Zajci so zelo skrivnostni, nikoli ne veste kaj pričakovati. Enkrat so polni energije, drugič so zelo leni, potem so družabni in hkrati samotarji. So zabavni in smešni. Lahko so tudi malce ”nori”. Drugače so občutljivi in zelo intuitivni. So dobri poslušalci. Če so pod pritiskom, dajejo izjemne rezultate. Včasih so lahko zelo brezbrižni. Njihova družba je prijetna in so kar priljubljeni. So radodarni in diskretni.

Kitajski horoskop – Zajec

kitajski horoskop - zajec

Leta: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011.

Družina

Zajci imajo radi doma mir in urejenost. Zato otroci pri njih niso ravno priljubljeni, saj v domu delajo ravno nasprotno. Ponavadi živijo sami. Nekateri Zajci, če se odločijo za otroke, potem jih imajo veliko in se z njim zelo zabavajo. Učijo jih predvsem bontona in discipline. Zato so otroci Zajcev zelo urejeni in vljudni. Konfliktov ne mara, zato se ponavadi odmakne od družinskih prepirov.

kitajski horoskop

Ljubezen

Zajec je od vseh znamenj najbolj čuten, ljubezniv in nežen ter sočuten. Izogibajo se pretiranemu izlivanju čustev, predvsem v javnosti. V ljubezni veliko dajejo, kar pa težko dobijo vse to nazaj. So zvesti in zaščitniški. Dokler ne spoznajo pravega partnerja, se zabavajo okoli. Ko spoznajo pravega partnerja se hitro ustalijo. Partner mora biti privlačen, da ga sploh opazi. Osvajajo bolj z besedami. Od telesnega stika imajo raje intelektualni stik duš in uma. Zato imajo raje od intimnosti, družbo in intelektualne izzive. Na prvi pogled so videti zelo sramežljivi, vendar videz lahko vara.

 

 

V ljubezni se ujema z Zmajem, Kačo, Konjem in Zajcem. Ne ujema se z Podgano in Petelinom. 

Prijateljstvo

Zajci so zelo družabni in prijateljski, vendar ne marajo biti ravno v centru pozornosti. Radi so v uglajeni in prefinjeni družbi. Prijatelji morajo biti mirni, a zgovorni. Niso radi v družbi, če je preveč hrupno ali zakajeno. So zelo zvesti prijatelji. Vendar, če jih razočarate, ne pričakujte, da boste dobili še eno priložnost. So zelo zaupni in vaše skrivnosti bodo ostale samo pri njih. Glede izbiranja prijateljev, so zelo izbirčni.

Poklic

Pri delu radi komunicirajo. Imajo radi red. Zato ponavadi iščejo posel, kjer lahko veliko govorijo. So tudi zelo ustvarjalni. Obožujejo finančno varnost, zato morajo služiti veliko. Drugače jih denar ne motivira ravno veliko, tudi slava ne. Želijo ustvariti svet samo prijetnejši. Od vseh znamenj, znajo Zajci zelo dobro z denarjem in ga imajo ponavadi zelo veliko.

Primerni poklici:

  • zdravnik,
  • svetovalec,
  • oblikovalec,
  • glasbenik,
  • učitelj,
  • kozmetičarka,
  • socialni delavec.

horoskop

Radi plavajo in igrajo golf. Med prostim časom radi poslušajo glasbo, se posvečajo prijateljem ali jadrajo. Radi kuhajo in berejo knjige. Obožujejo prefinjene in odlične stvari oz. osebe. Najljubše barve so svetlo zelena, bela in siva.Anja A
Zadnje objave od Anja A (poglej vse)

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Podobni članki

Dodaj odgovor