Mesečni horoskop

Mesečni horoskop – December

By 30. november, 2018 No Comments
mesecni horoskop

Preberite si kaj vas čaka v mesecu decembru na določenih področjih.

01.12.2018 – 31.12.2018

Mesečni horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Nasplošno: določene zadeve se lahko končajo. Zaključijo se lahko določena obdobja. Ta mesec bo temeljil na novih začetkih in zaključevanju. Končajo se lahko tudi odnosi in vse kar vam več ne koristi. Počutite se lahko depresivno.

Ljubezen: stari vzorci se bodo pričeli rušiti. Odnosi se lahko končajo ali pa boste začeli čisto znova. Stare zadeve se morajo končati, da bi naredili prostor novim. Mesec bo za ljubezn bolj hladen. Sami boste tudi čustveno nekako nedostopni. Postanete lahko tudi bolj strogi in togi.

Zdravje: imate lahklo manjše težave z psihičnem zdravju. Če menite, da se težave slabšajo, poiščite pomoč.

Služba: v službi bodo stvari normalne. Pričakujete lahko kakšno povišico ali večjo vsoto denarja. Dobite lahko tudi kakšne nove projekte ali pa si sami ustvarite nove cilje.

Finance: z denarjem boste ta mesec malce bolj pazljivi. Dobro premislite kam boste dali svoj denar, posebno, če razmišljate o invensticiji. Določena bremena se lahko končajo. Prihaja novo obdobje.

Mesečni horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Nasplošno: imate lahko več priložnosti v tem mesecu. Ponudile se vam bodo same od sebe, vi jih boste morali, le opaziti in sprejeti. Ta mesec je lahko nasplošno srečen in vesel. Izpolnijo se vam lahko nekatere želje.

Ljubezen: v tem mesecu ste lahko zelo srečni na področju ljubezeni. Občutite lahko obilje. Občutite lahko tudi neko potrebo, da bi pomagali drugim, posebno tistim, ki so v stiski. Našli boste pravo pot do notranjega miru.

Zdravje: pojavijo se lahko nepričakovane stvari. Vendar ne bo nič hujšega. Pazite na noge in hrbtenico ter kožo.

Služba: vztrajate lahko pri nečem ponesrečenem. Če vidite, da ni spremembe, raje opustite in poiščite srečo drugje. Dokončajte nedokončane zadeve. Za kar ste se odločili in ste pričeli že delati, se tudi potrudite in dokončajte.

Finance: ta mesec je lahko stabilen glede denarja. Nekdo vam bo tudi želel pomagati. Dobite lahko več novih priložnosti. Poslušajte svoje srce.

Mesečni horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Nasplošno: v tem mesecu lahko doživite več dogodivščin. Spoznate lahko novo osebo, ki vas bo popeljala na te dogodivščine. Imeli boste več energije. Več časa preživite z družino in ljubljenimi osebami.

Ljubezen: spominjate se lahko na staro ljubezen ali neki pretekli dogodek. Vrne se lahko tudi stara ljubezen v vaše življenje. Najdete lahko pravo pot do uspeha. Uskladite pozitivno in negativno energijo.

Zdravje: zdravje je lahko v tem mesecu veliko bolje, če ste bolni. Pazite intimne predele in reproduktivne organe.

Služba: zadeve boste morali prijeti v svoje roke in narediti tako kot je prav. Poslušajte le svojo intuicijo. Neka oseba vam lahko ponudi pomoč, vendar dobro premislite ali vam ta oseba želi dobro.

Finance: neke stvari lahko obžalujete, ki ste naredili nekje v preteklosti. Upanja še ni konec. Naredite tako, da bo prav. Preden se dokončno odločite, se prej posvetujte z primerno osebo. Posebno, če gre za kredite, posojila ali invensticije.

Mesečni horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Nasplošno: v tem mesecu lahko spoznate osebo, ki bo povsem nekaj novega za vas. Imeli boste več energije in želeli boste odkrivati svet. Oglasi se lahko prijatelj ali sorodnik iz tujine. Lahko ste tudi vabljeni v tujino. Preživite več časa z družino.

Ljubezen: v ljubezni se lahko prikaže več težav. Končajo se lahko odnosi. Porušijo se cilji in stari vzorci. Počutite se lahko depresivno in tesnobno. Poskusite ostati čim več pozitivni.

Zdravje: preseneti vas lahko kakšna bolezen, vendar nič resnejšega. Pazite na hrbtenico in kožo.

Služba: dogajajo se lahko nepričakovani dogodki. Vendar se lahko zadeve hitro popravijo, če boste le imeli odprte oči. Pokažejo se vam lahko nove priložnosti.

Finance: prva polovica meseca je lahko dobra. Druga polovica je lahko slabša. Pojavijo se lahko težave in na vaše ramena lahko pade veliko bremena.

Mesečni horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Nasplošno: v tem mesecu lahko pričnejo razpadati stari vzorci. Dovolite, da se nekaj starega poruši in pričnite graditi novo. Znajdete se lahko na razpotju. Lahko ste v dvomih katero pot bi izbrali. Poslušajte svojo intuicijo.

Ljubezen: zadeve bodo na področju ljubezni tekle gladko , brez naporov in težav. Lahko se sprostite. Lahko so tudi večje spremembe. Ta mesec boste čustveno hladni.

Zdravje: pazite na svojo mentalno zdravje, glavo in držo. Uspešno lahko ukrevate po dolgotrajni bolezni.

Služba: glede poslov ste lahko zelo razočarani. Ne ciljajte previsoko, sedaj vam vaš optimizem ne bo veliko pomagal. Spustite svoja pričakovanja na realna tla. Proti koncu meseca lahko občutite obilje in tudi posli bodo šli na bolje.

Finance: morda bi bilo dobro, da bi določene stvari, ki vam več ne koristijo, pustili za seboj. Čeprav bo korak težek, boste čez čas videli, da ste ravnali prav. Čas je lahko zelo nepredvidljiv, zato se izogibajte večjim poslom.

Mesečni horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Nasplošno: spominjali se boste precej preteklih dogodkov. Srečate lahko tudi starega prijatelja. Občutite lahko obilje. Dobili boste željo, da bi pomagali drugim, ki so v stiski.

Ljubezen: v ljubezni ste lahko v tem mesecu zelo srečni, posebno v drugi polovici. Spoznate lahko tudi novo osebo ali celo sorodno dušo. Če ste v razmerju, lahko ugotovite, da je oseba prava za vas. Možne so tudi poroke.

Zdravje: morda bi lahko malce bolj popazili na svoje zdravje? Poslušajte svoje telo kaj vam želi povedati in mu posvetite svoj čas. Poskrbite za svoje zdravje!

Služba: v službi lahko prihaja do konfliktov in borb. Ne belite si glave, če boste izgubili bitko. Posvetite se svojemu delu in počnite to v čemer ste najboljši. Dobite lahko tudi nove priložnosti za nove projekte ali pa tudi službo.

Finance: začetek meseca je lahko odličen. Izpolni se vam lahko tudi želja. Druga polovica meseca je lahko bolj težja in tudi depresivna. Pazite na svoj denar, kam ga dajete.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Mesečni horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Nasplošno: pridobite lahko veliko na moči. Naučite se biti potrpežljivi. Določene zadeve potrebujejo svoj čas, da bi prišle do vas. Z silo in nestrpnostjo ne boste naredili nič. Znajdete se lahko na razpotju. Ne boste vedeli katera pot je prava za vas. Dobro premislite, ob tem pa poslušajte vaš notranji glas, kaj vam pravi.

Ljubezen: v tem mesecu lahko spoznate novo osebo. Postali boste bolj dobrosrčni. Dobite lahko tudi željo, da bi pomagali nekaterim osebam. Ljubezen boste gledali drugače.

Zdravje: pazite na svoje telo! Poslušajte kaj vam govori in si vzemite čas zase. Ne zanemarjajte svojega telesa! Pazite na srce in krvni obtok.

Služba:  ustavite se lahko na razpotju. Ne boste več vedeli kaj bi naredili. Mogoče razmišljate o menjavi službe? Ali o novem projektu? Dobro razmislite preden naredite korak. Čas je lahko ugoden za novosti in projekte.

Finance: začetek meseca je lahko stabilen. Uživali boste ob malenkostih. Od druge polovice meseca, se lahko zadeve poslabšajo. Vaši načrti lahko propadejo.

Mesečni horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Nasplošno: spoznate lahko novo osebo. Ta mesec vam bodo bolj pomembne finance in materialne dobrine. Znajdete se lahko na razpotju. Dobro premislite preden naredite naslednji korak.

Ljubezen: če ste v razmerju se lahko zelo dobro razumete z ljubljeno osebo. Težave se lahko rešijo. Spoznate lahko dušo dvojčico. Postavljeni ste lahko pred izbiro. Dobro premislite preden se odločite. Pri tem uporabite svojo intuicijo.

Zdravje: pazite na roke, kožo in zobe. Preteklost pustite za seboj.

Služba: izogibajte se konfliktom. Rečete lahko kaj takega, kar bi na koncu obžalovali. Ponujene so vam lahko nove priložnost.

Finance: finance so lahko v tem mesecu več kot odlično! Imeli boste polno energije in zagon za nove posle ter projekte.

Mesečni horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Nasplošno: v tem mesecu boste predvsem delali na svojih ciljih in načrtih. Pri nekaterih načrtih ne odnehajte sedaj, saj je lahko še samo malo do cilja! Stalno boste tudi na bojni nogi in čakali na boj. Morda potrebujete malo sprostitve? Privoščite si jo!

Ljubezen: zadeve se lahko začnejo obračati na bolje in vam v prid. Postali boste bolj čustveni in tudi sanjavi. Prepustili se boste toku življenja. Ne zidajte si gradov nad oblaki, saj vas lahko realnost razočara.

Zdravje: morda je čas, da pustite slabe navade? Sedaj je čas ugoden, da pustite vse škodljive stvari za sabo. Čeprav bo pot težka, boste hvaležni samim sebi v prihodnost! Pazite na ledvice in mehur.

Služba: v službi se lahko pričnejo stvari spreminjati na bolje. Okrevali boste po težkih izkušnjah. Ponujene vam bodo mnoge možnosti, samo na vam je katero boste izbrali in se izborili za njo!

Finance: čas je, da dokončate nedokončane zadeve. Na pomoč vam lahko priskoči dober prijatelj ali oseba, ki vam bo z veseljem pomagala ter dajala nasvete.

Mesečni horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Nasplošno: v tem mesecu lahko imate veliko sreče. Uspete lahko pri marsikateri zadevi. Dogodki se bodo odvijali sami od sebe, brez truda in napora. Vaši trudi bodo poplačani.

Ljubezen: uskladite dobro in slabo. Ugotovite lahko, da ste se odpravili na pravo pot in ta pot vas bo vodila do uspeha. Samo še malo je lahko do željenega cilja, zato ne obupajte sedaj! Lahko doživite srečo v ljubezni.

Zdravje: poskrbite za svoje psihično zdravje. Poiščite pomoč, če menite, da ne zmorete sami.

Služba: poslovite se od vaših slabih navad. Izogibajte se slabim energijam. Osredotočite se na pozitivno energijo in uspete lahko veliko. Ne bodite preveč trmasti, saj lahko veliko spregledate.

Finance: zelo hitro se bo vse odvijalo. Lahko ste zmedeni. Imeli boste več novih priložnosti.

Mesečni horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Nasplošno: izpolni se vam lahko določena želja. V tem mesecu ste lahko zelo razočarani. Zaupate lahko napačnim ljudem in lahko ste prevarani. Pazite! Ne zaupajte vsakomur. Nekateri ljudje šele čez čas pokažejo svoj pravi obraz!

Ljubezen: pred večjimi odločitvami se dobro posvetujte z primernimi osebami in dobro premislite. Bojevali se boste med umom in srcem. Z razumom razčistite zadeve.

Zdravje: privoščite si počitek. Poskrbite za svoje psihično in mentalno zdravje. Napolnite svoje baterije, da boste lahko normalno nadaljevali naprej. Poiščite pomoč, če menite, da ne zmorete sami.

Služba: dogodki se lahko hitro odvijajo in so nepredvidljivi. Sami ste lahko zmedeni in pri veliko stvareh ne boste vedeli kaj se dogaja. Vzemite stvari v svoje roke in naredite tako, da bo pravično, vendar ne pozabite tudi na pravice ostalih!

Finance: pojavijo se lahko manjše težave. Če jih ne boste pravilno rešili, se lahko spremenijo v večje.  Ponujene vam bodo nove možnosti za katere se boste morali sami izboriti.

Mesečni horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Nasplošno: prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, uporabite jo pravilno. Ne zidajte si gradov nad oblaki, saj vas lahko realnost grdo razočara. Uskladite dobro in slabo. Ugotovite lahko, da ste hodili po pravi poti, ki vas vodi do vašega željenega cilja.

Ljubezen: okrevali boste po težkih preizkušnjah. Sedaj se lahko počasi odpravite na novo pot, ki jo boste sami izbrali. Poslušajte svojo intuicijo. Imeli boste več pozitivne energije.

Zdravje: ne mečite si polen pod nogami, naredite to kar mislite, da je prav! Pazite na glavo.

Služba: če ste brez službe, lahko imate večje možnosti v tem mesecu, da jo dobite. Vabljeni ste lahko tudi v tujino. Vrnete se lahko na staro delavno mesto.

Finance: lahko ste zelo razočarani, zato pazite kako razpolagate z svojim denarjem. Čas je lahko zelo nepredvidljiv za določene zadeve, kot kredite, posojila in invensticijo.

Leave a Reply