Bivoli so pridni in delavni ljudje. So odločni in zelo točni. Ne marajo sprememb. Radi imajo stalnost. Nimajo veliko prijateljstev. V ljubezni imajo ponavadi težave. So razumni. Delo bodo opravili do konca, zato se veliko ljudi lahko zanese na njih. Le redko jih zanese s poti. So zvesti in vdani.

Kitajski horoskop – Bivol

kitajski horoskop - bivol

Leta: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Družina

Za družino dobro skrbijo. Vse mora biti v redu. So zelo strogi in zaščitniški do otrok in ostalih družinskih članov. Družini so zelo vdani in zvesti. Ponavadi ne pozabijo niti enega rojstnega dne ali kakšnega drugega osebnega praznika. Če pa jim kdo od družinskih članov to stori, so lahko zelo razočarani. Razočarani so lahko tudi, če jim čustva niso vrnjena. Otroke učijo svoje tradicije in discipline. Ne prenesejo uporništva.

Ljubezen

Ponavadi Bivoli hitro osvajajo, imajo hitre predigre, saj želijo čim prej priti do bistva. Osvajajo po pameti in ”normalno”. Imajo dolge pomisleke, če je partner pravi za njih. So zelo izbirčni. Če se partner obnaša čudno ali se spakuje, ga hitro odslovi. Pri intimnih odnosih imajo radi staromodne načine. Radi ukazujejo. Vendar niso zahtevni. Potrebujejo skoraj stalne potrditve, da jih ima partner rad in da so se odločili prav. Zelo lahko jih je zavesti. Ponavadi živijo zmotno, da so vsi pošteni in iskreni kot oni.

 

 

V ljubezni se ujema z Prašičem ali Petelinom. Ne ujema se z Tigrom ali Kozo.

kitajski horoskop

Prijateljstvo

Bivoli niso preveč družabni ljudje. Raje so doma in prebirajo kakšne knjige. Ne marajo velike gneče in pijančevanja. Imajo samo enega ali par dobrih prijateljev, ki res vedo, da se lahko na njih zanesejo. Ne prenesejo, če se prijatelji med seboj dobivajo brez njih. Delijo zelo pametne nasvete, ki potem pričakujejo, da jih boste udejanjili. Ne marajo deliti nasvete s tistimi, ki jih potem ne izpolnijo.

Poklic

Pri delu so metodični in vztrajni. Radi delajo zunaj in še bolj so veseli, če so pri delu sami. Čeprav znajo z ljudmi, so pri delu raje sami. Delajo skoraj brez odmorov, saj ne želijo, da bi kdo videl, da lenarijo. Želijo delati za dostojno podjetje, kjer imajo zagotovljeno varnost. Denar jim veliko pomeni in ga ponavadi tudi veliko služijo. Denarja ne zapravljajo za brez predmetne stvari.

Primerni poklici:

  • vrtnar,
  • arhitekt,
  • slikar,
  • rudar,
  • inženir,
  • mehanik.

bivol

Radi tekajo in plavajo. Med prostim časom radi vrtnarijo, berejo ali opremljajo stanovanje. Radi fotografirajo, rišejo in oblikujejo. Radi hodijo tudi v fitnes. Obožujejo tradicionalnost in staromodnost. Najljubše barve so jim vijolična in roza.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor