Spodaj boste našli nov mesečni horoskop za mesec:

Avgust

OVEN

21.03-20.04

Odločitve ne sprejemajte prenaglo.

Začetek meseca bo bolj poduhovljen in boste želeli najti smisel v vseh dogodkih. Zato bo predvsem začetek meseca primeren za duhovno in osebnostno rast. Povežite se z svojo podzavestjo in intuicijo, ker tako boste najlažje izvedeli, kaj vam življenje v tem trenutku želi povedati. Na obzorju se obetajo novi začetki, a vi boste tisti, ki boste morali dobro premisliti, če ste pripravljeni na to spremembo. Vaše odločitve nikakor ne smejo biti prenagle, saj bi si lahko povzročili nekaj škode. To morda ne bi občutili v sedanjem trenutku, ampak v prihodnje. Če pa boste izbirali previdno in po svoji intuiciji vas lahko življenje pripelje na novo pot, kateri bo zagotovljen uspeh. Nekje od sredine meseca bodite pozorni, da boste uskladili vsa nasprotja – to lahko v prihodnje prepreči nekaj neprijetnih ali celo bolečih trenutkov. V drugi polovici meseca lahko dosežete velik uspeh, če se boste pričeli truditi za to, kar si želite in če boste dovolili, da vas vodi vaš notranji glas. Veliko pa boste tudi razmišljali, kam vas je do sedaj življenje pripeljalo, kaj ste se naučili in kaj še morate storiti, da bi dosegli želeno. V tem mesecu so možna tudi potovanja in selitve. Bodite previdni pri doživljanju čustvene tegobe ali finančne stiske.

Srečni dnevi za ovna:

02., 04., 05. in 22.

Barve meseca za nebesno znamenje oven:

Modra, zlata, zelena in črna.

Kristal, ki bo pomagal ovnu skozi mesec:

Ametist, tigrovo oko, mesečev kamen in selenit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, sandalovina, bosvelija in frangipani.

.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Bik

BIK

21.04-20.05

Vrnite se k svojim vrednotam.

Mesec se lahko prične precej napeto z možnostjo konfliktov. Pazite na svoje besede in dejanja, saj bi lahko z njimi prizadeli osebe, ki vam veliko pomenijo in jih ne želite prizadeti. Če je le možno se izogibajte konfliktom. Raje poiščite notranji mir in si privoščite počitek ter se morebiti posvetite meditaciji. Poskušajte ohraniti svoj notranji mir in ne dopustite, da bi ljudje in vaša okolica to skalila. Tako boste okrevali tudi po težkih preizkušnjah. Če ste bolni ali pa boste imeli kakšne zdravstvene težave, boste v tem mesecu precej hitro in uspešno okrevali. Druga polovica meseca bo prinesla odločilne pogoje za poglobitev vase. Iskali boste odgovore na svoja pereča vprašanja in želeli boste razčistiti s svojimi notranjimi konflikti. Čeprav vam nekaj še vedno ne bo dalo miru boste želeli to prekriti in navzven pokazati, kot da je vse v najlepšem redu. Namesto, da si predstavljate, da je vse idealno, se raje soočite z resničnimi težavami. Pri tem vam bo vsekakor v pomoč duhovna in osebnostna rast. Nikar pa se ne sramujte poprositi za pomoč svojega dobrega prijatelja. Če pa vam bo dober prijatelj sam ponudil pomoč, je nikar ne skušajte zavrniti, ampak dobro poslušajte njegov nasvet. Če pa opažate že dlje časa zdravstvene težave je sedaj primeren čas, da se odpravite k zdravniku.

Srečni dnevi za bika:

05., 10., 15. in 25.

Barve meseca za nebesno znamenje bik:

Modra, oranžna, siva in bela.

Kristal, ki bo pomagal biku skozi mesec:

Oniks, citrin, roževec in rdeči jaspis.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Yerba santa, benzoin, sivka in meta.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Dvojčka

DVOJČKA

21.05-21.06

Odkrito se soočite z resnico.

Prva polovica meseca bo prijetna. Ponujale se vam bodo priložnosti za nov začetek, predvsem na praktičnih ravneh. Srečo pa lahko imate tudi na ljubezenskem področju, v vaše življenje lahko vstopi nova oseba, ki bo odgovarjala vašim pričakovanjem. Če pa ste v razmerju, boste morali več časa posvetiti svojemu partnerju in mu tudi izkazati svojo ljubezen. V tem mesecu boste predvsem morali odpreti svoje srce in ga poslušati. Druga polovica meseca je lahko na začetku malce težja, saj boste nekatere stvari iz preteklosti obžalovali – morda bo to kakšna priložnost, ki ste jo zapostavili ali pa oseba, ki ste jo ranili. Vedeti pa morate, da sedaj ni čas, da zrete v preteklost, vendar se zavestno osredotočite na prihodnost in skušajte popraviti vsaj delno, kar vam je šlo narobe. Konec meseca pa bo vsekakor veliko boljši in se vam bo zopet nasmehnila sreča v ljubezni. Uskladite pa lahko tudi odnos z svojo materjo. Ta mesec pa je ugoden tudi za zanositev. V tem mesecu si postavite cilj, da boste vse nedokončane zadeve dokončali in jih za svoje dobro v nadaljnje ne boste več puščali odprte.

Srečni dnevi za dvojčka:

05., 07., 21. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje dvojčka:

Sinje modra, zlata, rjava, bela in rdeča.

Kristal, ki bo dvojčku pomagal skozi mesec:

Karneol, sardoniks, akvamarin in hematit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, zmajeva kri, jasmin in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo raku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Rak

RAK

22.06-23.07

Obujali boste stare spomine.

Mesec bo zelo prijeten, predvsem na ljubezenskem področju. Spoznate lahko novo osebo, ki pa je lahko tudi potencialni ljubezenski partner. Če ste v razmerju, lahko spoznate, da je vaša boljša polovica idealna za vas in si zaželite skupnega življenja. Možnosti so tudi za zaroko in poroko. Vse, kar pa boste v tem mesecu počeli vam bo šlo dobro od rok. Na več področjih lahko tudi požete uspeh. Vse se bo odvijalo po vaših pričakovanjih zato ohranite pozitivna pričakovanja. Proti koncu meseca pa lahko pričnete intenzivno razmišljati, kaj vse ste že dosegli v svojem življenju in kaj še morate postoriti, da bi dosegli še več. Pričnete pa lahko tudi razmišljati o selitvi ali o daljših potovanjih. Skozi mesec pa boste večkrat obujali pretekle spomine – predvsem tiste prijetne in ljubeče. V vaše življenje pa se lahko vrne tudi stara ljubezen, s katero bo možno znova prebuditi čustva.

Srečni dnevi za raka:

08., 11., 18. in 27.

Barve meseca za nebesno znamenje rak:

zlata, roza, rdeča in zelena.

Kristal, ki bo pomagal raku skozi mesec:

Rubin, aventurin, kamena strela in kalcedon.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, zlati kopal, evkaliptus in bosvelilja.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Lev

LEV

24.07-23.08

Kljub uspehu se boste napeto počutili v svoji okolici.

V tem mesecu vas čaka samo sreča. Že na začetku meseca boste občutili val pozitivne energije, ki vas bo spremljal vse do konca meseca. Pripravljeni boste na novo potovanja in dogodivščine. Če ste samski se lahko odločite tudi za kakšno avanturo. Tisti, ki pa ste v razmerju se boste v prvi polovici meseca zelo dobro posvetili svoji ljubljeni osebi. Na nežen in strasten način jim boste izkazovali svoja čustva. Spoznate pa lahko svojo sorodno dušo ali pa je ta že prisotna v vašem življenju. Bodite pa previdni pri svojih željah, saj se vam lahko uresničijo. Izpolni pa se vam lahko tudi globoka srčna želja. Previdni pa boste morali biti tudi pri svojih dejanjih kakor tudi pri načinu razmišljanja. Proti koncu meseca boste občutili kako se vaš trud obrestuje. Imeli pa boste karmičen mesec, zato se vam lahko vrača to, kar ste dajali v preteklosti. Kljub srečnim trenutkom se boste počutili napeto in boste stalno v borbenem položaju. Raje se sprostite in uživajte v danih trenutkih!

Srečni dnevi za leva:

03., 10., 19. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje lev:

Vijolična, siva, zlata in oranžna.

Kristal, ki bo pomagal levu skozi mesec:

Rumeni žad, indijski ahat, sodalit in smaragd.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, benzioin, kamasutra in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

DEVICA

24.08-23-09

Prihajali boste do pomembnih zaključkov.

Prva polovica meseca bo zelo prijetna in občutite lahko tudi obilje. Spoznate lahko, da ste na pravi poti in se bližate uspehu. Večino časa se boste posvečali delu in svojim financam, občutite pa lahko tudi finančno varnost. Ker pa boste prišli do te varnosti boste postali zelo dobrosrčni in boste želeli pomagati ljudem v stiski. Pazite le, da se ne boste razdajali. Vedeti morate, da je tudi vaša pot do te stabilnosti bila dolga in zahtevna. Druga polovica meseca bo malce manj prijetna, saj si boste zatiskali oči pred resnico. Želeli si boste, da bi se dogodki odvijali drugače a žal boste prej kot slej morali sprejeti resnico. Če se boste spopadli z resnico boste opazili, da imate mnogo novih priložnosti, zato ne skrbite in ostanite optimistični. Tekom meseca pa boste prihajali do pomembnih zaključkov in tudi nekatera obdobja se bodo pričela zaključevati. Iz njih vzemite vse lekcije in znanje, ki ste ga pridobili tekom teh izzivov.

Srečni dnevi za devico:

08., 14., 20. in 28.

Barve meseca za nebesno znamenje devica:

Bela, svetlo modra, svetlo zelena in rdeča.

Kristal, ki bo pomagal devici skozi mesec:

Mahagoni obsidian, ametrin, hovlit in safir.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, mira, cedra in vanilja.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Tehtnica

TEHTNICA

24.09-23.10

Nekatere situacije bodo obstale na mrtvi točki.

Začetek meseca bo še najbolj prijeten, saj boste obdani z pozitivno energijo. Dobite lahko sporočilo iz tujine ali pa vas obišče oseba iz daljnih krajev. Vabljeni pa ste lahko tudi v tujino kot poslovno ali pa si boste privoščili dopust. Postali pa boste preveč trmasti in vase zaverovani. Tako boste spregledali mnoge priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Imejte povzdignjeno glavo in bodite odprti za novosti v vašem življenju. Če pa boste nadaljevali s trmo se vam lahko življenje postavi po robu – a kaj kmalu se boste morali spopasti z resnico. Poslušajte svoje srce, saj le srce ve kaj si želite in po čem hrepenite. Možnosti imate odprte za boljše življenje, le vzeti morate dano priložnost in se boriti za svojo srečo. Nekateri dogodki se lahko odvijajo zelo počasi, zato vas lahko to spravlja ob živce. To bo le čas, katerega lahko izkoristite za dober premislek ali kaj delate narobe in ali sledite svojemu notranjemu vodstvu. Predvsem bodite pozorni na svoje finance. Vsekakor pa si v tem mesecu priznajte resnico.

Srečni dnevi za tehtnico:

05., 08., 22. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje tehtnica:

Črna, zelena, vijolična, sinje modra, rdeča.

Kristal, ki bo tehtnici pomagal skozi mesec:

Modri ahat, turmalin, labradorit in lava kamen.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Črni žajbelj, pačuli, sandalovina in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Škorpijon

ŠKORPIJON

24.10-21.11.

Spopadite se z resnico.

Mesec je lahko težaven, predvsem prva polovica. Nekaj iz preteklosti boste obžalovali in si boste želeli, da bi pristopili takrat drugaeč. Vedite, da imate vso možnost, da stvari popravite in tudi sami sebe izboljšate. Sprejeti morate le odločitev in narediti odločilen korak. Spoznate pa lahko tudi, da ste vztrajali v napačnih situacijah ali odnosih. Če kljub vašemu trudu ne vidite nobenega napredka ali spremembe, raje opustite in poiščite srečo drugje. Ne zamudite novih priložnosti zaradi iskanja sreče v ponesrečenih zadevah ali odnosih. Trma vas v takšnih okoliščinah ne bo nikamor pripeljala. Glavo držite pokonci in oči odprte za vse možnosti, ki se vam bodo ponujale. Konec meseca je lahko malce bolj prijeten – spoznali boste, da vaša sreča tiči v popolnoma drugačnih stvareh, ponudile pa se vam bodo priložnosti predvsem na intelektualnih ravneh. Zelo dobro bi bilo, da se v tem mesecu spopadete z resnico in si prenehate metati pesek v oči.

Srečni dnevi za škorpijon:

06., 11., 19. in 24.

Barve meseca za nebesno znamenje škorpijon:

Zelena, modra, bela, siva, temno rdeča.

Kristal, ki bo škorpijonu pomagal skozi mesec:

Lapis lazuli, unakit, mesečev kamen in angelit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, davanam, mira in Ilang-Ilang.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-strelec

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo strelcu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Strelec

STRELEC

22.11-21.12

Imeli boste dovolj energije, da premagate vse ovire.

Mesec je lahko težaven, vendar z pravilnim pristopom k težavam lahko hitro te energije izničite. Najprej boste morali resnici pogledati v oči, si prenehati lagati in začeti delati to kar vas najbolj veseli. Nekje proti sredini meseca boste postali zelo čustveni in dovzetni za svoje ljubljene osebe. Ta čas izkoristite za nabiranje energije, saj jo boste skozi ta mesec vsekakor potrebovali. Že od druge polovice meseca se kažejo večje težave, katere vam lahko tudi obrnejo svet na glavo. Dogodki se bodo odvijali v nasprotju z vašimi pričakovanji, a če boste pogledali na stvari z pravega zornega kota se boste tudi nekaj naučili. Vedite, da se vse v vašem življenju dogaja z razlogom in določenim namenom. Če boste dovolj pozorni kaj vam življenje želi sporočiti, boste prišli do razsvetljenja. Proti koncu meseca se boste bolj zadrževali zase in se oklepali preteklosti. Preteklost lahko sedaj izpustite in se osredotočite na prihodnost. Imeli pa boste dovolj energije in zagona, da boste premagali vse ovire, ki vam bodo stale na poti.

Srečni dnevi za strelca:

12., 19., 23. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje strelec:

Siva, rdeča, rjava in zlata.

Kristal, ki bo pomagal strelcu skozi mesec:

Hematit, zoist, tigrovo oko in beli žad.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, beli kopal, jasmin in bosvelija.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo kozorogu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Kozorog

KOZOROG

22.12-20.01

Doživeli boste razsvetljenje.

V tem mesecu se boste morali veliko naučiti in tudi sprejeti nekatere svoje napake. Ko se boste pričeli zavedati svojih napak in jih pričeli odpravljati boste pričeli občutiti notranji mir. Predvsem boste morali spoznati resnico, kaj je za vas pomembno, kaj ni, česa ne smete opustiti in kaj je najbolje odstraniti iz svojega življenja. Možnost za spremembo imate, le na vas je, da naredite odločilni korak. Če še niste prepričani, kje delate napake in kaj je vaše poslanstvo se umirite, poiščite notranji mir, najbolje z meditacijo in vse odgovore boste našli v poglobitvi vase. Ta mesec pa si tudi večkrat vzemite čas za počitek, saj boste večino časa utrujeni in izžeti zaradi svojih skrbi. Konec meseca bo bolj prijeten, saj se bodo pričele težave razreševati. Postali pa boste tudi bolj čustveni in svoje ljubljene osebe boste dajali na posebno mesto. Tekom meseca pa lahko pridete do razsvetljenja, ki pa je skoraj neizbežno.

Srečni dnevi za kozoroga:

05., 14., 19. in 27.

Barve meseca za nebesno znamenje kozorog:

Bež, siva, vijolična, zlata, zelena.

Kristal, ki bo pomagal kozorogu skozi mesec:

Črni obsidian, dimni kvarc, akvamarin in serpenit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, sandalovina, astagandha in amiris.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

VODNAR

21.01-19.02

Vaša intuicija bo v tem mesecu zelo močna.

Začetek meseca bo bolj napet in prepirljiv, skušajte se izogibati konfliktov, saj bi lahko po nepotrebnem prizadeli čustva druge osebe ali pa bi nekdo prav tako lahko prizadel vaša. To obdobje ne bo trajalo dolgo, saj se bodo hitro pričela težavna obdobja zaključevati. Ne pozabite pa povzeti vseh lekcij in znanja, ki ste ga pridobili tekom danih izzivov. Kar kmalu se vam bo nasmehnila sreča, zato boste pozabili na vse tegobe, ki so nastale v preteklih dneh. Doživite pa lahko tudi izpolnitev želja. Ker pa bodo obdobja srečna in sproščena ter brez večjih skrbi, se boste prepuščali toku življenja. Odprli boste svoje srce ljubezni in se predajali njenim strastem. Tekom meseca pa bodite pozorni na svojo intuicijo, saj bo ta mnogo bolj intenzivna kot ponavadi. Notranji klic pa vas lahko pozove, da pustite preteklost za seboj ter se osredotočite na sedanjost in prihodnost.

Srečni dnevi za vodnarja:

07., 10., 23. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje vodnar:

Temno modra, zelena, rjava, zlata, bela.

Kristal, ki bo pomagal vodnarju skozi mesec:

Turkiz, heliotrop, rdeči jaspis in citrin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, mangolija, kopal in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ribam pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Ribi

RIBI

20.02-20.03

Postali boste bolj družabni.

Prve dni v mesecu boste čutili čustveno ali finančno stisko, vendar se boste s pravilnim pristopom hitro rešili. Morda vam bo pri tem pomagala oseba ali pa boste sami zbrali moči in premagali težave. Doživeli boste nepričakovan obrat na področju ljubezni, na bolje. Tako bodo vse vaše čustvene tegobe odpravljene. Če ste samski, boste spoznali novo osebo, katera lahko v vam prebudi močna čustva. Tisti, ki ste pa v razmerju se boste v svoj odnos z ljubljeno osebo poglobili in izkazovali svojo ljubezen. Spoznate pa lahko tudi dušo dvojčico. Nekje na sredini meseca se vam lahko ponudi priložnost za nov začetek, vendar previdno stopajte po novih poteh. Vzemite si dovolj časa za razmislek kadar boste delali korake, gradili nove načrte ali pa se odločali za neke priložnosti. Če se znajdete na razpotju in ne veste, katero pot bi ubrali, se posvetujte z svojim notranjim glasom, ki vam bo šepetal, katera je vaša prava pot. Tekom meseca pa boste zelo družabni in se boste želeli več časa družiti s svojimi prijatelji in dragimi osebami. Vabljeni ste lahko tudi na kakšno slavje.

Srečni dnevi za ribi:

06., 11., 17. in 25.

Barve meseca za nebesno znamenje ribi:

Rumena, modra, rjava in bela ter vijolična.

Kristal, ki bo pomagal ribi skozi mesec:

Hrizokola, sivi ahat, garnet in mavrični obsidian.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, San Miguel, sandalovina in poprova meta.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?