Tukaj je novo lunarno leto in to leto je v Zmaju, kaj nam prinaša leto zmaja, kaj čaka vaše znamenje in kje tiči vaša sreča? Preberite si veliki lunarni horoskop in spoznajte, kaj vas čaka v letu zmaja!

Pomembnosti o lunarnem letu

Lunarno leto izvira iz Kitajske in vsako leto ob prazni luni (mlaju) praznujejo novo lunarno leto, konča pa se ob naslednji polni luni. Letošnje novo lunarno leto se prične 10.2.2024. Je eden največjih festivalov na Kitajskem, zato bo tem času vsi slavijo novo leto in se nanj pripravljajo s polnim zagonom. Letošnje lunarno leto je v zmaju in nazadnje je bilo leta 2012.

Kaj nam prinaša leto lesenega zmaja?

Danes je iz leta zajca prešlo v leto zmaja in kaj nam to prinaša? Zmaj sam po sebi prinaša moč, odločnost, dobro voljo in tudi srečo. Leto lesenega zmaja bo imelo močan vpliv na vsa znamenja. Pričeli se bomo prebujati in rasti proti svetlobi. Saj les nakazuje spomlad, zemljo in rast. To leto vladata dva organa, jetra in žolčnik. Les pa se še nanaša na načrtovanje in dejanja/izvedbo. Zato to leto izkoristite za načrtovanje in doseganje svojih iskrenih želj ter sanj. Čas pa bo tudi, da najdemo ravnovesje s svojimi čustvi, tako bomo lažje prenašali odločitve in se izognili nepotrebnim težavam. Skozi leto zmaja se lahko zgodi, da se naša čustva malce zamajejo, kar bi lahko prineslo jezo, žalost in slabe odločitve. Bodite previdni!

Katera znamenja bodo okusila največjo srečo v novem lunarnem letu?

Najbolj srečna znamenja bodo opice, petelini in prašiči. Sreča pa bo na strani tudi volom, zajcem, kozam in psom. Leto zmaja pa ne nakazuje tega, da bi bili tisti, ki so rojeni v letu zmaja bolj srečni, nakazuje, da bodo imeli večje izzive, s katerimi se bodo morali soočati, le redko kdaj pa srečo. A tudi z izzivi ni nič narobe, saj smo tako močnejši in modrejši ter, ko pride sreča v naše življenje jo vemo bolj ceniti.

Veliki lunarni horoskop

Kaj vas čaka v novem lunarnem letu? Preberite si in spoznajte! Če ne veste kaj ste po kitajskem horoskopu, preverite poleg zapisane letnice in poiščite svojo letnico rojstva.

Podgana (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Doživeli boste nov zagon v karieri in družabnem življenju. Prilagodljivost in zvitost bosta pomembni lastnosti v tem letu, zato se ju naučite. Če se boste izogibali priložnostim, ki vam bodo ponujene, boste dobili negativne izide. Tako je lahko pred vami težje obdobje in negotovost. Če premagate vse ovire, vas lahko čaka tudi prijetne presenečenje! Ne pozabite pa postaviti sebe na prvo mesto, pričnite živeti bolj zdravo in mirno življenje. Osredotočite se tudi na svoja čustva in kako ravnate z njimi. Odstranite vse negativno in vso navlako iz svojega življenja.

V letu 2024 so ljubezenski obeti za posameznike, rojene v letu Podgane, precej ugodni. Za tiste, ki so že poročeni, se lahko pričakuje harmoničen zakonski odnos. Kljub temu je pomembno, da se izogibate prepirom zaradi nepomembnih stvari, saj bi lahko to privedlo do čustvenih zlomov. Ohranjanje miru in harmonije v odnosu bo ključnega pomena za ohranjanje stabilnosti in sreče v partnerskem življenju.

Samskim osebam bo ljubezenska sreča v letu 2024 verjetno razmeroma šibka. Čeprav se lahko srečajo s potencialnimi partnerji, bo iskanje pravega spremljevalca predstavljalo izziv.

Vaše splošno zdravstveno stanje bo stabilno. Vendar je pomembno, da ste pozorni na nekatere podrobnosti, kot so ohranjanje dobrih prehranjevalnih navad, redni vzorci spanja in ustrezna vadba, da zagotovite svoje fizično zdravje in vitalnost. Za samice podgan je priporočljivo, da se osredotočijo na ginekološko zdravje ter opravljajo redne preglede in vzdržujejo zdrave navade.

Srečne barve: Bela, modra in roza.

Vol (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Iskali boste poslovni uspeh in stabilnost, posebej na finančnem področju. Usmerite svoje misli na dolgoročne cilje in investicije. Postavite meje, jasne in trdne. Ne dovolite, da bi se ljudje odločali namesto vas ali pa celo mislili. Vi ste edinstven človek in imate moč, se odločati sami in prinesti modre odločitve. Bodite pozorni tudi na svoja čustva in travme. Skušajte čustva spraviti v ravnovesje in travme razčistiti. Na prvo mesto dajte svoje zdravje, prehranjujte se pravilno in zdravo. Ne pozabite pa tudi na telesno vadbo. Izogibajte se procesirani hrani in alkoholu. V službi se lahko znajdete na razpotju, saj bodo pred vami stali mogočni tekmeci. Od vas bo odvisno ali se boste soočili z izzivi ali jih boste raje predali. Leto je lahko srečno, lahko pa tudi neugodno, odvisno je od vas, koliko se boste potrudili in kaj ste pripravljeni storiti za svojo srečo!

Ljubezenski obeti leta 2024 niso preveč obetavni. Pod vplivom zlonamernih zvezd boste morda naleteli na zaplete in izzive v svojem ljubezenskem življenju. Samski se lahko vedno znova soočate z ovirami in neuslišanimi čustvi do svojega romantičnega zanimanja. Poročeni, morda vas bodo zamikale zunanje privlačnosti ali pa boste doživeli neskladje v zakonu, kar bo močno obremenilo vašo zvezo in lahko pripeljalo do ločitve. Zato je za vas, ključnega pomena, da daste prednost negovanju svojega odnosa ali zakona, izkazovanju skrbi in pozornosti do svojega partnerja ter izboljšanju komunikacije, da zagotovite stabilnost in razvoj v svojem ljubezenskem življenju.

Bolje boste morali poskrbeti za svoje zdravje, posebno tisti, ki ste bolj nagnjeni boleznim in prehladom. Če imate, kakšne težave, se odpravite zdravniku in ne čakajte na zadnji trenutek. Poskrbite zase, da se boste dobro počutili v svojem telesu.

Srečne barve: Vijolična, zelena, zlata in oranžna.

Tiger (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Imate lahko večje izzive, katere lahko premagate z premišljenostjo in odločnostjo. Spopadate se lahko z jezo in nerazložljivim besom, zato je dobro, da spoznate razloge za takšna občutja. Najdite ravnovesje s svojimi čustvi, ne dovolite, da bi vas nadvladala, posebno tista nižja. Pomembno bo, da naberete dovolj spanca in da uživate dobro hrano za vaše telo, tako se boste izognili morebitni izgorelosti. Zmanjšajte stres v svojem življenju, saj vam bo to pomagalo, da se počutite bolje in odpravite težave z jezo. Poskusite jogo in tajske masaže! Vaše karierne in finančne možnosti bodo optimistične, z možnostjo prijetnih presenečenj. Finančne skrbi ne bi smele predstavljati večjih skrbi. Izzivi pa so predvideni na drugih področjih vašega življenja.

V letu 2024 ne bo posebej ugodnih zvezd, ki bi izboljšale vaš razvoj odnosov. Ljubezenski obeti za posameznike, so lahko precej povprečni. Samski Tigri, ker vam primanjkuje sreče in priložnosti z nasprotnim spolom, boste morda potrebovali nekaj dodatnega truda, če želite osvojiti srce nekoga posebnega.

Po drugi strani pa bi se morali poročeni Tigri ali tisti, ki ste v predanih odnosih, osredotočiti na krepitev vaše komunikacije. Za pare bo priporočljivo pogosteje komunicirati. Morate proaktivno negovati svoje čustvene povezave v vsakdanjem življenju, da ohranite harmoničen in ljubeč odnos.

Soočite se lahko z nekaterimi izzivi, ko gre za vaše zdravje in varnost. Zaradi vpliva neugodnih zvezd boste morda letos naleteli na nepričakovane krize. Priporočljivo je, da povečate pazljivost v vsakdanjem življenju doma in ko se odpravite ven. To bo zmanjšalo tveganje za nesreče ali poškodbe.

Srečne barve: Bela, oranžna, zelena in roza.

Zajec (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Privoščite si več časa za počitek in zmanjšajte uživanje poživil. Svoje dejavnosti si zapisujte v koledar in te dejavnosti naj bodo manj adrenalinske ter bolj umirjene. Spravite živčnost iz sebe, meditirajte in vadite tehnike dihanja. Omejite tudi vnos sladkorja in predelane hrane. Čakajo pa vas spremembe v ljubezenskem življenju. Te bodo seveda pozitivne. Pričeli pa se boste izražati bolj umetniško in svoja čustva boste pričeli bolje izražati. Pričakujte stabilnost tudi na drugih področjih življenja. Kariera in finance bodo zadovoljivi, vendar se lahko pojavijo občasni občutki nemiru, kar bi lahko povzročilo nepotrebna trenja. Skušajte se prilagoditi, da bi zmanjšali možnost tega.

V letu 2024 boste doživeli ugoden razvoj v svojem ljubezenskem življenju. Ker bodo zvezde na vaši strani, boste povečali svoj čar in v svoje življenje pritegnili potencialne romantične interese. Samski zajci, to je odlična priložnost za iskanje primernega partnerja.

Poročeni zajci, vaša čustvena vez z zakoncem bo ostala stabilna, in uživali boste v harmoničnem odnosu brez večjih konfliktov.

Glavna težava bo v vaši nagnjenosti k večjim duševnim bremenom. Če najdete način, da se umirite in prilagodite svoj način razmišljanja, vaše fizično zdravje ne bi smelo biti velika skrb. Priporočljivo si bo vzeti čas za počitek, sprostitev in polnjenje. Morali bi se potopiti globoko v svojo podzavest in raziskati svojo duhovno plat.

Srečne barve: Oranžna in modra.

Zmaj (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Potrudite se, da bo vaše zdravje na prvem mestu, saj ni ničesar bolj pomembno od vašega zdravja. Bodite previdni na to, kako uživate hrano, jejte počasi in imejte več manjših obrokov skozi dan. Privoščite si tudi sprostitvene melodije in vadite dihalne tehnike, to vam bo v stresnih situacijah zelo pomagalo. Pitje kave skušajte zmanjšati ali pa jo zamenjajte s kakšno bolj zdravo alternativo. To leto je vaše, da se vrnete v svojo formo in v svoj pravi sij. Pojavijo se vam priložnosti vodenja in da se izkažete v svoji pravi luči.

Zmaji, v vašem ‘letu rojstva’ naj bi užalili Tai Suija boga starosti v kitajski mitologiji, in se lahko soočite z nekaterimi omejitvami in težavami zaradi spopada z energijo Tai Suija. Svetujemo vam, da ste v letu 2024 bolj previdni glede vseh vidikov svojega življenja. Bolje je, da ste še posebej pozorni na konkurenco na delovnem mestu in ostanete marljivi in predani, poleg tega pa skrbno skrbite za svoje telo.

Srečne barve: Rumena in rdeča.

Kača (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025)

Skozi leto se lahko soočate z različnimi težavami, najpogosteje pa z izgorelostjo, nihanjem razpoloženja in prebavne težave. Zelo lahko postanete občutljivi na vremenske spremembe in sezone, zato se le-temu prilagajajte. Zelo pa vam lahko prav pridejo sončni žarki in dodatek vitamina D! Če boste potrpežljivi vas čakajo stabilni odnosi, posebno ljubezenski in občutno rast v osebnosti. V življenje vam lahko prihajajo novi ljudje, kateri vam bodo pomagali rasti in se spreminjati v osebo, ki si želite. Uspete lahko tisto, kar si boste zadali z nekaj poguma in potrpežljivosti. Največ sreče pa se vam nasmiha na poslovnem in finančnem področju.

V ljubezni vam bo primanjkovalo pozitivnih misli in besed, saj bi se lahko sreča obrnila v vaš prid, če boste le to dovolili. Zato za samske Kače, ki iščejo ljubezen in družbo vaši obeti ne bodo cvetoči. Morali se boste dodatno potruditi, da boste uresničili svoje želje in ambicije, kar bo povečalo možnosti za izpolnitev vaših romantičnih prizadevanj.

Kače, ki ste že poročene ali v razmerju, v ljubezenskem življenju doživljali bolj gladko pot. Uživali boste v številnih veselih priložnostih. Vaše zakonske vezi bodo stabilne in spodbujale bodo intimnost ter bližino. Poleg tega lahko pričakujete celo novice o nosečnosti, kar bo prineslo srečo v vaše družinsko življenje.

Vaše zdravje bo v večini stabilno. A vseeno svojega zdravja ne jemljite za samoumevnega. Poskrbite za redno telovadbo in poskrbite za svoje dobro počutje. Posebej velja za starejše posameznike, saj bi s prevelikim naporom in obremenjevanjem lahko znašli v zdravstvenih težavah. Prednost počitku in dobri volji, vam bo pomagalo ohraniti dobro zdravje in stabilno duševnost.

Srečne barve: Zelena, siva, rumena in vijolična.

Konj (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Preživite več časa na prostem in s prijatelji. Uživajte v svoji svobodi in ne dovolite, da vam jo kdo krajša. Dolgi sprehodi in tek, vam bosta pomagala ohraniti dobro počutje in odpraviti napetosti. Sedaj je čas, da poenostavite svoje življenje in namenite tudi nekaj časa bližnjim ljudem. Pazite tudi na prehrano, jejte počasi in se izogibajte poživilom! Ponudile se vam bodo priložnosti za poslovno rast in prav tako tudi osebno, le pripravljeni morate biti na priložnosti ter se jih tudi udeležiti. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, kateri vam bodo pomagali uresničiti sanje, zato zgrabite to priložnost za poslovni uspeh. Skozi leto pa se lahko pojavijo tudi manjša neprijetnejša obdobja. Čeprav te težave ne bodo velike, a če se jih ne boste lotili takoj, bodo postajale vse večje, dokler ne bodo pretežke za reševanje. Kadar vstopijo težave v vaše življenje jih rešujte takoj in ne čakajte, da bo prepozno!

V ljubezni lahko najdete srečo, a boste preveč osredotočeni na svojo kariero, zato se lahko zgodi, da spregledate priložnosti in težave.

Zato bo za tiste, ki ste že v razmerju, pomembno, da tudi ob natrpanem delovnem urniku ne zanemarite čustev svojega ljubljenega. Če se bolj potrudite za svojega partnerja, lahko okrepite vajin odnos in ga naredite trajnejšega. Samskim bo koristilo udeleževanje družabnih srečanj in izkoristek priložnosti za spoznavanje novih ljudi nasprotnega spola. Kadarkoli greste ven, pustite, da vaš edinstven šarm močno zasije, in ko naletite na nekoga, ki vas zanima, ne oklevajte, naredite ta potreben korak. S takimi dejanji boste dosegli ugodne rezultate.

Skozi leto se lahko pojavijo različne zdravstvene težave in poškodbe. Zato morate biti v vsakdanjem življenju še posebej pozorni. Ko greste ven, bodite pozorni na vreme in razmere na cesti. Tisti, ki pogosto vozijo, morajo upoštevati prometna pravila.

Srečne barve: Rdeča, zelena in zlata.

Koza (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

V tem letu bo zelo pomembno, da popazite na svoje zdravje. Takoj, ko opazite težave in nenehne bolečine, se odpravite zdravniku. Uživajte hrano, ki je polna hranil in izločite vse, kar je negativno ter vam vzbuja tesnobo. Pomembno bo tudi, da si dovolite duhovno razcveteti, saj vam bo pomagalo razumeti določene situacije v vašem življenju. Pomembna bosta sočutje in hvaležnost. Zvezde vas bodo vodile po vaši poti, da najdete to kar potrebujete za razcvet. Pričakujete lahko tudi nove priložnosti na poslovnem področju in večje obete pri financah. Priložnosti, ki vam bodo ponujene vam bodo pomagale rasti in se razvijati. Zgodi pa se lahko tudi, da v letu pride tudi do resnejših težav, zato bo potrebno razumevanje in pletenje novih socialnih mrež.

Prikaže se vam lahko veliko novih izzivov in tudi priložnosti. Kljub težjim obdobjem, boste lahko našli nekaj dobrega. Leto zmaja vam bo omogočilo, da razmislite o svojih življenjskih ciljih z občutkom umirjenosti, brez občutka izgubljenosti ali manjvrednosti. Okrepila se bo vaša samozavest, s čimer se boste lahko podali na nove podvige in se aktivno vključili v družbene dejavnosti ter s tem razširili svoja socialna omrežja. Tako, da vas z nekaj sreče lahko čaka dobro leto tudi v ljubezni.

Vaše zdravje ne bodo preveč stabilno. Starejši lahko v tem letu občutite upad imunskega sistema in odpornosti. Za vas bo ključna velika previdnost v vseh zadevah skozi vse leto.

Srečne barve: Roza, zelena in srebrna.

Opica (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

Skozi leto bodite previdni na čustvena nihanja, saj bi lahko to prineslo odvisnosti. Skušajte se izogibati alkoholu, cigaretom in kofeinu. Tudi preveč sladkorja za vas ne bo dobro. Delajte na sebi in se potrudite postati boljša verzija sebe. Prosite za pomoč osebo, ki ji zaupate, da skupaj premagata določene ovire, ki se vam bodo zdele pretežke. Poskrbite za telesno aktivnost in zdravo prehrano. Če ste od česa odvisni poiščite strokovno pomoč in podporne skupine, ki vam bodo pomagale. To leto je lahko za vas ključno. Ne glede na težavnost izzivov bodite prilagodljivi in odločeni, rešitve bodo pred vami. Delajte pa tudi na svoji samozavesti. Ko boste premagali večje težave, bo v vaše življejne pričela vstopati sreča, mirnost in radost. To leto obljublja, da bo uspešno, s številnimi priložnostmi, ki vas čakajo, zlasti v karieri in finančnih zadevah. Pričakujete lahko obilne nagrade in uživate v ugodnih rezultatih. Kljub temu je ključnega pomena, da ne pozabite dati prednost svojim odnosom in splošnemu dobremu počutju, da boste ohranili ravnovesje in zadovoljstvo skozi vse leto.

Samski, v tem letu vas ne čaka velika sreča. Tokovi ljubezni in romantičnih priložnosti se bodo izognili vašemu dosegu, kar bo povzročilo pomanjkanje srečanj z nasprotnim spolom. V takšnih okoliščinah bo ključnega pomena, da si prizadevate za izboljšanje svojega šarma in delate več na sebi.

Vezani se boste morali osredotočiti na ohranjanje harmonije. V odnosih med družinskimi člani, cenite družbo drug drugega in poiščite razumevanje ob morebitnih razlikah v mnenjih. Paziti je treba, da bi se izognili nepotrebnim neprijetnostim ali sporom, ki bi lahko obremenili družinsko naklonjenost. Neskladnost bi lahko škodovala razmerju.

Čeprav boste mnenja, da je vaš zdravje stabilno, boste morali več časa posvetiti sebi. Redno telovadite in se prehranjujte bolj zdravo, saj boste na takšen načini ohranili zdravega duha v telesu.

Srečne barve: Modra, bela in vijolična.

Petelin (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029)

Svež zrak in dober spanec vam bosta v tem letu zelo koristila. Namenite več časa sebi in temu kar radi počnete. Naučite se tehnik dihanja, katera vam bodo pomagala, da se lažje soočate s stresom. Ker se lahko pojavijo težave s krvnim pritiskom in holesterolu, je dobro uživati bolj zdravo hrano. Veliko pa lahko uspete na poslovnem področju, čaka vas lahko tudi povišica ali napredovanje. Ključna bo komunikacija. Spoznate ko tudi veliko novih ljudi in spletete nove družabne mreže. Prav tako ne bodo trpele vaše finance, saj lahko doživite razcvet.

Kar zadeva vaše ljubezenske obete, lahko pričakujete optimistične spremembe. Z ugodnimi zvezdami, ki varujejo vaš ljubezen, se lahko vaši družbeni in romantični odnosi v tem letu štejejo za precej ugodne. Z lahkoto boste urejali različne zapletene družbene odnose, deležni pa boste tudi podpore vplivnih osebnosti, kar bo prispevalo k vašemu kariernemu napredovanju.

Vaše splošno fizično stanje bo na splošno dobro; vendar pa morate biti previdni glede svojega srca, pljuč in dihal, saj lahko ta področja povzročila določene težave. Priporočljivo bo, da ste zelo pozorni in hodite na redne preglede ter skrbno skrbite za te vitalne organe, da ohranite dobro počutje.

Srečne barve: Modra, vijolična in oranžna.

Pes (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030)

Naredite si potreben urnik, v katerem bo delo in prav tako zabava. Potrebovali boste tudi nekaj počitka in časa zase, da bi lahko upravljali svoje delo efektivno. Bodite previdni na čustvene vampirje, saj jih energijsko privlačite. Postavite meje in ne dovolite, da bi z vami ravnali, kot s “krpo”. To leto je čas, ko se postavite zase in ljudem pokažete, da ste močni ter odločni. Pazite pa tudi na svojo prehrano, katera vam bo pomagala do boljšega počutja. Dobro pa bi bilo, da bi podprli svoje črevesje z nekaj probiotiki in dobrimi encimi. Premislite pa tudi o ureditvi svojega doma. Možne so večje spremembe v družini in karieri. Ključni sta potrpežljivost in prilagodljivost. Skozi leto pa bodite previdni na svoje finance, saj bi se lahko zgodilo, da bi porabili preveč ali pa bi nakupovali preveč impulzivno.

To leto za vas na ljubezenskem področju ne bo veliko sreče. Pojavile se bodo priložnosti za razmerje, vendar je priporočljiva previdnost, da preprečite izgube zaradi svojih napak. Ker boste večinoma pod pritiskom, lahko prihaja do nihanj v razpoloženju.

Vendar, morali bi se učiti iz teh izkušenj in dobro nadzorovati svoja čustva ter ne dovoliti, da bi vas prizadele manjše stvari. Poleg tega, bodite previdni pred zunanjimi skušnjavami, da ne bi ogrozili svojih odnosov.

Pomembno bo tudi, da poskrbite za svoje zdravje, izgobijate se pretirani izčrpanosti, saj bi le-to povzročilo večje težave z vašim zdravjem in počutjem. Redna telesna vadba je ključna za vaše dobro počutje. Kadarkoli imate priložnost, lahko dejavnosti na prostem močno prispevajo k splošnemu izboljšanju vašega zdravja. Vendar je priporočljivo, da se izogibate potencialno nevarnim krajem za takšne dejavnosti.

Srečne barve: Oranžna, vijolična in rdeča.

Prašič (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031)

V tem letu bo pomembno, da delate majhne korake, da bi dosegli velik cilj. Ne pozabite na svoje prijatelje in kadar se boste znašli v težavah, vedite, da so ljudje okoli vas, ki vam bodo pomagali. Več se zabavajte in se družite. Počitek pa vam bo prav tako prišel prav. Ne primerjajte se z nikomer, vi ste edinstveni in nihče vam ni enak. Delajte po svojih najboljših močeh, vendar se ne izčrpajte. Vedite kje so meje. Našli pa boste tudi finančno stabilno in s tem tudi uspešno poslovno življenje. Vse bo padlo na svoje mesto. Zato sta ključna hvaležnost in užitek. Pričakujte veliko novih priložnosti za osebno in poslovno rast, katere jih bodo podpirale vplivne osebnosti. Če sprejmete te priložnosti, se vam obetajo veliki uspeh in popoln razcvet.

Leto Zmaja 2024 vam prinaša obilico upanja. Ta čas bo za vas poln močnih čustev. Pričakujte strastno, romantično in ljubeče doživetje ljubezni. Imeli boste priložnost raziskati pravi pomen ljubezni ter graditi trdna prijateljstva ali romantične odnose s partnerjem. Poleg tega se lahko veselite resnične topline, trdnih čustev in trajne ljubezni ter zvestobe.

Vaše zdravje bo skozi leto stabilno. Vseeno pa popazite na čustva in bodite pozorni, da so vaše misli pozitivne. Da bi se pa kar se da dobro počutili v svojem telesu, spremenite svoj jedilnik in ga napolnite z zdravo hrano, polno hranil!

Srečne barve: Črna, vijolična in roza.Anja A

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Dodaj odgovor