Če vas zanima kateri kamni in kristali vam ustrezajo po horoskopu vam svetujem, da nadaljujete svoje branje. Ob tem pa lahko preberete tudi kateri kamni in kristali ustrezajo po horoskopu – nebesnemu znamenju, vaši prijateljici, fantu, mami ali pa komurkoli ki ga imate radi in bi mu radi ob posebni priložnosti podarili kamen ali kristal. Vedeti pa morate tudi, da so vsi kamni primerni za vas, ne glede na to kdaj ste rojeni – je pa res, da so nekateri izmed kamnov in kristalov bolj primerni za vaše nebesno znamenje.


Kamni in kristali po horoskopu – končno izberite kamen ali kristal, ki najbolj ustreza vašemu nebesnemu znamenju

KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE OVEN

kamen ali kristal za ovna

Obdobje ovna: 21.3.-19.4.

Element: OGENJ

Planet: MARS

Kateri kamen ali kristal izbrati za nebesno znamenje oven?

Kot že vemo je oven prvo nebesno znamenje v zodiaku. Obdobje ovna se prične takoj spomladi. Ker je na začetku spomladi, nakazuje tudi nove začetke in priložnosti. Ker pa je oven prvi v zodiaku, mora tudi v življenju biti pri vsem prvi. Ovnova energija je zelo agresivna ampak v dobrem pomenu. Njegova energija nas žene naprej k novim uspehom in k našim ciljem. Ovnova energija vam bo po vsej verjetnosti pomagala narediti prvi korak in tudi uspeti.

OBESEK IZ KRISTALA AMETIST – ANGELČEK, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ KRISTALA AMETIST – NEOBDELAN KAMEN, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ POLDRAGEGA KAMNA HELIOTROP – KRVAVEGA KAMNA, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

Ametist za nebesno znamenje oven

Ametist je znan po svoji duhovni moči. Ugodno vpliva na tretjo čakro. Zato nam odpira pogled na svet in izboljšuje intuicijo. Ovni to predvsem potrebujejo, saj se večkrat znajdejo “slepi”. Ametist vam bo pomagal odpreti oči in bolje videti resnico. Ker pa so ovni znani tudi po svoji nemirnosti jih bo ta kristal miril in krepil notranji mir. Uravnovesil bo tudi vaša čustva. Najbolj se pa bo osredotočil na čustveno inteligenco. Kar pa oven najbolj potrebuje je, da se mu razblinijo vse iluzije in da ne počne toliko napak.

Heliotrop za nebesno znamenje oven

Heliotrop je znan tudi kot krvavi kamen, saj je njegov videz podoben krvi. Temu kamnu vlada Mars, kateri vlada tudi ovnu. Ta kamen je znan po tem, da prinaša zmago, spoštovanje in bogato življenje. Na ovna bo ta kamen dobro vplival zato, ker ga bo prizemljil in ne bo pozabil na svoje cilje.

Akvamarin za nebesno znamenje oven

Ker so ovni predvsem nemirni jim bo akvamarin pomagal živeti bolj mirno življenje. Ta kamen pa tudi ščiti, predvsem tiste, ki veliko potujejo ali imajo hiter tempo življenja. Akvamarin bo tudi prebudil zasanjane ovne in jim prikazal resnico. Ta kamen pa jim bo omogočil to, da postanejo to kar so. Ni pa dobro, da oven preveč časa nosi akvamarin, saj bi lahko pogasil njegovo ognjevitost. Uporabljajo ga lahko predvsem takrat, ko v življenju potrebujejo resnico, jim pokaže kdo v resnico so ali pa, da jih ščiti na potovanjih.

Aventurin za nebesno znamenje oven

Aventurin bo ovnom pomagal, da uravnovesijo svojo energijo. Aventurin je pa znan tudi po tem, da zelo močno prizemljuje, odstranjuje strahove in veča pogum. Tako bo oven lažje prišel do svojega željenega cilja. Obnovil pa bo tudi energijsko polje. Aventurin je pa tudi znan po tem, da je kamen sreče in predvsem prinaša srečo tistim, ki radi igrajo igre na srečo ali imajo veliko opravka z financami.

Karneol za nebesno znamenje oven

Karneol je primeren za tiste ovne, ki jim primanjkuje ognjevitosti. Je pa kamen vitalnosti in ustvarjalnosti. Karneol je pa znan tudi po tem, da celi srčne rane. Pomaga nam preboleti izgubo. Lažje se soočimo tudi s strahovi, ki so povezani z izgubo. Ta kamen nas tudi ščiti pred nesrečami. Zaradi njegove rdeče in oranžne barve je tudi znan po tem, da daje žar, že ohlajeni zvezi. Z njim pa se tudi lažje skoncentriramo in tako hitreje pridemo do željenega cilja.

Citrin za nebesno znamenje oven

Citrin bo pomagal ovnom uravnovesiti svoja čustva in jih umiril. Citrin pa v sebi nosi ogromno pozitivne energije. Na sebe privleče vse kar je pozitivno. Čisti tudi vse čakre in tudi energetsko polje. Navdihnil vas bo z svojo pozitivno energijo. Kadar koli boste imeli negativne misli, vzemite citrin v roke. Sprošča tudi jezo, kar je idealno za ognjevite ovne.

Smaragd za nebesno znamenje oven

Smaragd je kamen brezpogojne ljubezni in obilja. Ta kristal ovnom pomaga, da so bolj potrpežljivi in mirni. Pomagal jim bo razvijati tudi sočutje. Smaragd daje tudi upanje. Tako bodo ovni bolj potrpežljivi, imeli veliko upanja in razumevanja do drugih, da bodo lažje prišli do svojih ciljev.

Ognjeni ahat za nebesno znamenje oven

Ognjeni ahat je za ovne primeren zato, saj uravnoveša njihovo energijo in hormone. Ta kamen uravnava sakralno čakro. Zato je primeren za vse tiste, ki imajo težave z rodili in intimnimi predeli. Ker pa ognjeni ahat daje veliko moč, se ovnom ne priporoča prepogosta nošnja tega kamna. Vzemite ga le takrat, kadar potrebujete dodatno moč ali imate težave z reproduktivnimi organi.

Unakit za nebesno znamenje oven

Unakit je odličen za ovna, saj bo uravnovesil njegovo ognjevitost. Ta kamen je odličen tudi zato, ker uravnoveša duševno in mentalno stanje. Tako bodo lahko ovni z lahkoto ohranjali odnose in jih nadgrajevali. Tudi druge zadeve bodo lažje reševali, saj bodo dosti bolj umirjeni. Pomaga tudi pri nespečnosti.

Sokolovo oko za nebesno znamenje oven

Sokolovo oko je zelo primerno za ovna, saj mu odpira pogled na svet. Dobro vpliva na tretjo čakro. Jačal vam bo intuicijo. Daje nam tudi moč, da se zazremo vase in lažje vidimo svoje napake. Z njim bomo tudi lažje prepoznali resnico. Lažje tudi rešujemo težje življenjske naloge.


KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE BIK

kamni in kristali za bika

Obdobje bika: 21.4-21.5

Element: ZEMLJA

Planet: VENERA

Kateri kamen ali kristal je primeren za bika?

Energija bika je dosti bolj umirjena. Biki pa so zelo trmasti in tisto kar si želijo bodo tudi dobili! Včasih pa biki potrebujejo tudi malce zagona pri nekaterih zadevah. Preberite si kateri poldragi in dragi kamni ter kristali so primerni za bika. Bikom so pomembne materialne dobrine zato bi bili zanj primerni kamni, ki bi teh dobrin prinašalo čim več. Biki so znani tudi po tem, da so zelo trmasti in mora biti tako kot so si oni zamislili, drugače ne gre. Za bika pa je pomembno, da ga obkrožajo energije, katere ga bodo pognale dalje, saj navadno dlje časa stojijo na miru in so bolj zaprti vase. Tako izgubijo večino novih priložnosti. Drugače so biki precej bolj umirjeni kot prejšnje znamenje oven. Bikova energija je topla saj se njegovo rojstno obdobje nahaja v spomladi. Spodaj so napisani kamni in kristali, ko so primerni za bika. Če ste bik po znamenju boste izvedeli kakšna je njihova moč in zakaj jih je dobro uporabljati ter kdaj.

OBESEK IZ POLDRAGEGA KAMNA LAPIS LAZULI, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ ROŽEVCA V OBLIKI SRČKA, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

MASAŽNI KAMEN IZ POLDRAGEGA KAMNA ŽAD
(Klikni name, in si me oglej)

Lapis lazuli za nebesno znamenje bik

Enako kot kianit, lapis lazuli pomaga pri odpiranju tretjega očesa. Več kot imate kristalov in kamnov, ki odpirajo in pozitivno vplivajo na tretje oko, hitreje bo pričelo delovati in tudi bolj izrazito. Pomagal pa vam bo tudi, da imate trdno notranjo moč.

Roževec za nebesno znamenje bik

Roževec nosi v sebi zelo močno moč ljubezni. Odprl bo vašo srčno čakro in jo odlično negoval. Ob njem se boste počutili varno in ljubljeno, kar je za bika zelo pomembno.

Žad za nebesno znamenje bik

Žad vam bo v življenje prinesel ravnotežje, kadar boste to najbolj potrebovali. Ko ga boste imeli ob sebi se boste počutili stabilne in varne. Prinesel pa vam bo tudi harmonijo in obilje, ki si jo želite. To je nekako vse kar bi si lahko bik želel, mar ne? Ta kamen bi moral biti vedno poleg vas!

Modri turmalin za nebesno znamenje bik

Ta kristal vam bo pomagal, da boste spoznali resnico in da boste točno vedeli kaj si želite. Tako ne boste več zamujali danih priložnosti in ne boste stali na mestu dlje časa. Takrat, ko boste videli, da izgubljate resnico in menite, da je vse okoli vas le laž, vzemite ta kamen in si ga postavite na tretje oko (med obrvmi), to vam bo pomagalo, da spoznate resnico.

Smaragd za nebesno znamenje bik

Tudi smaragd je odličen za bike. Saj jim v življenje prinaša blaginjo. Ima pa tudi odlične zdravilne sposobnosti. Kadar boste potrebovali notranji mir, vzemite v roke smaragd, ki vam bo pomagal najti pot do njega.

Kianit za nebesno znamenje bik

Navadno bikom slabše deluje tretje oko. Zato je pomembno, da imajo ob sebi vedno kianit, ki jim bo omogočil normalno delovanje te čakre. Pomaga pa tudi pri meditaciji, saj bo pomiril nemirne misli. Odličen pa je tudi za dobro komunikacijo in izražanje.

Rodonit za nebesno znamenje bik

Kamen rodonit ima podobne lastnosti kot nebesno znamenje bik zato je zelo pomembno, da ima vsak bik poleg sebe rodonit. V vas bo tudi prebudil brezpogojno ljubezen do sebe in drugih. Pomagal pa vam bo tudi premagovati svoje strahove in dvome.

Rutil za nebesno znamenje bik

Rutil se uporablja kot “antena”, ki privablja srečo in pozitivno energijo. Povečuje vse kakršno energijo, ki si jo želite. Bikom bo ta kamen v veliko pomoč.

Selenit za nebesno znamenje bik

Selenit bo bikom pomagal najti pravo pot, predvsem na duhovni ravni, saj je ta kamen zelo duhovne narave. Ima pa zelo močne vibracije, katere bodo pritegnile vsakogar! Z njim boste na vsakem koraku varni.

Zeleni Avanturin za nebesno znamenje bik

Bik navadno želi imeti vse najbolje. Ta kamen vam bo pomagal najti pravilno pot do vsega željenega. Oddaja tople vibracije, ki zelo pozitivno vplivajo na bika. V življenje bo prinašal obilje in prijetne stvari.

Malahit za nebesno znamenje bik

Ker biki navadno iščejo ravnotežje mu bo malahit pri tem pomagal. Uravnava pa tudi levo in desno stran možganov, kar je za bike zelo pomembno. Malahit pa bo uravnovesil tudi srčno čakro, kar bo bika obdajalo z ljubeznijo.

Oniks za nebesno znamenje bik

Oniks bo bikom pomagal pri njihovem strahu pred spremembami. Naredil jih bo lažje in z njim boste tudi lažje premagovali strahove. Ščitil vas bo pa tudi pred negativnimi energijami tako, da boste lahko uživali v pozitivnih vibracijah.


KAMNI ALI KRISTALI ZA NEBESNO ZNAMENJE DVOJČKA

kamni in kristali za dvojčka

Obdobje dvojčka: 21.5.-21.6

Element: ZRAK

Planet: MERKUR

Kateri kamni ali kristali so primerni za dvojčka?

Dvojčki so bolj dovzetni za negativno in pozitivno energijo kot ostala znamenja, saj jim nekateri pravijo kar “dvoličneži”. V sebi skrivajo dvojno plat osebnosti. Lahko so zelo prijazni tako, da ne boste vedeli ali sanjate ali se vam to res dogaja. Lahko pa popolnoma spremenijo svoj obraz v nesramno in pohlepno osebo. Vedno je pa odvisno od vas kako se boste do njih obnašali! Dvojčki so drugače pozitivna, družabna in vesela bitja. Radi imajo zabave in svoje prijatelje. So tudi neskončni misleci, kar jih lahko to pri nekaterih zadevah zelo ovira. So neodločni in večinoma tisto kar so začeli delati pustijo nedokončano in se lotijo nekaj drugega. Da bi njihovo življenje potekalo kar se le da mirno, si lahko izbirajo med mnogimi kamni in kristali.

OBESEK IZ MODREGA AHATA, SRČEK, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ ROZA AHATA, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OGRLICA IZ POLDRAGEGA KAMNA HEMATIT
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ POLDRAGEGA KAMNA TIGROVO OKO – SRCE, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

Ahat za nebesno znamenje dvojčka

Vsi ahati so zemeljskega elementa kar je dobro za dvojčka, saj jih bo prizemljil in dal jasnost. Ker so dvojčki zračnega elementa, večino časa preživijo z glavo nad oblaki za to jim bo ta kamen še kako prav prišel. Dalo jim bo ravnovesje in varnost. Odličen pa bi bil tudi modri ahat, saj bi jim pomagal pri komuniciranju in izražanju ter veliko lažje bi z njim umirili svoje misli.

Tigrovo oko za nebesno znamenje dvojčka

Tudi tigrovo oko bo dvojčkom prineslo ravnovesje v življenje, ki ga najbolj potrebujejo. S tem kamnom bo dvojček premagal dvome in doglednost. Tudi trmo bo oblažil.

Hematit za nebesno znamenje dvojčka

Za dvojčka so vsekakor pomembni kamni in kristali, ki bodo dvojčkove misli in pričakovanja spustili na realna tla. Zato je tudi hematit dober za prizemljitev. Ker pa hematit deluje zdravilno bo tudi njegova energija razčiščevala dvojčkovo telo in ga branilo pred negativnimi energijami.

Apatit za nebesno znamenje dvojčka

Tudi apatit je zelo primeren za dvojčka, zlasti modri apatit, saj jim bo prinesel stabilnost in lažje razmišljanje, to kar najbolj potrebujejo. Pomaga pa tudi pri sproščanju telesa.

Modri safir za nebesno znamenje dvojčka

Modri safir bo dvojčkom pomagal bolje in premišljeno komunicirati. Prinesel jim bo pa tudi potrebno modrost, ki jo bodo potrebovali v svojem življenju.

Hrizokola za nebesno znamenje dvojčka

Ker so dvojčki navadno razdvojeni, posebno med zadevami, jim bo ta kamen pomagal uravnotežiti dvojnost, da bodo točno vedeli kaj si želijo. Negativno energijo pa bo spremenil v pozitivno. Tako bodo dvojčki vedeli kaj si želijo in ne bo več toliko nedokončanih zadev.

Dalmatinski jaspis za nebesno znamenje dvojčka

Dalmatinski jaspis je energetsko zelo močen kamen in je namenjen tistim, ki potrebujejo stalno prizemljitev. Za dvojčke je to zelo potrebno, saj so navadno precej sanjavi. Bori se pa tudi proti negativni energiji in daje pozitivno energijo in harmonijo.

Haolit za nebesno znamenje dvojčka

Ta kamen bo pomiril dvojčka in mu pomagal, da se zaveda svojih misli in dejanj. Uničuje tudi pretirano sebičnost tako, da pričnemo videti tudi druge ljudi okoli sebe.

Ametrin za nebesno znamenje dvojčka

Ametrin je mešanica ametista in citrina. Tako je tudi ta kamen dobil ime. Zaradi njegove dvojne barve in dvoje različnih kamnov, bo dvojčkoma pomagal razbiti njihovo dvojnost in tudi dvoličnost. Odlično pa bo odstranil tudi negativne energije in bo v življenje prinesel ravnovesje.

Akvamarin za nebesno znamenje dvojčka

Dvojčkom je potrebna tudi vodni element, saj bodo tako bolj čuteči in empatični. Ker pa akvamarin vlada grleni in srčni čakri bo dvojčkov govor vse kakor bolj cenjen in tudi prej bo uslišan.


KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE RAK

kamen ali kristal za raka

Obdobje raka: 22.6.-23.7

Element: VODA

Planet: LUNA

Kateri kamen ali kristal je primeren za raka?

Raki navadno zelo hitro menjajo svoja čustva, zato je pomembno, da svoja čustva uravnovesijo. So pa izredno čustveni, a svoja čustva skrivajo pod svojim oklepom. Postanejo lahko tudi nenadno trmasti, če ni vedno po njihovo. Kar hitro so lahko razočarani in se prehitro odmaknejo ter se zaprejo v svoje varovano območje. Rak rabi v svojem življenju predvsem varnost in stabilnost. Njegova energija je zelo mešana, ker je v obdobju, kadar se pomlad srečuje z poletjem.

OBESEK IZ KRISTALA ROŽEVEC, V OBLIKI SRČKA Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

Roževec za nebesno znamenje rak

Ta kristal bo poskrbel, da bodo vaša čustva uravnovešena in da boste lažje jih izražali. Da pa ne boste svojo ljubezen izkazovali samo drugim, vam bo roževec pomagal, da boste ljubezen namenili tudi sebi.

Kalcit za nebesno znamenje rak

Raki imajo predvsem izrazita čustva in to jih lahko zelo ovira v življenju. S pomočjo kalcita bodo lahko uravnovesili svoja čustva. Pomagal pa vam bo tudi, da svoja čustva ne boste pretirano izraževali, ampak jih boste izrazili normalno in pozitivno.

Karneol za nebesno znamenje rak

Ker raki potrebujejo v svojem življenju ravnovesje, posebno pri čustvih je karneol imeniten za njih. Poleg tega pa vas bo tudi prizemljil in vaše misli bodo bolj ustvarjalne.

Mesečev kamen za nebesno znamenje rak

Mesečev kamen bo zelo dobro vplival na raka, ker bo uravnovesil njihova čustva, saj je prav namenjen za njih. Pomagal vam bo pa tudi pri vaši intuiciji in jo krepil.

Opal za nebesno znamenje rak

Opal bo pomagal pri vaši osebnostni in duhovni rasti tako bo vaša intuicija še boljša in boste lahko bolje verjeli vase. Dajal pa vam bo tudi osebno moč in samozavest tako boste lažje hodili po svoji začrtani poti.

Mavrični obsidian za nebesno znamenje rak

Ta kamen vas bo prizemljil in vam uravnovesil zbegano energijo, tako boste lažje izražali svoja čustva. Veliko rakov pa pritegne ta kamen, saj ima mistično podobo.

Rubin za nebesno znamenje rak

Rubin je kot nalašč za raka, saj ga prizemljuje in tudi neguje njegova čustva ter mu v življenje prinaša polno obilja. Z rednim nošenjem se boste počutili tudi bolj stabilno in varno, to je pa vse kar bi si lahko želel rak.

Kalcedon za nebesno znamenje rak

Kalcedon bo z svojo energijo odlično negoval rakovo energijo. Tako bo uravnotežil energijo raka, ki mu bo omogočilo, da bo brez pretežkih ovir hodil po svoji začrtani poti. Prinesel vam bo stabilnost in varnost.

Selenit za nebesno znamenje rak

Selenit je namenjen rakom, saj mu vlada luna in tako mu daje občutek varnosti in stabilnosti ter njegova čustva uravnovesi. Posebej je namenjen tistim, ki precej hitro menjajo svoja razpoloženja in so večkrat slabe volje. Neguje pa tudi duševno in mentalno zdravje.


KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE LEV

kamen ali kristal za leva

Obdobje leva: 24.07.-23.08

Element: OGENJ

Planet: SONCE

Kateri kamen ali kristal po horoskopu je primeren za leva?

Levi so znani po tem, da potrebujejo veliko pozornosti, saj menijo, da so veličastni in izjemno inteligentni. Ker pa je lev prvo nebesno znamenje, ki prestopa v vroče poletje je to en izmed najbolj ognjevitih znamenj. So zelo samozavestni (celo preveč) in samosvoji ter nekateri izmed njih so pretirani perfekcionisti. Da bi pa umirili njihovo ognjevito naravo so tukaj kamni in kristali, ki jim bodo pomagali po njihovi življenjski poti.

OBESEK IZ POLDRAGEGA KAMNA TIGROVO OKO – SRCE, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ KRISTALA AMETIST – NEOBDELAN KAMEN, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ POLDRAGEGA KAMNA TIGROVO OKO – KAPLICA, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

Tigrovo oko za nebesno znamenje lev

Sonce vlada tigrovemu očesu, kar je tudi planet leva in zato dobro vpliva nanj. Prinesel vam bo ravnotežje in blagostanje. Povečal pa vam bo tudi ustvarjalnost.

Ametist za nebesno znamenje lev

Ametist je vsestranski kristal in lahko ga uporabljamo vsakodnevno. Ker levom navadno primanjkuje duhovna moč, jim bo ta kristal pomagal skozi duhovno pot.

Karneol za nebesno znamenje lev

Karneol bo levom vlil vitalnost in ga bo prizemljil. Ta kamen je zelo pomemben, če ste obtičali na neki točki in bi se radi primaknili dalje. Je pa tudi kamen strasti, ki bo ognjevitem levu dodal še ljubezensko strast..

Citrin za nebesno znamenje lev

Citrin je kamen sonca in je zelo primeren, da ga ima vsak lev. Na leve bo vplival ugodno in njihove energije uravnovesil. Citrin je tudi kamen obilja in sreče.

Haolit za nebesno znamenje lev

Tudi haolit bo levom pomagal po njihovi duhovni poti. Poleg tega pa bo umiril tudi njihovo preveč ognjevito energijo in jo normaliziral.

Labradorit za nebesno znamenje lev

Labradorit je kamen osebne moči in transformacije. Levom bo pomagal, da se bodo pomirili in se poglobili vase. Umiril pa bo tudi njihovo ekstrovertnost in prebudil v njih introvertnost za še lažje poglobitev vase.

Oniks za nebesno znamenje lev

Oniks bo pomiril levovo ognjevito energijo in jo stabiliziral. Leva pa bo tudi prizemljil in mu dal notranjo moč. Vsekakor pa vas bo branil tudi negativne energije in vibracije.

Pirit za nebesno znamenje lev

Pirit je še eden kamen, ki vas bo obranil negativne energije in vas napolnil z pozitivno. Dal vam bo potrebno moč in ob njem boste občutili tudi blaginjo.

Mahagoni obsidian za nebesno znamenje lev

Mahagoni obsidian lahko uporabljamo kadar se želimo sprostiti ali pričeti s sprostitvenimi vajami kot so meditacija, joga in podobno. Sprosti ognjevito energijo leva.

Peridot za nebesno znamenje lev

Vsak lev, ki je rojen v avgustu bi moral imeti vsaj enega od teh kristalov. Kristal je zdravilen in je sproščujoč. Ščitil pa vas bo pred slabimi vplivi in negativnimi energijami.

Rubin za nebesno znamenje lev

Rubin je kristal sonca kateri bo v vaše življenje prinesel ljubezen in toplino. Hkrati pa bo na vas deloval sproščujoče in v vaše življenje bo prinesel občutek obilja.

Sončev kamen za nebesno znamenje lev

Sončev kamen je kot nalašč za leva, saj obema vlada sonce. V vaše življenje bo prinesel srečo, veselje, obilje, optimizem, polnost življenja in ljubezen. Hkrati pa bo krepil vašo notranjo moč in moč zdravljenja.


KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE DEVICA

kamen ali kristal za devico

Obdobje device: 24.08.-23.09

Element: ZEMLJA

Planet: MERKUR

Kateri kamen ali kristal po horoskopu je primeren za devico?

Device so zelo cinične in želijo, da je vse popolno. Če ni popolno v njihovem očesu so lahko zelo nesramne ali pa žalostne. Na videz so videti mirne, vendar se v njihovih glavah dogaja veliko. Iščejo popolnost na tem svetu, kjer jo je skoraj nemogoče najti. Device rade analizirajo in so tudi zelo dobri kritika, saj opazijo že najmanjšo napako in povejo brez milosti. Radi imajo red in disciplino. Da bi umirili svojo naravo je na voljo veliko poldragih in dragih kamnov ter kristalov, ki so primerni za devico. Tudi, če niste po nebesnem znamenju devica lahko te kamne in kristale vseeno uporabljate, saj imajo enako moč, vendar so ti kamni bolj pomembni devicam.

OBESEK IZ KRISTALA AMETIST, V OBLIKI ANGELA Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

Ametist za nebesno znamenje devica

Ametist bo pomagal devici po duhovni poti in jo tudi prizemljil, kadar bo to potrebovala. Lažje pa bodo povezale tudi svoj stik z svojimi čustvi, ki jih nujno potrebujejo za normalen stik z ljudmi.

Amazonit za nebesno znamenje devica

Ker device težijo k popolnosti in so preveč nagnjene k temu je idealen kamen za njih amazonit, saj jim bo dal ravnotežje katero ga življenje ponuja.

Zeleni avanturin za nebesno znamenje devica

Zeleni avanturin bo ohladil preveč cinično devico in jo tudi pomiril, da se bo lahko sprostila ter se spočila od svojih prezahtevnih misli.

Haolit za nebesno znamenje devica

Ta kamen bo devicam pomagal, da bodo umirile svoj perfekcionizem in postale bolj mirnejše ter sproščene. Pomagal pa vam bo tudi pri ustvarjalnosti.

Mahovni ahat za nebesno znamenje devica

Ta kamen je posebno namenjen devicam, saj si želijo novih začetkov in nove popolnosti. Devica si vedno želi narediti nekaj novega, boljšega in čudovitega. Mahovni ahat vas popeljal do tistega kar iščete in vam pomagal, da vidite njihovo popolnost.

Drevesni ahat za nebesno znamenje devica

Ta ahat vam bo pomagal, da se rešite negativnih blokad in da lahko normalno delujete naprej po svoji začrtani poti. Pomagal pa vam bo tudi se lažje izraziti. Vsekakor pa vas bo pomiril in sprostil. Ima pa tudi zdravilne sposobnosti.

Karneol za nebesno znamenje devica

Karneol bo devicam pomagal, da bodo bolj strastne in ljubeče, saj jim to največ primanjkuje. Dajal pa jim bo tudi veliko kreativne energije in vitalnost.

Čaroit za nebesno znamenje devica

Kamen čaroit vam bo pomagal biti bolj ljubeči. Lažje boste tudi izražali svoja čustva, saj je pri devicah znano, da svoja čustva skrivajo v sebi. Čaroit je tudi kamen transformacije.

Safir za nebesno znamenje devica

Safir je kristal ljubezni, predvsem duhovne. Device navadno več časa razmišljajo z umom in le redko kdaj s srcem, zato je ta kristal zelo pomemben za device.

Snežni obsidian za nebesno znamenje devica

Čeprav so device trdno pritrjene na zemljo jih včasih zanese z njihovo popolnostjo in nemogočim. Ta kamen jih bo, kadar bo to potrebno prizemljil in dal mogoče popolnosti. Veliko jim pa lahko pomaga pri njihovih skritih čustvih.

Sugilit za nebesno znamenje devica

Sugilit bo pomagal uravnotežiti zunanji in notranji svet. Ker device preveč gledajo na zunanjost in le malo na notranjost jim bo ta kamen prišel prav. Dajal jim bo pa tudi ljubezen, ki jo nujno potrebujejo in tudi delal jih bo bolj nežne.


KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE TEHTNICA

kamen ali kristal za tehtnico

Obdobje tehtnice: 24.09. – 23.10

Element: ZRAK

Planet: VENERA

Kateri kamen ali kristal je primeren za tehtnico?

Tehtnice so zelo očarljive in elegantne osebe, ki jih lahko takoj prepoznamo, saj žarijo od svojega šarma. Navadno so mirni in imajo radi uravnoteženo življenje. Tehtnice si želijo, da je vse v ravnovesju in da potekajo zadeve tako kot morajo. Želijo si le srečo in zadovoljstvo. Čeprav se na videz zdijo srečne in pozitivne, se velikokrat borijo z svojimi odločitvami, saj vedno tehtajo med eno in drugo, dokler ne ugotovijo kaj je najbolje za njih oziroma nekoga drugega. So pravi sodniki in imajo radi pravico.

OBESEK IZ MODREGA AHATA, SRČEK, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ HELIOTROPA – KRVAVEGA KAMNA, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ POLDRAGEGA KAMNA TIGROVO OKO – SRCE, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

Modri ahat za nebesno znamenje tehtnica

Modri ahat vas bo miril v stresnih situacijah in v današnjem neuravnovešenem svetu. Spodbudil pa bo tudi komunikacijo, tako se boste lažje izrazili, kadar vam nekaj ne bo všeč.

Heliotrop za nebesno znamenje tehtnica

Ta kamen bo prizemljil tehtnico, da bo lahko svoje odločitve lažje sprejemala. Odlično pa vpliva tudi na vsa zračna znamenja.

Tigrovo oko za nebesno znamenje tehtnica

Tigrovo oko vam bo pomagalo, da ste bolj samozavesti in se odločno odločate, brez premislekov in dvomov. V vaše življenje pa bo prinesel tudi blaginjo in srečo.

Lapis lazuli za nebesno znamenje tehtnica

Kadar vam bo težko komunicirati in ne boste vedeli kako bi se izrazili vam bo pri tem pomagal lapis lazuli. Povečal vam bo tudi notranjo moč in intuicijo.

Ametrin za nebesno znamenje tehtnica

Ametrin bo tehtnicam pomagal pri ravnovesju in da se bodo zmeraj počutile varno. Prebujal vam bo tudi intuicijo, tako boste lažje hodili po svoji začrtani poti. Pomagal bo tudi pri odločitvah, saj enkrat, ko se boste odločili za nekaj, ne boste imeli več pomislekov, saj boste vedeli, da je prava.

Apatit za nebesno znamenje tehtnica

Apatit bo uravnovesil energijo in boste imeli bolj jasen pogled na svojimi odločitvami. Tehtnicam je to najbolj pomembno, da imajo jasen pogled nad svojimi odločitvami. Imeli pa boste tudi boljše samo izražanje.

Citrin za nebesno znamenje tehtnica

Citrin je kamen obilja, ki ga potrebuje vsak. Uravnovesil pa bo tudi vaša čustva, kar je zelo pomembno pri življenjskih odločitvah.

Mesečev kamen za nebesno znamenje tehtnica

Ta kamen vam bo pomagal pri vaši intuiciji, kar je pri vas zelo pomembno, saj se večkrat ustavite pri težji odločitvah in ne veste kako naprej. Intuicija pa nas vedno vodi na pravo pot.

Morganit za nebesno znamenje tehtnica

Ta kristal vam bo dal osebnostno moč in ogromno ljubezni. Tako boste lažje izbrali to kar vaše srce želi in boste vedeli, da ste se prav odločili, saj ste se odločili po vaših občutkih. S tem kristalom se lahko pogovarjate tudi z vašim angelom varuhom.

Modri turmalin za nebesno znamenje tehtnica

Ob tem kristalu se boste počutili bolj samozavestno in boste lažje sklepali posle ter se odločali. Dal pa vam bo tudi sočutje in poštenost. Ob enem pa vam bo tudi povečeval intuicijo.

Opal za nebesno znamenje tehtnica

Opal vam bo pomagal premagovati vsekakršne strahove in vam hkrati večal intuicijo. Ob njem se boste počutili varne in močne.

Safir za nebesno znamenje tehtnica

Če vam primankuje žara ljubezni in pozitvne energije v vašem življenju je za vas odličen safir, ki vas bo napolnil z pozitivno energijo in vam prinesel mir. Hkrati pa vas bo obdal z modrostjo življenja.


KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE ŠKORPIJON

kamen ali kristal za škorpijona

Obdobje škorpijona: 22.10. – 21.11

Element: VODA

Planet: PLUTON

Kateri kamen ali kristal je primeren za škorpijona?

Nebesno znamenje škorpijon je eno najbolj temačnih znamenj od vseh. Škorpijoni se radi učijo nove stvari. So zelo mistični in skrivnostni. Težko je vedeti kaj si pravzaprav želijo, saj svoja mišljenja velikokrat skrijejo. Želijo imeti vse pod nadzorom in se imajo za zelo močne. Zaradi tega jim velikokrat primanjkuje ravnovesja in so večino časa pod stresom. Navadno se do ljudi obnašajo tako kot se ljudje obnašajo do njih. Lahko so zelo prijazni ali pa izredno nesramni. Vedo pa kje je vaša šibka točka!

OBESEK IZ KRISTALA ROŽEVEC – SRČEK, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

Roževec za nebesno znamenje škorpijon

Ker so škorpijoni bolj skrivnostni jim bo prav prišel roževec, saj bo odpiral njihovo srčno čakro in jo čistil. Tako bodo lažje tudi ohranjali in zaupali svoje skrivnosti. Je pa najboljši kristal katerega morate imeti ob sebi, kadar želite nekomu odpreti svoje srce.

Zlati topaz za nebesno znamenje škorpijon

Zlati topaz vam bo prinesel veliko moči, da se boste lahko učili nove stvari in to izkoristili maksimalno. Pripomogel pa vam bo tudi, da boste bolj zavestno spremljali svoje odločitve.

Kunzit za nebesno znamenje škorpijon

Kunzit bo v vas prebudil iskreno ljubezen. Varoval pa bo tudi vašo srčno čakro, saj je navadno pri škorpijonih slabo delujoča.

Labradorit za nebesno znamenje škorpijon

Ta kamen vam bo pomagal vaše življenje postaviti v ravnovesje. Ščitil pa vas bo tudi od odvečnega stresa.

Malahit za nebesno znamenje škorpijon

Malahit vas bo ščitil in varoval vašo srčno čakro, ki je pri škorpijonih še posebej pomembno, saj si vse jemljejo preveč k srcu in tako zastrupljajo srčno čakro.

Mokait za nebesno znamenje škorpijon

Mokait bo utrjeval vašo intuicijo in vam dajal boljšo osredotočenost. Tako boste lažje in bolj samozavestno naredili stvari, ki ste si jih začrtali. Imamo pa tudi posebno moč zdravljenja.

Peridot za nebesno znamenje škorpijon

Kadar imate preveč stresnih situacij, vas bo peridot pomiril in vam nudil udobje vse dokler se zadeve ne rešijo in umirijo.

Turkiz za nebesno znamenje škorpijon

Ko boste obstali in boste videli še samo ovire, vam bo turkiz pomagal premagati ovire in opustiti vse kar vam ni več koristno.Obrnil vas bo proti prihodnosti in vas potiskal dalje.

Unakit za nebesno znamenje škorpijon

Pomagal vam bo stopiti na pravo pot, saj je duhovno močen kamen. Zdravilen je za naše srce in odstranjuje vse kar ne spada več vanj.

Dimni kremen za nebesno znamenje škorpijon

Dimni kremen vas bo ščitil pred depresijo, saj so navadno škorpijoni nagnjeni k temu. Ščitil vas bo pa prav tako pred ostalimi negativnimi vplivi in energijami. Zdravilno pa bo deloval na vaše srčne rane.

Akvamarin za nebesno znamenje škorpijon

Kadar želite svoja čustva spraviti na površje vam bo odlično pomagal pri tem akvamarin. Je vodni kamen in v sebi nosi ogromno ljubezni. Vsekakor je pa idealen kamen za škorpijona saj je tudi on vodno znamenje.

Čaroit za nebesno znamenje škorpijon

Najpogosteje se čaroit uprablja za čustveno in duhovno zdravljenje. Zaradi njegove vijolične in črne barve ima dvojno moč.


KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE STRELEC

kamen ali kristal za strelca

Obdobje strelca: 22.11. – 21.12

Element: OGENJ

Planet: JUPITER

Kateri kamen ali kristal po horoskopu je primeren za strelca?

Strelci so zelo energični in pustolovski, ki imajo radi nove izzive. Velikokrat se zgodi, da jih je vsepovsod polno, saj sami ne vedo kje bi raje bili, zato se odločijo, da bodo šli kam jih bodo noge odnesle. Strelci so zelo zabavni in družabni ljudje, vedno jih lahko vidite nasmejane in polne pozitivne energije. So pa zelo odkriti in povedo točno tako kot si mislijo, brez olepšanj, zato se večkrat zgodi, da marsikoga prizadenejo, ampak seveda nenamerno. Čeprav večina strelcev zgleda kot “dvorni norčki”, so v resnici polni intelekta in vedo marsikaj!

ZAPESTNICA S POLDRAGIM KAMNOM OBSIDIAN
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ MODREGA SONČEVEGA KAMNA, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ LAPIS LAZULIJA, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ TIGROVEGA OČESA, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

Obsidian za nebesno znamenje strelec

Ker imajo strelci navadno glasne misli jim bo obdisidan pomagal utišati misli in jih bo sprostil. Uporabite ga lahko tudi, če želite svojo kronsko čakro in tretje oko spraviti nazaj v ravnovesje.

Modri sončev (zlati) kamen za nebesno znamenje strelec

Ta kamen vas bo pripeljal k vašim ciljem brez večjih ovir. Ker pa včasih strelci ne vedo katera pot je prava za njih jim bo ta kamen prišel prav, saj bodo z njim točno vedeli kaj si želijo in jih bo spravil na pravo pot.

Lapis lazuli za nebesno znamenje strelec

Tudi lapis lazuli vam bo pomagal pri komunikaciji in samo izražanju. Tako boste lažje in na mirnejši način povedali kar si želite. Krepil pa bo tudi vašo intuicijo, da boste lažje vedeli kateri od vaših ciljev je najbolj pomemben.

Modri topaz za nebesno znamenje strelec

Modri topaz vas bo pomiril, da boste lahko lažje razmišljali in delovali. Pomagal pa vam bo tudi pri komunikaciji in samo-izražanju.

Peridot za nebesno znamenje strelec

Ščitil vas bo pred negativnimi vplivi in energijami ter krepil vašo pozitivno energijo. Ima pa tudi mnoge zdravilne sposobnosti, katere bodo strelcem prišle prav.

Dimni kremen za nebesno znamenje strelec

Pomagal vam bo, da se prizemljite in umirite svojo ognjeno naravo. Vso negativno energijo pa bo spreobrnli v pozitivno.

Sodalit za nebesno znamenje strelec

Sodalit je še en kamen, ki vam bo pomagal, da odkrijete katera pot je najprimernejša za vas. Krepil bo tudi vašo intuicijo, da se boste imeli vpogled na zadeve, ki jih rešujete.

Turkiz za nebesno znamenje strelec

Turkiz je idealen za strelce, saj je to kamen popotnikov in pustolovcev. Varuje jih na njihovih poteh in jih tudi usmerja. Je tudi kamen bojevnika, ki prav tako nakazuje strelca. Vsekakor pa ima v sebi vse štiri elemente tako, da mu daje pravšnjo ravnovesje.

Ametist za nebesno znamenje strelec

Ametist bo prizemljil strelca in ga tudi duhovno vodil. Krepil mu bo tretje oko in kronsko čakro, kar je za strelca najbolj pomembno.

Lepidolit za nebesno znamenje strelec

Kadar imate preveč stresne situacije in nemirne misli, uporabite lepodolit, ki vas bo pomirjal in umiril vaše misli. Prinesel pa vam bo tudi ravnovesje.

Modri ahat za nebesno znamenje strelec

Pomagal vam bo pri komunikaciji in samo izražanju. Lažje boste izrazili to kar želite brez, da bi nekoga prizadeli. Pomiril pa bo tudi strelčevo ognjevito energijo in jih sprostil.

Labradorit za nebesno znamenje strelec

Vsi strelci, ki obožujejo ezoteriko in duhovnost je ta kamen kot nalašč za njih. Pospešil bo tudi manifestacijo, kadar jo boste izvajali. Ker strelci zmeraj iščejo nekaj novega in spremembe jih bo ta kamen malo umiril in jim pokazal pravo pot, katere se morajo držati.


KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE KOZOROG

kamen ali kristal za kozoroga

Obdobje kozoroga: 22.12. – 21.01

Element: ZEMLJA

Planet: SATURN

Kateri kamen ali kristal po horoskopu je primeren za kozoroga?

Kozorogi so eden najbolj resnih znamenj v celotnem zodiaku. So marljivi, odločni in potrpežljivi. Ker pa se obdobje kozoroga začne na začetku zime, so tudi zelo hladnokrvni in tudi temačni. So pa tudi trmasti in so vedno odločni, da pridejo vsaki zadevi do dna. So tudi iskreni in povedo tako kot je, včasih tudi preveč grobo. Najraje se držijo zase in so navadno samotarji. So mistična, skrivnostna in zanimiva bitja. So pa velikokrat negativni in zlahka pritegnejo nase negativno energijo, zato je zelo pomembno, da ob sebi vedno nosijo zaščitne kamne in kristale!

ZAPESTNICA S POLDRAGIM KAMNOM OBSIDIAN
(Klikni name, in si me oglej)

Snežni in črni obsidian za nebesno znamenje kozorog

Nudil vam bo ravnovesje in podporo, ki jo potrebujete, posebno pri uresničevanju vaših ciljev. Tako boste lažje prepoznali tudi svojo strast in boste lahko delali to kar vas veseli.

Črni turmalin za nebesno znamenje kozorog

Nudil bo zaščito pred negotovostjo in negativnimi vplivi. Deluje tudi pomirjajoče in prizemljuje.

Fluorit za nebesno znamenje kozorog

Fluorit vas bo ščitil pred negativnimi vplivi in vas tudi zdravil tam kjer je to potrebno. Ta kristal nam bo pomagal, da prebolimo vse kar se je zgodilo v preteklosti in nas pripravil, da se osredotočimo na prihodnost.

Granat za nebesno znamenje kozorog

Ta kristal bo kozoroga naredil bolj čutečega in ljubeznivega. Dal pa vam bo tudi moč, da prideta do konca vaših ciljev, brez težjih ovir.

Malahit za nebesno znamenje kozorog

Pomagal vam bo pri načrtovanju vaših ciljev in vam dajal moč, ki vam je potrebna. Ščitil vas bo tudi pred negativnimi vplivi in energijami. Ima pa tudi zdravilne učinke.

Oniks za nebesno znamenje kozorog

Kadar boste občutili, da ste brez energije in se čutite obupano, takrat imejte ob sebi oniks. Dajal vam bo potrebno energijo in moč. Hkrati pa vas bo ščitil pred negativnimi vplivi.

Dimni kremen za nebesno znamenje kozorog

Pomagal vam bo pozabiti preteklost in vas usmeril v prihodnost. Dimni kremen bo odstranil vso negativno energijo, ki jo nosite in vas napolnil z pozitivno. Kremen je pa tudi prizemljitveni in transformacijski.

Mavrični obsidian za nebesno znamenje kozorog

Mavrični obsidian je kot nalašč za kozoroge, saj uravnava njegovo energijo in jo spodbuja. Pomagal vam bo tudi, da imate celoten vpogled na določene situacije in zadeve. Ker se kozorogi preveč posvečajo svojemu delu in začrtovanju novih ciljev, jim bo ta kamen pomagal, da se sprostijo in tudi malo sanjarijo. Dal pa jim bo tudi domišljije.

Smaragd za nebesno znamenje kozorog

Smaragd prizemljuje in ima tudi veliko vpliva na srčno čakro, kar kozorogi vsekakor potrebujejo. Povečal bo strast in ljubezensko energijo.

Rubin za nebesno znamenje kozorog

Kadar vam bo primanjkovalo vztrajnosti in podpore vam jo bo kristal rubin ponudil. Kozorogi verjamejo, da delajo vedno prav in so odlični pri ravnanju s pravili in mejami, ta kristal jim bo pri tem še dodatno pomagal. Vsekakor pa jim bo dal ognjene energije, ki jo potrebujejo.


KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE VODNAR

kamen ali kristal za vodnarja

Obdobje vodnarja: 22.01. – 19.02

Element: ZRAK

Planet: URAN

Kateri kamen ali kristal po horoskopu je primeren za vodnarja?

Vodnarji so zelo uporniški in nepredvidljivi. Ker pa je obdobje vodnarja nekje na začetku leta, so vedno obrnjeni proti prihodnosti in si kujejo nove načrte. Na preteklost nikakor ne pozabljajo, le učijo se iz nje tako, da so iz leta v leto bolj močni. Njihova osebnost je nekako nenavadna in nevsakdanja, veliko ljudi reče, da so vodnarji najbolj “čudno” znamenje v zodiaku. So pa zelo družabni in pustolovski. Radi potujejo in obiskujejo nove kraje, na kratko povedano radi imajo vse kar je novo za njih in bolj noro je, boljše je! Svet vidijo čisto drugače od vseh nebesnih znamenj.

OBESEK IZ AMETISTA – NEOBDELAN KAMEN Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OGRLICA IZ POLDRAGEGA KAMNA HEMATIT
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ AMETISTA – ANGEL Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

Ametist za nebesno znamenje vodnarja

Ametist je odličen za duhovno vodenje, ki vam lahko pomaga katero spremembo je najbolje narediti kadar se podate na nove poti. Ima pa tudi prizemljitvene sposobnosti.

Hematit za nebesno znamenje vodnarja

Je odlične kamen za prizemljitev. Prav tako deluje zdravilno, posebno takrat kadar želimo pozabiti preteklost in se odsredotočiti na prihodnost. Ščitil vas bo tudi pred negativnimi energijami in vplivi, tako boste varni na vsakem koraku.

Angelit za nebesno znamenje vodnarja

Angelit vam bo pomagal, da se povežete z svojimi višjim jazom in ali z svojim angelom vodnikom. Krepil pa bo tudi vašo intuicijo. Ta kamen uporabljajte predvsem za vodenje.

Apatit za nebesno znamenje vodnarja

Apatit vas bo opominjal, da služite višjemu namenu in dobremu; sebi, drugim, za svet. Lažje boste razmišljali tudi o spremembah in vam bo pomagal najti spremembo, ki jo želite narediti. Osredotočili pa se boste le na spremembe katere boste vedeli, da boste s tem naredili dobro sebi in drugim. Odlično se povezuje z ametistom.

Akvamarin za nebesno znamenje vodnarja

Okrepil bo vašo intuicijo, tako boste vedeli kaj morate izbrati in boste imeli vpogled na celotno situacijo. Akvamarin se odlično ujema z energijo vodnarja, zato bi ga moral imeti vsak vodnar! Pomagal pa vam bo tudi, da se vaše misli uresničijo.

Granat za nebesno znamenje vodnarja

Granat vam bo pomagal očistiti svojo preteklost in vas spomnil na tiste, katere imate radi in jim lahko zaupate. Naredil pa vas bo tudi bolj čuteče in ljubeznive.

Mesečev kamen za nebesno znamenje vodnarja

Ta kamen je primeren za vodnarja, ker ima v sebi veliko vodne energije, kar pa prija vsakemu vodnarju. Izpopolnjuje zračno energijo vodnarja.

Larimar za nebesno znamenje vodnarja

Krepil bo vašo intuicijo, da boste lahko imeli popoln vpogled nad vsem, česar se boste lotili. Duhovno vas bo tudi vodil in vas usmerjal na pravo pot. Pomiril bo vaša čustva tako, da boste razumno razmislili kaj si želite. Z njim boste lahko razmišljali realno.


KAMEN ALI KRISTAL ZA NEBESNO ZNAMENJE RIBI

kamen ali kristal za ribi

Obdobje ribi: 20.2. – 20.3

Element: VODA

Planet: NEPTUN

Kateri kamen ali kristal po horoskopu je primeren za ribi?

Ribi so zelo čustvene, intuitivne, ustvarjalne in umetniške. Ribi so zadnje nebesno znamenje v zodiaku, zato je tukaj čas za razmislek, saj prihaja nov cikel. Ribi so navadno nagnjene k duhovnim vedam, saj že od malih nog vidijo svet popolnoma drugače. Navadno so zelo prilagodljive in so kos vsakim spremembam. Zaradi svoje izrazite intuicije, človeka vidijo tako kot ga noben ne more in ga tudi popolnoma ocenijo. Živijo v svoje skrivnostnem svetu. Njihova slaba stran je, da so neodločne in se težko skoncentrirajo na določeno zadevo ter so tudi prevečkrat izkoriščene zaradi njihove dobrote.

OBESEK IZ AMETISTA – NEOBDELAN KAMEN Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ HELIOTROPA, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

OBESEK IZ MODREGA AHATA, Z VERIŽICO
(Klikni name, in si me oglej)

Ametist za nebesno znamenje ribi

Ker so ribi zelo občutljive potrebujejo veliko zaščite, predvsem duhovne. Krepil vam bo še dodatno intuicijo in tudi osebnostno boste močnejši.

Heliotrop za nebesno znamenje ribi

Če čutite, da postajate preveč čustveni in svoja čustva ne morete več nadzorovati, vzemite v roke heliotrop, ki vam bo pomagal umiriti čustva. Hkrati je pa ta kamen zelo prizemljitveni.

Modri ahat za nebesno znamenje ribi

Modri ahat vas bo pomiril in vam ponudil ravnovesje, katerega potrebujete. Uporabite ga lahko tudi za pomoč pri komunikaciji in samo-izražanju, posebno takrat, ko boste želeli izraziti svoja čustva.

Akvamarin za nebesno znamenje ribi

Akvamarin vam bo pomagal, da se sprostite in umirite svoje misli. Lažje boste tudi meditirali in si delali manifestacije. Zaščitil pa vas bo pred pretiranimi čustvi.

Fluorit za nebesno znamenje ribi

Z fluoritom boste vedeli kaj je resnica in kaj laž. Tako boste lažje prepoznali in analizirali svoja čustva in čustva drugih. Ima pa tudi zdravilne sposobnosti, ki so pomembne za ribi.

Žad za nebesno znamenje ribi

Kadar boste občutili kot, da ste obstali na mrtvi točki in se ne morete pomakniti dalje ali pa se preveč osredotočate v preteklost, uporabite žad. Žad bo umiril vaša čustva in vas osredotoočil na prihodnost. Dal pa vam bo tudi stabilnost in ravnovesje.

Labradorit za nebesno znamenje ribi

Ta kamen vas bo zaščitil pred negativnimi vplivi in energijami. Pomagal pa vam bo tudi pri razmisleku, da se boste lažje odločili in preobrazbo. Krepil pa bo tudi vašo intuicijo.

Lapis lazuli za nebesno znamenje ribi

Pomagal vam bo pri komunikaciji in samoizražanju. Krepil bo tudi vašo intuicijo, da boste imeli večji vpogled na zadeve. Imeli pa boste tudi bolj ustvarjalne misli, kar vam lahko tudi veliko pomaga, če se ukvarjate s kakšnim umetniškim delom.

Turkiz za nebesno znamenje ribi

Meditacija z turkizom vam bo pomagala, da olajšate bolečine iz preteklosti in da lažje prebolite srčne rane. Z rednim meditiranjem lahko uspete pozabiti preteklost.

Iolit za nebesno znamenje ribi

Iolit bo čistil vašo tretjo čakro in vam dajal polnejši pogled na prihodnost. Bodite pozorni in prisluhnite svojemu notranjem glasu, ker bo nastopil jasnejši.

Črni turmalin za nebesno znamenje ribi

Pomagal vam bo, da se prizemljite in umirite svoje misli. Ščitil vas bo pred negativnimi čustvi, vplivi in energijami. Najbolje ga je imeti ob sebi takrat, ko čutimo, da imamo negativna čustva in misli.

Ne pozabi na …

TEDENSKI HOROSKOP

MESEČNI HOROSKOP

LETNI HOROSKOPAnja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.