Preverite, kaj vam bo svetoval nadangel Mihael za mesec JUNIJ! Hitro poiščite svoje znamenje in spoznajte, kaj govori mesečni angelski horoskop za vas.

Mesečni angelski horoskop

Angelska prošnja, katera vam bo pomagala skozi mesec:

PROŠNJA:
Hvala ti, da se lahko naslonim na tvojo moč
in da me spominjaš na mojo osebno moč.
Prosim, vodi me, da se udejanjam in zdravim s pomočjo božje volje,
tako da ustvarim mir in blagoslov za vse vpletene.

OVEN

Vi in vaši ljubljeni ste varni.

Nadangel Mihael in drugi angeli bodo vas in vaše ljubljene, vključno z vašo družino ščitili in varovali. V tem mesecu se lahko sprostite, saj vam bodo dajali znake, da so ob vas in da vas ščitijo na vse mogoče načine. Zaupajte angelom, saj bodo delali le vse najboljše za vas in vašo družino.

 • Vaš posel je zaščiten
 • Ljubljena oseba v nebesih je srečna in vam pošilja ljubezen.

BIK

Spoštujte in zaupajte svojim občutkom.

Obrnite se vase in prisluhnite svojim občutkom saj so le ti uglašeni z resnico. Mogoče se bo z nekaterimi občutki neprijetno soočiti, vendar bodo z vami s pomembnim namenom. Če boste čutili, da ste nekako v sporu s samim seboj, sedite, vzemite svinčnik in papir ter začnite intervju s svojo čustveno polovico. Na primer vprašajte se: Kaj občutiš? Zakaj? Kaj želiš, da storim? Vaši občutki vam bodo jasno in glasno odgovorili, če boste le počakali z odločitvijo in zaupali tistemu, kar boste slišali. Spoštujte svoj notranji glas kot mogočno življenjsko energijo, ki vas povezuje z Bogom. Prisluhnite svojim občutkom in nikar ne recite „ Oh, saj to je samo moj občutek.”

 • Nekdo bi vas rad pregovoril, da vaši občutki niso pravi.
 • Držite se tistega, kar veste in kar občutite.

DVOJČEK

Ugoden razplet.

Neka situacija zaradi katere ste zaskrbljeni se bo pravično razrešila za vas in za vse vpletene, tako, da boste zadovoljni z rezultatom. Mogoče v tem trenutku še ne vidite rešitve, a verjemite, da je že na pravem mestu. Vse svoje skrbi prepustite nadangelu Mihaelu in ne obremenjujte se s tem. Bolj, ko se boste prepustili in dovolili, da za vas poskrbi Bog, hitreje se bo pokazal ugoden razplet.

 • Denarne probleme boste uspešno premagali.
 • Uradna zadeva se bo razpletla v vaše dobro.

RAK

Oprostite sami sebi, saj niste ničesar naredili narobe.

Če se obtožujete za nekaj iz preteklosti, je sedaj čas, da to opustite, še predvsem zato, ker je samoobtoževanje nezdravo in neustvarjalno. Ničesar napačnega niste storili. Naredili ste nekaj, kar ste v tistem času sploh lahko. Nadangel Mihael vidi, da se občutek krivde meša s srečo, ki jo iščete.

 • O sebi razmišljajte in govorite z ljubeznijo.
 • Nehajte razmišljati o preteklosti.

LEV

Nedolžnost.

Nadangel Mihael vas bo držal v tolažilnem objemu in vam zagotavljal vašo nedolžnost. Prosite ga za pomoč, da si boste odpustili in oprostili občutek krivde, ki je zelo težko čustvo in vam onemogoča doživeti notranji mir. Zato recite: Nadangel Mihael, hvala ti, ker mi pomagaš, da si oprostim za kar se obtožujem. Prosim pomagaj mi, da opustim vsakršno samoobtoževanje, ki izhaja iz telesa, uma ali pa iz čustev. Občutili boste globoko sprostitev, ko vam bo nadangel pomagal objeti vašo resnično nedolžnost. Vaše preteklo obnašanje ne more nikoli razveljaviti čudovitega božjega dela, saj vas je ustvaril kot močno, ljubeče bitje luči in ljubezni.

 • Očistite ali razstrupite se.
 • Osredotočite se na dobre, pozitivne lastnosti drugih ljudi, namesto, da razmišljate o njihovih napakah.

DEVICA

Takoj se znebite strahu.

Edina ovira pri vaši sreči in vaših načrtih je strah. Nadangel vam bo pokazal kako se znebiti vseh skrbi in strahu tako, da se boste počutili varno. Bodite pripravljeni opustiti nekatere zadeve, ki jih imate pod kontrolo. Zaupajte, da se bo na koncu vse dobro razpletlo.

 • Smer v katero greste, je prava.
 • Dovolite si sprejeti ljubezen, podporo in izobilje.

TEHTNICA

Prosite nadangela Mihaela, da vam pomaga v tej situaciji.

Situacija v kateri ste se znašli, se lahko izboljša s pomočjo nadangela Mihaela. Nikoli ni prepozno poklicati angele, saj se lahko z njihovo pomočjo vse takoj izboljša. Med drugim lahko pridobite svoj notranji mir, nove ideje in nov pogled na situacijo. Mihael vam bo pomagal na duhovit, bistroumen in nepričakovan način, torej bodite pripravljeni na čudeže, ki se lahko prikažejo v nepričakovanih oblikah.

 • Zavedajte se, da ste močni – vi niste žrtev.
 • Osredotočite se na rezultat, ne na problem.

ŠKORPIJON

Uporabite svojo domišljijo in našli boste odgovor.

Angeli vas bodo vodili in uresničevali vaše prošnje, vendar njihova sporočila mogoče ne bodo pričakovana in predvidena, zato bo dobro, da uporabite svojo domišljijo, da jih boste lahko razumeli. Znebite se starih prepričanj o tem, kaj se ne bo zgodilo in kaj se ne more zgoditi. Angeli imajo neomejene vire in so za vas našli rešitev, ki jo lahko vidite, če le verjamete, da je vse mogoče.

 • Nadaljujte s svojo zamislijo, in sicer ne glede na to, kako oddaljena se vam zdi.
 • Vaše zamisli so odgovori na vaše prošnje.

STRELEC

Delo z zdravilno energijo.

Vaša sedanja situacija se lahko oplemeniti z zdravilno energijo, ki bi jo lahko izvabili od angelov. Samo prosite jih in pomagali vam bodo.
Da bi povečali svojo energijo in vitalnost, se začnite ukvarjati z vadbo in zdravim prehranjevanjem.

 • Dogovorite se za obisk pri usposobljenem bioenergetiku.

KOZOROG

Za podporo se obrnite na Boga in angele.

Močna in samostojna oseba ste, vendar včasih vsakdo potrebuje podporo, vi pa jo potrebujete prav zdaj. Situacijo v kateri ste se znašli izročite Bogu in angelom. Če jo boste poskušali razrešiti sami, si boste nakopali nepotrebne skrbi, ki vas bodo ovirale pri doživljanju bližnje rešitve. Ko dovolite drugim, da vam pomagajo in vas podpirajo, postanete močnejši.

 • Poskrbite si pomoč.
 • Obiščite svetovalca, da boste lahko sproščeno govorili o čustvih.

VODNAR

Samospoštovanje

Mihael bo podpiral vašo željo po sreči, zdravju in izobilju tako, da vam svetuje, da spoštujete in ljubite samega sebe. Situacija o kateri se sprašujete ima nekaj nepredvidljivih vidikov, ki bi lahko sovražno vplivali na vaše samospoštovanje. Začnite se spoštovati, četudi se drugi do vas ne obnašajo na tak način. Zaslužite si spoštovanje samega sebe ter drugih, saj ste ljubljeni božji otrok.

 • Zapustite nezdravo situacijo.
 • Vztrajajte pri tem, da naj vas tudi drugi obravnavajo s spoštovanjem.

RIBI

Ustvarili ste to situacijo in imate moč, da jo spremenite.

Niste pasivna žrtev, saj imate pravico in sposobnosti, da se dvignete nad vse in spremenite vse v tej situaciji in v odnosu. Vse dokler boste krivili druge ali pa verjeli, da vas imajo drugi pod kontrolo, boste obtičali na istem mestu. Ko pa se boste prvič obrnili po pomoč k Bogu in nadangelu Mihaelu ter prevzeli odgovornost glede vodstva, lahko na čudežen način spremenite vse.

 • Iskreno se pogovorite z osebo, s katero ste v tej situaciji.
 • Že danes naredite enega ali več korakov, saj svoje sanje spreminjate v resničnost.


Dodaj odgovor