Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Bika. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojiti bika?

( 21.04. – 20.05. )

Bik (moški) :

Biki niso strastni in dviji ljubimci, so pa dosledni in vztrajni. Potrebujejo več časa za premislek, a ko ve kaj hoče, mu tega nobena sila ne prepreči. Z bikom se ne spogledujte. Če ga boste osvajali na zvit način, se vam bo samo bolj upiral. Biki so zelo trmasti, zato če imate konflikte z njim raje popustite, saj on ne bo. Užitkom se rad predaja v udobju, ponudil vam bo šampanjec in zavrtel počasno glasbo. Ne oklevajte predolgo, saj vas bo pustil same. Biki so ponavadi samozavestni in ne čutijo potrebe po dokazovanju. Biki so mirni in hladnokrvni.Pred Bikom se ne rabite pretvarjati, da ste nekaj drugega, saj vas bo občudoval takšne kot ste.Celo prepričal vas bo, da ste čudoviti.

Bik obožuje denar in je glede njega zelo preračunljiv. Če ni smiseln nakup ga ne bo opravil. Ne ukazujte jim. Biki ponavadi niso hitre jeze, a če se razjezi ga lahko zgrabi hud bes. Bik zna biti zelo ljubosumen in kar je njegovo, je njegovo. Se tudi stežka loči od ljudi, tudi, če čustva niso več tako velika, bo želel ohraniti stik z vami. Če potrebujete zaščitniškega moškega in ste potrpežljivi in razumevajoči je Bik pravi za vas.

kako osvojiti

 

Bik (ženske) :

Ženske v znamenju Bika so rojene zapeljivke. Pritegne lahko marsikoga, vendar izbere redke. Posluša svoj notranji glas pri izbiranju partnerja. So zelo ljubosumne in posesivne. Če jo boste odrivali od sebe, se lahko zgodi, da vam bo vse povedala, kar ji bo tisti trenutek ležalo na duši, saj so direktne. Ko si ženska v znamenju Bika nekaj zaželi in to hoče, bo dobila na kakršen koli način, tudi če bo morala groziti in jokati. Zanaša se na svoja čustva, saj ve, da za resnico je treba prisluhniti notranjem glasu.

Mlajše ženske v tem znamenju si želijo odkrivati življenje in če se najde takšen moški ima veliko možnosti, da jo osvoji. Vendar starejša ko postaja, vse bolj zbirčna je. Če ne boste dosegli njenih meril, se ji ne boste smeli niti prebližati. So čutne ženske in, če je moški ne bo mogel zadovoljiti, si bo brez krivde poiskala drugega. Ženske v znamenju Bika obožujejo nakit, posebej ogrlice.Če jo moški zasipava z dragimi stvarmi, bo njeno srce obdržal za vedno.

Nagnjene so tudi k brezbrižnosti, ko se bo udomačila z vami, bo postala lena in lahko se tudi zredi, saj obožuje hrano in pijačo. Svoja čustva bo verjetno izkazovala šele v zakonu ali daljšem razmerju, saj se ji zdi nesmiselno kazati čustva v kratkotrajnih zvezah. Išče predvsem moškega, ki se bo lahko zanesla nanj. Videti so lahko nemočne in krhke, vendar je ravno nasprotno. So izjemno lojalne in ljubeče. Nikoli ne bo odpustila nezvestobe, zato pazite ko se zapletate z bikico!

bika

 

Kako osvojiti Bika?

Bika boste na zabavi našli v kakšnem kotu, ki bo stal mirno in ne bo med preveč glasnimi. Bik si vzame nekaj časa preden vas bo povabil na zmenek ali pristal nanj. A, če se odloči, vedite, da ste mu oz. ji zelo všeč. Se sprašujete kam na prvi zmenek?

Peljite jo oz. ga na kakšno zabavno predstavo ali v kino. Tudi večerja v kakšni restavraciji bo odlična ideja. Peljite jih kam kjer dajejo velike porcije, saj to znamenje slovi po velikem teku. Biki so materialisti, zato če imate kakšno dragoceno zbirko jim z veseljem pokažite. Vendar jim govorite samo resnico, saj Biki ne marajo lažnivcev in vas lahko hitro odslovijo.

Če se želite znebiti žensko rojeno v znamenju Bika se ne zmenite za njene intimne potrebe. Moškega rojenega v tem znamenju pa pokažite, da raje sedite v tišini in poslušate neko umirjeno glasbo kot, da bi se ukvarjali z njim. Postanite do njega ali nje nerazumevajoči in prenehajte upoštevati njihove želje. Zapravljajte denar brezglavo. 

Ljubezenske kombinacije:

Bik – Oven: ta dva znamenja se ne ujemata, saj Bik ne mara, da ga kdo preganja. Če Ovnu uspe, da pride do Bikovega srca, se bo zanj zelo dobro potrudil. Med njima se lahko razvije zelo dobro prijateljstvo.

Bik – Bik: v postelji se ne ujemata najbolje. Bik rad gleda lepe ženske, njej to ni všeč, ker ne mara občutka zapostavljenosti. Krajše avanture so uspešne.

Bik – Dvojčka: ta dva znamenja sta si zelo drugačna. Bika pri Dvojčku privlači njegova domišljija. Dvojčka privlači Bikova zadržanost. Vendar Dvojčkom ni všeč, da so Biki preveč počasni glede odločanja. Razmerja so težko uspešna.

Bik – Rak: oba znamenja sta romantične duše in se dobro ujemata. Ujeti se morata samo v postelji in se lahko razmerje hitro razvije v uspešen zakon.

Bik – Lev: Bik bi se moral sprijazniti z Levovo večvrednostjo. Levom se zdi normalno, da se postavijo v središče srca in življenje ljubljene osebe. Levi so živahni in radodarni, Bik je ravno nasprotno. Težko se zadovoljita, zato na dolgi rok ni uspeha.

Bik – Devica: Devica se rada ljubi preprosto, Biku to ustreza, vendar ima neizprosen način ljubljenja. Zakon bi lahko bil uspešen, če bi se oba strinjala z pomanjkanjem nežnosti.

Bik – Tehtnica: Tehtnice so ponavadi zelo čustvene in bi v ta odnos vlila ljubezni in razumevanja. Trudila bi se reševati nesoglasja. Trudila bi se tudi, da bi ga zadovoljila v spalnici. Zveze in zakoni so srečni.

Bik – Škorpijon:  Skupno imata, da ko sta jezna, da se noben ne ohladi prav hitro. Avanture so lahko zanimive, zakon je lahko srečen samo če sta drug do drugega strpna.

Bik – Strelec: Bik bi hotel vzeti svobodo Strelcu, vendar mu ne bi uspelo. Intimno se skladata. Avanture so lahko zabavne, zakoni ponavadi niso uspešni.

Bik – Kozorog:  Biku ni všeč Kozorogova prekrivanja skrivnosti. Lahko se zgodi, da iz teh dveh znamenij ni skupne prihodnosti. Če se pa razvije močna čutna ljubezen, lahko pelje do trajnega partnerstva.

Bik – Vodnar: Vodnarjem ponavadi ljubezen ni tako pomembna kot Bikom. Biki so za Vodnarja preveč zahtevni. Ni zanimanja za avanture in neuspešen zakon.

Bik – Ribi: Biku so Ribi preveč nepredvidljive. Biki so vztrajni, zato bi lahko uspeli pomagati Ribam, da izživijo svoje intimne fantazije. Za avanture in razmerja je odvisno od Bika samega.

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor