Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Ribi. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojti ribi

( 20.02. – 20.03. )

Ribi (moški):

Ribi so zelo nepredvidljivi, a zelo čustveni in strastni ljudje. Pogosto se lahko zgodi, da nekaj si želi narediti kot misli, potem pa naredi ravno nasprotno ali pa čisto drugače. Ljudi sprejema takšne, kot si on želi, da bi bili. Privlačijo ga čutne in hkrati gospodovalne ženske. So tudi veliki sanjači, ki včasih sanjajo tudi nemogoče. Za ljubljeno osebo lahko prenese zelo hudo žalitev, saj jo idealizira. Od ljubezni pričakuje varnost in zadovoljstvo ter romantiko.

Ne pričakujte popolne zvestobe, saj ga je zelo lahko zapeljati. Dobiti mora občutek, da ga brezpogojno ljubite in vaš bo! Ribe se težko vežejo za eno osebo, saj jim oko zmeraj šviga za drugo. Rad zapravlja kot, da jutri ne obstaja. Rad se razvaja in za to ne vpraša koliko ga bo stalo. Če se bo zaljubil v vas lahko pričakujete, da bo tudi vas razvajal. Ribe so idealisti. Rad dela sam, za to mu dobro gre pisanje knjig, glasbe… Najbolje od rok mu gre ustvarjalnost. Znajo se tudi odlično pretvarjati.

kako osvojiti ribi

 

Ribi (ženska):

Ženske rojene v tem znamenju so zelo čustvene in intuitivne. Ne skušajte ji prekrivati stvari ali se ji lagati, saj nekatere imajo takšno moč, da že skoraj berejo vaše misli! Veliko Rib je rojenih jasnovidk in spiritualistk. Čez čas ugotovi, da njen notranji glas nikoli ne laže, zato ga zmeraj posluša. Za moške je lahko pravi magnet, ker pa je ponavadi nesamostojna, se na ”žrtev” prilepi kot klop. Vedno se mora od dragega počutiti ljubljeno in imeti tudi zagotovilo, da je res tako! Konfliktom in tekmovalnosti se izogiba. Za svoje zapeljevanje uporablja svoje telo.

Zaljubi se zelo lahko. Nekatere so lahko poročene in se zanimajo za zunaj zakonska razmerja. Ko se ženska v tem znamenju zagleda v določenega moškega, bo uporabila vse svoje čare in zvijače, da ga pridobi. Zna tudi zelo dobro igrati tako, da včasih ne boste vedeli kaj je resnično in kaj je njena fantazija. Kot mati je lahko zelo dobra, čeprav otroke zna preveč razvajati. Ker rade pomagajo ljudem se lahko podajo tudi v zdravstvene vode. Ljudje, ki so zapostavljeni in šibki jo privlačijo, saj jim želi pomagati in pokazati razumevanje. Riba je lahko v ljubezni zelo nesrečna, saj je preveč tenkočutna, to jo lahko privede celo do živčnega zloma.

ribi

Kako osvojiti Ribi?

Ribe boste najlažje našli na kakšni zabavi, ki bodo žarele v centru pozornosti. Najdete jo/ga lahko tudi v kakšnem kotu, ki se bo kujal/a zaradi zapostavljenosti. Klepetajte z njo/njim o kakih predstavah ali knjigah, lahko tudi o filmih in oddajah. Skoraj vsaka Riba ima željo, da bi postal/a pisatelj/ica ali igralec/igralka. Radi se pogovarjajo tudi o duhovnosti, kot so duhovne vede, karma in reinkarnacija. Ko se bodo Ribi sprostile, ji/mu pustite glavno besedo, saj bo imel/a veliko za povedati. Najraje razširjajo obzorja tako, da če česa ne veste, prisluhnite Ribam!

Na zmenek jo peljite v restavracijo ali na kakšno seanso okultizma. Rade imajo tudi komplimente.  Spodbujate jo/ga lahko tudi k zdravem načinu življenja. Obožujejo tudi, če je do njih nekdo zaščitniški in je neke vrste kot svetovalec. Ribi se rade ljubijo ob morju ali vodi, tudi vodna postelja bo odlična!

Se želite znebiti Ribe? Potem zavihajte rokave, saj ne bo lahko! Saj so izjemno občutljive in jih lahko zavrnitev močno prizadene. Mogoče vam pa tudi uspe, če izberete te nasvete. Vpadajte ji/mu v besedo, v družbi jo/ga zanemarjajte. Stalno se prepirajte in zmeraj imejte glavno besedo. Začnite se nemarno oblačiti. Ne pustite ji/mu, da izraža svoja mnenja. Na komplimente pozabite. Če vam bo kaj podaril/a, jo/ga nemudoma ozmerjajte. Bodite zelo skopušni.

Ljubezenske kombinacije:

Ribi – Oven: V postelji bi se razumela in uživala. Značajno se ne razumeta najbolje. Če bi rešila te težave, bi lahko imela srečen zakon. Vsekakor pa vroča avantura!

Ribi – Bik: Bik je preveč na trdnih tleh, da bi se lahko razumel z Ribo. Vendar sta oba strastna in v postelji bi se znala ujeti. Bik gleda Ribo preveč telesno, kar jo žali. Drugače je lahko njuna zveza precej uspešna. Zanimiva avantura.

Ribi – Dvojčka: Ta dva znamenja sta preveč nestabilna, da bi lahko imela srečno zvezo. Telesno se privlačita, drugače pa ne. Strastna avantura, neuspešen zakon.

Ribi – Rak: V postelji se odlično ujemata. Riba rada ustreže zahtevnemu Raku. Se zanimata za potrebe drug drugega in pazita, da ni noben od njiju razočaran. Izjemna avantura, zelo srečen zakon.

Ribi – Lev: Ta dva znamenja se ne razumeta prav dobro. Sta skoraj prava nasprotja. Ena noč mogoče, celo življenje ne.

Ribi – Devica: Se ne ujemata. Ne znata se zadovoljiti. Devica Ribo stalno kritizira. Ni prihodnosti.

Ribi – Tehtnica: Privlačita se samo telesno. Njuna zveza bi bila zelo nestabilna tako kot tudi zakon. Krajša avantura bi bila še mogoče zanimiva.

Ribi – Škorpijon: V postelji se odlično ujemata, tudi na ostalih področjih, saj ji Škorpijon daje Ribi moč in pogum. Sta rojena drug za drugega. Srečna avantura in zakon.

Ribi – Strelec: Strelec je preveč svoboden za Ribo. V postelji se ne ujemata. Ko čari ugasnejo, nimata več skupnega nič. Strastna avantura, neuspešen zakon.

Ribi – Kozorog: Značajska nasprotja se odlično ujemata. Dominanten Kozorog ve kaj Riba želi in na kakšen način. Riba daje Kozorogu nežnost. Odlična kombinacija! Srečna avantura in zakon.

Ribi – Vodnar: V postelji bi se odlično ujela. Vendar je Vodnar preveč razumski za čustveno Ribo. Odlična avantura, neuspešen zakon.

Ribi – Ribi: V postelji bi se zelo dobro ujemala. Vendar sta oba znamenja preveč čustvena za stabilno zvezo. Srečna avantura, ne tako srečen zakon.

 

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor