Preberite si nov mesečni horoskop za obdobje:

01.11.2019 – 30.11.2019

Horoskop Oven

Obdobja se lahko hitro menjajo in postanejo nepredvidljiva.

Že na začetku meseca se vam lahko ponujajo nove priložnosti za katere boste zelo srečni, da so se vam ponudile. Bodite to kar ste in se ne izdajajte za nekaj kar niste, saj bi to lahko vplivalo na priložnosti, ki vam bodo dane. Prebudite v sebi svojega notranjega otroka. Skupaj z njim odkrivajte neodkrito, ga negujte in mu dajte to, kar je vam v preteklosti primanjkovalo. Če vam bo to uspelo, boste imeli cel mesec stabilen in napolnjen s srečo. Drugače vas čakajo neprijetne spremembe, ki so lahko tako velike, da bi morali začeti znova vse zadeve. Na te spremembe lahko gledate iz pozitivne ravni, saj se vam bo do konca meseca nasmehnila sreča. Nekatera obdobja so lahko nepredvidljiva in boste morali dobro premisliti, kako bi pristopili dani situaciji oziroma izzivu.

Horoskop Bik

Skozi mesec boste potrebovali več časa zase.

Začetek meseca se lahko odvije hitro. Dogodki bodo nepredvidljivi, zato ne boste vedeli kako bi, nekaterim situacijam pristopili. Vzemite si dovolj časa, da se prepričate, da ravnate prav. Ne dovolite, da vas hiter tempo življenja odnese. Kar naenkrat se bo vse umirilo in v vaše življenje bo končno prišla stabilnost ter jasnost. Imate lahko tudi veliko sreče na ljubezenskem področju, posebno tisti, ki ste že v razmerju. Spoznate lahko, da imate ob svojo dušo dvojčico in da ste izpopolnjeni. V vaše življenje pa se lahko vrne tudi bivša ljubezen, ki bo želela na vas narediti nov vtis. Vaša odločitev pa je ali jo boste sprejeli nazaj ali jo boste odvrnili. Proti koncu meseca lahko občutite obilje in srečo. Postali boste tudi bolj dobrosrčni in vsakomur boste želeli pomagati. Skozi mesec pa si vzemite dovolj časa zase, saj ga boste potrebovali!

Horoskop Dvojčka

Hitro boste okrevali po težkih preizkušnjah tekom meseca.

Mesec je lahko težek, saj vas bo življenje pričelo preizkušati in pripravljati na to, kar ste prosili Vesolje. Obdobja bodo čustveno hladna in dogodki lahko od vas zahtevajo preveč, kot pa bo v vaši moči. Zato lahko občutite žalost in obup. A ne glede na to, če nekaterih zadev ne boste zmogli, se vseeno potrudite, da ne boste na to gledali negativno! Za ves vaš trud, vas bo Vesolje dobro nagradilo. Končajo se lahko tudi nekateri odnosi ali cilji. Če boste v tem videlo dobro, da se je to moralo zgoditi za vaše dobro, boste kar kmalu občutili srečo, ki vas čaka. Proti konca meseca vas čaka velika sreča in lahko je še večja, če se boste izognili prepirom, ki so nepotrebni! Vse težke trenutke boste precej hitro preboleli in se odpravili dalje po svoji začrtani poti.

Horoskop Rak

Imate lahko veliko srečo skozi cel mesec.

Želeli boste premagati vse ovire, ki se vam bodo postavljale na vaši poti in zaradi tega se ne boste obremenjevali koliko moči boste izgubili. Želeli boste le opraviti svoje delo, ki ga imate. Hitro boste menjali svoja razpoloženja, zato bodo ljudje okoli vas zmedeni, saj ne bodo več vedeli, kako bi vam pristopili. Morda bi se malo sprostili, da bi lahko situacije videli bolj jasno. Opazili boste, da se vam odpirajo nova vrata in s tem tudi novi izzivi. Novi začetki so lahko predvsem na področju ljubezni, posebno tisti, ki ste samski. Spoznate lahko svojo sorodno dušo, nekje proti koncu meseca. Od polovice meseca bo zelo mirno, občutite lahko tudi srečo in pa notranji mir. Izpolnijo se vam lahko nekatere želje, kar vas bo še bolj osrečilo.

Horoskop Lev

Nekaj iz preteklosti vam ne bo dalo miru.

Začetek meseca je lahko težaven vse do druge polovice. Imeli boste neke težave, ki bodo povezane na preteklost. Ne boste vedeli kako bi jih rešili, zato boste obstali in iskali odgovore v svojem svetu. Odmaknete se lahko tudi od ostalih ljudi, saj boste zelo zaskrbljeni in ne boste želeli še druge spravljati v skrbi. Vzemite si potreben čas zase in si odgovorite na svoja vprašanja, a ne zapirajte se vase, posebno takrat, ko boste čutili, da bi vam bila potrebna pomoč! Prisluhnite svoji intuiciji, posebno do druge polovice meseca, saj vas bo vodila po pravi poti! Spoznali boste tudi, kdo so vam pravi prijatelji in na koga se lahko zanesete kadar koli to potrebujete. Veliko časa boste porabili za razmišljanje o preteklosti. Osredotočite se na sedanjost in prihodnost, v preteklosti, ne morete več ničesar popraviti, lahko pa sedaj! V življenje se vam lahko vračajo tudi stari prijatelji ali bivša ljubezen.

Horoskop Devica

Bodite pozorni kaj si želite!

Prepustili se boste toku življenja, saj boste imeli občutek, da gre vse tako kot mora in, da vas ni potrebno ničesar skrbeti. Kar hitro lahko spoznate, da ste se motili, saj se bodo pričeli vaši načrti rušiti. Pazljivi bodite tudi kaj si želite, saj se vam to lahko prične uresničevati! To lahko pričnete kasneje obžalovati, saj boste videli, da ste naredili več škode kot dobrega. Prisluhnite le svoji intuiciji, naj vas vodi skozi težavno pot, ki se je morala zgoditi. Nekateri vzorci in prepričanja se bodo pričeli razpadati, bodite previdni, da jih boste nadomestili s pozitivnimi in ne negativnimi. Mesec bo težek, a bodite močni in razmišljajte pozitivno, saj prihaja za vas nekaj boljšega, ampak vas prej mora življenje na to pripraviti!

Horoskop Tehtnica

Bodite iskreni glede svojih želja in ciljev!

Bodite iskreni glede svojih želja in ciljev, saj bi pretvarjanje lahko prineslo veliko bolečine, ki vam ni potrebna. Vztrajate lahko v ponesrečenih zadevah oziroma odnosih, ki vam ne bodo prinesli prav veliko. Prenehajte in se osredotočite na zadeve in odnose, ki vam bodo prinesle srečo in zadovoljstvo, ostalo pustite za seboj. Ohranite svojo moč in voljo, saj vam bo v prihodnje potrebna. Če boste prisluhnili svoji intuiciji, vas bo vodila na pravo pot, k novim ciljem in priložnostim. Če pa se boste slepili in se pretvarjali, vas bo življenje odpeljalo na težko pot, po kateri boste morali hoditi sami. Bodite prepričani, da ste vse dokončali in se dovolj dobro potrudili za svoje resnične želje, da bi dosegli maksimalen uspeh in zadovoljstvo! Če menite, da imate težave z zdravjem, ali pa se bodo pričele prikazovati tekom meseca, ne odlašajte s posvetom z zdravnikom! Tudi, če boste imeli težave in boste potrebovali pomoč, vas naj ne bo sram prositi za pomoč.

Horoskop skorpijon

Življenje vas lahko prične preizkušati.

Že na začetku meseca se lahko počutite napeto in pripravljeni za boj. Ker pa boste v stalni napetosti in v čakanju, da se nekaj premakne, se bodo dogodki zelo počasi odvijali. Nekateri vaši cilji lahko obstanejo na mrtvi točki, saj se boste ukvarjali z drugimi zadevami in posvečali svojo pozornost drugam. A vas bodo osebe, ki vedo kaj si želite spravile na pravo pot, da boste zopet pričeli delati to kar vas veseli. Takoj boste občutili manj napetosti in postali boste bolj srčni. V tem mesecu preživite več časa z svojimi ljubljenimi osebami, saj vam bodo pomagali skozi težavne trenutke. V tem mesecu lahko prihajajo obdobja pri katerih vas bo življenje preizkušalo in vam dajalo težke izzive.

Horoskop Strelec

Preden se odločite za neko zadevo ali sklenete posel, dobro premislite!

Želeli boste premagati vse ovire, ki se vam bodo postavile na pot, a bodite previdni, da si teh ovir ne delate sami. Obdobja so lahko čustveno hladna, saj boste na vsak način želeli doseči to kar ste si zadali. Ne boste se toliko ozirali na čustva drugih. Postali boste bolj strogi in želeli boste imeti vse pod nadzorom. To vas lahko zelo izčrpa, zaradi česar se boste počutili slabo in brez energije. Delajte v svojih mejah zmogljivosti! Če se boste spravili v red in delali le toliko kot zmorete, boste do konca meseca občutili obilje in srečo. Bodite pa previdni pri sklepanju poslov in kadar se boste odločali za neko zadevo, saj bi se lahko prenaglo odzvali. Dobro premislite in se tudi pogovorite z primernimi osebami.

Horoskop Kozorog

Poslušajte svojo intuicijo skozi cel mesec.

Zaprli se boste v svoj svet in se pričeli odmikati od ljudi, saj ne boste razumeli določenih situacij. Veliko časa boste potrebovali za razmišljanje, saj boste želeli zadevam priti do do dna. Znašli se boste na razpotju, tukaj vam bo pomagala vaša intuicija, da se odločite prav. Izbrana pot vas lahko pripelje do novih možnosti, ki jih boste morali le sprejeti in se za njih boriti. Dobro bi bilo, da prisluhnete svojemu notranjemu glasu, saj vam bo nekaj pomembnega narekoval. Glas vas lahko kliče, da končajte z premlevanje preteklosti in se osredotočite na prihodnost. V preteklost ne boste našli ničesar novega in ničesar ne morete spremeniti. Lahko pa se izkažete v prihodnosti in sedaj. Bodite pogumni in zadeve speljite tako kot čutite, da je prav, ne glede na to, kaj vam drugi govorijo!

Horoskop Vodnar

Trdno delajte na svojih načrtih.

Imeli boste dobre možnosti, da delate trdno na svojih načrtih, saj bo energija prava za delo in grajenje sanj. Svoj čas pa namenite tudi svojim prijateljem, saj boste potrebovali sprostitev in zabavo. Prihaja pa lahko tudi do večjih sprememb, ki lahko vplivajo na vaše razpoloženje. Spremembe, ki bodo prihajale, bodo z razlogom, da nepotrebne zadeve in osebe odstrani iz vašega življenja. Ne zapirajte se vase in ne zapirajte oči pred resnico. Prej, ko se boste sprijaznili z resnico, prej boste lahko bili zopet srečni. Posvetite se svojim sedanjim poslom in načrtom, da bi lahko kasneje uživali ob uspehu.

Horoskop Ribi

Vaše misli naj bodo pozitivne.

Pričnejo se vam lahko podirati načrti, ki ste si jih ustvarjali, a zavedati se morate, da vam Vesolje pripravlja nekaj mnogo boljšega! Zaupajte procesu in videli boste. Končajo se lahko tudi nekateri odnosi, za katere boste pa kar hitro opazili, da je bilo tako najbolje. Prijatelji vas lahko največ osrečujejo ta mesec, saj bodo želeli biti več časa z vami, prav tako pa vi namenite več časa za njih, saj bo to na vas dobro vplivalo. Bodite optimistični in v prihodnosti zrite z pozitivnimi mislimi. Pridobite lahko veliko energije, zato boste hoteli nekatere zadeve opraviti hitro. A nikar ne hitite, za vredne stvari je potrebno včasih počakati. Zato bodite potrpežljivi, saj boste tako dobili tudi veliko na moči. Nekje proti koncu meseca ste lahko postavljeni pred veliko izbiro, a bodite previdni, saj je lahko najboljše že pred vami, a boste zaslepljeni z ostalimi ponudbami!