ovira, ki preprečuje privabljanje vaših želja, istočasno pa deluje kot magnet, ki privlači podobne situacije. To je zelo pomembno sporočilo, in vse, kar se od vas zahteva, je pripravljenost odpustiti. Ni vam treba odpustiti dejanja, ki se je zgodilo v preteklosti. Preprosto morate biti samo pripravljeni dovoliti angelom, naj vam pomagajo očistiti strup neodpustljivosti v srcu in umu. Na ta način boste bolečino zamenjali za mir. Ugodnosti, ki jih prinaša odpuščanje, so: povečan mir v umu, prenovljena energija in sposobnost osredotočanja.
V mirnem prostoru ali pa tik preden zaspite, izrecite glasno ali tiho (kajti angeli slišijo vaše misli) :
Nadangel Rafael, obračam se na tebe. Pripravljen/a sem oprostiti (ime osebe, organizacije ali opis situacije) in opustiti vso nakopičeno jezo v svojem fizičnem, mentalnem in čustvenem telesu. V zameno za mir želim opustiti bolečino.
Potem globoko vdihujte in izdihujte, kar vam omogoča, da se odprete Rafaelovemu ljubečemu in močno očiščujočemu procesu. To lahko ponavljate, kadar čutite, da je potrebno, če začnete znova razmišljati o jezi ali zameri.

Bodite-pripravljeni-odpustiti

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.Tudi vaš oglas je lahko tukaj!