Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Kozoroga. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojiti kozoroga

( 22.12 – 20.01. )

Kozorog (moški):

Moški v tem znamenju so zelo vztrajni in poskušali bodo znova in znova. Ljubezen mu veliko pomeni, skoraj tako kot voda. So čutni in poželjivi ter od ženske pričakuje, da izpolni njegova pričakovanja. Kozorogi so lahko v intimi kruti in brezobzirni. Ponavadi ga privlačijo ženske, ki so precej mlajše od njega. Težko prenese zavrnitev. Vendar so tudi razumni, če boste imeli dober razlog zakaj ne morete določene stvari. Samo naj bo odgovor odkrit. Kozorog točno ve kdaj se sprenevedate in pretvarjate. Želi, da se mu povsem predate in včasih lahko zahteva zelo veliko. Če mu boste pokazali, da v njegovi družbi zelo uživate, bo verjetno ostal z vami dokler boste vi to želeli. Kozorogi so zelo zvesti in ne razumejo moških, ki varajo svoje žene.

Najraje se zadržujejo doma, zato ga boste, le težko videli na kakšni zabavi ali prireditvi. V postelji je Kozorog z leta v leto vse boljši. Tudi ko pride v starejša leta, ženske še zmeraj vabi v svojo posteljo. Ženska mora izpolnjevati tudi druge pogoje, da je dobra gospodinja in lojalna partnerica. Tudi denar mu veliko pomeni. Pri njemu je zelo preračunljiv in varčen. V konfliktih ne pričakujte, da bo on tisti, ko bo popustil. Nikoli ne boste točno vedeli kaj razmišlja ali namerava, saj svoja prava čustva skriva pod masko hladnokrvnosti in nezanimanja. Pri delu se bo zmeraj trudil, da bo priplezal do vrha in ponavadi jim tudi uspeh, saj so vztrajni in ambiciozni. Če se Kozorog znajde v stiski in tisti ko mu bo pomagal, bo na koncu bogato nagrajen.

kako osvojiti

 

 

Kozorog (ženske):

Kozoroginje so skrajno hladnokrvne in premišljene ženske. Globoko v sebi je strastna, vendar potrebuje velik pogum. Verjetno jo boste morali prepričevati, da čustev in poželenja ne skriva. Če ji ne uspe premagati zadržanosti ljubezni, nikoli ne ve kaj je resnično zadovoljstvo. Je zelo previdna. Hrepeni po tem, da je ljubljena. Je trdno pritrjena na tla, zato jo boste le stežka videli sanjariti. Zadovoljila bi lahko še tako zahtevnega moškega, vendar se ima stalno v oblasti. V intimnost se ne bo predala kar tako. Pustila bo, da ji dvorite in laskate, a ne mislite, da je že vaša! Ona bo vedela kaj želite, a glede nje boste stalno v dvomih. Zdi se skrivnostna, zadržana in hladna ženska, ki jo nekateri moški radi raziskujejo, saj verjamejo, da se nekje v njej skriva čutna ženska. Kozoroginje se bojijo predati in biti zaljubljene, saj morajo imeti trdno zagotovilo, da je moški, v katerega se je zagledala, tisti ”ta pravi”. Potrebuje občutek varnosti.

Ko se bo enkrat odločila za določenega moškega, si bo zelo težko premislila. Kozoroginje so neskončno lojalne ženske. Pomembno ji je, da se počuti ljubljeno. Za moškega, ki ga resnično ljubi je pripravljena storiti čisto vse. Ko si postavi cilj je zelo odločna in potrpežljiva, da ga tudi doseže. Ne skušajte je prizadeti, saj Kozoroginja nikoli ne pozablja, a težko odpušča. Vztraja pri svojem načinu življenja in je neodvisna ženska, ki vam bo zmeraj pokazala da ona mora ostati samo ona. Te ženske so urejene in čiste, ličila in oblačila skrbno izbira. Dominirati hoče moškemu svetu. Kot mladenka je tiha in plaha, vendar se z leti spremeni v zelo samozavestno žensko. Poročijo se ponavadi zelo pozno. V notranjosti je zelo čustvena, ki lahko brez ljubezni celo zboli. Veliko žensk v tem znamenju je nagnjeno snobizmu, zato ji laskajte, čez čas bo postala bolj človeška.

kozoroga

 

Kako osvojiti Kozoroga?

Kozorogi so zelo ambiciozni, zato jih boste verjetno srečali v kakšni knjigarni, predavanjih ali tečajih. Tudi radi pomagajo ljudem in živalim, zato jih lahko srečate na kakšni dobrodelni akciji ali podobno. Najbolje se jim je približati tako, da se sami začnete ukvarjati z podobnimi dejavnostmi kot oni. So tudi zelo pronicljivi. Zato pri njih z lažmi in pretiravanjem ne boste prav veliko dosegli.

Pogovarjate se lahko o literaturi ali slikarstvu ter o glasbi, vendar naj bo zanimivo! Kozorog se lahko vede tudi kot, da je učitelj. Radi imajo resne teme. Denar jemljejo zelo resno in ponavadi radi zbirajo dragocene stvari, ki z leti postajajo vse dražje. Če jih vabite na večerjo, naj bo eleganto. Kozorogi radi jedo dobro hrano. Imajo radi tudi romantiko.

Če se želite znebiti Kozoroga ne bo veliko težav, saj ko se vas bo naveličal/a, vas bodo sami od sebe zapustili, brez prepirov. Dajajte jim občutek, da so dolgočasni in neumni. Izzivajte jih, saj tega ne prenesejo. Šalite se na njihov račun, to obupno sovražijo. Kritizirajte jih. Ker so Kozorogi posebej ženske, zelo navezane na svojo družino, začnite žaliti in kritizirati celotno družino. Ne držite se nobenih pravil, denar zapravljajte za nič vredne stvari. Vabite jih na glasne in natrpane zabave. 

Ljubezenske kombinacije:

Kozorog – Oven: Oba sta agresivna in ne preneseta ukazovanja. Telesno se privlačita, vendar značajsko ne. Prepirala bi se skoraj o vsem. Prijetna avantura, neuspešen zakon.

Kozorog – Bik: Odlično se ujemata. Oba cenita denar in oba sta raje doma. V postelji bi uresničevala svoje sanje. Uspešna avantura in zelo prijeten zakon.

Kozorog – Dvojčka: Ta dva znamenja sta si zelo različna. Telesno se ne privlačita. Dvojček je preveč spogledljiv in neodločen. Neuspešna avantura in zakon.

Kozorog – Rak: Oba sta preveč zadržana. Iz začetka bi še odnos potekal dobro, sčasoma bi se Raku Kozorog zdel preveč zahteven in bi se poti prekrižale. Zanimiva avantura, malo verjetnosti za uspešen zakon.

Kozorog – Lev: Levu se Kozorog zdi preveč hladen in zdelo bi se mu, da mu ljubezen meri po milimetrih. Drug drugemu bi ukazovala, saj sta oba gospodovalna. V postelji se ne ujemata najbolje. Začetek razmerja bi bil mogoče zanimiv, zakon neuspešen.

Kozorog – Devica: Značajsko se odlično ujemata. Dopolnjujeta drug drugega. Intimno se ne ujemata najbolje. Če jima intimnost ni ovira, imata lahko sijajen zakon.

Kozorog – Tehtnica: Kozorogu se sprva Tehtnica zdi očarljiva, vendar ko se strast poleže, Kozorog ugotovi, da Tehtnica ni primerna zanj, saj je preveč zaverovana vase. V postelji se ne ujemata najbolje. Majhne verjetnosti za avanture, zakon neuspešen.

Kozorog – Škorpijon: Se odlično ujemata. Kozorog razume Škorpijonovo posesivnost, saj mu je to dokaz kot pristna ljubezen. V postelji se več kot odlično ujemata. Vroča avantura, zelo uspešen zakon.

Kozorog – Strelec: Ta dva znamenja sta si prava nasprotja. Strelec je preveč pustolovski za Kozoroga. Ni prihodnosti.

Kozorog – Kozorog: Se dobro ujemata. Imata veliko skupnega. V postelji se ujemata. Sprijazniti bi se morala samo, da ne bodo vse zahteve izpolnjene. Trden zakon, pestra avantura.

Kozorog – Vodnar: V postelji se ne bi ravno najbolje razumela. Ljubezensko razmerje jima ne bi šlo od rok. Najbolje je samo prijateljstvo.

Kozorog – Ribi: Čez čas bi se mogoče ujela. Nimata veliko skupnega, vendar bi znala zadovoljiti čustva drug drugega. V postelji se ujemata. Zanimiva avantura, uspešen zakon.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor