Podgane so ambiciozne in inteligentne. So vztrajne. V družbi uporabljajo svoj šarm. So tudi zelo družabne in jih težko vidimo same. Ne marajo rutine. Službo imajo ponavadi takšno, kjer je delo fleksibilno. Zmeraj iščejo nove priložnosti, da bi obogatile svoje znanje in tudi denarnice. Čustev ne kažejo rade, se imajo za zelo hladnokrvne. Rade imajo točnost, saj so tudi same zelo točne. So tudi zelo varčne, prijazne, delavne in preračunljive.

Kitajski horoskop – Podgana

Kitajski horoskop - Podgana

Leta: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008.

Družina

Za Podgane je družina najpomembnejša stvar v življenju. Za družinske člane skrbijo zelo dobro, skoraj nič jim ne manjka. Radi imajo otroke. Imajo strogo vzgojo. Za otroke želijo najboljše, zato se včasih zdi, da na njih zelo pritiskajo in so nepopustljivi. Z manj ambicioznimi otroki imajo manj potrpljenja. Sami so ponavadi v otroštvu zelo hitro odrasli. Zelo radi pa razvajajo svoje otroke in ostale družinske člane z darili.

kitajski horoskop

Ljubezen

Podgane so zelo privlačne, skoraj magnetične. Brez partnerja so le stežka. Saj jim ljubezen in intima veliko pomeni. Občutek imajo, da nekoga morajo imeti radi, če ne gre njihova energija v prazno. Tudi telesno se zelo privlačne. Pri intimnosti ponavadi ne marajo igračkanja, imajo namreč rade staromodno intimo. Intimni odnosi mora biti strasten.  Ne marajo skrivnih zvez. Kot partner ali intimni partner, morate biti pošteni in odkriti. Sami so živahni, zato potrebuje tudi takšnega partnerja. Partnerju so lahko zelo zvesti, dokler jih ne prične partner dolgočasiti. Ponavadi težko končajo razmerja, zato tičijo še dolgo v njih tudi, če že imajo drugo razmerje. Z bivšo ljubeznijo ponavadi želi ostati prijatelj. Slaba plat Podgane je, da dokler ne osvoji partnerja, je zelo ljubeča in mu obljublja vse, kar tudi resno misli v tistem trenutku. Ko partnerja osvoji, se zadeva spremeni, pričakuje celo, da ji darila vračate.

 

 

Dobro se ujema z Podgano, Bivolom, Zmajem ali Opico. Slabo se ujema z Kozo ali Petelinom.

Prijateljstvo

Ljudje so ponavadi radi ob Podganah, saj so zabavne in odprte. Včasih govorijo malce preveč o sebi. Če ima osebo res rada, je do nje zelo zvesta in bi zanjo naredila skoraj vse. Problem pa je, da z osebami, ki jih ne marajo, ponavadi z njimi manipulirajo. Ne radi obsojajo.

podgana

Poklic

So zelo uspešni in vedo, kako služiti. Točno vedo, kaj je pomembno in kaj ne. Večini se zdijo Podgane drzne, vendar niso, so zelo previdne in tvegajo samo takrat, kadar vedo, da bo uspeh neizbežen. Če uspeha ne vidijo, se zadeve sploh ne lotijo. Rutine ne marajo. Rajši so na vodilnem položaju. Najboljši so v vodilnih in upravnih poklicih.

Primerni poklici:

  • svetovalec,
  • podjetnik,
  • odvetnik,
  • filmski režiser,
  • komik.

horoskop

V športu imajo radi borilne veščine, jadranje in padalstvo. Radi zbirajo stvari in jih tudi izdelujejo. Obožujejo dobro hrano in drage obleke. Njihova najljubša barva je svetlo modra in bela.

 

 Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor