Mesečni horoskop – Marec

Preberite si nov mesečni horoskop –

Marec 2019

Mesečni horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Prejeli boste notranje sporočilo, ki vas bo vodilo naprej. Čas bo, da pustite preteklost za seboj in se osredotočite na prihodnost. Prisluhnite svojemu notranjemu glasu in bodite pozorni. Okrevali boste po težkih preizkušnjah. Če ste bolni boste v tem mesecu uspešno ukrevali. Čakajo vas lahko novi uspehi na poslovnem področju. Dobite lahko novo službo ali povišico. Imeli boste veliko novih možnosti, za katere se boste morali sami odločiti ali so prave za vas ali ne. Nekatere zadeve se lahko porušijo. Stari vzorci se bodo pričeli razdirati. Nadgradite se z novimi. V tem mesecu ste lahko bolj zmedeni. Dogodki so lahko nepredvidljivi in se hitro odvijajo. Skušajte se sprostiti in ne hiteti.

Mesečni horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Začetek meseca je lahko povezan z ljubeznijo. Snidite se lahko z svojo ljubljeno osebo. Če ste samski lahko spoznate partnerja. Spoznate lahko dušo dvojčico. Kar hitro se lahko prijetna energija preobrne v hladno in brezčutno. Postanete lahko bolj preračunljivi in strogi. Ljudje okoli vas ne bodo kazali čustev. Razmišljajte z razumom, srce pustite za kratek čas na strani. Ko boste začutili, da je težje obdobje mimo, se posvetite svojim srčnim čustvom. Vrnili se boste v svet čustvovanja. v tem mesecu imate velike možnosti, da spoznate ljubezenskega partnerja. Preden se odločite za določene zadeve ali sklenete določene posle, dobro premislite in se posvetujte z osebami primernimi z vašo zadevo. V tem mesecu se pazite hinavščin. Imejte dobro odprte oči, da boste prepoznali neprijatelje, kateri vam bodo želeli škoditi. Povzročijo vam lahko srčne rane.

Mesečni horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Posvetite svoj čas svojim ljubljenim osebam. Izkažite svojo ljubezen do njih. Če ste samski lahko spoznate partnerja. Spoznate lahko tudi dušo dvojčico. Ta mesec bo karmičen, zato pazite kaj počnete. Pričelo se vam bo vračati dobro ali slabo, odvisno od vas samih. Določene zadeve se lahko obrnejo vam v prid. Prikažejo se vam lahko mnoge priložnosti, katere boste morali zgrabiti. Za vami bodo prišli neporavnani posli in zadeve. Vzemite si čas in dokončajte nedokončano. Ne odpirajte novih poslov in zadev, dokler ne končate starih. V tem mesecu se izogibajte konfliktom in bojem. Naredite si lahko več škode kot dobrega. Veliko je lahko izgub. Dobro premislite preden se spustite v kakšen boj in se vprašajte ali je sploh vredno?

Mesečni horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo. Uporabite jo pravilno. Ne zidajte si gradov nad oblaki, saj vas lahko kruta realnost razočara. Ponudijo se vam lahko nove priložnosti, predvsem na finančnem in poslovnem področju. Dobite lahko novo službo ali povišico. Biti morate, le odprti za nove stvari. Svet se vam lahko za kratek čas obrne na glavo. Zadeve boste videli še iz druge prespektive. Dogodki se ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih. Konec meseca boste uživali v samoti. Posebno, če ste samski vam bo samski stan prav prijal. Ta mesec lahko imate veliko možnosti, zato bodite odprti za vse spremembe. Dobili boste občutek, da imate prav vse za naslednji korak. Upoštevajte ga!

Mesečni horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Na začetku meseca se lahko počutite srečno in izpolnjeno. Prebudite svojega notranjega otroka in ga negujte. Skupaj odkrivajta neodkrito. Določene zadeve se bodo končale. Tudi nekateri odnosi se lahko končajo. Počutite se lahko obupno in zelo razočarano. Vendar boste hitro vstopili nazaj v svet pozitive. Nekatera obdobja se zaključujejo in prihajajo nova. Bodite odprti za vse nove možnosti, ki se vam bodo ponudile. Vaše skrbi vas lahko potolčejo. Občutite lahko tesnobo ali celo depresijo. Če menite, da potrebujete pomoč, prosite zanjo! Morda vam bo koristil samo pogovor z nekom, ki mu zaupate. Ta mesec se vam lahko prikaže veliko novih priložnosti, predvsem na finančnem in poslovnem področju. Dobite lahko novo službo ali povišico. Imejte odpte oči za nove priložnosti!

Mesečni horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Življenje vas lahko postavi na težko pot, katero boste morali prehoditi sami. Ostati boste morali močni. Imeli boste karmičen mesec, zato pazite kaj počnete. Prične se vam lahko vračati dobro ali slabo, odvisno od vas samih. Nekatere zadeve se lahko obrnejo vam v prid. Nekatere zadeve se pa bodo ustavile ali obstale na mrtvi točki. Morda je čas za počitek. Ne prehitevajte in ostanite mirni. Določene zadeve potrebujejo svoj čas, da pridejo do vas. Ponavadi je te vredno čakati in ne hiteti! Konec meseca lahko najdete pravo pot do svojega notranjega miru. Počutili se boste mirno in razmišljali boste lahko umirjeno ter trezno. V tem mesecu se lahko večkrat znajdete na razpotju. Dobro premislite katera pot je prava za vas. Prisluhnite tudi svojemu notranjemu glasu. Čas bo ugoden tudi za selitve, vendar premišljeno!

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Mesečni horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Postali boste zelo pravični. Ljudem boste pričeli vračati, to kar si zaslužijo. Ne boste izražali čustev, uporabljali boste le razum. Pri nekateri zadevi se boste ustavili, ker boste mislili, da je to najbolje kar lahko storite. Vendar se motite! Storite lahko veliko več, vendar je potrebno le še malo truda. Vaš trud se bo obrestoval, če boste nadaljevali z trdim delom. Prikažejo se vam lahko mnoge priložnosti, za katere se boste morali izkazati. Pričnete lahko sami sebi postavljati ovire. Ustavite se in dobro poglejte situacijo, katera vas bremeni. Videli boste, da ni tako velika. V tem mesecu več časa posvetite družini in ljubljenim osebam. Veliko srečo lahko imate na ljubezenskem področju.

Mesečni horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Izpolni se vam lahko srčna želja. Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo. Uporabite jo pravilno. Zidanje gradov nad oblaki, vam ne bo pomagalo. Poslušajte svojo intuicijo. Vajeti svojega življenja boste morali vzeti v svoje roke in narediti tako kot je prav. Ne ozirajte se na druge, le vi veste kaj je najbolje za vas. Nedokončane zadeve bodo prišle za vami. Dokončajte nedokončano. Ne odpirajte nove posle ali zadeve. Prvo zaključite z starimi zadevami. V tem mesecu se vam lahko nabere veliko bremena. Skrbi vas lahko zaslepijo in ne boste jasno videli vaše poti. Prisluhnite svojemu notranjemu glas, naj vas vodi.

Mesečni horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Če ste samski boste prav uživali v samskem stanu. Prijala vam bo samota. Nič ni narobe s tem, če si vzamete čas zase. Napolnite si svoje “baterije”, da boste lažje delovali v prihodnosti. Imeli boste veliko nove energije. Postali boste zelo energični in pozitivni. Podajali se boste na nove dogodivščine. Spoznate lahko osebo, ki vas bo popeljala na vroče pustolovščine. Opazili boste, da vam je družina pripravljena pomagati pri različnih zadeva, le poprositi morate. Imeli boste veliko novih možnosti, za katere se boste morali izkazati. V tem tednu se pazite, da vas vaše skrbi ne bodo “pokopale”. Za določene težave ste lahko tudi sami krivi, saj jih boste naredili veliko večje kot v resnici so. Umirite se in odprite oči, videli boste, da določene težave niso tako veliko, kot si vi mislite.

Mesečni horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Ta mesec je lahko precej težak. Obžalovali boste zadeve iz preteklosti. Ne zapadajte v depresijo. Dvignite glavo in uvidite nove možnosti, katere čakajo na vas. Nabere se vam lahko veliko skrbi, katere boste komaj obvladovali. Želeli boste ostati mirni, vendar vam bo to težko šlo od rok. Svet se vam bo obrnil na glavo. Dogodki se ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih. Zadeve boste videli še iz druge prespektive. Zavezali si boste oči. Ne boste želeli videti resnico. Odprite oči in se soočite z resnico ter rešite svoje težave. Najdete lahko notranji mir. Konec meseca se boste umirili in zadihali boste lahko lahkotno.

Mesečni horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, uporabite jo pravilno. Ne zidajte si gradov nad oblaki, saj vas lahko kruta realnost močno razočara. Nabere se vam lahko veliko težav. Želeli boste ostati mirni, vendar vam to ne bo šlo najbolje od rok. Težave boste komaj obvladovali. Svet se vam bo obrnil na glavo. Zadeve boste morali videti še iz druge prespektive, da bi lažje razumeli določene zadeve. Konec meseca se vam lahko izpolni srčna želja. Ta mesec posvetite čas svoji družini in ljubljenim osebam. Veliko sreče lahko imate v ljubezni.

Mesečni horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Imeli boste veliko bojev med razumom in srcem. Ne boste vedeli ali bi popustili ali bi se borili za svoj prav. Osredotočite se nase in poslušajte svoj notranji glas, naj vas vodi. Iz nekaterih stvari lahko pričnete delat ogromne težave, katere bodo v resnici majhne. Ne slepite se in odprite oči. Pomirite se in videli boste, da težave niso tako velike, kot si predstavljate. Poslušajte svojo intuicijo. Zgrabiti boste morali vajeti svojega življenja v svoje roke in narediti tako kot je prav. Ne ozirajte se na druge, le vi veste kaj je najbolje za vas. Prikažejo se vam lahko nove možnosti, za katere se boste morali izboriti. Prepuščali se boste toku življenja. V tem mesecu boste imeli veliko več domišljije. Uporabite jo pravilno. Ne sanjarite o zadevah, ki so nemogoče. Osredotočite se na realnost.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan