fbpx

Keramična posodica za kadilo – Midnight

13.99

Opis

 • ODLIČNO DARILO
  Več možnih načinov uporabe, tudi za dišečo svečko, kadilno smolo, posušene rastline ali sveti les.
 • NAREJENA Z LJUBEZNIJO
  Vsaka keramična posodica za kadilo – Midnight je ročno izdelana ter žgana.
 • OGNJEVARNA
  Izdelana je iz keramike, zato je odporna na visoke temperature.
 • PRIKUPNA VELIKOST
  Posodica za kadilo skupaj s pokrovom meri 8 cm v višino in 8 cm v dolžino. Posodice pa se zaradi tega, ker so ročno delo, razlikujejo med sabo.

Popeljite pomen sprostitve na višjo raven

To je črna keramična posodica za kadilo, okrogle oblike z pokrovom ter z vdolbinico, kamor lahko nasujete pesek za kadilo, nanj pa postavite kokosov briket za kadilo ter kadilo.


Črno keramično posodico za kadilo lahko uporabite za različne namene, kakor je to prižiganje kadilnih smol, svetega lesa ali drugih kadil (beli žajbelj, modri žajbelj, yerba santa, beli žajbelj z zmajevo krvjo…)

keramicna-kadilna-posodica

Posodica za kadilo, minimalističnega izgleda  

Kaj je po vašem mnenju najboljši način, kako se sprostiti po dolgem dnevu v službi?
Naša definicija sprostitve je, da si privoščimo skodelico kave ali čaja ter, da prisluhnemo čudoviti sproščujoči glasbi. Vendar pa se najraje sprostimo ob prižiganju kadilnih smol, kadil ali pa svetega lesa – palo santo.

Ta posodica za kadilo – Midnight je čudovitega minimalističnega izgleda, ki se bo zares podala kamorkoli. Vanj preprosto nasujte nekaj peska za kadilo – ki je čudovit toplotni izolator, seveda pa lahko posodico uporabite tudi brez. Nato nanj položite briket za kadilo, ga prižgite ter počakajte, da se popolnoma prižge, sedaj nanj potresite nekaj kadilne smole ali drugega kadila, pokrijte posodico s pokrovom ter uživajte v čudovitem vonju.

Privoščite si trenutek zase in se sprostite po napornem dnevu, ko boste opazovali kako se bel dim vije iz posodice.


keramicna-posodica-za-kadila-portal8.si

* Označene velikosti in teže se gibljejo v naravnem nihanju, zaradi tega, ker je to ročno izdelan izdelek in, ker je naraven, ga je nemogoče narediti popolnoma enakega prvemu.

Pri rokovanju z ognjem bodite odgovorni in prisotni, posodice za prižiganje kadila ne puščajte na podlagi, ki je lahko vnetljiva. Kadilno smolo in pripomočke za prižiganje hranite izven dosega otrok in živali.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

keramicna-kadilna-posodica
Keramična posodica za kadilo – Midnight
13.99