fbpx

Angelska karta dneva

Če boste začeli svoj dan z angelsko karto dneva bo to odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki bodo z vami na vsakodnevni poti. To pa je še posebej pomembno, saj boste na ta način povečali svojo povezanost z angeli.

01. Junij 2020

Angelska karta dneva – Srečne misli

Da bi se prav zdaj počutili srečnejše, se spomnite na nekaj, kar vam privabi nasmeh na usta.

Samorogi pravijo, da je sreča pravzaprav zelo preprosta. Prihaja namreč, ko razmišljamo o njej in smo radostni. Morda so se vam v zadnjem času porajale slabe misli in vas samorogi želijo opozoriti na to. Želijo vam pomagati, da bi spremenili svoje življenje, tako da bi preusmerili svoje razmišljanje. Se lahko spomnite na tisti čas v svojem življenju, ko ste se res počutili srečne in varne? Tudi, če se vam prav zdaj dogaja nekaj žalostnega, ste lahko srečni že tako, da pomislite na te pozitivne spomine. Bolj, ko ste srečni, hitreje se bodo izboljšale stvari v vašem življenju. Sreča je čarobna energija, ki privlači samo prijetna doživetja, zato ne odlašajte in izberite samo dobre misli! Dobre misli imejte tudi o drugih ljudeh. Vedno imate na izbiro, da vidite v ljudeh dobro ali slabo (to vključuje tudi vas same). Da bi imeli boljše odnose z drugimi, se osredotočite na dobro v sebi in v njih. To bo dobra motivacija za vsakogar, da bo ravnal na boljši način.

Svetu lahko podarite več sreče že samo s tem, da ste radostni. Ko ste srečni, dvigujete razpoloženje vsem okrog vas. Vaša sreča pomaga, da se vsak počuti bolje in tako pomaga vsakomur, da uživa v boljšem svetu. In kateri so tisti srečni trenutki, na katere lahko prav zdaj pomislite? Uživajte v njih!

Čarobni samorogi – Doreen Virtue

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.


Deli naprej!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!