Spodaj boste našli nov mesečni horoskop za mesec:

Oktober

Horoskop Oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ovnu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Oven

OVEN

Zapustite preteklost.

Prva polovica meseca bo prijetna in nasmehne se vam lahko tudi sreča. Postavljeni ste lahko pred večjo izbiro, zato izbirajte previdno. Ne hitite, o vsemu dobro premislite in, če je potrebno se o tem tudi pogovorite z osebo, kateri zaupate. Tisto, kar je najboljše za vas je lahko skrito pred vami, zato bodite previdni! Nekje proti sredini meseca se vam lahko nasmehne sreča. Vse bo potekalo tako, kot ste si zamislili. A, če boste želeli, da ta sreča traja, boste morali poskrbeti, da se ne ozirate nazaj v preteklost in da ste z njo končali. Razčistite vse, kar je še ostalo iz preteklost in se v popolnosti osredotočite na to, kar je pred vami. Ne pozabite pa tudi na svojega notranjega otroka, kateri vam bo prav tako hvaležen, če mu boste ponudili pozornosti in ljubezen. Vedite, da če boste negovali svojega notranjega otroka, da bo sreča trajala dlje. V drugi polovici meseca se lahko zgodi, da se bodo nekatere zadeve pričele zaključevati, lahko tudi nekateri odnosi. A to boste na vse nekako že pripravljeni, zato ne boste presenečeni ali razočarani. Čas bo, da začnete znova in se vprašate, kaj je to, kar si resnično želite. Priložnosti vam bodo ponujene, od vas je le odvisno ali jih boste zagrabili in se zanje potrudili.

Srečni dnevi za ovna:

6., 11., 17. in 28.

Barve meseca za nebesno znamenje oven:

Zlata, modra, siva in bela.

Kristal, ki bo pomagal ovnu skozi mesec:

Hovlit, smaragd, žad in lapis lazuli.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, bosvelija, čajevec in pačuli.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Bik

BIK

Očistite se negativnih energij.

Ponujeni vam bodo novi začetki, le od vas bo odvisno ali se boste zanje odločili ali boste raje hodili po starih poteh. Včasih morate v svojem življenju narediti prostor za nove stvari in stare izpustiti. Čas bo, da se očistite negativnih energij, ne pozabite pa očistiti tudi svojega doma in prostorov, kjer se največ zadržujete. Tako boste lažje izpustili iz svojega življenja vse tisto, kar ni več potrebno in pomembno. Če boste stopali po novih poteh bodite previdni, da se ne boste za kakšno zadevo prehitro odločili ali pa naredili nepremišljen korak. Ko se odpravljate na nova pota, bodite previdni, kakšen bo vaš naslednji korak. Pomembno pa je, da preteklost pustite v popolnosti za seboj. Ohranite le lekcije in modrosti, ki ste se jih naučili, da ne boste ponavljali enake napake. Druga polovica meseca je lahko zelo prijetna in polna ljubezni. Nasmehne se vam lahko sreča na področju službe, financ in tudi v ljubezni. Občutite lahko obilje, srečo, toplino in radost. Konec meseca lahko spoznate svojo dušo dvojčico. Če pa ste že v razmerju pa se boste bolj posvetili svoji ljubljeni osebi in prav tako lahko spoznate, da si s to osebo želite skupnega življenja.

Srečni dnevi za bika:

10., 16., 21. in 25.

Barve meseca za nebesno znamenje bik:

Rumena, sinje modra, zelena in rdeča.

Kristal, ki bo pomagal biku skozi mesec:

Hematit, črni obsidian, mesečev kamen in aventurin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, gum opoponax, sandalovina in meta.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Dvojčka

DVOJČKA

Bodite pogumni.

V prvi polovici meseca bodite pozorni na svoj notranji glas, saj vam bo govoril pomembne stvari in vas vodil na pravo pot. Prejmete pa lahko tudi “klic”, ki vas bo pozival, da naredite korak dalje. Čas bo, da zapustite preteklost za seboj in se osredotočite na to, kar je pred vami. Ne pozabite na lekcije, ki ste se jih naučili in vse modrosti. To je pomembno, da si zapomnite, saj boste tako delali manj v prihodnosti in vedeli boste, kaj je prav ter kaj ni. Doživite pa lahko tudi razsvetljenje. Mnoge situacije, ki vam do sedaj niso bile jasne ali pa neke zadeve niste mogli razvozlati, boste sedaj z lahkoto spregledali in spoznali resnico oziroma našli rešitev. Ponudijo se vam lahko tudi nove priložnosti na področju financ ali službe. Če ste brezposelni lahko dobite službo, ki bo primerna za vas. Če pa ste že zaposleni pa lahko pričakujete povišico ali nagrado. Vaše finance se lahko uredijo. V drugi polovici meseca bo čas za osebno in duhovno rast. Dovolite si videti širše in jasnejše. Ne pozabite pa prisluhniti svoji intuiciji, saj bo ta veliko bolj intenzivna kot navadno. Pri nekaterih situacijah boste morda morali vi biti tisti, ki boste vzeli vajeti v svoje roke in morali narediti tako, kot je potrebno. Morali boste biti pogumni in zaupate vase! Morda ste tik pred ciljem, vaši koraki so odločilni.

Srečni dnevi za dvojčka:

5., 9., 16. in 27.

Barve meseca za nebesno znamenje dvojčka:

Zlata, rdeča, oranžna in bela.

Kristal, ki bo dvojčku pomagal skozi mesec:

Citrin, ametist, sodalit in mahovni ahat.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, zmajeva kri, sveti les in bor.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

RAK

Poskrbite zase.

Prva polovica meseca bo zelo prijetna in napolnjena z ljubeznijo. Želeli boste več časa preživeti s svojo družino in ljubljenimi osebami. Želeli si boste napolniti svoje “baterije” in si spočiti od težavnih situacij. Izpolnijo se vam lahko tudi nekatere želje, predvsem tiste, ki se navezujejo na vašo družino in osebe, ki jih imate radi. Pričnete pa lahko dobivati tudi želje, če še nimate svoje družine, da bi si jo ustvarili. Postali boste bolj čustveno dovzetni, zato vas lahko hitro vse dotakne. Ne dovolite si bi preveč ranljivi in občutljivi. Vedite kje so meje. V drugi polovici meseca, bodite malce previdnejši s svojimi financami. Predvsem, če imate v mislih dvig kredita, posojila, nakup nepremičnin, delnic ali pa razmišljate o investiciji. O tem dobro premislite in se tudi pogovorite s primernimi osebami, preden naredite odločilen korak. Tudi, če imate kakšne težave ali skrbi na drugih področjih življenja je dobro, da se posvetujete z osebami, ki jim zaupate. Bodite potrpežljivi glede svojih želj. Ne hitite in ne delajte prenaglilh korakov. Če boste dovolj strpni, boste dobili to, kar si resnično želite in tudi zaslužite. Skozi mesec pa bodite bolj previdni na svoje zdravje. Če opažate zdravstvene težave že dalj časa, je sedaj čas, da se posvetujete s svojim zdravnikom. Ne oklevajte se posveta z zdravnikom ali pa psihologom.

Srečni dnevi za raka:

3., 8., 11. in 19.

Barve meseca za nebesno znamenje rak:

Modra, bela, rdeča in roza.

Kristal, ki bo pomagal raku skozi mesec:

Beli žad, sončev kamen, heliotrop in roževec.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Yerba Santa, beli žajbelj, frangipani in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Lev

LEV

Bodite razumni.

V začetku meseca boste veliko delali na svojih načrtih in željah. Bodite previdni, kako jih gradite, da o vsem dobro premislite in če je potrebno, tudi vprašate za nasvet. Ne delajte prehitre korake, saj bi vas lahko to drago stalo. Pomembno pa je, da prisluhnete svoji intuiciji, saj vam bo govorila, kaj je pomembno, katero smer obrati in za kaj se odločiti. V nekaterih situacija pa boste morali vi biti tisti, ki boste vzeli vajeti v svoje roke in naredili tako kot je potrebno. Pri tem vsekakor zaupajte svojemu notranjemu glasu. Imeli boste dovolj moči in volje, da dosežete kar koli si boste zadali, vendar je od vas odvisno ali boste pri tem previdni ali pa boste le želeli priti čim hitreje na cilj. Lahko pridete do obilja in sreče. Vaše finančno stanje se lahko izboljša nekje na sredini meseca. Vendar kljub temu, boste vseeno morali še vedno biti previdni s svojimi financami. Proti koncu meseca se lahko pojavijo težave. Morda boste stali pred izbiro ali pa boste morali prinesti težje odločitve. Bodite razumni in sprejmite pravilne odločitve. Ne hitite v nič. Vzemite si dovolj časa za premislek. Morda bo pot, za katero se boste odločili težka, vendar boste na koncu spoznali, da ste se odločili prav. Mesec bo tudi odličen za opustitev slabih navad in v svoje življenje pričeti uvajati zdrave spremembe.

Srečni dnevi za leva:

2., 10., 26. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje lev:

Siva, rjava, rumena in zelena.

Kristal, ki bo pomagal levu skozi mesec:

Rumeni žad, rodonit, garnet in modri ahat.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, mangolija, San Miguel in pačuli.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo devici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Devica

DEVICA

Izpustite preteklost iz svojih rok.

V prvi polovici meseca lahko imate več večjih odločitev ali pa se bodo neka obdobja zaključila. Bodite previdni pri svojih odločitvah, posebno, če bodo v vprašanju vaše finance. Bodite previdni, kako razpolagate s svojimi financami, predvsem, če razmišljate o dvigu kredita, želite komu posoditi denar ali pa investirati. Če pa se bodo v vašem življenju pričeli zaključevati nekateri dogodki, ne pozabite ohraniti modrosti in lekcije, ki ste se jih naučili tekom teh obdobij. V drugi polovici meseca lahko veliko pridobite na moči. Bodite potrpežljivi, počakajte na to, kar si resnično zaslužite in si želite z vsem srcem. Če ne boste prehitevali in v nekaj silili, boste na koncu prejeli želeno. Seveda pa boste poleg tega pridobili še moč in pogum. Nekatere stvari ali osebe potrebujejo malce več časa, da pridejo v naše življenje, vendar so vredne čakanja. Proti koncu meseca se bodo pričeli dogodki odvijati po vaših pričakovanjih, zato se boste počutili srečno in izpolnjeno. Pomembno bo le, da izpustite preteklost iz svojih rok, saj tam je nemogoče kar koli spremeniti ali popraviti. Zato je najbolje, da se osredotočite na to, kar je pred vami in se skušate nadgraditi sedaj!

Srečni dnevi za devico:

4., 12., 24. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje devica:

Modra, roza, bela in oranžna.

Kristal, ki bo pomagal devici skozi mesec:

Lapis lazuli, karneol, selenit in oniks.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, kopal, mira in amiris.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Tehtnica

TEHTNICA

Razmislite o svoji prihodnosti.

Na začetku meseca se vam lahko ponudijo nove priložnosti na področju službe in financ. Morda se vam bo ponudila priložnost za dodaten zaslužek, boste imeli srečo na igre na srečo ali pa boste dobili svojo želeno službo oziroma boste v sedanji službi dobili povišico. Nekje proti sredini meseca se lahko pojavijo težave, za katere boste mislili, da ni rešitve. Bodite pozorni na svoje misli, saj so te lahko zelo pesimistične. Skušajte biti optimistični in verjeti, da boste našli izhod iz te situacije. Vse kar morate storiti je, da pogledate skozi svoje oči in se rešite mnenj drugih. Če se boste dovolj potrudili boste spoznali, da obstaja rešitev, le bolj morate razmišljati s svojo “glavo”. Pričnejo se vam lahko ponujati različne priložnosti, za katere se boste morali izkazati. Bodite dovolj pogumni in odločni, da se boste potrudili za svoje želje. Vzemite si čas za svoje želje in načrte, ki ste si jih naredili oziroma jih boste pričeli sedaj graditi. Razmišljajte o svoji prihodnosti, kam vas vodi vaša izbrana pot in kam si želite priti. Razmišljati pa lahko pričnete tudi o selitvi ali o daljšem potovanju. Čas bo ugoden za selitve in potovanja.

Srečni dnevi za tehtnico:

3., 14., 27. in 31.

Barve meseca za nebesno znamenje tehtnica:

Sinje modra, svetlo zelena, zlata in bela.

Kristal, ki bo tehtnici pomagal skozi mesec:

Tigrovo oko, zlati topaz, kamena strela in hovlit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, zmajeva kri, mira in limona.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Škorpijon

ŠKORPIJON

Kljub prijetnim dogodkom, bodite previdni.

Mesec je lahko več kot prijeten! Vendar vseeno boste morali biti previdni, saj so lahko nekateri dogodki v mesecu zelo nepredvidljivi in se hitro odvijajo, zato boste zmedeni ter ne boste točno vedeli, kako se odzvati ali se odločiti. V prvi polovici meseca boste predvsem občutili obilje in srečo ter zadovoljstvo. Vaše finančno stanje se lahko izboljša, vendar vseeno bodite previdni na svoj denar. Če boste preveč razsipali, se lahko zgodi, da se boste znašli na enakih poteh. Postanete pa lahko tudi bolj sočutni, zato boste želeli pomagati ljudem okoli sebe. S tem ni nič narobe, dokler vaše dobrote ljudje ne pričnejo izkoriščati. Napnite svoje oči! Sreča pa se vam lahko nasmehne tudi v ljubezni. Če ste samski lahko spoznate osebo, katera bo v vam prebudila vsa čustva ali pa dobite priložnost za zmenek z vašo simpatijo. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa boste pričeli razmišljati o skupnem življenju, družini, selitvi, poroki ali o večjih korakih. Lahko pa ste vi tisti, ki boste zaprošeni za roko ali pa prijetno presenečeni od svojega partnerja. V drugi polovici meseca se bodo pričele urejati tudi družinske težave. Našli boste rešitev, kako razrešiti svoje težave, ne le v svojem družinskem krogu, temveč na vseh področjih vašega življenja. Nasmeha se vam velika sreča, zato jo sedaj izkoristite! Ženske pa imajo tudi večje možnosti za zanositev.

Srečni dnevi za škorpijon:

5., 10., 18. in 26.

Barve meseca za nebesno znamenje škorpijon:

Zelena, zlata, rdeča in bež.

Kristal, ki bo škorpijonu pomagal skozi mesec:

Roza ahat, aventurin, ametist in rubin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, mangolija, kamasutra in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Strelec

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo strelcu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Strelec

STRELEC

Čas je, da zapustite preteklost.

Na začetku meseca se boste predvsem prepuščali toku življenja. Želeli se boste spočiti od vseh bremen, ki ste jih imeli. Med tem časom je tudi dobro, da zapustite preteklost, saj vas le ovira. Iz nje vzemite le lekcije in modrosti, ki ste se jih naučili, ostalo pa zapustite za seboj. Ne živite v preteklosti, temveč v sedanjosti! Ko boste to spoznali, se vam bodo pričele ponujati nove priložnosti, na področjih, kjer si to najbolj želite. Vaša intuicija pa bo v prvi polovici meseca bolj izrazita, zato ji prisluhnite. Predvsem takrat, kadar ne boste vedeli, katero pot bi obrali. V drugi polovici meseca se vam lahko nasmehne sreča. Uspete lahko to, kar si že od nekdaj želite, da bi vam uspelo. Prejmete pa lahko tudi zelo prijetno novico. Zelo pomembno pa bo, da ste iskreni do samih sebe in seveda do ostalih okoli vas. Bodite pravični in hvaležni. Ko boste hvaležni za stvari in osebe, ki jih imate v svojem življenju, boste še več tega dobili za kar boste lahko hvaležni. Prisluhnite svojemu telesu, svojim željam in mislim, kaj vam govorijo. Ravnajte se po njih in prišli boste do želenega cilja. Ne pozabite le izpustiti preteklost iz svojih rok!

Srečni dnevi za strelca:

4., 11., 19. in 21.

Barve meseca za nebesno znamenje strelec:

Sinje modra, siva, rdeča in bela.

Kristal, ki bo pomagal strelcu skozi mesec:

Akvamarin, kamena strela, hematit in rdeči jaspis.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, nag champa, jasmin in kokos.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo kozorogu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Kozorog

KOZOROG

“Počistite” svojo pot.

V tem mesecu bo zelo pomembno, da boste iskreni do samih sebe in seveda pravični. Ne pozabite pa tudi na ostale okoli sebe, tudi do njih bodite iskreni in pravični. Bodite hvaležni za vse, kar imate v življenju, saj boste s tem pritegnili še več stvari in oseb, za katere boste hvaležni. Ravnajte se po svojih željah, čustvih in intuiciji. Pomembno pa bo tudi, da iz svojega življenja izpustite vse, kar ni več vredno, vam ne služi in iz vas črpa le energijo. Dokončajte nedokončane stvari, ki jih imate v preteklosti in se osredotočite na to, kar je pred vami. Čas bo, da zapustite preteklost v popolnosti in pričnete graditi svojo prihodnost tukaj in sedaj. Čas pa ne bo primeren, da odpirate nova posla ali se odločate za nekaj popolnoma novega, vse dokler ne dokončate starih zadev. Druga polovica meseca bo malce bolj prijetna in pa tudi sproščena. Predvsem, če boste odpravili težave, ki se navezujejo na vašo preteklost. Prepuščali se boste toku življenja, saj boste utrujeni od izzivov in bremen. V popolnosti boste zaupali življenju, da vas vodi na pravo pot. Konec meseca se vam lahko izpolnijo nekatere želje, ki pa so lahko srčne narave. Tudi, če se vam izpolnijo nekatere želje, je dobro, da se za te stvari ali odnose, ne prenehate trudi in še vedno izkažete svoje zanimanje.

Srečni dnevi za kozoroga:

10., 17., 24. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje kozorog:

Temno rdeča, zlata, sinje modra in svetlo rumena.

Kristal, ki bo pomagal kozorogu skozi mesec:

Garnet, ametrin, mahagoni obsidian in smaragd.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, sveti les, kopal in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Vodnar

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo vodnarju pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Vodnar

VODNAR

Nekatera obdobja se bodo pričela zaključevati.

Začetek meseca se lahko veliko vrti okoli vaših financ. Morda boste v stiski in boste morali prositi za pomoč ali pa bo vas nekdo prosil za pomoč. Bodite le previdni, če vas bo nekdo prosil za pomoč, da opazite, da ta oseba resnično potrebuje vašo pomoč, saj se lahko zgodi, da bi bili izkoriščeni. Če boste pa vi tisti, ki boste iskali pomoč, vam bo pomoč tudi ponujena. Če ste brezposelni lahko dobite službo, če pa ste že zaposleni pa lahko dobite povišico ali nagrado. Vsekakor, če boste iskali in prosili za pomoč ali nasvet, vam bo ta ponujena. V drugi polovici meseca pa bodo pomembne vaše želje in hotenja. Bodite iskreni glede njih in pravični do sebe, kot do ostalih. Sedaj je pravi čas, da izrazite svoje želje in zamisli. Bodite odprti in ne skrivajte svojih poželenj, ne glede na to kakšne narave so. Zaključevala se bodo nekatera obdobja, zato boste morali ohraniti vse modrosti, ki ste se jih naučili tekom teh obdobij. Bodite previdni, da ste si zapomnili vsako lekcijo, ki vam je bila dana. Imate lahko težave s svojimi čustvi, zato jih skušajte uravnati. Najdite ravnovesje med dobrim in slabim ter pozitivnim in negativnim. Zavedajte se, kaj je kaj.

Srečni dnevi za vodnarja:

12., 17., 21. in 27.

Barve meseca za nebesno znamenje vodnar:

Bela, zelena, oranžna in rdeča.

Kristal, ki bo pomagal vodnarju skozi mesec:

Karneol, celestit, angelit in kamena strela.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, priklic obilja, frangipani in Ilang-Ilang.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

RIBI

Prisluhnite svoji intuiciji.

Na začetku meseca lahko na površje pridejo vaše pretekle izkušnje in strahovi. Ne oklepajte se preteklosti, saj boste tako spregledali mnoge priložnosti in od sebe odbili mnoge osebe. Osredotočite se na to kar je pred vami. Če ste v preteklosti naredili nekaj, kar sedaj obžalujete, je čas, da se izkažete sedaj. Življenje v preteklosti vam ne bo prineslo rešitev, temveč le težave. Iz preteklosti vzemite le lekcije in modrosti, ostalo pa pustite tam, kamor spada – za seboj. Delajte na svojih željah, zamislih in kar je najbolj pomembno, prisluhnite svoji intuiciji, svojemu srcu. Vaša intuicija bo v tem mesecu veliko bolj izrazita, kot navadno. Nekje proti sredini meseca, če se boste trudili za svoje želje, boste pričeli opažati svoje prve “sadove”. Bodite pogumni in vztrajni, saj se bodo vaše želje pričele izpolnjevati zelo kmalu! V drugi polovici meseca, če boste želeli, da do vas pride sreča, se boste morali energijsko očistiti. Ne pozabite pa očistiti tudi svojega doma in prostorov, kjer se največ zadržujete. Čas pa bo primeren tudi, da opustite svoje slabe navade in pričnete z zdravimi spremembami v svojem življenju. Proti koncu meseca se vam lahko nasmehne sreča na vseh področjih življenja. Pričele pa se vam bodo tudi izpolnjevati želje! Zato bodite previdni, kaj si želite. Naj bodo vaše želje iskrene in pristne.

Srečni dnevi za ribi:

8., 18., 25. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje ribi:

Črna, bela, roza in rjava.

Kristal, ki bo pomagal ribi skozi mesec:

Mesečev kamen, ametist, beli žad in dimni kvarc.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, modri žajbelj, mira in bosvelija.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?