Preberite si nov mesečni horoskop za mesec:

April

OGLAS

Izvrstni izdelki po izjemnih cenah samo zate!

Ne pozabi deliti z prijatelji

Horoskop Oven

Postali boste bolj energični.

Mesec bo prijeten in brez večjih težav. Prisluhniti boste morali le svoji intuiciji in ji zaupati, da vas vodi na pravo pot. Imeli pa boste tudi več novih priložnosti, za katere se boste morali le potruditi in se izkazati, da si jih resnično zaslužite. Prislužite si pa lahko tudi večji denarni dohodek ali povišico v službi. Opazili boste, da vse premika tako kot se mora in da se lahko končno sprostite ter uživate tudi v drugih stvareh. Posvetili se boste lahko tudi svojim prijateljem in osebam, ki so vam zelo blizu. Nekateri izmed teh oseb, vam lahko ponudijo modre nasvete, ki vam bodo pomagali na vaši poti, zato jim prisluhnite. Svetujem vam, da se v tem mesecu posvetite vaši duhovni rasti, saj vam bo pomagala na vaši poti do razsvetljenja. Pridobili boste tudi veliko energije, zato se svojih nalog lotite s polno paro.

Horoskop Bik

Izogibajte s konfliktom.

V začetku meseca se lahko počutite zmedeno, saj bodo dogodki zelo nepredvidljivi. Kakor koli se boste odzvali je lahko narobe, zato se prepustite procesu, da vas vodi. V tem mesecu vam priporočam, da se ne delate večjih sprememb in ne sprejemate pomembnejših odločitv. Prisluhnite svoji intuiciji, saj vas bo v težkih okoliščinah vodila na prava pota. Le intuicija vam bo v tem mesecu dala znak, kdaj bo čas za večje spremembe in odločitve, do takrat mirujte in se raje posvetite drugim stvarem, ki vas veselijo. Od sredine meseca, se vam bodo pričele odpirati nove priložnosti, posebno na področju poslov in financ. Prejmete lahko tudi klic iz tujine, poslovni ali prijateljski/družinski. Imeli boste tudi priložnost, da dokončate vse nedokončane zadeve. Vzemite si dovolj časa, da dokončate sedaj vse kar imate za dokončati. Časa boste imeli dovolj, potrebna bo le vaša volja in pogum. Izogibajte pa se konfliktom, saj to bi vas lahko le oviralo na vaši poti k zaključkom. Bodite vztrajni pri svojih odločitvah in načrtih, ki ste jih skovali sami.

Naj vas vodi ljubezen.

Zaupajte svojemu srcu, da vas vodi po poti ljubezni. Če se boste odpovedali ljubezni, vas lahko čaka težak mesec. Če se boste posvetili ljubezni in sebi, boste deležni večjih sprememb. Te spremembe bodo dobre za vas, saj boste tako rasli osebnostno in tudi duhovno. To vam bo pripomoglo pri naslednjih izzivih, ki vas čakajo. Ljubezen do sebe vas bo naučila kako spoštovati sebe in tudi ljudi okoli sebe, kdo so pravi prijatelji in koga je potrebno izpustiti iz svojega življenja. Če ste samski lahko spoznate tudi svojo dušo dvojčico, katera vam bo spremenila celoten pogled na ljubezen. Prisluhnite svoji intuiciji, ki vas bo pozivala, da zapustite vso nepotrebno prtljago za seboj in se ozrete na tisto, kar je resnično pomembno za vas. Notranji klic bo zelo vztrajen, zato ga ne prezrite in pričnite z delom na sebi. Nekatere bitke lahko izgubite, a ne izgubite upanja, da vas čaka nekaj mnogo boljšega. Naj vas vodi ljubezen in ne sovraštvo!

Horoskop Rak

Veliko boste razmišljali in načrtovali.

Ta mesec si boste za vse svoje zadeve vzeli čas, saj ne boste želeli, da bi tratili čas in delali napake. Postali boste bolj strogi in dovzeti za svoje delo ter naloge, ki vam bodo dane. Razmišljali boste bolj razumsko, zato ste lahko včasih tudi preveč trmasti. Zaradi svoje trme pa bi lahko spregledali mnoge priložnosti, ki bi vam lahko olajšale vaše naloge ali pa popolnoma spremenile vaše življenje. Imejte dvignjeno glavo, v pripravljenosti na nove priložnosti in spremembe, ki vas čakajo. Posvetite pa se tudi sebi in svoji osebni rasti, ki vam bo pomagala na vaši poti. Duhovna rast pa vam bo odprla nova obzorja, zato si dovolite rasti. V tem mesecu se ne pozabite sproščati, medtem, ko boste delali na svojih načrtih in nalogah. Pred vsako odločitvijo dobro premislite, ko boste sigurni, da je to prav za vas, šele na to jo sprejmite. Proti koncu meseca se boste prepustili toku življenja, saj si boste želeli spočiti od vseh naporov, ki se vam bodo nabrali skozi čas. Med tem časom lahko imate tudi večjo domišljijo, a svetujem vam, da jo porabite na pravilen način. Ne zidajte si gradov v oblakih, raje ostanite na realnih tleh, da ne boste kasneje razočarani.

Horoskop Lev

Čaka vas okrevanje po težkih preizkušnjah.

Mesec je lahko precej težaven, a boste pri koncu meseca pričeli z okrevanjem. Tudi, če ste bolni, boste do konca meseca popolnoma okrevali. Veliko lahko imate skrbi, ki so se vam tudi nabirale skozi čas. Sedaj bo čas, da se prenehate obremenjevati za stvari nad katerimi nimate nadzora in se soočite s tistimi, ki jih lahko spremenite. Četudi se lahko počutite poraženo, boste vseeno kasneje videli, da je bilo tako najbolje, saj na vas v prihodnosti čaka nekaj mnogo boljšega. Pustite vse kar je izgubljeno in bodite pripravljeni na to, kar prihaja. Dajte vso pozornost na prihodnost, spremenite svoje misli in prepričanja na pozitivne ter vedite, da si zaslužite to kar prihaja v vaše življenje. Ne vztrajajte v zadevah/odnosih v katerih vidite, da ni napredka in sprememb. Posvetite svoj čas tistim stvarem/odnosom, na katere lahko naredite močnejšo vez in v katerih vidite prihodnost. Imate moč in energijo, da pridete do želenega cilja, a morali se boste za kratek čas ustaviti in pomisliti, kaj je vaš iskren cilj. Če se boste borili za napačne cilje, lahko občutite depresijo in obup. Zato bodite previdni.

Horoskop Devica

Zapustite preteklost za sabo.

V začetku meseca lahko občutite srečo in toplino. Da bi sreča trajala kar se da dolgo, boste morali poskrbeti tudi za svojega notranjega otroka. Negujte ga in mu izkažite ljubezen, katere niste imeli kot otrok. Če časa ne boste posvetili sebi in svojemu notranjemu otroku, se lahko ta sreča hitro konča. Prikažejo se lahko težave, a, če boste dovolj močni, se boste izognili večjih čustvenim izbruhom. S pravilnim soočenjem, boste tudi hitreje razrešili težave in kasneje lahko uživali v svojem miru. Tako se boste nekje od sredine meseca prepustili toku življenja. Pričeli boste zaupati procesu, saj boste pričeli tudi ceniti svoj mir. Pazite le, da vas vaša domišljija ne bo odnesla previsoko. Raje ostanite na realnih tleh in se izognite razočaranju. Ne pozabite pa na svoj notranji glas, ki vam bo govoril pomembne stvari, ki bodo pomembne za vašo prihodnost in sedanje odločitve. Notranji glas pa vam lahko govori tudi, da zapustite preteklost za sabo in se osredotočite na prihodnost.

Horoskop Tehtnica

Občutili boste obilje.

Mesec se lahko prične s čustveno hladnostjo in zmedo. A, če boste svoj čas posvetili ljubezni, se bo čustveno hladnost hitro razbila. Ne zapirajte vrat ljubezni, saj je to edino kar vas lahko reši, da pričnete razmišljati drugače in naredite pomembne spremembe v svojem življenju. Če ste samski lahko spoznate osebo, ki vam bo povrnila vero v ljubezen. Vendar boste morali najprej vzljubiti sebe, da bi lahko ljubezen delili s to osebo. Zavedati se morate, da si zaslužite ljubezen, zato se ji prepustite. Od sredine meseca boste občutili mir. Postali pa boste tudi bolj dobrosrčni in boste želeli pomagati ljudem okoli sebe. A ne bodite preveč naivni. Vaš notranji občutek vam bo govoril, kdo resnično potrebuje vašo pomoč. Bodite pozorni tudi na nove priložnosti, ki se vam bodo ponujale tekom meseca, te bodo predvsem na področju službe in financ. Konec meseca boste občutili obilje in srečo. Imeli boste vse kar ste si želeli, zato bodite potrpežljivi in verjemite, da si zaslužite le najboljše! Lekcije, katere so vam bile dane v tem mesecu, vas bodo naredile močnejše in primerne bodo za vašo osebno rast, kar bo ugodno vplivalo na vašo prihodnost, saj boste bolj previdni in vedeli boste kaj si resnično želite ter kaj morate iz svojega življenja odstraniti.

Horoskop Skorpijon

Pričakujte večje spremembe.

Začetek meseca bo prijeten, saj boste dobili v svoje življenje vse kar potrebujete. Občutite lahko obilje in zadovoljstvo. Da pa bi to stanje ohranili, morate tudi dajati, tako kot sprejemate. Več kot boste dajali, več boste sprejemali. A to vam v tem mesecu ne bo odveč, saj boste postali dobrosrčni in boste vsakomur, ki vas bo poprosil za pomoč, priskočili in mu ponudili svojo roko. Ponujale se vam bodo tudi nove priložnosti, ki pa bo vsaka izmed njih imela svoj nauk in lekcijo. Zato bodite pozorni na svoje želje in cilje, saj boste s tem pritegnili pomembne lekcije, ki vas bodo naučile, kako ravnati in ceniti to, kar boste prejeli v prihodnosti. Pazljivo izbirajte med priložnostim, tudi tiste, ki so pred vami skrite in vam “nedosegljive”. Zavedajte se, da je vse dosegljivo, le verjeti morate, da si to zaslužite in da imate vse potrebno za doseg vaših ciljev. Tako pričakujte večje spremembe v vašem življenju. Čeprav so lahko te spremembe tudi boleče, zaupajte procesu življenja, da, ko bo najhuje minilo, vas čaka najboljše.

Horoskop Strelec

Prisluhnite svojemu notranjemu glasu.

V tem mesecu se posvetite svoji ljubezni, saj boste imeli veliko srečo na tem področju. Ne pozabite pa tudi na ljubezen do sebe, ta je najbolj pomembna! Naredite kaj zase, naučite se česa novega, odpovejte se slabim navadam, vrata odprite le pozitivnim vibracijam… S tem, ko boste delali na sebi in bo vaša ljubezen do sebe večja, se lahko posledično končajo nekatere zadeve, cilji in odnosi, saj niso bili primerni za vas ter so od vas vzemali le vašo energijo. To se lahko zgodi nepričakovano, zato ste lahko tudi presenečeni, kako se lahko zadeve in situacije hitro spremenijo. A ne smete tega vzemati slabo, saj sedaj prihajajo v vaše življenje le vredne in pozitivne stvari/osebe. Pri tem lahko spoznate tudi nove osebe, ki vam bodo pokazale, kaj je prava ljubezen ali prijateljstvo. Spoznate lahko tudi sorodno dušo ali pa je že ob vam, bodite pozorni! Prisluhnite pa tudi svojemu notranjemu glasu, ki vam bo sedaj glasneje govoril kaj morate storiti, da bi uspeli v prihodnosti. Notranji glas pa vam lahko govori, da pustite preteklost za seboj in se osredotočite na prihodnost, ki je pred vami. V preteklosti namreč ne morete ničesar spremeniti, sedaj in v prihodnosti pa lahko.

Horoskop Kozorog

Postali boste zelo resni.

Postali boste zelo premišljeni in resni, nič ne boste storili, preden ne boste dobro premislili in pretehtali. Vedeli boste kaj so vaše želje in cilji, saj boste poslušali svojo intuicijo. V tem mesecu lahko tudi zelo uspete, če boste dovolj vztrajni in pogumni! Hitro lahko prispete do želenega cilja, saj boste vedeli kaj počnete in boste popolnoma zbrani, zato je ta mesec ugoden za načrt projektov, večjih ciljev, sem spadajo tudi selitve, poroke… Nekje na sredini meseca boste ugotovili, da ste bili ves čas na pravi poti in, da vas je ta pot pripeljala do uresničitev vaših sanj. Le uskladite dobro in slabo, da boste bolj jasno videli sliko in da bodo tudi čustva uravnana. Trudite se ostati pozitivno naravnani, kljub vaši resnosti in strogosti. Konec meseca posvetite čas svojim prijateljem in ljubljenim osebam, saj vam bo to koristilo, da se sprostite. Čaka pa vas lahko tudi slavje nekega dogodka. Privoščite si počitek, zabavo in razvajanje, saj si to zaslužite po dolgem in napornem mesecu!

Horoskop Vodnar

Veliko boste premišljevali o svojem življenju.

Mesec se bo pričel prijetno in s toplino ljubezni. Spoznate lahko novo osebo, ki bo v vaših očeh idealna za ljubezensko razmerje. Če pa ste že v razmerju, boste spoznali, da je oseba poleg vas prava ljubezen in boste pričeli vlagati v odnos še več truda. Možne so tudi zaroke ali poroke. A, če ne boste ohranili pozitivnih misli, se lahko hitro zgodi, da boste pričeli misliti na težave, ki jih imate. To vam bo povzročilo velike skrbi, s katerimi se boste borili in pričeli razmišljati o svojem življenju. Lahko se tudi tako globoko poglobite, da ne boste vedeli ali ste na pravi poti, zato se boste za kratek čas ustavili. A kar naenkrat boste opazili, da ste bili na pravi poti, saj boste videli, da ste blizu uresničitev želja. Hitro boste občutili obilje in srečo, ki bo trajala vse do konca meseca. Prisluhnite pa tudi svoji intuiciji skozi cel mesec, saj vam bo govorila pomembne napotke, ki jih boste potrebovali na svoji poti.

Horoskop Ribi

Nekatera obdobja se bodo zaključila.

Skozi mesec se vam lahko prikazujejo nove priložnosti predvsem na področju službe in financ. Pričakujete lahko povišico ali novo službo oziroma delovno mesto. Doma se bodo zadeve uredile in zaživeli boste lahko bolj sproščeno v krogu svoje družine. Svoje vezi z ljubljenimi osebami skušajte okrepiti in jim izkažite svojo ljubezen ter kako hvaležni ste, da so del vašega življenja. Druga polovica meseca je lahko bolj naporna, saj se bodo nekatera obdobja zaključevati, a to lahko občutite kot nekaj slabega. Življenje vas bo želelo nekaj naučiti, nekaj kar bi vam v prihodnosti koristilo, zato se umirite in bodite pozorni na vse dejavnike v svojem življenju. Vzemite si čas zase in si odgovorite na vsa vprašanja, ki jih imate v svojih misli. Tudi, če se za kratek čas odmaknete od ljudi, v svoj svet, s tem ni nič narobe. Vzemite si toliko časa kot potrebujete, da si razjasnite določene situacije. Ne zatiskajte si pa oči pred resnico, saj bi lahko upočasnilo proces sprememb v vašem življenju. Soočite se z vsem, kar bo na vaši poti ovira. Potegnite vso znanje, ki ste si si ga pridobili v preteklih lekcij in jih uporabite sedaj.