Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Raka. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojiti raka?

( 22.06. – 22.07. )

Rak (moški):

Raki so zelo nezaupljivi, imajo določene skrivnosti, ki jih še najboljšim prijateljem ne zaupajo. Lahko zelo hitro menjajo čustvena razpoloženja. Vsakič, ko ga boste srečali je lahko drugačne volje. Do žensk je zelo nežen in spoštljiv, je idealen partner večini žensk. Hitro jih lahko osvoji, vendar ima napako, da lahko partnerico tudi kar prilasti. Njegova pričakovanja so velika in jih lahko, le malo žensk uresniči. Če niso izpolnjena njegova pričakovanja se hitro skuja. Zunanjost mu ne pomeni veliko.

Raki se znajo dobro izražati in so dobri govorci. Veliko ljudi lahko prepriča v kakšno stvar. Tudi pomaga zelo rad. Ne rad tvega. Ne rad spreminja stvari na katere se je navadil. Tudi stare prijatelje težko zapušča. Ljubezen jemlje zelo resno, zato se z njim ne šalite. So zelo zvesti in tudi od partnerja pričakuje enako. Verjame v večno ljubezen, ki se bojuje z vsemi nasprotji. Pri določenih osebah se lahko tudi slepijo, saj so zaverovani vase. Prevara ga lahko zelo prizadene. Vendar si po končanem razmerju lahko hitro najde drugo partnerico. Ampak bivše punce nikoli ne pozabi, če je do nje gojil velika čustva. Z njim je težko kdaj dolgčas in tudi povsem lahko ni.

kako osvojiti

Rak (ženska):

Ženske v znamenju Raka, težko pokažejo svoja čustva, zato ste lahko večkrat v dvomih kaj ona pravzaprav čuti do vas. Potrebuje veliko razumevanja in podpore. Zelo slabo prenaša kritike, posmehovanje jo lahko zelo prizadene. Zapomni si vsako zadano bolečino in si jo čez čas želi tudi vrniti osebi, ki ji jo je nanesla. Njen spomin je zelo dober tako, da ne bodite presenečeni če se bo spomnila kaj ste rekli nekaj let nazaj. Veliko žensk rojenih v Raku ima rada zgodovino in obožuje starinska pohištva. Ženske rojene v Raku so lahko izjemne kuharice in tudi v stanovanju je najlepše urejena kuhinja. Če ste v dobrih odnosih z njo, ji lahko brez skrbi zaupate svoje težave, saj vas bo pripravljena poslušati in je tudi zaupljiva oseba. So tudi dobre pripovedovalke. Ko si izbere partnerja za celo življenje, je do njega zelo zvesta.

Všeč ji je, če jo partner nenehno hvali in ljubkuje. Rada ima mirne, prijazne, nežne in potrpežljive moške. Te ženske je precej težko osvojiti. Pri njej se gre za vse ali nič. Ljubezen ji je bolj pomembna kot sama intimnost. V postelji je vdana in dobra ljubimka. Ko se nekomu zaobljubi je zelo predana. Ponavadi moški z ženskami rojene v znamenju Raka grdo ravnajo, saj ko se zaljubi v moškega, bo njena ljubezen brezpogojna in oprostila bo skoraj vse.

raka

Kako osvojiti Raka?

Ogovorite jih lahko tako, da jih povprašate za nasvet ali pomoč. Raki radi pomagajo in njihovi nasveti so ponavadi koristni. Ne marajo pa tistih zvijač, ” ali se midva že od nekje poznava? ” , saj imajo Raki zelo dober spomin in si zapomnijo skoraj vsak obraz. Ženske tega znamenja imajo zelo rade otroke, zato bo ta tema prava, če ne boste vedeli o čem govoriti.

Z moškimi se lahko pogovarjate o politiki in čem podobnem. Na zmenek jih lahko peljete v kino ali gledališče. Za večerjo v restavraciji izberite miren kraj. Veliko Rakov ima rado tudi vodo, tako kot tudi nudistične plaže. Radi imajo občutek, da vsi občudujejo njegovo/njeno telo. Občudovati morate njihove starše, še posebej matere! So zelo občutljivi na žaljive besede ali pripombe o svojih starših. Včasih je treba z njimi delati pazljivo, saj lahko kakšno besedo narobe razumejo in so hitro užaljeni.

Če se želite znebiti Raka boste imeli precej težav. Saj se težko odmaknejo od osebe, ki jo imajo radi. Bodite grobi in osorni, saj Raki hrepenijo predvsem po nežnosti. Pokažite jim, da jih imate samo za svojo korist. Ko bo žalostna jo ne poskušajte tolažiti, vendar jo še bolj razžalostite. Ukazujte jim in se obnašajte kot, da ste glavni. Dajte jim čim več kritik.

Ljubezenske kombinacije:

Rak – Oven: Rak in Oven se lahko od začetka zelo privlačita, vendar se sčasoma Rakova intimnost zdi preveč predrzna. Oven lahko prične izzivati Raka z ljubosumjem. Rakova posesivnost Ovna duši, zato je zakon neuspešen.

Rak – Bik: Bik je razumen do Rakovih nihanj razpoloženja. Oba sta sočutna in strastna. Bik je do Raka pozoren. Dobro se vživita v potrebe drug drugega. Dober zakon in odlične avanture.

Rak – Dvojčka: Dvojčki so razposajeni in spogledljivi, kar Raku ni všeč. Rak se ob Dvojčku težko sprosti. Rak postane hitro ljubosumen in želi Dvojčka ustaviti ter ga umiriti, vendar se Dvojček odzove z jezo. Nesrečen zakon.

Rak- Rak: Preveč sta si podobna. Hitro bi prišlo do zamer, saj sta oba občutljiva. Telesno se privlačita in začetek njune zveze je lahko srečen. Vendar ne dolgo, saj hitro nastopijo prepiri. Za srečen zakon je potrebno veliko medsebojnega razumevanja.

Rak – Lev: Lev Raka opogumlja z svojo odkritostjo in je Raku v oporo. Lev želi od Raka komplimente, posebej v spalnici. Če Rak da Levu kar zahteva in potrebuje, se lahko njun odnos razvije v uspešen zakon.

Rak – Devica: Devica se trudi ohraniti zdrav in trden odnos. Raki so ponavadi bolj čustveni od Device, vendar se lahko med njima razvijejo globoka čustva. Tudi v postelji se ujemata. Zakon je lahko uspešen.

Rak – Tehtnica: Tehtnica je za Raka preveč hladnokrvna in nima prevelikega razumevanja do Rakovih nihanj razpoloženja. Tehtnico Rakova prevelika čustva privlačijo, vendar ko nastopijo težave se ponavadi Tehtnica odmakne. Zakon je tvegan.

Rak – Škorpijon: Škorpijon in Rak se odlično dopolnjujeta. Saj je Škorpijon notranje močen in zaščitniški. V spalnici nimata težav. Zakon uspešen.

Rak – Strelec: Ta dva znamenja sta si zelo različna. Strelci so zelo pustolovski, Rak pa išče stalnost in varnost. Strelci ne marajo, da so omejeni, zato lahko nastanejo prepiri. Strelec se lahko prične hitro dolgočasiti. Možnosti za uspešen zakon so majhne.

Rak – Kozorog: Telesno se zelo privlačita. Avanture so zelo zanimive in srečne. Vendar Rakova zadržanost začne Kozoroga hitro utesnjevati. Imata veliko vzponov in padcev. Majhne možnosti za uspešen zakon.

Rak – Vodnar: Vodnar lahko Raka hitro prizadene. Rak je bolj čustven in ustaljen, Vodnar je ravno nasprotno. V postelji bi se dobro razumela, zakon bi bil neuspešen.

Rak – Ribi: V postelji se zelo ujemata. Oba sta ljubeča in drug drugega opogumljata. Rak v spalnici prevzame vodstvo, saj so RIbi preveč negotove. Uspešen zakon.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor