Preberite si nov mesečni horoskop za mesec:

Januar

Izvrstni izdelki po izjemnih cenah samo zate!

Ametist – angel

18.99 13.99 (Vključno z DDV)

Zakup minut za vedeževanje po telefonu

10.9950.99 (Vključno z DDV)

Tigrovo oko – Srce

19.99 13.99 (Vključno z DDV)

Tigrovo oko – Kapljica

19.99 13.99 (Vključno z DDV)

Brezplačna poštnina ob nakupu nad 25€

Ne pozabi deliti z prijatelji

Horoskop Oven

Naučite se sprostiti.

V tem mesecu se lahko veliko naučite. Posebno to, kdaj morate ostati mirni in sproščeni ter kdaj ukrepati. Velikokrat se lahko zgodi, da boste ravno takrat, kadar boste morali le počakat in biti mirni, pričeli ukrepati. To pa lahko privede do neželenih izidov. Veliko se boste ozirali tudi v preteklost, kar pa vas le upočasnilo pri vaših načrtih. Naučite se pustiti preteklost za seboj, saj tam ne morete več ničesar spremeniti. Osredotočite se na prihodnost, tam lahko veliko spremenite. Nekje proti koncu meseca, lahko vidite prve znake, da se bližate cilju. Sedaj se morate maksimalno potruditi, da bi prišli čim bližje svojemu cilju.

Horoskop Bik

Občutite lahko nenadno žalost.

Situacije so lahko bolj težavne, a vse boste želeli ohraniti v svojih rokah, brez, da bi kdo opazil, da imate težave. Prisluhnite svoji intuiciji, naj vas vodi skozi težavne trenutke, kadar sami ne boste vedeli, katera pot je pravilna. Postavljeni ste lahko tudi pred večjo izbiro, katera vam lahko dela težave. Takrat bo najboljši trenutek, da uporabite svojo intuicijo, saj vam bo zelo pomagala pri odločitvi. Nikar se pa ne odločajte nepremišljeno, saj bi si lahko s tem povzročili še večje težave. Soočiti se boste morali z resnico in se prenehati tolažiti z lažmi. Takrat lahko začutite nenadno žalost, saj vas bo resnica razžalostila. Ne obremenjujte se pa predolgo, saj bi se lahko počutili depresivno. Bodite hvaležni, da ste seznanjeni z resnico in, da se vam ni treba več boriti z lažmi.

Nekatere zadeve boste morali opustiti.

Že na začetku meseca vam bodo dogodki jasno nakazovali, da bo potrebno nekatere zadeve opustiti ali končati z nekaterimi odnosi, če boste želeli izpolniti svoje želje. Tisti trenutek, ko boste vse slabe stvari in odnose končali, boste občutili žalost, a kar naenkrat boste ugotovili, da ste naredili prav. Hitro boste pričeli okrevati in se zopet postavili na svoje noge. Izpolnijo se vam lahko želje, katere si že dlje časa želite. Sedaj boste bolj pazljivi, saj ne boste želeli več negativnosti v svojem življenju, zato boste večkrat premišljevali, preden se boste odločili. Pustiti boste morali tudi nekatere bitke, čeprav se boste takrat počutili poražene, boste kar hitro opazili, da je bolje, da ste jih pustili.

Horoskop Rak

Pričeli boste znova.

V tem mesecu boste imeli možnost, da pričnete delati vse kar si želite. Imeti boste morali le pogum in voljo. Okrevali boste po težkih preizkušnjah in imeli boste dovolj nove moči, da pričnete znova graditi svoje sanje. Delajte na svojih načrtih in si zagotovite, da boste hitreje prispeli do želenega cilja. Imeli boste tudi večjo domišljijo, zato jo uporabite za doseg svojih ciljev. Ne obremenjujte pa se s stvarmi, ki nimate vpliva nanj ali pa vidite, da se ne odvija v tisto smer, ki želite. Takrat odnehajte in poiščite srečo drugje. Bodite odprti za novosti in spremembe. Dovolite si začeti znova, kadar bo to potrebno.

Horoskop Lev

Našli boste notranji mir.

Že na začetku meseca boste občutili, da ste pričeli okrevati po težkih preizkušnjah in, da pridobivate na moči. Veliko vam bo pomagala tudi družina, da se boste počutili bolj mirne in srečne. Čas bo tudi, da pričnete duhovno in osebnostno rasti, saj vam bo v veliko pomoč v vaši prihodnosti. Pomembno je, da zmeraj osebnostno rastemo, saj se potem lažje spopademo z različnimi stvarmi. Bodite, le pozorni na nekatere osebe v vašem življenju, ki bodo preveč prijazne do vas, saj bi lahko imele nekaj “za bregom”. Skozi mesec pa boste veliko razmišljali kam bi se podali in kaj bo vaš naslednji cilj. Odločite pa se lahko tudi za kakšna potovanja ali pa razvajanja. A vsekakor boste naredili tako, da boste našli svoj notranji mir.

Horoskop Devica

Imeli boste veliko novih priložnosti.

Začetek meseca lahko pričnete s skrbmi kako naprej. Da bi lahko iskreno vedeli, bi se morali najprej spopasti z lažmi, ki jih nosite sabo v mislih. Soočite se z vsemi lažmi in sprejmite v svoje življenje le resnico. Tako boste lažje vedeli, katera pot je prava za vas, saj boste prisluhnili lažje svojemu srcu. Ponudijo se vam lahko novi začetki, na vam bo le, ali jih boste sprejeli. Če jih sprejmete in pričnete znova, boste imeli veliko novih dogodivščin ter tudi novih lekcij. Morali pa boste uskladiti um in srce, da bi se lahko pravilno odločili in tudi pravilno delovali. Preden se odločite, morate dobro premisliti in tudi prisluhniti srcu, kaj si iskreno želi. Tako se boste lahko med mnogimi priložnosti, uspešno odločili.

Horoskop Tehtnica

Mesec je lahko precej uspešen, če se boste znebili nepotrebnih skrbi.

Na začetku meseca lahko občutite mir. Občutite ga pa lahko skozi cel mesec, če se boste rešili skrbi in se sprijaznili z resnico. Nehajte se tolažiti z resnico, saj se boste morali prej kot slej spopasti z lažmi in odpreti oči. Ko boste spoznali resnico, bo v vaši duši veliko lažje in tako boste lahko občutili notranji mir skozi cel mesec. Veliko boste tudi razmišljali, kako bi najhitreje uspeli pri tem kar si želite. Poslušajte svoje srce, svoj notranji glas, narekoval vam bo pot in že v tem mesecu lahko doživite uspeh. Proti koncu meseca lahko pričnete dobivati ponudbe, predvsem na poslovnem področju. Ponudi se vam lahko tudi delo v tujini.

Horoskop Skorpijon

Veliko lahko pridobite na osebnostni moči!

Da bi lahko osebnostno zrasli in pridobili na moči, boste morali pričeti vse nedokončane zadeve, ki ste jih zapustili, končati ali pa jih razdreti, saj so vam le v breme. Morali se boste prizemljiti in se zresniti, da bi lahko vse to opravili. Postavljene so vam lahko tudi težje naloge, za katere se boste morali potruditi in se tudi kaj novega naučiti. Vse to vam bo pripomoglo le vaši osebni rasti. Lahko vam tudi spodleti ali pa se počutite izgubljeno, a ne smete obupati. Najdite drugačno pot, ki vas bo odpeljala do želenega cilja. Če se boste potrudili in bili dovolj pogumni, da rešite vse naloge, ki vam bodo dane, boste proti koncu meseca občutili nenadno srečo in izpolnitev želja. Do konca tega meseca se lahko počutite veliko bolj osebnostno močni in pa tudi veliko bolj zadovoljni s seboj, saj ste veliko naredili.

Horoskop Strelec

Skozi mesec se vam lahko nabere nekaj težav.

Že na začetku meseca lahko občutite, da bodo obdobja bolj čustveno hladna. Postati boste morali bolj zbrani in resni pri svojih delih. Uporabljati boste morali le razum, saj boste le tako delovali pravilno. Nekateri cilji se lahko končajo, a to vas naj ne potre, saj boste dobili kmalu nove priložnosti, da si postavite še boljše cilje. Končajo se lahko tudi nekateri odnosi. To vas ne bo preveč prizadelo, saj boste nekako podzavestno že pričakovali to. Vzeli si boste le nekaj časa, da si naberete nove energije, zato se lahko tudi dogodki odvijajo počasneje. Na koncu meseca boste ugotovili, da vse kar se vam je dogajalo, se je dogajalo za vaše dobro. V sebi boste občutili notranjo moč in stabilnost.

Horoskop Kozorog

Predvsem boste uživali v samoti.

Mesec bo prijeten, brez večjih težav. Našli boste svoj notranji mir in ves trud se vam bo poplačal v nepričakovanih oblikah. Občutili boste nenadno srečo in toplino v srcu, ki vas bo spremljala vse do konca mesca. Prebudite svojega notranjega otroka, negujte ga in mu podarite ljubezen. Za zahvalo boste prejeli še veliko več sreče in ljubezni, ki jo potrebujete. Pričela se bodo prikazovati nova obdobja, zato bodite pripravljeni na novosti, spremembe in nove priložnosti. Odprti bodite za spremembe, saj vam nekatere lahko še bolj osrečijo vaše življenje. Proti koncu tedna se lahko pojavi nekaj težav, a ne bodo tako velike, da jih ne bi morali rešiti. Bodite močni in pogumni, da boste šli vsem težavam ter oviram na proti. Veliko časa pa boste v tem mesecu, želeli preživeti sami, v samoti, kjer si boste nabirali svoje energije in se učili nove stvari, vam ljube.

Horoskop Vodnar

Večkrat si vzemite čas zase.

Veliko časa boste potrebovali za razmislek, saj boste želeli, da je vse tako kot mora biti. Dobro boste premislili ali je ta pot prava za vas ali bi raje obrali katero drugo. Uporabite svojo intuicijo, kadar se boste znašli na razpotju ali pa ne boste vedeli za kaj bi se odločili. Obujali boste tudi spomine na preteklost, a ne ostajajte tam predolgo, saj bi lahko obudili tudi kakšna negativna čustva. V vaše življenje pa lahko zakoraka tudi oseba iz preteklosti, a ji ne posvečajte preveliko pozornosti, saj bi lahko povzročila le težave. Osredotočite se raje na svoje cilje in priložnosti, ki vam bodo ponujale. Večkrat skozi mesec pa si vzemite čas samo zase, da boste imeli dovolj energije za vse ovire, ki se vam bodo pojavile tekom meseca.

Horoskop Ribi

Počutite se lahko bolj napeto.

Skozi mesec lahko imate obdobja, ko se boste počutili bolj napeto in lahko pokažete tudi svojo slabo stran, saj ne bo šlo tako kot ste si vi zamislili. Čeprav večje nevarnosti ne bo, se boste vseeno obnašali kot, da je. To vas lahko pripelje v stanje, kjer boste pod stalno napetostjo, zato se raje sprostite in uvidite resnico. Bodite pravični do vseh in tudi do sebe, vse dobro premislite preden se odločite in kadar se znajdete v težji situaciji, uporabite svoj um ter bodite resni. Srečo lahko imate tudi na področju ljubezni. Če ste samski lahko spoznate osebo, ki bo idealna za vas, zato se lahko z njo tudi hitro ujamete ali pa imate do nje posebne občutke. Če pa že imate partnerja, se boste v svoj odnos zelo poglobili in ga naredili popolnim. Pojavijo se vam lahko tudi nove priložnosti, posebno na poslovnem in finančnem področju, zato bodite pozorni!