02. Avgust 2021

Angelska karta dneva – Zaščitite se

Zaščitite svojo energijo, avro in čustva.

Lahko ste zelo srčni in odločni, vendar je lahko vaša energija zelo občutljiva ter se lahko hitro razburite, tam kjer bi ostali odzvali mirno. Zaščitite se pred negativno energijo in se je tudi očistite. Vedite, da so angeli vedno okoli vas in da so vam njihove močne energije nenehno na voljo za energetsko zaščito. Prosite nebesa, naj vas obdajo z angelsko svetlobo, in vedite, da ste duhovno in čustveno zaščiteni. Vedno, ko ste v težkih razmerah, takoj zaprosite angele, da vas zaščitijo.

angelska-karta-dneva-zascitite-se

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.Tudi vaš oglas je lahko tukaj!