25. Oktober 2020

Angelska karta dneva – Temenska čakra

Bodite pozorni na ideje, saj so ta božansko vodena sporočila poslana kot odgovor na vaše prošnje.

Angeli vas prosijo, da zaupate in sledite idejam, ki ste jih pred kratkim prejeli, saj so to odgovori, ki jih iščete glede svoje sedanje situacije. Pravzaprav poznate resnico in tudi najboljši možni potek. Zaupajte temu vodenju in začnite s primernim delovanjem. Kadar spoštujete svoje ideje, se vam univerzum oddolži s tem, da vam pošlje dodatno pomoč pri vaših spremembah za zdravo življenje. Očistite tudi temenski energijski center (ali čakro), ki vlada vašim sposobnostim, da se dotaknete kolektivne modrosti univerzuma. Vaša temenska čakra lahko zablokira, če posvečate preveč pozornosti mislim na to, kaj pravijo drugi, ali če živite v iluzijah. Zapomnite si, da so se vse bistroumne ideje začele kot dnevno sanjarjenje, ki sej pozneje spremenilo v čudovite izume.

Nadangel Uriel (čigar ime pomeni “On, ki je božanska luč”) je angel božanske modrosti in znanja. Usedite se na miren kraj in recite:

“Nadangel Uriel, obračam se nate, da mi očistiš in uravnaš mojo temensko čakro. Prosim te za pomoč pri preobrazbi mojih prepričanj in vere v ideje, ki prihajajo k meni. Pomagaj mi, da odgovorno sledim svojim božansko vodenim idejam.”

angelska-karta-dneva-temenska-cakra

Začetek dneva z angelsko karto dneva je odličen način, kako se ponovno povezati z angeli, ki so z vami na vsakodnevni poti.  To pa je še posebej pomembno, saj bo vaše povezava z angeli še močnejša kot sicer. Angeli so vsepovsod, in ne samo da dostavljajo sporočila našega kreatorja, temveč nam služijo da nas ščitijo, vodijo in navdihujejo. Zato vam bo na tej strani vsak dan na voljo angelska karta dneva, da bodo tudi vas angeli ščitili, vodili in navdihovali. Preko kart nam naš angel sporoča kaj moramo vedeti v danem trenutku. Z njimi ne moremo prerokovati kot z tarotom ali s ciganskimi kartami, saj so izključno namenjene za sporočilo ali nasvet!

Angelsko sporočilo je skoraj vedno pozitivno, saj naši angeli želijo, da bi ostali pozitivni in polni upanja. Povejo nam le kaj moramo storiti, kako, na kaj moramo biti pozorni ali previdni..Naši angeli varuhi so vedno z nami in skrbijo, da bomo na pravi poti!

Vedeževalka Anja vsak dan poprosi angele, da ti stojijo ob strani in te podpirajo na dušnem potovanju. Preveri katera angelska karta dneva te bo vodila danes.