Če boš začel/-a svoj dan z angelsko karto dneva bo to odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so s tabo na vsakodnevni poti. To pa je še posebej pomembno, saj boš na ta način povečal/-a svojo povezanost z angeli.

Angelska karta dneva

19. oktober 2019

Angelska karta dneva danes je:

Sprejemanje

Kot indigo bitje ste navajeni, da ničesar ne sprejmete brez dobrega premisleka. To je en del vašega poslanstva, saj vaša naloga je, da uvajate zdrave spremembe za svet. A lahko se zgodi, da zavrnete kakšen del svojega življenja, ki predstavlja pomemben korak na vaši poti.

Angeli vas opozarjajo, da se za kratek čas ustavite in premislite ali morda zavračate kaj pomembnega. V tem trenutku bi bilo najbolje, da v celoti sprejmete svoje življenje takšno kot je in vse kar se vam dogaja. Čeprav se vam lahko zdi težko ali nepravično, vedite, da se morate včasih v življenju sprijazniti. Prosite angele naj vam prinesejo uteho in moč, da boste lažje sprejeli okoliščine in se tudi v njih sprostili.

Indigo angeli – Doreen Virtue in Charles Virtue

Deli pozitivno energijo angelov s svojimi ljubljenimi osebami

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so s tabo na vsakodnevni poti.
To pa je še posebej pomembno, saj bo tvoja povezava z angeli še močnejša kot sicer.
Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato ti bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi tebe angeli ščitili, vodili in navdihovali.
Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..

Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.