Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Leva. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojiti leva

( 23.07. – 22.08. )

Lev (moški):

Levi ponavadi želijo biti videni, zato ko se pojavijo v kakšnem prostoru se ženske spogledljivo obračajo za njim, moške pa ubija zavist. Imajo radi ženske, ki so bolj mirne in ne vzbujajo preveč pozornosti, mora se vesti spodobno. Radi tekmujejo. Mnogi se sprašujejo, da Levi ne vedo, kako poraz boli, vendar Lev še predobro ve kako je, ampak vsakič naredi iz poraza zmago. Tudi če je nasprotnik zmagovalec, se bo Lev vedel zmagovalno in to tako, da bodo ljudje mislili, da je on tisti zmagovalec! Levi so zelo družabni, dobrosrčni, pozitivni in živahni ljudje. Radi se smejijo in se zabavajo. Obožujejo razkošje in vedno cilja najboljše, saj je za njega samo najboljše, dovolj dobro.

Pretvarjal se vam ne bo, bo pa hotel svoja stališča povedati glasno, včasih mogoče tudi nasilno. Za osebe, ki jih ima rad, lahko pretrpi velika tveganja in napora, da bi ji obranil. Njegova samozavest vas lahko včasih odbija, vendar je globoko v sebi ranljiv. Spretni ljudje ga lahko hitro ovijejo okoli prsta, saj laskanje in visoka mnenja velikokrat potrebuje. Če želite biti z njim v razmerju se pripravite, kajti se zmeraj zaljublja in ohlaja. Glejte, da bo šlo tako kot si on želi, če ne se bo hitro razjezil. Muhast bo samo takrat, kadar ne bo zadovoljen sam s sabo ali s kom drugim. V tem stanju ga ne izzivajte. Pazite se, da vaš Lev ne postane ljubosumen, saj je lahko precej nevarno!

kako osvojiti

 

Lev (ženska):

Levinje ponavadi blestijo in so rade v centru pozornosti. Želi osvojiti vsakega moškega z svojo samozavestjo. Partnerju hoče biti ena in edina. Omejitve in pravila bo postavljala samo partnerju, ona pa mora biti svobodna. Vedno daje sebe na prvo mesto, če tudi ima rada ljudi. Levinje so nepredvidljive, očarljive, zapeljive, gospodovalne in prijazne. V ljubezni, le redko doseže globino čustev. Njeno ljubezensko razmerje ne sme biti preveč predvidljivo in udobno, saj bo zanemarjala medsebojno razumevanje. Tako ugasne ogenj v partnerju in brez obžalovanja tudi ona poišče nov plen. Želi si okusiti resnično srečno, živahno in zanimivo življenje, a, ker je preveč brezbrižna in lena se ji sreča rada izmakne.

Levinje večkrat lahko opazimo v ljubezenskem trikotniku. Počuti se kot kraljica, ko obrača dva moškega hkrati. Nikoli ne bo krivila sebe, če bo čustveno prizadeta bo dramatizirala in iz sebe bo hotela narediti junakinjo. Zelo dobro zna zaigrati žalost. Zelo rada zapravlja, zato pri denarju ni previdna. Ponavadi si želi bogatega moškega, ki ji bo lahko nudil razkošje. Veliko žensk ji zavida, saj se moške oči ponavadi obračajo k njej. Ima veliko potrebo po občudovanju, zato se spogleduje z vsakemu. Obožuje romantične kraje in daljne kraje. Rutine in enoličnosti ne mara.

leva

Kako osvojiti Leva?

Lev želi biti v centru pozornosti, čutiti mora, da je edinstven in najpomembnejši. Ne skušajte ga zriniti iz središča pozornosti, saj on to potrebuje, da ga drugi občudujejo in vidijo kraljevi sijaj. Pokažite mu, da je vaša sreča odvisna od njega. Levi imajo radi humor, vendar ne šalite se na njihov račun. Levi cenijo umetnost in književnost.

Za Levinjo na zmenkih ne skoparite z denarjem, saj bo želela, le najboljše. Ne more se upreti razkošju in bahanju. Levu prirejajte brezhibne večerje ob katerih se bo počutil kot kralj. Peljite jih prijateljem, kateri ga bodo hvalili in občudovali njihovo osebnost in uspehe.

Če se želite znebiti Leva neprestano govorite o sebi, njim ne dajte niti besede. Nasprotujte njihovim odločitvam in ukazom. Ne trudite se z komplimenti, vendar jo kritizirajte kako se oblači in kako je opremila stanovanje. Poudarjajte, da je vaše zadovoljstvo več vredno, kot njihovo in da je na prvem mestu kariera, družabno življenje… Zanalašč izzivajte ljubosumje.

Ljubezenske kombinacije:

Lev – Oven: Močno se privlačita, oba sta strastna. Med rjuhami zelo uživata. Težava je lahko samo Ovnova potreba po vodenju in Levova želja po vodenju. Vendar ponavadi težave rešita. Strastne avanture in srečen zakon.

Lev – Bik: Imata precej nasprotij. Oba sta trmasta in bosta vztrajala pri svojem. V spalnici je lahko iz začetka prijetna atmosfera, vendar se na daljši rok ne izide. Zakon nesrečen.

Lev – Dvojčka: Dvojček mora biti zelo iznajdljiv, da bi obdržal Leva. Dvojčkova spogledljivost bi Leva precej motila. Vendar je Dvojček dovolj spreten, da izpelje težave precej dobro. Drugače Dvojček navdušuje Leva, včasih ga tudi izčpruje. Zabavna avantura, uspešen zakon.

Lev – Rak: Rak išče resno in tesno razmerje, kar mu Lev ne more celotno nuditi. Intimnost Raka ne zanima toliko, kot gotovost in pozornost. Lev mu je pripravljen nuditi večino od tega, če se mu Rak v popolnosti preda in pridobi njegovo občudovanje. Če Rak zanika se lahko sprevije njun odnos v sovraštvo.

Lev – Lev: Če se ujameta v postelji imata lahko strastno avanturo. Oba sta romantična. Srečen zakon.

Lev – Devica: V postelji se ravno ne ujemata najbolje, saj je Lev bolj odzivnejši. Devico zelo moti Levova zapravljivost. Devica ne mara, da ji Lev ukazuje.  Možnost za avanturo ali krajše razmerje.

Lev – Tehtnica:  Tehtnica bi se morala naučiti tudi brzdati svojo težnjo po pravičnosti. Lev naj ne izziva potrpljenja Tehtnice. Če se ujameta imata lahko uspešen zakon.

Lev – Škorpijon: Škorpijon je za Leva preveč ljubosumen in tudi nudil mu nebi velika občudovanja, po katerem Levi hrepenijo. Oba želita imeti glavno besedo. Možnost za kratko avanturo, zakon neuspešen.

Lev – Strelec: V ljubezni in intimnosti se zelo ujemata. Oba sta odkritosrčna. Strelec spodbuja Leva. Strastne in vroče avanture, zakon zelo uspešen.

Lev – Kozorog: Ta dva znamenja se zelo razlikujeta. Stvaren Kozorog ubija Levov optimizem. Kozorogi niso toliko ljubeči kot Levi. Lev Kozorogu postavlja tudi preveč zahtev. Avanture so lahko zanimive, zakon neuspešen.

Lev – Vodnar: Vodnar ve kako osvojiti Leva. Leva Vodnar v spalnici razveseljuje. Vendar Vodnarjeva izpostavljenost napakam Leva zelo moti. To lahko uniči Levovo samozavest. Avanture so zanimive, zakon ne tako.

Lev – Ribi: Lev se Ribi ne zna približati. V postelji se ne bi ujela. Tudi v ljubezni ne, saj je Riba preveč krhka in manjka ji ambicioznosti. Neuspešna avantura in zakon.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor