Mogoče se vam je že na moment zgodilo, da ste dobili občutek kot, da je nekdo z vami, a ob vam ni bilo nikogar. Mogoče je pred kratkim kdo od vaših bližnjih umrl in se sprašujete ali je sedaj z vami ali vas obišče? Kako vemo, da je duša pokojnega z nami? Tukaj je nekaj jasnih znakov, ki jih bom opisala, s katerimi lahko potrdite ali je nekdo iz “tistega” sveta z vami ali pa vas le občutek vara.

Kako vemo, da je duša pokojnega z nami? Tukaj je 10 znakov, kateri lahko to potrdijo!

Nekateri verjamejo, da ko umremo, da naša duša ostane še nekaj časa na zemlji ali pa pride vsake toliko časa nazaj na zemljo, da bi obiskala svoje ljubljene osebe. Vsaka oseba različno opisuje, kako je to doživela, kadar jo je pokojna duša obiskala. Nekateri občutijo hlad, nekateri zavohajo njihov najljubši parfum, nekateri pa jih celo vidijo ali slišijo. Vse pa je seveda odvisno od tega, koliko smo duhovno odprti in koliko v to verjamemo. Vsekakor se lahko to zgodi tudi osebi, katera v to ne verjame, vendar bo iskala logična pojasnila, zakaj je do tega prišlo, razen, če bo pokojnega videla oziroma slišala. Vendar se to zgodi v zelo majhnih primerih, saj mora oseba biti resnično odprta za te stvari in v to verjeti.

Kateri pa so najpogostejši znaki, da je duša pokojnega z nami? Sedaj lahko to izveste in se prepričate ali je vaša ljubljena oseba z vami in ali vam daje določnega znake.

1 Specifičen vonj, parfum

To je en najpogostejših in seveda najpreprostejših znakov, da nam pokojna duša želi nakazati, da je z nami. Morda se vam je že zgodilo, da ste zavohali znan parfum ali nek specifičen vonj, a ni bilo jasnega pojasnila od kod prihaja. To je lahko vsekakor znak, da je vaša pokojna ljubljena oseba ob vam. Recimo, če je vaš dedek kadil tobak in kar naenkrat zavohate v zaprti sobi, kjer nihče ne kadi vonj po tobaku, je lahko to jasen znak! Ali pa recimo, če je vaša babica rada pekla neko pecivo le za vas in ta vonj zavohate, je vsekakor z vami! Zgodi pa se lahko tudi, da zavohamo njen ali njegov parfum, ki ga je največkrat nosil/a.

2 Sanje

Največkrat pokojna duša vstopi z nami v stik skozi sanje, saj se tako ne bomo prestrašili in bomo nemoteno z njimi komunicirali ali pa nam oni povedali, kaj si želijo. Zato je zelo dobro, da ste na takšne sanje pozorni, kaj vam pokojna duša govori, kje ste, kako se počutite. Te sanje lahko imajo različne pomene, lahko pa pomeni le, da so vas prišli obiskati in vas pozdraviti. Mnogim takšne sanje dajejo upanje in se počutijo mnogo bolje.

3 Metulji

Metulj je prav tako pogosti znak, da je pokojna duša z nami. Verjame se, da se duša pokojnega lažje pretvori v metulja, kot pa, da bi se dejansko prikazal, saj bi mu vzelo veliko več energije. Mnogi so govorili, da jim metulj sede na roko, nogo ali rame in takoj občutijo prisotnost pokojne duše. Vidi jo lahko vizualno ali pa sliši njen šepet.

metulj

4 Električne motnje

Zelo močen znak je lahko prav tako motnje v elektriki, saj, da bi se lahko duša pojavila potrebuje elektriko, zato se bo napajala preko vaše elektrike, da bi pridobila dovolj energija, da bi se vam ali prikazala ali pa vam nekaj namignila. To se lahko dogaja kot recimo utripanje luči, lahko tudi pregori luč, se izpraznijo baterije ali pa neka električna naprava brez razloga preneha delati.

5 Hišni ljubljenčki

Živali naj bi bile zelo senzibilne in hitro zaznale energije, kot so duše. Če imamo doma hišnega ljubljenčka in se ta prične nenavadno vesti, kot recimo lajati v prazno ali pa strmeti v prazno, potem lahko pričnemo razmišljati, da nas je prišla obiskati pokojna duša. Zgodi pa se lahko tudi, da bo žival pričela mahati z repkom in veselo poskakovati, še posebno, če je žival recimo pes pokojno dušo poznal. Med tem časom, če občutite prijetne energije in imate občutek, da je ob vam ljubljena oseba, potem se nimate česa bati! Če mačka recimo prične presti brez posebnega razloga, je lahko to tudi močen znak, da je dobra duša v bližini.

6 Ptice

Pokojna duša pa nas lahko pride pozdraviti tudi preko ptic. Navadno so to kosi, saj so znanilci pokojnih duš. Tudi sraka pomeni enako in precej močen znak je tudi detel. Duhovne ptice so tudi sova, vrana, golob in vrabčki. (Vsekakor pa vsaka žival nosi svoj pomen v duhovnem svetu.) Najbolj močan znak pa je ta, če recimo prej niste imeli veliko ptic ali pa je k vam prišla nova ptička, potem je to znak, da vas je prišla obiskati pokojna duša!

kako vemo da pokojna dusa z nami

7 Nepojasnjeni predmeti

Se vam je že zgodilo, da ste iskali svoje ključe vsepovsod, a jih niste nikjer našli, kar naenkrat pa so bili na mestu, kjer se jih prvo iskali? To je vsekakor močan znak, da je pokojna duša z vami in da želi, da veste, da je tukaj. Predmeti kot so ključi, kovanci in nekateri manjši predmeti, ki se znajdejo na nenavadnem mestu ali pa kar naenkrat zginejo, so prav tako močan znak. Na takšen način se lahko tudi pokojna duša z nami “poheca”. Govorili so ljudje, da so tudi včasih iz neznanega razloga na svojem prenosnem računalniku našli kovanec ali pa se je znašel nek ljubi predmet pokojne duše pri ljubljeni osebi v stanovanju.

8 Glasba

Tudi preko glasbe lahko pokojne duše komunicirajo z nami, da so tukaj. Se vam je že zgodilo, da ste bili žalostni ali pa ste pomislili na pokojno osebo, prestavili program na televiziji ali radiu in se je pričela odvijati njihova najljubša glasba? To je vsekakor zelo močan znak, da je pokojna duša z nami in da nas želi potolažiti, da je vse dobro ter, da se vse odvija tako kot se mora. Zgodi se lahko tudi, da slišite njihovo najljubši glasbo v trgovini ali pa celo zasledite v časopisu ali na internetu njihovo najljubšo izvajalca.

9 Peresa

Peresa naj bi veljala za ena najbolj močnik znakov, da je ljubljena oseba z vami in da na vas pazi ter je z vami z vsakim korakom, ki ga naredite. Z vami je kot vaš angel varuh, zato se mu/ji zahvalite!

peresa

10 Kovanec

Če na poti najdete kovanec lahko pomeni, da vas pokojna duša na nekaj opozarja, navadno se to nanaša na vaše finance in materialne zadeve. Vsekakor je pa tudi to znak, da je z vami in da vas želi popeljati na pravo pot!Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor