fbpx

Kitajski horoskop – Konj

Konji so zelo živahni in energični ljudje. Radi imajo zabave, predvsem pa radi zabavajo ljudi. Želijo biti zmeraj v centru pozornosti. Ljudi okoli sebe znajo sprostiti, so sijajni gostitelji. Večina jih je tudi spolno privlačnih. Veliko dajejo tudi na delo in so lahko odlične vodje. Hitro se lahko zaljubijo, kar potem delajo številne napake. So samostojni, komunikativni, dobrodušni in veseli.

Kitajski horoskop – Konj

Kitajski horoskop - Konj

Leta: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Družina

Konju družina pomeni veliko. Z družinskimi člani se lahko o vsem pogovarja, jim zaupa svoje nove ideje, jih zabava in veseli z njimi. Včasih so lahko tudi malce zoprni, zato jih je bolje takrat pustiti same. Svoje otroke podpirajo pri vsem in jih hvalijo vsakemu. Lahko so zelo razočarani, če njihov otrok izbere napačne poti, saj morajo biti tako kot oni dostojanstveni in ubogljivi. Ker so tudi zelo delavni, pričakujejo enako od družinski članov.

Ljubezen

Pri ljubezni pa Konji ponavadi niso najbolj uspešni. Hitro se zaljubijo, a žal ponavadi v zelo napačno osebo. Vendar si čez čas najdejo pravega partnerja zase. Njegov partner mora biti kot on, energičen, močen in vzdržljiv. V postelji se lahko z Konjem zelo utrudite, vendar ne bo nič mračnega ali pokvarjenega. Imajo šarm s katerim lahko osvojijo katero koli osebo. Veliko oseb se zaljubi v Konja, vendar oni to ne opazijo, saj so preveč zaposleni z drugimi stvarmi in zmeraj hitijo naprej. Zlahka zaupajo, zato so tudi ponavadi večkrat razočarani. Njihov partner mora biti tudi duhovit. Ko najdejo pravega partnerja in se z njim ustalijo, so zelo zvesti.

V ljubezni se ujemajo s Kozo, Psom, Konjem, Tigrom, Zajcem in Kačo. Ne ujemajo se z Opicami, Petelini in Prašičem. 

 

 

kitajski horoskop

Prijateljstvo

Prijatelji so zelo pomembni Konjem. Ponavadi jih imajo kar veliko. Z njimi ostanejo celo življenje, saj so zelo zvesti in zabavni prijatelji. Prijatelji jih imajo radi in jim zaupajo. So tudi dobri poslušalci. Prijatelje radi vabijo ven v fine restavracije. Radi razvajajo svoje prijatelje. Radi igrajo intelektualne igre. Svoj prosti čas s prijatelji lahko odlično preživijo tudi brez da bi se pogovarjali.

Poklic

Vedno imajo nove ideje pri poslu. Imajo veliko energije. Se hitro učijo novih stvari tako, da se tudi hitro prilagajajo. Ukaze težko sprejemajo. Najbolje za njih je, če delajo sami in so sami svoj šef. So zelo komunikativni in ponavadi imajo tudi ta dar, da se hitro učijo jezike ter jih ponavadi veliko vedo. Ko ugotovijo, kateri posel je za njih najboljši, premagajo prav vse ovire, da počnejo to. Denar radi zapravljajo, vendar ga zmeraj ponovno zaslužijo. Znajo dobro z denarjem. Z bogastvom se ne bahajo.

Primerni poklici:

  • igralec,
  • natakar,
  • učitelj jezikov,
  • pisatelj,
  • knjižničar,
  • raziskovalec.

konj

Radi igrajo golf in se ukvarjajo z atletiko. Uživajo v jahanju konjev. Med prostim časom radi obiščejo gledališča ali se odpravijo na sprehod po naravi. Radi plešejo, vrtnarijo in prebirajo knjige. Radi imajo drzno in dramatično. Najljubše barve so bela, bež in rjava.

VEČ PO OGLASIH 👇🏻

KAJ BEREJO DRUGI?

KLIKNI TUKAJ ZA
HOROSKOP

PRIJAVI SE NA E-NOVIČKE IN PREJMI KUPON ZA -10% NA CELOTEN NAKUP V NAŠI PORTAL8.SI TRGOVINICI

Z klikom na “prijava” se strinjate z našimi Splošnimi pogoji in Izjavi o varovanju zasebnosti.

Cookie Box Settings