fbpx

Tibetanska zapestnica z motivom lotosovega cveta

15.99

Opis

Tibetanska zapestnica z motivom lotosovega cveta – TALISMAN ZA SREČO IN VESELJE

Ta tibetanska zapestnica z motivom lotosovega cveta je primerna za ženske, kakor pa tudi za moške. V naši ponudbi ste to zapestnico našli z namenom, saj z nošenjem v svoje življenje privabljate srečo, mir in duhovno prebujenje.

Zakaj ravno tibetanska zapestnica z lotosovim cvetom?

Zato, ker zelo lepo opiše stanja v življenju in sicer:

  • Močvirje v katerem uspeva lotos je umazano in blatno, kakor se tudi življenje velikokrat zdi temačno in brez vidnega izhoda iz določenih slabih situacij.
  • Odpiranje lotosa prikazuje prebujenje, začetek pozitivnih dogodkov.
  • Odprt lotos pa dodobra prikazuje, da so se v življenju začele stvari spreminjati in, da gre sedaj res na bolje in to prinese tisto pravo srečo, veselje in zadovoljstvo.

Če želiš iz svojega življenja pregnati temne trenutke, se razsvetli s to zapestnico in zopet zasij v celoti.

Velikost zapestnice: Tibetanska zapestnica z motivom lotosa paše na vsako zapestje, saj jo lahko po potrebi prilagodite tudi večjim zapestjim.

Pomen Tibetanske zapestnice z motivom lotosovega cveta

Motiv lotosovega cveta simbolizira:

Cvet lotosa je že stoletja simbol rasti in ponovnega rojstva. V mnogih kulturah velja za sveto rožo. Dviga se iz blatne vode, da cveti z neprimerljivo lepoto. Ko sonce zaide, se nato potopi v mračno reko in se ne pusti temni vodi, da bi ga uničila, saj naslednji dan ob zori spet čudežno znova zacveti. V budizmu je cvet lotosa povezan s čistostjo, duhovnim prebujanjem in vero. Zato pa so ustvarjalci tibetanske zapestnice vtisnili ravno ta prečudovit lotusov cvet.

Mnogi ljudje zahodnih kultur nosijo nakit iz lotusa, da bi označili duhovnost, božanski preporod, čistost in vero – med drugimi tudi tibetanske zapestnice.

budistična zapestnica          tibetansko budistična zapestnica          tibetanska zapestnica lotusov cvet          lotusov cvet

Zapis znotraj Tibetanske zapestnice pravi:

Na tisoče sveč se lahko prižge iz ene same sveče, življenjska doba sveče se zaradi tega ne bo skrajšala, kakor pa se vaša sreča ne bo nikoli ne zmanjšala, če jo boste delili z drugimi.

Tibetanska zapestnica deluje kakor talisman za srečo in ponazarja duhovno prebujenje vsakega posameznika. Znebi se negativne karme in v svoje življenje pripelji srečo, duhovno rast in serijo pozitivnih dogodkov s to čudovito tibetansko zapestnico z motivom lotusovega cveta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

budisticna-zapestnica-lotusov-cvet-portal8.si
Tibetanska zapestnica z motivom lotosovega cveta
15.99
Cookie Box Settings