Vsako nebesno znamenje ima posebne želje in fantazije v postelji. Ste se kdaj vprašali, kakšna so nebesna znamenja v postelji? Če ste se, imate sedaj možnost poizvedeti več o tem!

Kakšna so nebesna znamenja v postelji, njihove fantazije in kaj obožujejo?

Sedaj boste izvedeli kakšna so določena nebesna znamenja v postelji, kakšne igre so jim všeč, o čem navadno fantazirajo in kaj obožujejo v postelji. Izvedite, kaj je vaš partner v nebesnem znamenju in ga presenetite z novimi spolnimi igrami.

Kakšen je Oven v postelji? (21.03.-20.04.)

Tisti, ki so rojeni v tem nebesnem znamenju obožujejo spolnost in njene užitke, zato se zlahka prepustijo. So vročekrvni in bodo v postelji želeli voditi, všeč jim bo tudi, če jim boste prisluhnili, kaj si oni želijo. Zelo pomembno jim bo, posebno ženskam, če jih boste vedeli zadovoljiti in izpolniti njihove fantazije. So strastni ljubimci, zato brez skrbi, poskrbeli bodo tudi za vas! Ker pa radi vodijo, bodo izbrali tudi takšen položaj, v katerem bodo imeli popoln nadzor. To velja za oba spola. Oven pa vsekakor ne mara čakanja, zato ga/jo ne pustite čakati!

kaksen-je-oven-v-postelji

Njihova spolna fantazija je, da so dominantni in da vodijo celotno igro.

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Tehtnica in strelec.

Kakšen je Bik v postelji (21.04.-20.05.)

Biki so nežni in ljubeči. Zato bodo z vami v postelji ravnali nežno in čuteče. Prisluhnili pa bodo tudi vašim željam in jih želeli izpolniti. Vendar, naj vas njihova nežna in mirna plat ne zavede. Vedeti morate, da so ta bitja zelo trmasta in odločena, zato kadar si bo nekaj zaželel bo tako tudi moralo biti. Vedo biti tudi zelo romantični in če se mu/ji ne boste zlahka predali, bo vztrajal/a toliko časa, dokler ne boste popustili ter se mu/ji v popolnosti predali. Radi imajo predigre, radi uživajo v spolnosti počasi in z vsemi čuti. Z njimi se lahko ljubite dolgo v noč, saj so tudi zelo vzdržni. Zgodi pa se lahko tudi, da bo vam prepustil/a vodstvo. Poskrbite, da bo pestro, čuteče in brez hitenja.

kaksen-je-bik-v-postelji

Njihova spolna fantazija je, da imajo spolne odnose v naravi, pod drevesom, šotoru… Zaželijo pa si lahko tudi, da v njihovo spalnico prinesete lisice in prevezo za oči!

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Rak in kozorog.

Kakšen je Dvojček v postelji? (21.05.-21.06.)

Dvojčki so v spolnosti nagajivi in radovedni, zato bodo želeli v postelji vedno poskusiti novosti. Partner jim bo najbolj zanimiv takrat, kadar bo domiseln in se bo sam spomnil kakšnih novih položajev, trikov in drugih spolnih užitkov. Njihov um je hiter, zato si bodo tudi sami hitro izmislili nekaj na novo, lahko pa že tudi med samim spolnim odnosom si nekaj izmislijo in bodo to želeli nemudoma poskusiti! Vedeti pa moramo, da dvojčki so zračnega elementa, zato na spolnost gledajo malce drugače, kot ostala nebesna znamenja. Spolnosti ne jemlje preveč resno, temveč kot za zabavo in nekaj ob čemer se lahko sprostijo. Oba spola pa v spalnici iščeta vznemirjenje in eksperimentiranje. Radi se igrajo igre, ob katerih vas bodo hitro osvojili in očarali. Radi imajo dolge predigre, ki z namenom odlagajo spolni odnos. Radi pa imajo seksipilnost in “umazano” govorico, s tem jih boste najhitreje osvojili ter pridobili v posteljo. Obožujejo pa tudi “umazane” pogovore preko telefona in nagajive slike.

kaksen-je-dvojcek-v-postelji

Njihova spolna fantazija je, da učijo svojega partnerja novosti v spolnosti, da imajo spolne odnose z več kot eno osebo hkrati ali pa, da “svingajo”.

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Oven in vodnar.

Kakšen je Rak v postelji (22.06.-23.07.)

Raki so čutni in intuitivni, zato bodo tudi v postelji prisluhnili svojemu občutku ter vas ljubili z vsemi svojimi čuti. Ljubezen jemljejo resno, zato se tudi v spolnost ne bodo predali kar tako. Ne marajo, da se odvija prehitro, če pa že, ste jih pa hitro osvojili! Morajo čutiti v sebi žar in goreča čustva, da bi se predali spolnosti ter uživali v njenih užitkih. Da pa bi se rak popolnoma sprostil, se mora počutiti varno. Kadar se bo prepustil bo romantičen in se bo v spolnost poglobil z vsemi čuti. Uživali bodo v spolnosti pod tušem ali bazenu ali ob morju. Radi bodo imeli, če je “mokro”.

kaksen-je-rak-v-postelji

Njihova fantazija je, da v popolnosti poskrbijo za svojega partnerja in izpolnijo njegove/njene najintimnejše želje.

S katerim nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Bik in ribi.

Kakšen je Lev v postelji? (24.07.-23.08.)

Ta bitja so zelo energična, samozavestna in strastna. Ker so zelo šarmantni in karizmatični bodo svojo “žrtev” hitro osvojili ter jo popeljali do svoje postelje. Seveda bodo morali biti oni tisti, ki bodo vodili igro, ne glede na spol. Hitro boste začutili ogenj, toplino in vzburjenost, kadar vam bodo pričeli dvoriti. Točno vedo, kaj morajo reči in narediti, da bi vas dobili pod svojo “oblast”. Lev bo od vas želel, da ga pohvalite, da mu dvorite in ga osvajate z mogočnimi besedami. Rad/a ima, da ve, da je cenjen/a, da je najboljši/a. Mora čutiti, da je željen/a, ljubljen/a, saj takrat se vam bo v popolnosti predal/a ter vas bo zadovoljil/a. Želel/a bo slišati vaše fantazije in jih tudi izpolniti, zato bodite z njimi iskreni ter povejte to, kar si želite!

kaksen-je-lev-v-postelji

Njihova fantazija je, da igra, da se počuti kot, da je v igri, vsi ga/jo občudujejo in si ga/jo želijo. Ali pa, da so zapeljani na razkošen način.

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Oven in škorpijon.

Kakšna je Devica v postelji? (24.08.-23.09.)

Device so natančne, precizne in perfekcionistke, zato pazite, kakšni boste v postelji, saj vas lahko hitro “skritizirajo”! Zelo bodo pozorne ali se boste zmenili prav tako za njihove potrebe in prisluhnili, kakšne so njihove želje. Device imajo rade stare običaje, zato bo njihov položaj najboljši misijonarski, saj je preprost in “starinski”. Seveda pa, ko se bodo enkrat sprostile, bodo pričele raziskovati tudi novosti. Zelo pomembno pa jim je, da so zadovoljene. Če niso, so lahko nesramne. Seveda, pa bodo vse storile, da bodo zadovoljile tudi vas. Pred spolnim odnosom pa lahko pričakujete, da se bo devica želela umiti, prav tako pa bo to želela, da to storite tudi vi. Želela bo z vami imet “čist” spolni odnos. Tudi, kjer bosta delila svoje spolne užitke, bo moralo biti čisto, saj se bo le takrat lahko devica popolnoma sprostila in se predala. Ne bodite pa presenečeni, saj device lahko izgledajo toge in se držijo strogih urnikov ter so preveč “prefinjene”, a so presenetljivo seksualno zelo odprte.

kaksna-je-devica-v-postelji

Njihova fantazija je, da imajo spolne odnose na rizičnih mestih, saj jih to zelo vzburja, vendar je pogoj seveda to, da je to mesto čisto. Fantazirajo pa lahko tudi o provokativnem in intenzivnem spolnem odnosu, kot recimo vezanje rok in nog z vrvjo.

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Škorpijon in kozorog.

Kakšna je Tehtnica v postelji (24.09.-23.10.)

Tehtnice so šarmantne in so zelo dobri ljubimci. Srečne so le takrat, kadar najdejo svojo boljšo polovico in lahko z njo delijo prav vse. Tako bodo tudi našle ravnovesje v svojem življenju. Vendar je tukaj problem, vi se v njih lahko hitro zaljubite, saj vedo, kako vas bodo osvojili, vendar oni se težje zaljubijo, zato se boste morali dobro potruditi, da boste osvojili njihovo srce. Tehtnice ne potrebujejo čutiti močne ljubezni, da bi šli z vami v posteljo. Zanje so spolni odnosi največji užitek, zato bodo z veseljem skočili pod rjuhe. Moškim je zelo všeč, če se morajo za žensko potruditi. Pri ženskah pa morajo moški veliko dvoriti, če jo bodo želeli osvojiti. Tehtnica pa bo želela, da ste čisti, kadar boste želeli z njo/njim imeti spolni odnos. Moški med spolnim odnosom radi svojo partnerico “šeškajo” ali pa rahlo vlečejo za lase. Oba spola pa si bosta skozi spolni odnos želela preizkusiti različne položaje, da bi lahko bil vrhunec kar se da intenzivnejši.

kaksna-je-tehtnica-v-postelji

Njihove spolne fantazije so, da imajo spolni odnos v javnosti. Fantazirajo lahko tudi o tem, da jim ljubljena oseba zaigra striptiz ali pa, da imajo razkošen spolni odnos v hotelu, jacuzziju. Ženske pa se rade oblečejo v vroče, seksi perilo.

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Oven in bik.

Kakšen je Škorpijon v postelji? (24.10.-21.11.)

Škorpijoni veljajo za eno najbolj temačnih nebesnih znamenj. Zato tudi v postelji vedo biti precej mračni in imajo posebne želje. So zelo strastni, energični in vzdržni. V postelji bodo želeli eksperimentirati vse, pa je lahko to še tako “noro” ali pa boleče, če se jim bo zdelo zanimivo, bodo vsekakor želeli poskusiti. Zelo pa bodo veseli, če boste sami našli kakšen nov položaj ali zanimivo igro, ki bi jo želeli poskusiti. Z njimi lahko doživite petdeset odtenkov sive, če si boste to le želeli. So zelo zapeljivi, zato vas bodo hitro osvojili in “položili” v posteljo. Radi imajo tudi intenzivne pred igre. Če ste dobri pri zapeljevanju, potem boste tudi hitro osvojili škorpijona. Vedo pa se tudi hitro vzburiti, posebno, če veste kaj imajo radi. Imajo močan spolni nagon in so vzdržni, zato se lahko z njimi ljubite tudi celo noč!

kaksen-je-skorpijon-v-postelji

Njihove spolne fantazije so, da imajo oblast nad vami in da lahko vodijo celoten spolni odnos. So zelo skrivnostni, zato boste morali biti potrpežljivi in počakati, da njihova “temna” stran pride na površje. Najbolje bo, da se mu/ji v popolnosti prepustite in dovolite, da on/ona vodi igro.

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Devica in kozorog.

Kakšen je Strelec v postelji? (22.11.-21.12.)

Strelci so svobodne in odprte narave, zato lahko to tudi pričakujete v spolnem odnosu. Kadar se strelec zaljubi je odprt in pove vse svoje želje, ki jih ima v spolnosti. Vedite, da ne mara igric, razen, če so te zabavne in seveda spolne narave. Strelcem bo všeč, če jim boste predlagali kakšne nove igre in položaje. Z veseljem bodo poskusili vse! Vedno so pripravljeni poizkusiti kaj novega, zato ne bodite presenečeni tudi, če vam bodo oni predlagali kaj novega, vendar je to lahko precej spontano in drzno. Radi pa imajo tudi igrače, kot ženski tudi moški spol. Vedeti morate tudi to, da čeprav so oni hitri, ne marajo hitrega spolnega odnosa! Ta mora biti čuteč in dovolj dolg, da zadovolji oba!

kaksen-je-strelec-v-postelji

Njihove spolne fantazije so, da imajo spontani spolni odnos, nekje v naravi. Fantazirajo pa lahko tudi o “tantričnem seksu”.

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Oven in dvojčka.

Kakšen je Kozorog v postelji? (22.12.-20.01.)

Kozorogi so eni izmed najbolj resnih in mirnih nebesnih znamenj, kar jih boste poznali. Zato se morate pripraviti, da, če boste želeli kozoroga “spraviti” v posteljo, se boste morali zelo potruditi. Najprej boste morali osvojiti njegovo/njeno srce, šele nato, lahko pričnete poskušati jih peljati v svojo spalnico. So zelo previdni in se premikajo počasi, v odnosu bodo točno želeli vedeti, v katero smer se premika, če ne, ne bodo želeli ničesar. Kadar se bodo ob vam počutili varno in vas bodo videli v prihodnosti, šele takrat se vam bodo v popolnosti predali. Kozorog mora do vas gojiti močnejša čustva, če bo želel imeti z vami spolne odnose, zato “seks za eno noč” ni primeren zanje. Radi imajo tradicije, zato bodo pred spolnim odnosom, navadno želeli romantiko, dvorjenje in prijetno skladbo. Kadar pa bodo imeli z vami spolni odnos pa lahko pričakujete, da bodo z vami želeli poskusiti vse. Vedeti pa morate, da so zelo vzdržni in imajo veliko spolne moči, zato lahko želijo z vami deliti užitke celo noč. Vsekakor imajo radi predigre, zato brez tega ne bodo želeli nadaljevati! Spolni odnos pa mora biti čuteč, intenziven in dolg. Kozorog pa bo poskrbel/a, da vas bo zadovoljil/a ne glede na to, kakšne so vaše želje, saj radi prisluhnejo in če je potrebno se tudi podredijo.

kaksen-je-kozorog-v-postelji

Njihove spolne fantazije so, da so lahko dominantni ali pa ravno nasprotno, da so “sužnji”. Fantazirajo pa lahko tudi o spolnem odnosu na javnem.

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Škorpijon in ribi.

Kakšen je Vodnar v postelji? (21.01.-19.02.)

Vodnarji so znani po tem, da vedo biti pametni, vendar zelo skrivnostni. Da bi vodnar z vami šel pod rjuhe, se boste z njim morali najprej ujeti na intelektualni ravni. Ko jih boste osvojili na intelektualni ravni, šele nato si lahko pričnete predstavljati, da boste osvojili njihovo srce in boste z njimi lahko skočili v posteljo. Vendar previdno! Vodnarji so svobodne narave in navadno ne marajo vezanja. Raje imajo prijatelje z dodatki ali pa “seks za eno noč”. Če bo vodnar želel z vami ostati na dolgi rok in se z vami tudi vezati, potem morate vedeti, da ste zanj/zanjo zelo pomembni ter posebni! Tega nikar ne izrabite in ne vzemite za samoumevno. V spolnosti radi eksperimentirajo, se učijo nove igrice in poskusijo vse položaje možno. So strastni ljubimci, svobodnega uma, zato jim lahko zaupate svoje najmračnejše fantazije. Spolni odnos pa je lahko z njimi tudi nekoliko “umazan”. Ne marajo veliko predigre, najraje se takoj lotijo “dela”.

kaksen-je-vodnar-v-postelji

Njihove spolne fantazije so, da jih med spolnim odnosom nekdo opazuje ali pa, da oni nekoga opazujejo med tem. Fantazirajo pa tudi o uporabi raznih spolnih igračk.

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Dvojček in škorpijon.

Kakšne so Ribi v postelji? (20.02.-20.03.)

Ribi so zelo senzibilne, intuitivne in empatične, zato se bodo najbolje počutile, kadar bodo lahko s svojo energijo zdravile druge. Kadar se riba zaljubi, se njena/njegova domišljija poveča. Postanejo čustveni, ljubeznivi in polni dobre volje. Ribi pa so tudi zelo zapeljive, zato vas bodo lahko hitro osvojile in vas “položile” v svojo posteljo. Potrebe njihovega partnerja je na prvem mestu, zato bodo storili prav vse, da ga/jo bodo zadovoljili. Ker so zelo čuteči so spolni odnosi z njimi zelo erotični, skoraj tako, kot v sanjah. Radi pa imajo jutranji seks, zato pozabite vsaj za eno uro na svojo prvo jutranjo kavo! Ker pa je njihova domišljija tako močna, so lahko v postelji vedno drugačni, zato se dovolite presenetiti. Povejte svoji ribi svoje fantazije, z veseljem vam jih bo izpolnil/a!

kaksne-so-ribi-v-postelji

Njihove spolne fantazije so, da imajo spolni odnos nekje v naravi, ob vodi, v bazeni, jacuzziju ali pa pod tušem. Poskusijo pa lahko tudi tantrični seks.

S katerimi nebesnimi znamenji se v postelji najbolje ujema: Rak in kozorog.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor