Mesečni horoskop – Oktober

Spodaj je napisan mesečni horoskop za mesec oktober. Preberite si svojega.

Mesečni horoskop Oven

( 21.03. – 19.04. )

tedenski horoskop 3.9.2018 - 9.9.2018

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: bremena vam bodo delala težave, saj ne boste vedeli ali hodite po pravi poti ali ne. Poslušajte svojo intuicijo. Bojevali se boste med umom in srcem. Dobro uporabite vaš um. Postanete lahko tudi bolj zaščitniški do ljubljenih oseb. Odnosi z očetom, dedkom se lahko izboljšajo.

Ljubezen: prepustili se boste toku življenja. Ne boste se preveč ozirali na težave. Hoteli si boste vizualizirati svojo popolno ljubezensko življenje, kar je prav, vendar ne pretiravajte z fantazijo. Kar hitro lahko za vami pridejo problemi. Želeli boste ostati mirni, ne glede na velikost vaših težav. Ne slepite se!

Zdravje: poskrbite za svoje duševno zdravje. Razčistite svoje težave. Razmišljajte bolj pozitivno, privoščite si počitek ali zabavo.

Mesečni horoskop Bik

21.4. – 21.5

tedenski horoskop bik

01.10.2018 – 31.10.2018

Naspološno: pomagali boste ljudem, ki imajo manj od vas ali potrebujejo duševno pomoč, vendar pazite, da ne boste izkoriščeni. Dobite lahko nove ideje, ki jih dobro uporabite. Pojavi se lahko oseba, ki vam bo pomagala pri določenih zadevah.

Ljubezen: spoznate lahko novo osebo, ki bo prava za vas. Če ste v razmerju, lahko ugotovite, da je oseba zraven vas tista ta prava. Možne so snubitve in poroke. Postavite se lahko pred veliko izbiro. Najboljše boste imeli pred nosom, vendar boste preveč zaslepljeni z drugimi stvarmi/osebami.

Zdravje: poskrbite za svoje duševno zdravje, roke in vrat. Skušajte biti bolj pozitivni, privoščite si razvajanje. Odvijte črnino iz sebe in se ovijte v belino.

Služba: ugotovite lahko, da je bolje, če določene zadeve pustite za sabo, četudi je zelo težko. Čez čas boste ugotovili, da je bilo prav, da ste ravnali tako. Vzemite vajeti v svoje roke in počnite to, kar si želite. Poslušajte svojo intuicijo.

Finance: nabralo se vam bo veliko bremena, ne boste vedeli več kako naprej. Premikali se boste v neznano. Izgubite lahko določene bitke.

Mesečni horoskop Dvojčka

21.5. – 21.6.

tedenski horoskop dvojcka

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: prebujali boste spomine iz otroštva oz. preteklosti. V življenje se vam lahko vrne stari prijatelj ali ljubezen. Končajo se lahko določene zadeve ali odnosi. To lahko povzroči depresijo in črnoglednost. Ostanite kar se da optimistični.

Ljubezen: vztrajate lahko v ponesrečenem odnosu. Če vidite, da ni spremembe, opustite in poiščite srečo drugje. Prikažejo se vam lahko nove priložnosti.

Zdravje: privoščite si počitek ali razvajanje. Vaše zdravje bo normalno, vzemite si le malce časa zase.

Služba: zadeve se lahko obrnejo vam v korist. Počnite dobro in dobro se vam bo vrnilo. Določeni načrti lahko zastanejo na mrtvi točki.

Finance: postanete lahko zelo strogi in preračunljivi. Ne bodite skopušni.

Mesečni horoskop Rak

22.6. – 23.7.

tedenski horoskop - rak

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: preveč boste trmasti in ne boste videli novih priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Ne zrite v tla, poglejte okoli sebe. Nabere se vam lahko veliko bremena. Zaradi tega ne boste videli jasno poti. Poslušajte svoj notranji glas.

Ljubezen: v tem mesecu se lahko pojavijo neke osebe, ki vas bodo naučile določene lekcije. Poslušajte svojo intuicijo pri določenih trenutkih. Želeli boste imeti vse pod nadzorom in postali boste bolj čustveno hladnter strogi.

Zdravje: zdravje se vam lahko obrne na bolje. Težave iz preteklosti lahko popolnoma izginejo. Uredite zadeve doma, saj lahko pripomore k vašemu duševnemu zdravju.

Služba: določena želja se vam lahko uresniči. Neke zadeve bo potrebno pustiti za seboj. Čez čas boste ugotovili, da ste naredili prav.

Finance: na področju financ vas čaka težja pot, ki jo boste morali prehoditi sami. Ostali boste na razpotju. Poslušajte svojo intuicijo.

Mesečni horoskop Lev

24.7. – 23.8.

tedenski horoskop lev

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: imeli boste karmičen mesec. Vrne se vam lahko dobro ali slabo, odvisno od vas.Hoteli boste imet vse pod nadzorom. Postali boste čustveno hladni in strogi. Raje si privoščite počitek in razmišljajte bolj pozitivno.

Ljubezen: v ljubezni se naučite biti potrpežljivi. S tem boste pridobilli na moči. Postanete lahko pravi srečnež. Izpolnijo se vam lahko določene želje. Ljubezni se boste predali z celotnostjo in vso zaupnostjo. Intimno življenje bo ta mesec bolj pestro.

Zdravje: poskrbite za svoje duševno zdravje. Pazite tudi na svojo držo in roke. Ne hitite preveč v svojem življenju, saj lahko povzroči določene duševne bolezni. Privoščite si počitek.

Služba: izpolnijo se vam lahko določene želje. Dokončajte nedokončano. Ne začenjajte nove stvari, če starih niste zaključili.

Finance: dobrota se vam lahko prične vračati, zato pričnite dobro dajati! Le pazite, da ne boste izkoriščeni. Posli vam lahko pričnejo ”cveteti”. Le še malo truda vložite in lahko pričakujete večje prihodke.

Mesečni horoskop Devica

24.8. – 23.9.

tedenski horoskop devica

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: zadeve bodo se premaknile naprej same od sebe, za to ne silite preveč. Doživite lahko obilje. Določene zadeve se bodo umirile. Najdete lahko svoj mir.

Ljubezen: okrevali boste po težkih preizkušnjah. Okrevanje bo precej hitro. Vrnili se boste v svet čustvovanja. Postali boste bolj materinski in zaščitniški. Mesec bo odličen za načrtovanje družine.

Zdravje: pazite na noge, predvsem gležnje. Odveč ne bi bila skrb tudi za mehur in ledvice. Izpolni se vam lahko neka želja glede zdravja.

Služba: pričaka vas lahko nekaj napetosti. Sami boste stali na bojni nogi in čakali na spopad. Raje se sprostite. Spoznate lahko slabo plat svoje službe ali neke osebe v službi. Če pa ste vi tisti, ki nosite slabo plat, jo razčistite.

Finance: doživite lahko neko srečo na področju financ, ki ne bo trajala precej dolgo. Znajdete se lahko v stiski. Če menite, da je stiska prevelika, poiščite pomoč.

Tudi vaš oglas je lahko tukaj

Mesečni horoskop Tehtnica

24.9. – 23.10.

tedenski horoskop - tehtnica

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: v novem mesecu vas čakajo nove pustolovščine, na katere se boste odpravili. Spoznate lahko novo osebo, ki vas bo popeljala na te pustolovščine. Dokončajte nedokončano. Dokončajte stare stvari, šele potem odpirajte novo.

Ljubezen: v ljubezni se lahko počutite brezupno in depresivno. Ogrnili se boste v črnino in v samoti čakali, da vas nekdo reši. Vendar se boste morali sami rešiti. Mislite bolj pozitivno. Izogibajte se konfliktom, saj se ne bi dobro končali.

Zdravje: pazite na roke. Vaše zdravje bo povsem normalno. Mogoče bi bilo dobro, da bi se naučili biti bolj potrpežljivi, saj bi na takšen način dobili duševno moč.

Služba: v službi lahko postane nepredviljivo. Dogodki se lahko začnejo odvijati zelo hitro. Sami boste neučakani in zmedeni. Vendar ne bo celoten mesec takšen. Stvari se bodo s časom umirile.

Finance: preveč zrete pred sebe. Ne vidite novih priložnosti, ki se vam ponujajo za večji prihodek. Ne bodite tako trmasti in vase zaverovani. Poslušajte svoj notranji glas.

Mesečni horoskop Škorpijon

22.10. – 21.11.

tedenski horoskop - skorpijon

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: glede vaših odločitev, se raje posvetite z primerno osebo, saj lahko pride do obžalovanj. Poslov ne sklepajte prehitro. Nabralo se vam bo nekaj težav, a jih boste hoteli skriti. Če menite, da je preveč za vas, poiščite pomoč ali nasvet.

Ljubezen: prihajalo bo do zaključkov. Zaključi se lahko določeno obdobje ali mirno končate odnos z neko osebo. Obdobje, ki prihaja bo zelo nepredvidljivo in se bo zelo hitro odvijalo. Sami boste zmedeni in želeli, da se čim prej konča to obdobje.

Zdravje: poskrbite za svoje kosti in duševno zdravje. Potrebujete čas zase, zato si ga vzemite. Preveč hitro življenje in stres lahko zelo vpliva na naše zdravje. Zato si privoščite počitek.

Služba: v službi lahko imate precej težav. Zgubite lahko v neki bitki. Počutili se boste poraženo. Dobili boste občutek krivde ali pa boste za nečim močno obžalovali. Ne pokrivajte se v črnino, dvignite glavo, saj je še upanja!

Finance: če ste v finančni stiski, vam lahko pomaga stari prijatelj. Prepustili se boste toku življenja. Imeli boste večjo domišljijo, uporabite jo pravilno.

Mesečni horoskop Strelec

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop - strelec

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: imeli boste karmičen mesec, zato pazite kaj delate. Vrne se vam lahko dobro ali slabo, odvisno od vas. Večino časa boste stali na bojni nogi in čakali na boj. Hoteli boste, da se zadeve čim hitreje odvijajo. Raje se sprostite in dajte času čas.

Ljubezen: v ljubezni bodite pravični. Dobro pretehtajte določene zadeve in premislite preden obsodite oz. se odločite. Čaka vas lahko uspeh. Najdete lahko pravilno pot, ki vas bo vodila do cilja.

Zdravje: poskrbite za svoje mišice in glavo. Ne bodite preveč trmasti, mogoče vam nekdo dobro želi glede vašega zdravja.

Služba: določene zadeve lahko obstanejo na mrtvi točki ali pa se bodo zelo počasi premikale. Bodite potrpežljivi. Če se oklepate službe, ki vam ni všeč, ne počnite tega, poiščite si raje službo drugje.

Finance: želeli boste obrniti nov list na vašem finančnem področju. Za začetek vam bo kazalo dobro, vendar se bo kar hitro vse končalo.

Mesečni horoskop Kozorog

22.12. – 20.1.

tedenski horoskop - kozorog

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: postali boste bolj materinski in zaščitniški. Žareli boste od ljubezni in veselja. Napolnili se boste z novo energijo, ki bo polna pozitvnosti. Poskrbite za svojega notranjega otroka in se trudite, da ostane tako! Mesec je odličen za načrtovanje družine.

Ljubezen: samski boste uživali svoje samsko življenje. Nič vam ne bo manjkalo, saj boste svojo pozornost namenili drugam. Tisti, ki ste v zvezi, privoščite si čas zase in načrtujte ter ustvarjate to kar vas veseli.

Zdravje: poskrbite za svoje duševno zdravje, noge in imunski sistem. Morda potrebujete več časa z svojimi prijatelji in ljubljenimi osebami, da napolnete svoje ”baterije”. Ob hladnejših dneh si privoščite več vitaminov in mineralov, da bo vaš imunski sistem visok.

Služba: ponudijo se vam lahko nove priložnosti. Bodite pozorni na njih in jih zagrabite. Izpolni se vam lahko neka želja glede vaše službe.

Finance: lahko si povečate vaš prihodek, če boste odprli svoje oči in dobro poslušali. Imate praktično vse, da lahko uspete! Na pomoč vam lahko priskoči tudi neka oseba.

Mesečni horoskop Vodnar

23.11. – 21.12.

tedenski horoskop vodnar

 

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: imeli boste karmičen mesec, zato pazite kaj delate. Vrne se vam lahko dobro ali slabo, odvisno od vas. Večino časa boste stali na bojni nogi in čakali na boj. Hoteli boste, da se zadeve čim hitreje odvijajo. Raje se sprostite in dajte času čas.

Ljubezen: v ljubezni bodite pravični. Dobro pretehtajte določene zadeve in premislite preden obsodite oz. se odločite. Čaka vas lahko uspeh. Najdete lahko pravilno pot, ki vas bo vodila do cilja.

Zdravje: poskrbite za svoje mišice in glavo. Ne bodite preveč trmasti, mogoče vam nekdo dobro želi glede vašega zdravja.

Služba: določene zadeve lahko obstanejo na mrtvi točki ali pa se bodo zelo počasi premikale. Bodite potrpežljivi. Če se oklepate službe, ki vam ni všeč, ne počnite tega, poiščite si raje službo drugje.

Finance: želeli boste obrniti nov list na vašem finančnem področju. Za začetek vam bo kazalo dobro, vendar se bo kar hitro vse končalo.

Mesečni horoskop Ribi

20.02. – 20.03.

tedenski horoskop ribi

01.10.2018 – 31.10.2018

Nasplošno: nabralo se vam bo veliko bremena. Le s težavo boste vedeli ali se gibljete po pravi poti ali ne. Poslušajte svojo intuicijo. Poiščite pomoč. Nekdo vam jo lahko tudi nudi, sprejmite jo, saj vam lahko poda moder nasvet.

Ljubezen: pri ljubezni poslušajte svoj notrajni glas kaj vam pravi. Zaključi se lahko neko obdobje ali pa boste razumno končali odnos.

Zdravje: popazite na svoje kosti, predvsem na območju rok. Poskrbite tudi za svoje duševno zdravje. Privoščite si sprostitev.

Služba: odvežite si oči in spreglejte. V skužbi vas lahko čaka velika sreča, le odpreti morate oči in prenehati misliti negativno.

Finance: na finančnem področju lahko uspete. Ponudila se vam bo velika priložnost, katero boste morali zgrabiti.

Pusti odgovor

Vaš Email ne bo prikazan