fbpx

Pesek za kadilo

1.99

Opis

 • AVTENTIČEN IN NARAVEN
  Naš pesek za kadilo je avtentičen ter naraven in ni prepojen z nevarnimi snovmi.
 • ZAPAKIRAN V SLOVENIJI
  Vsaka vrečka je zapakirana ročno, za to poleg peska vsebuje še zvrhano merico pozitivne energije za vsakega, ki bo pesek uporabljal.
 • ZA KADILNE POSODICE
  Namenjen je za uporabo v kadilnih posodicah in podlagah, ki so namenjene za prižiganje kadil.
 • KOLIČINA, KI TRAJA
  Vrečka vsebuje 250 gramov, kar bo zadostovalo za kar nekaj prižiganj vaših kadil.
pesek-za-kadilo-quartz-sand

Za kaj uporabljamo pesek za kadilo?

Če obožujete prižiganje kadilnih smol, drugih kadil iz posušenih rastlin je naš pesek odličen, saj bo obvaroval vašo posodico, v kateri prižigate kadila, pred visokim temperaturam.

Briket za kadilo se lahko segreje tudi do več sto stopinj, zato je pomembno, da ob prižiganju kadil uporabimo tudi pesek za kadilo.
Pri nas vam ponujamo visoko kvalitetni pesek za kadilo, pridobljen iz kamene strele.

Za varno prižiganje kadil, brez opeklin!

Pred vsakim ponovnim ritualom prižiganja kadila, zamenjajte pesek. Zakaj? Se boste morda vprašali … Pesek, ki ga uporabljamo za prižiganje kadil namreč nase vleče negativno energijo in ga je iz tega razloga pomembno vsakič zamenjati. Uporabljenega peska pa nikar ne vrzite v smeti, temveč ga posujte po vrtu, trati in ga tako vrnite nazaj k materi Zemlji. ❤️

Zakaj kupiti naš pesek za kadilo?

Naš pesek je pridobljen iz naravnega materiala kamene strele, zato je varen za uporabo in pri prižiganju smol na briketu ne bo oddajal nobenega vonja.

Priporočamo vam, da pesek skupaj z briketi vedno uporabljate v priporočenih posodicah in nikoli kadil ne prižigate na lesu ali plastiki.

Se sprašujete, če poleg peska za kadila ponujamo tudi kadila in druge pripomočke?

Seveda, v naši trgovini ne boste našli le odličnega izolatorja – peska za kadila, temveč boste našli še druge pripomočke, kakor so to briketi, posodice in pa nenavsezadnje tudi kadila.

Skratka vse kar se potrebujete za izvajanje čudovitega rituala za boljše počutje in odganjanje negativnih ter zastalih energij.

pesek-za-kadilo-quartz-sand-portal8.si-slovenija

KERAMIČNA POSODICA ZA KADILO

BRIKETI ZA KADILO

POSODICA ZA KADILO IZ MEDENINE – LOTUS

KADILNA SMOLA – Gum Opoponax

Pri prižiganju briketa bodite vedno odgovorni in prisotni, posodice za prižiganje kadilnega briketa ne puščajte na podlagi, ki je lahko vnetljiva. Kadilno smolo in pripomočke za prižiganje hranite izven dosega otrok in živali.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

pesek-za-kadilo-quartz-sand
Pesek za kadilo
1.99
Cookie Box Settings