Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Škorpijona. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojiti škorpijona

( 24.10. – 22.11. )

Škorpijon (moški):

Moški rojeni v znamenju Škorpijona so zelo strastni in nepredvidljivi. Za zadovoljevanje svojih strasti jih nič ne ovira, niti za posledice mu ni mar. So zelo čutni, šarmantni in polni energije. Težko se samoobvladuje, zato vsaka ženska, ki mu pride bližje, stopa v njegov vihar strasti. Z njim lahko uživate v vrhunskem užitku ali pa se obrne na sprevrženost. Uživa v vsem kar osrečuje njegovo partnerico. Ko mu je neka ženska všeč bo zanjo storil vse da jo dobi.

Moški v tem znamenju si zapomnijo vse, dobro in slabo. Žalitev ne oprosti nikoli. Če ga kdo prizadane, se bo po vsej verjetnosti hotel maščevati. Postane lahko tudi nasilen. Je trmast in nepopustljiv. Usmiljenja ne pozna. Gre na vse ali nič. Če se z njim prepirate, bodite pripravljeni, da boste šli do konca. Do tistih, ki jih ima rad je zelo lojalen. Rad tudi ukazuje. Želi biti neodvisen, vendar potrebuje vsaj eno osebo na katero se lahko nasloni. Je čustveno nestabilen. Zna biti krut in izprijen, posebej privlači mazohiste. Ima skoraj živo domišljijo. Škorpijon moški je zelo pogumen in podjeten, služba mu veliko pomeni. Od vas bo pričakoval, da se mu čisto v celoti predate, če ne bo z vami presekal vez. Želijo imeti popolno oblast nad čustvi. Kot ljubimec je zelo nenasiten in zna biti že skoraj obseden z intimo. Zelo rad zapeljuje ženske, katere vsi želijo. Na uspeh se pripravi. Je lahko nevarno ljubosumen. So lahko zelo gospodovalni, žensko si lahko celo podredi.

kako osvojiti

 

Škorpijon (ženska):

Ženska v znamenju Škorpijon točno ve kako osvojiti moškega. Je zelo strastna in to še posebej dobro pokaže. S pogledam zna skoraj hipnotizirati svojo ”žrtev”. Je zelo zapravljiva, če vas to moti ji raje tega ne govorite, saj boste hitro pozabljeni. Zna tudi zelo pretiravati. Z njo ni nikoli dolgčas, energije ima veliko. Ljubezen jemlje resno. V postelji zna biti precej zahtevna, le malo kdo uspe doseči njena visoka merila. Če je ne boste znali zadovoljiti se vas bo hitro naveličala.

Ponavadi potrebujejo dlje časa, da osebo spustijo bližje, saj so zelo previdne. So tudi precej natančne in intuitivne. Veliko stvari obdrži zase, zato je tudi lahko skrivnostna. Je zelo trmasta in ne odneha z lahka. Če se na njeni poti proti cilju postavijo ovire bo šla čez njih, saj ne pusti, da bi jo kar koli oviralo na njeni poti. Če jo boste užalili ali prizadeli, se vam bo hotela maščevati. Zgodi se lahko tudi, da vas bo ponižala in osramotila pred vsemi. Je tudi zelo ljubosumna in od partnerja želi, da vidi samo njo. Škorpijonke so zelo zveste in izjemno občutljive do ljudi, ki jih ima rada. Če jo boste razumeli in ji pomagali, bo za vas storila vse. Svojih slabosti ji raje ne kažite, saj se bo obrnila proti vam. Ta ženska ni za slabotneže.

skorpijona

 

Kako osvojiti Škorpijona?

Škorpijona morate jemati predvsem resno. Morate se mu celostno predati. Nekateri Škorpijoni so zelo intuitivni, zato raje povejte tako, kot je. Škorpijoni radi pritegnejo pozornost, zato jih pohvalite, kako se oblačijo. Škorpijonki lahko rečete, da se z njo zelo radi pogovarjate. Ko se Škorpijon šali, bolje, da se smejite, če ne bo užaljen. Ne kritizirajte jih preveč.

Na zmenek jih ne peljite na zabave ali gledališča ter podobno, saj ljubijo dom. Preden jim kaj predlagate, dobro premislite ali bi ji/mu bilo to všeč. Bodite predvsem ljubeči, saj Škorpijoni potrebujejo ljubezen. Svoj čas posvečajte samo njej/njemu. Ne marajo oporekanja. Ne bodite sramežljivi, saj tega ne marajo. Ko bo prišel tisti trenutek, naj bo romantično, saj obožujejo romantiko.

Če se želite znebiti Škorpijona, lahko postane zelo nevarno. Škorpijoni so lahko divjega besa. Prenehajte mu/ji biti naklonjeni. Sebe postavljajte na prvo mesto. Nikoli ga/je ne pohvalite. Prenehajte skrbeti za čist dom. Bodite nemarni. Izzivajte njegovo/njeno ljubosumje. Vendar se z njim raje ne prepirajte. 

Ljubezenske kombinacije:

Škorpijon – Oven: Začetek zveze je lahko strasten, vendar se hitro začneta oddaljevati drug od drugega. Telesno se privlačita, vendar sta oba preveč egocentrična. Uspešna avantura, zakon neuspešen.

Škorpijon – Bik: V postelji bi se zelo dobro razumela. Vendar značajsko se ne ujemata. Oba sta gospodovalna, kar ni dobro. Uspešna avantura, neuspešen zakon, razen če se nasprotja zgladijo.

Škorpijon – Dvojčka: V postelji se ujameta. Vendar Škorpijon meni, da Dvojček življenje jemlje preveč zlahka. Sta si velika nasprotja. Morda zanimiva avantura, neuspešen zakon.

Škorpijon – Rak: Ta dva znamenja se odlično ujemata. Oba sta strastna. Popolna kombinacija. Srečna avantura in zakon.

Škorpijon – Lev: Ta dva znamenja se lahko hitro stepeta, saj sta oba  nestrpna in zahtevna. Telesno se zelo privlačita in med rjuhami bi lahko bilo pestro. Vendar Škorpijon ne daje pozornosti Levu, ki jo potrebuje. Vznemirljiva avantura, ne tako uspešen zakon.

Škorpijon – Devica: Če bi se Devica predala Škorpijonu, bi jima lahko uspelo, saj se po večini ujemata. V postelji se ne ujemata. Ne zanimiva avantura, ne tako uspešen zakon.

Škorpijon – Tehtnica: Tehtnica je za Škorpijona preveč lena in občutljiva. V postelji bi se verjetno ujela. Zanimiva avantura, nevaren zakon.

Škorpijon – Škorpijon: V postelji se zelo ujemata, vendar sta si preveč podobna, da bi bilo kaj več od avanture ali krajšega razmerja.

Škorpijon – Strelec: Škorpijon odvzema Strelčevo svobodo. Veže ju samo intimnost. Kratka avantura.

Škorpijon – Kozorog: Ta dva znamenja se zelo ujemata, sta kot idealen par. Težav skoraj ni. Zelo uspešna avantura in zakon.

Škorpijon – Vodnar: Vodnarji so preveč nepredvidljivi za Škorpijone. Vodnar je preveč družaben in svoboden. Telesno se lahko privlačita, vendar zakon ne bi bil obetaven.

Škorpijon – Ribi: Se ujemata. Škorpijon Ribam pomaga pri njeni neodločnosti. Riba uživa v tem, da je Škorpijon gospodovalen. Zelo dobro se razumeta. Uspešna avantura in zakon.

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor