fbpx

Kitajski horoskop – Pes

Psi so zelo prijazni ljudje. Pomagali vam bodo, kolikor bo v njihovi moči. Zmeraj so tukaj za vas. Spodbujali vas bodo in vam dvigovali moralo. So optimistični in skoraj vedno dobre volje. Tudi pošteni so, polni energije, občudovanja vredni. So zelo delavni. Lahko so trmasti. Ponavadi raje sledijo, saj niso rojeni vodje. Imajo visoka merila. Borijo se proti nepravičnosti. So zvesti, odgovorni, moralni, zanesljivi, predani in občutljivi.

Kitajski horoskop – Pes

Kitajski horoskop - Pes

Leta: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Družina

Psi vidijo v družini smisel. Brez družine se počutijo prazne in osamljene. Tem ljudem slava in denar skoraj nič ne pomeni tako, da o tem se z njimi nima smisla pogovarjati. Kot starši so zaščitniški, nesebični in radodarni. Otroci so lahko z njimi kot prijatelji. Svojih otrok ne kritizirajo ali obsojajo. Pustijo jih, da gredo po svoji začrtani poti. Dajejo jim pa seveda nasvete in napotke, vendar ne pravil.

Ljubezen

Psu je ljubezen najpomembnejša. Vedeti mora, da je ljubljen. Zaradi ljubezni dela stvari, ki jih ne bi potreboval. Skoraj bi se lahko reklo, da je odvisen od ljubezni. Je čustveno šibak. Partner mora biti ljubeč in prijazen. Ne prenese grobosti. Morate mu pomagati in ga spodbujati. Lahko pa so zelo nezaupljivi. Ponavadi povedo vse po resnici, lahko je še tako nesramno ali kruto. Ko najdejo pravega partnerja so zelo zvesti in niti pomislijo ne na koga drugega. Partnerju ne postavljajo veliko zahtev ali pa jih sploh ne. So vdani in pozorni partnerji.

 

 

V ljubezni se ujemajo z Konjem in Prašičem. Ne ujema se z Zmajem in Kozo.

kitajski horoskop

Prijateljstvo

Prijatelje si zlahka najdejo. Ljudje se ob njih sprostijo. So zelo prijazni in vljudni. So zelo pozitivno naravnani in zmeraj dobre volje. Ljudi zmeraj spravijo v dobro voljo, zato se ljudje radi vračajo nazaj k njim. Znajo tudi rešiti vsak problem. Če smo nemirni, nas hitro pomirijo. Ne obsojajo. So pravi in zvesti prijatelji.

Poklic:

Dobro delajo v skupinah in kjer so lahko v pomoč. So odgovorni in dobro speljejo vsak projekt. Počnejo lahko kar si želijo, saj so zelo sposobni in nadarjeni. Dobro znajo presojati tudi ljudi. Prav hitro bodo razkrinkali sleparja. Dobro se zavedajo kaj je prav in kaj ni. Problem pa je, da se hitro naveličajo. Vedno jih mora nekaj motivirati pri poslu. Ne marajo delati sami.

Primerni poklici:

  • sodnik,
  • socialni delavec,
  • odvetnik,
  • vrtnar,
  • politik,
  • kirurg,
  • medicinska sestra.

pes

Radi kolesarijo, plavajo in igrajo nogomet. Med prostim časom radi klepetajo, obiskujejo prijatelje, vrtnarijo, berejo, se odpravijo v kino ali plešejo. Radi imajo pisano in delavno. Najljubše barve so rjava in temno zelena. 

VEČ PO OGLASIH 👇🏻

KAJ BEREJO DRUGI?

KLIKNI TUKAJ ZA
HOROSKOP

PRIJAVI SE NA E-NOVIČKE IN PREJMI KUPON ZA -10% NA CELOTEN NAKUP V NAŠI PORTAL8.SI TRGOVINICI

Z klikom na “prijava” se strinjate z našimi Splošnimi pogoji in Izjavi o varovanju zasebnosti.

Cookie Box Settings