Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Strelca. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojiti strelca?

( 23.11. – 21.12. )

Strelec (moški):

Občutek vam bo dal, da ste edina. Zdel se vam bo zabaven in prikupen, a ko ga boste bolje spoznali, boste ugotovili, da je do vseh žensk takšen. Saj bi želel imeti vse. Ko se mu neka ženska zdi simpatična, bo šel v lov za njo. Zasipal jo bo z komplimenti, ji kupil pijačo… Delal bo vse, da bi jo očaral. Strelci so polni optimizma tudi, če mu ne uspe osvojiti ženske nikoli ne izgubi upanja. Saj je vsak dan, nov dan! Želi ljubezen, vendar ni odgovoren. Daljša razmerja težko obdrži. Ljubosumje ga zelo odbija. Ljubezen jemlje zlahka in na resno razmerje skoraj nikoli ni zares pripravljen. Moški v tem znamenju so zelo iskreni, tudi če je resnica še tako boleča, vam jo bo povedal direktno v obraz. Na njega se lahko zanesete, saj obljube ne bo prelomil.

Če postanete njegova ljubimka, se pripravite, saj bo hotel in vam pomagal rasti. Če se bo njegov trud zanemarjal, bo hitro dobil odpor do vas. Je perfekcionist in verjame, da sta lahko partnerja v popolnem telesnem in duševnem razumevanju. Lahko se zgodi, da bo vajino razmerje skrival pred drugimi. Naj vas ne preseneti nenaden izbruh jeze, saj Strelci hitro menjajo razpoloženja. Za tisto, kar si želi se bo dolgo boril. Verjame, da mu lahko vse uspe, le če je dovolj vztrajen. Je radodaren in rad uživa v razkošju. Rad ima manjše družbe, saj pri večji družbi čuti nelagodje. Zelo rad tudi potuje. Ima rad avanture in pustolovščine. Je zelo radoveden.

kako osvojiti

Strelec (ženska):

Pri Strelki je dovolj, če ima samo eno za njo dobro lastnost, vse ostale pa prezre. Ponavadi je zanjo ljubezen igra in čustvena navezanost je zanjo tuja. Vsakega ljubimca, ki ga ima, meni in upa, da je to tisti ”pravi”. Večina Strelk konec ljubezenskega razmerja sprejme z razumevanjem in se poda dalje na lov. So gostoljubne in obožuje zabavati druge. Kot Strelec je tudi Strelka odkrita, zato vas naj ne preseneti kruta resnica! Ima rada svobodo in obožuje potovanja. V njenem življenju se mora stalno nekaj dogajati. Intimnost jo ne zanima toliko, kot prijateljstvo in romantične pustolovščine. Strelka se ponavadi vede izzivalno tako, da moški ne ve kaj ona želi.

Zelo težko ostane na enem mestu dlje časa. Službo ali ljubimca brez premisleka zapusti, če zanj nima več interesa. Se zlahka prilagodi in ustreže. Znajo biti tudi duhovite in dobre poslušalke. Zanimajo se tudi za šport. Prebudila bo še kako zaspano družbo, zato je odlična gostiteljica. So tudi neozdravljive spogledljivke. Moškega lahko z svojo odkritosrčnostjo spravi v zadrego. Vedla se bo kot, da ve vse, a resnica je, da se za redko katero stvar pozanima temeljito. Včasih dobi tudi potrebo, da bi govorila o svojih bivših ljubimcih in kako se je z njimi ljubila, zaradi te napake, prevečkrat ostane samska. Je nepotrpežljiva in impulzivna ženska. Zaradi svoje nepremišljenosti večkrat zabrede v težave. Zavrača tudi kakršne koli nasvete. Če se na nekoga naveže in če jo zapusti, postane čustvena razvalina. Ponavadi so Strelke nezrele in jo okoli prsta ovijajo brezvestni moški, tisti ”ta pravi” se ji pa umikajo.

 

strelca

Kako osvojiti Strelca?

Strelci so lahko zanimivi sogovorniki. Strelci imajo radi ljudi, ki pokažejo, da so radovedni, dojemljivi, bistri in odzivni. Če boste v tišini sedeli ga/je ne boste pritegnili. Dovolite jim, da se bahajo z svojo vsevednostjo. Zmenek načrtujte kje v naravi, saj so Strelci radi na prostem. Tudi smučanje ali jahanje jim bo všeč.

Strelci so kar hitri in vzdržljivi, tako da glejte, da jih boste dohajali. O intimnosti so iskreni, zato vam bodo vse povedali, pa naj se še sliši tako nenavadno. Radi imajo tudi glasbo, zato če jih povabite na koncert ali gledališko predstavo jim bo zelo zabavno. Pri domačih zabav naj ne bo veliko ljudi, saj se ponavadi Strelci ne počutijo udobno v večji družbi.

Če se želite znebiti Strelca, ponavadi ne bo veliko težav, saj je večina Strelcev razumevajočih in bodo razmerje prekinili brez pretiravanj. Če pa ne gre tako, pa do njega/nje postanite zelo ukazovalni, začnite jim govoriti celo kako se naj oblačijo, jemljite njihovo svobodo. Govorite samo pesimistično. Priredite zabavo in povabite osebe, ki jih ne mara. Posmehujte se njenim/njegovim odločitvam in pomislekom. 

Ljubezenske kombinacije:

Strelec – Oven: Odlično se ujemata. Včasih so lahko prepiri zelo ognjeviti, vendar ne trajajo dolgo. Imata veliko skupnih stvari in interesov. Zanimiva avantura, uspešen zakon.

Strelec – Bik: Bik odvzema Strelčevo svobodo. V postelji se ponavadi ne razumeta najbolje. Potrebno veliko samodiscipline. Krajše razmerje, neuspešen zakon.

Strelec – Dvojčka: Na začetku razmerja se zabavata, kasneje začneta iskati vsak svojo pot. Oba sta preveč nemirna. Zanimiva avantura, redko uspešen zakon.

Strelec – Rak: Preveč sta različna, da bi njun zakon bil uspešen. Rak je preveč občutljiv, da bi prenesel Strelčevo odkritost. V intimi se lahko na začetku ujameta, vendar kasneje zveza razpade. Prijatelja sta lahko, več ne.

Strelec – Lev: Ta dva znamenja sta lahko idealna partnerja. V vsem se ujemata in razumeta. Oba sta pustolovska po srcu in oba sta odkrita. V postelji se odlično razumeta. Pestra avantura, zelo uspešen zakon.

Strelec – Devica: Strelcu je Devica preveč preprosta, dolgočasna. Če se že zaljubita, se hitro ohladita. Ni prihodnosti.

Strelec – Tehtnica: Se dobro ujemata. Tehtnica nudi Strelcu prav to kar potrebuje. V postelji se odlično ujemata, saj bo Tehtnica hotela ustreči Strelcu. Vroča avantura, uspešen zakon.

Strelec – Škorpijon: Škorpijon potrebuje zvestega partnerja, kar pa Strelec ni. Hitro bi se zanetili ognjeni prepiri. V postelji bi se še nekako razumela. Ena noč ja, celo življenje ne.

Strelec – Strelec: Čeprav sta si zelo podobno, se nikakor ne ujemata. Njuna zveza je zelo nepredvidljiva. Razmerje bi od njiju spodbujalo samo najslabše. Hitro bi začela iskati srečo drugje. Ni prihodnosti.

Strelec – Kozorog: Sta si preveč različna, da bi imela skupno srečo. Kozorogi so previdni in premišljeni, Strelec je ravno nasprotno. Hitro bi ugotovila, da nista drug za drugega.

Strelec – Vodnar: Vodnar bi znal ohraniti razmerje z Strelcu v ravnovesju. Oba imata rada pustolovščine. V spolnosti se ujemata. Ne postavljata si prevelikih zahtev. Pestra avantura, ljubeč zakon.

Strelec – Ribi: Med njima ni zanesljivosti. V postelji je lahko pestro. Daljše razmerje bi lahko Strelca spravilo v depresijo. Ribi so preveč plahe za Strelca. Zanimiva avantura, nemogoč zakon.

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor