Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Dvojčka. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojiti dvojcka?

( 21.05. – 21.06. )

Dvojčka (moški) :

Dvojčki so ponavadi živčni in nemirni, zato stežka živijo na enem mestu ali počnejo eno stvar. Želijo narediti čim več. Dvojčki svoja čustva zelo prekrivajo. Do vas se lahko vedejo kot, da mu ni mar, a v resnici se za vas zelo zanima. Živi v nasprotju z resnico. Dvojčki ne marajo, da jim kdo postavlja urnike, zato jih ne prosite, da naj delajo stvari točno ob določeni uri. So zelo bistri in domiselni. Zelo rad govori in se pogovarja o vseh temah tega sveta. Opazite lahko, da bo preskakoval iz teme na temo, saj so nemirni in težko ostanejo pri istem dlje časa. Moški v znamenju Dvojčka so precej šarmantni in mnogostranski.

Porazov ne prenese najbolje, saj ponavadi okrivi samega sebe in zapade v depresijo. Vendar življenje hitro nadaljujejo naprej normalno. Dvojčki zelo radi potujejo in ponavadi imajo veliko hobijev. Lahko so pridni delavci, vendar mu včasih primanjkuje potrpljenja. Dvojčki so svobodnjaški, zato se bo svobodi težko odrekel, zaradi ženske. A vendar se rad zaljublja. Rutine ne mara in zaradi nje lahko postane celo prepirljiv. Dvojčki težko kakšno stvar izpeljejo do konca, zato ga ima večina za nerazumljivega in neodločnega. Saj se odloči za eno stvar, a čez nekaj časa prične hrepeneti po nečem drugem. Dvojčki imajo ponavadi več žensk v življenju, saj je velik osvajalec. Na začetku razmerja, je lahko Dvojček idealen partner, vendar se začnejo njegova čustva čez čas počasi ohlajati in začne iskati nekaj novega, kar ga bo spet pogrelo.

kako osvojiti

 

Dvojčka (ženska) :

Dvojčice se lahko hitro spreminjajo, vsakič vas bo ponovno očarala in zmedla. Ker Dvojčice znajo z besedami in so šarmantne ter bistre osvojijo skoraj vsakega moškega, ki ga želijo. Vaše probleme in skrbi bo skrbno poslušala, saj je izvrstna poslušalka. Odgovorila vam bo na vsako vprašanje, ki ji ga boste postavili. Dvojčice rade analizirajo in ponujajo nasvete, zato jim lahko zaupate tudi tuje težave. Večina Dvojčic ne zanimajo dolgoročne zveze. Želela bo ugajati vsem, čeprav njej ne ugajajo vsi, recimo, da ji jemljete preveč časa ali ji govorite zmeraj enak problem, ki ga je ona že zdavnaj rešila. Pozornost ji nenehno uhaja v druge stvari, zato pri daljšem opravilu ne vztraja prav dolgo. Zanimajo jo novosti. Posvetit se samo eni stvari, jim je zelo težko, zato lahko zamenjajo več služb in partnerjev.

Težave imajo tudi s čustvi. Lahko so ljubeče, ljubke, živahne, a zapletene. Imajo pa tudi temno stran čustev, ki se lahko izrazijo z velikim strahom pred neznanostjo. Takrat potrebuje močno ramo, da se nasloni nanjo. Drugi menijo, da so hladne in brezbrižne. Biti morate njene ravni, ki pa je intelektualna in razumska. Je svobodnega duha, zato je ne poskušajte zavezati nase. Ne bo vam dovolila, da jo imate za manjvredno, zato bi lahko veliko Dvojčic bilo poslovnih žensk.

dvojcka

 

Kako osvojiti Dvojčka?

Ko se boste z Dvojčkom pogovarjali se vam lahko zazdi, da se z njim/njo poznate že od nekdaj. Svojo zgodbo bo skušal/a narediti čim bolj zanimivo. Zraven njih se boste težko kdaj dolgočasili, saj je dolgčas njihov največji sovražnik. Ko Dvojčka peljete na zmenek, mu/ji ne povejte kam gresta, izberite novo ali nenavadno restavracijo ali kakšen lokal. Dvojčke ponavadi negotovost privlači.

Morate biti živahni in imeti morate veliko domišljijo, da bi pritegnili njegovo/njeno pozornost. Obožujejo presenečenja. Peljete jih lahko tudi na kakšne zanimive priredbe in dogodke. Kakšna običajna mesta, kot so kina in podobno jih ne vodite. Poslušajte ga/jo, saj radi govorijo, zato morate biti tudi dober poslušalec.

Če se želite znebiti Dvojčka morate biti zelo dolgočasni. Večkrat in podrobno mu/ji razlagajte svoje težave. Bodite kar se da nepotrpežljivi in trmasti. Počnite zmeraj isto, peljite jih na iste kraje, pripovedujte jim iste zgodbe…Omejujte njegovo/njeno svobodo.

Ljubezenske kombinacije:

Dvojčka – Oven: Oba sta živahna in v ljubezni rada eksperimentirata. V postelji se verjetno ne bosta dolgočasila. Oven bi lahko znal Dvojčka usmerjati, kar je dobro. Odlično kratkotrajno razmerje, ki pa se lahko razvije tudi v zakon.

Dvojčka – Bik: Dvojčki so spogledljivi in radi počnejo zmeraj nekaj novega, kar pa ljubosumnemu Biku ne bi ustrezalo. Bik lahko Dvojčka omejuje. Tudi v postelji se ne razumeta najbolje, saj ne nudita drug drugemu kar potrebujeta. Znamenji se slabo ujemata.

Dvojčka – Dvojčka: Zabava je lahko velika! Ampak njuna zveza ne bi bila preveč trdna. Oba sta nemirna in strmita vedno k novemu, zato bi bil zakon nesrečen. Če se pa ujameta, sta pa lahko najzanimivejši par!

Dvojčka – Rak: Rak je preveč sramežljiv, da bi Dvojčku zaupal svoja globlja čustva. Dvojčkom se zdi ljubezen bolj kot igra, vendar jo Raki jemljejo resno. V postelji tudi ni kaj preveč zabavno. Znamenja se slabo ujemata.

Dvojčka – Lev: Dvojček lahko hitro ovije Leva okoli prsta, kar je lahko Levu to tudi všeč! Pri ljubljenju lahko zelo uživata, saj je Dvojček iznajdljiv in spreten. Lev prepusti Dvojčku vso njegovo svobodo. Ta dva znamenja se zelo ujemata in lahko obeta trajen ter srečen odnos!

Dvojčka – Devica: Devici se zdi Dvojček nezrel. Dvojčku so pa Device dolgočasne. V postelji ni pretirane zabave. Ko ljubezen ugasne se začneta ločevati drug od drugega. Znamenja se ne ujemata dobro.

Dvojčka – Tehtnica: Oba sta ljubeča. Odnos se lahko hitro odvije v ljubezen. Značajsko se ujemata in dopolnjujeta. Rada eksperimentirata nove ljubezenske užitke. Avanture so lahko zelo zanimive. Tudi zakon je lahko uspešen.

Dvojčka – Škorpijon: Škorpijon je preveč ljubosumen, kar pa Dvojčku ni všeč. Vendar se v postelji zelo dobro ujemata. Začetek je lahko lep, na koncu se lahko razvije v sovraštvo.

Dvojčka – Strelec: Odnos lahko ima precej šibkih točk. Vendar ima pa tudi dobre strani, oba sta nemirna, nezahtevna in nista ljubosumna. Razmerje se lahko začne nenadno in konča tudi. Za zakon bi se morala potruditi, večini tega ne uspe.

Dvojčka – Kozorog: Kozoroga moti Dvojčkov svobodnjaški način življenja in ljubljenja. Moti ga tudi, ker je preveč raztresen in površen. Razmerja so možna, če je ljubezen res močna.

Dvojčka – Vodnar: Oba sta domiselna in pustolovska. Odnosi med njima ne potekajo gladko, vendar jima je to vznemirljivo. Ta dva znamenja sta lahko zelo dobra prijatelja, tudi zakon je lahko uspešen.

Dvojčka – Ribi: Dvojčku se zdijo Ribe preveč čustvene.  V odnosu je lahko nezaupanje. Vendar bi pri ljubljenju izvajala vedno nove načine. Zakon je ponavadi nesrečen.

 

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor