Vsakdo od nas si v svojem življenju želi obilje, naj bo to denarno obilje, ljubezensko obilje, obilje na področju zdravja ali pa le, da bi nam v življenju šlo bolje in bi ob tem občutili neizmerno obilje.

Marsikdo ne ve, kako bi v svoje življenje priklicali obilje, zato se počutijo obupane in žalostne. A ne vedo, da je to povsem enostavno, le potruditi se je potrebno!

Obilje lahko prikličemo s pomočjo naših misli, z manifestacijo, določenimi predmeti in nekaterimi spremembami v našem življenju.

Kako v svoje življenje priklicati obilje s pomočjo naših misli?

To se sliši zelo enostavno, a na tej poti lahko naletimo na kar nekaj težav. Verjetno ste že slišali, da s svojimi mislimi oblikujemo svoje življenje in prihodnost. Nekateri se s tem strinjajo, nekateri pa pravijo, da temu ni tako.

Jaz menim, da lahko spremenimo potek našega življenja, če že samo spremenimo svoje misli in prepričanja.

Torej namesto, da razmišljate negativno in tarnate, kako nimate denarja in, da vsak mesec manj zaslužite, si pričnite govoriti, da imate toliko denarja, kot ga potrebujete za svoje lastne potrebe in da se vsota iz meseca v mesec viša.

Čeprav se sliši nekaterim smešno, lahko že samo to veliko vpliva na prihod našega obilja v življenje. Vse svoje misli spremenite v pozitivne trditve in vanje verjemite. S celotnim svojim srcem verjemite, da se je to že zgodilo in, da je obilje na poti k vam. Da bi popolnoma spremenili svoje misli je potrebno nekaj tednov ali pa tudi mesecev, zato ne smete obupati!

Bodite optimistični, da se bodo vse vaše finančne težave razrešile, da boste dobili ideje, kako premagati vse ovire do vašega poslovnega uspeha! Zavedajte se, da vse kar pošljete s svojimi mislimi v Vesolje, vse to se vam vrne nazaj, zato pazite kakšne so vaše misli. Če si boste govorili, da ste revež in, da težko preživite skozi mesec, bo to tudi tako! Če pa si boste govorili, da je vaše življenje obogateno z obiljem in, da brez težav preživite mesec, bo tudi tako! Sedaj se pa sami odločite, kako si želite živeti!

Kako s pomočjo manifestacije priklicati obilje v svoje življenje?

Ko spremenimo svoje misli na pozitivne, potem lahko pričnemo manifestirati. Brez, da bi svoje misli spremenili na pozitivne, bi težko pričeli z manifestacijo. Kadar pričnemo z manifestacijo, morajo naše misli biti bistre, mirne in seveda pozitivne! Če čutite v sebi nemir in ste obdani z negativno energijo, nikar ne pričnite manifestirati! Dobro je tudi, če pred manifestacijo meditirate (kako meditirati najdete tukaj), saj boste tako popolnoma umirili in si zbistrili misli.

Ko so naše misli umirjene, pričnemo z manifestacijo.

  • Zaprite oči in si zamislite kako imate vse kar si želite, vse svoje cilje ste že dosegli, v sebi občutite mir, ljubezen, neizmerno srečo in zadovoljstvo.
  • Občutite vsa čustva, ki bi jih občutili takrat, ko bi se vaše želje uresničile.
  • Predstavljajte si, da je vse to resnično, verjemite, da si vse to zaslužite in, da je na poti k vam v snovni svet.
  • Sedaj ste že obdani z najvišjimi čustvi, največjo močjo in vaše želje so pripravljene, da odputujejo v Univerzum. Ne dovolite, da bi ti občutki izginili tudi, ko boste končali z manifestacijo.
  • Verjemite, da vas je Univerzum uslišal in, da vse kar ste poslali v Vesolje, je že na poti k vam.
  • Ko končate z manifestacijo globoko vdihnite in občutite valove pozitivne energije, ki so se vselile v vašo dušo, nato izdihnite vso negativno energijo iz sebe. Če čutite, da morate to storiti večkrat, to tudi storite. Naj vas vodi vaše notranje vodstvo.

kako v svoje zivljenje priklicati obilje

Manifestacija je sedaj končana. Sedaj lahko pričakujete izpolnitev vaših želja, ko bo za to prišel najboljši možni čas. A ne smete izgubiti vere in zaupanja, da to prihaja k vam! Manifestacijo lahko ponovite večkrat. Dobro je manifestirati zjutraj ali dve uri pred spanjem.

Kako s pomočjo nekaterih predmetov pritegniti obilje v svoje življenje?

Da bi še povečali prihod obilja v svoje življenje obstajajo tudi nekatere kamnine, nakit in okraski. Od kamnin, ki prinašajo blaginjo v naše življenje poznamo:

Če te kamnine nosimo ob sebi ali kot nakit ali pa jih imamo postavljene v svojem domu, bodo ti sproščali svoje vibracije ter prinašali v vaše življenje blaginjo. Kamnine pa imajo še druge pozitivne lastnosti!

Več o njih si lahko preberete s klikom na to povezavo – Poldragi in dragi kamni

Obstajaja tudi nakit, ki nam bo pomagal biti bolj pozitivno naravnani in bomo tako svoje želje bolje izrazili.

Nakit na katerih je izrisan slon, delfin, angeli, lotus, kitajski simboli, ki nakazujejo mir, obilje, ljubezen in srečo, bodo povečali prihod obilja in sreče v naše življenje ter tibetanske veščine, Buda in Ganesha.

Sloni, delfini in pa tudi medvedki so že več let znani po tem, da prinašajo srečo in blaginjo v naš dom. Zato, če nam ena od teh živalic krasi naš dom, bo še samo pospešilo prihod blaginje v naše življenje. Tudi angeli veljajo za enako, ob enem pa nas tudi ščitijo in varujejo.

Lotus nakazuje preobrazbo, lepoto in čistočo, prav tako tudi on prinaša v naše življenje obilje. Kitajski simboli, ki nakazujejo mir, srečo, ljubezen in blaginjo, so že vrsto let zelo znani, da zelo dobro vplivajo na nas in nam pospešijo prihod blaginje v naše življenje. Tibetanske veščine zelo dobro vplivajo na naš um in prinašajo blaginjo v naše življenje. Buda in prav tako Ganesh veljata, da v naš dom prinašata srečo ter obilje.

S klikom na to povezavo, boste našli tibetansko zapestnico s simboli, ki jih opisujem zgoraj – TIBETANSKA ZAPESTNICA Z MOTIVOM LOTOSOVEGA CVETA

obilje

Življenje živeti v izobilju.

Ni enostavno spremeniti svojih misli in prepričanj, a, ko to storimo, vidimo, da se je zelo izplačalo potruditi. Spremembe v našem življenju so ključne za rast in, če so te spremembe pozitivne lahko rastemo v pravilno smer in postajamo vse boljši ter močnejši. Nikoli ne smete dovoli, da vas osebe “ubijejo” s svojo negativno energijo, dovolite si biti močnejši in jim pokažite, da ste mnogo boljši od njih. Bodite pozitivni! V življenju se vedno trudite biti boljši in nikoli slabši.

Vaše trditve naj bodo pozitivne, četudi se bodo slišale smešno ali pa nemogoče, verjemite, da je vse mogoče, če le verjamete v to! In zapomnite se, vse kar dajemo, oddajamo in mislimo, vse to se nam vrne v polni meri! Svoje srce napolnite z ljubeznijo, srečo in veseljem! Bodite to kar ste in ne dovolite si spustiti pod svoje sposobnosti ter se ne podcenjujte.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki