Spodaj boste našli nov mesečni horoskop za mesec:

Januar

OVEN

Bodite odprti za novosti.

Začetek meseca je lahko za vas malce težje, vendar lahko to razrešite prav hitro! Ne mečite si več peska v oči in se sprijaznite z določenimi dejstvi. Prej ko boste sprejeli resnico, bolje bo za vas. Kadar boste uvideli resnico in se z njo sprijaznili, boste občutili nenadno spremembo energije, ki bo bolj prijetna ter topla. Ne branite se niti novih začetkov. Če boste opazili, da nekaj ni več vredno in da ne najdete rešitve že veliko časa, potem s tem končajte. Novi začetki bodo pred vami, a bo od vas odvisno ali se boste podali na nova pota ali pa boste obstali na starih poteh. Nekje proti polovici meseca boste imeli veliko nove energije, katera vas bo pognala naprej po vaših začrtanih poteh. Sreča pa se vam lahko pojavi tudi na področju ljubezni! Posebno tistim, ki ste samski. V vaše življenje lahko vstopi oseba, katera vam bo povrnila vero v ljubezen. Vaše srce bo napolnila z ljubeznijo in življenjem. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa se boste počutili srečne in zadovoljne. Manjše težave bi se lahko pojavile na področju financ, a če boste vedeli razpolagati s svojim denarjem, bi se lahko večjim težavam izognili. V tem mesecu bo pomembno le, da se ne zadržujete v preteklosti in da se osredotočite na to, kar je pred vami! Odprite roke novih stvarem, novim odnosom in spoznanjem.

Srečni dnevi za ovna:

11., 17., 24. in 27.

Barve meseca za nebesno znamenje oven:

Vijolična, oranžna, bela in rumena.

Kristal, ki bo pomagal ovnu skozi mesec:

Ametist, puščavska roža, aventurin in karneol.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, mira, sandalovina in meta.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

BIK

Našli boste notranji mir.

Preteklost bo za vašimi petami. Mogoče nekaj niste v celoti razrešili ali pa boste podzavestno ostajali tam. Če kaj iz preteklosti obžalujete, je čas, da prenehate. Če ste se tej osebi opravičili, je to vse, kar lahko storite. In seveda, da se izkažete ter izboljšate svoja dejanja. Živeti v preteklosti nima smisla, saj tako porabite vse preveč časa, katerega bi lahko uporabili za bolj pomembne zadeve v vašem življenju. Vedite, da je vedno upanja za tisto, kar si resnično želite. Morda boste neko bitko izgubili, a nič za to! Verjetno vam to ni bilo namenjeno in na vas čaka nekaj mnogo boljšega. Spoznate pa lahko tudi sami, da je nekatere zadeve ali odnose bolje opustiti, kot pa, da bi nadaljevali. V drugi polovici meseca se lahko dogodki pričnejo hitro odvijati, zato se boste počutili zmedeno in napeto. Ne hitite, za vse si vzemite dovolj časa. Dobro premislite preden se za nekaj odločite, posebno, če so to večje zadeve/odločitve. Znajdete se lahko tudi na razpotju nekje proti koncu meseca. Zato naj bodo vaši koraki premišljeni in majhni. Skozi mesec pa boste najbolj iskali notranji mir, katerega boste tudi našli. Vendar ga boste našli šele nekje proti koncu meseca.

Srečni dnevi za bika:

6., 10., 17. in 24.

Barve meseca za nebesno znamenje bik:

Modra, vijolična, rjava in bela.

Kristal, ki bo pomagal biku skozi mesec:

Snežni obsidian, hovlit, hematit in selenit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, kopal, žajbelj in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Dvojčka

DVOJČKA

Vzemite si počitek.

Nekatere bitke lahko v tem mesecu izgubite. A ne skrbite, saj prihaja nekaj mnogo boljšega v vaše življenje. Verjetno tega niti ne pričakujete! Morda boste tudi sami se nehali truditi za nekatere odnose ali zadeve, saj boste spoznali, da ni več vredno vašega časa in truda. Pričeli se boste po tem prepuščati toku življenja. Povsem boste zaupali svojemu notranjemu vodstvu, da vas vodi tam, kamor vas želi. Tako si boste tudi veliko spočili, saj vaša intuicija najbolje ve, kaj je najboljše za vas, zato vi ne boste potrebovali dajati prevelikega truda. Če ste samski se lahko v vašem življenju pojavi oseba, katera bo pogrela vaše srce ali pa je ta oseba že prisotna v vašem življenju in boste spoznali, da je ta oseba vaša sorodna duša. Tisti, ki ste že v razmerju pa se boste morali malce potruditi za svojo ljubljeno osebo. Pokažite interes, pokažite svoja čustva in želje. Dovolite si ljubiti s celim srcem. Proti koncu meseca bi se lahko pojavile manjše težave, katere bi se lahko spremenile v večje, če jih ne boste takoj razrešili. Verjetno bo veliko imela opravka vaša preteklost, zato je sedaj skrajni čas, da jo opustite! Odprite svoje oči in se sprijaznite z resnico.

Srečni dnevi za dvojčka:

12., 17., 25. in 26.

Barve meseca za nebesno znamenje dvojčka:

Zlata, zelena, vijolična in indigo.

Kristal, ki bo dvojčku pomagal skozi mesec:

Sodalit, tigrovo oko, fluorit in rodonit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, cedar, mangolija in vanilja.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo raku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Rak

RAK

Prihajajo večje spremembe.

Na začetku meseca se boste počutili zelo odločeno in želeli boste priti do svoji začrtanih ciljev tako ali drugače. Zaradi tega bi lahko občutili večjo napetost in napor, saj se boste dajali vse od sebe. To bi lahko čez čas prineslo večje posledice, zato delujte premišljeno in poslušajte svoje telo, kadar potrebuje počitek. Do izpolnitev želja boste prišli hitreje, če boste delovali počasneje in premišljeno, saj ne boste ničesar prehitevali ter nič vam ne bo ušlo. Želje se vam lahko pričnejo uresničevati, nekje proti polovici meseca. Bodite previdni, kaj si želite! Dobro premislite, kaj je tisto, ki si resnično želite, manifestirajte in počakajte, da se uresniči! Vaš notranji glas pa vas bo pričel jasno voditi po vaši poti. Prisluhnite mu in mu dovolite, da vas popelja na pravo pot. Notranji glas pa vas lahko prične pozivati, da zapustite za seboj preteklost in vse tisto, kar vam ni več koristno. Če si želite sreče v svojem življenju, boste morali narediti večje spremembe. Opustite vse tisto, kar je staro in nepotrebno. Preteklost pustite tam, kjer spada – za seboj. Če ne boste sami naredili potrebnih sprememb v življenju, se bodo te pričele delati same. Te pa bodo nepredvidljive in nenadne. Čas pa bo tudi, da opustite svoje slabe navade in pričnete svoje življenje živet bolj zdravo ter svobodno.

Srečni dnevi za raka:

8., 15., 21. in 27.

Barve meseca za nebesno znamenje rak:

Nežno modra, roza, oranžna in rumena.

Kristal, ki bo pomagal raku skozi mesec:

Rdeči jaspis, ametist, moder sončev kamen in dimni kvarc.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, zmajeva kri, sveti les in jasmin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

LEV

V vaše življenje prihaja sreča!

Nekatere bitke v tem mesecu lahko izgubite, a se ne obremenjujte preveč, saj v vaše življenje prihaja večja sreča, kot bi si lahko želeli. Ko se boste prenehali truditi za tisto, kar ne morete spremeniti ali nimate vpliva in za tisto, kar ni vredno, se bodo v vašem življenju pričele dogajati lepše stvari. Osredotočiti se morate le na tisto, kar je resnično vredno in pomembno za vas. Pomembno je, da delate tisto, kar si resnično želite in veste, da vam bo uspelo. Sreča se vam lahko nasmehne predvsem na področju ljubezni in službi. Če ste samski se vam lahko pojavi oseba, katera bo vaša sorodna duša ali pa je ta oseba že v vašem življenju, le spoznati morate to! Tisti, ki pa ste že v razmerju pa boste občutili srečo in zadovoljstvo. Zaželite si lahko skupnega življenja, poroko ali pričnete načrtovati družino. V službi lahko veliko uspete, če se boste le potrudili in izkazali. Uspete pa lahko tudi na vseh ostalih področjih življenja, če si boste le uspeha dovolj močno želeli. V drugi polovici meseca lahko prejmete vesele in prijetne novice. Pride pa lahko krajše obdobje, ki bo čustveno hladnejše. Takrat bo idealen čas, da pomislite o tem, kaj si resnično želite in katere izbire so najboljše za vas. Postanete pa lahko malce bolj napeti in strogi. Konec meseca vas čakajo nove priložnosti in novi začetki. Bodite odprti novostim, ki prihajajo!

Srečni dnevi za leva:

2., 6., 15. in 25.

Barve meseca za nebesno znamenje lev:

Rjava, vijolična, nežno modra in črna.

Kristal, ki bo pomagal levu skozi mesec:

Beli žad, turkiz, citrin in aventurin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, sandalovina, kopal in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo devici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Devica

DEVICA

Napolnjeni boste z novo energijo.

Mesec bo za vas zelo prijeten in napolnjen s pozitivno energijo. Najprej se vam bo sreča nasmehnila na področju ljubezni in prijateljstva. Spoznate lahko nekaj novih prijateljev in če ste samski tudi potencialnega partnerja. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa boste pričeli razmišljati o večjih korakih. Kot na primer zaroka, poroka, skupno življenje ali načrtovanje družine. Spoznate pa lahko tudi, da je oseba poleg vas vaša duša dvojčica. Kasneje v mesecu se vam bo nasmehnila tudi sreča v službi in financah. Najbolj pa boste uspeli pri tistih zadevah, pri katerih se boste trudili. Potrudite se za svoje želje, manifestirajte in dovolite, da se uresničijo. V drugi polovici meseca boste postali bolj družabni in dobro razpoloženi. Iskali boste nove prijatelje, pa tudi stare. Želeli si boste spočiti od vsega napora in si nabrati nove energije. Tako pa boste tudi hitreje našli notranji mir, ki ga iščete že dalj časa. Energije boste imeli skozi mesec dovolj, da dosežete vse, kar si boste zadali, a vseeno ne pozabite na počitek! Najbolje bo, da prisluhnete svojemu telesu.

Srečni dnevi za devico:

4., 7., 13. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje devica:

Nežno zelena, bela, rumena in modra.

Kristal, ki bo pomagal devici skozi mesec:

Topaz, roževec, garnet in tigrovo oko .

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, kamasutra, frangipani in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Tehtnica

TEHTNICA

Obujali boste spomine.

Prva polovica meseca je lahko težavna, saj se bodo nekatere zadeve končale. Bolečina, ki jo boste čutili bo verjetno, zaradi vaših previsokih pričakovanj. Zato je dobro, da včasih nimate tako velikih pričakovanj in ste raje prijetno presenečeni, kot pa razočarani. Občutite lahko tesnobo, obup in žalost. Če se boste sprijaznili z dejstvom, boste hitreje okrevali in se boste lahko začeli znova ali pa se odpravili na nova pota. Preteklost pustite za seboj. Dovolite si v svoje življenje spustiti novosti in spremembe. Nekatere spremembe bodo nujno potrebne, zato z njimi pričnite čim prej! Vedite, da tisto česar ni na dosegu vaših rok in česar ne morete spremeniti, ni vredno, da se obremenjujete ter tratite svoj čas. Čas pa bo tudi, da se očitite negativnih energij, ne pozabite očistiti tudi svojega doma in prostorov, kjer se največ zadržujete. Čas bo ugoden tudi, da opustite svoje slabe navade in pričnete svoje življenje živeti bolj zdravo ter svobodno. Proti koncu meseca boste šele občutili prijetnejše energije. Svoje težave boste pričeli pravilno razreševati, zato lahko hitro občutite srečo in toplino v svojem srcu. Skozi mesec pa lahko tudi večkrat obujate spomine na preteklost ali pa v vaše življenje zakoraka oseba iz preteklosti.

Srečni dnevi za tehtnico:

18., 23., 28 in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje tehtnica:

Črna, bela, rdeča in zelena.

Kristal, ki bo tehtnici pomagal skozi mesec:

Celestit, črni turmalin, akvmarin in karneol.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, gum opoponax, bosvelija in žajbelj.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Škorpijon

ŠKORPIJON

Nasmiha se vam sreča.

Začetek meseca je lahko napet in nepredvidljiv, zato bodite previdni ter svoje korake dobro premislite, preden jih naredite. Počutite se lahko zmedeno, saj se bodo dogodki odvijali zelo hitro. A ne skrbite, hitro se bo vse umirilo, zato se boste lahko sprostili tudi vi. Čaka vas sreča, katera lahko traja skozi ves mesec. Vaše želje se bodo pričele uresničevati, posebno tiste skrite in srčne. Ker bo sreča na vaši strani jo izkoristite. Potrudite se za tisto, kar si resnično želite, saj vam sedaj lahko uspe! Zaželeli pa si boste preživeti tudi več časa z ljubljenimi osebami in družino. Bodite hvaležni za vse kar je v vašem življenju in zahvalite se tistemu, kar prihaja. V drugi polovici meseca bo dobro, da si naredite trdne načrte in se jih držite vse dokler ne pridete do cilja. Trudite se za to, kar si želite, saj lahko precej hitro opazite svoje prve “sadove” truda. Izrazita pa bo tudi vaša intuicija, zato ji prisluhnite in ji dovolite, da vas vodi. V tem mesecu pa se va, lahko nasmehne sreča predvsem v ljubezni. Če ste samski lahko spoznate svojo dušo dvojčico. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa boste pričeli razmišljati o naslednjih večjih korakih, kot na primer zaroka, poroka, skupno življenje ali načrtovanje družine.

Srečni dnevi za škorpijon:

10., 17., 21. in 28.

Barve meseca za nebesno znamenje škorpijon:

Nežno zelena, temno modra, živo rdeča in črna.

Kristal, ki bo škorpijonu pomagal skozi mesec:

Pokrajinski jaspis, rodonit, kamena strela in sardoniks.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, benzoin, San Miguel in Ilang-Ilang.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

STRELEC

Dokončajte zadeve iz preteklosti.

V tem mesecu, da bi našli mir boste morali dokončati zadeve iz preteklosti, ki ste jih pustili odprte in nerešene. Ta mesec ne bo primeren za nove zadeve, sklepanje novih poslov in podobno. Ko boste razrešili vse iz preteklosti, šele nato lahko pričnete razmišljati o novostih. Svoj notranji mir lahko najdete, a odvisno je od vas, ali boste izbrali pravo pot. Vaša intuicija bo v tem mesecu močna, zato je dobro, da jih prisluhnete. Strah dajte na stran in zaupajte svojemu notranjemu vodstvu. Nekje na sredini meseca lahko občutite obilje in radost. Finančne težave lahko razrešite. Postali pa boste bolj čustveni, zato boste sočustvovali z vsakomur. Pazite le, komu zaupate in ponudite svojo roko. V drugi polovici meseca se vam lahko nasmehne sreča v ljubezni. Če ste samski imate večjo možnost spoznati svojega idealnega partnerja  ali pa se vam ponudi priložnost zmenka z že znano osebo. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa se boste bolj poglobili v svoj odnos in ga boste želeli izbojlšati. Več časa boste posvetili svojemu partnerju in ga zasipali z ljubeznijo. Proti koncu meseca pa boste pričeli intenzivno delati na svojih načrtih. A bodite previdni, da boste delali načrte premišljeno in počasi.

Srečni dnevi za strelca:

3., 9., 14. in 27.

Barve meseca za nebesno znamenje strelec:

Svetlo rumena, smaragdna, bela in vijolična.

Kristal, ki bo pomagal strelcu skozi mesec:

Mahagoni obsidian, rdeči ahat, lava kamen in labradorit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, zmajeva kri, kopal in pačuli.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

KOZOROG

Odprite svoje oči.

Na začetku meseca lahko imate večje boje med razumom in srcem. Morda boste stali pred večjimi odločitvami ali pa boste v dvomih. Imeli boste težavo se odločiti, zato bo najbolje, da prisluhnete svoji intuiciji, saj bo v tem mesecu zelo izrazita. Ne zanemarjajte jo, saj vas lahko pripelje do želenih rezultatov. Uskladite svoja čustva z razumom, saj boste tako videli bolj jasno in lažje se boste odločili. Postanete lahko tudi malce bolj strogi in zaščitniški. Nekje na sredini meseca bo sreča na vaši strani. Pričnite se truditi za tisto, kar si želite! Sedaj je čas, da se izkažete in delate na svojih sanjah. Veliko vam lahko uspe, če se boste le potrudili in izkazali. Da pa bi lahko šli svojim željam na proti, boste morali odpreti svoje oči in videti resnico. Pričnete se lahko slepiti z lažmi ali pa boste zadeve videli, tako kot bi si vi želeli, da bi bile. To bo vsekakor narobe! Sprijaznite se z resnico, saj boste tako lažje izpolnili svoje želje. K vam pa bo pričelo prihajati tudi tisto, kar si resnično zaslužite. Naredite prostor! Konec meseca boste pričeli okrevati po težkih preizkušnjah. Vaše telo si bo želelo počitka, zato mu ga ponudite. Razvajajte se in počnite tisto, kar vas veseli. Če ste bolni oziroma boste zboleli med tem obdobjem, boste uspešno in precej hitro okrevali.

Srečni dnevi za kozoroga:

6., 11., 16. in 25.

Barve meseca za nebesno znamenje kozorog:

Siva, temno modra, roza in bela.

Kristal, ki bo pomagal kozorogu skozi mesec:

Karneol, heliotrop, sivi ahat in kamena strela.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Yerba Santa, sveti les, ayurvedic in amiris.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

VODNAR

Okrevali boste po težkih preizkušnjah.

V tem mesecu bo komunikacija tekla, zato vse kar imate za razrešiti, bo sedaj pravi čas! Pogovarjajte se, delite svoje misli in ideje ter dovolite tudi drugim, da vam predlagajo svoje ideje in zamisli. Če boste razmišljali o kreditu, posojilih, investicijah ali nepremičninah, je dobro, da se o tem pogovorite z finančnim svetovalcem. Ne odločajte se prehitro in ne delajte prenaglih korakov. Če bi se prehitro odločili, bi lahko svoje odločitve kasneje obžalovali. Kasneje v mesecu se lahko dogodki pričnejo odvijati zelo hitro in nepredvidljivo. Počutili se boste zmedeno in ne boste točno vedeli, kaj je prav ter kaj narobe. Prisluhnite svojemu notranjemu glasu, saj vam bo govoril, kaj je najbolje storiti v danem trenutku. V drugi polovici meseca se lahko pričnete oklepati preteklosti. To bi vas lahko pričelo ovirati na vaši poti. Če si želite doseči svoje sanje, boste morali opustiti preteklost. Kar se je zgodilo v preteklosti, ne boste mogli nikakor popraviti v sedanjosti. Osredotočite se na to, kar je pred vami, saj sedaj imate priložnost, da se izkažete in delate na sebi. Pričeli pa boste tudi okrevati po težjih preizkušnjah. Zato dovolite svojemu telesu počivati. Delajte to, kar vas veseli in sprošča. Če pa ste bolni oziroma boste zboleli med tem obdobjem, pa boste uspešno okrevali.

Srečni dnevi za vodnarja:

8., 12., 20. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje vodnar:

Indigo, bela, modra in nežno zelena.

Kristal, ki bo pomagal vodnarju skozi mesec:

Aventurin, amazonit, selenit in indijski ahat.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, Yerba Santa, žajbelj in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

RIBI

Sprejmite resnico.

V tem mesecu bo zelo pomembno, da se soočite z resnico in se sprijaznete z nekaterimi dejstvi. Prisluhnite svojemu srcu, kaj si želi? Pojdite za tem! Na začetku meseca bo pomembno, da se izogibate stresnim situacijam in konfliktom. Pomembno bo, da se ne preprirate, saj bi lahko to kasneje obžalovali. Premislite preden se odzovete. Mogoče boste imeli občutek, da ste se znašli v brezizhodni situaciji. Vendar vedite, da izhod je, le ozreti se morate okoli sebe! Opustite strah in prisluhnite svoji intuiciji, saj vas bo vodila na pravo pot. Če pa boste želeli, da se nekatere situacije prestavijo, boste morali vi biti tisti, ki boste ukrepali. Drugače bodo obstale na mrtvi točki. V drugi polovici meseca, si boste zaželeli počitka. Vaše telo vas bo pričelo klicati in vam govoriti, da se ustavite, zadihajte ter lezite in počivajte. Prepuščali se boste toku življenja, saj boste popolnoma zaupali svojemu notranjemu vodstvu, da vas vodi na prava pota. Pričeli pa boste okrevati tudi po težjih preizkušnjah, zato bo vaše telo in duša še toliko bolj potrebovala počitka. Če ste bolni ali pa boste zboleli v tem obdobju boste uspešno okrevali.

Srečni dnevi za ribi:

11., 17., 25. in 28.

Barve meseca za nebesno znamenje ribi:

Oranžna, temno modra, vijolična in rumena.

Kristal, ki bo pomagal ribi skozi mesec:

Snežni obsidian, unakit, tigrovo oko in ametist.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, sandalovina, benzoin in kokos.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?