Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Ovna. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojiti ovna?

( 21.03. – 20.04. )

Oven (moški) :

Ovni so ponavadi nestrpni, agresivni in energični. Zmenek z Ovnom je lahko nepredvidljiv, vendar, če mu boste všeč, vam bo zmenek še kako zabaven. Ovni radi ukazujejo. Oven se rad ljubi kjerkoli, vendar mu je ljubše in zabavnejše nekje na prostem. Z Ovnom boste v postelji zadovoljni, saj vam bo uresničil čisto vsako željo, ki jo boste imeli. Ovni so lahko zelo ljubosumni in ko najde partnerico jo želi samo zase, sam je pa lahko nezvest. Od partnerice pričakuje, da mu bo zvesta in predana. Ne pustite ga dolgo čakati, saj je lahko prehitro vsega konec.

Noč z njim vam je lahko zabavna in težko pozabljiva. Laskanje mu prija, samo ne sme biti preveč očitno. Oven nenehno ubira nove poti in je težko na enem mestu, zato če si želite mirno življenje, Oven ni pravi za vas. Všeč so mu inteligentne ženske. Do ženske, ki jo ljubi, je zvest in ljubeč. Hitro odkrije kdaj se kdo laže ali iščejo izgovore. Pri delu je priden in ponavadi veliko zasluži, vendar denarja ne zna obdržati dlje časa. Z zapravljanjem denarja dokazuje svojo vplivnost in moč.

kako osvojiti

 

Oven (ženska) :

Ovnice so rade zapletene. Vedejo se čustveno nedosegljivo in so nestrpne. Občutek lahko dobite, da ne mara moških, ampak to ne pomeni, da ji niste všeč. Ovnica ponavadi moškega zanalašč zmede, zato, da bi o njej dobil drugačno predstavo. Hitro menja razpoloženja in če vam je všeč Ovnca se boste morali sprijazniti z njeno nepredvidljivostjo. Ker je večkrat impulzivna in temparamenta, vam lahko, da občutek, da ji ni mar, če je koga prizadela. Z njo vam nikoli ne bo dolgčas. Išče samo pogumne in odločne moške. Mehkužci nimajo kaj iskati pri njej. Znajo biti tudi igrive. Uživa v dejavnosti v katerih lahko pokaže moč svojega telesa.

Ovnice so romantične duše in intimnost je njeno ugodje, ki ga ponuja življenje. Rada sprejma komplimente, zato jo zasipajte z njimi. Če se želite poročiti z njo se lahko v veliki verjetno pripravite, da bo ona glavna ali pa se pripravite na vojno. Ko se enkrat navežete na njo, se pripravite, da bo zapravljiva, ljubosumna, sebična, jeziva in lahko se zgodi tudi nezvesta. Odvisno je kateri planeti vplivajo na njo, če ste srečnež lahko dobite idealno žensko nežnosti. Ovnica je polnokrvna ženska.

ovna

 

Kako osvojiti Ovna?

Morate biti popolnoma iskreni in jim povedati tako kot je, saj imajo ostro oko za laži in prevare. So bolj razumni kot čustveni ljudje, zato jih bodo osvojile kakšne intelektualne teme. Če potrebujete pomoč ali nasvet, so Ovni zmeraj tu za vas z dobrim nasvetom.

Večina Ovnov je pustolovskih, zato jih boste našli na različnih nenavadnih mestih in kjer je posebno vzdušje. Obožujejo tudi gledališča, muzeje in glasbo. Ovna lahko prepoznate tudi tako, da vsakič ko bo šel mimo ogledala se bo ustavil in pogledal vanj. Ovnom predlagajte nenavadne zamisli in ideje, saj jih bo to očaralo. Ovni ne marajo, če zamujate, zato bodite zmeraj točni. Z njimi nikoli ne načrtujte zmenka, pustite, da oni vodijo.

Če se želite znebiti Ovna ali Ovnico postanite zelo dolgočasni in rutinski. Naj postane vse predvidljivo. Razjezite se nad njegovimi ali njenimi navadami in zahtevami. Pričnite se izogibati intimnim odnosom z njim oz. z njo. 

Ljubezenske kombinacije:

Oven – Oven : Ovnice ponavadi želijo voditi ljubezenske igre, vendar Ovnu to dolgo ne ustreza, saj ima raje, da je ženska podrejena. Prepiri lahko postanejo vse hujši, saj bosta oba želela pokazati svojo moč. Odnos se začne ohlajati ko izgubita telesno privlačenje drug do drugega. Na začetku je lahko njuna zveza uspešna, vendar kasneje je sreča vprašljiva.

Oven – Bik : Ovni so v ljubezni impulzivni, zato ga lahko Bikova premišljenost in previdnost moti. Če Bik prične zaupati Ovnu in se mu prepusti, lahko odkrivata različne poti do užitka. Ponavadi se med njima kasneje v razmerju začnejo kupičiti napetosti, zato je dolgoročna zveza neuspešna.

Oven – Dvojčka : Ta dva znamenja sta nemirna, živahna in radovedna zato je lahko ta odnos zelo zanimiv.  Lahko se zgodi, da ko vskočita v zakon in se obadva ustalita.

Oven – Rak : telesno se lahko privlačita, vendar ko se prenehata nimata več nič skupnega. Oven se ne zanima več za Raka in se lahko pričneta prepirati že zaradi malenkosti. Na kratek rok se dobro razumeta, na dolgi pa jima ne uspe.

Oven – Lev : Oven lahko v Levu najde sorodno dušo. Levi so iskreni in energični in to Ovnom prija. Intimni odnosi so brez zadržkov in vroči. Levi se morajo samo potruditi, da ne zatirajo Ovnove potrebe po prevladovanju. Ta dva znamenja sta lahko srečna in uspešna na dolgi rok.

Oven – Devica : Oven in Devica sta si velika nasprotja in morata biti zelo potrpežljiva drug do drugega. Ovni so ponavadi očarani nad Devicami, samo one niso očarane na njegov pogled na intimnost. Za kratko avanturo se lahko dobro razumeta, na daljši rok jima ni naklonjena sreča.

Oven – Tehtnica : Ta dva znamenja se lahko zelo dobro razumeta v posteljii, saj oba obožujeta intimne užitke. Tehtnice so lahko hitro razočarane nad Ovni, saj so nestrpni in zahtevni. Avanture so zelo dobre, resne zveze pa ne obetajo sreče.

Oven – Škorpijon : V postelji se lahko precej dobro razumeta. Oba sta strastna in vzdržljiva, vendar oba čutita potrebo po prevladi, kar pa ju lahko ovira. Prepiri se lahko pričnejo stopnjevati, ki lahko prekinejo njuno telesno privlačnost. Razmerje bi bilo nestabilno.

Oven – Strelec : Zaradi obojestranske tekmovalnosti in merjenje moči lahko v intimnosti prihaja do trenj. Vendar lahko Ovnov optimizem premaga Strelčevo melanholičnost in lahko prebudi igriv odnos do ljubljenja. Lahko je srečno razmerje in avanture.

Oven – Kozorog : Oven in Kozorog imata veliko nasprotij. Oven si želi preizkusiti nekaj novega, Kozorog je pa zadržan. Če uskladita nasprotja lahko imata srečno razmerje in zakon.

Oven – Vodnar : Njuna intimnost je lahko živahna. Vodnarji so bolj pasivni, zato vodstvo prevzame Oven. Vendar če Vodnar ne vidi dobrega namena ali razloga se ne vda Ovnovim zahtevam. Razmerje je lahko zanimivo, če se razumeta tudi v drugih pogledih je lahko uspešen tudi zakon.

Oven – Ribi : Ribina telesna intuitivna odzivnost Ovna zelo privlači. Ker so Ovni ponavadi samozavesti, lahko Riba premaga sramežljivost. Uživata lahko v živahnih nočeh, ki bi bile polne fantazije. Če jima uspe uskladiti nasprotja lahko imata uspešno razmerje in zakon.

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor