Stanje s koronavirusom izgleda, kakor da nima konca in ne kraja, zato smo poprosili našo vedeževalko Duško, da je za vas naredila vpogled v prihodnost, kaj nas vse skupaj čaka s koronavirusom in stanjem povezanim z njim.

 

Naslednja dva tedna naj bi število okuženih še naraščalo, tudi mrtvih bo iz dneva v dan več, posebej med starejšo populacijo.

Zato, da do tega ne bi prišlo, bi prosila starejše ljudi, da naj bodo doma, naj ne hodijo v trgovine. Če že kaj rabijo naj pokličejo nekoga, ki jim bo stvari šel kupit in jim dostavil. Stvar je precej resna glede tega virusa, ne samo pri nas, temveč povsod. Da bi se virus umiril vidim šele nekje proti koncu Maja.

V Juniju naj bi se življenje nekako stabiliziralo. Nekateri ljudje bodo glede tega virusa, tudi po tem, ko se stanje umiri, bolj previdni in bolj ljubeči do soljudi. Mislim tako, da bodo nekateri začeli spoštovati bližino ljudi in bodo spoznali, da se splača biti prijazen do sočloveka, sploh ko v teh časih lahko vidimo, da je stik s človekom vse prej kot pa samoumeven.

Do konca leta, pa naj bi življenje nekako steklo po starih tirnicah. Če se virus slučajno nebi čisto zajezil se ve zopet pokazat nekje v septembru ali v novembru, samo ne z tako močjo kot sedaj. Kot se vidi naj bi do takrat bilo tudi zdravilo za ta virus.

Prosim vse ljudi, da naj se držijo navodil, ki so nam jih dali. Ne zapuščajte domov, ostanite doma na varnem. Saj vsako človeško življenje nekaj pomeni. Le tako bomo lahko premagali ta virus. Imejte se radi in čuvajte se. Jaz ljubim in spoštujem vsakega izmed vas, zato ostajam doma, da se bomo lahko jutri zopet objeli.

Vedeževalka Duška

 

Vedeževalka Duška, vključno z vedeževalko Anjo ter vsi vključeni v uredništvu spletne strani Portal8.si vsak dan prosimo angele in pošiljamo pozitivne afirmacije v vesolje, v želji, da se situacija s koronavirusom zaključi čim hitreje, zato, da se bodo lahko naša življenja spet potekala normalno.

Ostanite zdravi in tudi vi nam vsak dan pomagajte pri pošiljanju pozitivnih afirmacij, pri prošnji angelov v izboljšanje stanja. Delite ta prispevek med ljudi, ki jih poznate in še njih poprostite, da s pozitivnimi mislimi skupaj odženemo vse slabe stvari. V slogi je moč in mi močno verjamemo v to.Podobni članki