27. Januar 2022

Angelska karta dneva – Poštenost

Vsa svoja dejanja razvrstite tako, da se bodo ujemala z vašimi vrednotami in notranjim vedenjem, kaj je za vas prav.

Pred vami je odgovor na vaše vprašanje ali molitve o tem, kako povečati svojo srečo in zaupanje. Odgovor angelov se glasi, da delajte samo tisto, kar verjamete, da je prav. To temelji izključno na vašem lastnem prepričanju. Angeli pravijo, da vsako vpletanje v obnašanje, ko se počutite krivi ali se česa sramujete, spodkopava vaše samozaupanje in dobro mnenje o sebi. S seboj boste namreč zadovoljni, če boste delali samo tisto, kar čutite, da je prav. Še enkrat, to temelji le na vašem lastnem moralnem prepričanju. Angeli vam lahko pomagajo, da spremenite ali ozdravite vsako situacijo ali odnos in s tem uglasite celo svoje življenje s svojo notranjo resnico.

Uležite se in meditirajte, kot da sanjarite – to pomeni, da dovolite svoji domišljiji prosto pot. Dajte navodila svojemu umu, srcu in duši, da vam na mentalnem nivoju pokažejo film o vas, kako živite na najbolj zdrav način in na najvišji možni ravni. Glejte ta film in opazujte, kako se ob tem počutite. Potem recite:
Nadangel Mihael, prosim te, da mi pomagaš in prirediš moje življenje in vsakodnevne aktivnosti tako, da se bom zaposlil/a in poglobil/a v dejavnosti, ki bodo odražale moj višji jaz. Prosim te, pomagaj mi, da se znebim vsakršnega obnašanja, navad ali delovanja, ki so v preteklosti povzročali občutek krivde ali sramu in jih nadomesti s tistimi, pri katerih se počutim dobro.

Postenost

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.Tudi vaš oglas je lahko tukaj!