fbpx

Kitajski horoskop – Prašič

Prašiči so zelo prijazni, zaupljivi, ljubeznivi in zadovoljni ljudje. So zelo čustveni in občutljivi. Kitajci ga poznajo kot bojevitega in močnega merjasca. Navzven se kažejo kot ljubka bitja, v sebi pa skrivajo divjo stran. So zelo delavni in imajo velik potencial za velik zaslužek. So odkriti in večinoma odločni. So tudi zelo velikodušni. Ne prenesejo zavrnitve. So dobri prijatelji, potrpežljivi, veseli, zanesljivi in čutni.

Kitajski horoskop – Prašič

Kitajski horoskop - Prasic

Leta: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019.

Družina

Družina jim pomeni veliko. Radi se zadržujejo doma, v bližini svoje družine. Izogibajo se konfliktom. Z partnerjem so ponavadi popustljivi, samo, da ni prepirov. Zato je ponavadi v prašičih veliko skrite nasilnosti. Ko enkrat zgubijo voljo in potrpljenje, raje bežite. Ponavadi so hladnokrvni, vendar lahko na plan priskoči tudi vročekrven merjasec. Doma imajo ponavadi razmetano, vendar je pri njim zmeraj udobno in lepo opremljeno. Imajo izjemen dar za nered.

Ljubezen

Imajo izjemen dar, da analizirajo vse čustvene plati svojega življenja, vendar ostanejo odmaknjeni od njega. V ljubezni so zasanjani in le redko dotaknejo resničnost. Radi imajo mir in disciplino, zato se izogibajo prepirom. Ponavadi so lahkoverni in jih je lahko naviti okoli prsta, zato so tudi večkrat razočarani. Vendar tega sebi ne priznajo. Radi živijo v paru in radi imajo občutek ljubljenosti ter, da o njih nekdo skrbi. Partnerju ponavadi pustijo veliko svobode, saj niso nagnjeni k ljubosumnosti. Radi imajo tiho intimnost kot veliko strast. Zadovoljijo se že z malim, a zaslužijo si veliko več. Sprijaznijo se z pomanjkljivostmi, dokler ne izgubijo potrpljenja, takrat se prebudi divji merjasec. V intimnosti so zabavni in navdušeni. Prašiči so veliki ljubimci. Ko najdejo pravega partnerja, so zvesti in bodo v odnos prinesli veliko topline.

 

 

V ljubezni se ujemajo z vsemi živalski znamenji, razen Konji.

kitajski horoskop

Prijateljstvo

Prašiči imajo ponavadi veliko prijateljev, samo večina ni pravih. Težko se ločijo od preteklosti, zato ko začnejo znova, so zelo pazljivi. Ponavadi so preveč prijazni do prijateljev in jim veliko popuščajo. Morda bi bilo pametno, da so malo bolj strogi. So zelo zvesti prijatelji, pripravljeni vse storiti za prijatelja.

Poklic:

Prašiči se ponavadi borijo, da ne bi hodili v službo. Všeč jim je, če kdo skrbi zanje in jim pusti, da lenarijo. Če v poslu skrbijo za druge in jim pomagajo, jim gre odlično. Želijo čim dlje od financ in neusmiljenega trga. Odlično delajo v skupinah. Prašiči težko delajo sami, saj jih nič ne motivira. V skupini imajo vso podporo in pomoč, katero potrebujejo. Če najdejo primeren poklic zase, so zelo pridni in delavni.

Primerni poklici:

  • učitelj,
  • veterinar,
  • zeliščar,
  • kmetovalec,
  • slikar,
  • svetovalec,
  • raziskovalec.

prasic

Radi nakupujejo, jadrajo, berejo, se sprehajajo in kuhajo. Radi tudi obiskujejo razne kraje. Radi imajo diskretno, starinsko in udobno. Najljubša barva je zlata, temno modra in rdeča.

VEČ PO OGLASIH 👇🏻

KAJ BEREJO DRUGI?

KLIKNI TUKAJ ZA
HOROSKOP

PRIJAVI SE NA E-NOVIČKE IN PREJMI KUPON ZA -10% NA CELOTEN NAKUP V NAŠI PORTAL8.SI TRGOVINICI

Z klikom na “prijava” se strinjate z našimi Splošnimi pogoji in Izjavi o varovanju zasebnosti.

Cookie Box Settings