Spodaj vas čaka nov mesečni angelski horoskop za mesec januar. Tokrat mi je pomagal nadangel Mihael. Upam, da boste prisluhnili njegovemu nasvetu in da vas bo z samozavestjo popeljal skozi nov mesec.

Mesečni horoskop nadangela Mihaela – Januar 2022

 

OVEN 21.03.-20.04.

Situacija, o kateri ste se spraševali bo srečno zaključena. Vaši angeli so delali v zakulisju, da bi pozdravili vzrok vaših skrbi. Mogoče trenutno še ne vidite, kako so se stvari razpletle, ampak verjemite, da se bodo. Znebite se vseh skrbi, sprostite se, prepričani, da je vse v redu.
Ni vam treba skrbeti glede ničesar.

Če se sprašujete glede odnosa, je ta odnos vredno obdržati.

BIK 21.04.-20.05.

Vaše prošnje glede vašega ljubezenskega življenja so bile uslišane. Angeli vas intuitivno vodijo in vas tako pripravljajo na ljubezen. Za uresničitev romance z dušo dvojčico morate izraziti, kaj si želite od partnerja. Mogoče vaši angeli želijo vzpodbuditi v vašem življenju nekaj zdravih sprememb. Bolj kot boste poslušali svojo intuicijo, hitreje bodo uslišane vaše prošnje za ljubezenski odnos.

Oseba o kateri se sprašujete je vaša duša dvojčica.
Naučite se prvo imeti radi samega sebe.

DVOJČKA 21.05.-21.06.

Situacija, v kateri ste se znašli od vas zahteva pozitivne misli. Čeprav mislite, da že mislite pozitivno, vam nadangel Mihael svetuje, da očistite svoje misli in govor vseh skrbi in negativnosti. Prav tako vam pravi, da lahko vidite, kako konstruktivne so lahko vaše misli, tako, da ste pozorni na nedavne dogodke v svojem življenju, saj obstaja direktna povezava med pozitivnimi mislimi in pozitivnimi rezultati. Nadangel Mihael vam bo pomagal, da boste dvignili svoj duh na blagodejni nivo,tako, da bodo vaše izkušnje srečne in dobrodošle.

Ne krivite sebe ali drugih; namesto tega se raje osredotočite na rešitve in delujte na ljubeč in sočuten način.

RAK 22.06.-23.07.

Lahko, da se boste vpletli v neko situacijo, da nanjo ne boste gledali objektivno. Najbolje bo, da stopite korak nazaj in tako lahko dobite širši pregled nad celotno sliko. Najbolje bo, da se odmaknete od vseh spremljajočih se čustev, saj lahko tako računate na angelsko pomoč. Angel vas bo vodil tako, da boste izkušnje doživljali neosebno in ne boste užaljeni zaradi obnašanja drugih. To pa vam bo preprečilo, da bi odgovorili z obrambo, namesto tega pa bodo vsa vaša dejanja izhajala iz ljubezni. Vzemite si čas za predah daleč od vseh vpletenih ljudi. Za vas je najbolj pomembno to, da ohranite občutek notranjega miru.

Ne prevzemite stvari drugih, naj sami poskrbijo za njih.
Zdaj je pravi čas, da opustite nezdravo situacijo ali odnos.

LEV 24.07.-23.08.

Imeli boste umirjen in prijeten mesec. Nadangel Mihael in drugi angeli bodo vas in vaše ljubljene, vključno z vašo družino in s prijatelji ščitili. Angeli pravijo, da se lahko sprostite, saj bodo poskrbeli za vse podrobnosti in vas in vaše ljubljene varovali na vse mogoče načine.
Predajte vse skrbi Bogu in angelom.
Za vaše finančne potrebe je poskrbljeno.
Vaš posel je zaščiten.

Zapomnite si, da so skrbi nekakšna oblika prošnje, zato prosite le za tisto, kar si resnično želite.
Ljubljena oseba v nebesih je srečna in vam pošilja ljubezen.

mesecni-angelski-horoskop-januar

DEVICA 24.08.-23.09.

Če želite rešiti neko situacijo, morate verjeti, da je že vse ozdravljeno in popolno. Saj, ko bo vaše zaupanje raslo, se bodo odpirala vrata do božanske rešitve. Vaše zaupanje bo omogočilo vašemu telesu in umu, da se sprostita, s tem pa se bo povečala vaša ustvarjalna energija in moč, to sta dve kvaliteti, ki vam bosta v veliko pomoč.

Ta situacija se bo srečno razpletla.
Predajte skrbi Bogu in angelom.
Verjemite vase.

TEHTNICA 24.09.-23.10.

Če se sprašujete o določeni situaciji, ki vsebuje zmedo in neodločnost, je prav, da nikamor ne hitite. Veliko več informacij boste dobili, če boste pustili, da preteče nekaj časa in v nič vam ni treba siliti. Neka priložnost se vam ne bo izmaknila, če je ne boste takoj zgrabili, še vedno pa vas bodo čakale tudi druge priložnosti. Vzemite si čas, upočasnite korak, saj to je vaša odločitev.

Preden rečete da, postavite več vprašanj.
Ne podlezite pritisku drugih ljudi, saj ti mislijo le nase.

ŠKORPIJON 24.10.-21.11.

Izogibajte se neprimernih situacij, ki vsebujejo jezo ali tekmovalnost. Prav tako bi bilo dobro, da se izogibate, barom, lokalom in podobnim krajem, kjer se zlorablja alkohol, saj to lahko v vas prikliče nižje oziroma negativne energije. Raje sledite svojim naravnim nagnjenjem, kakršno je na primer druženje s prijaznimi in ljubeznivimi ljudmi. Nadangel Mihael vas bo ščitil pred negativno energijo, vendar bo za vas tudi pomembno, da delate korake, saj si boste tako pomagali.

Nosite oziroma imejte zaščitni kristal, kot je na primer črni obsidian. – Budistična zapestnica črni obsidian in tigrovo oko.
V tej situaciji oziroma v tem odnosu bodite previdni.

STRELEC 22.11.-21.12.

Zmedeni boste zaradi nasprotujočih si občutkov in ne boste prepričani v katero smer bi šli. Nadangel Mihael vam bo pomagal, da se boste lažje poglobili v svoja čustva in tako lažje oluščili vse plasti in tako tudi dosegli svoje notranje središče resnice. Zapisujte si vse, kar mislite in čutite, brez popravljanja in olepševanja lastnih besed. Saj s tem, ko boste pisali svoj dnevnik, boste imeli vpogled v tisto, kar si resnično želite. Saj vam bo to pisanje razsvetlilo pogled na naslednje korake, ki jih morate narediti.

Pisanje je del vašega božanskega namena.

KOZOROG 22.12.-21.01.

Nadangel Mihael vas opominja, da je ključ do zdravja vaša osredotočenost na dobro počutje in ne na bolezni ali poškodbe. Ostanite osredotočeni na svoje želje in ne na svoje strahove. Telesa nenehoma odgovarjajo z ljubeznijo in s strahom, zato v tej situaciji izberite prvo od omenjenih. Dobro je, da napolnite vsako svojo celico z resnično pozornostjo in blagoslovom. Predstavljajte si in pričakujte popolno zdravljenje zase in za ostale. O sebi in svojih ljubljenih vedno govorite kot, da je zdravljenje uspešno končano. Vedno potrjujte, da je z vami vse v redu.
Opazili boste, da se vam je zdravje izboljšalo.

Vaš življenjski namen vključuje zdravljenje.
V svojem načinu življenja naredite pozitivne spremembe.

VODNAR 21.01.-19.02.

Angeli bodo odgovorili na vaše prošnje in molitve. Namesto, da si boste predstavljali, kako je vaša sreča odvisna od prihodnjih dogodkov, se raje odločite, da boste srečni prav zdaj. Pravi način kako boste to storili je, da se osredotočite na vse in vsakogar, do kogar čutite hvaležnost. Vprašajte se, kaj je v vašem življenju dobro, kaj so vaši blagoslovi in krepkost? Dovolite si občutiti veselje in radost tega trenutka in da postajate vedno močnejši. Dobro je, da vzamete svoje življenje v svoje roke in tako preprečite zunanjim vplivom, da bi določali vaše počutje.

Umaknite se od dramatične situacije.
Pričakujte čudež.
Odprite srce ljubezni.

RIBI 20.02.-20.03.

V tem mesecu se boste začeli spraševati o svojem domu oziroma o stanovanjski situaciji, saj imate glede tega mešane občutke. Nadangel Mihael vam zagotavlja, da je vse v redu. Angeli varujejo vaše trenutno bivanje in vam zagotavljajo, da je varno v vseh pogledih, tudi v finančnem. Če se imate namen seliti, vas angeli pri tem podpirajo. Zato se sprostite in uživajte, v vašem domu.

Vaše prošnje povezane z vašim domom, so bile slišane in uslišane.
Angeli vas vodijo v čudovito četrt, ki si jo lahko privoščite.Dodaj odgovor