So nebesna znamenja, s katerimi se ujamemo perfektno in so tista nebesna znamenja, s katerimi se nikakor ne moremo ujeti. Ne najdemo skupnega jezika, pa četudi se zelo trudimo. Sedaj lahko izveste, katera nebesna znamenja se ne ujemajo in zakaj.

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujema OVEN?

Oven se težko ujame z rakom, kozorogom in ribi.

Rak in ribi, so vodnega elementa ter so po naravi zelo čustvene osebe. Ovni pa so direktni in ne izkazujejo toliko čustev, kar lahko prične ovirat odnose. Prihajalo bi do konfliktov in nesporazumov, kar bi hitro vodilo h koncu razmerja. Oven bi se težko ujel z kozorogom, saj so kozorogi zelo premišljeni in precej počasni pri odločitvah. Ovnova energija, ki je zelo močna, nepremišljena in hitra, bi kozoroga zelo ovirala.

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujema BIK?

Bik se težko ujame z levom in vodnarjem.

Lev je za bika preveč direkten, brezbrižen in preoster. Bik bi hitro bil užaljen in odvrnjen, saj ima rad preproste stvari v življenju ter brez konfliktov. V odnosu bi oba želela biti “glavna” in sprejemati odločitve, zato bi se hitro sprla. Vodnarji pa so preveč čustveno hladni za nežnega bika. Bik potrebuje pozornost in ljubezen, zato bi se zveza tukaj hitro končala.

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujemata DVOJČKA?

Dvojčka se ne ujemata z škorpijonom in strelcem.

Dvojček si nikakor ne bi ujel z škorpijonom, saj so dvojčki znani po tem, da radi klepetajo, se zabavajo in so odprtega uma. Škorpijoni pa so skrivnostni, ne marajo nesmiselnega klepetanja in so kot duhovi, ki se gibljejo po svetu. Dvojček pa bi se težko ujel tudi z strelcem, saj strelci gledajo celotno sliko in so realistični. Dvojčki pa se osredotočijo le v eno točko in radi fantazirajo. Odnos bi se hitro končal z obema.

nebesna-znamenja

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujema RAK?

Rak se ne ujema z ovnom, kozorogom in vodnarjem.

Raki potrebujejo precej pozornosti, a ovni so znani po tem, da morajo ravno oni prijemati največ pozornosti. Zato si gresta tukaj navzkriž. Rak je tudi preveč čustven za kozoroga, zato se rak nikoli ne bi počutil razumljenega ter ljubljenega. Rak in vodnar rada skrbita za druge, vendar je vseeno vodnar preveč rahločuten za raka. Rak potrebuje varnost in potrditev, da je ljubljen, a vodnar mu to težko izkaže.

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujema LEV?

Lev se ne ujema z bikom, škorpijonom in kozorogom.

Levi so glede svojih odločitev precej hitri, a premišljeni. Radi hitro ukrepajo in gredo z pravilno hitrostjo proti svojim ciljem. Biki pa so bolj počasni, dolgo razmišljajo, načrtujejo in si vzamejo veliko preveč časa. Zato med levom in bikom nastane velika napetost. Škorpijoni so preveč temačni in skrivnostni za leve, zato se lev hitro odmakne. Kozorogi imajo radi tradicijo in urnike, vse urejeno in točno na čas. Levi pa živijo s trenutkom in živijo svoje življenje s polno mero optimizma. Med njima bi se hitro vnel prepir.

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujema DEVICA?

Devica se ne ujema z strelcem in ribi.

Čeprav se devica hitro prilagodi, jo bo strelec hitro spravil ob pamet. Device so perfekcionistke in mora biti vse urejeno, a strelci v svojem življenju hitijo ter nepremišljeno delajo stvari. To vsekakor devico razjezi. Devica je preveč toga za strelca, zato bi se odnos hitro končal. Ribi so preveč čustvene in nestabilne za stabilno ter urejeno devico. V odnosu lahko prihaja do veliko konfliktov in nesporazumov. Zveza bi verjetno hitra razpadla.

katera-nebesna-znamenja-se-ne-ujemajo

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujema TEHTNICA?

Tehtnica se ne ujema z rakom in devico.

Tehtnice se hitro prilagodijo in se razumejo z vsem, a device jim vsekakor delajo težave. Device imajo rade red, a tehtnice so bolj nestabilne, neodločne. Hitro se med njima pričnejo prepiri in nesporazumi. Tehtnice so tudi precej muhaste, česar pa device ne prenesejo. Tehtnica in rak, morda bi bil začetek lep, a konec vsekakor slab. To sta dva muhasta nebesna znamenja, katera bi se prezirala do samega konca. Med njima bi bilo veliko nesoglasij.

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujema ŠKORPIJON?

Škorpijon se ne ujema z levom, tehtnico in vodnarjem.

Škorpijon in lev se le težko razumeta, nikakor ne najdeta skupnega jezika. Škorpijon je prehiter za leva in ga lev ne more slediti. Zato nastanejo spori. Škorpijoni se radi zabavajo, a tehtnica vsekakor ne bo dolgo držala jezik za zobmi. Zato se bo med njima hitro vnel ogenj. Vodnar je za škorpijona preveč čustveno hladen, prepuščen samemu sebi in vsekakor bi škorpijona motilo, vodnarjevo svobodno življenje. Ne bi našla skupnega jezika, škorpijon bi hitro bil razočaran.

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujema STRELEC?

Strelec se ne ujema z devico in ribi.

Strelec z devico težko živi, saj se nikakor ne moreta razumet, priti do skupnega jezika. Strelec ima rad hitro življenje, odločitve sprejema hitro in njegovo življenje je svobodno. Devica pa je bolj počasna, premišljena in ima rada dom. Med njima se hitro pojavijo spori. Strelec se z ribo nikakor ne razume, saj so enostavno preveč čustvene in čustva vse preveč kažejo ter jih vpletajo. Riba bi se rada zavezala na strelca, a strelec ima raje svobodno, pustolovsko življenje, zato jo hitro pusti za sabo.

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujema KOZOROG?

Kozorog se ne ujema z ovnom in dvojčki.

Kozorogi so mirni ljudje, zato ne morajo konfliktov. Ovni pa so vročekrvni, zato se lahko hitro zapletejo v prepire, kar bi kozoroga hitro prizadelo in bi se odmaknil. Dvojčki, kozorogom predstavljajo nočno moro, saj so kozorogi ljubitelji doma, miru in tradicij. Dvojčki pa radi govorijo, se zabavajo in ne “šparajo” jezika. Kozorogi pa so občutljivi, zato bi bili hitro prizadeti. Dvojčki pa tudi skačejo sem in tja, kozorogi pa so stabilni in na enem mestu, zato se nikakor ne bi ujela.

se-ne-ujemajo

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujema VODNAR?

Vodnar se ne ujema z bikom in škorpijonom.

Vodnarji so svobodni po duši, zato se ne ujame z bikom in škorpijonom. Oba nebesna znamenja iščeta ljubezen, pristen odnos in sta osredotočena na svojo ljubljeno osebo. Vodnar pa se za to ne zmeni tako močno. Zato imata bik in škorpijon težave z zaupanjem ter odnos hitro propade. Vodnar ne mara, da je “zavezan” za eno osebo. Vodnar mora ostati svoboden in imeti dovoljenje, da živi svoje sanjsko življenje.

S katerimi nebesnimi znamenji se ne ujemata RIBI?

Ribi se ne ujemata z dvojčkom, tehtnico in strelcem.

Riba potrebuje varnost, čutiti se mora ljubljeno in, da nekomu pripada. Dvojčka in tehtnica ji to le težko ponudita. Dvojček je preveč razposajen in domišljav, tehtnica pa je preveč trmasta in zagledana vase. Riba bi bila v stalnih skrbeh in dvomih, zato bi se ta odnos hitro končal. Zgodilo pa bi se lahko tudi, da bi bila dvojčka ali tehtnica nezvesta, kar je za ta nebesna znamenja normalno, za ribi pa je nevzdržno. Strelec je za ribi preveč hiter, drzen in energičen. Riba ima rada mir in harmonijo, zato bi se s strelcem hitro sprla. Sta pa oba hudomušna, zato bi spopad bil precej pester.

Ne najdete prave ljubezni? Ali pa ste jo našli in ne veste, kako bi izrazili svoja čustva? Potem bi vam dobro služila poldragi kamen roževec, ki je namenjen za privabljanje ljubezni v naše življenje in še za mnogo več in modri ahat, ki je namenjen za lažje izražanje! Če pa ste že našli svojo boljšo polovico, pa popestrite svoje ljubezensko življenje s kadilno smolo kamasutra.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki