Spodaj boste našli nov mesečni horoskop za mesec:

Januar

OVEN

Pridobili boste veliko moči.

Prva polovica meseca bo stabilna in nasmehne se vam lahko tudi sreča. Spoznali boste, da ste na pravi poti in da se vse odvija tako kot ste si želeli. Uskladiti boste morali le dobro in slabo, da bi lahko videli popolno “sliko”. Morali pa boste tudi vzeti vajeti v svoje roke in zaupati svojemu notranjemu glasu ter stopati po poti do uspeha. V vašem življenju pa se lahko pojavi tudi oseba, katera bo v vas zbudila vse čute ljubezni. Da bi obdržali to osebo v svojem življenju, se boste morali potruditi in morda tudi kaj spremeniti. Druga polovica meseca je lahko malce bolj težavna. Morali boste pričeti delati spremembe ali pa se na njih navajati. Morda bo čas, da opustite nekatere slabe navade in pričnete svoje življenje živeti bolj zdravo. To obdobje sprememb je lahko vsekakor težje, a ko se boste prebili skozi to, boste spoznali, da je bilo to koristno za vas. Proti koncu meseca lahko dobit občutek, da bremena, katere nosite, so vse težje in da jih že komi prenašate. Kmalu boste spoznali, da ste blizu cilja in da se je ves trud izplačal! Tako boste pridobili veliko moči, skozi ta težja obdobja.

Srečni dnevi za ovna:

4., 7., 14 in 22.

Barve meseca za nebesno znamenje oven:

Temno modra, sinje modra, rjava in oranžna.

Kristal, ki bo ovnu pomagal skozi mesec:

Lapis lazuli, akvamarin, tigrovo oko in karneol.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, mira in kokos.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Bik

BIK

Potrebovali boste čas zase.

Začetek meseca je lahko malce bolj napet, saj boste želeli, da nekatere zadeve hitreje razrešite in uredite. Pripravljeni pa boste tudi, na vsakakršen boj, zato boste stalno pod stresom. Raje se sprostite in dobro premislite kaj počnete. Delajte majhne korake in premišljene. Najpomembneje bo, da najdete notranji mir ter prisluhnete svojemu notranjemu glasu. Tako boste lahko najbolj prepričani, da ste na pravi poti. Če boste našli notrajni mir boste težje dogodke veliko lažje prenesli. Druga polovica meseca je lahko stresna, zato boste potrebovali več energije in tudi časa zase. Dogodki se ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih, zato lahko dobite občutek, da se vaš svet obrača na glavo. Težji dogodki se vam bodo dogajali z razlogom. Da boste postali bolj močnejši, trdnejši in da boste bolje razumeli, kaj resnično potrebujete. Morali boste tudi uskladiti dobro in slabo, da bi lažje videli celotno ter resnično “sliko”. Pomembno je tudi, da boste pravični in iskreni do drugih in prav tako tudi do sebe. Skozi mesec pa boste potrebovali več časa zase, zato si ga tudi vzemite in poiščite odgovore na svoja vprašanja, katera se skrivajo globoko v vam.

Srečni dnevi za bik:

6., 9., 14. in 31.

Barve meseca za nebesno znamenje bik:

Indigo, vijolična, roza in siva.

Kristal, ki bo biku pomagal skozi mesec:

Modri ahat, ametist, smaragd in labradorit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, bosvelija in vanilija.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Prijavite se na e-novičke ...

Morda prejmete presenečenje!

S klikom na gumb »pošlji«, se strinjate z obdelavo vnesenih podatkov ter z njihovo shrambo. Vaši vneseni podatki bodo uporabljeni izključno za obveščanje o novostih in promocijah, ki se odvijajo na spletni strani in ne bodo nikoli posredovani tretjim osebam. Vsi podatki so hranjeni varno in v skladu z Uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Horoskop Dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Dvojčka

DVOJČKA

Pričele se vam bodo odpirati nove priložnosti.

Mesec je lahko precej naporen, a boste imeli dovolj energije, da se boste spopadli s težavami in izzivi, ki bodo na vaši poti. Že na začetku neseca se vam lahko pričnejo ponujati priložnosti, katere so lahko tudi intelektualne narave. Morda se boste morali naučiti kaj novega, uporabiti svoj razum in znanje, da bi osvojili to priložnost. Pomembno pa bo, da boste previdni s svojimi dejanji, saj bi lahko hitro izgubili nekatere bitke ali pa priložnosti. Morda pa boste vi tisti, ki boste odnehali se boriti, saj boste videli, da ni več smiselno ali pa boste preveč utrujeni. V drugi polovici meseca se boste pričeli obračati nazaj v preteklost. Oklepati se boste pričeli nekaterih starih vzorcov, kar bo slabo vplivalo na vas in vašo prihodnost. Skušajte se osredotočiti na prihodnost in na to, da boste uresničili svoje sanje. Šele, ko se boste pričeli zavedati svojih napak in kaj si resnično želite, se bodo pričeli dogodki odvijati tako, kot se morajo in po vaših pričakovanjih. Proti koncu mesca se bo vaše obzorje pričelo jasniti, zato boste postali tudi bolj produktivni in boste imeli več energije. Pozvani ste lahko tudi v tujino ali pa dobite pričakovano sporočilo.

Srečni dnevi za dvojčka:

6., 12., 22. in 28.

Barve meseca za nebesno znamenje dvojčka:

Temno modra, rdeča, zelena in rumena.

Kristal, ki bo dvojčkom pomagal skozi mesec:

Kamena strela, rdeči ahat, roževec in citrin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da ga uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, zmajeva kri in sandalovina.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

RAK

Vzemite si več časa zase.

Na začetku meseca boste potrebovali več počitka, kot navadno, saj bo telo zbiralo energijo za naprej. Meditirajte in se sproščajte, kolikor je le možno. Pričeli boste tudi okrevati po težkih preizkušnjah. Če ste bolni oziroma boste zboleli, boste uspešno in precej hitro ukrevali. Nekje proti sredini meseca, pa se vam lahko pričnejo uresničevati želje, katere si že dlje časa želite. A za nekatere svoje želje, se boste morali potruditi in si narediti dobre načrte, da bi jih lahko uresničili. Čakanje na to, da bi se zadeve same uredile, bi lahko čakali zelo dolgo ali pa v nedogled. V drugi polovici meseca, boste morali biti zelo previdni pri svojih odločitvah. Morda ne bo ravno pravi čas za sklepanje novih poslov ali pa sprejemanje nekih odločitev. Če pa boste že morali sprejeti odločitve, o tem dobro premislite in se tudi pogovorite s primerno osebo. Postavljeni ste lahko tudi pred večjo odločitvijo, za katere pa si boste morali vzeti dovolj časa in jih dobro pretehtati. Zgodi se lahko, da boste imeli najboljše že pred očmi, a boste še zmeraj iskali “boljše”. Bodite previdni! Dobro je tudi, da se poglobite vase in poiščete odgovore na svoja vprašanja ter si razjasnite svojo pot.

Srečni dnevi za raka:

9., 13., 16. in 31.

Barve meseca za nebesno znamenje rak:

Indigo, zlata, vijolična in temno rdeča.

Kristal, ki bo raku pomagal skozi mesec:

Sončev kamen, garnet, ametist in turkiz.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da ga uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, kopal in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

LEV

Pričakujte novosti.

Mesec bo vse do konca predzadnjega tedna prijeten in sproščen. Na začetku meseca boste bolj družabni, zato boste želeli več časa preživeti s svojimi prijatelji in ljubljenimi osebami. Spoznate lahko tudi nove osebe, s katerimi bi lahko okrepili odnose v dobra prijateljstva ali pa se tudi spremenilo v ljubezen. Če pa ste že v razmerju, pa boste spoznali več novih prijateljev, s katerimi boste lahko odpirali nova vrata v svojem življenju. Zgodi pa se lahko tudi, da boste pričeli načrtovati poroko ali pa ste deležni zaroke. Nekje v drugi polovici meseca, se vam lahko nasmehne nepričakovana sreča. Pričnejo se vam lahko pričnejo izpolnjevati tudi želje, zaradi česar se bo vaše srce pričelo polniti z ljubeznijo in srečo. Vendar, kljub sreči in srečnih dogodkov, se trudite za svoje sanje in si delajte nove načrte. Če boste preveč zaverovani vase in boste trmasti, se lahko zgodi, da boste spregledali mnoge priložnosti, katere bi vam lahko pomagale pri vaših ciljih. Bodite odprti za nove priložnosti in ne dovolite, da bi kaj spregledali! Skozi mesec lahko imate več lekcijskih izkušenj, zato je dobro, da ste previdni in pozorni. Uporabite svojo notranjo modrost in vse pretekle izkušnje ter ne dovolite, da vas kaj preseneti.

Srečni dnevi za leva:

3., 10., 17. in 21.

Barve meseca za nebesno znamenje lev:

Rdeča, rumena, zelena in vijolična.

Kristal, ki bo levu pomagal skozi mesec:

Akvamarin, črni obsidian, fluorit in roza ahat.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, zlati kopal in meta.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

DEVICA

Bodite odprti za novosti.

Že na začetku meseca se vam lahko pričnejo ponujati nove priložnosti, te bodo predvsem na ljubezenskem področju. Spoznate lahko nove osebe ali pa dobite priložnost za snidenje s svojo simpatijo. Imeli boste veliko več energije, kot navadno. Zato boste tudi bolj produktivni in delavni. Posvetite svoj čas, svojim ciljem, delajte na svojih naloga in projektih, kateri želite, da vam uspejo. Prisluhniti pa boste morali tudi svoji intuiciji, posebno, kadar se boste znašli na razpotju ali pa v dvomih. V večini situacijah pa boste morali vi biti tisti, ki boste vzeli vajeti v svoje roke in storili, tako kot je potrebno. Pri tem je zelo dobro, da poslušate svoj notranji glas. V drugi polovici meseca boste veliko razmišljali o svoji prihodnosti in kaj ste do sedaj že uspeli, dosegli. Znajdete se lahko tudi na razpotju, saj se vam bo ponudilo več priložnosti. Dobro je, da se ne odločate prehitro, temveč si vzemite dovolj časa za premislek. Ko boste prepričani, da je ta pot najboljša za vas, šele nato se odločite in sprejmite priložnost. Proti koncu meseca boste lahko pričeli opazovati prve “sadove” vašega truda. Vendar sedaj ni čas, da odnehate se trudite za svoje sanje! Potrudite se in vaš uspeh bo še večji.

Srečni dnevi za devico:

1., 12., 20. in 28.

Barve meseca za nebesno znamenje devica:

Oranžna, zlata, rdeča in zelena.

Kristal, ki bo devici pomagal skozi mesec:

Opal, rdeči ahat, smaragd in zlati topaz.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, gum opoponax in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Tehtnica

TEHTNICA

Čas bo, da se soočite s svojimi težavami.

Mesec je lahko precej napet, a vse bo odvisno od vas, ali se boste spopadli s svojimi težavami ali jih boste odrivali od sebe. Osredotočite se na to, kaj je potrebno spremeniti v vašem življenju, česa ne potrebujete več in s čem morate končati. Začetek meseca bo predvsem primeren za opustitev slabih navad, prepričanj in odnosov. Odnosi, kateri iz vas črpajo le energijo, niso dobri za vas. Zato je dobro, da takšne odnose končate in delate na sebi, da bi lahko pritegnili v svoje življenje boljše osebe. Spremembe so lahko težje, posebno, če so te na nas samih. Bodite pogumni in pričnite s prvimi majhnimi koraki. Delajte na svoji osebni in prav tako duhovni rasti. Bodite previdni, saj bi nekatere osebe vas izzivale, da bi vam spodletelo. Ne zmenite se za te osebe. Druga polovica meseca je lahko čustveno hladna. Počutite se lahko napeto in nemirno. Osebe okoli vas, vas bodo hitro spravile v slabo voljo ali pa celo v jezo. Raje se sprostite in ohranite optimistične misli. Predvsem bo pomembno, da si prenehate metati pesek v oči in se sprijaznite z resnico. Dlje, ko se boste tolažili z lažmi, težje bo sprejeti resnico. Skozi mesec prisluhnite svoji intuiciji, saj bo ta bolj intenzivna.

Srečni dnevi za tehtnico:

6., 15., 23. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje tehtnica:

Modra, indigo, vijolična in bela.

Kristal, ki bo tehtnici pomagal skozi mesec:

Mesečev kamen, ametist, modri ahat in črni turmalin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, sveti les in bosvelija.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Škorpijon

ŠKORPIJON

Imeli boste karmičen mesec.

Začetek meseca boste posvetili svoj čas ljubljeni osebi. Spoznate lahko, da je vaš partner/partnerica, vaša sorodna duša in si zaželite z njim/njo skupnega življenja. Če ste samski, boste imeli priložnost spoznati prav zanimivo osebo, ki bo karakterno precej podobna vam. Dobite lahko občutek tudi, da to osebo poznate že dlje časa. To je lahko znak, da je vaša sorodna duša! Kasneje se lahko dogodki pričnejo odvijati bolj počasi, vendar vam bo to prijalo, saj boste pričeli delati na svojih načrtih in projektih. Skrbno si boste ogledali vse mogoče možnosti, da bi poželi uspeh in da bodo vaši načrti, kar se da natančni ter mogoči. V drugi polovici meseca boste imeli več sreče na področju financ in poslov. Če ste brezposelni, lahko dobite tudi službo, ki bo idealna za vas. Če ste že zaposleni, lahko dobite povišico ali pa se vam posreči projekt oziroma načrt, na katerem ste delali. Proti koncu meseca lahko dobite tudi nepričakovano vsoto denarja. Imeli boste karmičen mesec, zato je pomembno, da so vaša dela dobra in vaše misli pozitivne. Prične se vam lahko vračati tako dobro, kot tudi slabo. Če so vaša dela v večini dobra pričakujte v večini dobre dogodke, če pa so večinoma slaba, pa pričakujte negativne dogodke.

Srečni dnevi za škorpijona:

6., 17., 27 in 31.

Barve meseca za nebesno znamenje škorpijon:

Vijolična, zelena, temno modra in rumena.

Kristal, ki bo škorpijonu pomagal skozi mesec:

Azurit, tigrovo oko, lapis lazuli in roza ahat.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, benzoin in amiris.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Strelec

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo strelcu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Strelec

STRELEC

Zaupajte svoji intuiciji.

Začetek meseca je lahko nekoliko težji, saj se bodo dogajale potrebne spremembe. Končajo se lahko nekateri odnosi, kateri so že bili na robu propada. Nekatere želje bodo ostale neuresničene in načrti se bodo zrušili. Vendar se bo to dogajalo vse z razlogom, da bi lahko v vaše življenje prišlo nekaj veliko boljšega. To boste tudi, kar hitro spoznali, saj se bodo vaša obzorja pričela jasniti. Kar naenkrat boste dobili veliko energije, motivacijo in voljo. Vaše ovire bodo postajale vse manjše in manjše, saj boste na vse gledali iz pozitivnejše strani. Ponujale se vam bodo tudi nove priložnosti, katere pa boste z veseljem sprejeli, saj boste potrebovali nove izzive in dogodivščine. Spoznate lahko tudi nekaj novih oseb, katere bodo v vam zbudile še več energije, nekatere izmed njih pa tudi strast. V drugi polovici meseca boste že pričeli opažati prve “sadove” vašega truda, le tako naprej! Trudite se za svoje sanje in ne dovolite, da bi vam jih kdo odvzel. Pomembno pa je, da skozi mesec prisluhnete svoji intuicji, saj bo intenzivnejša. Vodila vas bo po pravi poti in vam pomagala, kadar boste v dvomih ali pa vas bo nečesa strah. Zaupajte Vesolju, da se vse dogaja v vaše najvišje dobro.

Srečni dnevi za strelca:

3., 9., 20. in 26.

Barve meseca za nebesno znamenje strelec:

Črna, siva, rdeča in oranžna.

Kristal, ki bo strelcu pomagal skozi mesec:

Roževec, snežni obsidian, beli žad in unakit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, sandalovina in cedra.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo kozorogu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Kozorog

KOZOROG

Imeli boste ogromno energije.

Prva polovica meseca bo karmična. Dogajali se bodo dogodki, kateri se morajo zgodi za vaše dobro. Ti dogodki so lahko dobri in prav tako slabi. V večini pa se vam bo vračalo tisto, kar ste dajali in oddajali miselno. Skrbite, da bodo vaša dela dobra in vaše misli optimistične. Sreča se vam lahko nasmehne na področju ljubezni. Če ste samski lahko spoznate osebo, ki bo precej podobna vam. To bo vsekakor vaša sorodna duša! To osebo pa lahko tudi že poznate, vendar se bo sedaj pričel vajin odnos krepiti tudi na ljubezenski ravni. Če pa ste že v razmerju pa se boste poglobili v svoj odnos in ga želeli okrepiti. Svoj čas boste posvetili svoji ljubljeni osebi in ji dokazali, da je vredna vaše ljubezni. V drugi polovici meseca boste pridobili ogromno energije, katero boste lahko porabili za svoje sanje, načrte in projekte. Veliko lahko tudi uspete, posebej, če se za nekaj že dalj časa trudite. Izveste lahko tudi prijetne novice, katere vas bodo razveselile. Tekom meseca se vam lahko ponudi več priložnosti, s katerimi si boste lahko pomagali, da boste bližje svojemu želenemu cilju, zato jih ne spreglejte!

Srečni dnevi za kozoroga:

1., 8., 25. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje kozorog:

Roza, indigo, rdeča in zlata.

Kristal, ki bo kozorogu pomagal skozi mesec:

Sončev kamen, zoist, karneol in aventurin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, zmajeva kri in ekvaliptus.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Vodnar

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo vodnarju pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Vodnar

VODNAR

Dogodki bodo nepredvidljivi.

V prvi polovici meseca si boste želeli samote in več časa zase. Imeli boste veliko vprašanj, na katere pa ne boste imeli odgovorov. Zato se boste poglobili vase in pričeli aktivno iskati odgovore. Pričnite tudi meditirati, saj vam bo to pomagalo in tudi lažje boste prišli do želenega. Samota pa vam bo pomagala prav tako nabrati nove energije. Tako boste lažje premagovali izzive. Ker pa boste veliko časa želeli preživeti sami, boste pričeli razmišljati o svoji preteklosti. Morda boste kaj obžalovali ali pa boste v prvi polovici meseca kaj spregledati, zaradi česar boste žalostni. Ne bodite preveč pesimistični, saj bi lahko s tem spregledali še dodatne priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Če nekaj niste storili tako kot bi morali ali pa ste si želeli, lahko še vedno popravite ali pa pričnete delati na sebi, da bi se izkazali, kot boljša oseba. V drugi polovici meseca, se vam lahko pričnejo prikazovati priložnosti na poslovni ravni. Morda dobite želeno službo ali pa boste prejeli dobre novice. Pozvani se lahko tudi v tujino ali pa dobite sporočilo iz tujine. Proti koncu meseca boste pričeli opažati vidne znake uspeha, zato se še naprej trudite in delajte na tem, kar si želite. Skozi mesec so lahko nekateri dogodki nepredvidljivi ali pa se ne bodo odvijali po vaših pričakovanjih, zato je dobro, da ste previdni. Občutek lahko dobite tudi, da se vaš svet postavlja na glavo. Bodite močni in optimistični.

Srečni dnevi za vodnarja:

9., 12., 22. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje vodnar:

Rdeča, temno modra, svetlo zelena in oranžna.

Kristal, ki bo vodnarju pomagal skozi mesec:

Rdeči ahat, akvamarin, orgonit in mavrični obsidian.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, gum opoponax in mira.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ribam pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Ribi

RIBI

Postali boste bolj čustveni.

Začetek meseca je lahko bolj stresen, saj bodo dogodki od vas zahtevali, da pričnete v svoje življenje uvajati pozitivne spremembe. Morda boste morali opustite slabe navade, preričanja ali vzorce, ali pa tudi končati nekatere odnose, za vaše dobro. Kadar prihaja do večjih sprememb v našem življenju, je lahko to precej težavno in čustveno obdobje. Vendar je to dobro za nas, saj tako rastemo in pridobivamo na moči. Kmalu boste spoznali, da so bile te spremembe resnično potrebne in da se vam sedaj razjasnjuje pogled na situacije. Imeli boste boljše odnose tako kot s prijatelji, tudi z družino in ljubljenimi osebami. Počutili se boste srečne in vaša duša bo v miru. A v drugi polovici meseca, vam lahko nekatere situacije, vaš mir uničijo. Prihaja zopet težje obdobje. Pričeli se bodo dokončno rušiti in zaključevati nekateri odnosi, cilji in tudi vaša preteklost. To je vsekakor lahko boleče, vendar boste vedeli, da, ko bo konec slabega, se bodo vaša obzorja pričela jasniti in v vaše življenje bo zopet posijalo sonce, tokrat veliko bolj močneje! Če boste med temi obdobji potrebovali pomoč ali nasvet, nikar ne oklevajte! Prave osebe vam bodo pripravljene pomagati in vam ponuditi roko, kadar vam bo najtežje. Skozi mesec pa ste lahko čustveno bolj šibki, zato boste potrebovali več duševne nege. Poskrbite zase!

Srečni dnevi za ribi:

10., 15., 17. in 19.

Barve meseca za nebesno znamenje ribi:

Siva, temno modra, zlata in sinje modra.

Kristal, ki bo ribi pomagal skozi mesec:

Akvamarin, citrin, roževec in črni obsidian.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, sveti les in cedra.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?