Mesečni horoskop – November

Preberite si kaj vas čaka v novem mesecu na določenih področjih.

01.11.2018 – 30.11.2018

Mesečni horoskop Oven

 21.03. – 19.04.

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

Nasplošno: na ramena si lahko naložite preveč bremena. Ne boste vedeli ali se gibljete v pravo smer. Skušajte zaupati svoji intuiciji. V drugi polovici meseca se boste prepustili toku življenja. Imeli boste veliko domišljijo, uporabite jo pravilno! Razmišljali boste predvsem o prihodnosti in kako bi bilo najbolje, vendar si ne gradite gradov nad oblaki.

Ljubezen: okrevali boste po težkih preizkušnjah. Če ste bili v ljubezni razočarani, si boste začeli krpati rane. Hoteli boste zaživeti novo življenje. Prepustili se boste toku življenja tudi na področju ljubezni. Ne boste želeli več ničesar pričakovati.

Zdravje: pazite na svoje roke in kolena. Morda bi vašemu zdravju koristila preventiva. Vaše zdravje se lahko močno izboljša.

Služba: na področju službe boste morda morali stvari vzeti v svoje roke. Poslušajte svoj notranji glas! Imeti boste morali več nadzora nad zadevami. Izogibajte se prepirom, saj vam je lahko kasneje žal za nepotreben spor.

Finance: spremembe so lahko ogromne. Zadeve vam lahko pričnejo polzeti iz rok. Čas ni primeren za sklepanje poslov.

Mesečni horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

Nasplošno: dogodki so lahko nepredvidlji in se odvijajo zelo hitro. Sami ste lahko zmedeni. Najbolj boste uživali v samoti. Vzemite si čas zase in počitek. Napolnite si svoje baterije za nove dogodivščine, ki vas čakajo!

Ljubezen: začetek meseca je lahko obetaven. Našli boste svoj mir. Z ljubljeno osebo se lahko spori razrešijo in vzpostavita miren ter ljubeč odnos. Druga polovica meseca je lahko slabša. Znajdete se lahko v čustveni stiski. Morda boste oddaljeni od ljubljene osebe ali pa boste hrepeneli po ljubezni.

Zdravje: pazite na reproduktivne organe in srce ter krvni obtok. Večje so lahko možnosti za zanositev.

Služba: v službi lahko prihaja do sporov, zaradi katerih boste stalno pripravljeni na boj. Skušajte se sprostiti. Ponudijo se vam lahko nove priložnosti. Čaka vas lahko nova služba ali povišica.

Finance: čas je za nove projekte, ki vam lahko prinesejo večjo vsoto denarja. Morda je čas za razmislek o tujini. Prikažejo se vam lahko velike spremembe in novi začetki.

Mesečni horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

Nasplošno: čas bo, da zadeve vzamete v svoje roke in naredite tako kot je prav! Poslušajte svojo intuicijo. Za vas bo to karmičen mesec, zato pazite kaj počnete! Vrača se vam lahko dobro ali slabo, odvisno od vas samih. Zadeve se lahko obrnejo v vašo korist.

Ljubezen: v ljubezni lahko pride do težav. Spoznate lahko, da je v vašem odnosu tretja oseba. Postanete lahko čustveno nestabilni. Osebe okoli vas ne bodo vedele kako vam pristopiti, saj boste zelo hitro menjali razpoloženja. Konča se lahko dolgo obdobje in se prične novo.

Zdravje: pazite na duševno zdravje in krvni obtok ter hrbtenico. Lahko spoznate osebo, ki vam bo pomagala pri vaših težavah.

Služba: prva polovica meseca je lahko naporna. Na plano lahko pride vaša slaba stran. Skušajte jo obvladovati. Lahko spoznate, da ta služba ni za vas. Ne slepite se. Druga polovica meseca je lahko bolj srečna. Izpolne se vam lahko tudi želja.

Finance: obžalujete lahko določene zadeve. Čas ni primeren za sklepanje poslov. Prepustite se toku življenja.

Mesečni horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

Nasplošno: odpovedati se boste morali določenim zadevam ali osebam, ki vam mnogo pomenijo. Čeprav bo to dejanje težko, boste v prihodnosti ugotovili, da ste ravnali prav. Te stvari oziroma osebe vam škodujejo ali ne koristijo več. Ne mečite si polen pod nogami. Odpirte oči in sprejmite resnico.

Ljubezen: prihaja lahko do zaključkov. Nepričakovano se lahko končajo odnosi. Zapadete lahko v depresijo in postanete pesimistični. Skušajte ostati pozitivni in imejte glavo pokonci. Ne bodite preveč trmasti, saj lahko tako spregledate mnogo novih stvari.

Zdravje: pazite na reproduktivne organe in vrat. Čas je, da se spopadete z svojo slabo stranjo. Čas je ugoden tudi za odvajanje od slabih navad. Očistite se negativne energije.

Služba: spoznate lahko, da služba ni prava za vas. Zadeve se lahko pričnejo rušiti in vaša pričakovanja se izneverijo. Ne pričakujte veliko! Prepustite se toku življenja.

Finance: finance ne bodo prav dobro. Prihaja lahko do sporov in nesporazumov. Poiščite svojo pravico in ne pozabite tudi na pravicee ostalih!

Mesečni horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

Nasplošno: v vaše življenje lahko posije sonce. Stvari boste videli bolj jasno. Nahranite svojega notranjega otroka in z njim raziskujte neraziskano. Vzemite zadeve v svoje roke in naredite tako kot je prav! Pri tem poslušajte svojo intuicijo!

Ljubezen: občutite lahko obilje. Postanete lahko bolj čustveni. Želeli boste pomagati in zaščititi svoje ljubljene osebe. V ljubezni ste lahko zelo dobro nagrajeni, vaše želje se bodo izpolnile!

Zdravje: pazite na svojo držo, roke in reproduktivne organe. Škodljive stare vzorce pustite za seboj, ne koristijo vam več. Zaključite to dolgo obdboje in se podajte v novo.

Služba: na tem področju vas lahko čakajo razočaranja. Pojavi se lahko vaša slaba plat. Skušajte jo obvladovati. V tem mesecu boste imeli velike izzive na službenem področju. Zadeve morda ne bodo šle po vaših pričakovanjih. Določenim zadevam se boste morali odpovedati.

Finance: ne mečite si polen pod nogami! Odprite oči in spoznajte resnico!  Določene zadeve se bodo končale, kar bo prineslo nove upe!

Mesečni horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

Nasplošno: v prvi polovici meseca ste lahko bolj čustveni. Želeli boste zaščititi svoje ljubljene osebe. Večja možnost bo za zanositev. Druga polovica meseca bo ravno nasprotno. Vaše razpoloženje bo bojno. Občutek boste imeli, da vam vsi nasprotujejo.

Ljubezen: z nekom se lahko duhovno povežeta. Občutili boste, da vam je iskren prijatelj in ljubimec. Na to osebo se boste lahko zanesli in iskali od nje modre nasvete. Znajdete se lahko na razpotju, morda med dvema osebama ali pa ne boste vedeli kako dalje. Dobro poslušajte svoj notranji glas.

Zdravje: pazite na vaše duševno in mentalno zdravje. Poiščite pomoč pri kakšnem zdravilcu.

Služba: v prvi polovici meseca, so lahko zadeve mirne. Tudi sami lahko najdete pot do notranjega miru. Stvari se bodo normalizirale. V drugi polovici meseca lahko občutite stisko. Skušajte najti ponovno pot do miru.

Finance: težave se vam lahko nakupičijo. Stvari boste komaj obvladovali. Želeli boste izgledati mirno in brez težav. Poslušajte razum.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Mesečni horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

Nasplošno: zadeve boste komaj obvladovali. Želeli boste izgledati mirno in brez težav, vendar vam bo to šlo težko od rok. Stali boste pred veliko izbiro. Čeprav najboljše že imate pred seboj, boste še zmeraj iskali boljše. To dejanje je napačno!

Ljubezen: odreči se boste morali določeni osebi, ki z njo nimate zdravega odnosa. Morda se boste morali odreči določenim stvarem, da bi rešili vaš sedanji odnos. Ta dejanja bodo verjetno težka, vendar boste v prihodnosti opazili, da ste ravnali prav! Ljubzen vas lahko zelo razočara. Znajdete se lahko v ljubezenskem trikotniku. Skušajte ostati mirni in pozitivni.

Zdravje: poskrbite za svoje duševno in mentalno zdravje. Naredite kaj zase, privoščite si razvajanje ali kakšno malenkost. Če niste finančno zmožni, vam bodo bližnji pomagali pri tem!

Služba: pojavi se vam lahko možnost za delo v tujini. V službi stvari ne bodo šle tako, kot ste si jih predstavljali. Zadeve se bodo začele razpadati. Ostanete lahko tudi brez službe ali ugotovite, da ta služba ni primerna za vas.

Finance: finance bodo ostale v stabilnem stanju. Prepustite se toku življenja. Možni so nenadni uspehi.

Mesečni horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

Nasplošno: dobite lahko sporočilo iz tujine. Oglasi se vam lahko prijatelj ali kakšen sorodnik. Vabljeni ste lahko tudi v tujino. Vztrajate lahko v ponesrečeni zvezi ali pri kakšni zadevi. Če vidite, da ni napredka oziroma spremembme, odnehajte. Poiščite srečo drugje.

Ljubezen: neka oseba lahko vstopi v vaše življenje, ki vam ne bo želela dobro. Uniči lahko vaš odnos z ljubljeno osebo. Če ste pa samski vas lahko ovije okoli prsta. V drugi polovici meseca, se vam lahko ponudi ljubezenski odnos. Spoznate lahko novo osebo. Če ste v razmerju boste začeli znova.

Zdravje: pazite na svoje duševno zdravje. Ne ozirajte se na druge ljudi in opustite nadzor. Morda bi bilo dobro, če bi obiskali zdravnika.

Služba: znajdete se lahko pred razpotjem. Dobro premislite katero po boste obrali. Razmišljate lahko tudi o menjavi službe. Ne mečite si polen pod nogami! Poglejte resnici v oči.

Finance: dobite lahko nove ideje za dobiček. Odreči se boste morali določenim zadevam, za vašo srečo.

Mesečni horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

Nasplošno: presenetijo vas lahko težave, ki jih boste komaj obvladovali. Vaš miren in vesel videz bo izvenel. Stali boste pred odločitvami. Ne boste vedeli kaj izbrati. Ne veste pa, da najbolje že imate, vendar iščete še bolje. Morda je bolje, da se ustavite in sprejmete to najboljše, ki stoji pred vami.

Ljubezen: prikažejo se vam lahko nove možnosti, za katere se boste morali izkazati. Obžalujete lahko določene stvari, ki ste jih naredili. Ne obupajte, saj je še nekaj upanja, da pokažete, da zmorete bolje. Delajte veliko na sebi.

Zdravje: vaše zdravje bo povsem normalno. Odpravite se na nove dogodivščine in se razvredite. Vaše zdravje se lahko močno izboljša!

Služba: na tem področju lahko zavlada hladnost in strogost. Želeli boste imeti vse pod nadzorom. Morda potrebujete počitek in čas zase. Obrnite se na vašega dobrega prijatelja, ki vam je zmeraj pripravljen pomagati.

Finance: dokončajte nedokončane zadeve. Kar ste začeli dokončajte. Pridobili boste na moči.

Mesečni horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

Nasplošno: spoznate lahko novo osebo. Odpravili se boste novim dogodivščinam na proti. Ta mesec ste lahko bolj energični in pozitivno naravnani. Iskali boste svojo pravico in pravice drugih. Oseba, ki jo lahko spoznate, vam lahko pri tem odlično pomaga.

Ljubezen: spoznate lahko osebo, ki bo prava za vas. Če ste že v razmerju, lahko ugotovite, da je oseba to kar ste iskali. V tem mesecu so možne snubitve in poroke. Izpolnijo se vam lahko srčne želje. Čaka vas velika sreča v ljubezni!

Zdravje: morda bi bil čas, da poskrbite za svoje zdravje. Poskrbite za svojo hrbtenico, noge in čustveno zdravje. Ostati morate pozitivni!

Služba: dogodki so lahko nepredvidljivi in zadeve se lahko hitro menjajo. Ponudijo se vam lahko nove priložnosti za katere se boste morali izkazati.

Finance: določene zadeve se bodo zaključile in s tem prihajajo tudi nove. Proti koncu mesece lahko imate večjo srečo pri igrah na srečo.

Mesečni horoskop Vodnar

21.01. – 19.02

tedenski horoskop vodnar

Nasplošno: počutite se lahko poražene. Izgubite lahko neko bitko. Pri zadevah, ki ne vodijo nikamor, raje obrnite hrbet in pojdite dalje. Svet se vam lahko obrne na glavo. Zadeve boste videli še iz druge perspektive.

Ljubezen: situacija se bo ustavila. Vaše želje se ne bodo takoj uresničile. Potrebno je še nekaj časa. Ne hitite. Nekje v drugi polovici meseca, se bodo pričele dogajati stvari, ki ste si jih želeli. Počutili se boste srečne in izpolnjene.

Zdravje: čas je, da poskrbite za svoje duševno in mentalno zdravje. Poskrbite tudi za vašo hrbtenico, kožo in noge. Morda na pomoč kličejo tudi ledvice in mehur. Poskrbite za svoje zdravje!!

Služba: če delate v tujini, boste večino časa preživeli od doma. Doživite lahko velike uspehe. Ugotovili boste, da ste na pravi poti.

Finance: poslušajte svoj notranji glas kaj vam pravi. Ne zanemarjajte ga! Doživite lahko obilje.

Mesečni horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

Nasplošno: našli boste pravo pot, ki vas bo vodila do notranjega miru. Počutili se boste mirno in polne energije. Pojavijo se vam lahko nove priložnosti. Bodite pozorni na znake.

Ljubezen: značnete lahko znova. Odprli boste novo knjigo in začeli znova. Podali se boste novim dogodivščinam na proti. Druga polovica meseca bo težja. Pričnete se lahko slepiti. Odprite oči in poglejte resnici v oči.

Zdravje: pazite na držo in roke. Če imate težave se posvetujte z zdravnikom.

Služba: v službi lahko gre veliko bolje. Če ste brezposelni lahko v tem mesecu najdete primerno službo zase. Dobite lahko bolj terensko službo.

Finance: finance se lahko stabilizirajo. Iskali boste svojo pravico.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan