Preberite si nov mesečni horoskop za obdobje:

01.09.2019 – 30.09.2019

Ne zamudi otvoritvene akcije

Horoskop Oven

Izogibajte se tekom meseca konfliktom in tekmovalnosti!

Začetek mesec je lahko čustveno hladen, zaradi česa boste bolj uporabljali razum kot srce in boste tudi bolj strogi. Uspela pa vas bo omehčat oseba, ki bo vam zelo pomembna. S to osebo lahko imate tudi možnost ljubezenskega razmerja ali pa zelo dobrega prijateljstva. Če pa ste že v ljubezenskem razmerju se vam bo pojavila priložnost, da boste postali bolj čuteči in se boste maksimalno potrudili za svojo boljšo polovico. Ker pa boste že ljubezensko naravnani se lahko posvetite tudi osebni in duhovni rasti, saj se boste veliko lažje učili. Tekom meseca se vam lahko izpolni tudi določena želja, katero si že dlje časa želite. Bodite pa pozorni, da se ne boste razburjali zaradi malenkosti in se prepirali, saj bi bilo škoda vaše energije. Izogibajte se pa tudi preveliki tekmovalnosti, saj bi lahko izgubili ali se celo osramotili.

Horoskop Bik

Obdobja so lahko čustveno hladna.

Že na začetku meseca boste občutili napetost, zaradi česar boste tudi bolj konfliktni. Ker pa boste večino časa pod napetostjo boste manj storilni in delate lahko veliko napak, zato se raje sprostite. Če se boste sprostili boste hitro našli pot do uspeha. Čeprav bodo dogodki nepredvidljivi in se hitro odvijali se lahko naučite, da ohranite mirne misli. Naučiti se boste morali v tem mesecu predvsem to, da se naučite sprostiti, saj vam bo to še posebno prišlo prav sedaj. Tako boste delali manj težav in veliko več uspeha. Sreča pa se vam lahko pojavi tudi na ljubezenskem področju. Spoznate lahko dušo dvojčico ali pa ugotovite, da je to že vaša boljša polovica!

Horoskop Dvojčka

Naučite se reševati svoje težave.

Imeli boste mnoge priložnosti za katere se boste morali izkazati. Pri večini priložnosti se boste morali izkazati tako, da boste sami zagrabili vajeti v svoje roke in naredili tako kot vi mislite, da je prav. Pri temu pa vsekakor prisluhnite svojemu notranjemu glasu. Zgodi se lahko, da boste imeli veliko srečo in se vam bodo izpolnile želje za katere se tako trudite. Vse kar morate storiti je, da se izkažete in pokažete, da vi to zmorete tudi sami. Proti koncu meseca se lahko pojavijo težave iz katerih ne boste videli izhoda. Zgodi se lahko, da se bodo določeni odnosi končali zato se boste počutili izdane in močno razočarane.Vendar ne dovolite, da bi vas to popolnoma prevzelo in bi se predali boju. Rešitev za težave se zmeraj najde le odpreti morate oči in si priznati resnico.

Horoskop Rak

Obdobja bodo nepredvidljiva.

Dogodki se bodo pričeli počasneje odvijati, nekatere zadeve pa se lahko ustavijo ali pa celo obstanejo na mrtvi točki. Ker pa do tega lahko pride se bodo vaši načrti pričeli razpadati, saj ne bo šlo tako kot ste si predstavljali. Če pa boste dovolj pozorni boste videli, da s tem prihaja nova priložnost, da se izkažete. Zavedati se moramo, da se včasih nekatere zadeve/odnosi morajo končati, da bi lahko doživeli nekaj boljšega ali ustvarili nekaj kar boljše od prejšnjega. Veliko boste tudi razmišljali kaj ste dosegli do sedaj in ali je vredno še naprej hoditi po tej poti. Dobro bi bilo, da prisluhnete vašemu notranjemu glasu kaj pravi, kaj je za vas najboljše. Veliko dogodkov bo tudi nepredvidljivih, za kar boste večino časa zmedeni in se boste pričeli tudi sami obnašati nepredvidljivo, kar lahko vodi do težav, saj ljudje okoli vas ne bodo vedeli kaj si pravzaprav želite.

Horoskop Lev

Prisluhnite svojemu notranjemu glasu.

Uživali boste v samoti, saj si boste želeli napolniti svoje “baterije”.Glede na obdobje, ki prihaja za vas je pomembno, da si napolnite svoje “baterije” zelo dobro, saj bo obdobje težko in boste morali ostati zbrani. Nekateri vaši načrti se ne bodo odvijali tako kot ste si jih zamislili, zato lahko občutite veliko razočaranje. Zapustijo pa vas lahko tudi nekatere osebe za katere ste mislili, da se lahko zanesete. Tako se boste znašli na razpotju med žalostjo in veseljem. Ker pa ne boste želeli zapasti v depresijo boste raje postali konfliktni. Umirite svoje misli in prisluhnite svojemu notranjemu glasu kaj vam želi povedati, je to res potrebno, da se počutite napeto in ste razdraženi? Vsekakor ne, ste pozitivna energija in to tudi ostanite!

Horoskop Devica

Obujali boste preteklost.

Mesec je lahko zelo uspešen, če se boste potrudili in se izkazali, posebno na ljubezenskem področju. Našli boste pravilno pot katera vas bo vodila do željenega cilja, želje se vam bodo počasi pričele uresničevati. Tekom meseca se vam bodo pojavile nove možnosti na praktični ravni in ljubezenskem področju zato bodite pozorni, da boste zgrabili priložnost! Če ste že v ljubezenskem razmerju boste ugotovili, da je oseba poleg vas tista ta prava. Proti koncu meseca lahko pride do čustveno hladnega obdobja, katero vas bo prisililo, da pričnete razmišljati razumsko. Skozi mesec pa boste obujali nekatere spomine na preteklost. Dobro pa je, da v preteklosti ne ostajate predolgo in se hitro osredotočite nazaj na sedanjost ter prihodnost.

Horoskop Tehtnica

Imeli boste nove priložnosti!

V začetku meseca se boste veliko oklepali preteklosti, saj boste mislili, da vse kar potrebujete je ostalo tam. Videli pa ne boste, da so pred vami nove možnosti katere čakajo na vas, da jih zagrabite. Nove možnosti se bodo prikazovale predvsem na poslovnem in finančnem zato bodite pozorni in pripravljeni na novosti. Vabljeni pa ste lahko tudi v tujino kot poslovno ali pa počitniško. Čeprav boste imeli veliko novosti in odličnih možnosti vam nekaj iz preteklosti ne bo dalo miru zato boste skušali vztrajati v nemogočih zadevah. Ker boste vztrajali v ponesrečenih odnosih/poslih se lahko počutite zelo izčrpane in vas lahko vaše dejanje prične spravljati v obup. Če vidite, da ni napredka ali spremembe, odnehajte in poiščite srečo drugje. Prihaja čas v katerem boste dobili to kar si zaslužite. Obdobja bodo zelo pravična in tako boste tudi vi. Vse težave in dolgove boste želeli razrešiti na pravični način, brez milosti. Nikar pa ne pozabite na svoje pravice!

Horoskop skorpijon

V tem mesecu se ne podajajte v bitke.

V začetku meseca se boste prepustili toku življenja in se želeli sprostiti ter spočiti od vseh težav. Imeli pa boste tudi veliko domišljijo katero bi bilo dobro uporabiti v vaših novih načrtih in ciljih, ki jih boste ustvarjali med mesecem. Veliko se boste osredotočali na vaše projekte in načrte, a hkrati boste želeli imeti nove avanture in dogodivščine z zanimivi osebami. Če ste samski imate možnost spoznati osebo kakšno si vi želite in katera vam bo izpolnila najintimnejše sanje. Nekatere zadeve pa vas lahko zelo zmedejo posebno proti koncu meseca, saj ne boste vedeli kaj osebe želijo od vas zato se boste želeli podati v boj. Vendar je bolje, da se odmaknete in odnehate preden bo prepozno. Lahko bi se osramotili ali pa naredili hudo napako! Zato, če ste bili prevarani ali kako drugače razočarani raje dopustite času, da jim vrne vašo bolečino.

Horoskop Strelec

Ne zaupajte vsakomur!

Začetek meseca bo prijeten, saj bo prisotna ljubezenska energija. Pričeli boste razmišljati z vašim srcem kar vas lahko občasno vodi do razočaranja, saj nekatere osebe ne bodo to za kar so se izdajale zato previdnost ne bo odveč. Imate lahko tudi nove možnosti na področju ljubezni, predvsem, če ste samski, se vam lahko pojavi priložnost, da osvojite svojo simpatijo. Nekateri dogodki pa bodo čustveno hladni in bodo od vas zahtevali, da uporabite svoj razum. Zaradi tega se lahko pojavijo težave za katere boste mislili, da so brezizhodne. Te težave bodo le navidezno brezizhodne, če boste odprli oči in sprejeli resnico takšno kot je, boste videli, da se težave dajo rešiti. Posebno v teh obdobjih bodite previdni komu boste zaupali, saj bi vas lahko le dodatno razočarali. Zaupajte le osebam, ki jih zelo dobro poznate!

Horoskop Kozorog

Imeli boste veliko nove energije!

Veliko boste obujali spomine na preteklost in se spominjali dogodkov, ko ste bili srečni. V vaše življenje pa lahko pride tudi vaša stara ljubezen s katero boste skupaj obujali spomine. Imeli boste občutek, da se je vse obrnilo proti vam in na ramenih boste nosili veliko breme, katero vas bo popolnoma zaslepilo. Želeli se boste le rešiti bremena zato boste postopoma pričeli reševati težave. Zaupali pa boste svojemu srcu in intuiciji. Kar naenkrat boste videli vse bolj jasno, saj vam bo neka oseba pomagala, da spregledate in vidite resnico, ki je pred vami. Po tem boste imeli zopet vero v ljubezen in boste postali bolj sproščeni ter sočutni. Občutili boste tudi veliko srečo katera vas bo napolnila z novo energijo, ki vas bo vodila po vaši začrtani poti.

Horoskop Vodnar

Pričeli bodo razpadati stari nepotrebni vzorci/prepričanja.

Dogodki se bodo odvijali hitro in nepredvidljivo, zaradi česar boste zelo zmedeni in ne boste vedeli kako bi nekaterim situacijam pristopili. Čeprav boste nekaterim situacijam pristopili bolj slepo, lahko vseeno uspete in dosežete veliko. Uspeli boste tudi pri svojih načrtih pri katerih ste se zelo trudili. Nekatere osebe pa vas lahko zbegajo, zato si boste naredili nepotrebne skrbi in boste mislili, da ste se znašli v nerešljivi situaciji. A kar hitro boste spoznali, da ste na pravi poti k uspehu. Pri nekaterih zadevah boste pričeli popolnoma od začetka tako, da lahko tekom meseca prihaja do koncev zvez/projektov/ciljev… Vedeti pa morate, da se nekatere stvari/odnosi končajo z razlogom, da bi lahko pričeli ali doživeli nekaj boljšega. Prihaja lahko tudi do velikih sprememb.

Horoskop Ribi

Pojavile se bodo nove priložnosti na področju službe.

Nastopil bo čas, ko boste morali uporabiti svoj razum in speljati zadeve tako kot morajo biti, le tako boste na pravi poti k uspehu. Postali boste tudi bolj strogi in manj družabni. V vaše življenje pa se lahko vrne bivša ljubezen ali prijatelj, s katerim lahko tudi obujate lepe spomine. Ker se boste veliko ozirali na preteklost se bodo določene zadeve ali načrti ustavili na mrtvi točki. Če boste želeli nekaj doseči se boste morali osredotočiti na prihodnost in ne na preteklost. Postavljeni ste lahko pred veliko izbiro katera bo še dodatno zahtevala od vas zbranost. Tako, da opustite preteklost in se osredotočite na trenutne zadeve, saj bi lahko spregledali odlično priložnost! Predvsem pa morate biti pozorni, kadar vam bo na razpolago več možnostih! Najboljša možnost je lahko že pred vami, vendar boste iskali še boljšo, a boljše ne boste našli, zato dobro odprite svoje oči!