Spodaj boste našli nov mesečni horoskop za mesec:

Avgust

Horoskop Oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ovnu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Oven

OVEN

Soočite se z resnico.

Prva polovica meseca je lahko malce bolj napeta in težka. Soočiti se boste morali z resnico, jo sprejeti takšno kot je in si prenehati metati pesek v oči. To vam le zamegli pogled na vašo prihodnost in želje. Svoje želje in načrte vzemite bolj resno ter pričnite delati na njih. Tudi, če vam spodrsne in ste poraženi, nikoli ne obupajte od svojih resnični želja. Saj, če si nekaj dovolj močno želite, je vse mogoče, četudi vam je spodletelo dvakrat ali trikrat. Sedaj ni čas za obžalovanje in strmenje v preteklost. Temveč je čas za hvaležnost in osredotočanje na tukaj in sedaj ter seveda na prihodnost. V drugi polovici meseca se vam lahko nasmehne sreča, predvsem, če se boste pričeli bolj osredotočati na svoje želje in jih pričeti izpolnjevati. Ne pozabite pa na svojega notranjega otroka, saj vam bo on pomagal obdržati srečo dlje časa. Negujte ga in mu izkažite potrebno ljubezen. Ponudite mu to, kar vam je v otroštvu največ primanjkovalo. Veliko težav pa vam lahko tudi delajo čustva, saj jih nekako ne boste vedeli uravnati. Lahko imate boj med razumom in čustvi, kar pa vsekakor ne bo enostavno. Skušajte najti ravnovesje.

Srečni dnevi za ovna:

13., 18., 24. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje oven:

Modra, siva, bela in rjava.

Kristal, ki bo pomagal ovnu skozi mesec:

Fluorit, pokrajinski jaspis, karneol in tigrovo oko.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, cedra, gum opoponax in bor.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Bik

BIK

Čas bo, da v svojem življenju naredite pomembne spremembe.

Začetek meseca je lahko malce težji, saj boste morali v svojem življenju narediti pomembne spremembe. Morda boste morali stopiti na tisto pot, katera je za vas najtežja, a vas bo z zagotovostjo pripeljala do vašega cilja. Morda bodo te odločitve težje kot ste si predstavljali, vendar je sedaj najbolje, da se osredotočite na vaš končni rezultat. Sreča se bo hitro obrnila v vaš prid, ohraniti morate le pozitivno razmišljanje in seveda, dobra dejanja! Ne pozabite na to, da se vse vrača, kar dajete in, kar oddajate. Zato se raje osredotočite na tisto, kar si želite in ne na tisto kar vam manjka ter česa si ne želite. Vaša dejanja pa naj bodo pristna in dobra. V drugi polovici meseca vas čakajo nove priložnosti, zato naredite prostor zanje! Prisluhnite pa tudi svoji intuiciji, saj bo ta zelo intenzivna in vas bo vsekakor pripeljala na pravo pot ali cilj. Pri nekaterih zadevah pa boste vi morali biti tisti, ki boste vzeli vajeti v svoje roke in narediti tako, kot je potrebno. V teh situacijah vam bo vaša intuicija prišla najbolj prav. Čas pa bo tudi, da pogledate resnici v oči in se z njo soočite.

Srečni dnevi za bika:

9., 17., 23. in 28.

Barve meseca za nebesno znamenje bik:

Sinje modra, zlata, bela in oranžna.

Kristal, ki bo pomagal biku skozi mesec:

Ametist, rdeči jaspis, beli žad in aventurin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, benzoin, sandalovina in čakre.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Dvojčka

DVOJČKA

Osredotočite se na dobre stvari v svojem življenju.

Mesec se bo začel z prijetnimi energijami in z dobro voljo. Skušajte to energijo ohraniti in se osredotočite le na dobre stvari v svojem življenju. Čas bo, da se zahvalite za vse kar imate in kar prihaja v vaše življenje. S tem boste pritegnili še več stvari, dogodkov za katere boste lahko hvaležni. Vsekakor pa boste morali biti potrpežljivi, če boste želeli dobiti tisto, kar si želite oziroma si zaslužite. Lahko pa se zgodi, da ne boste dobili želeno, vendar mnogo boljše! Zato si dovolite biti presenečeni. Proti sredini meseca je lahko obdobje malo bolj napeto, vendar vseeno skušajte ohraniti pozitivne misli. Morda se boste morali malce bolj zavzeti za svoje želje in delati na njih, da bi se le-te uresničile. Postanete pa lahko tudi bolj strogi in še bolj razumsko naravnani, zato boste med tem obdobje čustva popolnoma izklopili. Nekje proti koncu meseca pa se vaše želje lahko pričnejo uresničevati. Vendar, četudi boste opažali, da se vaše želje uresničujejo, se ne odnehajte truditi za svoje želje! Morda boste pri nekaterih stvareh potrebovali pomoč ali pa le nasvet, zato nikar ne oklevajte! Morda pa boste vi tisti, ki boste ponudili roko v pomoč, vendar pazljivo! Lahko se zgodi, da bi vas nekateri ljudje želeli le izkoristiti. Ravnajte se po svojemu občutku in pomagajte le tisti, ki resnično vidite, da potrebujejo vašo pomoč. Proti koncu meseca boste občutili obilje in srečo. Vrnila pa se bodo tudi vaša čustva!

Srečni dnevi za dvojčka:

4., 16., 22. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje dvojčka:

Rdeča, oranžna, rumena in modra.

Kristal, ki bo dvojčku pomagal skozi mesec:

Kamena strela, tigrovo oko, modri ahat in citrin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, zmajeva kri, mira in amiris.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo raku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Rak

RAK

Napolnite si svoje “baterije”.

Začetek meseca je lahko malce bolj napet, vendar boste želeli obvladovati to obdobje tako, da ne boste pokazali znakov stresa. Pričeli boste “žonglirati” s svojimi težavami. Najbolje bo, da se zavestno spopadete z njimi, z vsako težavo posebej. Težave se lahko pojavijo predvsem na finančnem področju. Vendar, če boste vztrajni in boste počasi pričeli reševati svoje težave, se vam lahko kar hitro pojavijo priložnosti, s katerimi boste lažje razrešili svoje težave. Te priložnosti se lahko predvsem pojavijo na področju službe in financ. Tako, da če ste brezposelni imate v tem mesecu več priložnosti, da najdete primerno službo zase. Če pa ste že zaposleni pa lahko napredujete ali pa dobite povišico. Bodite le pozorni, da ne boste preveč vase zaverovani in trmasti. Bodite odprti za spremembe in se razglejte okoli sebe, kadar boste imeli več priložnosti. Trma bi vam lahko prinesla kasneje le težave. Konec meseca pa vas čaka popoln preobrat energij! Prihajajo bolj znosni dnevi, ki pa so lahko napolnjeni tudi s srečo in radostjo. Vse pa bo odvisno seveda od vas ali se boste osredotočili nase in si privoščili nekaj počitka ter razvajanja. Ne pozabite pa na svojega notranjega otroka, negujte ga in mu poklonite svojo ljubezen. Delajte to, kar vas veseli in vas sprošča.

Srečni dnevi za raka:

8., 18., 27. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje rak:

Zelena, zlata, rdeča in oranžna.

Kristal, ki bo pomagal raku skozi mesec:

Garnet, celestit, sončev kamen in dalmatinski jaspis.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, beli kopal, beli žajbelj in vanilja.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Lev

LEV

Zaključite s svojo preteklostjo.

V tem mesecu bo vsekakor čas, da zaključite s svojo preteklostjo, vse kar vas obremenjuje in ovira, naredite konec. Osredotočite se na lepše stvari in dogodke v svojem življenju. Bodite hvaležni za tisto, kar imate in za vse prekrasne dogodke. Na pomanjkanje in neuresničene želje pozabite, saj boste s tem pritegnili v svoje življenje še več pomanjkanja ter neuresničenih želja. Če imate v preteklosti kakšne nedokončane posle, jih dokončajte sedaj ali pa z njimi končajte. Iz svojega življenja odvrzite vso odvečno navlako, prav tako iz svojega doma. Ko boste to naredili boste pričeli opažati, da se vaše življenje spreminja in obrača na bolje. V tem mesecu se vam lahko nasmehne sreča v ljubezni in intimnem življenju. Če ste samski, se v vašem življenju lahko pojavi nova oseba ali pa dobite priložnost za zmenek z svojo simpatijo. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa lahko pričnete razmišljati o skupnem življenju, snubitvi ali pa pričnete načrtovati družino (ženske pa ste lahko zaprošene za roko). Nekaj težav se lahko pojavi na finančnem področju. Morda boste morali biti bolj pazljivi kako ravnate s svojim denarjem, predvsem, če investirate. Nekje na sredini meseca se vam lahko nasmehne sreča in se uresničijo tudi nekatere vaše želje. Te želje so lahko bolj intimne narave. Konec meseca pa se lahko pojavijo zopet težave. Morda boste imeli previsoka pričakovanja ali pa bodo nekatere vaše želje trenutno neuresničljive. Bodite previdni na svoje naslednje korake, premikajte se počasi in bodite pozorni na opozorilne znake! V nasprotnem primeru se lahko vaš svet obrne na glavo.

Srečni dnevi za leva:

9., 13., 17. in 21.

Barve meseca za nebesno znamenje lev:

Rdeča, indigo, rumena in sinje modra.

Kristal, ki bo pomagal levu skozi mesec:

Mesečev kamen, roževec, roza ahat in zlati topaz.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, sandalovina, kamasutra in kokos.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo devici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Devica

DEVICA

Dovolite sreči, da vstopi v vaše življenje.

Morda se boste počutili napeto, predvsem v začetku meseca. Nekatere zadeve ali odnosi, se bodo morali končati, da bi lahko v vaše življenje vstopilo nekaj mnogo boljšega in seveda tisto, kar si zaslužite. To obdobje je lahko vsekakor težko in se lahko počutite tudi depresivno. Podrejo pa se lahko tudi nekateri vaši načrti, saj morda niste postavili dobro temeljev ali pa to ni za vas. Vendar, če boste hitro spoznali namen tega, zakaj se vse podira, boste hitro se dvignili nazaj na svoje noge in si pričeli graditi nove načrte. Vendar sedaj bodite bolj previdni! Delajte majhne korake in o vsem dobro premislite. Pri tem pa vam lahko vsekakor pomaga nekdo bližnji, ljubljena oseba ali prijatelj, ki mu zaupate. Ko boste začutili stisko, se vsekakor obrnite nanj, saj vam bo to pomagalo. Morda vam bo podal moder nasvet ali pa vam bo nekako drugače pomagal. Konec meseca boste pričeli čutiti olajšanje in očitno spremembo energij. Spoznali pa boste tudi, kateri so vaši resnični prijatelji in na koga se lahko obrnete, kadar vam je najtežje. Nekje na sredini meseca in proti koncu meseca pa se vam lahko nasmehne sreča v ljubezni. Spoznate lahko novo osebo ali pa se vam ponudi priložnost za zmenek z vašo simpatijo. Če pa ste že v razmerju pa se boste bolj poglobili v svoj donos in boste želeli razvajati svojo boljšo polovico. Konec meseca pa se lahko odpravijo vse težave na področju financ in službe.

Srečni dnevi za devico:

11., 16., 25. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje devica:

Črna, siva, zelena in oranžna.

Kristal, ki bo pomagal devici skozi mesec:

Ametist, smaragd, hovlit in sivi ahat.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, bosvelija, kopal in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Tehtnica

TEHTNICA

Očistite se negativnih energij.

Nekatera obdobja se bodo pričela zaključevati v vašem življenju, s tem pa bodo prihajala nova, zato ohranite vse modrosti, ki ste se jih naučili iz prejšnjih lekcij. Ne pozabite kaj ste se naučili, da ne boste delali v prihodnosti enakih ali podobnih napak. Morali pa boste najti tudi ravnovesje med svojimi čustvi in razumom. Zgodi se lahko, da se boste znašli v boju med razumom in čustvi. Najbolje pa bo, da se očistite vseh negativnih energij in dovolite, da v vaše življenje vstopijo le pozitivne. Tako boste lažje našli ravnovesje. Ne pozabite pa očistiti tudi svojega doma in prostorov, kjer se največ zadržujete. Čas pa bo primeren tudi za opustitev slabih navad in negativnih prepričanj. Pričnite delati spremembe v svojem življenju, s katerimi se boste lažje povzpeli na vrh in dosegli svoje sanje. Mesec za vas nekako ne bo najboljši, vendar vas bo želel naučiti, kaj je za vas najbolje. Morda boste proti koncu meseca potrebovali pomoč, saj lahko občutite močno čustveno ali pa denarno stisko. Ne oklevajte, če boste spoznali, da ne morete sami naprej. Izpovejte svoja čustva ali pa prosite ljudi, ki jim zaupate za pomoč. V tem mesecu pa se lahko znajdete tudi na razpotju, zato dobro premislite, katero pot boste obrali. Najbolje bo, da prisluhnete svoji intuiciji in se ravnate po svojemu občutku. Ne zmenite se za to, kaj drugi govorijo, le vi veste, kaj je za vas najbolje! Pričnete pa lahko razmišljati o selitvi ali pa se vam ponudi priložnost za selitev.

Srečni dnevi za tehtnico:

2., 5., 9. in 15.

Barve meseca za nebesno znamenje tehtnica:

Bela, indigo, temno rjava in rdeča.

Kristal, ki bo tehtnici pomagal skozi mesec:

Mahagoni obsidian, kamena strela, karneol in turkiz.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, beli žajbelj, mangolija in Ilang-Ilang.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Škorpijon

ŠKORPIJON

Bodite previdni.

Začetek meseca je lahko srečen, predvsem na področju ljubezni. Spoznate lahko sorodno dušo ali pa je ta že prisotna v vašem življenju. Morda boste sedaj pričeli bolj iskati ljubezen v svojem življenju, posebno tisti, ki ste samski. Tisti, ki ste v razmerju se boste bolj posvečali svoji ljubljeni osebi. Več sreče pa lahko imate prav tako v službi in področju financ. Če ste brezposelni se vam lahko pojavi, kakšna služba primerna za vas. Če pa ste že zaposleni pa lahko napredujete ali dobite povišico. Vsekakor bodite pozorni na priložnosti in novosti, ki se vam bodo ponujale! V drugi polovici meseca bodite pozorni na svojo intuicijo, saj vam bo ta govorila, kaj je prav in kaj je narobe. Pri nekaterih situacijah pa boste morali vi biti tisti, ki boste vzeli vajeti v svoje roke in naredili tako, kot je potrebno. Le vi veste, kaj je najboljše za vas, zato prisluhnite svojemu občutku in ne dovolite, da vam drugi govorijo, kaj je prav za vas in kaj ni. Proti koncu tedna bodite le previdni na nekatere osebe, saj bi morda želele od vas le korist. Zato dobro prisluhnite svoji intuiciji, saj vam bo govorila, katere so te osebe. Zgodi pa se lahko tudi, da se bodo nekateri odnosi ali zadeve končale. To vas lahko vsekakor prizadene, a vedite, da z vsakim koncem prihaja v vaše življenje nekaj mnogo boljšega.

Srečni dnevi za škorpijon:

2., 6. 16. in 24.

Barve meseca za nebesno znamenje škorpijon:

Siva, svetla zelena, roza in temno rdeča.

Kristal, ki bo škorpijonu pomagal skozi mesec:

Roževec, rodonit, sodalit in kamena strela.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, mira, priklic obilja in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Strelec

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo strelcu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Strelec

STRELEC

Bodite razumni.

Prva polovica meseca je lahko precej težavna in stresna. Nekatere situacije vas lahko spravijo v obup in depresijo. Vendar skušajte ohraniti optimistične misli in vedenje, saj boste le tako, malce ublažili težje trenutke. Morda si boste nekaj silno želeli, a se bo vse odvijalo drugače ali pa si boste nakopali vse preveč dela in bremen, kar lahko povzroči hudo tesnobo. Skušajte se pomiriti in poprositi za pomoč, saj vam bo tako lažje. Ne prevzemite vsega dela in bremena nase, saj boste pregoreli. V drugi polovici meseca bo napetost še malce vztrajala, vendar bo občutno manjša. Pomembno bo le, da se izogibate prepirom in težjim situacijam. Skušajte ohraniti pozitivne misli in na situacije glejte razumno. Vedeti morate, da se vse dogaja z razlogom in da vas vsaka situacija nekaj modrega nauči. Konec meseca pa bodo energije mnogo bolj prijetne in nasmehne se vam lahko tudi sreča v ljubezni. Spoznate lahko svojo sorodno dušo ali pa je ta že prisotna v vašem življenju. Vezani se boste bolj osredotočili na svojo ljubljeno osebo, samski pa boste bolj intenzivno iskali ljubezen.

Srečni dnevi za strelca:

18., 23., 29. in 31.

Barve meseca za nebesno znamenje strelec:

Vijolična, bela, zlata in svetlo zelena.

Kristal, ki bo pomagal strelcu skozi mesec:

Akvamarin, labradorit, lapis lazuli in garnet.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, beli žajbelj, jasmin in pačuli.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo kozorogu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Kozorog

KOZOROG

Bodite previdni komu zaupate!

V tem mesecu bo čas, da odpravite s svojo preteklostjo. Vse tisto, kar je nedokončano in kar vam več ne služi, opustite ali pa dokončajte do konca. Sedaj ne bo čas, da sklepate nove posle ali sprejemate nove odločitve, vse dokler ne dokončate stare. Hitreje, ko se boste lotili tega, prej se boste lahko osredotočili na nove stvari in dovolili tudi, da v vaše življenje vstopi nekaj boljšega. Proti sredini meseca boste občutili obilje in zadovoljstvo. Vse se bo odvijalo po vaših pričakovanjih, zato si boste lahko malce oddahnili. Ta čas izkoristite in si napolnite svoje “baterije”, saj druga polovica meseca, ne bo tako prijetna. Pojavijo se lahko težave na področju financ ali/in pričnete opažati spremembe na svojem duševnem stanju. Nekako se ne boste želeli v popolnosti soočiti s svojimi težavami, saj vam bodo vaše težave povzročale preglavice. Delajte majhne korake in se počasi soočajte s svojimi težavami. Proti koncu meseca lahko občutite tesnobo in zapadete lahko tudi v depresijo. Nikar ne oklevajte s tem, da prosite za pomoč ali obiščete psihologa. Vendar pa bodite previdni komu zaupate, saj bi lahko nekateri, posebno tisti ljudje, ki ste jih pred kratkim spoznali, izdali vaše zaupanje! Dobro je, da skušate ohraniti pozitivne misli in da se zavedate tega, da bo to obdobje minilo.

Srečni dnevi za kozoroga:

4., 9., 13. in 19.

Barve meseca za nebesno znamenje kozorog:

Rumena, siva, turkizna in črna.

Kristal, ki bo pomagal kozorogu skozi mesec:

Mahagoni obsidian, aventurin, sončev kamen in tigrovo oko.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, sveti les, benzoin in sandalovina.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Vodnar

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo vodnarju pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Vodnar

VODNAR

Našli boste svoj notranji mir.

V začetku meseca se lahko pričnejo nekatere zadeve ali pa odnosi zaključevati. To vas ne bo presenetilo, saj boste to pričakovali. Odprli boste roke novim stvarem in odnosom, ki prihajajo v vaše življenje. Nekako boste verjeli, da za vas v življenje prihaja nekaj mnogo boljšega od tega, kar se je zaključilo, in prav imate! Že proti sredini meseca boste čutili, da vse pada na svoje mesto in da je prišel tudi čas za vas. Počutili se boste stabilno, srečno in izpopolnjeno. V vaše življenje pa se lahko vrne tudi nekdo iz vaše preteklosti ali pa čakate nekoga, da se vrne iz daljše poti. Če bo prišel v vaše življenje nekdo iz preteklosti, bo odločitev vaša ali boste to osebo sprejeli ali pa ji boste zaprli svoja vrata v življenje. V drugi polovici meseca se vam lahko pričnejo prikazovati priložnosti na področju službe, poslov in financ. Vaše finance se lahko precej izboljšajo, v službi pa vam lahko gre mnogo bolje kot navadno. Če ste brezposelni, lahko najdete v tem mesecu primerno službo zase, poklicani pa ste lahko tudi v tujino. Našli pa boste tudi svoj notranji mir, zato nikar ne dovolite, da vam ga nekdo uniči! Potrebno bo le, da ste iskreni do sebe in ostalih ljudi okoli sebe ter, da prisluhnete svojemu notranjemu glasu!

Srečni dnevi za vodnarja:

10., 15., 24. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje vodnar:

Rumena, siva, bela in zelena.

Kristal, ki bo pomagal vodnarju skozi mesec:

Dimni kvarc, zeleni žad, selenit in ametist.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, bosvelija, frangipani in pomaranča.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ribam pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Ribi

RIBI

Zaupajte svojemu notranjemu glasu.

Vaš notranji glas oziroma vaša intuicija bo v tem mesecu zelo močna. Vodila vas bo na prava pota in vam šepetala, kaj je za vas najbolje. Zato ji dobro prisluhnite. Dobro pa je tudi, da vas vodi vaše srce in se ne ozirate na to, kaj drugi govorijo. Vi zase najbolje veste, kaj je najboljše za vas! Zato se lahko zgodi, da boste morali v nekaterih situacijah vi biti tisti, ki boste vzeli vajeti v svoje roke in naredili tako, kot je potrebno. Pričeli pa boste tudi okrevati po težjih preizkušnjah. Vzemite si toliko časa, kolikor ga potrebujete, da se postavite nazaj na svoje noge in zasijete v vsem svojem sijaju. Da pa bi lahko zasijali v popolnosti, pa boste vsekakor morali narediti še nekaj sprememb v svojem življenju. Vsekakor boste morali prenehati razmišljati negativno in postati bolj optimistični. Proti koncu meseca se lahko končajo tudi nekateri odnosi ali načrti. Zaključevalo se bo le tisto, kar v vašem življenju ni več potrebno in iz vas črpa le energijo. V vaše življenje prihaja nekaj mnogo boljšega! Zaupajte procesu! Spoznate pa lahko tudi sami, da se za nekatere odnose ali stvari ni več vredno truditi, zato boste odnehali in se pričeli osredotočati na druge odnose oziroma stvari. Najbolj pomembno je, da ste iskreni do sebe in do ljudi okoli vas.

Srečni dnevi za ribi:

5., 10., 18. in 22.

Barve meseca za nebesno znamenje ribi:

Roza, rdeča, oranžna in siva.

Kristal, ki bo pomagal ribi skozi mesec:

Hematit, indijski ahat, fluorit in roževec.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, beli kopal, sandalovina in jasmin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?