Verjetno se vam je že večkrat zgodilo, da ste večkrat videli neko številko, ki se je ponavljalo in ste se vprašali »Kaj, bi to lahko pomenilo?« in »Ali mi to nekdo želi nekaj sporočiti?«
Prav imate, angeli vam želijo nekaj namigniti! Sedaj si lahko preberete kaj pomenijo angelska števila!

Angelska števila in njihov pomen

Navadno vidimo enaka števila v enakem zaporedju ali pa v drugačnem, a števila ostanejo enaka. Vprašamo se kakšen je pomen angelskih števil ali moram biti pozoren na njih? Seveda! Vsako število nekaj pomeni in nakazuje, da nam angeli želijo nekaj sporočiti! Kadar se to zavemo lahko pričnemo spreminjati naše življenje, saj bomo vedeli, da nas angeli opozarjajo na nekaj in tako ukrepali drugače! Angeli nam pa lahko preko teh števil povedo, da na nas pazijo in, da smo na pravi poti. Dobro pa je vedeti vsako število, da bi lahko vedeli, kaj nam naš angel želi sporočiti.

Angelska sporočila

Verjetno ste že slišali, da ima vsak od nas svojega angela varuha in, da z nami komunicira na različne načine? Temu bi lahko rekli angelska sporočila, ki jih naš angel pošilja! Rečemo lahko tudi “rdeče zastave” oziroma “rdeči znaki”. Navadno so te “zastave” ali “znaki” ravno angelska števila, saj nas na neki opozarjajo! Kadar se števila ponavljajo in jih vidimo večkrat, posebno v enem dnevu, nam angel varuh želih nekaj sporočiti oziroma opozoriti! Kot angelska sporočila lahko vidimo tudi peresa, ponavljajoč se tekst-besedilo, ponavljajoče se sanje, poznamo pa tudi angelske karte preko katerih lahko komuniciramo z našimi angeli kar pa je najenostavneje!

Kako se nam lahko angelska števila prikažejo?

Navadno vidimo angelska števila tekom dneva in ta števila so ponavadi ista, lahko pa se ponavljajo tudi več dni zapored. Pojavljajo se pa lahko tako dolgo, dokler se ne zavedamo njihovega pomena. Angelska števila navadno lahko vidimo na oglasnih deskah, na vratih, v trgovini med nakupovanjem, na registracijskih tablicah, uri, računu, ipd… Angelska števila pa lahko vidimo tudi v sanjah ali pa se nam tekom dneva ponavljajo sama od sebe v naših mislih. Če smo le pozorni na ta števila in jih ne vzamemo kot slučajnost, se lahko veliko naučimo ali pa celo izognem določenim težavam! Vedeti moramo le kaj katero število pomeni.

Se vam zdi, da poleg ponavljajočih se števil pogosto videvate tudi svoj rojstni datum?

Kaj torej pomeni, če videvate tudi svoj rojstni datum? Vidite recimo svoj dan, mesec ali letnico rojstva na uri, nekje med vožnjo, sprehodom… In se vprašate: “kaj mi to želi povedati?”. Angeli vam želijo povedati na tak način, da ste zelo cenjeni in posebni v tem svetu. Želijo vas spomniti, kako edinstveni ste in, da je čas, da to vidite tudi sami. Želijo pa vam povedati tudi, da se poglobite v svojo letnico rojstva ali pa kar celoten rojstni dan! V njem se skriva ogromno informacij, kdo ste, s katerim namenom ste prišli na ta svet in še in še!

Razlaga angelskih števil

Sedaj bom na kratko napisala razlago angelskih števil, da bi lahko lažje razumeli angelsko sporočilo. Vsa angelska števila še niso dokončana, saj jih je ogromno in bodo s časoma dodana vsa. Dodana so najprej tista števila, ki so najpogosteje videna in katere sem zbrala s pomočjo ljudi z družbenih omrežij.

Najpogostejša angelska števila, enaka števila, ponavljajoče se števila

Angelsko število 111/1111

Število 111 je zelo močno karmično število, saj vsebuje tri 1. Število 111 nakazuje na neodvisnostjo, edinstvenost, motivacijo, nove začetke, navdih in doseganje ciljev. Da bi lahko živeli svoj življenjski namen, se ga prvo moramo zavedati in ga odkriti. Če to že vemo, potem moramo zavestno delati na tem. Sedaj je čas, da se duhovno prebudite in razsvetlite. Imate moč Višje sile, ki vam pomaga preko intuicije, početi to, kar je vaš življenjski namen. Zavedajte se svojih misli in želja, saj se te sedaj hitro manifestirajo. Poskrbite, da bodo vaše misli, prepričanja in dejanja pozitivna, da boste v svoje življenje prinesli le dobro! Angeli vam sporočajo, da se je odprel energijski pretok in zato se bodo vaše misli hitreje spreminjale v resničnost. Mislite le to kar si resnično želite!

Število 222/2222

Število 222 je energijsko zelo močno, saj vsebuje tri dvojke. Nakazuje preobrazbo, idealizem, modrost in vizijo. Pričnejo se lahko dogajati čudeži in pričnete lahko dobivat priložnosti, na katere niste niti pomislili. Poiščite le ravnovesje in harmonijo v svojem življenju ter ohranite pokončno držo. V tisto kar verjamete in veste, da je resnično, bodite samozavestni ter ne odnehajte dokler se ne prikažejo rezultati. Vse se odvija tako kot se mora, ohraniti morate le vero vase in stvari/dela, ki jih počnete. Vedite, da se nič ne zgodi po naključju, da za vse obstaja razlog. Če boste ohranili pozitiven odnos in misli, lahko pričakujte, da vam bo Vesolje poslalo obilje.

Število 333/3333

Število 333 ima moč treh trojk kar pomeni komunikacijo, svobodo, navdih, pustolovščine, ustvarjalnost, rast, humor, spontanost, prijaznost, odprtost, pogum, inteligenca, duševna moč in mladost. Število 333 pomeni, da so angeli blizu vas in, da vam stojijo ob strani. Odzvali so se na vaše molitve in vam želijo pomagati pri vaših ciljih ter vašemu življenjskemu namenu. Število 333 vas spodbuja, da bodite odprti, komunikativni in ustvarjalni ter se razsvetlite in tudi druge okoli sebe. Uporabite svoje naravne talente, ki jih imate, da bi lahko dosegli svoj začrtani cilj. Bodite optimistični in strpni, med tem času, ko se manifestirajo vaše sanje. Živite svoje sanje in svoje želje izrazite z jasnostjo, bodite pozitivno naravnani ter drugim bodite vzgled.

Število 444/4444

Kadar se prikaže število 444 pomeni, da je vaša povezava z angeli in Vesoljem zelo močna! Poslušajte svojo intucijo, saj bodo angeli na tak način komunicirali z vami, kaj je pomembno za vas in na katero pot se morate odpraviti. Če boste prisluhnali intuiciji boste hitro prispeli na željen cilj in občutili obilje. Angeli vam pošiljajo pozitivno energijo in pogum, vi jih morate le uporabiti, da bi lažje prišli do izpolnitev. Vedo, da ste porabili veliko energije in moči na sedanji poti, zato vas spodbujajo, da hodite dalje po tej poti, saj se bližate uspehu. Vse strahove odženite in bodite samozavestni na svoji življenjski poti. Vse dokler delate dobro in delate na svojem življenjskem načrtu, vas ni potrebno ničesar skrbeti!

Število 555/5555

Število 555 je energijsko močno število, saj ima tri petice, ki predstavljajo življenjske odločitve, svobodo, inteligenco, prilagodljivost, življenjske lekcije, radovednost, izzivi in nove priložnosti. Število 555 vam želi povedati, da so v vašem življenju potrebne določene spremembe. Če bodo spremembe storjene, lahko pričakujete izpolnitev dolgo pričakovanih želja. Zapustite vse staro, saj prihaja v vaše žviljenje novo in mnogo boljše. Angele prosite, da vam razsvetlijo pot po kateri hodite in se osvobodite dovomov ter strahov. Angeli so vedno z vamo, le prositi jih morate! Sedaj razmišljajte pozitivno, da bodo lahko v vaše življenje vstopile le pozitivne spremembe. Zaupajte procesu in Vesolju.

Število 666/6666

Število 666 ima močne vibracije, saj ima tri šestice, ki predstavljajo poštenost, pravičnost, vero, ljubezen, ravnovesje, idealizem, zvestobo, resnica, čustva, lepoto in družino. Število 666 vam želi povedati, da uporabite svoj intelekt in domišljijo za izpolnjevanje vaših želja. Kadar se vam pojavijo tri šestke pomeni, da bodite pozorni na svoje misli in bodite pozitivni, saj bodo vaše misli ustvarjale vašo prihodnost. Zaupajte Vesolju, da vam bodo mogočne sile pomagale na vaši poti in bile z vami pri doseganju vaših ciljev. Osredotočite se na svoje cilje in življenjsko pot ter bodite kreativni.

Angelsko število 777/7777

Število 777 vam želi povedati, da se sedaj duhovno razvijate in, da izrazite svoje skrite želje, da bi se lahko pričele uresničevati. Izkoristite svoje sposobnosti in naravne talente, da boste lažje dosegli željeno. V svoje življenje in tudi v druga prinesite svetlobo, ljubezen in mir. Pričenja se zdravljenje. Angeli vam želijo povedati, da ste zavestno poslušali njihove napotke in sedaj prihajajo presenečenja, ki so jih vam pripravili. Verjemite, da se bodo sedaj pričele vaše želje uresničevati, verjemite v čudeže in videli jih boste! Ste na pravi življenjski poti in sledite Božanskim napotkom, zato ni potrebe, da bi imeli skrbi. Bodite naprej pozitivno naravnani in imejte srce polno ljubezni. Vesolje vas bo za vaše dobro delo nagradilo.

Angelsko število 888/8888

Angelsko število 888 nakazuje uspeh in nadgradnjo vaših sposobnosti! Prisluhnite svoji intuiciji, saj vas bo vodila po pravi poti do vaših ciljev in preko nje vam bodo angeli sporočali, kaj je za vas v določeni situaciji najbolj pomembno. Imejte trdne tememlje in zaupajte vase, da ste zmožni narediti vse, kar ste si zadali. Vesolje vas bo podprlo, če bo vaše delo iskreno in se boste borili za to, kar si zaslužite. Dajalo pa vam bo tudi to, kar boste vi dajali svetu. Zato delajte dobro in mislite pozitivno! Nakazuje pa lahko tudi zaključek nekega obdobja, odnosa ali karierne poti. Zato vas število 888 opozarja, da se pripravite na morebitne spremembe. Nikoli pa ne ogrožajte/škodujte sebi, zato, da bi napredovali! Bodite zvesti sebi in delajte toliko kolikor zmorete!

Angelsko število 999/9999

Število 999 vam želi sporočiti, da se v vašem življenju bliža konec nekega cikla oziroma obdobja. S tem pa prihaja nov cikel in novi izzivi. Vse to pa se bo dogajalo iz karmičnih razlogov, zato zaupajte procesu. Zaupajte pa tudi angelom in Vesolju, da bo za vas priskrbelo vse potrebne napotke na vaši življenjski poti, le prosite jih in pričeli se vam bodo prikazovati znaki ali pa boste intuitivno zaznali njihov glas. Angeli sedaj želijo, da se v popolnosti osredotočite na svoj življenjski namen in jim prisluhnite. Če pa je Vesolje za vas pripravilo novo poglavje v vašem življenju, se ne bojte, saj imajo angeli za vas popoln načrt. Čaka vas bolj pozitiven slog življenja in opravljanje življenjskega namena.

 

Najpogosteje videna angelska števila

Angelsko število 0

Angelsko število 0 nakazuje krog neskončnosti, saj ni ne začetka ne konca. Nič je simbol “ničesar” in pomeni svobodo ter brez omejitev v materialnem svetu. Prikazuje božjo silo in ostalim številom, da večjo moč, če pojavi poleg 0 (recimo 0101, 1010…). Ima močne vibracije in energije večnosti, enosti, celovitosti in začetno točko. Če se vam pojavi in ponavlja angelsko število 0, pomeni, da ste na začetku duhovne poti in lahko prinese nekaj negotovosti, saj ste na tej poti začetniki. Prisluhnite svoji intuiciji in višjemu jazu, saj boste le tukaj našli pravilne odgovore.

Angelsko število 1

Angelsko število 1 ima veliko lastnosti in če jo pogosto videvamo pomeni, da smo pripravljeni za nove začetke. Prikazuje vašo neodvisnost, motivacijo, napredek, ambicioznost, pozitivno voljo in samozavest. Število 1 vam tudi želi povedati, da prisluhnite svoji intuiciji, saj vas bo le ona vodila po pravi poti do sreče in uspeha. Morda bi morali na življenje pričeti gledati tudi bolj realno in se postaviti na realna tla. Dobro se zazrite vase, kakšno je vaše obnašanje, je bolj dobro ali slabo? Če je slabo, je sedaj čas, da to pričnete spreminjati! Posebno, če opažate naslednje: nestrpnost, ne izkazovanje čustev, odvisnost, pasivnost, agresivnost in arogantnost ter tudi prevlada.

Angelsko število 2

Število 2 prikazuje vaše delovne izkušnje, službo, vaš govor, prilagodljivost, sodelovanje, razumevanje, pravičnost, drznost in odločnost. To število se nam lahko prikaže tudi zato, da nam pove, da moramo imeti zaupanje v božanski in življenjski namen. Število 2 pa lahko pomeni tudi, da smo neuravnovešeni, pesimistični, ravnodušni in neodgovorni. Zato moramo biti pozorni tudi na svoje obnašanje in misli. Če so te negativne, vam to število želi povedati, da ste zašli iz poti in, da bi bilo dobro, da se vrnete nazaj na svojo pot.

Angelsko število 3

Število 3 se nanaša na vaša družabnost, veselje, komunikacijo, sočutja, rasti, domišljije, sposobnosti, inteligence, humorja in razmišljanje. Če videvate angelsko število 3 vam želi povedati, da so z vami angeli in pozitivne sile, ki pazijo na vas. Pomagali vam bodo tudi, da najdete v sebi potrebno moč, da bi lahko manifestirali svoje želje. Poleg pa vas bodo obdajali z ljubeznijo in notranjim mirom. Bodite pa pozorni na svoja negativna čustva, saj vas lahko to tudi število 3 opozarja. Če opažate pri sebi ravnodušnost, pomanjkanje koncentracije in nihanje razpoloženja, vas to število opozarja, da morate spremeniti, da bi v vaše življenje spet bilo v ravnovesju.

Angelsko število 4

Število 4 se nanaša na natančnost, potrpežljivost, dostojanstva, zaupanja, zvestobe, visoko moralo, stabilnost, varnost, poštenost, samokontrola, disciplina, zanesljivost, strast in nagon. Obdana pa je z energijami Nad angelov. Če vidite število 4 pomeni, da ste varni in, da nadaljujte pot po kateri hodite, saj na vas pazijo Nad angeli. Želi vam tudi povedati, da zaupajte danim situacijam, saj vas vodijo na pravo pot. Nakazuje pa vam lahko tudi, da morate biti bolj pošteni, potrpežljivi in imeti večjo disciplino! Morda pa bi se morali bolj prilagajati spremembam in biti odprti za novosti.

Angelsko število 5

Število 5 prikazuje svobodo, spremembe, izkušnje, raznolikost, iznajdljivost, motivacija, razumevanje, čutnost, živahnost, pogum, zdravljenje, idealizem, užitek, vizija in inteligenca. Kadar vidimo število 5 pomeni, da se nam bližajo življenjske spremembe in, da moramo biti prilagodljivi ter sprejemati raznolikosti. Tako bomo dobili več izkušenj in bomo v življenju bolj razgledani ter imeli večjo razumevanje in sočutje do drugih. Počutite se svobodne in imejte pogum, da se boste učili novosti, katere vam bodo spremenile življenje. Pomeni pa lahko tudi zdravljenje, katerega že dolgo čakamo, sedaj ga moramo le še sprejeti! Bodite pozorni tudi, če ste zadnje čase togi, nepremišljeni, neodgovorni, strah pred spremembami, ste zaprti vase in nemirni, vas angeli opozarjajo, da to spremenite ter jih nadomestite z pozitivnimi dejanji.

Angelsko število 6

Angelsko število 6 se nanaša na ljubezen, sočutje, harmonijo, varnost, negovanje, nesebičnost, odgovornost, ravnovesje, družino, trdnost, zaščita, radovednost in stabilnost. Kadar vidimo število 6 pomeni, da je čas za ljubezen in da se v popolnosti posvetimo ljubljenim osebam ter svoji družini. To število vam tudi govori, da ste zaščiteni s strani družine, naj je to na snovnem svetu ali nesnovnem. Potrebno pa je, da verujete vase, se obdate z ljubeznijo in postanete radovedni za novosti, da bi lahko lažje osebnostno ali duhovno rastli. Če se pa zadnje čase počutite bolj negativno naravnano pa vam to število želi povedati, da morate biti bolj močni in se zavedati svojih sposobnosti. Če se pa počutite nemirno, šibko in podrejeno, je čas, da se postavite zase!

Angelsko število 7

Število 7 se povezuje z duhovnim svetom, duhovnim prebujanjem, razsvetljenjem, mistiko, notranjo modrostjo in notranjo močjo. Če vidite to število pomeni, da je čas za duhovno rast, čas je, da napredujete in se razsvetlite. Pričnite se zavedati svoje notranje moči in jo tudi uporabite! Če vas zanima mistika, duhovnost ali ezoterika je sedaj pravi čas za to, saj vam to sporočajo angeli, da vas bodo vodili po poti prebujenja. Nakazuje lahko tudi, da imate srečo in, da jo izkoristite v dobro. Pričnete pa lahko tudi z manifestacijo svojih sanj in želja, saj se bodo v tem obdobju, ko se vam prikazuje število 7, še hitreje izpolnilo. Če pa razmišljate o šolanju, študiju ali učenje nečesa, ki vas zanima, vam angeli sporočajo, da le pojdite in se izobrazite, saj vam bodo pomagali po tej poti! Število 7 pa lahko nakazuje tudi, da smo preveč zaprti vase, neaktivni, hitro zamerljivi, preveč kritični, pesimistični, se omejujemo ali prehitro popuščamo in sedaj je čas, da to spremenimo, saj smo dobili znak od angelov, da nam bodo priskočili na pomoč.

Angelsko število 8

Število 8 nakazuje moč, samozavest, uspeh, bogastvo, blaginjo, druženje, sočutje, resnico, stabilnost, ambicioznost, disciplina, duhovnost, mir, želja po preobrazbi in karma. Kadar pričnete videvati število 8 lahko pomeni, da se približujete bogastvu in blaginji, če boste le prisluhnili angelom, da vas vodijo po pravi poti. Pričnite delate na svoji samozavesti, saj boste tako lažje pridobivali uspehe. Posvetite se duhovni rasti in dovolite, da vas višje sile vodijo do prebujenja in razsvetlitve. Ker pa število 8 nakazuje tudi karmo, bodite previdni, da so vaša dejanja dobra in ne zlo namerna. Nakazuje pa lahko tudi karmičen dogodek. Če pa želite imeti oblast nad drugimi ljudmi ali ste večkrat pohlepni, vam to število želi sporočiti, da to ni dobro dejanje in, da ga pričnite spreminjati, saj bi lahko to slabo vplivalo na vašo prihodnost ter karmo. Opozarja pa nas lahko tudi, da smo se zapletli v nek odnos ali situacijo, katera se znova in znova ponavlja kot začarani krog. S prikazovanjem tega števila pa nam želijo angeli povedati, da je čas, da prekinemo ta krog in se posvetimo nečemu drugemu.

Angelsko število 9

Število 9 predstavlja brezpogojno ljubezen, sočutje, večnost, duhovnosti, karmo, usodo, dušni namen, velikodušnost, odgovornost, intuicijo, zvestobo, naklonjenost, odpuščanje, mistiko in božansko modrost. Kadar nam se prične prikazovati število 9 je čas, da spoznamo svoj dušni namen ali svoje poslanstvo (s katerim namenom smo prišli na svet). Tega spoznamo tako, da se globoko zazremo v svojo dušo in jo vprašamo kaj si resnično želi. Kadar dobimo prve misli ali šepet, to moramo upoštevati. Ko zvemo svoj namen ali poslanstvo, se temu pričnemo držati in uresničevati. Pomagajte ljudem, ki to potrebujejo, saj se vam pomoč vrnila, kadar boste to vi potrebovali. Nakazuje pa lahko tudi, da je čas, da odpustite svojim nasprotnikom in osebam, ki so vas prizadeli, saj sedaj potrebujete le mir. Če pa bi se radi več poizvedeli o mistiki in božanskosti, je sedaj čas, saj vas angeli pozivajo k temu. Kadar se vam prikazuje redno število 9 pomeni, da morate prisluhniti svoji intuiciji, saj bo le tako prav! Sedaj ni čas za “odklop”, vendar za delo, rast in koncentracijo.

Angelsko število 10

Angelsko število 10 prikazuje vodenje, optimizem, samozavest, neodvisnostjo, uspeh, ustvarjalnost in vztrajnost. Če se vam prikazuje število 10 je čas, da poskrbite zase in svoje življenje. Postati morate vodja svojega življenja in prenehati se podrejati ljudem, kateri ne cenijo vaše dobrote ter pomoči. Če se spopadate z odvisnostjo, je to znak, da se pričnete odvajati od slabih navad in pričnete živeti zdravo ter pozitivno življenje. Morate biti le vztrajni, da bi lahko uresničili svoje sanje in želje, zato le pogumno ter z polno pozitivne energije!

Angelsko število 11

Število 11 nakazuje duhovno prebujenje in razsvetljenje, močno energijo, idealizem, intuicijo, navdih, ustvarjalnost, boljšo samoizražanje in mističnost. Če videvate angelsko število 11 pomeni, da je čas, da spoznate svoje božansko poslanstvo in pričeti izpolnjevati svoj življenjski namen. Navadno je, da tisti, ki videvajo število 11, je njihovo poslanstvo duhovni učitelj, zdravilec ali duhovni razsvetljevalec. Katero je pa vaše, pa morate prisluhniti svoji duši. To število vam lahko sporoča, da imate moč v sebi s katero lahko navdihujete in vodite druge skozi duhovni svet, jih zdravite in razsvetlite. Angeli vas spodbujajo, da pomagate in spodbujate osebe, ki to potrebujejo, saj imate naravno moč in to je intuicija ter duhovna modrost. Nekomu ste lahko luč v temi in mu pomagate se prebiti skozi temo in ga pripeljati do razsvetljenja, ki ga potrebuje. Imate to moč in angeli vas pri tem spodbujajo!

Angelsko število 12

Število 12 je povezano z številom 1 in 2, zato ima močno energijo obeh števil. Število 1 se nanaša na nove začetke, novosti, spremembe, motivacijo, dosežek in uspeh. Število 2 pa prilagodljivost, sočutje, dvojnost in občutljivost. Če vidite število 12 pomeni, da je čas za učenje, rast in intelekt. Če se želite vpisati v šolo ali bi radi napredovali, potem je čas, da se naučite novosti ter izrazite svoj intelekt na pravilen način! Angeli vam želijo povedati, da stare, predvsem slabe navade pričnite spreminjati z dobrimi in v vaše življenje vlijte pozitivno energijo. Novosti in spremembe glejte pozitivno, saj vas bodo naučile nekaj novega, koristnega in na vas bo imelo pozitivne učinke. To vam bo pa vsekakor pomagalo, da lažje nadomestite staro z novim. Angeli vam želijo povedati tudi, da na svoj dom in družino pričnite gledati drugače, na bolj pozitiven način in se pričnite obdajati tako kot sebe tudi vaše ljubljene osebe z ljubeznijo. Na svoji poti ostanite pozitivno naravnani, svoje naravne veščine in talente koristite v največji meri, zase in za ljudi okoli vas.

Angelsko število 13

Angelsko število 13 se sestavlja iz števil 1 in 3, te pa imajo podvojeno moč. Kadar vidimo število 13 nas angeli želijo opozoriti, da bomo imeli zdravo presojo in, da bomo dobro premislili vsako situacijo, ki nam bo dana, preden bomo presodili. Ker pa ima število 13 veliko ženske energije, sporoča tudi, da vedno prisluhnite svoji intuiciji in svojim čutom, saj vas bodo vodili na pravo pot. Sporoča pa vam tudi, da se v vašem življenju lahko zgodijo nenadni pretresi, ki so pa lahko karmične povezave zato se bodo morali zgoditi. To vam bo prineslo osebno in duhovno rast. Angeli vas prosijo, da se prilagodite spremembam. Vaši angeli varuhi so z vami in na vas pazijo. Zaupajte angelom, da vas vodijo po pravi poti, da bi uresničili svoj življenjski namen. Če pa se vam pot po kateri hodite ne zdi jasna, pa prosite angele za razsvetlitev.

Angelsko število 14

Angelsko število 14 se sestavlja iz števil 1 in 4, njihova moč je podvojena. Število 14 se povezuje z harmonijo, ravnovesjem, pravičnostjo in zmernostjo. Postati boste morali neodvisni in odločni za zadeve, ki si jih želite. Angeli vas prosijo, da se osredotočite na svoje sanje in cilje ter, da so vaše trditve in misli pozitivno naravnane. Angeli pa vam bodo pomagali spoznati vaše iskrene želje in prepoznati cilje, ki bi bili najbolj primerni. Sporočajo vam tudi, da boste uspešni na poslovnem in finančnem področju, vendar morate ravnati previdno. Pričnite z zadevami, ki bodo vredne truda in ki bodo v prihodnosti prinesle dolgoročne koristi. Prihajale bodo spremembe, katere vas bodo učile koristne zadeve, ki vam bodo zelo pomembne v prihodnosti. Svojo modrost pa delite tudi z drugimi. Angeli vam tudi sporočajo, da za vse kar ste se trudili, se bo pričelo v prihodnosti prikazovati kot uspeh! Število 14 nas tudi opozarja, da bodimo previdni kaj si želimo!

Angelsko število 15

Število 15 se nanaša na ljubezen, učenje, neodvisnost, ustvarjalnost in občutljivost. Kadar videvate število 15, vas angeli opozarjajo, da je nujno potrebno v vašem življenju narediti spremembe. Angeli so ob vas, da bi lahko skrbno izbrali pravilno pot in, da bi se lažje privadili spremembam. Spremembe so lahko velike, a naj vas ne bo strah, saj vam bodo koristile v prihodnosti. Zaupajte angelom in naj vas vodijo k zdravim ter pozitivnim spremembam. Odrekli se boste starim omejitvam in prepričanjem ter s tem dovolili, da v vaše življenje vstopijo nove energije. Svoje misli osredotočite na cilje, da bi lahko izrazili svoje najvišje ideale. Ohranite pozitivne trditve, da bi lahko najhitreje prispeli do željenega cilja. Število 15 vam želi sporočiti tudi, da bodite prepričani v svoje odločitve, saj le vi veste kaj so vaše resnične želje. Imate moč, notranjo modrost in sposobnost, da dosežete vse kar si želite!

Angelsko število 16

Število 16 predstavlja osebno moč, voljo, neodvisnostjo in premagovanje ovir. Kadar se število 16 prične ponavljati vam angeli pošiljajo sporočilo, da pazite na svoje misli in želje, saj se bodo te začele uresničevati zato mislite le tisto, kar si iskreno želite. Vaša dejanja in pričakovanja naj bodo pozitivna. Zaupajte procesu, da bodo vse vaše potrebe izpolnjene. Angeli tudi želijo, da jih prosite za pomoč, kadar vam bo to potrebno, saj vam bodo z veseljem pomagali in pazili na vas. Ko jih boste prosili, potem prisluhnite svojemu notranjemu glasu, saj bodo na takšen način pričeli komunicirati z vami. Povedali vam bodo, katera pot je prava za vas in kaj so vaše resnične želje. Zagotovili pa vam bodo, da boste imeli vse kar boste potrebovali skozi dan. Angeli vas prosijo le, da ohranite pozitivne misli in ravnovesje, medtem, ko oni izpolnjujejo vaše želje.

Angelsko število 17

Angelsko število 17 ponazarja novosti in srečo. Ne pozabite pa biti hvaležni že za vse kar vam je ponudilo Vesolje. Angeli vam sporočajo, da ste na pravi poti in, da vas naj nič ne skrbi. Imate vso podporo, saj boste tako opravljali svoj življenjski namen in imate dober razlog, da ste optimistični glede svoje izbrane poti. Angeli pa vas lahko tudi spodbujajo, da pričnete širiti svoje znanje na duhovnem, kariernem in čustvenim področjem. Zaupajte svoji notranji modrosti in angelom, da bodo poskrbeli za to kar potrebujete ob učenju ter rasti. Uporabite pa tudi svoje talente in razsvetlite pot tudi drugim, ki to potrebujejo ali iščejo.

Angelsko število 18

Število 18 vas opozarja, da razmišljate le o tem kar bi vam prineslo obilje in blaginjo. Kadar imate visoka pričakovanja, morajo ostati vaša prepričanja in misli pozitivna, tako vam bodo angeli pomagali, da boste dosegli željeno. Pričnite z manifestacijo in prosite angele, tako se vam bodo hitreje pričele uresničevati želje, posebno takrat kadar vidite število 18. Bodite pa previdni tudi na svoje misli in dejanja, saj, če so ta negativna, se vam bodo pričele dogajati tudi negativne situacije. Bližate se lahko tudi koncu nekega obdobja v vašem življenju, vendar angeli želijo, da veste, da se bodo pravočasno pojavile nove priložnosti. Trenutne okoliščine so lahko slabe, vendar vas angeli prosijo, da ostanete močni, saj v vaše življenje prihaja boljše obdobje za vas. Vedno, kadar se neko obdobje konča, se prične tudi novo, zato imejte vero vase in ne obupajte. Če razmišljate o tem, da bi pričeli se učiti ali nadgraditi svoje znanje o duhovnih veščinah ali pa pričeli nov projekt pri vašem poslu, je sedaj najprimernejši čas. Prisluhnite angelom za vsak naslednji korak.

Angelsko število 19

Število 19 predstavlja skorajšnje konce. Bližate se lahko koncu nekih obdobjih ali situacij. Angeli želijo, da veste, da se ena vrata zapirajo in se odprejo nova, tako bo tudi pri vam. Z zaključkom bo prišel tudi nov začetek. Opozarja pa lahko tudi, da se bodo zelo kmalu uresničile vaše želje in načrti. Angeli vas prosijo, da ostanete pozitivni med tem prehodom, saj vas čakajo novi izzivi in priložnosti. Angeli vas želijo spomniti, da je samopomoč najboljša rešitev in zdravilo. Čas je, da pričnete živeti zdravo življenje! Angeli vas prosijo, da imate pozitiven odnos do sebe in življenja, posebno kadar uresničujete svojo življenjsko poslanstvo. Angeli vam stojijo ob strani in vam nudijo oporo! Izžarevajte in dajajte ljubezen, ta se vam bo vsekakor vrnila. Če imate željo, da bi pričeli z novo službo katera bi izpolnila vaš življenjski namen, je število 19, znak, da lahko pričnete iskati! Zaupajte, da vse kar potrebujete za izpolnitev življenjskega namena, vam bodo pomagali angeli in univerzum in tudi, da se uresniči v pravem času. Verjemite v čudeže!

Angelsko število 20

Angelsko število 20 je sestavljeno iz števila 2 in 0, te dve števili imate večjo moč. Število 2 prikazuje moč, dvojnost, ravnotežje, prilagodljivost, harmonijo in sodelovanje. Število 0 pa ima božansko moč, ki krepi in poveča moč ostalih števil (10,20,30…). Ima pa tudi zelo močno duhovno moč in predstavlja začetek duhovne poti. Angeli vam želijo sporočiti, da prisluhnite svoji intuiciji in višjemu jazu, saj boste le tako dobili vse odgovore. Če videvate število 20 je to zelo dober znak, saj je to število ljubezni in podpore. Če boste prisluhnili angelom, boste opazili, da vam dajejo smernice in pošiljajo pozitivno energijo obdano z ljubeznijo in harmonijo. Dogodki se lahko odvijajo zelo čudno, a zaupajte božanskemu procesu, da angeli počnejo vse za vaše dobro! Na poti k vam so nove priložnosti, ki vam bodo zelo koristne v prihodnosti. Če boste pozitivno naravnani in imeli pozitivne afirmacije, vam dobo angeli še hitreje pomagali, da boste dosegli željeno. Vendar bodite pozorni, da spoznate in pričnete s svojim življenjskim namenom.

Angelsko število 21

Število 21 se nanaša na komunikacijo, samozavest in energijo. Pričnete lahko opažati, da se vam ponuja vse priložnosti, katere so vam zelo zanimive. Če pogosto videvate to število, pomeni, da so z vami angeli, ker so pričele prihajati mnoge spremembe in nekateri prehodi. Želijo, da ostanete mirni in, da so vaše misli pozitivne ter uravnotežene, saj boste le tako lahko videli pomen teh sprememb. Čez čas boste opazili, da vse spremembe, ki so se zgodile, so bile za vaše dobro. Ostanite optimistični tudi, če bodo v tistem trenutku za vas spremembe ali situacije slabe, saj vam bodo angeli kasneje pokazali, da vas je čakalo nekaj veliko boljšega. Vaše misli in dejanja morajo ostati le pozitivna, saj bodo le tako lahko angeli mirno pripravljali to, kar si zares zaslužite! Ne pozabite pa tudi, da vaša pričakovanja ostanejo pozitivna v vseh vidikih vašega življenja. Bodite odločni in se povežite z angeli, da vam bodo lažje pomagali!

Angelsko število 22

Angelsko število 22 vsebuje dve dvojki, zato ima število 2 zelo močno energijo. Število 22 se nanaša na intelekt, čustva, ravnovesje, harmonijo, intuicijo, idealizem, prilagodljivost in želje. Prikazuje pa tudi moč in dosežek! Angeli od vas želijo, da pričnete delati na svojem življenjskem namenu. Če pogosto videvate število 22 pomeni, da ste prišli v mirno fazo življenja. V vaše življenje prihaja sreča in harmonija. Ostati morate le močni in verjeti vase. Imate veliko, da bi lahko dosegli željeno, prisluhnite le svoji notranji modrosti. Ravnajte tako, kot vam narekuje vaša intuicija, saj to z vami komunicirajo angeli, ki vam želijo najbolje. Kadar videvamo število 22 se lahko zgodi, da se nam sanje pričnejo uresničevati! Angeli pa želijo, da situacije pogledate v celoti iz vseh perspektiv, ne pozabite tudi na podrobnosti. Želijo pa tudi, da se pričnete dopolnjevati na duhovnem področju. Pomembno pa je, da ohranite pozitivne odnose in misli, saj se trenutno želje manifestirajo za vas.

Angelsko število 23

Število 23 prikazuje karizmo, dvojnost in družbo. Angeli vam sporočajo, da vam pomagajo pri izpolnitvi vaših želja, le zaupajte v njihov proces. Kadar začutite strah ali dvom, se obrnite na angele in prosite, da vam razsvetlijo pot. Prepoznajte svoje naravne talente in jih pričnite uporabljati za svoje veselje in srečo. Angeli tudi želijo, da ste pošteni in iskreni do drugih ljudi, saj je to sedaj zelo pomembno, da se prikažete v dobri luči. Sedaj se vam bo pričelo vračati, to kar ste dajali v vesolje, vaše misli in dejanja. Zato bodite previdni, da je vse tako kot si želite, da se vam tudi vrne. Zagotovite si, da bo v vaše življenje prišla harmonija, sreča in ljubezen. Vedeti pa morate, da so vaši angeli zmeraj z vami, zato jih lahko vedno poprosite za nasvet ali jih vprašate kar vam leži na duši.

Angelsko število 24

Angelsko število 24 pomeni, da so okoli vas angeli in pazi na vas. Ohranite optimizem, ne glede na dogodke. Prosite angele, da vam pomagajo obdržati pozitivne misli in dejanja, da bi lahko kar se da, hitro uresničili svoje želje. Angeli vam bodo hitro priskočili na pomoč in pričeli odstranjevati negativne misli ter čustva. Svojo pot nadaljujte z navdušenjem in optimizmom. Verjemite svojemu notranjemu vodstvu in, da je uspeh na vidiku.

Angelsko število 25

Angelsko število 25 pomeni, če se trenutno v vašem življenju dogajajo pomembne življenjske spremembe, pričakujte le najboljše. Vaše misli in čustva morajo sedaj ostati optimistična, če si želite prejeti bogato nagrado Univerzuma. Če pa se v vašem življenju še ne dogajajo spremembe, je nujno potrebno, da jih pričnete uvajati sami. Če želite, da dosežete uspeh in to kar si želite, boste morali narediti določene spremembe. Za ves trud boste dobro nagrajeni.

Angelsko število 26

Angelsko število 26 vas opozarja, da lahko vse popravite, če boste spremenili svoj način mišljenja in obnašanja. Vaše misli, čustva in dejanja naj bodo pozitivna ter dobra. Kmalu boste opazili, da se vse popravlja in, da so dogodki okoli vas pozitivni. Govorite in razmišljajte le o tem, kar si želite. Strahove in dvome predajte angelom, saj to si ne želite, da se udejanji. Zaupajte tudi, da bodo vse vaše materialne izpolnjene, če se boste le uskladili z Vesoljem in imeli vero, da si zaslužite prav vse.

Angelsko število 27

Angelsko število 27 predstavlja harmonijo, duhovnih spoznanj in brezpogojne ljubezni. Angeli vam želijo povedati, da prisluhnite svoji intuiciji, naj vas vodi, da bi lažje dosegli svoj cilj. Verjemite vase, svojim odločitvam in se z dvignjeno glavo poženite proti svojemu cilju! Število 27 je znak, da ste na pravi poti in, da morate naprej hoditi ter prisluhniti dalje angelom za znake, kateri vas bodo spodbujali. Zaupajte angelom, da vas vodijo v pravo smer in upoštevajte njihova navodila oziroma nasvete. Bodite samozavestni in zaupajte procesu. Verjemite, da boste blagoslovljeni in, da vas čaka sreča, harmonija in pozitivne nagrade.

Angelsko število 28

Število 28 se nanaša na finance, bogastvo, dosežek in avtoriteto. Angeli vam želijo s tem številom povedati, da je na poti k vam obilje. Ostanite le pozitivni in samozavestni. Ta čas lahko izkoristite močne energije za manifestacijo naslednjih želja, vendar morate biti ves čas pozitivno naravnani. Bodite hvaležni za vse kar že imate in ne pozabite, da več kot imate, morate tudi več dajati, da bi lahko imeli še več. Število 28 je znak, da ste v preteklosti veliko razmišljali pozitivno in verjeli vase, zato se sedaj pripravite na čudeže! Bili ste dovolj vztrajni pri doseganju tega, kar si želite, zato se lahko kmalu razveselite nagrad in uresničitev želja. Uporabite svojo notranjo modrosti in nadaljujte z dobrim delom! Angeli vam želijo tudi sporočiti, da se bodo za vas zaprla neka vrata in odprla nova ter bolj primerna za vas! Število 28 pa lahko tudi nakazuje, da je skrajni čas, da pričnete početi to, kar si zares želite.

Angelsko število 29

Angelsko število 29 vam sporoča, da ohranite vero in zaupanje vase ter proces. Bodite zvesti svojim sposobnostim in življenjskemu namenu. Preusmerite svojo pozornost na svoje strasti in svojim naravnim nadarjenostim. Kmalu boste spoznali, da se vam odpirajo vsa vrata. Verjeti morate tudi v angele, da so ob vam in vam pomagajo, kadar jih prosite. Vedite, da imate potrebno moč, da izpolnite vse svoje sanje. Delajte na tem, kar vas veseli in kar prinaša mir v vašo dušo.

Angelsko število 30

Angelsko število 30 vam sporoča, da ste deležni podpore nadangelov in Stvarnikov. Sedaj lahko samozavestno stopite pred svoje ovire in jih premagate. Ustvarite svoje sanje v resničnost! Angeli želijo sedaj vašo pozornost, zato prisluhnite svoji intuiciji in bodite pozorni na angelske znake, saj bodo tako želeli vstopiti v stik z vami.

Angelsko število 31

Kadar vidite angelsko število 31, vam angeli želijo sporočiti, da bodite optimistični in samozavestni ter z vzdvignjeno glavo stopite na svojo pot, ki ste si jo izbrali. Pripravite se tudi na nove in vznemirljive izzive, ki prihajajo. Pred vami je pozitivna prihodnost, zato bodite še naprej obdani z pozitivno energijo in strastjo do tega kar počnete. Svoje naravne sposobnosti in talente izkoristite kar se le, da v popolnosti. To kar ste poslali v vesolje, se vam bo sedaj pričelo vračati. Služite svojemu življenjskemu namenu z zaupanje in samozavestjo, le tako boste lahko varni, da ste na pravi poti. Uporabljajte pozitivne afirmacije, da bi v svoje življenje pritegnili obilje in srečo.Vaše srce naj bo polno ljubezni in radosti ter vaš um naj bo pripravljen na nove izzive, ki prihajajo, da bo lahko vaše življenje še boljše.

Angelsko število 32

Angelsko število 32 vas nebovzetni mojstri opominjajo, da je z vero vse mogoče. Če boste ohranili dober odnos do sebe in situacije ter bodo vaše misli ostale optimistične, boste kmalu opazili pozitivne rezultate in tudi izpolnitev vaših želja. Verjeti morate, da si zaslužite to, kar si želite in da je to na dosegu vaše roke. Tudi, če imate težave v odnosih, verjemite, da se bo vse razrešilo s pomočjo nebovzetnih mojstrov, le prosite jih za pomoč.

Angelsko število 33

Število 33 ima močne vibracije, saj ima dva števila 3 in ima dvojno moč. Število 33 se nanaša na komunikacijo, samoizražanje, misli in nadgradnjo (širjenje). Kadar vidite število 33 pomeni, da so vas angeli uslišali in, da bodo kmalu pričeli z uresničevanjem vaših željah. Število 33 nam želi tudi povedati, da je možno vse kar smo si zamislili, potrebno je le udejanjiti. Angeli so z vami in vam pomagajo, kadar je potrebno. Višji angeli pa čakajo na vas, da jih pokličete, da bi lahko pričeli z delom s katerim bi vam pričeli izpopolnjevati vaš življenjski namen. Vedeti morate, da vse kar počnete sedaj in razmišljate, je vredno vašega časa in angeli vam bodo pri tem pomagali, da se vaše sanje izpolnijo. Želijo vam povedati tudi, da ste na svoji poti varni, ljubljeni in blagoslovljeni, zato ni potrebe, da bi vas skrbelo. Živite življenje s optimizmom in strastjo, saj se bodo vaše želje uresničile, ko boste to najmanj pričakovali. Pripravljeni pa bodite tudi na povečanje vašega duhovnega razvoja in zavedanja.

Angelsko število 34

Kadar vidite število 34 pomeni, da so angeli z vami in da lahko komunicirate z njimi, jim poveste svoje želje, strahove in misli, karkoli želite. Njihove odgovore boste slišali ali občutili, posebno pa bodite pozorni na svoj notranji glas! Angeli pa vas želijo opozoriti, da se še bolj potrudite in si zagotovite dolgotrajnejši uspeh. Verjemite v to, da delo, ki ga počnete sedaj, vam bo prineslo veliko koristi v prihodnosti. Vaša dela pa naj bodo premišljena in ustvarjena z veliko pozitivne energije. Število 34 se nam prikaže takrat, kadar je čas za trdo delo.

Angelsko število 35

Angelsko število 35 nakazuje spremembe, a če boste skozi spremembe želeli iti brez večjih bolečin, prosite angele za pomoč in vas bodo obranili večje bolečine in nižjih čustev. Držite se svojega življenjskega namena in verjemite, da se bo vse razrešilo vam v prid. Ko se bodo pričele spremembe, boste opazili, da se vam ponuja veliko novih priložnosti.

Angelsko število 36

Angelsko število 36 vas prosi, da predate svoje skrbi angelom in se posvetite svojemu delu optimistično. Posvetite pa se tudi duhovni rasti, saj vam bo pomagala razrešiti nekatere težave. Angeli vam sporočajo, da je za vas poskrbljeno, zato pričnite z manifestacijo. Iz vašega življenja bo odšlo, le tisto, kar več ne spada vanj. Sedaj se dogaja vse z namenom.

Angelsko število 37

Angelsko število 37 je znak, da hodite po pravi poti in, da le nadaljujte začrtano pot, brez skrbi. Angeli so z vami in, če jih boste prosili za pomoč, vam bodo pomagali. S tem številom vam sporočajo tudi, da so veseli, da ste izbrali to pot, saj vas bo izpopolnjevala. Z angeli ste močno povezani in vas vodijo, zato prisluhnite svojemu notranjemu glasu, saj vam narekujejo kaj je najbolje za vas. Kadar koli boste potrebovali nasvet ali pomoč lahko na pomoč pokličete angela. Izkažite svojo voljo in moč ter talente. Za pretekle napore in dobro delo boste v prihodnost zelo dobro nagrajeni.

Angelsko število 38

Angeli želijo, da se osredotočite na svojo božansko iskro v sebi (življenjski namen) in pomagate tudi drugim pri odkrivanju svojega življenjskega namena. Pomagajte si med samo manifestirati svoje sanje. Angeli vam pošiljajo mir, jasnost in ljubezen. To potrebujete sedaj, da nadaljujete svojo sedanjo pot, saj se bližate cilju, kjer vas čakajo čudovite nagrade! Obilje je na poti v vaše življenje. Število 38 vam želi sporočiti, da še naprej poslušajte svoj notranji glas in angelske napotke ter vaše misli in dejanja naj bodo pozitivna. Opozarja pa vas tudi, da tako kot sprejemate morate tudi dajati in nasprotno. Sedaj je čas, da pošiljate pozitivne afirmacije v vesolje, saj se bodo pričele te udejanjiti. Bodite hvaležni za vse kar imate in kar ste prejeli, radost ter ljubezen pa delite z drugimi.

Angelsko število 39

Angelsko število 39 vam sporoča, da vas angeli prosijo, da se posvetite svojemu delu in uresničevanju želj. Posvetite svoj čas svojemu delu in življenjskega namenu, skrbi in strahove dajte na stran. Spoznajte svoje sposobnosti in talente, za katere še ne veste, da jih imate in jih uporabite. Kadar se boste znašli na razpotju, prosite angele, da vam razsvetlijo pot in razjasnijo misli. Angeli pa vas opozarjajo, da se morate zavedati, da s svojimi mislimi in dejanji ustvarjate svojo prihodnost, zato pazite, da bodo vaše misli ter dejanja pozitivna.

Angelsko število 40

Angelsko število 40 vam govori, da ste zaščite s strani angelov in vas obdajajo z nebeško ljubeznijo. Delajte svoje dobro delo in se ne dovolite motiti, kajti vse se bo izšlo tako, kot ste si zamislili, le ostanite optimistični ter zaupajte procesu. Vaš trud bo poplačan, zato ne skrbite, da se trudite zaman. Kmalu boste blagoslovljeni.

Angelsko število 41

Angeli vas prosijo, da mislite pozitivno in to kar si želite, saj se bodo sedaj vaše misli hitro udejanjale. Angelsko število 41 pomeni tudi, da manifestirajte svoj želje, da bi se te uresničile. Pridobili boste moč in voljo, da naredite to, kar si želite in pridete do uspeha. Dejanja, misli in prepričanja ter navade, naj bodo dobra in optimistična, ostalo prepustite angelom.

Angelsko število 42

Angelsko število 42 vam sporoča, da je vse v najlepšem redu. Če ste se znašli v težavah, pričnite z meditacijo ali molitvijo. Posvetite se angelom, svetnikom in vnebovzetim mojstrom, da vam pomagajo razsvetliti um ter razbremeniti pot. Vedite,da ste obkroženi z najlepšimi in najbolj pozitivnimi energijami. Angeli vam bodo pomagali najti mir in ljubezen v vsaki situaciji. Zaupajte, da se bo vse odvilo tako, kot se mora – najboljše za vas. Bodite potrpežljivi.

angelsko-število

Angelsko število 43

Kadar vidite angelsko število 43 pomeni, da so angeli z vami in vam želijo dati pomirjajočo energijo in vam pomagati pri vaših težavah. Pomagajo vam najti mir in ljubezen. Zaupajte, da je v vašem življenju vse dobro. Bodite le potrpežljivi, strastni in vztrajni pri svojem delu, tako boste prišli do cilja in osebnega zadovoljstva. Število 43 lahko pomeni tudi, da se lahko povežete z angeli in jih prosite za nasvet. Zaupajte angelom, saj na vas pazijo na vsakem koraku, ki ga naredite. Vedite pa, da so vaše molitve uslišane in angeli bodo pričeli jih uresničevati. Vse kar ste manifestirali, se bo pričelo prikazovati v vašem življenju. Pričakujete lahko, da bodo vse vaše potrebe zadovoljene! Angeli želijo, da dobro pogledate svoje življenje in navade, ki jih imate. Vse kar je negativno pričnite nadomeščati s pozitivno energijo, da bi lahko v vaše življenje pritekalo še več pozitivne energije.

Angelsko število 44

Število 44 ima dvojno moč, saj ima dve števili 4. Število 4 nakazuje moč, voljo, sposobnost, uspeh in notranjo modrost. Število 44 vam želi povedati, da ste v močni povezavi z angeli in, da bi bilo dobro, da prisluhnite svojemu notranjemu glasu, saj preko njega angeli komunicirajo z vami. Spodbujajo vas tudi, da ste na svoji poti odločni in vztrajni, saj vas vodi do uspeha! Obkroženi ste z angeli, kateri v vaše življenje prinašajo ljubezen, duševni mir in veselje. Kadar se boste na svoji življenjski poti srečali z oviro in ne boste vedeli kako jo premagati, prosite angele in priskočili vam bodo na pomoč. Bodite prepričani, da se bodo rešitve za vaše težave kmalu prikazale! Angeli vam bodo poslali potrebno pomoč, pobudo in podporo, da boste lahko dosegli to kar si želite. Vedo kako močno ste se trudili, zato vas bodo spodbujali, da hodite naprej po začrtani poti, da bi dosegli željeni uspeh. Sodelujte z angeli za hitrejši uspeh. Nimate se česa bati, glede vaše življenjske poti in življenjskega namena. Angeli so z vami in vas spodbujajo, da ohranite pozitivna dejanja. Angeli so tu za vas, da vas vodijo in vam dajo nasvete, samo prositi jih morate!

Angelsko število 45

Angeli želijo, da se pričnete zavedati kdo ste v resnici, kakšne navade bi bile najboljše za vas in kaj je vaš cilj. Bodite pripravljeni na potrebne spremembe v vašem življenje, ki so nujne za osebno rast in napredovanje na želenih področjih. Zaupajte, da bodo te spremembe prinesle le najboljše v vaše življenje. Angeli vam bodo vsekakor pomagali pri pomembnih življenjskih spremembah, zato jim zaupajte. Število 45 želi, da prisluhnite svoji intuiciji, saj bodo tako angeli komunicirali z vami, da boste vedeli katero pot obrati, kdaj kateri korak narediti in o napotkih, ki bodo za vas v določenem trenutku pomembni. Bližate se pozitivnim spremembam, ki lahko spremenijo celoten pogled na svet, ki ga imate sedaj!

Angelsko število 46

Angelsko število 46 vam sporoča,da ostanite mirni in se zavedajte svojega bistva ter božanskega namena. Če se boste preveč obremenjevali lahko občutite tesnobo, katera vas bo še bolj oddaljila od vašega namena. Vse skrbi in dvome predajte angelom in svetnikom ter jim zaupajte, da bodo naredili tako, da bo za vas najbolje. Angeli so ob vam in na vas pazijo.

Angelsko število 47

Angelsko sporočilo 47 vam sporoča, da se nahajate na pravi poti in da le nadaljujte tako naprej. Kmalu boste nagrajeni, saj se močno trudite, da bi prispeli do želenega cilja. Imeli boste tudi večjo inspiracijo, katero uporabite za doseganje svojih ciljev. Angeli vas bodo preko vaše intuicije spodbujali in vas tudi opozorili, če boste skrenili s poti ter vas vodili nazaj po pravilni poti. Če prosite angele, vas bodo tudi vodili po poti do razsvetljenja. Vsekakor pa vam angeli in svetniki čestitajo za vaš napredek.

Angelsko število 48

Angeli so slišali vaše prošnje in bodo kmalu uresničene. Angelsko število 48 pa tudi pomeni, da se bližate h koncu nekemu obdobju in da boste dobro nagrajeni. Bližate se pozitivnim spremembam, posebno na finančnem področju. Dobite lahko tudi nepričakovan denar ali večji dobitek.

Angelsko število 49

Angelsko število 49 vam sporoča, da se v celoti posvetite svojemu življenjskemu namenu in dušnemu poslanstvu. Posvetite pa se tudi uresničevanju vaših želj in ciljev. Angele prosite, da vam pomagajo pri zamislih in idejah. Podarili vam bodo potrebno inspiracijo in pogum. Angeli pa vas prosijo tudi, da dokončate vse, kar ste pustili odprto in nedokončano. Ko boste dokončali vse in zaprli vrata staremu, se pripravite na nov cikel v vašem življenju. Angeli bodo skozi spremembe z vami, zato, če boste potrebovali njihovo pomoč, jih le prosite.

Angelsko število 50

Angeli vam želijo pomagati glede vaših odločitev in posebno glede vašega zdravja. Pomagali vam bodo, da sprejmete zdrave odločitve in da vaše misli ostanejo optimistične. Zaupajte svojemu notranjemu glasu, saj bodo preko njega komunicirali vaši angeli in celoten Univerzum. Angeli vas imajo radi in vam bodo stali ob strani pri večjih spremembah. Zaupajte jim in dovolite, da vas vodijo. To angelsko število vam lahko tudi sporoča, da živite svoje življenje tako, kot čutite, da je za vas najbolje in naredite pomembne spremembe, kljub vaših strahovom in dvomom. Tudi na mnenja drugih se ne ozirajte, raje zaupajte svojemu notranjemu vodstvu in svojim angelom. Bodite zvesti sebi in naredite v svojem življenju pozitivne spremembe!

Angelsko število 51

Spremembe, ki se dogajajo trenutno, so pomembne za vas. Osredotočite se nanje in naredite pozitivne spremembe. Te spremembe so nujne in bodo dolgoročno dobro vplivale na vas ter vaše najdražje. Vaši angeli vas ščitijo in vas vodijo po pravi poti, zato jim zaupajte. Izpustite vse strahove, dvome in skrbi angelom, da jih izničijo ter vam podarijo mir. Čas je, da svoje želje postavite na prvo mesto in so lotite dela, da bodo vaše želje čimprej otipljive. Pazite pa tudi na svoje misli, saj naše misli ustvarjajo našo prihodnost. Ohranite pozitivne misli in dobra dejanja.

Angelsko število 52

Angelsko število 52 vam sporoča, da se bodo pričele v vašem življenju dogajati nepričakovane spremembe. Te bodo izključno pozitivne in prijetne. Morda že pričakujete spremembe, a te bodo drugačne od pričakovanih. Zato ste lahko tudi prijetno presenečeni. Angeli želijo, da ste dovzetni na notranje občutke, preko katerih bodo z vami komunicirali. Prav tako pa imejte razprte roke novostim in spremembam. Angeli vam prav tako sporočajo, da zaupajte sebi in bodite optimistični glede odločitev, ki ste jih sprejeli ali pa jih šele boste. Te odločitve vam lahko prinesejo boljše življenje in sam potek dogodkov. Verjemite, da se vse odvija tako kot se mora in po Božanskem namenu.

Angelsko število 53

Angelsko število 53 vam sporoča, da bo vse v najlepšem redu in da vam angeli stojijo ob strani ter vam pomagajo. Če boste občutili strah ali boste v dvomih, prosite angele in vnebovzete mojstre, da vam pomagajo v trenutni situaciji ter vam ponudijo kakšno idejo ali predlog. Pričakujete lahko tudi pozitivne spremembe v sovjem življenju, če so vaše misli bile optimistična ter vaša dela dobra. Če so vaše misli negativne in dela slaba, potem takoj pričnite z optimističnim razmišljanjem ter z dobrimi deli. Vaša dobrota se bo sedaj pričela vračati po nepričakovanih poteh. Manifestirajte svoje želje.

Angelsko število 54

Angeli vam želijo sporočiti, da vse vaše ideje, misli in želje, ki ste jih doživljali do sedaj, so pokazatelj, da določite kaj je vaše življenjsko poslanstvo, kaj se je vredno boriti in uvesti pomembne spremembe v svoje življenje. Vse spremembe, ki jih boste naredili, bo v vaše življenje prineslo pozitivno energijo, rast in napredovanje na področjih, ki si to želite. Zaupajte in prisluhnite svoji intuiciji, saj bodo na takšen način z vami komunicirali angeli, ki vas bodo vodili po pravi poti do uspeha. Angelsko število 54 vam želi povedati tudi, da se bo vaše trdo delo prikazalo kmalu in s tem tudi nove priložnosti! Nove priložnosti pa bodo prinesle veliko izboljšanje na vseh življenjskih ravneh. Angeli so z vami in vas spodbujajo, vodijo in šepetajo (prisluhnite intuiciji).

Angelsko število 55

Ker ima število 55 dvakrat po števili 5, ima zelo močne vibracije radovednosti, raznolikosti, učenja novih življenjskih lekcij in aktivnosti. Angeli vam želijo sporočiti, da se prenehate ukvarjati s starimi in nepotrebnimi zadevami ter se osredotočite na novosti, ki prihajajo v vaše življenje. Prihajajo spremembe v vaše življenje, zato opustite stare navade, strahove in ovire ter se pričnite veseliti novim priložnostim. Angeli želijo, da o novih priložnostih razmišljate pozitivno in delate pozitivna dejanja. Bodite odprti za novosti in spremembe, saj vas bo to naučilo nekaj novega v vašem življenju in tako boste lahko rasli na želenih življenjskih področjih. Vedite, da se vse zgodi z razlogom in, da ni naključij. Čeprav so vam mogoče zdijo situacije nejasne, zaupajte življenjskemu toku, da bo na koncu vse tako kot mora biti. Do teh sprememb je prišlo zgolj zaradi tega, da bi lahko spremenili nekatere omejitve in se pričeli počutiti svobodno na svoji življenjski poti. Angeli vas prosijo, da odvržete stare prepreke in omejitve ter živite svoje življenje s strastjo in namenom! Bodite pripravljeni na ogromne spremembe, kadar se zopet pojavi število 55.

Angelsko število 56

Pričnete lahko opažati pozitivne spremembe v odnosih, družini in na delu. Ostanite optimistični in se posvetite tudi svoji duhovni ter osebni rasti. Vsako spremembo, ki boste doživeli jo doživite, kot blagoslov. Angelsko število 56 lahko pomeni tudi, da pričnite v svoje življenje uvajati pozitivne spremembe, vaše misli morajo sedaj ostati pozitivne. Pokažite ljubezen in izpovejte svoja čustva ljubljenim osebam, pokažite jim, koliko vam pomenijo. Ne pozabite pa tudi sebi pokazati ljubezen in se spoštovati. Angeli vam bodo pomagali na vaši poti in vam ponudili potrebno pomoč.

Angelsko število 57

Angelsko število 57 vam sporoča, da hodite po pravi poti in da so lahko spremembe boleče, vendar zaupajte, da se vse odvija tako, kot se mora. Kmalu boste spoznali, da ste prišli na pravi cilj. Pomeni lahko tudi, da se ne odločajte prehitro, raje si vzemite več časa za premislek. Verjemite, da tisto, kar vam je namenjeno, bo prišlo do vas, na kakršen koli način. Le zaupajte! Če imate občutek, da ste se izgubili na sovji poti ali ste v dvomih, prosite angele za vodstvo. Angeli vam bodo pomagali in vas vodili po pravi poti. Bodite iskreni do sebe in poslušajte svojo intuicijo.

Angelsko število 58

Če imate skrbi na področju financ, jih sedaj lahko opustite. Prihajajo boljši časi in vse se bo uredilo. Angeli vam bodo pomagali razrešiti težave na področju financ. Pričakujete lahko tudi večjo vsoto denarja ali dobitek. Dobite lahko tudi novo službo ali pa v stari napredujete. Angelsko število 58 tudi nakazuje, da s svojimi mislimi in dejanji ustvarjamo svojo prihodnost ter naslednje izzive. Z optimizmom se podajte k novim projektom in načrtom. Verjemite, da si zaslužite izobilje. Bodite močni in odločni, da boste uspeli na v vseh področjih življenja.

Angelsko število 59

Bližate se večjim življenjskim spremembam, ki so lahko boleče, a vas bodo približale vašemu božanskemu namenu. Večjih težav se lahko rešite s pomočjo duhovne in osebne rasti. Prosite angele za vodstvo. Angelsko število 59 pa vam tudi sporoča, da je čas, da opustite vse stare vzorce in preteklost za seboj. Sedaj je čas, da se osredotočite na prihodnost in kar je pred vami. Bodite hvaležni za vse kar imate v življenju in kar prihaja sedaj. Naredite prostor za novosti.

Angelsko število 60

Angelsko število 60 nakazuje, da ste razdvojeni med dve možnosti. Ena je, da bi se posvetili materialnemu svetu, druga pa, da bi se posvetili raje duhovnemu svetu. Angeli vas pozivajo, da uravnovesite svojo pozornost na življenjsko silo in vir, ki je v vašem življenjskem Duhu. Svoj čas posvetite sebi, svoji rasti in zavedanju ter razsvetljenju. Poglobite se vase in se zavedajte, koliko ste mogočna sila. Bodite pozorni tudi na angelske znake, ki se vam bodo pojavljali in tudi na svojo intuicijo. Vse kar potrebujete prihaja k vam iz Univerzuma, imejte zaupanje in vaše misli naj bodo pozitivno naravnane ter pričakujte na čudeže. Vse skrbi in dvome predajte angelom. Vse se bo pričelo udejanjati ob pravem času.

Angelsko število 61

Angeli želijo, da o svojem Svetu razmišljate le pozitivno. Ker vaše misli delujejo tako, da se potem tudi uresničijo, razmišljajte le o tem, kar si resnično želite in ne o svojih strahovih. Bolj kot boste razmišljali pozitivno, hitreje se bodo pričele izpolnjevati vaše želje. Angelsko število 61 pa tudi nakazuje, da je na obzorju finančna stabilnost. V svoje življenje manifestirajte obilje. Bodite optimistični in opazili boste hitro pozitivne spremembe. Če je potrebno spremenite svoj način razmišljanja, saj se bodo sedaj hitro vaše misli manifestirale. Mislite le pozitivno.

Angelsko število 62

Angelsko število 62 nakazuje, da se bo v vašem življenju vse uredilo. Verjemite v čudeže in ti se bodo zgodili. Če se boste posvečali svojemu življenjskemu namenu, lahko pričakujete, da se bodo okoli vas pričeli dogajati čudeži in da boste tudi dobro nagrajeni. Bodite odprti za sprejemanje. Posvetite čas svoji duhovni rasti, svoje skrbi prepustite angelom in vnebovzetim mojstrom. Imejte vero vanje in bodo poskrbeli za vas ter vaše želje. 

Angelsko število 63

Na pomoč so vam priskočili angeli in nadangeli, da uredijo vaše življenje. Prosite jih za pomoč in jim dovolite, da vam pomagajo na čudežne načine. Bodite pozorni na svoj notranji glas in znake, ki se vam bodo pojavljali, na takšen način bodo z vami komunicirali. Angelsko število 63 tudi nakazuje, da so angeli tesno ob vami in skrbijo, da poteka vse tako, kot mora. Za vse vaše materialne potrebe bo poskrbljeno.

Angelsko število 64

Angeli so z vami in vas podpirajo pri vaših odločitvah. Prosite jih za pomoč, ki jo potrebujete in jim predajte svoje strahove. Angelsko število 64 nakazuje tudi, da morate ostati optimistični glede svojih načrtov. Vedite, da negativno razmišljanje odbija srečo in blaginjo v vaše življenje. Zato odstranite vso negativno energijo in misli ter razmišljajte pozitivno in oddajajte pozitivno energijo. Ostanite prizemljeni in odkriti glede svojih želj. Vaša dela naj ostanejo dobra.

Angelsko število 65

Sedaj je čas za spremembe, zato jih pričnite uvajati, posebno v odnosih. Če boste angele prosili za pomoč in vodstvo, vas bodo vodili skozi pomembne spremembe v vašem življenju. Zaupajte, da se vse odvija tako, kot se mora. Angelsko število 65 nakazuje tudi, da boste kmalu v svojem življenju spoznali nove strasti. Odprite vrata spremembam in bodite pripravljeni na izboljšanje vašega življenja, saj angeli sedaj delajo trdo na tem, da bi vam pokazali, da se je vaš trud izplačal ter, da nič ni bilo zaman. Ostanite optimistični in v svojem življenju delajte pozitivne spremembe, da bi vas lahko angeli podprli in vam pomagali na vseh področjih življenja.

Angelsko število 66

Angelsko število 66 vam sporoča, da vam angeli šepetajo ljubezen in ljubeče besede, vendar jih zaradi vaših skrbi ter obremenjenosti ne slišite.Vzemite si čas za meditacijo, da sprostite svoje misli in uslišite šepet angelov. Odprite svoje roke angelom, da vam ponudijo svojo ljubezen in rešitve. Verjemite v Vesolje in neskončen Univerzum, da uresničuje vaše želje. Vedno, ko vidite angelsko število 66, preusmerite svoje misli na pozitivne in na to, kaj si želite.Angeli pa vam tudi sporočajo, da izkažite ljubezen svojim bližnjim osebam in se prepustite brezpogojni ljubezni. 

Angelsko število 67

Nahajate se na pravi poti, le tako naprej! Angeli vas podpirajo na vaši poti in vas spodbujajo, da razrešite vse težave, ki jih imate na duhovni ravni. Angelsko število 67 je znak duhovnega prebujenja in rasti. Kmalu lahko opazite tudi napredek na življenjskem področju, kjer se največ trudite. Vedite, da ste sedaj zelo tesno povezani z angeli, zato vas bodo vodili po duhovni poti, do uspeha. Za trud in trdo delo boste dobro nagrajeni. Našli boste tudi ravnovesje v svojem življenju.

Angelsko število 68

Angelsko število 68 vam sporoča, da boste s skrbmi imeli, le še več skrbi, zato raje pričnite razmišljati pozitivno. Prosite angele in nadangele, da vam priskočijo na pomoč in odvzamejo vaše strahove in skrbi. Zaupajte, da bo za vas priskrbljeno. Vaše misli naj ostanejo pozitivne in hodite po svoji začrtani poti. Če boste dobili občutek, da ste se izgubili na poti, prosite angele za vodstvo. Zapustite vse staro in naredite prostor novemu.

Angelsko število 69

Angelsko število 69 je znak, da ste preveč obsedeni z materialnim svetom in je čas, da se osredotočite na druge stvari, ki so ta čas bolj pomembne. Angeli vas prosijo, da se sprostite in opustite stare zadeve. Vse kar vas bo zapustilo v tem obdobju, bo nadomestilo z boljšim in več vrednim. Bodite pripravljeni na sprejemanje vsega novega, saj si zaslužite nadgradnjo v svojem življenju. Število 69 pa pomeni tudi, da se v vašem življenju zaključuje pomembno obdobje, ki pa je karmičnega razloga. Ti zaključki so pomembni, saj vas bodo vodili k pravim odločitvam in iskanju resnične življenjske poti, ki vam je namenjena. Angeli vas spodbujajo, da se lotite svojega življenjskega namena, saj boste le tako dosegli in izpolnili materialne potrebe. Ko se boste osredotočili na svoj življenjski namen in delali svoje delo s strastjo, bo Vesolje poskrbelo za vaše potrebe. Angelom zaupajte svoje skrbi in strahove ter pomisleke glede preobrazbe in večjih sprememb, oni vam bodo pomagali videti resnico.

Angelsko število 70

Angeli vam sporočajo, da ste na pravi poti, zato ne skrbite. Če imate skrbi in strahove, jih predajte angelom. Angelsko število 70 tudi nakazuje, da če ste delali v zadnjem času dobra dela, vas bodo angeli nagradili na zelo nepričakovan način. Angeli stojijo ob vam in vas podpirajo pri zdravih odločitvah. Pričnite pa tudi duhovni rasti, saj vam bo to pomagalo na vaši življenjski poti. Delajte na sebi, opazili boste, da se bo vse okoli vas pričelo spreminjati na bolje.

Angelsko število 71

Ste blizu uresničitvi svojih želja, zato nadaljujte svojo začrtano pot. Ohraniti pa boste morali tudi optimističen pogled na Svet. Angelsko število 71 vas tudi opozarja, da ste močni in sposobni veliko, zato ne obupajte nad svojimi sanjami. Angeli vas spodbujajo na vaši poti in želijo, da vztrajate pri dobrih delih. Angeli vas bodo tudi vodili po poti, če se boste znašli na razpotju ali pa ne boste več vedeli, ali ste na pravi poti. Prisluhnite svoji intuiciji, preko katere vam bodo angeli šepetali prave poti in besede. Ostanite optimistični in uporabljajte pozitivne afirmacije, da bi se vaše želje hitreje izpolnile.

Angelsko število 72

Verjemite, da ste na pravi poti in da ste blizu k uresničitvi svojih želja. Le tako naprej! Vse kar ste delali s srcem, bo sedaj pričelo kazati svoje “plodove”, zato bodite potrpežljivi in počakajte na ta trenutek, ko boste lahko ponosni nase. Spoznajte kaj je vaš dušni namen in ga pričnite izpolnjevati. Angeli pa vam sporočajo tudi, da poiščite v sebi notranji mir, ravnovesje in harmonijo, tako boste lažje izžarevali in pritegnili to, kar si želite. Želijo tudi, da nadaljujete z dobrimi deli in ostanete na tej poti, na kateri ste sedaj. Angeli vas bodo na nepričakovan način nagradili. Če se boste znašli na razpotju ali boste pričeli dvomiti, uporabite svojo intuicijo in notranjo modrost, preko nje pa vam bodo tudi angeli šepetali ljubeče besede, ki jih boste v tistem trenutku potrebovali.

Angelsko število 73

Angeli vam pošiljajo potrebno ljubezen in podporo na vaši poti ter želijo, da nadaljujete z dobrimi deli. Vodili vas bodo skozi vse ovire na vaši poti, zato bodite pozorni na vse znake in tudi blagoslove. Angeli in nadangeli verujejo v vas, zato verujte tudi vi vase. Angelsko število 73 pa vam lahko tudi sporoča, da ste zelo blizu uresničenja vaših želja, bodite optimistični in manifestirajte svoje želje, da bi se te hitreje izpolnile. Pustite, da v vaše življenje priteče obilje.

Angelsko število 74

Vaše želje in sanje se bodo sedaj pričele hitreje uresničevati, zato ohranite pozitivne misli in ideje ter zamisli, ki jih želite uresničiti. angeli so z vami na vsakem koraku. Vsakič, kadar se boste našli na razpotju, prisluhnite svoji intuiciji, saj vam bodo preko nje angeli govorili pravilno pot in kaj morate storiti. S strani angelov ste podprti in vas obdajajo z ljubeznijo. Delajte dobra dela in ohranite optimistično razmišljanje, glede vaše življenjske poti.

Angelsko število 75

Vedite, da spremembe, ki jih sedaj uvajate v svojem življenju, so prava za vas. Angelsko število 75 vas tudi opozarja, da kakršne koli intuitivne občutke in misli dobivate, jih poslušajte ter dovolite, da vas angeli vodijo. Poslušajte svoje notranje vodstvo in ne dovolite, da vas drugi usmerjajo na vaši življenjski poti, saj le vi veste, kaj je najbolje za vas. Če so v vašem življenju potrebne spremembe, jih pričnete sedaj uvajati, ne glede na to, kaj drugi pravijo na to. Ne ozirajte se na govorice drugih, poslušajte svoj instinkt. Če vas je strah ali imate dvome, prosite angele za pomoč.

Angelsko število 76

Angelsko število 76 vam sporoča, da se nahajate na pravi poti in da, če boste z njo nadaljevali, boste kmalu poželi uspeh. Število 76 nakazuje tudi, da ste uspešno uravnovesili svoj materialni in duhovni svet, sedaj boste dane situacije lažje sprejemali ter tudi reševali. Še naprej negujte svojo dušo, um in telo. To bo pozitivno vplivalo na vsa vaša življenjska področja. Zaupajte Vesolju, da bo poskrbel za vse vaše potrebe, če ga boste le prosili in oddajali pozitivno energijo. Angeli pa tudi želijo, da se bolj poglobite v duhovno in osebno rast ter njihove vede pričnete uporabljati v vsakodnevnem življenju.

Angelsko število 77

Angelsko število 77 ima dvojno moč sedmice in vibrira z naslednjimi energijami: notranja modrost, moč, empatija, razumevanje, učenje, odločnost, duhovno razsvetljenje in življenjski namen. Angeli vam želijo sporočiti, da ste zavestno poslušali njihove napotke in, da sedaj prihajajo spremembe. Vaše želje se pričnejo sedajo uresničevati, saj je to rezultat pozitivnega načina življenja, pridobivali pa boste tudi nagrade za vaš trud. S prikazovanjem števila 77, vam angeli želijo povedati, da ste na pravi poti in, da nadaljujte! Pomagajte in poučujte druge, tako boste dober vzgled ostalim. Število 77 prikazuje, da hodite po pravi življenjski poti in, da izpolnjujete življenjski namen. Ker ste pokazali svoj trud in bili obdani z pozitivno energijo, vas bodo angeli in Vesolje pričelo obdarovati. Le nadaljujte s svojim dobrim delom. Pričakujte tudi čudeže!

Angelsko sporočilo 78

Če se boste osredotočili na prave stvari v vašem življenju, se bodo pričeli v vašem življenju dogajati čudeži. Držite se zadanih načrtov, saj se vam lahko trud bogato obrestuje. V mislih imejte, da več kot imate, več kot delite z drugimi, več imate in več prijemate. Bodite hvaležni za vse v življenju, kar imate in kar še prihaja. Zahvalite se za vsak blagoslov v svojem življenju. Uživajte v vsakem trenutku in ne dovolite negativnim vibracijam, da pridejo do vas. Bodite zelo previdni na svoja dejanja, saj kar boste naredili, se vam bo tudi vrnilo.

Angelsko število 79

Angelsko število 79 je zelo močno duhovno število, saj je sestavljeno iz dveh duhovno močnih števil. To število vam sporoča, da nadaljujte svojo pot in ne pozabite prisluhniti svoji intuiciji. Vaše optimistične misli in dejanja vam bodo pomagale uresničiti vaše sanje. Angeli so z vami in vam dajejo pogum, da ostanete še naprej optimistični. Skozi svojo intuicijo boste prejemali pomembna sporočila Univerzuma, zato dobro prisluhnite. Dobivate pa lahko vizije. Pomembno je, da ste iskreni do sebi in prav tako do drugih. Pričnite oddajati svojo svetlo energijo, da vas bodo prave osebe in stvari lažje opazile.

Angelsko število 80

S svojo notranjo močjo, inteligenco in zaupanjem vase boste uspeli svoje cilje. Angeli vam želijo sporočiti, da imate vse kar je potrebno, da nadaljujete svojo pot, le zaupajte vase in v Univerzum. Vaše življenje je v vaših rokah zato se potrudite, da bo čim lepše in boljše! Angeli vas spodbujajo na vaši poti in si želijo, da zaupate vase. Ozrite se nazaj in opazili boste, koliko ste že dosegli in nato poglejte v prihodnost ter odkrijte koliko je še dosežkov pred vami. Uporabite svoje talente, moči in bodite hvaležni za to, kar že imate ter pridobivate. Če razmišljate o novem projektu, novi službi oziroma zamenjavi ali novi poti na vaši duhovni ravni, vam angeli sporočajo, da je sedaj ugoden čas za to!

Angelsko število 81

Angelsko število 81 vam sporoča, da se nekatera obdobja v vašem življenju zaključujejo. Prihajajo novi začetki, s katerimi se boste naučili nove lekcije. Izpustite iz svojega življenja vse staro in neuporabno ter kmalu pričakujte nove začetke in spremembe v vašem življenju. Če v vašem življenju dogodki ne odvijajo tako kot bi se morali, vam sedaj na pomoč priskočijo angeli, da vam razsvetlijo vašo pot. Oglejte se okoli sebe in spoznajte nove priložnosti, ki so okoli vas ter jih sprejmite in ustvarite svoje življenje mnogo boljše. Angeli vas prosijo, da ohranite pozitiven odnos do svojega življenja in nadaljujte s svojimi molitvami ter manifestacijami.

Angelsko število 82

Število 82 je sporočilo o vaši duhovni in osebni moči ter o življenjskem namenu. Kadar pričnemo delati na svojem življenjskemu namenu, nas angeli spodbujajo, da zaupamo svojim veščina in sposobnosti, ki jih imamo. Vedite, da boste poželi uspeh v vse kar ste vložili trud in svoje naravne talente. Angeli vam pomagajo spoznati moč v sebi, ki jo imate. Število 82 vam sporoča tudi, da morate sedaj biti samozavestni in imeti zaupanje vase ter proces, ki poteka. Bodite osredotočeni na svoj življenjski namen in najdite ravnotežje v svojem življenju ter zaupajte Višji sili, da poteka vse v svojem pravem času. Verjemite, da se bodo v vašem življenju prikazali želeni rezultati. Pričakujete pa lahko tudi, da bodo vaše denarne skrbi rešene s posebnim čudežom. Za uresničitev vaših želja uporabite svojo naravno moč manifestacije in zaupajte svoji intuiciji, ki vas bo vodila. Naj vas ne bo strah in zaupajte svojim angelom, da bodo v vaše življenje kmalu privabili blaginjo.

Angelsko število 83

Nadaljujte po svoji trenutni poti in se ne ozirajte na druge. Prisluhnite le svojemu notranjemu glasu, naj vas vodi po vaši začrtani poti. Bodite ustvarjalni in produktivni ter uporabite svoje talente. Angeli vas vodijo in ohranjajo na poti, katera je pravilna za vas ter vam pošiljajo moč in pogum. Še naprej ohranjajte optimistične misli in pozitiven odnos do svojega življenje. Če boste uporabili svoje zmožnosti in talente, katere nosite, lahko pričakujete velike nagrade in premike na bolje. Ne pozabite pa, da vse kar izrečete in mislite, se vrača nazaj vam. Zato naj bodo vaše besede pazljivo izbrane in vaše misli pozitivne.

Angelsko število 84

Angelsko število 84 vam sporoča, da se morate videti v višji luči, se postaviti na prvo mesto in poskrbeti zase. Čaka vas še ogromno dela v tem življenju, da boste izklesali svoj pravi jaz, zato ne skušajte biti nekaj, kar niste. Angeli vas pri tem spodbujajo in podpirajo, da nadgradite sebe ter se izkažite v svoji pravi luči. Če boste iskreni do sebe in do ostalih, potem ste na dobri poti do vašega uspeha. Vaš trud se bo pričel sedaj prikazovati, zato le tako naprej! Bodite še naprej odločni na svoji poti in vedite, da se približujete cilju. Ste na pravi poti in angeli vas spodbujajo, da greste naprej ter se še malce potrudite. Sreča je na vaši strani, zato lahko uspete na mnogih področjih v vašem življenju.

Angelsko število 85

Angeli vam s tem številom sporočajo, da bodo kmalu odpravljene vse ovire do vaših sanj, zato bodite potrpežljivi in počakajte na pravi trenutek! Pričakujete lahko napredovanje in izboljšanje situacij. Pomembne spremembe se bodo pričele dogajati sedaj, ko boste sprejeli nekatere odločitve. Če je na vašem umu narediti večji korak v vašem življenju, posebno na področju vaše kariere, potem je sedaj pravi čas. Vse kar boste na poti do uspeha potrebovali, vam bodo zagotovili vaši angeli in Univerzum. Prisluhnite svoji intuiciji in dovolite, da vas vodi.

Angelsko število 86

Nekaj v vašem življenju bo prišlo h koncu ali pa vas bo želelo zapustiti. To so lahko odnosi, služba ali pa vaše ideje. Na vam bo ali boste dovolili, da se to konča in odide od vas ali pa se boste za to potrudili ter želeli ohraniti. Dobro premislite ali želite ohraniti ta odnos, službo ali neko idejo, načrt? Angelsko število 86 lahko pomeni tudi, da če se želite znebiti nečesa starega ali pa začeti znova, da se bo to zgodilo zelo kmalu. Če ste v Univerzum pošiljali molitve, ki so se navezovale na vašo družino in ljubljene osebe, so bile uslišane. Čas je, da zapustite staro in se osredotočite na nekaj novega ter bolj koristnega.

Angelsko število 87

Angeli vam sporočajo, da imate prav vse sposobnosti in moči, da nadaljujete po svoji začrtani poti, sprejmete odločitve in/ali se izkažete. Sedaj je čas, da pričnete delati prve korake do svojega želenega cilja. Ne pozabite pa imeti pozitivnega odnosa do svojega življenja in ohranite tudi pozitivne misli. Bodite hvaležni za vse kar imate in pričakujte naslednje blagoslove, ki prihajajo. Svojo srečo delite tudi z drugimi in kamor koli greste, naj bo z vami pozitivna energija. To število pa pomeni tudi, da se bodo vaši nameni in želje, pričele uresničevati. Angeli vas spodbujajo in vam pomagajo na vaši poti. Doživeli pa boste tudi močno razsvetljenje.

 Angelsko število 88

Število 88 je energijsko zelo močno, saj vsebuje dve osmici. Število 8 prikazuje moč, avtoriteto, zanesljivost, manifestacijo, disciplino, karmo in odgovornost. Število 88 pa prikazuje uspeh, dosežek, napredek in karmično moč. Opozarja pa vas, da poskrbite za svoje finančno stanje, saj lahko prihajajo težave. Imejte trdne temelje, saj bo to v prihodnje zagotovilo blaginjo in uspeh. Vesolje bo za vas pravilno poskrbeli, vendar morate biti odgovorni in poskrbeti, da boste trud vlagali tam, kjer je vredno. Izpolnite svoj potencial, to zahtevajo angeli. Podpirajo vaš življenjski namen, zato bodite previdni, da svoj čas namenjate le temu poslu. Če ste bili v preteklosti uspešni na svoji življenjski poti in ste trdno delali za uspeh, lahko pričakujete ogromne nagrade. Vesolje bo postalo radodarno in vas obdalo z obiljem! Krog karme se ponovno obrača v vašo smer. Število 88 pa lahko nakazuje tudi, da se neko obdobje v vašem življenju zaključuje in vas opozarja, da se lahko pripravite na morebitne spremembe. Nakazuje pa lahko tudi konec razmerja, nekega cilja ali službe.

Angelsko število 89

Angelsko število 89 vam narekuje, da ste pridno delali na svojih načrtih in da boste zelo kmalu na svojem želenem cilju. Vaš trud se bo izplačal, zato delajte na svojih načrtih in bodite pogumni. To število vam lahko sporoča tudi, da se v vašem življenju zaključuje nekaj pomembnega. Pričakujete lahko, da boste pri večih zadevah prišli do zaključka. Morda so se v vašem življenju pojavile ovire, katere pa so na vaši poti z pomembnim razlogom. Kmalu boste ta razlog spoznali, saj vam bo postalo očitno, zakaj so se te ovire pojavile. Univerzum vas podpira in angeli so z vami, zato ste lahko brez skrbi!

Angelsko število 90

To je zelo pomembno sporočilo! Angeli so z vami in vam želijo sporočiti pomembnosti, zato je dobro, da jim prisluhnete. Z vami lahko komunicirajo preko vaše intuicije, tako, da nenamerno slišite nek pogovor, glasbo, ipd. Število 90 je lahko tudi poziv, da pričnete delati na svoji osebni in duhovni rasti. Sledite svojemu notranjemu glasu in mu zaupajte na svoji življenjski poti. Angeli vas pri tem spodbujajo in želijo, da zasvetite v svoji popolni luči. Angeli pa vam sporočajo tudi, da vse skrbi, ovire in težave, ki jih imate, se bodo kmalu končale ter razrešile.

Angelsko število 91

Poskrbite, da bodo vaše misli napolnjene z ljubeznijo in mirom. Ne dovolite, da bi vas zunanji dejavniki odvrnili od tega. Morda se je ali pa se bo nekaj v vašem življenju končalo ali pa boste prinesli neke zaključke. Vendar morate ostati optimistični in ohraniti pozitiven odnos do življenja. Pričnite se veseliti novih začetkov in dogodkov, ki prihajajo v vaše življenje. Zapomnite si, ko se ene vrata zaprejo, se druga odprejo. Če boste ostajali optimistični, se vam bodo odprla vrata, ki bodo spremenila vaše življenje na mnogo bolje. Izkoristite to priložnost in pogumno hodite po svoji začrtani poti.

Angelsko število 92

Angeli vas opozarjajo, da je sedaj pomemben čas, da se ustavite in pričnete manifestirati. Vaše želje se lahko hitro pričnejo izpolnjevati, če boste le naredili pravilen korak k njim. Ohranite svoje misli optimistične in predvsem si predstavljate to, kar si želite in skušajte to občutiti kot, da je že prisotno v vašem življenju. Kaj občutite? Sedaj ta občutek ohranite, kolikor dolgo se da. Dovolite, da vam angeli in Univerzum pomaga. Zaupajte vanje in vase. Morda ste nekaj izgubili ali pa ste bili poraženi in se zaradi tega sedaj počutite slabo. A zaupajte, da ima Univerzum za vas  nekaj mnogo boljšega.

Angelsko število 93

Angelsko število 93 vam sporoča, da je čas, da iz svojega življenja izpustite vse nepotrebno in negativno. Naredite prostor v vašem življenju, stvari in odnose, ki bodo vredni vašega truda ter energije. Naj vas ne bo strah izpustiti nepotrebnih stvari in nezdravih odnos iz svojega življenja. Dovolite, da v vaše življenje vstopi sreča in zadovoljstvo. Prosite svoje angele, da vam pomagajo ohraniti pozitiven pogled na vašo prihodnost in odnos do svojega življenja. Zaupajte, da vam bodo angeli in Univerzum pomagali, če boste jih le prosili ter manifestirali svoje želje za svoje najvišje dobro. Naj vas na vaši poti ne ovirajo negativni vplivi ali zunanji dejavniki. Zaupajte svojemu notranjemu vodstvu in svojim angelom, da vas vodijo po poti, katera vam je namenjena.

Angelsko število 94

Angeli vam želijo sporočiti, da najdete nove poti, cilje in pričnete nadgrajevati svojo osebno ter duhovno rast. Pričnite poslušati svoje srce in začnite uresničevati svoje želje z manifestacijo ter trdim delom. Angeli vas pri tem podpirajo in vam želijo vse najboljše. Spoznajte svoje skrite talente in jih pokažite svetu! Bodite samozavestni in delajte to, kar vam narekuje vaše srce. Zaupajte svoji intuiciji in Univerzumu, da ima za vas pripravljeno le najboljše. Angeli pa vam morda želijo povedati, da je čas, da pustite nekatere stvari ali odnose, katere nimajo več namena, pomena ali čustev. Angeli so vedno z vami in vas podpirajo pri vaših odločitvah.

Angelsko število 95

Angelsko število 95 vam sporoča, da še naprej poslušajte svojo intuicijo, saj vas vodi po pravi poti. Naj vas vodijo vaši notranji občutki in angeli, saj boste prišli do pomembnega spoznanja in tudi razsvetlitve. Zaupajte svoji intuiciji, saj vas bo vodila po pravi poti do uspeha. Če dobite glede nečesa slab občutek, potem raje ne storite tega ali pa zavrnite. Čas je, da naredite v svojem življenju pozitivne spremembe in se odslovite od vsega negativnega. Morda pričnete bolj zdravo živeti in si postavite nove cilje, katere se jih že nekaj časa izogibate. Kakršne koli spremembe se bodo dogajale v vašem življenju, vas bodo pripeljale do uspeha in sreče. Zelo pomembno pa je, da se osredotočite na svoje misli. Kakšne so vaše misli, o čem največ premišljujete, kaj vam največkrat pade na misel? Angeli vam želijo sporočiti nekaj pomembnega, zato ne zanemarite tega!

Angelsko število 96

V vašem življenju se zaključuje pomembno obdobje. Prihaja novo obdobje, nove lekcije in modrosti, katere se boste morali naučiti, da bi spoznali svoj resnični namen. Sprejmite resnico in odpravite iz svojega življenja laži, saj vam sedaj niso potrebne. Strahove in dvome predajte svojim angelom, oni pa vam bodo odgovore ter rešitve poslali preko vaše intuicije ali pa preko glasbe, pogovora… Vse, kar potrebujete, vse kar morate vedeti, boste dobili in izvedeli točno ob pravem času! Angelsko število 96 pa vam tudi sporoča, da ni vse v materialnih stvareh in da je čas, da si vzamete malce počitka ter se ozrete okoli sebe in spoznate, kaj je resnično pomembno. V vaše življenje prihaja nekaj mnogo boljšega, zato se ločite od vsega slabega.

Angelsko število 97

Angeli so zelo ponosni na vas! Bodite hvaležni za vse kar ste prejeli od njih in Univerzuma. Svetujejo vam, da prisluhnite svoji intuiciji, bodite pozorni na glasbo in pogovore, ki ste jih deležni ali pa jih nenadoma slišite, saj bodo z vami preko njih komunicirali. Ste na pravi poti, zato je pomembno, da na njej ostanete in ne skrenete. Bodite le iskreni in vedno govorite resnico. Želijo vas opozoriti tudi, da morda preveč uporabljate slabe vzorce iz preteklosti in je skrajni čas, da jih nadomestite z boljšimi, bolj zdravimi ter koristnimi. Odslovite iz svojega življenja vse staro, neuporabno in nezdravo ter razprite roke novemu, uporabnemu in zdravemu.

Angelsko število 98

Angelsko število 98 vam sporoča, da se v vašem življenju zaključuje nek cikel ali obdobje. S tem prihaja novi, boljši, ki bo prinesel pozitivne učinke na vsa področja v vašem življenju. Pred vami so novi začetki, katere lahko izkoristite za vaš uspeh in srečo. Ne bodite žalostni in ne jočite za tistim, kar se je končalo, saj v vaše življenje prihaja nekaj mnogo boljšega. Zapomnite si, kadar se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. Vaše misli naj ostanejo optimistične in odnos do življenja ohranite pozitiven. Sedaj boste spoznali resnico in kaj si resnično zaslužite. Manifestirajte svoje želje in sanje ter ohranite pozitivne, prijetne občutke, da bi se le-te uresničile. Imejte zaupanje vase in Univerzum, da v vaše življenje prihaja le najboljše!

Angelsko število 99

Število 99 je energijsko zelo močna številka, saj vsebuje dve devetki, ki pa nakazujeta na komunikacijo, moč, višja perspektiva, intuicija, duhovnim prebujanjem in razsvetljenjem. Nakazuje pa lahko tudi zaključke. V vaše življenje se bliža pomemben dogodek. Vse kar se dogaja sedaj, se dogaja iz karmičnih razlogov in vse to vam bo zelo jasno v bližnji prihodnosti. Za vas se pripravlja nov življenjski cikel, ki bo za vaš boljši kot prejšnji. V novem ciklu boste v celoti videli svojo začrtano pot, ki je vaš življenjski namen, tako kot narekuje vaša usoda. Vse napotke in informacije, ki jih boste potrebovali na vaši poti, vam bodo posredovali angeli. Angeli vam s tem številom želijo sporočiti, da boste morali delati na svojem življenjskem namenu. Pričeti se boste morali bolj truditi za svoje cilje in pokazati moč. Če boste potrebovali vodenje ali pa le spodbudo, prosite angele in priskočili vam bodo na pomoč!

Angelsko število 100

Število 100 je sestavljeno iz dveh 0 kar daje moč številu 1. Število 100 vam želi povedati, da prejemate pomembna sporočila iz Vesolja in angelov, zato prisluhnite svoji intuiciji. Angeli vas opozarjajo, da ne zanemarjajte notranjih občutkov in intuicije! Imate lahko negativne misli in pomisleke, vendar vas naj to ne odvrne od vašega življenjskega namena. Imejte pozitivne odnose in misli, bodite veseli ter poiščite v sebi notranji mir, tako boste hitreje prispeli k cilju!

Angelsko število 1000

Ker ima angelsko število 1000 tri 0, se potroji moč 1, ki se nanaša na nove začetke, idealizem, napredek, aktivnost, ustvarjalnost, intuicijo, avtoriteto in srečo. Število 0 prikazuje božansko silo in sklenjen krog, ki se nikoli ne konča. Število 1000 vam želi povedati, da prisluhnite svoji intuiciji in Višjemu Jazu, saj boste tam našli vse potrebne odgovore. Na nove začetke in obdobja glejte pozitivno ter se veselite novih izzivov in znanja. Uporabite svoje prejšnje nabrano znanje in svoje naravne talente, opazili boste, da vas čaka le sreča in nadgradnja. Prepričajte se tudi, da vse kar ste poslali v Vesolje, je bilo pozitivne narave! Ostati morate sedaj optimistični in hoditi po svoji življenjski poti pogumno. Tu ste z razlogom, zato dovolite, da vaša notranja svetloba sveti!

Angelsko število 1001/1010/1100/0101

Število 1001 ima močno energijo, ki vas spodbuja k pozitivnejšim dejanjem. Angeli vam želijo sporočiti, da je sedaj čas za osebni in duhovni razvoj, za duhovno prebujenje in razsvetljenje. Ko boste svoj čas uporabili za svoj življenjski namen, bodo vaše vibracije poslane v Vesolje, katero vam bo nazaj pošiljalo obilje in srečo. Uporabljajte pozitivne afirmacije in zaupajte svoji notranji modrosti, da vas vodi po vaši začrtani poti.

Angelsko število 101

Število 101 je glasno sporočilo vaših angelov, ki vam želijo sporočiti, da je čas za duhovno prebujenje. Ohranite svoje misli in osredotočenost na pozitivni ravni, saj je tako vaša energija višja in tako lažje v svoje življenje privabite obilje in srečo. Uporabljajte pozitivne afirmacije in imejte pozitivne odnose, da boste pričeli privabljati k sebi vse kar potrebujete. Zaupajte pa tudi svoji intuiciji in modrosti angelov. Zaupajte angelom, da boste našli pot do svojega uspeha. Preko svoje intuicije boste prejemali pomembne napotke, ki vam bodo koristili za vaš uspeh in na daljno pot. Morda boste morali izstopiti iz svojega območja varnosti in se pričeti žrtvovati za svoj uspeh.

Angelsko število 102

Angelsko število 102 vam sporoča, da se vse odvija v pravilnem božanskem redu in da bodite brez skrbi. Vse te ovire, ki je sedaj izkušate, boste kasneje spoznali, da vas je višja sila tako obvarovala pred napačnimi odločitvami. Angeli želijo, da ohranite optimistične misli in verjemite, da se bo vaš življenjski namen kmalu izpolnil. Postavili vas bodo na pravo pot k vašim želenim ciljem. Vedite, da so angeli z vami in vam dajejo pogum, kadar mislite, da ne zmorete več dalje. Ob vam so, kadar čutite strah in ste v dvomih. Zaupajte jim in dovolite, da vas vodijo. Pripravljeni so vam ponuditi zdravljenje s svojo ljubeznijo, le sprejeti morate in jih prositi za pomoč! To število pa lahko nakazuje tudi, da je čas, da v svoj dom in misli vnesete malce več ljubezni. Očistite svoj dom in misli, osvežite svoje stanovanje ter zadihajte svež zrak.

Angelsko število 103

Angeli vam s številom 103 sporočajo, da se vse dogaja z razlogom. Prosijo vas, da jim prisluhnete in greste po poti, katera je najboljša za vas. Če boste občutili dvom ali vas bo strah nove poti, vsekakor prosite svoje angele za pomoč in dovolite, da vas vodijo. Angeli vam bodo preko vaše intuicije govorili, kaj je najboljše za vas. Ne skrbite v pravem času vam bodo sporočili vse, kar potrebujete. Sedaj je pomembno le to, da prisluhnete svoji intuiciji, saj boste preko nje dobivali pomembne informacije.

Angelsko število 108

Angelsko število 108 vam želi povedati, da vas angeli podpirajo pri vaših načrtih in, da vse kar morate storiti je, da vaše misli in prepričanja ostanejo pozitivna. Osredotočite se na doseganje vaših ciljev in na to kar že imate, ne na tisto kar nimate in pomanjkljivosti. Angeli vas opozarjajo, da se vaše želje sedaj hitro manifestirajo, zato ta čas uporabite kar se da najbolje. Število 108 nas opozarja, da to kar pošiljamo v Vesolje, to dobimo. Nakazuje pa lahko tudi, da ste pri koncu nekega obdobja in, da boste kmalu pričeli dobivati nove priložnosti, ki bodo odprla nova vrata, k novim zadevam. V vaše življenje prihaja boljša obdobja. Naj vas ne obremenjujejo konci in zaključki, saj prihaja za vas nekaj veliko boljšega.

Angelsko število 194

Število 194 vam želi povedati, da uporabite svoje naravne talente, da bi lahko pomagali sebi in ljudem okoli vas. Vaša ljubezen in notranja svetloba bo sedaj zelo pomembna tako kot za vas, tudi za ostale. Angeli vas bodo tako tudi bolj spodbujali k vašim ciljem in k uspehu. Nakazuje lahko tudi, da se bodo vaši prihodki povečali ali pa se vam bliža nova zaposlitev. Bodite pozorni na znake in svojo intuicjo, saj bodo preko nje komunicirali z vami angeli. Pričnite se zavedati svojih resničnih želja in sanj ter jih pričnite manifestirati. Sprostite se in dovolite, da vam angeli pomagajo. Ne pozabite, da nikoli niste sami v svojih skrbeh ali težavah. Angeli so z vami, prisluhnite jim.

Angelsko število 202

Število 202 vam želi povedati, da ste na pravi poti in, da ostanite optimistični in v ravnovesju. Če boste ostali optimistični, se bodo v vašem življenju pričeli dogajati čudeži. Trudite se za najvišje dobro. Bodite ambiciozni, saj se lahko tudi največje sanje uresničijo. Situacije glejte iz daljše perspektive in obširno. Zaupajte Vesolju in angelom, da za vas pripravljajo le najbolje.

Angelsko število 213

Angelsko število 213 vam želi povedati, da poglejte iz druge višje perspektive in videli boste, da ste kos vsem svojih strahovom in težavam. Prisluhnite svojim angelom, saj vas spodbujajo in so ob vam. Angelom zaupajte vse svoje skrbi in strahove, da vas bodo lahko pričeli zdraviti. Zaupajte procesu in angelom. Angeli od vas zahtevajo le, da so vaše misli, dejanja in prepričanja pozitivna. To bo kasneje v vaše življenje prineslo obilje in srečo ter izpolnjene želje. Angeli želijo, da jim zaupate in prisluhnete svojemu notranjemu glasu, preko katerega bodo z vami komunicrali. Bodite odprti in dovolite angelom vstopiti v vaš svet.

Angelsko število 223

Število 223 je znak, da ste na pravi življenjski poti in, da vas angeli pri tem spodbujajo. Vaše misli, dejanja in prepričanja naj ostanje pozitivna. Negativne okoliščine in energija drugih ljudi vas naj ne ovira! Izključite vse negativne energije in se zavedajte, da ste na pravi božanski poti. Optimističnost bo prinesla dobre rezultate. Angeli vas tudi želijo spodbuditi, da pričnete verovati in zaupati vase,saj ste sposobni več kot si mislite. Verjemite, da ste točno tam, kjer morate biti! Ohranite močno vezavo z angeli in Vesoljem, saj bodo kmalu vaše želje in sanje uslišane. Pričnite z manifestacijo, da bi se vaše sanje izpolnile hitreje. Svoj stres in stres ostalih, omilite z humorjem, da boste lažje shajali skozi obdobja. Naučite se čutiti srečo, ne glede na okoliščine.

Angelsko število 226

Angelsko število 226 je znak, da se bodo pričele izboljševati materialne in denarne potrebe. Prepustite angelom in Vesolju svoje skrbi in strahove, da bi se lahko vi v miru zdravili. Verjamite vase in zaupajte Vesolju, da bo poskrbel za vas! Sprejmite pomoč angelov, ki se vam bodo prikazovale na nenavaden/nepričakovan način. Angeli želijo tudi, da ste dober zgled drugim, da pomagate drugim, ki jim je pomoč potrebna in jih naučite nekaj novega. Posvetite se svojemu življenjskemu namenu in Vesolje vas bo nadgradilo z ljubeznijo, srečo in obiljem.

Angelsko število 303

Število 303 je znak, da morate razmišljati pozitivno, saj se bodo vaše misli pričele uresničevati. Razmišljajte le o projektih in željah, katere si želite, da bi se uresničile. Angeli vam bodo pomagali izpolniti vaše sanje. Če pa imate vprašanja, so angeli vedno tu za vas, le vprašajte. Angeli vam dajejo pogum in pošiljajo pozitivno energijo ter blagoslov. Počutite se lahko varno. Podprti boste pri vsem kar boste delali. Živite svoje življenje s strastjo, veseljem in namenom. To bo izrazilo vaše resnične želje. Pripravite se na širitev vašega duhovnega razvoja in zavest. Bodite hvaležni za vse blagoslove v svojem življenju in tiste, ki se še pojavljajo.

Angelsko število 323

Angelsko število 323 vam želi sporočiti, da ste točno tam kjer morate biti in, da zaupate procesu Vesolja. Dogodki se lahko hitro spreminjajo in se preusmerjajo v nove izzive, ki vam bodo prinesli nove izkušnje. Sprejmite spremembe, da se bo lahko vaša duša hitreje umirila in našla ravnovesje. Vaši odnosi naj bodo pozitivni, vaša prepričanja, dejanja in misli optimistični, da boste v svoje življenje pritegnili pozitivne rezultate. Vaša vez z angeli in Vesoljem naj bo močna, da bodo lažje uslišali vaše molitve. Prisluhnite svoji intuiciji, saj bodo preko nje z vami komunicirali angeli.

Angelsko število 332

Število 332 vam nakazuje, da dovolite angelom, da vas vodijo po vaši življenjski poti. Od vas zahtevajo, da ohranite pozitivne misli in prepričanja ter pričakovanja glede svoje življenjske poti. Zaupajte, da je ta življenjska pot pravilna za vas. Prisluhnite svoji intuiciji in notranji modrosti, saj vas bosta vodili k pravim odločitvam. Do ljudi okoli sebe imejte pozitiven odnos, ohranite harmonijo in ljubezen. Pošiljajte pozitivno energijo in v zameno prejmite ogromne blagoslove. Kadar imate pozitivne misli, se počutite dobro, ne glede na to, kaj počnete v življenju. Bodite veseli in zadovoljni!

Angelsko število 404

Angelsko število 404 vam želi povedati, da se bo vaš trud sedaj pričel prikazovati in, da ste točno tam kjer morate biti. Služite svojemu življenjskemu namenu in zaupate procesu, le tako naprej! Zaupajte dalje procesu in angelom. Obkroženi ste z angeli, kateri vam želijo v vaše življenje prinesti ljubezen in mir. Angeli vam bodo tudi pomagali, da boste lažje prešli poti na katerih so ovire. Zaupajte angelom, da se bodo kmalu prikazale rešitve za vse vaše težave.

Angelsko število 420

Število 420 vam želi povedati, da odprite svoje srce novostim in ljubezni, ki prihaja v vaše življenje. Sedaj imate močno povezavo z angeli in Vesolje, zato prisluhnite svoji intuciji ter notranji modrosti, saj vam bodo preko njih angeli sporočali napotke in nasvete. Bodite pa pozorni tudi na svoje sanje, saj vam lahko govorijo pomembnosti, ki vam bodo pomagale v prihodnosti. Zaupajte angelom in njihovim napotkom. Vaš življenjski namen je pomemben, zato namenite čas in energijo temu. Zaupajte, da ste varni in zaščiteni s strani angelov.

Angelsko število 439

Angelsko število 439 vam želi sporočiti, da angeli želijo vašo pozornost in, da prisluhnite svoji intuiciji. Preko angelov boste prejemali sporočila vaša duše, zato je zelo pomembno, da umirite svoje misli in se osredotočite na notranji glas! Bodite sočutni in razvijte empatijo. Zaupajte, da imate sposobnost delati svoje življenjsko poslanstvo, zato uporabite svoje spretnosti in naravne talente. Vaše molitve glede vašega življenjskega poslanstva so uslišane in se bodo kmalu pričele uresničevati. Le sledite svoji intuiciji in zaupajte, da bo vse potekalo po božanskem načrtu.

Angelsko število 505

Število 505 vam daje znak, da so v vašem življenju nujno potrebne spremembe. Osvobodite se starih navad in strahov ter uvedite spremembe v svojem življenju. Umirite se in poslušajte svoj notranji glas, prisluhnite svojim čustvom in občutkom, saj vam bodo pokazali kaj se zares dogaja v vašem življenju ter kaj morate storiti. Opustite vse staro v vašem življenju in kar vam več ni potrebno ter odprite vrata novim zadevam/osebam. Imejte pozitivne misli in pričakovanja za vse nova kar prihaja v vaše življenje. Morate vedeti, da se vse zgodi z razlogom in, da naključij ni. Zaupajte, da ste točno tam kjer morate biti.

Angelsko število 544

Angelsko število 544 vam daje znak, da morate sebe videti v višji luči, svoj pravi jaz, veliki Jaz. Ozrite se nase in se pričnite izboljševati. Poglejte vse svoje napake in jih prizanjte, tako jih boste lažje pričeli popravljati. Bodite to kar ste v resnici in ne pretvarjajte se za nekaj kar niste. Bodite pripravljeni na spremembe v svojem življenju. Angeli vam bodo pomagali povečati vašo samozavest, da boste lažje prehajali skozi spremembe. Na vaši poti je veliko sreče in zadovoljstva, če boste le zaupali angelom in Vesolju, da vas vodijo.

Angelsko število 606

Število 606 vas opozarja, da se preveč osredotočate na materialne dobrine in, da bi bilo bolje, če bi se osredotočili na svojo duhovno rast. Bodite hvaležni za vse kar imate in tisto kar prihaja v vaše življenje. Bodite optimistični in pritegnite v svoje življenje zadovoljstvo na vseh področjih. Prisluhnite svoji intuiciji, saj bodo preko nje z vami komunicirali angeli, da bi lažje prišli do željenih ciljev. Dajali vam bodo pa tudi ideje, kako izboljšati svoje življenje na vseh ravneh. Angeli želijo tudi, da se osredotočite na ljubezen in svetlobo, ki jo nosite v sebi. Vse strahove in dvome zaupajte svojim angelom, tako vam jih bodo pomagali rešiti.

Angelsko število 677

Angelsko število 677 je znak duhovnega prebujenja in razsvetlitve. Angeli so veseli za vas, saj napredujete in s tem številom vam želijo povedati, da ste na pravi poti in, da nadaljujte naprej. Za vaš trud boste dobro nagrajeni s strani Vesolja. Število 677 je tudi znak, da imate močno vezavo z angeli in Vesoljem, zato naj bodo vaše misli, dejanja in prepirčanja, saj to kar pošljete v Vesolje, to dobite nazaj. Angeli vam sporočajo, da kadar se boste znašli v težki situaciji, se poglobite vase in poiščite razlog ter rešitev za to. Pošiljajo vam pogum in voljo, da bi lažje nadaljevali svojo življenjsko pot.

Angelsko število 707

Angelsko število 707 je znak, da bi morali biti nagrajeni za svoje delo, ki ga upravljate. Angeli in Vesolje je ponosno na vas, saj opažajo kako se trudite in izpolnjujete svoj življenjski namen. Angeli vas spodbujajo in želijo, da nadaljujete svoje delo. Število 707 je tudi znak, da se pričnete bolj zavedati svojih vrednost in sposobnosti ter, da postanete bolj radovedni pri odkrivanju svojih naravnih talentov. Ko se boste pričeli zavedati svojih sposobnosti, boste lahko svoje življenje živeli bolj radostno, polno in srečno. Vprašajte se tudi kaj potrebujete, kaj vam je v tem trenutku pomembno in kaj je ključno, da bi izboljšalo vaše počutje. Ko boste odgovorili na svoje vprašanje se odločite za izpolnitev svojih potreb.

Angelsko število 737

Število 737 vam sporoča, da so angeli zadovoljni z vašim napredkom, posebno na duhovni rasti! Dovolite, da se pretok vaše pozitivne energije prične vračati nazaj k vam, saj boste tako postali še bolj ustvarjalni, veseli in navdušeni. Delajte še naprej na svoji duhovni rasti in hodite po svoji pravi življenjski poti. Prisluhnite pa svoji intuicji, ki vam bo govorila pomembne napotke in nasvete! Opozarja pa vas lahko tudi, da je čas za učenje ali pa, da je primeren čas za študij, šolanje, učenje tistih stvari, ki ste si jih od nekdaj želeli…

Angelsko število 807

Število 807 vam sporoča, da imajo angeli za vas dobre novice. Težke okoliščine in obdobja se bodo pričela zaključevati. Kmalu se bodo končale vse težavnosti in vaše življenje bo potekalo lahkotno. Če ste imeli občutek, da se neka situacija bliža h koncu, vam to število priterjuje. Kmalu se vam bodo odprla nova vrata, zato bodite pripravljeni na spremembe in novosti v vašem življenju. Vesolje vam bo pošiljalo jasne znake, zato bodite pozorni ves čas!

Angelsko število 808

Angelsko število 808 je znak, da se bližate h koncu nekega obdobja v svojem življenju. Prosite angele, da vam oblažijo morebitne strahove ali dvome, ki jih imate glede novih začetkov ali prejšnjega življenjskega obdobja. Ugotovili boste, da so spremembe pomembne in jih boste lažje sprejeli. Angeli vas želijo opozoriti, da se prepričajte, da je vaša pot primerna za vas in, da se ujema z vašim pravim Jazom. Prepričajte se, da vam vaše odločitve ustrezajo in, da ne boste kasneje jih obžalovali. Ne bojte se sprememb, prosite angele za pomoč.

Angelsko število 844

Število 844 vas želi opozoriti, da je čas, da se zavedate svojega pomena, svojih naravnih talentov in sposobnosti. Spoznajte se kdo ste, kot višji Jaz kot božansko bitje. V tem življenju morate narediti veliko in pri tem vas spodbujajo angeli ter vam stojijo ob strani. Vesolje želi, da ste to kar ste in, da se ne pretvarjajte za nekaj kar niste. Takšni kot ste v resnici, takšni ste popolni in takšni ste namenjeni hoditi po svoji življenjski poti. Le tako boste uspešni in srečni v svojem življenju. Angeli pa želijo tudi, da pričnete osebno rasti in se poglobite v svojo rast na vseh področjih. Sprejmite svoje strasti in želje, vedite, da ste sposobni vsega kar ste si zadali!

Angelsko število 909

Angelsko število 909 vam sporoča, da se bodo dogodki pričeli spreminjati na bolje. Če so se dogodki že spremenili in so težki, se bodo nenadoma spreobrnili na veliko bolje. Angeli so ob vas in vas podpirajo, da samozavestno sprejmete spremembe v svoje življenje. Prisluhnite svoji intuiciji, saj bodo preko njih z vami komunicirali angeli. Kadar koli se lahko obrnete na angele, saj so vedno tukaj za vas. Število 909 je znak tudi, da je čas, da pričnete uresničevati svoje sanje! Pričnite se učiti tisto, kar vas veseli, razširite svoj pogled na svet, nadgradite se in pričnite s svojimi hobiji.

Angelsko število 911

Število 911 vam sporoča, da se neko obdobje v vašem življenju zaključuje in zaradi vašega pozitvnega miselnega vzorca, se odpirajo nova vrata, kjer boste našli srečo. Čas pa je tudi, da pričnete z nečim novim, kar bo v vaše življenje prineslo veselje in zadovoljstvo. Bodite odprti za spremembe in novosti. Vaše misli in dejanja naj ostanejo pozitivna, da boste lahko v svoje življenje priklicali še več dobrih dogodkov. Hodite po svoji življenjski poti z zaupanjem in optimizmom. Bodite pa pozorni na svoj notranji glas in vaše sanje, saj vam bodo odkrivale kaj se dogaja ter kaj se lahko zgodi v prihodnosti.

Angelsko število 1008

Angelsko število 1008 vam sporoča, da vaši angeli pazijo na vas in vas spodbujajo, da so vaše misli pozitivne, tako kot tudi dejanja. Tako boste priklicali v svoje življenje obilje in pa srečo, ki so jo želite. Ne skrbite za trenutne pomankljivosti, ki so prisotne v vašem življenju, saj boste s tem pritegnili še več pomankljivosti. Bodite hvaležni za vse kar imate in v vaše življenje bo prihajalo še več zadev, za katere boste lahko hvaležni. Osredotočite se na doseganje ciljev! Vaša pričakovanja naj ne bodo prevelika, ostanejo naj v nižjih mejah. Bolje, da ste presenečeni kot razočarani! Uporabljajte pozitivne afirmacije za doseganje sreče v vašem življenju. Angeli vam želijo sporočiti, da se pozitivne manifestacije hitro uresničujejo sedaj, zato izkoristite svoj čas.

Angelsko število 1016

Število 1016 vam daje opozorilo, da morajo biti vaša pričakovanja in prepričanje le pozitivna, saj se bo to pričelo uresničevati. Vaše misli bodo postajale resnične, zato v Vesolje pošiljajte le dobro. Zaupajte Vesolju, da bodo vse vaše potrebe zadovoljene, če boste le ostali optimistični. Angeli že delajo na tem, da bi vam v življenju potekalo bolje, vendar potrebujejo tudi vašo pomoč! Zato se potrudite in odstranite vso negativo iz vašega življenja. Prisluhnite svojemu notranjemu glasu, saj vam bodo angeli sporočali napotke in nasvete za vašo življenjsko pot.

Angelsko število 1102

Število 1102 vam sporoča, da vam angeli pripravljajo prijetno presenečenje, zato vas prosijo, da ostanete optimistični. Kar se vam danes zdi ovira, je lahko jutri spreobrne blagoslov. Svoje miselne vzorce uskladite s svojim življenjskim namenom. Svoje življenje živite strastno z namenom, da izpolnete svoj življenjski namen. Sedaj je nujno, da ostanete pozitivni! Zaupajte angelom in Vesolju, da se bo odvilo vse vam v prid. Zaupajte angelom svoje strahove in dvome, pomagali vam bodo jih razrešiti. Prosite angele za kakršno koli pomoč, sedaj so ob vas.

Angelsko število 1121

Število 1121 vam sporoča, da je čas, da poiščete nove načine kako urediti zadeve, tako kot si jih vi želite. Pri tem vas ne smejo ovirati stare navade ali miselni vzorci. Spremenite tudi te stare navade in miselne vzorce, če vas ovirajo na vaši življenjski poti. Zakorakajte po svoji življenjski poti brez starih ovir in svobodno! Na novosti, ki se bodo pričele pojavljati v vašem življenju jih sprejmite odprtih rok in optimizmom. Zaupajte angelom, da bodo v vaše življenje prinesli pozitivne rezultate in srečo. Prosite angele za pomoč in pomagali vam bodo premagati ovire in negativno nadomestiti s pozitivno.

Angelsko število 1122

Število 1122 od vas želi, da opustite stare navade in pričnete uvajati nove. Bodite odprti za spremembe in novosti. Potrudite se, da bo vaše življenje bolj zdravo in, da boste več časa namenili sebi ter osebni in pa duhovni rasti. V svojem življenju poiščite ravnovesje, da bi lahko lažje našli pot do vaše sreče. Pričnite uporabljati svoje naravne talente in sposobnosti, pričnite se jih zavedati ter jih izkoristite kolikor se da! V sebi in v drugih vidite le dobro, negativnost dajte sedaj na stran. Bolj, ko se boste osredotočali na pozitivnost, več je bo v vašem življenju!

Angelsko število 1200

Število 1200 vas opozarja, da je čas za nujne spremembe v vašem življenju! Če boste pričeli spreminjati svoje življenje, bodo vaše ovire postajale vse manjše in prijeli boste blagoslov. Angeli vam sporočajo, da so z vami in vas spodbujajo, da prenehate s slabimi navadami ter pričnete živeti bolj zdravo življenje. Vse kar bi spremenili v svojem življenju, bi vam angeli za vsako spremembo podarili srečo in radost! Poskrbeli bodo tudi, da se boste hitro navadili na novosti in, da vam ne bo težko prekiniti s starimi navadami. Zaupajte angelom in Vesolju ter se podajte na svojo pravo življenjsko pot!

Angelsko število 1212

Angelsko število 1212 vam sporoča, da morajo vaša pričakovanja, dejanja, misli in prepričanja ostati pozitivna, da bodo lahko angeli nemoteno manifestirali vaše sanje ter želje. Vesolje vam bo pomagalo, da boste točno vedeli kaj si želite in katere spremembe so nujno potrebne v vašem življenju. Število 1212 je tudi znak, da je sedaj čas, da stopite iz svojega udobja in se pričnete žrtvovati za svoje sanje in cilje! Počnite to kar si že od nekdaj želite. Angeli želijo, da se osvobodite strahov in živite svoje življenje strastno ter uresničujete svoje želje!

Angelsko število 1217

Število 1217 vam želi sporočiti, da je čas, da pričnete osebno in duhovno rasti ter, da pričnete slediti svojemu dušnemu namenu! Število 1217 lahko pomeni tudi, da ste bili dovolj dolgo optimistični glede svojih želj in sanj, zato vam angeli sporočajo, da se bodo vaše želje pričele uresničevati. Sedaj je čas, da pričnete z manifestacijo. Angeli vas spodbujajo, da ostanete pri tem, da svoje življenje živete s strastjo in optimizmom! Sreča prihaja v vaše življenje.

Angelsko število 1220

Število 1220 vas opozarja, da se osredotočite na svoje cilje in življenjsko pot! Pazite, da so vaša pričakovanja, misli in prepričanja pozitivna, saj so angeli pričeli z uresničevanjem vaših pričakovanj ter želj! Angeli vam želijo tudi sporočiti, da bodo poskrbeli za vašo družino, dom in ljubljene osebe. Sedaj je čas, da se osredotočite na svoj dušni načrt, hobije in tiste zadeve, ki si jih že od nekdaj želite ter jih pričnete uresničevati. Tudi, če se bo za to potrebno žrtvovati, bodo angeli z vami in na vas pazili. Če boste imeli strahove in pomisleke, prosite angele, da vam razsvetlijo vašo pot.

Angelsko število 1221

Angelsko število 1221 je sporočilo vaših angelov, da morate na trenutne situacije gledati, le pozitivno. Ohranite pozitiven odnos in misli, saj bodo takšni tudi rezultati! Angeli so ob vam in vas podpirajo pri vsem kar počnete. Vaši občutki, misli in prepričanja se bodo pričela uresničevati, zato morajo ostati pozitivna, če si želite, pozitivne rezultate. Vaša dejanja pa morajo tudi biti pozitivna! Delajte dobro, da bi se vam lahko dobro vrnilo. Sprostite se in vse svoje negotovosti prepustite angelom in Vesolju, da jih uničijo ter vam pričnejo pošiljati zdravilne vibracije. Bodite hvaležni za vse blagoslove v svojem življenju in tiste, ki še prihajajo.

Angelsko število 1234

Število 1234 se pogosto razlagajo kot koraki. Navadno potrjuje, da delamo pravilne korake. Če ste v dvomih, prosite angele, da vam razsvetlijo pot in, da boste lažje prepričani za naslednji korak. Njihova navodila in napotke prisluhnite preko svoje intucije. Vedeti morate, da imate vse kar potrebujete, da dosežete svoje cilje. Morate se le odločiti in ustrezno ukrepati. Verjemite vase in zaupajte angelom, da imajo vse pod nadzorom. Za nove projekte in cilje, boste morali vložiti nekaj svojega truda, da bi lahko opazili podvig in napredek. Trud se vam bo kasneje poplačal!

Angelsko število 1307

Število 1307 je znak, da ste na pravi poti in, da so angeli na vas ponosni! Le tako naprej. Vaša povezava z angeli in Vesoljem je močna, zato izkoristite njihovo moč ter jim prisluhnite! Prisluhnite svoji intuiciji in notranji modrosti za napotke in nasvete, kadar boste obstali na razpotjih. Prosite angele za pomoč, kadar koli jo boste potrebovali. Vedite, da so vedno ob vas! Vaša pozitivna pričakovanja in prepričanja se bodo sedaj pričela izpolnjevati. Angeli želijo, da nadaljujete svojo pot, po kateri hodite, še naprej in ostanete optimistični.

Angelsko število 1313

Angelsko število 1313 nakazuje, da vam angeli pomagajo ostati optimistični in najti svetlo točko v temnih obdobjih. Trudite se, da svojo začrtano pot prehodite samozavestno in optimstično, saj boste le tako prišli do željenega cilja. Angeli vam bodo stali ob strani in vam pomagali izbrati najboljše ter najmodrejše ideje in odločitve. Bodite pripravljeni, da prisluhnete svoji intuiciji in notranji modrosti. Število 1313 lahko nakazuje tudi, da je čas, da pričnete z duhovno rastjo. Širite svojo zavest in odprite svoje srce neskončni ljubezni.

Angelsko število 1333

Število 1333 vam sporoča, da so angeli z vami in tudi sodelujejo z vsem kar vi počnete. Dobro bi bilo, da sedaj prisluhnete svoji intuciji, saj angeli z vami komunicirajo preko nje. Tako boste lažje vedeli katero pot obrati, za kaj se odločiti in kako postopiti v nekih situacijah. Pošiljali vam bodo tudi potrebno pozitivno energijo in vas obrnili na pravo pot, kateri je vaši dušni načrt. Če tega ne veste še, kaj je vaš dušni načrt, se prepustite Vesolju s pomočjo meditacije in ugotovite! Sedaj je čas, da to ugotovite.

Angelsko število 1337

Število 1337 je sporočilo vaših angelev, da ste na pravi poti in, da le nadaljujte s to potjo, saj boste kmalu prispeli na cilj. Močno ste povezani z angeli zato bi bilo dobro, da prisluhnete njihove napotke, preko svoje intuicije in notranje modrosti. Kadar koli boste potrebovali pomoč se lahko obrnete na angele, ki vam bodo z veseljem pomagali na vaši poti. Učite se novosti, da boste lahko osebno in duhovno rasli ter, da boste zaradi svoje dobre energije vzgled mnogim. Ker ste zavestno hodili po pravi poti, vas bodo angeli nagradili z obiljem, srečo in ljubeznijo.

Angelsko število 1414

Angelsko število 1414 vas opozarja, da naj bodo vaše misli in prepričanja bolj pozitivna. Dovolite, da vas angeli pozdravijo skrbi, strahov in dvomov. Zaupajte angelom, da bodo na vas pazili in vam razsvetlili pot, kadar bo potrebno, posebno, če jih boste za to prosili. Imejte visoke vibracije in bodite optimstični glede svoje življenjske poti. Bodite pozorni na svoje misli in dejanja, saj kar pošiljate v Vesolje, vam to tudi pošlje nazaj!

Angelsko število 1444

Število 1444 vam sporoča, da vam vaši angeli pošiljajo pozitivno energijo in moč, da bi lahko premagali sedanje ovire. Vedo, da ste se trudili za svoje cilje in, da vam sedaj primanjkuje moč, ki pa jo prav sedaj nujno potrebujete. Spodbujajo vas, da najdete druge načine kako bi razrešili trenutne situacije in, da težave poglejte še iz drugih perspektiv. Angeli vas bodo preko vaše intuicije vodili po pravi poti in vam dajali pomembne napotke. Izpustite vsa negativna čustva, saj vam sedaj niso potrebna!

Angelsko število 1515

Angelsko število 1515 je pomembno sporočilo, katero pravi, da se v vašem življenju bližajo spremembe, ki bodo prinesle veliko koristi in tudi izboljšanje. Vaše misli in dejanja bodo vplivale na vašo prihodnost, zato naj bodo pozitivna. Poskrbite, da bodo vaše naslednje izkušnje pozitivne in ne negativne. Bodite pripravljeni na novosti v svojem življenju in bodite navdušeni nad vsako novo priložnost. Živite svoje življenje strastno in tako kot vam govori vaš notranji glas!

Angelsko število 1610

Število 1610 vam sporoča, da morajo vaše misli in prepričanja ostati pozitivna, če želite, da bi bili tudi rezultati pozitivni. Pričele se vam bodo pojavljati nove in nepričakovane priložnosti. Te priložnosti vam bodo zagotovile vse kar boste potrebovali v tistem trenutku. Naj vas ne bo strah izgube, saj bi lahko s tem privlačili izgubo. Bodite osredotočeni na svoj cilj in kaj lahko pridobite! Vesolje bo poskrbelo, da bodo vaše materialne potrebe zadovoljene. Prosite angele za pomoč, če imate težave v družini ali ljubezenskih odnos. Dali vam bodo pomembne nasvete in vam poslali neskončno ljubezni katere potrebujete.

Angelsko število 1611

Število 1611 vas opozarja, da se pričnete zavedati, da vaše misli, prepričanja in dejanja ustvarjajo vašo prihodnost. Vaše misli, prepričanja in dejanja morajo ostati pozitivna, če si želite pozitivne rezultate. Število 1611 vam sporoča tudi, da je čas, da poskrbite za svoje ljubljene osebe in družino. Vzemite si dovolj časa za njih in jim izkažite svojo ljubezen. Odprite svoje srce neskončni ljubzeni, ki preteka iz nebes. Osredotočite se pa tudi nase in na svojo notranjo lepoto ter jo razvijajte in rastite osebnostno.

Angelsko število 1616

Angelsko število 1616 vam sporoča, da vaše misli naj bodo le pozitivne in se prepustite toku življenja. Previdni bodite, da so vaša čustva v ravnovesju, saj v vaše življenje prihajajo nove priložnosti, ki bodo čustvene narave. Bodite odprti za novosti in vaše srce naj bo odprto neskončni ljubezni. Občutite lahko tudi nove energije, ki bodo prihajale v vaše življenje. Če čutite tesnobo ali napetost, prosite angele, da vas pozdravijo tegob. Angeli vas prosijo, da se ne prepirate. Želijo, da ostanete mirni kolikor se le da.

Angelsko število 1717

Angelsko število 1717 vam sporoča, da je sedaj pomembno vaše duševno zdravje in življenjski namen. Čas je, da spoznate svoj dušni namen, ki lahko vključuje komunikacijo in učenje ter zdravljenje drugih, kakor tudi sebe. Medtem lahko spoznate svoje nove interese, morda ugotovite tudi, da vas navdušuje pomoč drugim tako, da jih popeljete na pravo pot. Ne dovolite, da bi vas kakršni koli dvomi ovirali pri vaših sanjah. Pred vami so dobri časi in prihaja manifestacija vaših srčnih želja. Če so vaša prepričanja negativna jih spremenite v pozitivna in opazili boste, da se vse okoli vas spreminja na bolje.

Angelsko število 1818

Angelsko število 1818 je znak, da imate podporo svojih angelov in vas spodbujajo na vaši poti. Vi le uporabljajte pozitivne afirmacije, misli, prepričanja in vizualizacije, da boste lahko manifestirali obilje v svojem življenju. Nakazuje tudi, da so pred vami doesžki, uspehi in da se bodo vse zadeve pričele premikati v pozitivno smer. Ostati boste morali le optimistični in prisluhniti svojemu notranjemu vodstvu. Ne pozabite biti hvaležni za vse, kar vam vesolje ponudi.

Angelsko število 1919

Angelsko število 1919 vam sporoča, da se bližate h koncu določenega obdobja v vašem življenju. Zaupajte, da se sedaj vse dogaja z razlogom in da je povezano s karmo. Zaupajte, da je vse, kar se dogaja karmično povezano, to vas pripravlja na novo življenjsko obdobje, kjer bo vse padlo na svoje mesto na najbolj pozitiven način. Določena obdobja se bodo končala z razlogom, da bi jih lažje spoznali svoj pravi življenjski namen. Zaupajte pa tudi svojim angelom, saj vas bodo po tej poti tudi vodili. Nikakor pa ne glejte konce kot neko izgubo, vendar kot nekaj novega, ki prihaja v vaše življenje.

Angelsko število 2020/2200/0202

Angelsko število 2020 nakazuje, da boste morali postati bolj pogumni, sočutni, razsodni in strastni pri svojem delu. Najdite ravnovesje, harmonijo in notranji mir na vseh področjih svojega življenja. Stojte trdno za svojimi prepričanji in delujte v skladu s tem v svojem življenju. Vaše notranje vodstvo vas bo vodilo, da dosežete najvišji možni uspeh in uspešno manifestirate vse svoje želje. Vodili pa vas bodo tudi angeli, ki vas bodo hkrati obdajali tudi z ljubeznijo, harmonijo in v vaše življenje prinesli ravnovesje. Da bi lažje služili svojemu življenjsku namenu z navdušenostjo in optimizmom, zaupajte v univerzum. Pogosto videnje te številke pa lahko nakazuje tudi, da se bodo kmalu vaše sanje uresničile. Zaupajte, da so pred vami le najlepši dogodki.

Angelsko število 2121

Angelsko število 2121 vam sporoča, da se naučite prisluhniti svojemu notranjemu glasu in vodstvu, da se boste lažje znašli na razpotjih ter, kadar boste v dvomih. Kadar mu boste vedeli prisluhniti in uporabiti te modrosti, boste lažje hodili po svoji začrtani poti. Poziva vas tudi k temu, da se bolje spoznate, da spoznate svoje slabosti in vrline ter da spoznate svoje resnične cilje, vrednote in potrebe. Bodite do sebe iskreni in se ozrite v svojo prihodnost. Ko boste razumeli sebe in bili do sebe iskreni, boste lahko v popolnosti sprejeli svoj življenjski namen ter se mu v popolnosti posvetili. Vedite pa, da kar mislite, da se to tudi udejanja, zato mislite pozitivno in to kar si iskreno želite.

Angelsko število 2323

Angelsko število 2323 vam želi povedati, da pričnite z manifestacijo svojih želja in da svojo ustvarjalno energijo usmerite v to, kar si želite. Vedite, da je vaša pot svobodna. Bodite optimistični glede svojih sanj in ciljev. Zaupajte svoje težave, skrbi in dvome angelom, da jih razrešijo. Če boste ostali optimistični, uporabljali pozitivne afirmacije in imeli pozitiven odnos do življenja, potem pričakujte, da se bodo vaše želje zelo kmalu izpolnile. Vaše želje so bile uslišane in sedaj je na poti uresničitev, le zaupajte univerzalnem procesu. Vedite, da so ob vam angeli in vam pomagajo pri uresničevanju vaših sanj in želj.

Angelsko število 2424

Angelsko število 2424 vam pravi, da morate ostati potrpežljivi, saj se bodo zelo kmalu odprla nova vrata v vašem življenju in lahko tudi izpolnitev želja. Vse se bo začelo premikati in odvijati v najboljšem ter najprimernejšem času. Če ste v dvomih ali zmedeni, raje počakajte in se ne odločajte prehitro, saj bi lahko prehitre poteze obžalovali. Predvsem pa bodite pozorni na svoja občutja in intuicijo, saj vam bo le ta govorila, kaj je za vas najbolj primerno. Če se vam vaša sedanja pot ni všeč, je sedaj čas, da jo spremenite. Pri tem vam bodo pomagali angeli. Vse priložnosti dobro pretehtajte in tudi, kadar se boste odločali bodite previdni, kaj vam govori vaše notranje vodstvo. Ne zatirajte ga!

Angelsko število 0000

Angelsko število 0000 nakazuje večnost, nove začetke, ponavljajoče se dogodke, karmičnost, popolnost, Božjo silo in Univerzum. To število prikazuje, da je vse večno, ni koncev in ne začetkov, le nadaljevanje. Sedaj je na delu Božja sila, potrebno je počakati, da se vse razvije in razjasni. Nakazuje tudi začetek duhovnega popotovanja, čaka vas novo spoznanje z Božjimi silami in neskončnim Univerzumom. Če vidite le eno 0 in se vam ta ponavlja pomeni, da je čas, da prisluhnete svoji intuiciji. Če se vam ponavljata dve 0 (00) pomeni, da bodite pozorni na Božje oziroma angelske znake. Ta vas bodo vodila. Če se vam ponavljata tri 0 (000) pomeni, da ste eno z Univerzumom in, da se pričnite zavedati svoje moči. Pričnite manifestirati svoje želje. Če pa se vam pojavita štiri 0 (0000) pomeni, da ste prišli h koncu neki težavi in da kmalu pričakujte rešitev.

Angelsko število 3030/0303/3300

Angelsko število 3030 vam želi povedati, da je čas, da pričnete delati to kar vas resnično veseli in veste, da vam bo uspelo. Bodite ustvarjalni in naredite nekaj edinstvenega, nekaj imenitnega. Spoznajte in uporabite svoje sposobnosti ter talente, ki jih imate, da bi ustvarili svojo prihodnost, takšno, kot si jo želite. Ča pa preživljajte s tistimi, ki v vas budijo le lepoto in prijetna čustva ter vas podpirajo na vsakem koraku. Angeli vas spodbujajo k tem, da delate to, kar vas veseli. Angelsko število 0303 pomeni skoraj enako, dodaja poleg še, da imejte pozitivne misli ter, da ostanite na svoji poti optimistični, ne glede na težke situacije. Enako velja za angelsko število 3300, ki pa dodaja poleg, da pričnite z manifestacijo svojih želja.

Angelsko število 4040/0404/4400

Angelsko število 4040 nakazuje, da morate takoj pričeti z ljubeznijo do sebe, se ljubiti in se sprejeti takšne kot ste, brez dvomov verjeti vase ter biti to kar ste. Angeli vam bodo pomagali razrešiti vaše težave in razbliniti vse dvome ter strahove. Zaupajte jim in procesu, ki se odvija. Verjemite, da boste premagali vse ovire, ki so pred vami. Uspešno boste prišli do svojega cilja, imeti morate le vero in ljubezen v svojem srcu. Biti pa morate tudi sočutni, popolnoma se morate predati moči ljubezni. Angelsko število 0404 pomeni enako, le z večjim povdarkom, da so angeli vse okoli vas in vedno ob vam. Angelsko število 4400 pomeni enako, vendar z večjim poudarkom, da angeli pazijo na vas, zato ni potrebe, da bi skrbeli.

Angelsko število 5050/0505/5500

Angelsko število 5050 nakazuje, da so pred vami spremembe, katere so nujno potrebne in se dogajajo v vaše najvišje dobro. Vse se odvija tako, kot se mora, zato se prepustite življenjskemu toku in se ne obremenjujte preveč. Če boste v skrbeh, boste le ovirali potek dogodkov in se bodo ti odvijali počasneje, kot bi se drugače, če bi bili mirni. Angelsko število 0505 pomeni enako, vendar nakazuje, da boste na tej poti spoznali tudi nove prijatelje ali pa boste odkrili, da so vaši prijatelji vam pripravljeni pomagati in so do vas zelo ljubeči. Pomembno je tudi, da delate na svoji komunikaciji. Angelsko število 5500 pomeni enako, opustite le vse dvome, ki jih sedaj nosite, da bi lahko sreča nemoteno prišla v vaše življenje.

Angelsko število 6060/0606/6600

Angelsko število 6060 vas opozarja, da se osredotočite tudi na druge stvari v vašem življenju in na druga področjo, kot le na vaše finančno stanje ter materialno življenje. Posvetite se bolj duhovnemu in osebnemu področju ter dovolite, da Univerzum razreši vaše težave na materialnem področju. Imejte zaupanje v Univerzum, da se bo vse izšlo v vaše najvišje dobro, le imejte optimističen pristop do življenja. Angelsko število 0606 pomeni skoraj enako, v vašem življenju je že ljubezen, vendar jo morate sprejeti. Dovolite, da ljubezen zavlada v vašem življenju! Angelsko število 6600 pomeni enako, vendar je čas, da svoje delo napolnite z ljubeznijo in harmonijo.

Angelsko število 7070/0707/7700

Angelsko število 7070 nakazuje, da je čas za čustveno, fizično in mentalno sprostitev. Zaslužite si počitek po vašem napornem delu. Bodite ponosni nase in se pohvalite vsakič, ko uspete ter nekomu pomagate. Ko boste občutili mir v svoji duši, nadaljujte s svojim dobrim delom. Ostanite optimistični in uporabljajte pozitivne afirmacije. Angelsko število 0707 pomeni enako, dodatno sporočilo je, da vam angeli pošiljajo dodatno pomoč, katero sedaj potrebujete, da bi nadaljevali z dobrim delom, posebno, če ste se znašli v težkih okoliščinah. Angelsko število 7700 pomeni enako, dodatno sporočilo je, da boste kmalu občutili blagoslove in obilje.

Angelsko število 8080/0808/8800

Angelsko število 8080 nakazuje, da ste blizu zaključkov in da se bliža čas, da se ozrete nazaj ter se naučite danih lekcij. Prihajajo tudi večje spremembe v vaše življenje, zato, če imate skrbi in dvome, prosite angele, naj vam pomagajo jih ublažiti. Ko se bodo spremembe pričele dogajati, boste pričeli spoznavati, da so bile nujne in pozitivne za vas. Angelsko število 0808 pomeni enako, vendar z dodatnim sporočilom, da boste morali postati empatični, če želite videti spremembe iz vseh zornih kotov. Angelsko število 8800 pomeni enako, z dodatnim spročilom, da bo osebnostna in duhovna rast večja ter izrazitejša.

Angelsko število 9090/0909/9900

Angelsko število 9090 pomeni, da se je vaše začelo spreminjati in da te spremembe boste, (če že niste) kmalu opazili. Pripravite se na blagoslove in odkrivanje resnice. Bližate se h koncu določenim obdobjem in pričela se vam bodo razkrivati nova obzorja. Angelsko število 0909 je energijsko zelo močno število in ima podoben pomen kot 9090. Čas je, da končate s starim in pričnete odpirati vrata novim odnosom, zadevam in bolj zdravim navadam. Angelsko število 9900 ima podoben pomen, samo, da se navezuje na ljubezensko življenje. Zaključijo se lahko nekatera obdobja in se pričnejo nova, npr.: zaroka, poroka, izboljšanje odnosa…Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki