Veliko ljudi se sprašuje ”ali se s to osebo ujemam v zodiaku?” Nihče nam ne more zagotoviti, da je nekdo za nas idealen partner. Vendar si lahko z astrološkimi ujemanji pomagamo ali se z določenim znamenjem ujemamo ali ne. V tem prispevku bom napisala astrološka ujemanja.

Oven – ogenj

 21.03. – 19.04.

Ovni so polni energije, zato bi bilo pametno, da je z nekom podobnim.

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Levi znajo biti togi, zato Ovnu to ne bi odgovarjalo. Strelec pa rad potuje in je skoraj vedno na poti. Mogoče pa drugi Oven? Vendar niti z drugim Ovnom ne bi zmogli prav dolgo.

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Ribi in Škorpijon. Rak bi vam verjetno odgovarjal. Prejeli bi potrebno ljubezen in toplino. Vendar, bi se Rak sprijaznil z vašimi napakami? Ribe nikakor niso za vas. So preveč čustvene in niste pravi človek, kateri bi poslušal probleme. Morda pa Škorpijon? Z Škorpijonom bi pa kar hitro ugotovili, da nimata nič skupnega razen, posteljnih vragolij.

Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z Dvojčkom se nikakor ne bi ujeli, saj preveliko govorijo, vi pa tega ne marate. Tudi z Tehtnico vam ne bi šlo prav dobro, saj niso realne. Z Vodnarjem bi se še morda najbolje ujeli izmed zračnih znamenj. Vednar ne za dolgo, saj so preveč divji in ne povedo dejstev.

Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Bik bi vam ustrezal, saj imajo radi udobje in so vztrajni. Vendar vam ne bi odgovarjala njihova počasnost. Z Devico se nikakor ne bi ujeli, saj so preveč urejene in natančne za vas. Kozorogi bi vam pa bili preveč dolgočasni, saj so preveč resni.

Idealen partner?

Morda je najboljša kombinacija Rak. Ali pa Bik. Najbolje pa bi bilo, da bi našli Raka z luno v Biku, to bi bila najboljša kombinacija!

astroloska ujemanja

Bik – zemlja

21.4. – 21.5

Biki uživajo v udobju in hrani. Imajo radi dobro življenje. Torej kdo je pravi za vas?

Zemljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. So možnosti, da bi se ujela dva Bika, vendar bi bilo preveč lenosti! Nikakor ne bi zažarela prava iskrica. Z Devico se nikakor ne bi ujeli, saj se ne bi mogla sprijazniti z vašo zapravljivostjo. Morda Kozorog? Z njim bi se še najbolje ujeli od zemeljskih znamenj. Sta si podobna, vendar bi se znala tudi na smrt dolgočasiti.

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Z Rakom bi se razumeli, vendar ne bi bilo prave iskrice. Škorpijon bi bil za vas preveč naporen, tudi Ribi prav tako.

Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Dvojček bi bil za vas preveč energičen. Tehtnica bi izkoriščala vašo dobrodušnost, zato raje ne. Z Vodnarjem se nikakor ne bi razumeli.

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Z Ovnom se nikakor ne bi ujemali, saj sta dva popolnoma drugačna bitja. Tudi z Levom se ne bi ujemali, saj bi bili v stalnih konfliktih. Z Strelcem bi se še najbolje razumeli od ognjenih znamenj. Lahko bi mu zaupali in pripovedali vse zgodbe sveta.

Idealen partner?

Za vas bi bil idealen partner verjetno Rak. Saj bi vam dal potrebno ljubezen in ob njem bi se počutili varno. Vendar bi potrebovali nekoga, ki bi vas napolnil z energijo, naprimer Strelec. Morda bi poizkusili Strelca, ki ima luno v Raku? To bi bila vaša popolna kombinacija.

zemljska znamenja

Dvojčka – zrak

21.5. – 21.6.

Dvojčki radi govorijo in so radi aktivni. Dvojčki potrebujejo partnerja, ki bo prav tako energičen in bo rad imel življenje. Kar pa je najbolj pomembno, da vas bo znal potolažiti, ko boste imeli otožne dneve.

Zračna znamenja:

V zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z drugim Dvojčkom bi se razumeli, vendar ko bi bila oba potrta, ne bi bilo prav dobro. Z Tehtnico bi se najbolje ujeli od zračnih znamenj, saj je zmeraj dobre volje in je zgovorna ter očarljiva. Vodnar bi se vam zdel preveč čuden.

Ognjena znamenja:

V ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Z Ovnom bi se razumeli, dokler bi trajalo. Z Levom se ne bi razumeli, saj so preveč gospodovalni. Z Strelcem se ne bi ujeli, saj preveč odlaga zadeve na drug dan.

Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Bik bi vam ustrezal, saj je vam podoben. Devica bi bila prezahtevna za vas. Z Kozorogom bi se dobro ujeli, vendar samo poslovno, saj imata oba rada denar.

Vodna znamenja:

V vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Z Rakom bi se bolj slabo ujeli, saj bi od vas zahteval veliko čustev, kar pa vi ne bi zmogli. Škorpijon je preveč temačen za vas. Tudi z Ribami se ne bi ujeli, saj so preveč čustvene.

Idealni partner?

Najbolje bi vam ustrezal Bik. A najbolje bi bilo, če bi našli nekoga, ki je Bik in ima luno v Kozorogu. Tako bi imeli vse!

zracna znamenja

Rak – voda

22.6. – 23.7.

Za Rake je najbolj pomembna družina in ljubezen. Zato je primerno, da si najdejo partnerja, ki jim bo dal neskončno ljubezni in varnost.

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Z Rakom se ne bi prav dobro razumeli, saj bi si bila preveč podobna. Oba sta preveč čustvena in drug drugemu ne bi znala pomagati. Z Škorpijonom se nikakor ne bi ujeli, saj so preveč vulgarni za vas. Z Ribo bi se še najbolje ujeli od vodnih znamenj.

 Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z Dvojčkom se ne bi ujeli, saj bi vas spravljali ob pamet. Z Tehtnico bi bilo le vprašanje časa, kako dolgo bi trajalo. In Vodnar? Raje ne.

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spada Oven, Lev in Strelec. Z Ovnom bi se še ujeli, vendar bi bilo vprašanje ali bi trajalo? Lev bi bil za vas preveč gospodovalen. Strelec ne bi znal v vas prebuditi ljubezni, tako, da ne.

Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Bik bi bil dober za vas, vendar verjetno ne za dolgo. Z Devico se ne bi preveč razumeli, saj je za vas preveč direktna. Kozorog vas lahko privlači, saj bi vam nudil varnost, vendar bi z njim bili zasidrani v preteklosti.

Idealen partner?

Zanimiva kombinacija bi bila Oven z luno v Škorpijonu. Dobro bi se razumela in tudi v postelji bi se veliko dogajalo!

vodna znamenja

Lev – Ogenj

24.7. – 23.8.

Levi so lahko zelo zahtevni in tudi gospodovalni. So divja in viharna bitja. Je kdo sploh, ki bi jih lahko zadovoljil?

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Oven je preveč vase zagledan in se ne bi ujela. Drugi Lev? Ne, raje pozabite. Bili bi v stalnem konfliktu. Z Strelcem bi imeli velike težave, saj nobene stvari ne opravi do konca.

Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Bik vam ne bi ustrezal, vsaj takrat ne, ko bi bili jezni ali slabe volje. Devica bi vas preveč kritizirala, kar vam ne bi bilo všeč. Z Kozorogom bi se še najbolje ujeli od zemeljskih znamenj, saj bi vam pustil vso svobodo.

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Rak je netekmovalen in ljubeč, to bi vam odgovarjalo. Škorpijoni so pokvarjeni in nagajivi, kar bi vam bilo več kot všeč. Z Ribo pa se nikakor ne bi ujeli, pogasila bi ves vaš ogenj.

Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z Dvojčkom bi se razumeli, vendar ponavadi ne traja dolgo. Tehtnica je preveč tekmovalna in želi blesteti, kar vam ne bi bilo všeč. Vodnarji bi vam bili zanimivi, saj so vam kot izziv.

Idealni partner?

Idealni partner bi bil Kozorog z luno v Tehtnici. Imeli bi vse, kar si želite. Če bi se vam zdelo preveč je možna tudi ta kombinacija, Vodnar z luno v Škorpijonu! Zelo čudno in zelo privlačno.

ognjena znamenja

Devica – zemlja

24.8. – 23.9.

Device so zelo natančne in kritične. Znajo biti direktne in imajo visoke standarde. Poglejmo s kom se ujemate!

Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Z Bikom se nikakor ne bi mogla ujeti. Z drugo Devico bi pa bilo prehudo. Preveč bi bilo prepirov. Z Kozorogom bi se ujeli. Sta si zelo podobna. Ima rad iste stvari kot vi, denar, eleganco in razkošje.

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Rak bi bil za vas preveč čustven, vse kar imata skupno je ljubezen in družina. Škorpijon bi vas prevečkrat šokiral z svojimi dejanji, zato raje ne. Z Ribo bi se še najmanj ujeli.

Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z Dvojčkom se ne bi ujeli, saj bi vas spravil ob pamet. Tehtnica bi vas očarala, vendar ne za dolgo. Vodnar bi vam iz začetka bil všeč, vendar ne dolgo.

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Z Ovnom bi se morda ujeli, vendar bi bilo le vprašanje časa za koliko dolgo. Lev bi bil za vas pretežak. Strelec? Ni preveč dobra kombinacija.

Idealni partner?

Le z malo kom se ujemate. Morda bi morali biti manj kritični? Dobra kombinacija bi bila z Kozorogom, ki je z luno v Tehtnici. To bi bilo popolno!

zemeljska znamenja

Tehtnica – zrak

24.9. – 23.10.

Tehtnice so očarljiva bitja. Imajo stil in eleganco. Skoraj vsak vas ima rad! Vendar koga boste vi izbrali?

Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z Dvojčkom se nikakor ne bi razumeli, tudi z drugo Tehtnico ne, preveč bi si bili v laseh! Z Vodnarjem sta si skoraj da preveč podobna, da bi bilo kaj več kot prijateljstvo.

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Ujeli bi se z Ovnom, vendar verjetno ne za dolgo. Z Levom bi bilo preveč ”vroče”. Kar hitro bi pobegnili od njega! Najbolje od ognejnih znamenj bi se ujeli z Strelcem!

Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Če bi namenili pozornost Biku, bi verjetno uspelo! Z Devico raje ne poskušajte. Z Kozorogom vam verjetno ne bi uspelo, saj je preveč občutljiv za vas.

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Z Rakom bi se dobro ujeli, saj bi vam nudil vse. Škorpijon bi vas znal privlačit, vendar bi čez čas ugotovili, da to ni za vas. Tudi z Ribo bi se zelo dobro ujeli! Drugače se pa lahko z vsakmu od teh znamenj ujamete, če le vi to želite! Vendar je pri nekaterih vprašanje časa kako dolgo bo trajalo.

Idealen partner?

Ujamete se lahko skoraj z vsakmu znamenju, če le vi to želite. Vendar je pri nekaterih vprašanje časa koliko dolgo bo trajalo. Najbolj bi se pa ujeli z Bikom z luno v škorpijonu. Vendar so Tehtnice znane po tem, da na koncu ne izberejo nobenega, saj je preveč drugih stvari, ki bi jih poizkusili!

ujemanja

Škorpijon – voda

22.10. – 21.11.

Škorpijoni so zelo temačna in skrivnostna bitja. Mogoče tudi malo nevarni? Kdo je pa za vas idealen partner?

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Raki so preveč nedolžni za vas. Drug Škorpijon bi vas kar hitro odslovil. Ribi pa so preobčutljive za vas.

Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z Dvojčkom bi se še nekako ujeli, saj radi govorijo in so živahni. Tehtnice so za vas samo navidezno zanimive. Čeprav je Tehtnice lahko spreobrniti, vendar niso za resne zveze. Vodnar bi za vas bil nočna mora! Nikakor ga ne boste morali razumeti, hitro boste odšli od njega.

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Z Ovnom bi uživali verjetno samo v postelji. Levom bi strli srca. Z Strelcem bi se lahko le igrali.

Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Z Bikom bi se prav tako razumeli samo v postelji. Devico bi težko osvojili, če bi jo pa že, pa ne bi dolgo trajalo. Kozorog bi bil pa pretežak za vas. Če bi vam pa ga uspelo omehčati, bi doživeli z njim nepozabne trenutke.

Idealni partner?

Idealna kombinacija bi bila z Ovnom z luno v Biku.

idealen partner

Strelec – ogenj

23.11. – 21.12.

Strelci so nemirni in ne morejo biti dolgo na enem mestu. So očarljivi. Veliko ljudi vas občuduje, vendar ste preveč nemirni, da bi vam lahko kdo prebližal.

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Z Ovnom se ne bi ujeli, saj bi vas preveč izmučil. Lev bi vas odgnal od sebe. Z Strelcem bi se še nekako ujeli.

Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Bik bi še nekako prenašal vaše potepanje. Devica bi se vas hitro odpovedala. Kozorog bi vas tudi hitro odslovil.

Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z Dvojčkom se ne bi ujela. Z Tehtnico bi še nekako šlo, vendar ne bi bilo neke strasti. Vodnar bi vam bil le prijatelj.

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Z Rakom bi se ujeli, vendar bi bilo potrebno, da mu date več ljubezni. Škorpijon bi vas hitro ovil okoli prsta. Ribe bi vam bile zanimive, vendar ne bi šlo.

Idealen partner?

Dobra kombinacija bi bila z Bikom z luno v Strelcu. Tako boste le imeli svojo svobodo.

znamenja

Kozorog – zemlja

22.12. – 20.1.

Da bi padli v oko Kozoroga, morate biti realni in praktični. Veliko Kozorogov zanima samo denar,  za ljubezen pa sploh ne vedo. Tako, da je sedaj čas, da spoznate kdo bi bil pravi za vas!

 Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Z Bikom bi se dobro ujeli, ampak bi primankovalo strasti, enako je tudi z Kozorogom. Morda Devica? Če bi se ji prepustili, bi se ujela, vendar ste preveč trmasti!

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Z Rakom bi se dobro ujeli, saj bi vam ponudil ljubezen, ki jo potrebujete. Škorpijon bi vas popeljal v svojo temačnost in pokvarjenost. Z Ribo se ne bi prav dobro ujeli, saj bi bili ob njej zmedeni.

Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z Dvojčki se ne bi ujeli, saj so preveč neresni. Z Tehtnico se tudi ne bi prav dobro ujeli, saj je preveč fina za vas. Vodnar pa bi bil preveč čuden, čeprav zanimiv.

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Oven bi v vas prebudil ogenj. Lev bi vas spravil iz preteklosti v prihodnost. Strelec pa ni prav dobra izbira, saj bi vam zapravljal denar, katerega tako cenite.

Idealni partner?

Ujemate se skoraj z vsakemu znamenju, tako, da je odločitev vaša! Ve se, da ste pazljivi in da ne bi v zvezo vstopili brez dobrega premisleka! Najboljša kombinacija pa bila z Bikom z luno v Ovnu. Ampak vam tudi samota ustreza, ni tako?

astroloska ujemanja

Vodnar – zrak

21.01. – 19.02

Za Vodnarje je ljubezen nekaj čisto vsakdanjega. Vodnarji so zelo čudaški in živijo na drugem planetu. Le s kom bi se lahko ujemali?

Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z Dvojčkom se nikakor ne bi ujeli, bilo bi preveč bizarno. Z Tehtnico bi se dobro ujeli, vendar ne bi bilo strasti. Z drugim Vodnarjem pa niti ne razmišljajte. Saj bi bila dva sveta.

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Z Ovnom se ne bi ujeli, saj bi zraven vas znorel. Z Levom še manj in posledice bi bile še hujše kot z Ovnom. Strelec bi morda bil od teh ognjenih znamenj najboljši. Saj ga večino časa ne bi bilo zraven vas in ne bi opazil vaše čudnosti.

Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Z Bikom bi se ujeli, vendar verjetno ne bi dolgo trajalo. Devica bi kar hitro se odslovila od vas. Kozoroga pa bi totalno zmedli. Saj ne bi vedel, kaj želite. In tako bi tudi on kar hitro pobegnil od vas.

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Z Rakom bi se zelo dobro ujeli, celo bi občudoval vašo drugačnost in čudnost. Z Škorpijonom se ne bi ujeli. Zveza bi se precej hitro končala. Z RIbo bi se še nekako ujeli, vendar bi bilo preveč čustveno, kar vam ne bi bilo všeč.

Idealni partner?

Najboljša kombinacija bi bila z Dvojčkom z luno v Raku. Imeli bi prav vse, kar si vi želite od partnerja!

znamenja

Ribi – voda

20.02. – 20.03.

Ribe so zelo čustvene in zelo rade odkrivajo človeško globino duše. Kdo bi bil pravi za vas?

Vodna znamenja:

Pod vodna znamenja spadajo Rak, Škorpijon in Ribi. Z Rakom bi se ujeli. Ima vse kar potrebujete, vendar ga vaše vesoljne skrivnosti ne bi dosti zanimale. Z Škorpijonom bi se iz začetka ujeli, vendar bi kar hitro ugotovili, da to ni za vas. Enako prav tako z drugo Ribo, iz začetka dobro in konec bi sledil precej hitro.

Zračna znamenja:

Pod zračna znamenja spadajo Dvojčka, Tehtnica in Vodnar. Z Dvojčkom bi se težko razumeli. Prav tako ne z Tehtnico, saj se močno razlikuje od vas. Vodnar bi vam bil zanimiv, tudi ujela bi se. Vendar ko pa pridemo do čustev, se vam Vodnar ne bi odprl.

Ognjena znamenja:

Pod ognjena znamenja spadajo Oven, Lev in Strelec. Z Ovnom bi se ujeli intelektualno, vendar čustveno težje. Z Levom se ne bi ujeli, saj je preveč gospodovalen za vas. Strelec je pa preveč nemiren, da bi vam lahko posvetil veliko časa.

Zemeljska znamenja:

Pod zemeljska znamenja spadajo Bik, Devica in Kozorog. Z Bikom bi se razumeli, vendar bi ob vas bil zmeden. Devica bi se od vas hitro poslovila. Kozorog pa vam ne bi znal dosti pomagati.

Idealen partner?

Dobra kombinacija bi bila z Ovnom z luno v Raku, tako bi imeli prav vse. Ali pa z Ribo z luno v Biku, to bi bilo zanimivo.

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor