fbpx

Kitajski horoskop – Kača

Kače se ponavadi skrivajo v ozadju in ko menijo, da je pravi čas skočijo v ospredje. Znajo biti zelo neusmiljeni in logični. Imajo tudi izrazito intuicijo. So brez moralnih predsodkov. So vztrajni. V sebi skrivajo neko privlačnost. Večina jih je nezvestih in posesivnih. Ponavadi se odločajo za napačne odločitve. V družbi so prijetne, saj imajo smisel za humor. So prilagodljive, inteligentne, skrivnostne, urejene in dojemljive. Nekateri so tudi prefinjeni.

Kitajski horoskop – Kača

kitajski horoskop - kaca

Leta: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013.

Družina

Kače ponavadi imajo več partnerjev, redko ostanejo samo z enim. Lahko imajo tudi več otrok, že iz prejšnjih razmerij. Zmožni so imeti tudi dva razmerja ali več hkrati. Do otrok so zelo zaščitniški. Vendar pa imajo radi tudi svoj mir in osebni prostor, če jih kdo od družinskih članov pri tem zmoti, so lahko precej ostri. Otroke učijo, da bi bili mirni in tenkočutni, takšen mora biti tudi partner.

Ljubezen

Kače so lahko zelo ljubosumne. Partner mora bit za njih 24 ur na voljo. Če ni, je Kača kar hitro užaljena. So zelo zapeljive in privlačne. So občutljive, a hkrati močne. So zanimivi, strastni in hkrati čudni partnerji. V postelji imajo radi nenavadne, bizarne igrice. V postelji bi verjetno poskusili mnoge stvari, tudi takšne nad katerimi bi se mnogi zgražali. Rade imajo tudi prepovedano in pokvarjeno. Zavrnitev težko prenesejo, ponavadi jim da še samo več moči. Kače so zelo srečne, če jih ljudje obožujejo. Hitro se zaljubijo in tudi hitro odljubijo. Kače imajo ponavadi več partnerjev, preden se ustalijo. Ko se ustalijo, so zvesti partnerji.

V ljubezni se ujema z Zmajem in Konjem. Ne ujema se z Tigrom in Kačo.

 

 

kitajski horoskop

Prijateljstvo

Čeprav so Kače rade same, imajo rade družbo, vendar se morajo prijatelji navaditi, da imajo radi tudi svoj osebni prostor. Zelo menjajo razpoloženja. Enkrat se zelo radi družijo, drugič so raje v samoti. Radi tudi opravljajo, zato že iz tega razloga potrebujejo prijatelje, da jim lahko povejo najnovejše novice. Ponavadi tiste prijatelje, ki si jih izberejo, jih imajo do konca življenja. So zelo lojalni prijatelji, vendar skrivnostni.

Poklic

Pri poslu jim je pomembno samo to, da jim ni dolgčas. Radi imajo izzive in ponavadi imajo vsaj dva različna poklica v svojem življenju. Z lahkoto se prilagajajo spremembam. Pri delu so zelo marljivi, čeprav včasih tega ne pokažejo. Se tudi hitro učijo. Znajo tudi zelo dobro motivirati ljudi. Vendar pa so pri poslu radi sami. Tudi dobro služijo. Negativna stran tega je, da ponavadi denar želijo priigrati. Ponavadi Kače nimajo sreče pri igrah na srečo. Večjo srečo imajo v investicijah.

Primerni poklici:

  • duhovni voditelj,
  • čarovnik,
  • politik,
  • raziskovalec,
  • zlatar,
  • kirurg,
  • znanstvenik.

horoskop

Radi se sprehajajo in plavajo. Ribarjenje jim je tudi všeč. Med prostim časom radi hodijo v gledališča, opere ali pa rišejo. Lahko se ukvarjajo z astrologijo. Radi igrajo šah in berejo knjige. Obožujejo diskretnost in bizarno. Najljubše barve so rumena in bledo zelena.

 

VEČ PO OGLASIH 👇🏻

KAJ BEREJO DRUGI?

KLIKNI TUKAJ ZA
HOROSKOP

PRIJAVI SE NA E-NOVIČKE IN PREJMI KUPON ZA -10% NA CELOTEN NAKUP V NAŠI PORTAL8.SI TRGOVINICI

Z klikom na “prijava” se strinjate z našimi Splošnimi pogoji in Izjavi o varovanju zasebnosti.

Cookie Box Settings