Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Devico. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojiti devico?

( 23.08. – 23.09. )

Devica (moški) :

Moški rojeni v znamenju Device so zelo bistri in razumni. Zanimajo ga intelektualna dela. Predvsem jih zanima pri drugih ljudeh kako opravljajo z svojim denarjem. Njega ne boste videli zapravljati, saj je to zanj greh. Denar je zanj merilo osebnega uspeha. Pri stvareh katere so praktične in uresničljive ga ne boste videli. Ima zelo analitičen razum, takoj zazna nevarnost in tveganje. Ko reče ne, neki stvari ali dejstvu, je to njegova zadnja beseda, ne skušajte ga prepričevati v nasprotno, saj je on že sam dovolj dobro razsodil. Prijatelje izbira zelo previdno, kot tudi ljubezenske partnerje. Če se kdaj zmoti, napake ne bo nikoli ponovil.

So zelo kritični tako, da jim komplimenti zelo težko gredo z jezika. Iskal bo vsako napako na vas, kar je zelo narobe pri pridobivanju prijateljev ali ljubimk. Najraje je v mirnem okolju, saj živčnosti ne prenese, ker tudi sam hitro lahko postane živčen. Moški v znamenju Device, bo zelo pametno porabil svoj prosti čas, ukvarjal se bo z športom ali čem podobnim, saj zelo skrbi za svoje zdravje. Ženske so mu zelo čudovita bitja, katere je treba razumeti in jih razvajati. Na intimnost gleda, kot zanimivo doživetje, kateremu se noben ne sme izogniti, a pogoj je, da ima za intimnost čas in veselje. So zelo odgovorni in delavni, zato jim ostane malo časa za ljubezen. Do žensk so zelo zaščitniški. So zelo zvesti, zato vam je skrb za nezvestobo odveč.

kako osvojiti

 

Devica (ženska) :

Device imajo zelo visoka merila, zato si težko najde moškega zase. Ljudi presoja po higieni, urejenosti, bontonu… Ima veliko potrebo po nadzorovanju. Svoja čustva zelo dobro obvladuje. Nekatera čustva skrije in jih nikoli ne izrazi. Devica se nikoli ne bo hvalila, je skromna in dostojanstvena ženska. Vedno se bo vedla kot dama, vendar je ne izzivajte. Nikoli vas ne bo žalila, razen kadar bo izzvana. Zelo se trudi z osebnim razvojem.

Veliko krat je v skrbeh, vendar z svojih tehtnim razmišljanjem skoraj vedno najde rešitev. Device so lahko dobrosrčne, potrpežljive, vendar so tudi hladnokrvne, saj daje prednost razumu. So tudi zelo odločne, ko se nekaj odločijo, si ne premislijo. Energije ima veliko. Prepričana je, da nalogo reši bolje od vseh drugih. Pred vsakim vzponom se še dodatno pripravi na morebitni padec. V hiši je glavna ona.V zakon skočijo ponavadi bolj pozno. Ljubljenje ji pomeni bolj širjenje rodu, kot užitek. Ko se enkrat zaljubi in ima partnerja res rada, ga ljubi ne glede na njegove napake in ga idealizira.

devico

 

Kako osvojiti Devico?

Device imajo rade osebe z smislom za humor, urejene, šarmantne in nadarjene. Če se želite dopasti Devici, pričnite z branjem knjig, ki imajo duhovite članke, pokažite jim tudi, da cenite tako kot one umetnost. Device se rade pogovarjajo, vendar morajo teme biti spontane in ne preveč monotone.

Device so deloholiki. Device ne marajo zapravljanja tako, da na prvi zmenek jih ne peljite v kakšne razkošne restavracije ali javne lokale. Devici je precej pomembno, da ste na isti ravni ali višji kot je ona/on sama/sam.

 

Če se želite znebiti Device boste potrebovali veliko truda, saj veliko prenesejo. A vendar vsak ima lahko enkrat dovolj, zato se obnašajte grdo, preklinjajte in obsojajte. Zanemarjajte svojo higieno in oblačite se nemarno. Ne zmenite se za njene/njegove težave. Zamujajte na zmenke. Odločitve sami sprejemate brez, da bi se z njo/njim posvetovali, njene/njegove pa zanemarjajte. Prepirajte se z njo/njim v javnosti.

Ljubezenske kombinacije:

Devica – Oven: Devica lahko hitro osvoji Ovna, vendar Oven ne zdrži dolgo z njo, saj je zanj preveč zadržana. Oven ima rad nove stvari, Devica pa ostaja pri starem. Krajša avantura, neuspešen zakon.

Devica – Bik: Bik ima rad med ljubljenjem tišino, medtem ko Devica stalno ocenjuje in kritizira. Vendar Bik v njej vidi kot voljno partnerico, čeprav ni strastna ljubimka. Na ostalih področjih se odlično ujemata. Zanimiva avantura. Uspešen zakon.

Devica – Dvojčka: V postelji se ujemata. Devici ni všeč Dvojček, saj je nepremišljen, površen in neodgovoren. Dvojček ima rad svobodo, zato ne mara Devičinega nadzorovanja. Zanimiva kratka avantura. Neuspešen zakon.

Devica – Rak: Devica in Rak se zelo ujemata, saj Devica nudi Raku potrebno ljubezen in zaščito. Sta kot ustvarjena drug za drugega. Odlična avantura in zelo uspešen zakon.

Devica – Lev: Levi ne prenesejo kritike, a Device zelo rade kritizirajo, zato se hitro pojavijo prepiri. Tudi v postelji se ne ujemata, saj je Lev zelo strasten ljubimec, Devica pa je bolj mirna. Sta veliki nasprotji. Krajša avantura, zelo neuspešen zakon.

Devica – Devica: Se dobro ujemata. Oba sta mirna, tudi v intimnosti. Ljubezen jima pomeni nekaj resnega. V postelji nista preveč zahtevna. Edina napaka je kritiziranje drug drugega. Zanimiva avantura. Ne tako zanimiv, a uspešen zakon.

Devica – Tehtnica: Znamenja nimata veliko skupnosti. Saj je Devica preveč hladnokrvna za Tehtnico. Devica zmeraj kritizira, kar načenja Tehtničino samozavest. Nezanimiva avantura, težaven zakon.

Devica – Škorpijon: Devica hladi Škorpijonove strasti. Škorpijon se bo zelo trudil prebuditi strast, vendar zaman. Če Devica sprejme kompromise, se ji Škorpijon prilagodi. Dobra avantura, velike možnosti za trajno zvezo.

Devica – Strelec: Strelec se skoraj nič ne trudi, da bi razumel Devico. Ne prenese njenega razumskega pogleda na intimnost. Varnost v tem odnosu je na preizkušnji. Strelec začne hitro iskati srečo drugje. Kratka avantura ali razmerje. Neuspešen zakon.

Devica – Kozorog: Devica vidi Kozoroga zelo telesno privlačnega. Vendar hitro ugotovi, da ima Kozorog preveč drugih zanimanj in malo časa za njo. Drugače se v drugih vidikih zelo ujemata. Avanture ju ne zanimajo. Zakon bi bil zelo uspešen.

Devica – Vodnar: Nista za skupaj. V praktičnih področjih imata veliko razlik. V postelji se slabo ujemata. Sčasoma se oddaljita. Neuspešen zakon.

Devica – Ribi: Devica je v ljubezni tesno povezana z varnostjo. V postelji ne kaže preveč zanimanja. Ribi navdušuje romantika in ljubezen je za njo osrednji čar življenja. Če Devica ne uspe rešiti težav med njima, se odnos hitro konča. Neuspešen zakon.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor