Spodaj boste našli nov mesečni horoskop za mesec:

Marec

Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ovnu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Oven

OVEN

21.03-20.04

Pričakujte večje spremembe!

Prva polovica meseca bo prijetna in prinesla vam bo tudi nove izzive. Si želite zaživeti tako, kot ste si vedno želeli? Narediti to, kar si želite? Sedaj bo za to odličen čas in tudi skrajni, da to naredite! Prisluhnite svojemu notranjemu vodstvu, odženite strah in dovolite, da vas vodi vaš glas po poti, ki je namenjena za vas. Morali se boste ustaviti, sprostiti in pomiriti um, da bi lahko slišali, kaj govori vaš notranji glas. Zato poiščite notranji mir in odkrijte, kaj vam govori vaš notranji glas. Imeli boste prav vse, kar potrebujete, da uresničite svoje želje. Odvisno bo le od vas, koliko si to resnično želite? Druga polovica meseca bo malce bolj napeta. Sedaj bo veliko odvisno od vas. Če boste delali dobro in oddajali pozitivne misli, boste tudi to prejeli nazaj. Če pa boste razmišljali negativno in iskali le slabosti, potem pričakujte najslabše. Spremenite svoje misli, pričnite razmišljati pozitivno in spoznali boste, da se vaš svet spreminja na bolje. Morali boste narediti večje spremembe v svojem življenju, če boste želeli, da se vaše želje pričnejo izpolnjevati. Naredite prostor za novosti v vašem življenju. V tem mesecu lahko veliko uspete, če boste le delali na svojih željah in sanjah. Ne prepustite se takšnemu življenju kot ga živite sedaj, če ga lahko spremenite z nekaj truda.

Srečni dnevi za ovna:

5., 11., 16. in 22.

Barve meseca za nebesno znamenje oven:

Indigo, temno rumena, roza in turkizna.

Kristal, ki bo ovnu pomagal skozi mesec:

Ametist, turkiz, črni obsidian in azurit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, mira in limona.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

BIK

21.04-20.05

Previdno se odločajte.

Za vas je lahko mesec precej izzivalen, zato bodite pripravljeni sprejemati večje odločitve, prav tako tudi manjše. A ne glede na to, koliko bo odločitev majhna ali za vas nepomembna, premislite, preden se odločite. Hitro bi lahko spoznali, da vas je prav tista majhna, nepomembna odločitev pripeljala na napačno pot. Pri večjih odločitvah, če menite, da potrebujete pogovor, vsekakor najdite primerno osebo, katera vas bo razumela in je seveda zaupate. Prisluhnite, kaj vam imajo za povedati osebe, ki jim zaupate. Nato odtehtajte, kaj dobro za vas in kaj ni primerno. Za svoje načrte in želje boste potrebovali veliko energije, za to boste to tudi pridobili. Pomembno je, da jo izkoristite pravilno. Ta energija vam bo pomagala, da to kar ste se odločili, tudi izpolnite. V drugi polovici meseca lahko občutite močno željo po samoti. Te želje nikar ne prezrite. To bo idealen čas, da se posvetite samim sebi, se poglobite vase in počnete to, kar si želite. To obdobje bo tudi dobro, da pričnete z meditacijo in najdete odgovore v sebi. Vedite, da vse odgovore, ki jih iščete navadno tičijo v nas samih. V svoje življenje spustite duhovnost, naj vam pokaže, kako lahko zaživite lažje in se pripravite na tisto, kar prihaja.

Srečni dnevi za bika:

4., 9., 19. in 27.

Barve meseca za nebesno znamenje bik:

Temno modra, ognjeno rdeča, vijolična in zelena.

Kristal, ki bo pomagal biku skozi mesec:

Rdeči jaspis, akvamarin, hematit in puščavska roža.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, bosvelija in meta.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

DVOJČKA

21.05-21.06

Pazite na svoja dejanja.

Prva polovica meseca bo več kot dobra, zato to obdobje izkoristite za rast, izpolnjevanje želja in delo na sebi. Najbolj pomembno bo, da prisluhnete svoji intuiciji, saj bo ta zelo bolj intenzivna. Če boste dali v kombinacijo energijo, katero boste občutili in intuicijo, boste lahko dosegli veliko. Osredotočite se na tiste stvari, ki so v vašem življenju pomembne in jih želite izpolniti oziroma narediti. Sedaj bo čas za to. V vašem življenju pa se lahko pričnejo pojavljati tudi nove osebe, katere vam lahko razsvetlijo pot ali pa vam le dodajo dodatno energijo. Če iščete avanture, bodo sedaj “na razpolago”. V drugi polovici meseca lahko pričakujete manjše težave, katere ne bodo trajale dolgo, če jih boste takoj pričeli razreševati. Občutek lahko dobite, da niste na pravi poti, da ste nekaj naredili narobe. Otresite se slabih občutkov in poglejte skozi realne oči. Spoznajte, kaj vas resnično bremeni in kje tiči težava. Ko boste pogledali jasneje, boste spoznali, da je vsaka težava razrešljiva. Konec meseca se vam lahko nasmehne sreča v ljubezni, tako samskim, kot tudi tistim, ki so že v razmerju. Le odprite se ljubezni in dovolite, da vas objame. Skozi meseca bo dobro, da ste previdni na svoja dejanja in misli. Oddajajte in delajte le tisto, kar si želite, da se vam povrne!

Srečni dnevi za dvojčka:

2., 8., 14. in 21.

Barve meseca za nebesno znamenje dvojčka:

Sinje modra, smaragdno zelena, rdeča in oranžna.

Kristal, ki bo pomagal dvojčku skozi mesec:

Pokrajinski jaspis, roževec, čaroit in selenit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, San Miguel in vanilja.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo raku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Rak

RAK

22.06-23.07

Uporabite svojo moč.

Čas bo, da v svojem življenju naredite red in najdete tisto pravo pot, ki vas bo popeljala k vašim sanjam. Vse dokler boste stali na enem mestu in čakali na pravi trenutek, boste čakali še dolgo, saj pravi trenutek morate narediti vi! Zaupajte vase in najprej pričnite se odrekati starih vzorcev, vse kar vas zadržuje nazaj. Kar se je zgodilo v preteklosti, pustite v preteklosti, ne živite tam. Dovolite, da v vaše življenje vstopi svetloba. Čas je, da se osredotočite na to, kar je pred vami! Ko se boste pričeli odrekati vsega, kar vas drži nazaj in vsega, kar na vas slabo deluje, boste hitro pričeli opažati, da se v vašem življenju pojavljajo nove priložnosti. Vaša obzorja se bodo razsvetlila in takrat bo odličen čas, da sprejmete nove priložnosti ter pričnete s delom na sebi. Uporabite svojo moč, ki se skriva v vam in naredite prve korake k svoji sreči! Ne zatirajte svojih talentov, svojih sposobnosti. Dovolite jim, da pridejo na plano. V tem mesecu lahko dobite tudi sporočilo iz tujine ali pa se odpravite v tujino, poslovno ali počitniško.

Srečni dnevi za raka:

3., 17., 21. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje rak:

Roza, vijolična, rjava in bela.

Kristal, ki bo pomagal raku skozi mesec:

Kamena strela, karneol, dimni kvarc in hrizokola.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Črni žajbelj, kopal in evkaliptus.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Lev

LEV

24.07-23.08

Odprite svoje oči!

Čutite strah? Ne veste ali ste na pravi poti, ali vam bo uspelo to kar počnete? Čas je, da daste odvezo s svojih oči in pogledate svet okoli sebe. Odženite strah in odvečne skrbi, saj sedaj tega ne boste potrebovali. Glejte skozi realne oči in dodajte optimizem. Verjemite, da vam bo uspelo vse, kar ste si zadali in da boste kmalu zasijali v svoji polni luči. Vaše želje se bodo pričele uresničevati in vaša duša bo zasijala v svoji popolnosti. Izrazite se! Prihaja vaš čas, prihaja sreča, radost in vse, kar ste si zaželeli! Očistite se le negativnih misli, energij in vsega slabega. Naredite prostor za srečo! V drugi polovici meseca lahko dobite občutek, da so se zadeve ustavile, vendar ne skrbite. Vse se odvija v pravilni hitrosti in v pravi smeri. Bodite potrpežljivi! Kadar se nekatere zadeve “ustavijo”, se premikajo počasneje, se osredotočite na druga področja v svojem življenju. Konec meseca bo odlično, da se osredotočite na svoje ljubezensko življenje. Kaj potrebujete, kaj si želite? Imeli boste priložnost, da pritegnete v svoje življenje svojo sorodno dušo! A, če se boste zapirali ljubezni, boste to le težko dosegli. Tisti, ki pa ste že v razmerju, boste spoznali, da imate ob sebi sorodno dušo in da je ta oseba popolna za vas. Pričnete lahko razmišljati tudi o naslednji korakih.

Srečni dnevi za leva:

7., 14., 20. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje lev:

Zlata, temno modra, rožnata in siva.

Kristal, ki bo pomagal levu skozi mesec:

Tigrovo oko, ametrin, zlati topaz in snežni obsidian.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, priklic obilja in pačuli.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

DEVICA

24.08-23-09

Pripravite se na dogodivščine.

Prva polovica meseca bo prijetna. Prikažejo se lahko manjše težave, a, če jih boste vedeli odpraviti, vas ne bodo predolgo motile. Izogibajte se le konfliktom in preveč stresnim dogodkom, tako boste ohranili dlje mir. V tem mesecu lahko razrešite težave na področju financ in službe. Če iščete službo jo lahko v tem mesecu prav zagotovo najdete. Tisti, ki pa že imate službo, lahko najdete boljšo zamenjavo ali pa napredujete. Čas pa bo tudi, da namenite čas družini. Vzemite si dan, v katerem boste s svojo družino in s svojimi najljubšimi. Pokažite, da ste hvaležni, ker jih imate v svojem življenju. V drugi polovici meseca lahko občutite še večji mir in zadovoljstvo. Vse bo potekalo tako kot mora, zato se boste lahko sprostili in uživali ob pogledu na vaše uspehe. Vaša intuicija pa bolj izrazitejša, zato ji prisluhnite in ji dovolite, da vas vodi. V vaše življenje bo vstopila stabilnost, moč in energija. Pripravljeni boste na nove dogodivščine, zato se nanje pripravite. V vaše življenje pa se lahko vrne tudi določena oseba ali nekdo, na katerega čakate.

Srečni dnevi za devico:

1., 14., 19. in 28.

Barve meseca za nebesno znamenje devica:

Pastelno zelena, rdeča, rjava in rumena.

Kristal, ki bo devici pomagal skozi mesec:

Smaragd, rdeči jaspis, indijski ahat in akvamarin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, benzoin in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

TEHTNICA

24.09-23.10

Naberite si energije.

V tem mesecu bo pomembno, da si vzamete nekaj časa zase in si privoščite to, kar si boste poželeli. Imejte se radi, cenite se in se spoštujte. Ko si boste posvetili čas, boste spoznali, da imate vse več energije in poleg tega boste določene situacije videli jasneje. Včasih je dobro se odmakniti se od vsega, da bi videli jasneje celotno sliko. Ko boste občutili, da ste polni energije, takrat bo čas, da pričnete delati na svojih željah. Če ste to že začeli, potem to nadaljujte. Trudite se, saj boste na koncu dobro obdarjeni. Pripravljeni boste za nove dogodivščine, zato bo čas tudi za novosti. Kje si želite sprememb? Kaj bi želeli, da se izboljša? Pričnite delati na tem, da boste izboljšali situacijo, položaj in da boste naredili odločilen korak k svojim sanjam. Največjo srečo boste imeli v ljubezni. Zato, če imate težave na tem področju, bo sedaj odličen čas, da jih pričnete reševati. Odpravite vse, kar vas zadržuje nazaj, kaj vas ovira na vaši poti do sreče. Imate priložnost spoznati osebo, ki je namenjena le vam, a morali boste najprej narediti določene spremembe pri sebi ali v vašem življenju, da bi ta oseba prišla v vaše življenje. Tisti, ki pa ste že v razmerju, boste občutili srečo, radost in zadovoljstvo. Izkažite svoja čustva, povejte koliko vam draga oseba pomeni. Dovolite si biti srečni, ljubite in bodite ljubljeni.

Srečni dnevi za tehtnico:

2., 8., 16. in 23.

Barve meseca za nebesno znamenje tehtnica:

Ognjeno rdeča, zlata, pastelno vijolična in zelena.

Kristal, ki bo tehtnici pomagal skozi mesec:

Roza ahat, mahagoni obsidian, hovlit in opalit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, kamasutra in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Škorpijon

ŠKORPIJON

24.10-21.11.

Občutite lahko napetost.

Skozi mesec lahko občutite napetost, a, če se boste vedeli sprostiti in razmišljati pozitivno, bo ta napetost hitro minila. Vedite, da je vse v najlepšem redu in da se vse odvija tako, kot se mora. Zaupajte si, da imate moč, da premagate vse, kar vam pride na pot in da boste ne glede na vse ovire prišli do svojega želenega cilja. Odženite vse strahove in prisluhnite svoji intuiciji ter ji dovolite, da vas vodi. In vedite, da le vi veste, kaj je najbolje za vas. Ta mesec pa bo odličen tudi, da se posvetite sebi v popolnosti. Meditirajte, sproščajte se, naučite se kaj novega… Nič ni narobe, če si boste kdaj vzeli kakšen dan ali dva zase. Tako boste lahko našli odgovore na svoja vprašanja, pričeli celiti svoje rane in se naučili tudi kaj novega. Čas pa bo tudi za osebno in duhovno rast. Razširite svoja obzorja, dovolite, da bo vaša pot lažja in bolj razsvetljena. Proti koncu meseca lahko občutite vznemirjenost, notranji nemir. Takrat bo dobro, da se odmaknete od preveč stresnih situacij. Dogodki so lahko nepredvidljivi in bi se lahko veliko hitreje zmotili ter naredili napako. Počakajte, da to obdobje mine.

Srečni dnevi za škorpijona:

7., 12., 16. in 21.

Barve meseca za nebesno znamenje škorpijon:

Zelena, turkizna, indigo in črna.

Kristal, ki bo škorpijonu pomagal skozi mesec:

Aventurin, kamena strela, celestit in oniks.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, sandalovina in jasmin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

STRELEC

22.11-21.12

Bodite previdni na okolico.

Prva polovica meseca bo zelo prijetna. Pridobili boste potrebno energijo, da zaključite in dokončate nekatere projekte, zadeve. Pri tem pa vsekakor prisluhnite svoji intuiciji in dovolite, da vas vodi. Če boste imeli pri nečem dvome, se le ozrite vase in našli boste pravi odgovor oziroma rešitev. Ne ozirajte se na druge, kaj govorijo, če v sebi čutite, da je prav in pri tem nimate slabega občutka. Zgrabite vajeti svojega življenja v svoje roke in naredite tako, kot je prav. Ne pozabite pa na svojo družino. Zahvalite se jim za vse, kar so storili za vas in izkažite svoja čustva. V vaše življenje lahko vstopi sreča, če boste to le dovolili in ji odprli vrata. Vse dokler boste razmišljali negativno in budili neprijetne občutke, boste imeli okoli sebe slabe energije. Takoj, ko boste spremenili svoje mišljenje in pričakovanja, boste spoznali, da se tudi svet okoli vas spreminja. Ne bodite trmasti in ne bodite preveč zaverovani vase, saj boste tako spregledali veliko priložnosti. Vaša čustva so lahko skozi mesec nestabilna, zato boste vse te izzive težko opravljali. Nič ni narobe, če si za neko zadevo vzamete malce več časa, vse dokler jo delate prav. Če boste skušali uravnati svoja čustva, jih lahko do konca meseca uravnate in vas doleti tudi nepričakovana sreča. Sreča bo temeljila v ljubezni, tako samskim, kot tistim, ki so v razmerju.

Srečni dnevi za strelca:

2., 9., 13. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje strelec:

Temno rdeča, zlata, turkizna in bela.

Kristal, ki bo strelcu pomagal skozi mesec:

Beli žad, tigrovo oko, fluorit in hematit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Črni žajbelj, frangipani in amiris.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo kozorogu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Kozorog

KOZOROG

22.12-20.01

V vaše življenje vstopa ljubezen in zadovoljstvo.

Mesec bo za vas poln novih izzivov, lepih trenutkov in prišli boste do večjega spoznanja. Če si želite sprememb v svojem življenju, bo sedaj odličen čas, da to tudi storite. Imeli boste vse kar potrebujete za odločilen korak, le vi se morate odločiti, da naredite potreben korak. Morda boste imeli strahove ali dvome. Najbolje je, da prisluhnete svoji intuiciji, saj vam bo ona povedala, kaj je najbolje storiti ali se odločiti. Odženite strah in razblinite dvome. Če boste potrebovali pogovor, ne oklevajte, poiščite primerno osebo in ji povejte svoje težave. Tako boste lažje sprejeli nekatere odločitve. Pridete pa lahko tudi do spoznanja, da ste si ves čas zatiskali oči. Sedaj bo čas, da pogledate skozi oči resnice in se soočite s svojimi strahovi. V drugi polovici meseca bo v vaše življenje vstopilo zadovoljstvo, sreča in ljubezen. Končno boste lahko gledali, kako vaši sadovi rastejo, ob pogledu se boste počutili ponosno in zadovoljno. Namenite pa tudi več časa družini in svojim ljubljenim osebam. Izkažite jim svoja čustva in hvaležnost, ker so v vašem življenju. Tisti, ki ste v ljubezenskem razmerju, lahko pričakujete večje spremembe. Pustite se presenetiti! Spremembe bodo pozitivne in vas bodo pustile brez besed.

Srečni dnevi za kozoroga:

5., 13., 20. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje kozorog:

Vijolična, temno modra, bež in zlata.

Kristal, ki bo kozorogu pomagal skozi mesec:

Ametist, garnet, roza turmalin in zoist.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, mira in bergamotka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

VODNAR

21.01-19.02

Osredotočite se na svoje delo.

Ta mesec bo najbolje, da ga izkoristite za delo na sebi in posel, saj vam ostale stvari ne bodo toliko naklonjene. Pomislite, kaj si v življenju najbolj želite, kaj bi morali spremeniti, da bi to pritegnili? Delajte na sebi, spremenite se za tisto, kar si resnično želite. Pot bo vsekakor težavna, a vredna. Če boste optimistično naravnani, boste kar hitro videli že prve sadove vašega truda. Čas bo tudi, da si preberete kakšno knjigo ali pogledate film o osebni rasti. Dovolite si razširiti svoja obzorja, da boste jasneje videli in spoznali, če ste na pravi poti. Ta mesec ni namenjen, da delate na ljubezenskem področju, zato bi se lahko tukaj močno “opekli”. Če imate srčne bolečine, potem jih skušajte ozdraviti, ne iščite osebo, ki bi vam pomagala to narediti, saj boste le še bolj razočarani. Vse dokler ne boste zacelili svojih ran, boste težko v svoje življenje pritegnili tisto pravo osebo, zato ne bodite zaletavi in najprej delajte na sebi. Ko boste v popolnosti pripravljeni na ljubezen, boste to občutili. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa bo to obdobje malce bolj težavno. A ne skrbite, če je vajina vez dovolj močna bo obstala. V nasprotnem primeru, vedite, da ta oseba ni bila namenjena vam. Vzemite življenje v svoje roke in ga naredite tako, kot si že od nekdaj želite.

Srečni dnevi za vodnarja:

2., 9., 24. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje vodnar:

Zelena, črna, indigo in siva.

Kristal, ki bo vodnarju pomagal skozi mesec:

Unakit, tigrovo oko, lava kamen in labradorit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, mira in limona.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ribam pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Ribi

RIBI

20.02-20.03

Odženite dvome!

Sedaj ni čas za dvome in strahove! Odločite se, kaj si želite, kaj bi radi pritegnili v svoje življenje. Pričnite manifestirati. Vaše življenje se bo obrnilo v pravo smer, če boste le vi obrnjeni tako. Bolj, ko boste skrbeli in bili v dvomih, več tega boste pritegnili v svoje življenje. Vedite, da se vse odvija tako kot se mora in da boste kmalu opazili, da se je vaš trud izplačal. Kmalu se boste lahko sprostili in uživali v tem, kar ste si zaslužili. Ker pa so lahko v tem mesecu nekateri dogodki nepredvidljivi, boste morali biti previdni, predvsem takrat, ko se boste odločali. Prisluhnite le svoji intuiciji, saj vas ona nikdar ne bo izdala. Občasno pa lahko občutite notranji nemir in čustveno nestabilnost. Najbolje bo, da se takrat z nekom pogovorite o tem, kaj čutite in skušate razrešiti svoje težave. Ne puščajte težav za kasneje! Komunicirajte in delajte na tem, da vam bo bolje. V drugi polovici meseca boste občutili obilje, zadovoljstvo in radost. Če razmišljate o kreditu ali posojilu, investicijah, se o tem prej dobro pogovorite z primerno osebo in o tem premislite, preden sklenete kar koli.

Srečni dnevi za ribi:

3., 12., 22. in 27.

Barve meseca za nebesno znamenje ribi:

Bela, sinje modra, pastelno vijolična in rjava.

Kristal, ki bo pomagal ribi skozi mesec:

Pokrajinski jaspis, sodalit, amazonit in roževec.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, mangolija in kokos.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?