Spodaj boste našli nov mesečni horoskop za mesec:

September

Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ovnu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Oven

OVEN

21. 3. – 19. 4.

Poslušajte svoje notranje vodstvo.

Prva polovica meseca je lahko malce bolj težavna, saj boste morali najprej razrešiti določene težave, če boste želeli po svoji poti hoditi ne moteno. Zgodi se lahko, da boste nekatere bitke izgubili, vendar to še ne pomeni, da je vsega konec, saj tukaj se bo šele vse začelo. Pomembno bo le, da se zavedate, da tisto, kar vam je namenjeno bo prišlo k vam ob pravem času, zato hitite in ne delajte stvari na silo. Najprej razčistite svojo preteklost, odstranite vse, kar vas ovira in vam onemogoča, da bi hodili normalno po svoji poti, šele nato se boste lahko pričeli boriti za tisto, kar si resnično želite. Zelo pomembno bo, da niste trmasti in situacijo gledate iz širše perspektive. Če vam nekdo želi pomagati ali vam podati nasvet, ne zavračajte tega, prisluhnite kaj vam ima oseba za povedati. Nikoli ne veste, kdaj vam bo nekdo podal dobro idejo ali celo priložnost, da spremenite trenutno situacijo. Pomembno bo tudi, da poslušate svojo intuicijo, saj vam bo pomagala na vaši začrtani poti. Bodite le previdni, da ne boste poslušali svojega strahu, kadar bo prišlo do večjih odločitev. Strah odženite in poslušajte svoje notranje vodstvo.

Srečni dnevi za ovna:

8., 12., 20. in 28.

Barve meseca za nebesno znamenje oven:

Sinje modra in indigo.

Kristal, ki bo ovnu pomagal skozi mesec:

Črni obsidian, sodalit in čaroit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, bosvelija in jasmin.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Bik

BIK

20. 4. – 20. 5.

Izkoristite energijo za svoje želje.

Ne zapravljajte svoje energije za stvari, ki jih ne morete spremeniti, nimate vpliva na njih, saj boste tako porabili vso energijo in boste še vedno stali na istem mestu. Raje se osredotočite na stvari, ki jih imate moč spreminjati, tako boste se pričeli premikati po svoji poti. Morda bodo nekatere poti težje, vendar boste vedeli, da boste zagotovo prišli na pravi cilj. Včasih nas ravno tista težja pot pripelje na pravi cilj. Bodite optimistični in ne dovolite, da bi vam kdor koli ukradel vaše sanje. Pričeli bi se lahko slepiti zaradi določenih stvari. Morda vam bo nekdo nekaj prekrival ali lagal, to boste čutili, vendar boste še vedno verjeli, da govori resnico. Če vam vaša intuicija pravi, da nekaj ni v redu, se odmaknite čim prej. Morda boste čakali na nekaj, da se spremeni ali pa bodo nekatere vaše želje trenutno nemogoče. Skušajte biti čim bolj realni in si ne dovolite, da bi bili kasneje tarča posmeha. Nekje v drugi polovici meseca bodite pozorni, kdo vam želi pomagati in kdo si želi vas izkoristiti.

Srečni dnevi za bika:

11., 16., 20. in 27.

Barve meseca za nebesno znamenje bik:

Zlata in vijolična.

Kristal, ki bo pomagal biku skozi mesec:

Aventurin, kamena strela in citrin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, cedra in pačuli.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Dvojčka

DVOJČKA

21. 5. – 20. 6.

Spoznali boste, da ste na pravi poti!

V tem mesecu boste imeli veliko novih priložnosti, katere boste lahko sprejeli, če boste to le želeli. Zgodi pa se lahko tudi, da boste dobili veliko priložnost, večjih sprememb, kot so selitev, zamenjava službe in podobno. Morda se odločite za popolnoma drugačen način življenja. V tem mesecu bodo primerni novi začetki, zato, če si želite začeti nekaj znova ali na novo, je sedaj odličen čas! Imeli boste moč in pogum, da speljete vse do konca in naredite vse tako kot morate. Naj vas ne bo strah novih začetkov in večjih sprememb, saj so sedaj le-te potrebne. Pojdite za svojimi željami in ne dovolite, da vas kdor koli ustavlja. Če je vaš občutek pravi, potem se ne pustite motiti. Mogoče boste dobili občutek, da potrebujete pri nekaterih stvareh pomoč. Nikar vas naj ne bo sram prositi zanjo, saj ni nič narobe, če kaj ne veste ali niste prepričani. Posebno velja, če boste stopali po novih poteh, takrat previdnost ne bo odveč. Prijatelji vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. Če boste poslušali svoje srce, boste kar kmalu spoznali, da ste na pravi poti in da ste vse bližje svojem želenemu cilju. Skozi mesec, posebno proti koncu meseca je dobro, da popazite tudi na svoje zdravje. Če opažate, da imate težave že nekaj časa, je dobro, da se posvetite zdravniku.

Srečni dnevi za dvojčka:

2., 14., 21. in 28.

Barve meseca za nebesno znamenje dvojčka:

Pastelno vijolična in oranžna.

Kristal, ki bo pomagal dvojčku skozi mesec:

Heliotrop, ametist in smaragd.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, benzoin in sivka.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?

RAK

21. 6. – 22. 7.

Nekatere zadeve boste morali izpustiti.

Mesec je lahko nestabilen, zato se boste morali naučiti se prilagajati. Začetek meseca boste občutili nove energije, katere vam bodo dale nov zagon za stvari, ki jih radi počnete. Prejmete lahko tudi pomembno sporočilo, katero pa vas bo razveselilo. V tem času je dobro, da opravljate stvari, za katere navadno nimate energije, saj boste sedaj imeli dovolj energije, da opravite vse, kar je potrebno. Kasneje v prvi polovici meseca boste občutili nenadne spremembe v energiji, ta bo postala bolj čustveno hladna. Med tem času se ne boste toliko zmenili za druge ljudi, vendar boste čas želeli posvetiti sebi. Kar pa ni s tem nič narobe, vse dokler ne škodujete drugim. V drugi polovici meseca bi se vam lahko nasmehnila sreča v ljubezni, vendar boste morali najprej preteklost izpustiti, da bi lahko v vaše življenje vstopilo kaj novega. Tisti, ki pa ste že v razmerju pa lahko pričakujete izboljšanje odnosa, posebno, če ste bili v kakšnih nesoglasjih. Konec meseca pa je lahko napet, saj bodo prišle težje energije. Pomembno bo le, da si ne zatiskate oči in da resnici pogledate naravnost v oči. Prej, ko se boste sprijaznili z resnico, bolje bo. Mesec bo odličen tudi za opuščanje slabih navad.

Srečni dnevi za raka:

3., 6., 16. in 24.

Barve meseca za nebesno znamenje rak:

Bela in modra.

Kristal, ki bo pomagal raku skozi mesec:

Garnet, topaz in snežni obsidian.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, mira in sandalovina.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Lev

LEV

23. 7. – 22. 8.

Najdite ravnovesje.

Da bi prišli do svojega želenega cilja, boste morali najprej najti ravnovesje, tisto srednjo pot in se nekaterim stvarem odpovedati. Dovolite, da iz vašega življenja odidejo stvari in osebe, ki niso namenjene za vas ter pustite tiste stvari in osebe v svoje življenje, ki so namenjeni. Znajdete se lahko v kočljivih situacijah, iz katerih boste morali vedeti najti pot. Trudite se le, da ne zaidete še v večje težave in se izogibajte konfliktom. Najpomembneje bo, da hodite po svoji začrtani poti in se ne dovolite motiti. Prisluhnite svoji intuiciji. V drugi polovici meseca lahko občutite notranjo stisko, katera je lahko povezana z ljubljenimi osebami ali pa se bodo pojavile težave na finančnem področju. Ta stiska je lahko močna, zato bi bilo dobro, da nekoga, ki mu zaupate prosite za pomoč. Tako boste lažje prešli iz težav. Nekatere situacije se bodo ustavile ali pa se bodo premikale zelo počasi, zato bo to odličen čas, da negujete sebe in svojo dušo. Razrešite težave, ki jih imate, da boste lahko nemoteno hodili po svoji želeni poti in, da boste lahko hitreje prišli ter sigurno na svoj cilj. Izkoristite ta mesec za počitek, premislek in to, da najdete svoj notranji mir.

Srečni dnevi za leva:

2., 6., 15. in 25.

Barve meseca za nebesno znamenje lev:

Sinje modra in oranžna.

Kristal, ki bo pomagal levu skozi mesec:

Akvamarin, lapis lazuli in selenit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, kopal in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo devici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Devica

DEVICA

23. 8. – 22. 9.

Izogibajte se tekom meseca konfliktom in tekmovalnosti!

Začetek mesec je lahko čustveno hladen, zaradi česa boste bolj uporabljali razum kot srce in boste tudi bolj strogi. Uspela pa vas bo omehčati oseba, ki bo vam zelo pomembna. S to osebo lahko imate tudi možnost ljubezenskega razmerja ali pa zelo dobrega prijateljstva. Če pa ste že v ljubezenskem razmerju, boste postali bolj čuteči in se boste maksimalno potrudili za svojo boljšo polovico. Ker pa boste že ljubezensko naravnani se lahko posvetite tudi osebni in duhovni rasti, saj se boste veliko lažje učili. Ne pozabite pa nameniti ljubezen tudi sebi, saj je ta prav tako zelo pomembna! Z ljubeznijo do sebe, boste privlačili ljudi in stvari, ki so namenjeni za vas! Tekom meseca se vam lahko izpolni tudi določena želja, katero si že dlje časa želite. Bodite pa pozorni, da se ne boste razburjali zaradi malenkosti in se prepirali, saj bi bilo škoda vaše energije. Izogibajte se pa tudi preveliki tekmovalnosti, saj bi lahko izgubili ali se celo osramotili. Zato je najbolje, da se v tem mesecu osredotočite na ljubezen in čutenje.

Srečni dnevi za devico:

12., 17., 22. in 29.

Barve meseca za nebesno znamenje devica:

Siva in roza.

Kristal, ki bo devici pomagal skozi mesec:

Roževec, sivi ahat in malahit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, sveti les in limona.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Tehtnica

TEHTNICA

23. 9. – 22. 10.

Ne zaupajte vsakomur!

Začetek meseca bo prijeten, saj bo prisotna ljubezenska energija. Pričeli boste razmišljati z vašim srcem kar vas lahko občasno vodi do razočaranja, saj nekatere osebe ne bodo to, za kar so se izdajale zato previdnost ne bo odveč. Posebej bodite previdni, če boste v svoje življenje puščali nove ljudi. Imate lahko tudi nove možnosti na področju ljubezni, predvsem, če ste samski, se vam lahko pojavi priložnost, da osvojite svojo simpatijo ali pa spoznate primernega partnerja zase. Nekateri dogodki pa bodo čustveno hladni in bodo od vas zahtevali, da uporabite svoj razum. Zaradi tega se lahko pojavijo težave za katere boste mislili, da so brezizhodne. Te težave bodo le navidezno brezizhodne, če boste odprli oči in sprejeli resnico takšno kot je, boste videli, da se težave dajo rešiti. Posebno v teh obdobjih bodite previdni komu boste zaupali, saj bi vas lahko le dodatno razočarali. Zaupajte le osebam, ki jih zelo dobro poznate!

Srečni dnevi za tehtnico:

3., 7., 11. in 19.

Barve meseca za nebesno znamenje tehtnica:

Rumena in zelena.

Kristal, ki bo tehtnici pomagal skozi mesec:

Hovlit, rdeči jaspis in angelit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, zmajeva kri in vanilja.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Škorpijon

ŠKORPIJON

23. 10. – 21. 11.

Obujali boste spomine.

Mesec je lahko zelo uspešen, če se boste potrudili in se izkazali, posebno na ljubezenskem področju. Našli boste pravilno pot, katera vas bo vodila do želenega cilja. Pričeli boste opažati, da se vam želje počasi uresničujejo. Tekom meseca se vam bodo pojavile nove možnosti na praktični ravni in ljubezenskem področju zato bodite pozorni, da boste zgrabili priložnost! Če ste že v ljubezenskem razmerju boste ugotovili, da je oseba poleg vas tista ta prava in da želite z njo ostati do konca. Samski pa se boste morali potruditi, če boste želeli spoznati primerno osebo zase. Proti koncu meseca lahko pride do čustveno hladnega obdobja, katero vas bo prisililo, da pričnete razmišljati razumsko. Vendar, kljub temu obdobju ostanite zvesti svojemu srcu in notranjim občutkom. Skozi mesec pa boste obujali nekatere spomine na preteklost. Dobro pa je, da v preteklosti ne ostajate predolgo in se hitro osredotočite nazaj na sedanjost ter prihodnost.

Srečni dnevi za škorpijona:

5., 10., 16. in 21.

Barve meseca za nebesno znamenje škorpijon:

Rdeča in vijolična.

Kristal, ki bo škorpijonu pomagal skozi mesec:

Karneol, labradorit in lava kamen.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, bosvelija in amiris.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?

STRELEC

22. 11. – 21. 12.

Obdobje je lahko čustveno hladno.

Že na začetku meseca boste občutili napetost, zaradi česar boste tudi bolj konfliktni. Ker pa boste večino časa pod napetostjo boste manj storilni in delate lahko veliko napak, zato se raje sprostite. Če se boste sprostili, boste hitro našli pot do uspeha. Čeprav bodo dogodki nepredvidljivi in se hitro odvijali, se lahko naučite, da ohranite mirne misli. Naučiti se boste morali v tem mesecu predvsem to, da se naučite sprostiti in umiriti, saj vam bo to še posebno prišlo prav sedaj. Tako boste delali manj težav in veliko več uspeha. Sreča pa se vam lahko pojavi tudi na ljubezenskem področju. Spoznate lahko dušo dvojčico ali pa ugotovite, da je ta že v vašem življenju! Najbolje bo, da se v tem mesecu posvetite ljubezni in delu na sebi, saj vam ostala področja ne bodo šla prav dobro od rok. Vseeno pa ohranite optimizem!

Srečni dnevi za strelca:

10., 13., 18. in 26.

Barve meseca za nebesno znamenje strelec:

Roza in rdeča.

Kristal, ki bo strelcu pomagal skozi mesec:

Aventurin, indijski ahat in kalcedon.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Črni žajbelj, sandalovina in sivka.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?

KOZOROG

22. 12. – 19. 1.

Imeli boste nove priložnosti!

V začetku meseca se boste veliko oklepali preteklosti, saj boste mislili, da vse kar potrebujete je ostalo tam. Videli pa ne boste, da so pred vam nove možnosti, katere čakajo na vas, da jih zgrabite. Nove možnosti se bodo prikazovale predvsem na poslovnem in finančnem, zato bodite pozorni in pripravljeni na novosti. Vabljeni pa ste lahko tudi v tujino kot poslovno ali pa počitniško. Čeprav boste imeli veliko novosti in odličnih možnosti vam nekaj iz preteklosti ne bo dalo miru zato boste skušali vztrajati v nemogočih zadevah. Ker boste vztrajali v ponesrečenih odnosih/poslih se lahko počutite zelo izčrpane in vas lahko vaše dejanje prične spravljati v obup. Če vidite, da ni napredka ali spremembe, odnehajte in poiščite srečo drugje. Prihaja čas, v katerem boste dobili to kar si zaslužite. Obdobja bodo zelo pravična in tako boste tudi vi. Vse težave in dolgove boste želeli razrešiti na pravični način, brez milosti. Tako boste pričeli okrevati po vseh težkih preizkušnjah in vsemu slabemu, tako si boste nabrali nove moči, za nove začetke, kateri že čakajo na vas! Pustite le, da se vse, kar se mora konča in videli boste, da ste na pravi poti!

Srečni dnevi za kozoroga:

2., 11., 17. in 30.

Barve meseca za nebesno znamenje kozorog:

Siva in pastelno roza.

Kristal, ki bo kozorogu pomagal skozi mesec:

Mahagoni obsidian, beli žad in pirit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, frangipani in jasmin.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?

VODNAR

20. 1. – 18. 2.

Obdobja bodo nepredvidljiva.

Dogodki se bodo pričeli počasneje odvijati, nekatere zadeve pa se lahko ustavijo ali pa celo obstanejo na mrtvi točki. Ker pa do tega lahko pride se bodo vaši načrti pričeli razpadati, saj ne bo šlo tako kot ste si predstavljali. Če pa boste dovolj pozorni boste videli, da s tem prihaja nove priložnost, da se izkažete. Zavedati se moramo, da se včasih nekatere zadeve/odnosi morajo končati, da bi lahko doživeli nekaj boljšega ali ustvarili nekaj boljšega od prejšnjega. Veliko boste tudi razmišljali kaj ste dosegli do sedaj in ali je vredno še naprej hoditi po tej poti. Dobro bi bilo, da prisluhnete vašemu notranjemu glasu kaj pravi, kaj je za vas najboljše. Veliko dogodkov bo tudi nepredvidljivih, za kar boste večino časa zmedeni in se boste pričeli tudi sami obnašati nepredvidljivo, kar lahko vodi do težav, saj ljudje okoli vas ne bodo vedeli kaj si pravzaprav želite. Najbolje bo, da najdete ravnovesje in poiščete v sebi notranji mir. To vam bo v tem času najbolj pomagalo. Mesec pa bo primeren tudi, da opustite slabe navade in v svoje življenje pričnete uvajati zdrave navade. Naredite v svojem življenju zdrave spremembe!

Srečni dnevi za vodnarja:

3., 9., 15. in 22.

Barve meseca za nebesno znamenje vodnar:

Zlata in temno modra.

Kristal, ki bo vodnarju pomagal skozi mesec:

Ametist, tigrovo oko in hrizokola.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, davanam in mira.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?
Horoskop-tedenski-mesecni-letni-nebesno-znamenje-ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ribam pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Ribi

RIBI

19. 2. – 20. 3.

Prisluhnite svojemu notranjemu glasu.

Uživali boste v samoti, saj si boste želeli napolniti svoje “baterije”.Glede na obdobje, ki prihaja za vas je pomembno, da si napolnete svoje “baterije” zelo dobro, saj bo obdobje težko in boste morali ostati zbrani. Nekateri vaši načrti se ne bodo odvijali tako kot ste si jih zamislili, zato lahko občutite veliko razočaranje. Zapustijo pa vas lahko tudi nekatere osebe za katere ste mislili, da se lahko zanesete. Tako se boste znašli na razpotju med žalostjo in veseljem. Ker pa ne boste želeli zapasti v depresijo boste raje postali konfliktni. Umirite svoje misli in prisluhnite svojemu notranjemu glasu kaj vam želi povedati, je to res potrebno, da se počutite napeto in ste razdraženi? Vsekakor ne, ste pozitivna energija in to tudi ostanite! Vendar vedite, da ko se bo razpadlo vse, kar se mora, bo v vaše življenje prišlo tisto, kar potrebujete. Nekatere vaše želje se lahko izpolnijo, vendar jih boste morali najprej manifestirati in potem, dovoliti da se uresničijo. Konec meseca lahko nekaj iz preteklosti obžalujete, vedite, da ni še vse prepozno in da imate moč, da stvari popravite, če si to le želite! Preteklosti ne morete popravite, lahko pa popravite prihodnost, če začnete v sedanjosti.

Srečni dnevi za ribi:

8., 11., 19. in 20.

Barve meseca za nebesno znamenje ribi:

Modra in pastelno zelena.

Kristal, ki bo pomagal ribi skozi mesec:

Sodalit, kamena strela in opalit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Črni žajbelj, San Miguel in kopal.

Želiš izvedeti več o tem, kaj ti bo prinesel prihajajoči mesec?