Mesečni horoskop – Januar

Preberite si nov mesečni horoskop za mesec:

Januar 2019

Mesečni horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Zadeve boste želeli imeti pod kontrolo. To lahko vodi v stres, zato se redno sproščajte. Začetek meseca je lahko čustveno hladnejši. Zaključijo se lahko določene zadeve ali odnosi. Vendar vas bo ta konec naredil še samo bolj močne. Veliko boste pridobili na moči. Naučite se, le biti potrpežljivi. Doživite lahko veliko srečo. Zadeve se bodo uredile in se pričele premikat v pravo smer. Družinski odnosi se bodo izboljšali. Preživite tudi več časa z svojo družino in ljubljenimi osebami. Življenje vas lahko postavi pred veliko izbiro. Dobro premislite preden se odločite. Najboljše vam je lahko skrito, zato dobro poglejte okoli sebe.

Mesečni horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Pričnete si lahko zatiskati oči pred problemi. Želeli boste ostati mirni in zadeve dobro premisliti. Vendar boste to, le z težo prekrili. Postavljeni boste na razpotju. Morali se boste odločiti katero pot je primerna za vas. Dobro premislite in poslušajte svojo intuicijo. Obujali boste spomine na pretekle dogodke. V življenje se vam lahko tudi vrne stari prijatelj ali ljubezen, s katerim boste skupaj obujali lepe spomine. Postali boste bolj čustveni in zaščitniški do ljubljenih oseb. Čustva bodo prevladala. Mesec je lahko ugoden tudi za spočetje otroka. Konec meseca vas lahko življenje postavi na težjo pot, katero boste morali sami prehoditi. Odpravljate se lahko tudi na kakšno pot, katera vam ne bo najbolj po godu.

Mesečni horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Zadeve se bodo počasi pričele premikati naprej v pravo smer. Vaš trud bo poplačan. Določene zadeve bodo še zmeraj ostale nerazčiščene. Komaj jih boste obvladovali, zato vam lahko zadeve pričnejo uhajati iz rok. Vendar se bodo zadeve hitro uredile in vi boste pridobili na moči. Naučite se le biti potrpežljivi. Preživite več časa z družino in ljubljenimi osebami. Odnosi se lahko močno izboljšajo. Spoznate lahko tudi svojo sorodno dušo ali pa je že ta oseba ob vas. Spoznate lahko, da ljubezenski partner, ki je ob vam, je tisti ta pravi. V ljubezni lahko imate veliko sreče.

Mesečni horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Občutite lahko čustveno ali finančno stisko. Morda boste dlje od doma in boste pogrešali svojo boljšo polovica ali ljubljene osebe. Kar hitro se lahko prikaže sreča. Počutite se lahko izpolnjeno. Vendar bodo dogodki hitro tudi nazaj vodili v žalost. Življenje vas bo postavilo na težko pot, katero boste morali prehoditi sami. Zato bo mesec precej nepredvidljiv in žalost kot sreča bosta hitro minljiva. Pri nekem projektu ste lahko že skoraj pri cilju, zato ne odnehajte in se ne zadovoljite z trenutnim uspehom, saj je lahko uspeh še večji! Ne obupajte! Nekatere zadeve se lahko rešijo in uredijo, zato ne stojte v preteklosti. Osredotočite se na prihodnost in naredite spremembe!

Mesečni horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Mesec je lahko zelo čustveno hladen. Življenje vas bo postavilo na težko pot in bo preizkušalo vašo moč ter potrpežljivost. Opazite lahko določene priložnosti, za katere se boste morali močno potruditi. Stali boste na razpotju in razmišljali kako naprej. Ne boste vedeli katera pot je prava, saj boste preveč zmedeni. Skušajte se pomiriti in prisluhnite svojemu notranjemu glasu. Vodil vas bo na pravo pot. Pričnete si lahko zatiskati oči pred težavami. Ne boste želeli videti resnice. Odprite oči in se soočite z resnico ter težavami! Stari vzorci in prepričanja se bodo pričela počasi razpadati. Pustite, da se razpadejo, da boste imeli moč zgraditi kaj boljšega. Končajo se lahko tudi določene cilji in odnosi.

Mesečni horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Ponujeno vam bo veliko priložnosti, katere boste morali samo ”zagrabiti”. Nekatere zadeve boste morali dokončati. Ne puščajte stvari nedokončane in se potem kar odpraviti na druge. Tako boste imeli kup nedokončanih zadev. To za kar se odločite bi bilo dobro, da tudi dokončate! Prihaja lahko krajše čustveno hladno obdobje. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. Videli boste samo vaše delo. Delali boste na svojih načrtih. Konec meseca vas lahko čakajo nove ljubezenske priložnosti. Prepustite se čustvom in dovolite si biti nežni. Namenite svoj čas svoji boljši polovici.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Mesečni horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Odločili se boste, da boste obrnili nov list v vaši življenjski knjigi. Želeli boste novosti in se naivno odpravili naprej. Čaka vas lahko sreča in obilje. Počutili se boste kot, da imate vse. Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, zato jo uporabite koristno. Ne zidajte si gradov nad oblaki, kar hitro vas lahko udari kruta realnost. Prišlo bo obdobje katero bo zelo nepredvidljivo. Ne boste več vedeli kaj morate storiti, da bi bilo prav. Postali boste zmedeni in tudi vi lahko pričnete hitro menjati razpoloženja. Življenje vas bo postavilo na težko pot, katero boste morali prehoditi sami. Prihajali bodo dogodki, kateri vam ne bodo najbolj pri srcu.

Mesečni horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Naložili si boste preveč bremena, katerega boste nosili sami. Časi so lahko težji in ne boste vedeli ali stvari delate prav. Postali boste zelo zaskrbljeni. Določene zadeve in odnosi se bodo končali. Na vas bo pustili posledice, vendar tega ne boste želeli kazati zunanjemu svetu. Morda ne bi bilo dobro, da sedaj odnehate pri vaših projektih? Morda se boste zadovoljili z sedanjim uspehom, vendar lahko uspete še več! Obžalovali boste določene zadeve iz preteklosti. Pustite preteklost za seboj. Osredotočite se na prihodnost in naredite stvari prav! Upanja je še zmeraj. Zadeve se bodo proti koncu meseca pričele premikati v pravo smer. Vaš trud bo poplačan.

Mesečni horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Zadeve vam lahko pričnejo polzeti iz rok. Poslušajte svojo intuicijo. Zgrabite vajeti v svoje roke in stvari naredite tako, kot so prav. Ne ozirajte se na druge, saj vam bo vaša intuicija govorila kaj je prav za vas. Neka oseba vas lahko zelo razočara. Pusti vam lahko srčne rane. Vendar si boste precej hitro opomogli. Podali se boste naprej v neznano. Imeli boste polno energije, zato jo izkoristite. Odpravili se boste na nove dogodivščine. Ne zatiskajte si oči pred resnico in ne tolažite se z lažmi. Odprite oči in poglejte resnici v oči. Soočite se z svojimi težavami, saj so vse rešljive! Ne počutite se brezizhodno. Vsaka zadeva ima izhod, samo potrebno ga je najti.

Mesečni horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Najdete lahko pot, ki vas bo vodila do notranjega miru. Vendar ne za dolgo. Pričel se bo boj z vašimi čustvi in razumom. Želeli boste ostati resni in odločni. Vendar vas bodo pričela čustva izdajati. Nakopali si boste preveč bremena, katerega boste težko nosili. Zaslepili se boste in ne boste videli izhoda iz situacije. Počutili se boste izgubljeno in poraženo. Dvignite glavo in poiščite izhod iz teh okoliščin. Rešite težave. Ne odpravljajte se v bitke, saj se lahko zgodi, da boste zelo razočarani. Obstali boste na razpotju, ne boste vedeli katero pot obrati. Umirite se in poslušajte svoj notranji glas. Notranji glas vas bo vodil na pravo pot.

Mesečni horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Želeli boste pomagati ljudem. Vendar dobro premislite ali so vsi ljudje potrebni vaše pomoči? Lahko se zgodi, da boste izkoriščeni, zato pazite. Prišel bo čas, v katerem boste uživali v samoti. Želeli boste dobro premisliti določene zadeve in narediti svoj zaključek. Nič ni narobe, če si kdaj pa kdaj vzamete tudi čas zase. Prihaja lahko nemirno obdobje. Počutite se lahko zmedeno in nemirno. Dogodki bodo nepredvidljiv in odvijali se bodo hitro. Spoznate lahko dušo dvojčico. Lahko jo že poznate in to ugotovite. Proti koncu meseca vam bo naklonjena ljubezen in uspeh. Preživite več časa z svojo boljšo polovico. Občutite lahko obilje.

Mesečni horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Ljudje okoli vas, vas lahko pričnejo prositi za pomoč. Dobro premislite, preden se odločite pomagati. Lahko ste izkoriščeni. Obdobje je lahko čustveno hladno. Postanete lahko bolj resni in želeli boste imeti vse pod nadzorom. Nekatere bitke lahko izgubite ali pa jih boste sami napustili, saj boste videli, da ni nobene koristi, da se borite. Spoznate lahko novo osebo, vendar se pazite lahko je goljufiva! Poslušajte svojo intuicijo. Obstanete lahko na razpotju. Ne boste vedeli katero pot bi obrali. Umirite se in poslušajte svoj notranji glas, vodil vas bo na pravo pot.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan