fbpx

Mesečni horoskop

Spodaj boste našli nov mesečni horoskop za mesec:

Junij

OVEN

Čas bo za osebnostno rast.
V tem mesecu se vam bo ponudilo kar nekaj priložnosti – posebno na poslovnem in finančnem področju. Prejmete lahko tudi kakšno ponudbo iz tujine, ki pa je lahko tudi vaša sanjska služba. Imeli boste priložnost, da začnete znova, saj boste za to imeli prav vse, kar potrebujete. Če ste brezposelni, imate v tem mesecu veliko možnosti, da dobite zaposlitev. Veliko sprememb pa vas čaka tudi na področju osebnostne rasti. Opazili boste, da morate tudi sami postoriti veliko za svojo srečo. Predvsem bodite pozorni na svoje misli in dejanja – ta naj bodo izključno pozitivna. Če pa imate zanimanje tudi za duhovno rast, lahko tudi tukaj naredite pomembne korake. Za večje projekte ali načrte, tudi vse kar se tiče financ, bodite pozorni, da ne sklepate poslov prehitro, vendar jih dobro premislite in se tudi pogovorite s primernimi osebami. Če bi hiteli, se lahko proti koncu meseca zgodi, da boste nekatere korake in dejanja obžalovali. Če pa se bo vaše obžalovanje navezovalo na nekaj iz preteklosti pa ne bodite preveč v skrbeh, saj se da vedno vse popraviti.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Oven
Ali veste, da imamo na Portal8.si tudi tedenski in letni horoskop?

Če želite izvedeti, kaj vas čaka v tednu, ki je pred vami ali pa si želite izvedeti, kakšno leto vas čaka imamo za vas tudi tedenski ter letni horoskop.

BIK

Soočiti se boste morali z resnico.
Za vas se bodo v tem mesecu zaključila nekatera obdobja, situacije ali pa boste dosegli svoj cilj. Predvsem boste opazili spremembe na področju ljubezni. Če ste samski se vam lahko pojavi nova oseba, ki vas bo zelo očarala in povrnila vero v ljubezen. Tisti, ki pa ste v razmerju pa pričakujte precejšnjo izboljšanje v vašem odnosu. Nekje na sredini meseca se lahko v vaše življenje vrne oseba iz preteklosti. To je lahko bivša ljubezen ali prijatelj. Če boste želeli lahko z njim/njo povežete tesne stike. V drugačnem primeru pa bo ta oseba, le prečkala pot v vašem življenju. Potrudite se, da boste v tem mesecu kar se da razmišljali s srcem in se prepuščali strastem ljubezni. Lahko to nakazuje tudi, le ljubezen do vas samih. Če pa boste želeli v ljubezni in na splošno v življenju uživati, se boste morali soočiti z resnico. Pri tem vam lahko zelo dobro pomaga vaš notranji glas, ki ga nikakor ne smete zatreti. V večini primerov boste morali vi biti tisti, ki boste storili prvi korak ali pa zgrabiti stvari v svoje roke in naredite tako, kot je prav (prisluhnite svoji intuiciji).

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Bik

Izdelki iz naše trgovine👇🏻

DVOJČKA

V vaše življenje bo posijalo sonce.
V tem mesecu boste predvsem prihajali do pomembnih zaključkov, končajo se lahko nekatera obdobja ali situacije. Bodite pozorni, ko boste zapirali stara vrata, da se boste naučili vseh lekcij, ki so vam bile dane. Že nekje v začetku meseca boste občutili očitne spremembe na bolje, občutite lahko obilje, srečo in finančno stabilnost. Postavljeni ste lahko tudi pred večjo izbiro, a morali boste izbirati previdno in premišljeno. Hitre odločitve bi vas lahko drago stale. Hiter tempo lahko predvsem občutite nekje proti koncu meseca. Zato svoje misli raje brzdajte in se sproščajte, da bi lahko videli jasno sliko. Tekom celega meseca, pa posvetite dovolj časa svojemu notranjemu otroku, saj boste, le tako dlje časa občutili notranjo srečo. Počnite vse to, kar ste v otroštvu želeli, pa vam je bilo prepovedano ali si niste upali (dobre stvari). Opazite lahko tudi, da se je vaš trud pričel prikazovati, kar vas bo še dodatno napolnilo s srečo in zadovoljstvom. Ne pozabite na pozitivne afirmacije in dobro voljo skozi celoten mesec.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Dvojcka

RAK

Večkrat si vzemite čas zase.
Mesec se lahko prične s težavnimi energijami, zato se boste tudi sami počutili napeto in zaskrbljeno. Verjemite vase in vedite, da se vse odvija v pravo smer. Kadar bodo nastopile težke situacije, ne nastopite borbeno ali napadalno, vendar se sprostite in premišljeno delujte. Premišljeni koraki vam bodo pomagali tudi na osebnostni rasti. Prav tako tudi vse napake, ki ste jih storili vam bodo odprle oči, kako postopati bolje. Veliko časa lahko porabite tudi v razmišljanju, kaj si pravzaprav želite, kaj je vaš cilj in kam ste namenjeni. Poglobite se vase, vzemite si dovolj časa za premislek, saj na dnu vaše duše ležijo vsi odgovori. To velja posebej, če ste se znašli na razpotju. Večje spremembe se lahko pojavljajo na finančnem področju in tudi poslovnem. Že ko boste mislili, da ste finančno nestabilni, se vam lahko nasmehne sreča. Če ste brezposelni, lahko v tem mesecu najdete primerno zaposlitev zase. Zaposlene pa lahko čaka napredovanje na delovnem mestu ali pa povišica. V tem mesecu bo tudi čas za duhovno rast, zato, če si želite razširiti pogled, je sedaj čas za to.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Rak

LEV

Svet boste morali pogledati z drugačne perspektive.
Ta mesec je lahko precej težaven, posebno, če boste na dane situacije gledali negativno. Čakajo vas večje spremembe, katere pa boste morali narediti sami, da bi napredovali ali pa se, le bolje počutili. Življenje vas lahko postavi na težja pota, z razlogom, da bi vas ojačalo in pripeljalo do želenega cilja. Za zadeve, ki si jih želite, se boste morali v tem mesecu še posebno potruditi. A vedite, da vse kar boste počeli, ne bo zaman. Morda se boste občasno prepustili toku življenja in si zamišljali, kaj vse vas čaka v prihodnosti. Previdni bodite le, da vaša domišljija ne bo preveč dejavna, saj bi lahko bili na koncu zelo razočarani. Nekje proti koncu meseca se vam bodo pričela odpirati nova vrata na vseh področjih življenja, morda začnete z novo službo, novim projektom, spoznate novo osebo ali pa se boste odpravili na popolnoma novo življenjsko pot. Ko boste odpirali novo poglavje v svojem življenju bodite pozorni, da bodo vaše misli in dejanja, nameni ter prepričanja pozitivni. Ne dovolite si, da bi vas težke situacije pripravile do tega, da bi se spustili na nižji nivo energij. Če se boste postavili po robu težkim situacijam, boste v vsaki videli dober namen. Tekom meseca se vam lahko izpolni tudi neka želja.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Lev

DEVICA

Povrnila se vam bo življenjska energija.
Sreča je lahko že pred vami, vendar imate preveč črne misli. Morda ste preveč trmasti in vidite, le svoj vidik. Če boste povzdignili glavo in se prepustili tudi ostalim vidikom boste spoznali, da ni vse tako črno, kot se zdi. Ko boste v svoje življenje spustili pozitivno energijo, se bo vaša duša pričela polniti z življenjsko energijo – tako boste postali bolj družabni, radostni in veseli. V tem mesecu lahko spoznate tudi nove prijatelje, ki vam bodo spremenili mišljenje. A vendar bodite previdni, da ne boste vseh oseb spustili blizu. Nekatere bi lahko prišle le z enim namenom – da vas izkoristijo. Osebe v svoje življenje spuščajte z občutkom. Proti koncu meseca boste več časa posvetili svojemu delu in načrtom. Veliko boste razmišljali, kakšen bi bil vaš naslednji korak, projekt ali ideja. Ker pa boste napolnjeni z novo življenjsko energijo, boste novosti in spremembe hitro uvajali. Tekom meseca boste občutili stabilnost in varnost. V vaše življenje se lahko vrne neka oseba zelo nepričakovano. Zadeve doma pa se bodo uredile.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Devica

TEHTNICA

Sreča v ljubezni bo še zmeraj trajala.
V začetku meseca boste veliko časa namenjali svoji službi in poslom. Morda se boste odločali za nove projekte, spremembo službe ali pa boste si, le zaželeli nekaj novosti na svojem delovnem mestu. To lahko vse storite, če se boste o tem pogovorili s primerno osebo. Bodite previdni s svojim denarjem, posebno, če razmišljate o kreditu, se o tem dobro pogovorite s finančnim svetovalcem. Vse pravne zadeve, ki jih imate pa se bodo dobro odvile. Na načrtih, ki ste jih delali in se trudili boste v tem mesecu opazili velik premik ali pa celo uspeh. Uspete lahko v vsem, kar si boste zadali, predvsem na področju ljubezni. Morda se nekatere stvari ne bodo tako hitro odvijale, zato bodite potrpežljivi in optimistični, da se bo vse odvilo v pravo smer. Konec meseca se boste morali spopasti s težavami, ki so se vam kopičile ali pa so se pojavile v tem obdobju – zavedati se boste morali, da ste močni in sposobni premagati vse ovire, ki so na vaši življenjski poti. Posebno srečo boste imeli v ljubezni, zato, če ste samski, lahko v tem mesecu najdete idealnega partnerja zase, ki pa je lahko tudi duša dvojčica. Tisti, ki ste v razmerju, se bo vaš odnos zelo izboljšal in spoznate lahko, da si s to osebo želite skupnega življenja.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Tehtnica

ŠKORPIJON

Nekatera obdobja se bodo pričela zaključevati.
Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti, kaj je dobro za vas, kaj ste že dosegli in kaj si želite. Svoje želje si jasno zapišite in si zadajte jasne načrte, tako da jih boste lahko nemoteno uresničili. Zgodi se lahko, da si boste sami pričeli postavljati prepreke na svojo pot, vendar se sprostite in premislite, ali so dejansko res kakšne ovire ali je to, le vaš strah? Morda boste imeli strah pred novimi začetki ali novostim, vendar, vedite, da se odvija vse tako kot se mora. Morda lahko vidite, da se vam bo vse pričelo podirati in da se nič ne odvija tako kot se mora, vendar se zaključuje vse tisto, kar v vašem življenju ni več potrebno ali pa ste že prerasli. Zaključijo se lahko nekateri odnosi, cilji ali pa situacije. Takrat se lahko počutite obupano, saj se bodo dogodki odvijali zelo nepričakovano. Bodite le optimistični in verjemite vase ter v to, da si zaslužite le najboljše. Konec meseca se vam bo pričela nasmihati sreča, predvsem na področju ljubezni. Občutili boste tudi olajšanje, saj bodo energije manj napete in bolj radostne. Skozi celoten mesec pa nabirajte, le modrosti in lekcije, ki vam bodo dane tekom težjih situacij. To vas bo naredilo modrejše in močnejše. Vedeli boste kaj si zaslužite, kaj je najbolje za vas in česa več ne smete početi, če si želite priti do želenega cilja.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Skorpijon

STRELEC

Vaša čustva lahko postanejo zelo nestabilna.
Prva polovica meseca je lahko prijetna. Dobro bi bilo, da bi prisluhnili svojemu notranjemu glasu, saj vam bo narekoval, kaj je najbolje za vas in kateri korak je pametno storiti. Nekatere situacije bodo takšne, da boste morali vzeti stvari v svoje roke in narediti tako, kot vam govori vaš občutek. Posebno na ljubezenskem področju. V ljubezni lahko spoznate novo osebo ali pa zagori plamen ljubezni z vašo simpatijo. V vaše življenje pa se lahko vrne tudi stara ljubezen. Druga polovica meseca je lahko bolj težka – posebno na čustvenem področju. Postavljeni ste lahko pred dejstvo in zato izbirajte modro. Odreči se boste morali nekaterim stvarem, ki so vam ljube. Lahko pa so to tudi osebe. Če opažate, da vam nekaj ali nekdo iz vas odvzema le energijo, čas in voljo, je sedaj skrajni čas, da jih zapustite. Če imate slabe navade prav tako. Morda se bo pot zdela dolga in težka, a boste kmalu ugotovili, da se je to vse izplačalo. Zgodi se lahko, da boste nekaj obžalovali, vendar ostanite optimistični, saj lahko še zmeraj uredite stvari. Vaša čustva so lahko tekom meseca zelo nestabilna, zato bodite previdni.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Strelec

KOZOROG

V ljubezni se vam bo nasmehnila sreča.
Že v začetku meseca boste občutili nenaden val pozitivne energije. Ta pozitivna energija vas bo napolnila tudi z življenjsko energijo, s katero boste lažje opravljali svoja vsakodnevna opravila, kakor tudi svoje dolgoročne načrte. Če iščete delo, se vam v tem mesecu lahko pojavi nekaj pravega za vas. Možnosti so tudi v tujini, zato bodite odprti za vse. Če se boste potrudili in imeli začrtane načrte ter se trudili za to, kar si želite, boste uspeli. Uspete lahko v vsem, kar si boste zadali. V drugi polovici meseca boste veliko razmišljali za kaj bi se odločili, na katero pot bi se raje odpravili in kaj si iskreno želite. Če se boste znašli na takšnem razpotju, dobro prisluhnite svojemu srcu in notranjemu glasu, saj vas bo, le to vodilo na pravo pot. Čutite lahko manjši nemir, vendar bo ta hitro izginil. V vaše življenje lahko vstopi nova oseba, s katero se lahko kasneje razvije tudi ljubezensko razmerje. Če pa je ta oseba že v vašem življenju, pa boste dobili odlično priložnost, da iz prijateljstva nastane kaj več. Vsi, ki pa ste v razmerju, boste spoznali, da je to prava ljubezen za vas, zato svoji ljubljeni osebi izkažite svoja čustva.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Kozorog

VODNAR

Ne odločajte se prenaglo.
Občutite lahko čustveno hladnost, zato boste na začetku meseca razmišljali predvsem razumsko. Občutek lahko dobite tudi, da so osebe okoli vas preveč stroge in imajo previsoke zahteve. A te energije se bodo kar kmalu razblinile, prišle bodo bolj mirne. Veliko boste se ukvarjali s svojimi financami in kako doseči materialno varnost. To vam lahko v tem mesecu uspe, le če boste stremeli v pravo smer. Če boste sklepali kakšne nove posle, posebno da so povezane z vašimi financami dobro premislite in se posvetujte s primerno osebo. Prenagle odločitve bi vas lahko drago stale. Ponudijo se vam lahko nova dela, novo delovno mesto ali pa celo napredovanje. Proti koncu meseca se boste posvetili ljubezni – morda boste obujali tudi spomine na preteklo ljubezen, otroštvo ali neke vam ljube pretekle dogodke. Zagori pa lahko tudi nov plamen ljubezni z osebo, ki jo že poznate ali pa z novo osebo.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Vodnar

RIBI

Spopasti se boste morali s svojo temno platjo.
Čutili boste prijetne energije, zato bo ta čas dober, da se spopadete s svojo temno stranjo. Dobro pomislite, kakšno je vaše obnašanje kakor do ostalih, kot tudi do sebe. Vsa negativna prepričanja, trditve in misli nadomestite s pozitivnimi. Tudi vse slabe navade skušajte opustiti in živeti pozitivno in zdravo življenje. Občutili boste, da vam je pri srcu vse lažje – to bo znak okrevanja po preteklih, težkih preizkušnjah, zato si vzemite še nekaj časa za sprostitev, lahko pa tudi meditacijo. Zacelite svoje rane na pravilen način. Kadar boste delali nove korake, ne pozabite prisluhniti notranjemu glasu, ki vam bo jasno govoril, katera pota so prava za vas. Govoril pa vam bo tudi, katere osebe je bolje pustiti. Zgodi se lahko, da bodo nekatere osebe v vaše življenje vstopile le zato, da bi imele od vas nekakšno korist. To prepoznajte hitro, s pomočjo vašega občutka. Proti koncu meseca lahko dobite občutek, da se ne odvija vse tako, kot bi se moralo, občutek lahko dobite tudi, da se vam je svet obrnil na glavo, vendar k temu ne stremite negativno, temveč vzemite pozitivno, saj se boste le tako naučili nekaj pomembnega, vedite, da se odvija vse v vaše najvišje dobro, zato zaupajte procesu in vase.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec? KLIKNI SPODAJ IN PREVERI

Horoskop Ribi

Deli naprej!