Vsako nebesno znamenje ima svojo osebnost in karakter. Nekaterim ustreza nežnost, drugim ravno nasprotno. Zato, vam predstavljam kako osvojiti Tehtnico. V tem članku lahko preberete kakšni so v ljubezni, kako jih pridobiti in kako se jih znebiti. Na koncu so tudi ljubezenske kombinacije.

kako osvojiti tehtnico

( 24.09. – 23.10. )

Tehtnica (moški):

Moški v znamenju Tehtnice iščejo ravnovesje. Ko je vse okoli njega urejeno in mirno, takrat je najbolj srečen. Ne zanimajo jih športi, raje imajo intelektualne igre. So odlični govorci, zato mu sledite, saj bo pričakoval, da boste imeli kaj bistrega ali duhovitega za povedati. Tehtnice so zelo pravične, zato vsakemu da ali vrne to kar si zasluži.

Nasprotuje neenakopravnosti, nespoštovanju in kratenju pravic. Zelo težko se odločajo med stvarmi, zato ponavadi pomembnejše stvari pustijo na strani. Vedno bo zahteval, da je tako kot on hoče, če pa ne bo dobil tega kar hoče, pa lahko spoznate čisto drugo osebo. Moški v znamenju Tehtnice lahko razvijejo zelo dobro intuicijo, zato bolje za vas, da jim ne lažete! Če bo ugotovil, da mu lažete, vas bo o tem mirno povprašal, saj ne mara prepirov. Za ženske ima izjemen šarm in jih hitro osvoji, samo ima en problem, ko jo osvoji ne ve ali bi jo imel ali ne.

Mora biti vse popolno in vsak manjši dvom ga bo spravil, da ponovno vse premisli. V intimnosti se trudi in odločen je, da ne bo zadovoljil samo sebe ampak tudi svojo partnerico. Samo objasnite mu kako in kaj si želite. Radi imajo komplimente, še raje pa hvalo. Moški v znamenju Tehtnice se hitro zaljubijo, a težje prekinejo razmerje. Za ženske se začnejo zanimati že zelo zgodaj, saj gre za zanimanje, ki traja celo življenje. Ta moški bo z vami srečen, če ne boste imeli preveč čustvenih izbruhov. Ne mara, da se spogledujete z drugimi. Obožuje ženske, ki se okusno oblačijo.

kako osvojiti

 

Tehtnica (ženska):

Te ženske ponavadi slovijo po lepoti in zavračajo vse kar je grdo in neprivlačno. Se kulturno vede, lepo se oblači in uživa v razkošju. Lepoto išče vsepovsod. Je zelo izbirčna pri ljudeh. Moškega ima kot nek okras, ki ga razkazuje. Svojo lepoto nenehno nadgrajuje, je zelo kritična. Ima zelo visoka merila. Trudila se bo zapeljati skoraj vsakega privlačnega moškega. Pozablja zelo hitro. Njena čustva so težko globlja. Išče popolnost. Telesne pomanjkljivosti in druge nepravilnosti težko spregleda. Želi si, da jo ljudje občudujejo. Rada ima moške, ki ji stalno laskajo. Zabave in priredbe ji pomenijo samo to, da bo ona lahko blestela.

Pričakuje, da bo šlo vse po njeno, če ne postane zelo sitna. O denarju se z njo ne pogovarjajte, saj meni, da je denar zato, da ga zapravljamo, ne pa se o njem pogovarjamo. So mirne, rade se sproščajo ob mirni glasbi in ob romantičnih knjigah, ki more konec biti srečen. Te ženske so perfekcionistke, že ob mali napaki vas bo nadirala. Ukazov ji ne dajajte, saj jih ne bo poslušala. Je tudi zelo neodločna. Včasih se zaradi neodločnosti počuti nemočno in čaka na nekoga, ki jo bo rešil. Ima lahko tudi več obrazov.

tehtnico

 

Kako osvojiti Tehtnico?

Tehtnica obožuje, če je občudovana in obkrožena s komplimenti. Biti morate iskreni. Moškega Tehtnico pohvalite po njegovem šarmu in privlačnosti, žensko Tehtnico pa pohvalite o njeni bistrosti. Ogovorite Tehtnico s kakšno aktualno temo. Izrazite svoje mnenje, čeprav se z vami morda ne bo strinjal/a, bo vseeno vljuden/a.

Tehtnice so sočutne do tistih, ki nimajo pravic in so ponižani. Tehtnici pokažite, da imate tudi vi dober okus. Na zmenkih ne govorite o denarju. Na zmenek jo/ga peljite v miren lokal, če pa jo/ga povabite k sebi, pa naj bo hrana izvrstna. Ko prideta do tistega trenutka, se potrudite za vzdušje in da se bo on/a dobro počutil/a.

Če se želite znebiti Tehtnice ne bo prav težko, saj je načinov veliko. Nemarno se oblačite, vodite jo/ga v glasne lokale, prepirajte se kar tako. Začnite se pritoževati zaradi njene zapravljivosti, vodite vse njene račune. Vdirajte v njeno/njegovo zasebnost, saj to Tehtnico zelo moti. Med ljubljenjem jo/ga preganjajte, da želite čim prej končati. 

Ljubezenske kombinacije:

Tehtnica – Oven: Njun odnos bi bil zelo napet. Oven je nemiren, Tehtnica pa išče ravnovesje. Značajska nasprotja hitro privedejo do prepirov. V postelji se odlično ujemata. Srečna avantura, nesrečen zakon.

Tehtnica – Bik: Bik je preveč posesiven za Tehtnico. Telesno se privlačita. Tehtnica bi lahko obvladovala Bikovo razdražljivost, vendar bi Bika Tehničina površnost spravljala ob pamet. Srečna avantura, nesrečen zakon.

Tehtnica – Dvojčka: Ta dva znamenja se zelo ujemata. Imata veliko skupnih točk. Oba sta strastna, noben ni preveč posesiven…V postelji se odlično ujemata. Srečen zakon in avantura.

Tehtnica – Rak: Rak je preveč kritičen do Tehtnice in moti ga njena spogledljivost. Rak si želi biti sam s Tehtnico, medtem ko si Tehtnica želi videti čim več. Ta dva znamenja ne sodita skupaj, saj je Rak preveč čustven, Tehtnica pa preveč čustveno hladna.

Tehtnica – Lev: V postelji zelo uživata in značajsko se dopolnjujeta. Če se spreta mora Tehtnica popustiti. Strastna avantura, srečen zakon.

Tehtnica – Devica: Devico bolj zanima denar kot ljubezen, Tehtnico to zelo moti. Device so tudi zelo kritične in se ravnajo strogo po pravilih. Devica se ne zmeni niti za intimnost. Tehtnica si zelo kmalu prične iskati srečo drugje.

Tehtnica – Tehtnica: Iz začetka se zelo dobro ujemata, lahko bi že skoraj rekli, da sta idealen par. Vendar ko ugasne plamen spoznata da si ravno ne želita tega. Krajše razmerje bi lahko bilo srečno, zakon nesrečen, razen če bi odrasla in zaživela bolj praktično.

Tehtnica – Škorpijon: Škorpijon želi Tehtnici odvzeti svobodo. V postelji bi se slabo ujemala. Od začetka se lahko privlačita, kasneje je lahko precej nevarno. Viharna avantura, nesrečen zakon.

Tehtnica – Strelec: Tehtnica se ob Strelcu težko dolgočasi. Se ujemata intimno in značajno. Edina napaka je, da se Strelec težko ustali. Če je ljubezen globoka in resna lahko imata srečen zakon. Zabavna avantura.

Tehtnica – Kozorog: Telesno se zelo privlačita, značajsko sta pravo nasprotje. Kozoroga moti Tehničina lenoba. Tehtnico moti Kozorogova resnost in družabna odmaknjenost. Zanimiva avantura, neuspešen zakon.

Tehtnica – Vodnar: Sta idealen par. Imata veliko skupnih točk. V postelji se ujemata in tudi značajsko. Oba imata rada pustolovsko življenje. Odlična avantura in zakon.

Tehtnica – Ribi: Tehtnica ne zna nuditi Ribi podpore, ki jo potrebuje. Tehtnico privlači Ribina nežnost in predanost. Riba ji kmalu prične nasprotovati njenim zanimanjem. Nesrečen zakon.

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor