Ste se kdaj vprašali kdo so angeli? Angeli so visoka duhovna bitja, pomočniki, vodniki in zaščitniki. Nekateri ljudje na zemlji imajo manj razvito dušo, ki prebiva v fizičnem telesu. Vse stvari, predmeti in telesa so ustvarjena iz vibracij enakih energij, gostejše kot je telo oziroma neka stvar močnejša je vibracija. Zato lahko vidimo ljudi, predmete in stvari, jih tudi občutimo.

Ker pa je vibracija angelov lažja in njihovo telo manj gosto, so angeli ljudem nevidni. Angeli nimajo spola, moškost in ženskost je v njih uravnotežena. Ljudje lahko takšno popolno ravnotežje dosežemo le z združitvijo obeh spolov.

Angeli pa tega ne potrebujejo, saj imajo v sebi moški in ženski spol.

Verjetno ste se že vprašali, kje se nahajajo angeli in kdo so sploh angeli?

Angeli so na zelo visoki ravni duhovnosti, vendar se ta stopnja rasti spreminja, tako pri angelih kot tudi pri ljudeh. A moramo vedeti, daje človeška duhovna pot zelo drugačna od angelske, zato je skoraj nemogoče, da bi človek postal angel ali angel človek. Vsako bitje na tem svetu ima svojo pot razvoja in vsak nečemu služi. Zato se verjame, da angeli služijo in pomagajo človeštvu, prav tako tudi živali, kot so psi in mačke. Tako kot obstajajo različne vrste človeške rase, tako je tudi več vrst angelov. Vsaka vrsta angelov ima svojo pot. Nekateri zdravijo, nekateri pomagajo v ljubezni, nekateri ščitijo, drugi pa pazijo na naš duševni mir. Verjame se, da kadar se dve osebi poročita sta ob njima določeni angeli. Ti angeli bodo ostali tudi po poroki in jima pomagali, da vztrajata v ljubezni. Tudi takrat, kadar je zakon v razsulu, angeli pomagajo zakoncema, zato je dobro, kadar se zakonca odločita za ločitev, da se naredi potreben obred. Že ko se rodimo je ob nam naš angel varuh. Ker pa si tekom odraščanja postavimo določene zidove okoli nas, angeli le težko pridejo do nas in nam pomagajo.

kdo-so-angeli-portal8.si

Angele najdemo vsepovsod, kjer se opravljajo duhovne dejavnosti

Angeli so vedno prisotni in se takoj odzovejo na naše krike, ki izhajajo iz naše duše. So večna ljubezen, zato imajo tudi veliko sočutja do zemlje.

Angeli nam bodo vedno priskočili na pomoč in nas vodili.

Verjemite, da je vaš angel varuh vedno z vami. Angeli naj bi tudi med našim spanjem prinašali sporočila, tako kot navaja sveto pismo. Te obiske imenujemo sanje, vendar ljudje temu rečejo plod naše domišljije. Verjame pa se, da nas angeli zdravijo tekom našega spanca.

Rozalijina zgodba in njen angel, ki ga je skoraj pozabila …

Rozalija se je rodila v zelo pobožno družino. Redno so hodili k mašam in živeli pravo krščansko življenje. Ko je končala osnovno šolo, se je odločila za gimnazijo, saj ni točno vedela, v katero smer bi šla.

Po končanem šolanju, je svoje delo našla v cerkvi. Poučevala je verouk ter urejala cvetje in sveče. Ker pa je imela tudi podjetniško žilico, se je odločila, da bo imela svojo obrt.

Bila je zelo zaposlena in včasih je komajda našla čas za sebe. Rada se je obračala angelom po pomoč in jim dovolila, da so jo vodili. Kljub vsem naporom je ljubila svoje življenje.

Odločila se je, da bo študirala psihologijo, saj ji je nekako ta smer bila najbolj pri srcu. To je za Rozalijo bila dodatna obremenitev. Zato je njen angel varuh imel še več dela. Angel je videl, da ji pojenjajo moči in da tega vsega ne bo zmogla.

Starša sta opazila, da je njuna hči zelo shujšala, zato ji je mati predlagala, da bi ji pomagala pri urejanju cerkve. Rozi je bila zelo vesela, saj se bo lahko več posvetila šolanju. Tudi angel je bil vesel, da je njena mati prisluhnila njegovemu šepetu in da je malo razbremenila svojo hčer.

V zadnjem letniku je spoznala fanta in kaj hitro sta se poročila. Še preden je končala šolanje, je zanosila. Ko je rodila sina, je praktično imela vse. Imela je srečno družino, dobro službo, svojo obrt, pomagala je v cerkvi ter poučevala verouk.

Pozabila je na svoje angele, pozabila se je pogovarjati z njimi in jih prositi za pomoč. Angeli pa niso pozabili nanjo. Ves čas so ji govorili, da si je zadala preveč dela, da bo zbolela.

Kliknite tukaj in si ga poglejte …

Ali veste, da vam bo ta angelček pomagal najti povezavo z vašim angelom varuhom?

Kaj kmalu, po vsem tem naporu so se pokazale težave. Imela je hude bolečine v križu, večkrat jo je bolela glava in tudi psihično je bila na dnu. Večkrat je jokala in ni vedela kaj bi. Napotila se je k zdravniku in mu zaupala kaj vse jo muči. Dobila je tablete proti bolečinam, nekaj za pomiritev in tablete, da bo lažje zaspala. Po mesecu dni terapije ji ni bilo nič bolje. Še vedno je bila preobremenjena in še vedno je imela hude bolečine, zato si je vzela dva dni počitka. V teh dveh dneh je spoznala, da se nič več ne ukvarja z angeli, da jih za nič ne prosi, da bi ji pomagali. Pozabila je, da ji otroka večinoma čuva mati. Angeli je seveda niso zapustili, še vedno so ji stali ob strani, le prosila jih ni za pomoč.

Zvečer preden je legla k počitku, je odšla v otroško sobo kjer je spal sin ga poljubila in mu zaželela lepe sanje. Nato je prosila svojega angela, da naj ji nameni lepo in mirno noč, naj jo čuva od bolečin, ki so ponoči neznosne.

Zaspala je in sanjala, kako jo angeli s svojimi krili božajo po predelu hrbtenice in križa. Čutila je nepopisano lepo toploto po celotnem hrbtu, čutila je kako bolečina izginja. Angeli so jo zdravili med spanjem. Angeli so svojo čudovito energijo usmerjali tudi na njeno glavo in zdravili njeno dušo, ki je bila tako psihično kot fizično utrujena.

kdo-so-angeli-portal8-si

Prebudila se je v novo jutro polna nove energije. Bila je vesela, da ji angeli pomagajo in jo zdravijo medtem ko ona spi.

Na ponovnem pregledu pri zdravniku, je povedala, da tablet, ki jih je dobila ne jemlje več tako redno. Zdravnik je bil zelo zadovoljen in ji svetoval, da naj malce razmisli, da bi kakšno delo opustila. Še na kraj pameti ji ni prišlo, da bi kaj takega storila. Vsako svoje delo je po svoje oboževala.

Ko je prišla domov, jo je mož ves presenečen gledal. Še teden dni nazaj je bila bleda in vsa v bolečinah, sedaj pa je zopet vihrava in srečna.

Povedala mu je kako je prosila angele za pomoč in kako jo zdravijo in da tablet že nekaj časa ne jemlje. Ker je tudi sam verjel v angele, se je le tem zahvalil za njihovo pomoč.

Njeno življenje se je zdravstveno zelo spremenilo, saj je dovolila, da jo angeli med spanjem zdravijo. Vsako jutro se jim je res iz srca zahvalila za njihovo pomoč in zdravljenje.

Neke noči, pa ji je angel svetoval, da bi bilo zelo dobro če bi opustila kakšno dejavnost, saj da je v pričakovanju otroka.

Zjutraj je povedala možu, kakšno novico je dobila od angela. Nemudoma sta odšla na pregled, kjer so potrdili, da je noseča. Bila sta zelo srečna, saj se bo družina povečala še za enega člana.

Skozi vso nosečnost jo je čuval njen angel. Rodila je zdravo deklico.

Pustila je svojo službo ter skrbela za svojo družino. Kljub strahu, da jim finančno ne bo šlo, saj je ostal le možev prihodek, so angeli poskrbeli, da jim je v življenju lepo.Podobni članki