09. Avgust 2022

Angelska karta dneva – Smeh

Potrebujete veliko mero smeha.

Zadnje čase ste tako resni, da ste zaradi tega pod stresom. Čas je, da se razvedrite in vidite vse bolj veselo. Vedno je nekaj, čemur se lahko nasmejete. Premislite o tem! Kateri del vašega življenja je kot film? Kateri deli so zabavni? Smejanje od srca je zelo zdravilno. Včasih je najbolje, da se odmaknemo od situacije, saj jo tako laže ozdravimo. Lahko berete zabavno knjigo ali pa gledate kakšno komedijo na televiziji? Se lahko včasih dobite s prijatelji in si pripovedujete prismuknjene šale? To, da se lahko res od srca nasmejite, zelo dobro dene. Opazite humor v vsaki situaciji in ne jemljite življenja preveč resno.
S humorjem in smehom lahko ublažite svojo napetost, a tudi napetost drugih. Naučite se biti radostni, ne glede, na to, kaj se dogaja okoli vas. Smeh in radost sta čarobni stvari, saj v naše življenje prinašata srečne trenutke.

angelska-karta-dneva-smeh

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.Tudi vaš oglas je lahko tukaj!