Verjetno ste se že kdaj vprašali ali mi nekdo skrivno sporoča, da me ne želi več v svojem življenju ali si le domišljate? Vsakomur se je že vsaj enkrat v življenju zgodilo, da se je vprašal “ali sem tej osebi sploh pomemben ali si me želi v svojem življenju?” Mi vam bomo pomagali razvozlati ta vprašanja, saj vsaj nebesno znamenje ima svoj način, kako pokaže, da jim niste več pomembni in si želijo, da odidete. Nekatera nebesna znamenja vsekakor to rečejo direktno brez ovinkarjenja, nekatera pa raje kažejo skrita sporočila in upajo, da si boste “prišli gor”. Torej spoznajmo, kako se nebesna obnašajo znamenja, ko jim nismo več pomembni!

Kako se obnašajo nebesna znamenja, ko jim nismo več pomembni? Kako prepoznati “skrita sporočila”?

Zelo pomembno je, da opazujemo njihovo obnašanje, njihova dejanja. Hitro bomo spoznali ali nam želijo kaj sporočiti ali imajo le slab dan oziroma težavno obdobje. Nikoli osebe ne obtožujemo, če nismo povsem prepričani, da nas ne želi več oziroma je izgubila interes. Pri nekaterih osebah to izvemo povsem jasno in brez skritih sporočil. Dobro pa je, če ne želite odnosa kar tako prekiniti, se z osebo pogovoriti in, če oseba resnično nima interesa v vajin odnos, se odmaknite. Vsekakor bo to težko sprejeti, a prej, ko to storimo, hitreje se bomo počutili bolje. Sedaj se osredotočimo na skrita sporočila, ki jih nebesna znamenja “pošiljajo”, ko izgubijo interes oziroma jim nismo več pomembni.

Kako se obnaša OVEN, ko mu nismo več pomembni?

Ovni nikakor ne marajo izgubljati svojega dragocenega časa, zato, če se vas bodo pričeli izogibati na velik lok in bodo vedno našli izgovor samo, da jim ni potrebno biti z vami, vedite, da si oven želi, da odidete iz njegovega življenja. Če teh znakov ne boste sprejeli kot, da si vas več ne želijo v svojem življenju, vam bodo prej ko slej to tudi jasno naznanili ali pa vam enostavno prenehali odgovarjati na vaša sporočila. Nikakor niso ljudje, ki bodo ugajali ljudem, če jim nekaj ne bo všeč, se bodo enostavno odmaknili in jasno naznanili, da nimajo energije za vas. Zato bodite pozorni na te znake in se prepričajte, da gre resnično za izgubo interesa ter se odmaknite.

Kako se obnaša BIK, ko mu niste več pomembni?

Pri bikih ste lahko brez skrbi, saj vam bodo odkrito povedali, da so izgubili interes in da vez želijo prekiniti. Biki ne marajo ovinkarjenja, zato tudi sami ne bodo ovinkarili, kadar jim ne bo več do vas. Zato že na prvem zmenku, če se vam kasneje ne oglasijo, veste koliko je “ura”. Lahko pa se zgodi, da vam bodo že kar na samem zmenku povedali, da jim niste všeč. V daljših odnosih pa bodo vsekakor pristopili do vas in vas iskreno povedali zakaj ne morejo nadaljevati odnosa. Torej, če se vaš bik obnaša čudno ima verjetno kakšne druge težave!

kako-se-obnasa-bik-ko-mu-niste-vec-pomembni

Kako se obnaša DVOJČEK, ko mu niste več pomembni?

Pri dvojčkih boste malce težje opazili ali so izgubili interes, saj so glede svojih čustev zelo malomarni. Svoja čustva težko izražajo, če pa jih že, so zelo premišljena. Dvojček se bo skozi odnos obnašal vedno isto, tudi takrat, ko mu ne boste več pomembni. Pričnete lahko le opažati, da več časa preživljajo zunaj kot z vami, so bolj šarmantni in spogledljivi. Takrat lahko dobite skrb, da nekaj v vajinem odnosu ni v redu. Najbolje je, da se soočite z njim/njo, če imate občutek, da vaš dvojček ni več takšen, kot je bil.

kako-se-obnasa-dvojcek-ko-mu-niste-vec-pomembni

Kako se obnaša RAK, ko mu niste več pomembni?

Raki zelo težko izgubijo interes v nekoga, ko ga imajo enkrat radi. Če pa vam že uspe, da jih močno prizadenete, boste videli očitne znake, da vas ne marajo več in jim niste pomembni. Rak ko se na nekoga naveže, bo veliko tega pretrpel le, da bi bil s svojo ljubljeno osebo. A tudi rakom je enkrat dovolj. Takrat odidejo in se ne vračajo več. Izginili bodo brez znakov in pojasnil. A vedite, da niso odšli brez razloga, da ste jih morali močno prizadeti ali pa jim resnično niste všeč.

kako-se-obnasa-rak-ko-mu-niste-vec-pomembni

Kako se obnaša LEV, ko mu niste več pomembni.

Levi so neusmiljeni ljubimci. Kadar jim je nečesa dovolj, to enostavno povedo, brez dlake na jeziku. Tako, da pri levu ne bo potrebno ugibati ali ste jim všeč ali ste jim še pomembni… Saj boste to enostavno vedeli. Oni dajo na vse ali nič. Ali so v razmerju ali pa niso. Če vidijo, da odnosu ni pomoči, povedo svoje mišljenje in odidejo, brez, da bi se obračali nazaj. Enkrat, ko jim niste več pomembni, jim je vseeno ali so vam zlomili srce ali ne. Sebe dajejo na prvo mesto in, če se nekje ne počutijo dobro, to povedo na glas ter jasno. Če niso uslišani, preprosto odidejo.

kako-se-obnasa-lev-ko-mu-niste-vec-pomembni

Kako se obnaša DEVICA, ko ji niste več pomembni?

Device kar naprej kritizirajo, zato lahko imate skoraj vedno občutek, da jim niste všeč. Vendar temu ni tako, kadar vas popravljajo in vam govorijo, kaj delate narobe in dajejo kritike, kadar delajo to, imajo zanimanje za vas, saj vas želijo “popraviti”. Ko je devici nekdo všeč in jih ima rada, svoj trud kažejo tako, da kar naprej kritizirajo, saj si želijo le najboljše za vas, želijo, da ste najboljša verzija sebe in da popravite napake, ki jih počnete. Kadar devica tega ne počne, za vas nima interesa in ji niste pomembni. Ko boste storili nekaj narobe in bo le zamahnila z roko ali pa vas bo celo pohvalila v sarkazmu, potem veste koliko je ura. Device svojo ljubezen kažejo na drugačen način kot vsa ostala nebesna znamenja, zato so tudi večkrat narobe razumljena.

kako-se-obnasa-devica-ko-ji-niste-vec-pomembni

Kako se obnaša TEHTNICA, ko ji niste več pomembni?

Tehtnice so navadno zelo čuteča bitja, čeprav tega velikokrat ne pokažejo. Pri njih pa morate biti zelo previdni, saj so z besedami zelo manipulativni. Vedo kaj počnejo in kako bodo neko stvar izpeljale. Zato bodo našle tudi pravi način, kako vam povedati, da jim niste več všeč in izgubljajo interes za vas. To lahko traja nekaj časa, vendar, ko bodo našle prave besede, vam bodo to vsekakor povedale, brez dlake na jeziku. Tehtnice pa, kadar izgubijo interes in jim nismo več pomembni, enostavno prenehajo vlagati trud v odnos, se raje zanimajo za druge stvari in se nam raje izognejo. Vendar bodite previdni! Tehtnica se lahko odmakne tudi, če vas ima rada! Jih je zelo težko razumeti, zato je najbolje, če mislite, da ji niste več pomembni, da o tem enostavno spregovorite. Če si bodo želele končati z vami, bodo to tudi izrazile. Tehtnica se težko odloča, saj kar naprej tehta med eno in drugo odločitvijo, zato včasih potrebuje veliko časa, da izrazi iskrena čustva. Vendar je lahko to za ostale ljudi zelo izčrpavajoče, saj ne veste na čem ste.

kako-se-obnasa-tehtnica-ko-ji-niste-vec-pomembni

Kako se obnaša ŠKORPIJON, ko mu niste več pomembni?

Pri škorpijonu boste zelo težko ugotovili ali izgublja interes za vas ali ne, Škorpijon navadno, ko prične izgubljati interes za vas, postane nemiren, išče konflikte in kopa po preteklosti. A to lahko počne tudi, če ima kakšne strahove ali je pod stresom. Zato škorpijona težko razumemo, kaj si želi in kakšen bo njegov naslednji korak. A najbolj jasna stvar bo, da izgublja interes za vas je, kadar bo pričel zapisovati vaše dobre in slabe lastnosti, prijetne in slabe spomine z vami. Takrat škorpijon tehta, ali si še želi nadaljevati to vez ali je najbolje prekiniti. A škorpijon, ko se enkrat odloči, da je konec, se ne obrača več, tiho odide, kot, da ga nikoli niti ni bilo. Ni pa smiselno jih spraševati o tem, saj se bo “vklopil” njihov obrambni mehanizem in tako nikamor ne boste prišli. Najbolje je, da enostavno počakate, kaj se bodo odločili, če pa menite, da nima smisla čakati, pa sami odidite, če bodo šli za vami, potem veste, da jim je mar za vas, če ne, veste, da so že davno izgubili interes.

kako-se-obnasa-skorpijon-ko-mu-niste-vec-pomembni

Kako se obnaša STRELEC, ko mu niste več pomembni?

Strelec vam bo jasno nakazal, da mu niste več pomembni, zato ne boste potrebovali preveč razmišljati o tem. Kadar strelec izgubi interes v vas, se bo odmaknil, vam o tem povedal, vi to sprejeli ali ne. Nehal vam bo odgovarjati na sporočila, ne bo se oglašal na vaše klice, enostavno “izginil” bo iz vašega življenja. Takrat veste, da strelca ne bo nazaj in da ga nič ne bo vrnilo, saj so se tako odločili. Oni si pa težko premislijo enkrat, ko se dokončno odločijo. Imajo visok prag tolerance, vendar, ko pa spoznajo, da izgubljajo svoj čas z vami, se obrnejo in odidejo, brez dodatnih pojasnil. Če jim niste všeč, vam bodo to odkrito povedali v obraz ali pa se bodo le odmikali od vas.

kako-se-obnasa-strelec-ko-mu-niste-vec-pomembni

Kako se obnaša KOZOROG, ko mu niste več pomembni?

Kozorogi, kadar imajo nekoga radi imajo zelo visoko toleranco, vendar je tudi njim enkrat dovolj. Konce težko prenašajo, zato kadar bodo želeli z vami končati, bodo to storili na zelo logičen način. Povedali vam bodo razloge, zakaj vas zapuščajo in kaj je šlo narobe. Za piko na i, pa bodo še obudili vse spomine, ki sta jih doživela skupaj, tako lepe, kot tiste manj prijetne. Tako pri kozorogu se ne boste potrebovali spraševati ali vas ima rad, ste mu pomembni ali ne, saj vam bo to odkrito povedal. Če mu niste všeč, bo tudi povedal na glas, saj kozorogi ne prekrivajo ničesar.

kako-se-obnasa-kozorog-ko-mu-niste-vec-pomembni

Kako se obnaša VODNAR, ko mu niste več pomembni?

Vodnarji so zelo razumna bitja in skoraj nič ne dajo na čustva. Vse si obrazložijo na logičen in razumen način. Čustev niti ne želijo vmešavati. Vodnarji živijo svoje svobodno življenje, če se odločijo za razmerje, bodo le težko izkazali svoja čustva, zato se lahko večkrat vprašate ali me ima sploh rad/a? Ko vodnarju ne boste več zanimivi ali pomembni, se bo pričel od vas oddaljevati. Ne bo želel več z vami preživljati prostega časa, dajal vas bo na zadnje mesto. Tako, da bo precej očitno, da si vas ne želi več v svojem življenju. Če pa vodnarju niste všeč, se z vami sploh ne bo ukvarjal.

kako-se-obnasa-vodnar-ko-mu-niste-vec-pomembni

Kako se obnašajo RIBI, ko ji niste več pomembni?

Ribe, kadar izgubijo interes, to pokažejo na zelo nepričakovan način. Pričele bodo kriviti sebe, ker vas nimajo dovolj rade, pričele se bodo zapirati vase in izgubo interesa do vas bodo vzele zelo osebno. Počutijo se lahko zelo uničene, brezvoljne in brez interesa. Zato vam bo hitro postalo jasno, da si ne želijo več biti z vami in bodo le čakale, da jih pustite na miru. Riba bo težko rekla, da je konec, saj jih bo strah, da bi vas s tem preveč prizadele. A, če to storijo, vedite, da ste jih z nečem močno prizadeli. Ribe bodo postale zelo nadležne, kadar jim ne boste več pomembni, zato jih boste enostavno pustili na miru, ker ne boste zmogli več prenašati njihove težke energije. A do tega spoznanja, da pridete, da niso več zainteresirane za vas, lahko traja precej dolgo. Opazite pa lahko tudi, če so ribi izgubile interes do vas, da so postale bolj spogledljive in osvajajo vsakogar, saj vam na takšen način želijo pokazati, da jim ni več do vas.

 

kako-se-obnasajo-ribi-ko-ji-niste-vec-pomembniAnja A

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Dodaj odgovor