Spodaj boste našli nov mesečni horoskop za mesec:

April

Horoskop Oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ovnu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Oven

OVEN

Opustite preteklost.

Če imate v tem mesecu namen narediti, kakšen večji korak v življenju ali pa razmišljate o posojilu, kreditu, o nakupu nepremičnine ali pa investiciji, je dobro, da o tem dobro premislite in se o tem tudi pogovorite s svetovalcem ter osebami, ki jim zaupate. Prenagle odločitve bi lahko obžalovali. Spoznate lahko, da vztrajajte v ponesrečenih zadevah ali odnosih. Če boste dalj časa opažali, da ni napredka in da se vrtite v začaranem krogu, raje opustite ter si vzemite čas za počitek. Počutite se lahko utrujene in izčrpane, saj boste porabili preveč svoje energije tam, kjer ni potrebno. V drugi polovici meseca se lahko pričnejo dogodki odvijati hitreje, zato lahko postane nepredvidljivo. Bodite previdni. Konec meseca bo mnogo lažje, saj se bo v vaše življenje vstopil mir in okrevanje. Pričeli boste okrevati po težkih preizkušnjah. Vzemite si čas zase in opustite vse kar je slabo za vas, vključno z preteklostjo. Preteklost vam bo le odvzemala dragocen čas. Osredotočite se na to, kar je pred vami.

Srečni dnevi za ovna:

3., 6., 9. in 26.

Barve meseca za nebesno znamenje oven:

Sinje modra, rjava, siva in zelena.

Kristal, ki bo ovnu pomagal skozi mesec:

Beli žad, roževec, pokrajinski jaspis in aventurin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, mira, jasmin in amiris.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Bik

BIK

Izogibajte se napetosti.

Na začetku meseca boste delali na svojih projektih, nalogah in načrtih. Želeli boste, da je vse popolno in da se vaše vizije pričnejo premikati v pravo smer ter prispejo “varno” na cilj. Morda se vam bo zdelo, da ste naredili vse kar je v vaši moči. A, če se boste še malce potrudili, boste spoznali, da je bilo potrebno le še malo truda, da bi lahko opazovali, kako rastejo vaši “sadovi”, ki ste jih posadili. Mesec bo napolnjen s srečo in ljubeznijo, zato se izogibajte napetosti ter preveč stresnim situacijam, saj bi to le oviralo prihod sreče. Preživite več časa z družino in svojimi ljubljenimi osebami. Napolnite svoje srce z ljubeznijo in ne dovolite, da bi vanj vstopila sovražnost. Imate pa tudi veliko možnost, če ste samski spoznati svojega idealnega partnerja ali dušo dvojčico. Če pa ste že v razmerju, pa se boste v svoj odnos poglobili in razvajali svojo boljšo polovico. V tem mesecu imate tudi večjo možnost zanositve.

Srečni dnevi za bika:

3., 7., 15. in 25.

Barve meseca za nebesno znamenje bik:

Modra, rdeča, bež in zlata.

Kristal, ki bo biku pomagal skozi mesec:

Sončev kamen, rdeči ahat, labradorit in ametist.

Kadila, dišave in eterična olje, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, sveti les, bergamotka in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Prijavite se na e-novičke ...

Morda prejmete presenečenje!

S klikom na gumb »pošlji«, se strinjate z obdelavo vnesenih podatkov ter z njihovo shrambo. Vaši vneseni podatki bodo uporabljeni izključno za obveščanje o novostih in promocijah, ki se odvijajo na spletni strani in ne bodo nikoli posredovani tretjim osebam. Vsi podatki so hranjeni varno in v skladu z Uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Tudi vaš oglas je lahko tukaj!


DVOJČKA

Osredotočite se na svojo osebno rast.

V tem mesecu bo zelo pomembno, da se osredotočite na svojo osebno rast in skušate videti obzorja bolj jasno ter pričeti razumeti, zakaj se vam vse to dogaja. Imeli boste dosti priložnosti, da nadgradite svoje znanje in sposobnosti, katere imate. Bodite svobodni glede svojih odločitev. Če vam notranji glas govori, da je prav, potem mu prisluhnite. Potrebovali boste tudi več časa zase in počitek, zato si ga vsekakor vzemite. Potrebovali boste energijo, predvsem v drugi polovici meseca, saj bo bolj stresna in napeta. Prva polovica bo mirna, zato poskrbite, da si boste nabrali dovolj energije. V drugi polovici meseca, se lahko pričnejo podirati vaša prepričanje, želje in cilji. Končajo se lahko nekateri odnosi in načrti. To vas lahko potre in se pričnete počutiti brezvoljno. Vedite, da vse to, kar se zaključuje, ni primerno za vas in ni namenjeno ostati v vašem življenju. Prihaja nekaj bolj pomembnega in trajnostnega, zato ne izgubite upanja. Pri nekaterih odnosih ali načrtih, projektih pa lahko sami spoznate, da ni več vredno se truditi, zato boste opustili vse vajeti iz svojih rok.

Srečni dnevi za dvojčka:

2., 6., 10. in 13.

Barve meseca za nebesno znamenje dvojčka:

Siva, črna, temno modra in rumena.

Kristal, ki bo dvojčku pomagal skozi mesec:

Roza ahat, dimni kremen, sodalit in karneol.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, beli žajbelj, sandalovina in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo raku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Rak

RAK

Ohranite svoje misli pozitivne.

Na začetku meseca lahko veliko uspete. Zato si naredite načrte in seznam svojih želja ter pričnite z majhnimi koraki. Čeprav bo sreča na vaši strani, nikakor ne hitite in se ne odločajte nepremišljeno. Prejmete lahko tudi dobre novice, katere vas bodo razveselile in navdušile. Sredina tedna je lahko malce bolj težja, saj boste morali sprejeti neke težje odločitve. V vaše življenje lahko vstopijo večje spremembe ali pa si boste zaželeli sprememb, katere pa ne bodo enostavne. Zelo dobro je, če si zadaste nek cilj, da se ga potem tudi držite, da bi se lahko kasneje nadgradili. Veliko časa boste potrebovali tudi zase, saj boste imeli veliko vprašanj, na katere pa ne boste imeli odgovora. Odgovore boste pričeli iskati v sebi, zato se boste odmaknili od zunanjega sveta in se poglobili vase. Konec meseca bo vaša intuicija zelo močna. Dobro je, da ji prisluhnete, saj vas bo vodila ven iz vaših težav. Prejmete pa lahko tudi klic, da zapustite preteklost in se osredotočite na to, kar je pred vami. Zelo pomembno pa bo, da skozi mesec skušate ohraniti pozitivne misli in se zavete, da imate okoli sebe prave prijatelje ter družino.

Srečni dnevi za raka:

4., 8., 26. in 28.

Barve meseca za nebsno znamenje rak:

Siva, bela, sinje modra in rdeča.

Kristal, ki bo pomagal raku skozi mesec:

Črni obsidian, citrin, zeleni žad in modri ahat.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, bosvelija, pomaranča in vanilija.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Lev

LEV

Nadgradite svoje znanje!

Mesec bo zelo pomemben, da nadgradite svoje znanje, razširite svoja obzorja in delate na svoji osebni rasti. Vse načrte, ki jih imate jih še enkrat preglejte, premislite, se pogovorite. Ne delajte nič na slepo in se ne odločajte prehitro. Posebno, če gre za večje odločitve ali pa so te odločitve v zvezi z vašim denarjem (posojila, krediti, investicija…). Ker se lahko počutite bolj napete, predvsem v prvi polovici meseca, bo dobro, da se večkrat sproščate. Če boste neprestano v napetem stanju in doživljali večji stres, se lahko zgodi, da boste svoj nemir pričeli znašati na druge ljudi okoli sebe. Kasneje bi vam za ta dejanja bilo žal, vendar je bolje, da se temu popolnoma izognete. Prihajati pa lahko prične na površje vaša preteklost. Morda nekaj niste zaključili, storili tako kot bi morali ali pa ste nekaj naredili “na pol”. Sedaj bo čas, da z vsem tem zaključite in končate. Ne odpirajte novih zadev, nalog, dokler starih ne končate. Kopičenje tega, bi vam lahko prineslo le še dodaten stres. Morda boste pri nekaterih zadevah ali odnosih obstali in ne boste vedeli ali bi zaključili ali bo se potrudili. Zato boste imeli večje boje med razumom in srcem. Uskladite se in prisluhnite svoji intuiciji.

Srečni dnevi za leva:

3., 5., 21. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje lev:

Bela, rumena, oranžna in temno rjava.

Kristal, ki bo pomagal levu skozi mesec:

Angelit, ametist, zoisit in hematit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, mira, gum opoponax in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo devici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Devica

DEVICA

Spoznali boste kdo so pravi prijatelji.

Začetek meseca je lahko precej napet in stresen. Nekatere zadeve ali odnosi se bodo končali, saj so že bili na robu propada. To vas morda ne bo presenetilo, a vas lahko vseeno razočara. Pozorni pa bodite tudi skozi cel mesec, komu zaupate, saj bi lahko izvedeli, da nekatere osebe niso to, za kar se izdajajo. Znajdete pa se lahko tudi v ljubezenskih težavah. Nekje proti sredini meseca bodo pričele prihajati bolj mirne energije. Nekako se boste sprijaznili z preteklostjo in nadaljevali svojo začrtano pot. Prejmete lahko tudi dobre novice, predvsem na področju službe. Pričeli pa boste tudi okrevati po težkih preizkušnjah. Zato si vzemite čas zase, počivajte in meditirajte, naj se povrne vaša energija. Če pa ste bolni oziroma boste zboleli, boste hitro in uspešno okrevali. Konec meseca bo zelo srečen. Sreča vas bo nenadno “obiskala”. Izpolnijo pa se vam lahko tudi nekatere želje, zato bo sreča še toliko večja. Očistite se tudi vseh negativnih energij, da bi lahko srečo in mir občutili še toliko bolj globlje.

Srečni dnevi za devico:

11., 19., 25. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje devica:

Roza, modra, temno rdeča in bela.

Kristal, ki bo pomagal devici skozi mesec:

Dalmatinski jaspis, lapis lazuli, fluorit in amazonit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, Yerba Santa, kopal in kokos.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Tehtnica

TEHTNICA

Imeli boste nove priložnosti.

Skozi mesec se vam lahko prikaže več novih priložnosti, predvsem na področju službe in ljubezni, možne pa bodo tudi kakšne avanture. Na začetku meseca boste polni nove energije, zato se boste poganjali novim znanjem in izzivom naproti. Postali boste pogumni, zato se ne boste zmenili za druge. Želeli boste le doseči to, kar ste si zadali in kar si želi vaše srce. Predvsem boste prisluhnili svojemu srcu kaj si želi.V vaše življenje pa lahko vstopi tudi oseba, katera vam bo povrnila vero v ljubezen. Druga polovica meseca bo bolj težavna. Postavljeni ste lahko pred večji izziv. Ali boste nadaljevali svojo pot ali boste zaključili s tem poglavjem? Odločitev je lahko težka, a pomislite, kaj je najbolje za vas. Morda bo najboljša odločitev, da se prepustite in dovolite, da v vaše življenje vstopi tisto, kar si resnično zaslužite. Potrebno bo nekaj potrpljenja, a se bo izplačalo! Če boste želeli nove začetke v svojem življenju, boste vsekakor morali končati nekaj starih zadev ali pa tudi odnosov, ki so že usojeni na propad. Končajo se pa lahko tudi sami od sebe. V tem mesecu je možna tudi selitev ali načrtovanje selitve.

Srečni dnevi za tehtnico:

2., 9., 14. in 20.

Barve meseca za nebesno znamenje tehtnica:

Modra, oranžna, bela in črna.

Kristal, ki bo pomagal tehtnici skozi mesec:

Rdeči jaspis, beli ahat, modri ahat in črni obsidian.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, benzoin, jasmin in čajevec.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Škorpijon

ŠKORPIJON

Pričeli boste razmišljati o svoji prihodnosti.

Če si želite spremembe v svojem življenju bo potrebno narediti nekaj odločilnih korakov. Vsekakor bo potrebno končati zadeve in odnose, kateri so usojeni na propad ter ni nobenega premika na bolje. Nekatere zadeve in odnosi pa se lahko končajo tudi sami od sebe. Ne boste pa preveč razočarani, saj boste to pričakovali. Najbolje bo, da se osredotočite nase in poskrbite za svojo prihodnost. Vsekakor bo čas pravi, da naredite potrebne spremembe in načrte, katerih se je dobro potrem držati, da bi uresničili svoje sanje. Prejmete lahko tudi dobre novice ali pa ste poslovno vabljeni v tujino. V drugi polovici meseca lahko postanete bolj čustveni in se pričnete spominjati preteklosti, posebno, če ste samski ali pa ste pred kratkim izgubili prijatelja. Če imate simpatijo, bi lahko med vama zagorel plamen ljubezni, zato izkoristite priložnost! Proti koncu meseca lahko pričnete opažati, da se v vaše življenje vrača preteklost. Prihajajo lahko osebe iz preteklosti ali pa neke nedokončane zadeve. Če imate nekaj še neurejenega v preteklosti, je dobro, da to sedaj končate in zaključite. V tem mesecu pa so možne tudi selitve ali načrtovanje selitve.

Srečni dnevi za škorpijona:

14., 19., 24. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje škorpijon:

Siva, rdeča, zelena in modra.

Kristal, ki bo pomagal škorpijonu skozi mesec:

Ametist, roževec, angelit in turkiz.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolj, da jih uporabljate skozi mesec:

Črni žajbelj, gum opoponax, mira in cimet.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

STRELEC

Bodite premišljeni.

Prva polovica meseca je lahko zelo srečna in prijetna. Pričnejo se vam lahko izpolnjevati želje in vaše sanje postanejo otipljive. Dobro je, da pazite na svoje misli in kaj si želite, saj bi se vam lahko to vse uresničilo. Pomembno je tudi, da ste premišljeni in da vse delate z majhnimi koraki. Najdete lahko tudi notranji mir, ki vam bo pomagal ohranjati vašo srečo. Ne dovolite pa, da bi drugi okoli vas in okoliščine vplivale na vaš notranji mir. Pričeli pa se boste tudi zavedati, da imate ob sebi dobrega prijatelja, kateri vam je pripravljen pomagati ter stati ob strani. Če boste potrebovali pomoč ali nasvet, se obrnite nanj, saj vam lahko poda moder nasvet ali kakšno novo idejo. Če pa opažate težave na zdravstvenem področju, je zelo dobro, da obiščete svojega osebnega zdravnika. Proti koncu meseca bi lahko postajali vse preveč trmasti. Pričeli boste zreti pred sabo in ne boste želeli videti nobene nove priložnosti. Dvignite svojo glavo pokončno in bodite odprti za novosti, prisluhnite ljudem, kaj vam imajo za povedati. Previdni pa bodite s svojimi financami, posebno, če razmišljate o posojilu, kreditu ali investiciji.

Srečni dnevi za strelca:

2., 9., 14. in 21.

Barve meseca za nebesno znamenje strelec:

Sinje modra, zlata, svetlo zelena in bela.

Kristal, ki bo strelcu pomagal skozi mesec:

Sončev kamen, unakit, smaragd in heliotrop.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Yerba Santa, sveti les, priklic obilja in evkaliptus.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo kozorogu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Kozorog

KOZOROG

V vaše življenje vstopa ljubezen.

Mesec bo zelo prijeten in predvsem miren, posebno prva polovica. Pričnejo se vam lahko ponujati različne priložnosti na vseh področjih življenja, predvsem na tistih, ki se trudite in borite. Postali boste bolj čustveni in zaščitniški do svojih ljubljenih oseb. Pazite se le oseb, ki ste jih pred kratkim spoznali, saj bi lahko izkoristili vašo dobroto. Znajdete pa se lahko pred večjo odločitvijo. Pomembno bo, da ostanete mirni, zbrani in dobro pretehtate vse možnosti. Ne prenaglite se, saj bi lahko bilo najboljše že pred vami, a vas bodo slepile navidezno boljše stvari/osebe. Postati pa boste morali tudi bolj potrpežljivi, saj najboljše šele prihaja v vaše življenje. Ne hitite, vendar se ustavite in počasi delajte korake naprej. Veliko lahko pridobite tudi na moči, zato boste lažje pričakali tisto, kar je namenjeno za vas. V tem mesecu lahko pričnete tudi razmišljati o ustvarjanju svoje družine. Imate pa tudi večjo možnost zanositve.

Srečni dnevi za kozoroga:

3., 8., 14. in 24.

Barve meseca za nebesno znamenje kozorog:

Rdeča, zlata, modra in bež.

Kristal, ki bo kozorogu pomagal skozi mesec:

Tigrovo oko, malahit, selenit in hrizokola.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, frangipani, san miguel in Ilang-Ilang.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Vodnar

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo vodnarju pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Vodnar

VODNAR

Prihajajo večje spremembe.

Prva polovica meseca bo zelo prijetna. Vse se bo pričelo odvijati po vaših pričakovanjih. To vas bo vsekakor napolnilo s srečo in zadovoljstvom. Pričele pa se vam bodo prikazovati tudi nove priložnosti predvsem na področju službe in financ. Če ste brezposelni se vam lahko nasmehne sreča in dobite službo. Če pa že imate službo pa lahko dobite povišico ali napredujete. Dobite lahko nove ideje, zamisli in večjo inspiracijo pri delu. Nekje na sredini meseca lahko občutite večjo napetost in čustveno hladnost. To bi vam lahko pomagalo, če delate pri večjih projektih, saj bo vaš um bolj odprt in postali boste bolj razumni. Izkoristite to obdobje, predvsem proti koncu meseca in nadgradite svoje znanje, razširite svoja obzorja ter bodite pripravljeni za novosti in spremembe. Tekom meseca pa se lahko zgodi, da boste postavljeni pred večje izzive, kateri lahko prinesejo tudi konce. Konci so lahko zelo boleči, a morate vedeti, da s tem prihaja v naše življenje nekaj boljšega. Ostanite optimistični in izognili se boste večjim težavam.

Srečni dnevi za vodnarja:

1., 8., 10. in 17.

Barve meseca za nebesno znamenje vodnar:

Turkizna, svetlo rumena, srebrna in temno siva.

Kristal, ki bo vodnarju pomagal skozi mesec:

Rodonit, opal, orgonit in tigrovo oko.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, beli žajbelj, mira in pačuli.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ribam pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Ribi

RIBI

Delajte na svojih načrtih.

V tem mesecu lahko pridobite veliko na moči. Morali boste postati bolj potrpežljivi, če želite dobiti tisto, kar si najbolj želite. Včasih je potrebno počakati na tisto, kar si resnično zaslužimo in ne hiteti ter biti nepotrpežljivi. To bi vam lahko prineslo le težave. Mirno opazujte kako v vaše življenje vstopa sreča in to, kar si želite. Postanete lahko tudi bolj čustveni in dobrosrčni. Bodite previdni le, da ne zaupate slepo, saj bi lahko bili izkoriščeni. Dobite lahko tudi nepričakovano vsoto denarja. V drugi polovici meseca se lahko znajdete pred več odločitvami. Dobro si jih oglejte in pretehtajte možnosti. Kaj je za vas najboljše? Ne hitite s svojimi odločitvami, dobro poglejte, morda se najboljša skriva pred vami. Lahko ste zaslepljeni z navidezni boljšimi, zato bodite previdni. Vzemite si dovolj časa za vse, posebno, kadar je v vprašanju vaša prihodnost. Proti koncu meseca pa se boste pričeli osredotočati na svoje cilje, zato si boste naredili načrte, kako bi jih dosegli. Pri svojih načrtih bodite previdni, delajte jih skrbno in ko jih naredite, se jih potem držite. Če je to, kar vas osrečuje, potem ni razloga, da bi razdrli svoje načrte. Občutek pa lahko dobite, da se mesec odvija zelo počasi in da stojite na enem mestu.

Srečni dnevi za ribi:

7., 10., 18. in 22.

Barve meseca za nebesno znamenje vodnar:

Vijolična, temno zelena, rumena in črna.

Kristal, ki bo ribi pomagal skozi mesec:

Sodalit, unakit, lapis lazuli in turmalin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, zmajeva kri, sandalovina in meta.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?


Tudi vaš oglas je lahko tukaj!