So nebesna znamenja, katera povedo vse tako, kot je in so nebesna znamenja, katera resnici težko pogledajo v oči, zato imajo raje laži, kot pa povedati resnico. Zato spoznajmo, katera nebesna znamenja najpogosteje lažejo?

Katera nebesna znamenja najpogosteje lažejo? Tukaj je 6 nebesnih znamenj, ki najpogosteje lažejo!

Dobro je vedeti, kdaj se obraniti od lažnivcev in ohraniti svoj mir. Vsem nam se je že zgodilo, da smo se kdaj zlagali, morda za svoje ali od nekoga drugega dobro, vendar nas hitro prične “peči” vest, saj vemo, da to kar smo storili ni prav. Nekateri se potem zlomijo in vseeno povedo resnico, ne glede na to, kako kruta je, nekateri pa o tem raje ostanejo tiho. Tukaj je 6 nebesnih znamenj, ki najpogosteje lažejo, zapisani so od najhujšega lažnivca pa vse do “nedolžnega”. Ste vi eni izmed njih?

1. Škorpijon

Škorpijoni vedo zelo dobro lagati in prekrivati stvari, nekateri so celo patološki lažnivci. Škorpijoni navadno v vsem vidijo neko korist in to želijo seveda izkoristiti, na kakršen koli način. Nekaj, če si želijo so pripravljeni tudi lagati in to neusmiljeno. Vedo tako dobro lagati, da včasih verjamejo sami svojim lažem. Tako, da pri tem znamenju boste težko ugotovili kdaj govori resnico in kdaj laže. Ne pozabimo pa tudi, da so mojstri manipuliranja in prevar.

2. Dvojčka

Dvojčki ne lažejo toliko kot škorpijoni in to ne delajo neusmiljeno. Vedo pa zelo dobro lagati in tudi manipulirati, če to želijo. Kadar bodo videli, da se lahko od nečesa okoristijo ali dobijo nekaj želenega, bodo vsekakor izkoristili svoj talent. A vedo pa ločiti resnico od laži, zato jih boste vi težko prinesli okoli. Ponavadi je tako, da ko dvojček prične enkrat lagati, težko preneha, zgodi pa se lahko tudi, da bo za svoje laži okrivil vas.

3. Ribi

Vsi, kateri poznajo ribe, bi rekli, da so to ene najnežnejših duš, vendar se globoko v njih skriva temna stran in to je prav laganje. Ko bodo nekaj želeli bodo lagali v nedogled. Kadar jih bomo dobili na laži, tega ne bodo priznali, saj se ve zgoditi, da bodo tako lagali, da bodo verjeli samim sebi. Lažejo zelo prepričljivo, zato jih le redko kdo dobi na laži. Z svojo močno intuicijo riba točno ve kako lagati in na kakšen način, da se ne bo izdala.

katera-nebesna-znamenja-najpogosteje-lazejo

4. Tehtnica

Tehtnice so zelo očarljive, zato z svojo očarljivostjo z lahkoto manipulirajo. Ponavadi lažejo o tem, kar so, saj se želijo prestaviti v najboljši luči možno, vedno bodo želele, da jih vidite v svetli luči, tudi, če to pomeni, da se morejo lagati. Vedo pa lagati tudi, da bi dobile tisto, kar si želijo. A ponavadi, ko dobijo želeno, njihova maska počasi prične padati in spoznamo, kako kruti so v resnici. Zgodi pa se lahko, da si ne zapomnijo svojih laži in se tako hitreje izdajo. Navadno je tako, da nekomu govorijo eno, drugemu pa, čisto nekaj drugega.

5. Rak

Raki ponavadi ne lažejo veliko in, če že, tega ne delajo, da bi vas prizadeli ali pa kako drugače škodovali. So le bitja, ki ne želijo nekomu nanesti bolečino, zato bodo raje kruto resnico obdržali zase in vam prodali sladko laž. Vsekakor, pa so to še vedno boleče laži. Imajo pa tudi težavo videti resnico, zato se sami raje tolažijo z lažmi in jih potem tudi dajejo drugim. Resnica je pogosto za raka zelo težka stvar.

6. Vodnar

Tako kot pri rakih, vodnarjeve laži niso za to, da bi vas z njimi prizadeli ali kako drugače škodovali, le zaščiti želijo vašo ranljivost. Ponavadi lažejo takrat, ko vidijo, da je nekdo zelo občutljiv ali ranljiv, saj ne želijo jim dodati še več bolečine. Raje pa povedo tudi laž, samo zato, ker si želijo mir. Čeprav so vodnarjeve laži “majhne” in sladke, kadar se izve resnica, je to prav tako boleče.

Kakšne laži pa uporabljajo ostalih 6 nebesnih znamenj?

Sedaj veste, katera nebesna znamenja najpogosteje lažejo, kaj pa ostala? Tudi ostala nebesna znamenja se vedo zlagati, vendar ne v takšni meri ali pa jih hitro dobimo na laži. Vendar po kakšnih lažeh po so znana ostala nebesna znamenja?

1. Oven

Ovni ne morajo laži, zato jih bomo tudi težko videli lagati, saj imajo raje resnico, pa naj bo tako kruta. Vendar se zgodi, da se tudi oven kdaj zlaže, posebno so te laži “nedolžne”, kot recimo, če kdaj nimajo energije iti ven z vami, bodo rekli, da imajo neko obveznost ali pa, da se je nekaj zgodilo in sedaj ne utegnejo ter laži podobne temu.

2. Bik

Biki se želijo izogniti težavam, zato tudi lagali ne bodo. Verjamejo v to, da si vsak zasluži vedeti v resnico. Če pa se že bik zlaže bo ta laž zelo majhna in jo bo tudi sam prej ali slej povedal, da je bila laž ter vam, nato podal resnico.

3. Lev

Levi lažejo samo takrat, kadar želijo neko zgodbo popestriti in jim dodati malce drame. Nikoli pa ne bodo lagali, da bi nekomu škodovali, le želijo, da jih publika bolj pozorni in goreče posluša. Nič ni narobe s tem, če zgodi dodamo malce drame ali pa akcije, mar ne?

4. Devica

Device težko lažejo, vendar, če bi z lažjo rešili svoje težave, bodo vsekakor lagali, vendar od njih ne pričakujte velikih ali zelo bolečih laži. Te laži bodo samo, da se izognejo trenutno težki situaciji, saj si želijo le mir in končati svoje delo uspešno.

kaj-pa-ostala-nebesna-znamenja

5. Strelec

Strelci so znani po tem, da so najbolj direktna bitja in bodo vedno povedali stvari takšne kot so, brez olepševanja. Vendar tudi strelci kdaj pa kdaj lažejo, vendar s temi lažmi ne bi nikogar prizadeli. Lagali bodo takrat, kadar se bodo za nekaj počutili slabo, so morda kaj takšnega naredili, kar ni bilo prav ali pa se bodo želeli rešiti večjih težav. Kakršna koli laž bo prišla iz njihovih ust, bodite pripravljeni, da bodo kmalu po tem povedali resnico.

6. Kozorog

Tako kot strelec, kozorog raje pove resnico, še tako bolečo, saj ne marajo laži. A se kdaj pa kdaj zgodi, da enostavno nimajo energije in se zlažejo, vendar bodite pripravljeni kmalu na resnico, saj ne bodo zdržali občutka krivde.

Sedaj veste laži nebesnih znamenj in tako se boste lažje obvarovali pred njimi. Nekatere laži so “nedolžne”, nekatere pa so zelo boleče, kakor koli laž je laž, ne glede na to kako velika ali majhna je.Anja A

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor