Angelska karta dneva

Če boš začel/-a svoj dan z angelsko karto dneva bo to odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so s tabo na vsakodnevni poti. To pa je še posebej pomembno, saj boš na ta način povečal/-a svojo povezanost z angeli.

12. december 2019

Angelska karta dneva danes je:

Zaupajte

Vaše prošnje se uresničujejo. Ostanite pozitivni in sledite svojemu vodstvu.

Opravili ste dobro delo! Prosili ste, da bi se vam uresničile velike sanje…in deluje! Tako kot vrtnar, ki je zasadil seme, morate tudi vi verjeti, da bo vaš pridelek zrasel. Svoje sanje zalivajte tako, da bodo postopoma zacvetele. Sedaj je dragocen čas za vas in vaše sanje. Ni se vam potrebno preveč naprezati, da bi se uresničile. S tem, ko ste prosili ste že naredili veliko. Zaupajte, da vam nebesa pomagajo, tako kot bi vam pomagal vaš najboljši prijatelj, če bi ga prosili. Vaša naloga je, da zaupate, da prisluhnete božanskemu vodstvu in, da se tega lotite takrat, ko boste vodeni.

Čarobne morske deklice in delfini – Doreen Virtue, Ph. D.

Deli pozitivno energijo angelov s svojimi ljubljenimi osebami

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so s tabo na vsakodnevni poti.
To pa je še posebej pomembno, saj bo tvoja povezava z angeli še močnejša kot sicer.
Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato ti bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi tebe angeli ščitili, vodili in navdihovali.
Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..

Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.