30. November 2022

Angelska karta dneva – Stari starši

Na poseben način ste povezani z enim od starih staršev in ta vez nikoli ne more biti pretrgana.

Eden od starih staršev vas zelo ljubi. Na poseben način ste povezani s staro mamo ali starim očetom (lahko tudi obema) in njuna ljubezen vam prav sedaj pomaga. Ne glede na vse, kar vas čaka, vas bo ta ljubezen vedno povezovala. Vedno se boste imeli radi in si boste pomagali, tudi če boste precej oddaljeni drug od drugega. To pa zato, ker ta posebna vez deluje povsod – še celo iz nebes. Vaša ljubezen osreči starega starša. Zelo je ponosen (ponosna) na vas in želi, da bi odkrili svoje skrite talente. Če želite pomoč svojega starega starša, ga samo zaprosite. To pa lahko storite tako, da se v mislih pogovorite z njim, da mu napišete pismo ali pa da ga naravnost vprašate. Vaš stari starš bo naredil vse, kar je mogoče, da bi vam pomagal. Verjetno bo to storil še celo na boljši način, kot si lahko predstavljate.
Najboljši način, kako lahko vi pomagate staremu staršu, pa je, da ste srečni in zdravi. Resnično dobro pazite nase in delajte prave stvari, saj boste le tako v vseh pogledih v ponos svojemu staremu staršu.

angelska-karta-dneva-stari-starsi

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.Tudi vaš oglas je lahko tukaj!