fbpx

Kadilna smola San Miguel – Nadangel Mihael

6.99

Opis

 • SHRANJENA Z LJUBEZNIJO
  Skrbno pobrana in ročno shranjena v vrečko, ki ne prepušča vonjav za dolgotrajno svežino.
 • NEUSTAVLJIVEGA VONJA
  Doživite neustavljivo moč tega čarobnega vonja.
 • PRIROČNA EMBALAŽA
  Kadilna smola je shranjena v vrečkah, ki ne prepuščajo vonja in jih lahko po uporabi zapremo.
 • KOLIČINA, KI TRAJA
  30 gramov, ki po naših meritvah zadostuje za 30 uporab.

Zakaj izbrati kadilno smolo San miguel – Nadangel Mihael?

Uporaba kadilne smole San Miguel, smole nadangela Mihaela se priporoča takrat, ko si želimo prečistiti in izboljšati našo fizično moč, privabiti ljubezen, odgnati nočne more, pozdraviti, zaščititi in takrat, ko želimo v svoje življenje priklicati obilje ter modrost.

Kadilna smola San Miguel je skrbno pripravljena mešanica kadil, ki sestoji iz dveh glavnih vrst kadil in sicer, kadila svete Bosvelije ali Frankincense kadilne smole ter mire – Myrrhe in še drugih skrbno dodanih sestavin.

san-miguel-kadilo-kadilna-smola-naravna-disava-nadangel-mihael-portal8.si

san-miguel-kadilo-kadilna-smola-nadagnel-mihael-portal8.si

Ključne pozitivne lastnosti kadilne smole San Miguel

 • V življenje nam pomaga pritegniti zaščito, pogum, fizično moč ter iskrenost. 
 • Pomaga se nam zašititi tako fizično, kakor tudi čustveno in duhovno, v vseh situacijah vašega življenja. 
 • Očisti nas nepotrebnih strahov in nas napolni s pogumom in močjo, za lažje spopadanje z vsemi preprekami, ki se postavijo na življenjsko pot.
 • Odpira oči in nam pomaga spoznati, kdo smo v resnici in s kakšnim namenom smo bili poslani na ta svet.

Zakaj je kadilna smola poimenovana po nadangelu Mihaelu, kdo je nadangel Mihael?  

Nadangel Mihael je bil namreč prvi angel, ki je bil ustvarjen s strani stvarnika in je zaradi tega glavni voditelj vseh drugih nadangelov. Nadangela Mihaela so pogosto upodabljali z njegovim gorečim mečem, s katerim je prišel skozi eterične vezi in nas zaščitil pred škodo in zlom. Nadangel Mihael nudi zaščito na vseh področjih našega življenja – fizično, čustveno in psihično zaščito.

Mihael je naš zaščitnik, ki hodi poleg nas in, ko se spopadamo s težavami v našem življenju, nam vlije pogum in se z nami bori v naših življenjskih borbah.

S skrbno pripravljeno mešanico kadilne smole San Miguel prikličemo moč nadangela Mihaela. Z uporabo njegove kadilne smole se zavarujemo pred zli duhovi in se očistimo negativnih energij.

kadilne-smole-slovenija-portal8.si

Katere kadilne smole se skrivajo v mešanici smol San Miguel?

Poleg sestavin, ki nam jih ustvarjalci niso želeli razkriti, saj pravijo, da bi lahko z razodetjem uničili čarobnost vonja – se v mešanici kadilne smole San Miguel skrivata dve, nam zelo poznani sestavini.  

Title
Kadilna smola Frankincense – Bosvelija  

Kadilna smola Franincense – Bosevelija je ena izmed najboljših vrst kadil, ko pride do zaščite pred zlom in negativno energijo.
Med tem, ko nekatere vrste kadil odganjajo negativno energijo, nas Bosvelija v mešanici kadil San Miguel ščiti pred vplivom negativnih energij. 

Title
Kadilna smola Myrrh – Mira  

Mira se v mešanici kadilnih smol San Miguel nahaja z razlogom, saj bo Mira pomagala vsem tistim dušam, ki so globoko ranjene zaradi njihovih preteklih izkušenj iz preteklega življenja, kakor pa tudi sedanjega.
V tej mešanici kadil bo pripomogla k temu, da pridete do samih korenin vaših težav in, da se bodo lahko vaše notranje rane hitreje zacelile. 

Kako uporabimo kadilno smolo San Miguel?

Kadilna smola San Miguel, smola nadangela Mihaela vam ponuja nebeško aromatični dim. Uporabljamo jo skupaj z ognjevarno keramično posodico ali posodico iz medenine za kadila, kokosovim briketom za kadilo  in peskom, ki omogoča, da se posodica ne segreva pretirano.  

Postopek prižiganja kadilne smole je enostaven. Kadilna smola, ki se bo na kadilnem briketu pretvorila v aromatičen dim, vam bo pripomogel pri komunikaciji z vašim nadangelom Mihaelom.  

Le ščepec kadilne smole nadangela Mihaela vam bo v duhu nadangela Mihaela prinesel njegovo moč ter bo vse vaše želje ponesel v nebesa in priklical njihovo uresničitev. 

Pri ritualu prižiga San Miguel kadila prosite k angelom, k nadangelu Mihaelu naj vas zaščiti. Med ritualu pa boste svoje želje še lažje manifestirali, če boste molili in meditirali. Ozračje bo po vašem ritualu sproščujoče in mirno. 

kadilna-posodica-lotus-medenina-kadilo-portal8.si

Kaj potrebujemo za prižig kadilne smole Nadangel Mihael – San Miguel?

Kako prižgati kadilno smolo San Miguel?   

 • Priporočamo vam, da kadilo prižigate takrat, ko sta v vašem domu prisotna mir in tišina. 
 • Vzemite ognjevarno keramično posodico ali krožniček, poljubno vanjo nasujte nekaj peska za kadilo ter nanj položite briket za kadilo. 
 • Briket za kadilo nato previdno prižgite in ugasnite plamen ter počakajte okoli 1 minuto, da se kokosov briket popolnoma prižge. 
 • Na kokosov briket s pomočjo žličke dodajte malo kadilne smole San Miguel.  
 • Ko se bo kadilo kompletno raztalilo na briketu in bo v vašem ozračju prijetna vonjava, lahko na briket po 45 minutah dodate še malo kadila, saj imajo briketi v naši trgovini čas gorenja okoli 1 ure.

Prosimo, da ste pri ritualu prižiganja kadilne smole San Miguel vselej prisotni in, da z ognjem in z kadili ravnate spoštljivo in predvsem odgovorno. Prosimo, da vse pripomočke za ritual prižiganja kadilne smole, shranjujete izven dosega otrok.  

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

san-miguel-kadilo-smola-kadilna-nadangel-mihael
Kadilna smola San Miguel – Nadangel Mihael
6.99