Spodaj boste našli nov mesečni horoskop za mesec:

November

Horoskop Oven

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ovnu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Oven

OVEN

Večino časa boste posvetili ljubezni

Začetek mesec je lahko malce bolj naporen, saj bo čas, da se spopadete s svojimi težavami, ki jih dajete že dalj časa na stran. Te težave so lahko ljubezenske ali pa čisto druge narave. Ne mečite si peska v oči in naj vas ne tolažijo laži, vendar se soočite z resnico ter pojdite dalje. Morda boste nekatere dogodke obžalovali, a morali boste ostati močni in verjeti, da se vse dogaja v vaše najvišje dobro. Če ste nekaj naredili v preteklosti, za kar obžalujete, se morate zavedati, da v preteklosti ne morete več ničesar popraviti. Zato se osredotočite na sedanjost in prihodnost ter delajte na tem, da se boste izkazali v boljši luči. Spoznali boste, da ste na pravi poti, manjkalo vam bo le malce več poguma, da se gibljete naprej. Pričnete se lahko približevati k svojemu cilju, zato je dobro, da prisluhnete svojemu notranjemu glasu. Morda se bodo nekatere situacije, zadeve ali odnosi pričeli zaključevati, a na to ne smete gledati kot nekaj najslabšega. Saj se bo v vašem življenju kmalu zgodilo nekaj mnogo lepšega in boljšega! Tekom meseca pa se lahko več posvetite ljubezni, predvsem tisti, ki ste v razmerju. Če pa ste samski boste imeli priložnost spoznati prav zanimivo osebo.

Srečni dnevi za ovna:

7., 13., 23. in 28. v mesecu

Barve meseca za nebesno znamenje oven:

Siva, temno zelena, vijolična in bela.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju oven pomagal skozi mesec:

Garnet, modri ahat, obsidian in karneol.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, kamasutra in kokos.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Bik

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo biku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Bik

BIK

Obujali boste spomine.

Čas bo, da prenehate razmišljati o preteklosti in se tam zadrževati, saj nimate moči, da bi tam kaj spremenili. Spremenite lahko le sedaj in v prihodnosti, zato začnite delati na tem, da se boste izkazali v najboljši luči. Oklepanje preteklosti bi vam lahko prineslo več težav, kot pa dobrega. Poglobiti se boste morali vase in najti pravo pot do notranjega miru. Kadar se boste pomirili in našli svoj mir, bo vse lažje in tudi situacijo boste videli drugače. Najdete pa lahko tudi ljubezen v svojih srcih, na katero ste pozabili. Ko boste pričeli izžarevati ljubezen, boste pritegnili še več ljubezni v svoje življenje. Spoznate pa lahko tudi novo osebo, katera vam bo ponovno vlila upanje v ljubezen. Predajte se ljubezni in postanite ljubeči. Proti koncu tedna se lahko pričnejo dogodki odvijati drugače kot bi si želeli. Morda boste spoznali sami, da ni vredno več vašega truda in se boste prenehali boriti ali pa boste neko bitko izgubili. A naj vas ne bo strah, saj se vse odvija v vaše dobro in kar kmalu bo vse dobro! Skozi mesec boste veliko obujali spomine na pretekle srečne dogodke, lahko so iz otroštva, bivše ljubezni ali prijateljstva, ki vas je nekoč osrečevalo. Zgodi pa se lahko, da se ta oseba tudi vrne v vaše življenje in skupaj obujata spomine.

Srečni dnevi za bike:

4., 9., 16. in 20. v mesecu.

Barve meseca za nebesno znamenje bik:

Bež, temno modra, zlata in roza.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju bik pomagal skozi mesec :

Mesečev kamen, opal, smaragd in citrin.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Cedra, bosvelija in ekvaliptus.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Prijavite se na e-novičke ...

Morda prejmete presenečenje!

S klikom na gumb »pošlji«, se strinjate z obdelavo vnesenih podatkov ter z njihovo shrambo. Vaši vneseni podatki bodo uporabljeni izključno za obveščanje o novostih in promocijah, ki se odvijajo na spletni strani in ne bodo nikoli posredovani tretjim osebam. Vsi podatki so hranjeni varno in v skladu z Uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Horoskop Dvojcka

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo dvojčku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Dvojčka

DVOJČKA

Veliko boste delali na svojem projektu ozrioma cilju.

Mesec se bo začel precej dobro, saj boste spoznali, da ste na pravi poti. Potrebno vam bo le še malce poguma, da naredite odločne korake. Vedeli boste, kaj si želite, zato boste pričeli tudi delati na tem in zavedali se boste, da ste vse bližje in bližje cilju. Potrebno vam bo tudi malce časa zase, da o vsem razmislite, si naredite dober načrt in kar je najpomembnejše, da prisluhnete svojemu notranjemu glasu, kaj je najboljše storiti ter kako postopati. Morda lahko dobite za kratek čas občutek, da se dogodki odvijajo zelo počasi ali pa, da so celo obstali na mestu. A ne prehitevajte! Vse bo prišlo k vam, ravno ob pravem času in na pravem mestu. Ko boste prejeli želeno oziroma dosegli svoje cilje, boste tako še bolj hvaležni in srečni. Morali boste biti le potrpežljivi. Konec meseca se vam lahko nasmehne sreča v ljubezni, posebno samskim. Dobite lahko priložnost za razmerje z vašo simpatijo ali pa spoznate novo osebo, v kateri boste videli idealnega partnerja. Tekom meseca pa se boste zelo trudili na svojih projektih/ciljih, zato boste potrebovali veliko energije in volje. Uspe vam lahko veliko!

Srečni dnevi za dvojčke:

1., 9., 17. in 23. v mesecu.

Barve meseca za nebesno znamenje dvojček:

Rumena, modra, rjava in turkizna.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju dvojčka pomagal skozi mesec :

Sončev kamen, turkiz, lapis lazuli in labradonit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sandalovina, kopal in vrtnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Rak

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo raku pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Rak

RAK

Čas bo za osebno in duhovno rast.

Mesec je lahko zelo prijeten, če boste delali na svoji sreči. Posvetite se osebni in duhovni rasti, da bi lahko bolje razumeli dogodke, ki se dogajajo, videli bolj jasno in živeli svoje življenje bolj polno. Ne pozabite pa tudi na svojega notranjega otroka. Posvetite mu nekaj svojega časa, ga negujte in počnite to, kar vas najbolj veseli. Imeli boste dovolj energije in časa, da delate na svojih ciljih, si gradite nove načrte in se odpravite tudi na nove pustolovščine, ki jih vam življenje ponuja. Vse bo odvisno od vas ali boste sprejeli novosti v svoje življenje ter naredili spremembe, ki pa bodo tudi izboljšale vaše življenje. Občutek lahko dobite iz začetka, ko boste uvajali v svoje življenje spremembe, da je vso breme padlo na vaša ramena, a to boste blizu cilja in bodo situacije postajale vse bolj težje. Čaka vas le še en izziv, kateri vas bo popeljal do želenega cilja. Ko boste prispeli na cilj, si boste lahko zopet delali nove načrte kako boste prišli še višje ali pa za nove dosege. Odločite se lahko tudi za korenite spremembe, ki vas bodo popeljale na popolnoma nove poti.

Srečni dnevi za rake:

4., 10., 19. in 21. v mesecu.

Barve meseca za nebesno znamenje rak:

Zlata, črna, siva in oranžna.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju rak pomagal skozi mesec:

Rdeči jaspis, mesečev kamen, haolit in selenit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, opopponax in sivka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Lev

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo levu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Lev

LEV

Narediti boste morali spremembe v svojem življenju.

Če boste želeli uspeti v svojem življenju, boste morali narediti spremembe v svojem življenju, na nekatere situacije pogledati drugače in se morda tudi kaj naučiti. Ne bodite preveč trmasti in zaverovani vase, saj bi lahko marsikaj spregledali in bi vam kasneje bilo žal. Imejte glavo pokončno in bodite odprti za novosti, spremembe ter tudi nove ideje, nasvete. Kadar se boste odprli novostim, bodo v vaše življenje vstopile nove energije, ki vam bodo dale moč, da naredite kaj novega v svojem življenju ali pa spremenite način razmišljanja. Morda je celo dobro, da se pred večjimi odločitvami pogovorite s primerno osebo in o tem dobro premislite, preden se odločite. V drugi polovici meseca se vam lahko pričnejo ponujati različne priložnosti, zato boste morali biti bolj pozorni in prisluhniti svojemu notranjemu glasu, katera je najbolj primerna za vas. Morda se boste morali za katero potruditi in se izkazati. A, če vam vaš notranji glas govori, da je ta odločitev najboljša za vas, se zanjo tudi potrudite. V tem mesecu lahko najdete tudi kakšno zaposlitev ali pa dobite nepričakovan denar. Zelo pomembno pa je, da se za svojo srečo potrudite in naredite tudi težje spremembe v svojem življenju.

Srečni dnevi za leve:

2., 12., 21. in 30. v mesecu.

Barve meseca za nebesno znamenje lev:

Bela, vijolična, temno modra in srebrna.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju lev pomagal skozi mesec:

Kalcit, oniks, peridot in bronzit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Zmajeva kri, beli lotus in Ilang Ilang.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Devica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo devici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Devica

DEVICA

Dogodki se bodo odvijali zelo hitro.

Začetek meseca je lahko zelo prijeten, saj bo bolj čuteč in miren. Svoj čas boste posvečali ljubezni in svojim ljubljenim osebam. Sreča se bo nasmehnila tudi samskim. Spoznajo lahko popolnoma novo osebo ali pa se jim ponudi priložnost za razmerje s svojo simpatijo. Čas pa bo tudi, da sprejmete resnico in si prenehate metati pesek v oči. Tako bi lahko spregledali tudi mnoge druge priložnosti, ki se vam ponujajo. Zato se prenehajte slepiti! Kadar boste sprejeli resnico, se lahko pričnejo dogajati čudeži. Uresničijo pa se vam lahko tudi nekatere želje, ki so zasidrane globoko v vašem srcu. Proti koncu meseca boste pričeli veliko razmišljati o svoji prihodnosti in kaj ste do sedaj dosegli. Znajdete pa se lahko tudi na razpotju, zato je dobro, da vse možnosti dobro pretehtate in si vzamete dovolj časa za premislek. Prisluhnite pa tudi svojemu notranjemu občutku, ki vam bo govoril, kaj je prav in katera pot je najboljša za vas. Skozi mesec pa se lahko dogodki odvijajo precej hitro, zato se lahko na trenutke počutite zmedeno in tudi izgubljeno. Ostanite mirni in premišljeni.

Srečni dnevi za device:

2., 9., 12. in 18. v mesecu.

Barve meseca za nebesno znamenje devica:

Sinje modra, temno siva, roza in rjava.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju devica pomagal skozi mesec:

Puščavska roža, dalmatinski jaspis, ametist in dimni kremen.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Beli žajbelj, mira in pačuli.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Tehtnica

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo tehtnici pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Tehtnica

TEHTNICA

Prisluhnite svojemu srcu.

Pričeli boste okrevati po težkih preizkušnjah. Zato je čas, da počivate, mirujete in si nabirate nove energije. Naučite se meditirati, saj vam bo to najbolj pomagalo, da opustite stare vzorce in si ustvarite nove, bolj zdrave. Morali pa boste tudi kaj narediti za svojo srečo. Čas bo, da pričnete poslušati svoje notranje občutke, saj vam bodo govorili kaj je najbolje za vas, katero poti obrati in kaj spremeniti, da bi lahko sreča vstopila v vaše življenje. Če boste trmasti, strmeli predse in bili zaverovani vase, se lahko zgodi, da boste spregledali mnoge priložnosti ter si sami oškodovali svojo srečo. Morali boste imeti glavo pozdvignjeno in biti pripravljeni na novosti ter spremembe, katere so potrebne v vašem življenju. Vklopiti boste morali tudi razum in nekatere zadeve dobro pretehtati in si vzeti čas za razmislek. Ne delajte nič prehitro, delajte raje manjše korake. Pomembno pa je, da prisluhnete svojemu notranjemu glasu, da vas vodi po pravi poti. Pri večini dogodkov v tem mesecu boste morali vi biti tisti, ki boste vzeli vajeti v svoje roke in morali narediti tako kot je prav. A bodite previdni!

Srečni dnevi za tehtnice:

6., 15., 20. in 26. v mesecu.

Barve meseca za nebesno nebesno znamenje tehtnica:

Bela, črna, roza in zlata.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju tehtnica pomagal skozi mesec:

Turkiz, fluorit, orgonit in kamena strela.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Yerba santa, zmajeva kri in meta.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Skorpijon

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo škorpijonu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Škorpijon

ŠKORPIJON

Občutite lahko notranjo stisko.

Mesec se lahko prične prijetno in s kar veliko energije. Če pa boste želeli, da se dogodki odvijajo v pravo smer, boste morali sami vzeti vajeti v svoje roke, prisluhniti svoji intuiciji in se ravnati po njej ter izpeljati stvari do konca. Kasneje v mesecu lahko pričnete čutiti notranjo stisko. Odpravite jo lahko tako, da se poglobite vase in spoznate kaj vas točno obremenjuje ter pričeti reševati težave. Nič ni narobe, če se za kratek čas potegnete v osamo in si vzamete čas zase, da si odgovorite na svoja vprašanja. V tem mesecu lahko spoznate kdo so pravi prijatelji in kateri so bili z vami le zaradi koristi. To je lahko za vas zelo boleče, a boste kmalu spoznali, da je bolje tako, saj neiskrenih ljudi ne potrebujete v svojem življenju. Bodite hvaležni za tiste ljudi, ki vam stojijo ob strani in so z vami tudi v težkih časih. Proti koncu meseca se vam bo vaša energija povrnila in zopet boste lahko delovali normalno, brez stiske in notranjih tegob. Če boste čutili, da potrebujete pomoč, nikar ne oklevajte in prosite zanjo! Veliko bolje se lahko počutite, če nekomu poveste svoje tegobe, saj vam lahko tudi pomaga ali poda kakšen moder nasvet. Ko bo pa konec težjega obdobja, se ne ozirajte več nazaj, vendar se ozrite naprej v svojo svetlo prihodnost!

Srečni dnevi za škorpijone:

5., 9., 21. in 28. v mesecu.

Barve meseca za nebesno znamenje škorpijon:

Temno modra, vijolična, rdeča in rjava.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju škorpijon pomagal skozi mesec:

Citrin, ametist, celestit in hrizokola.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, agarwood in citronka.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Strelec

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo strelcu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Strelec

Roza ahat

11.9914.39

Roževec – Srce

11.1913.59

Sveti les – Palo Santo 80g-30g sveto kadilo

7.9915.99

Tribal Soul – Dišeče palčke, več vrst

5.99 4.79

STRELEC

Dogajali se bodo čudeži.

Postavljeni ste lahko pred večjo izbiro, zato boste imeli težave, kaj izbrati. Pomembno bo, da se sprostite in prisluhnete svojemu notranjemu glasu. Poslušajte kaj vam govori, kaj je za vas najboljše, saj le vaša intuicija ve, kaj je najbolje za vas. Če se boste odločili za pravilno, vas čaka neizmerna sreča! Počutili se boste prerojeno in izpolnjeno. V vaše življenje bo vstopila sreča, toplina in harmonija. Da bi pa lahko občutili srečo kar se da najdlje, je pomembno, da izpustite iz rok preteklost in zadeve na katere nimate vpliva. Ko se boste sprijaznili s preteklostjo in s tem kar je bilo, se bodo v vašem življenju pričeli dogajati čudeži. Zato spremenite svoj način razmišljanja, posvetite se sedanjosti in prihodnosti. Naučite se vseh lekcij, ki so vam bile dane v preteklosti. Bodite razumni in vedite, da se vse dogaja z razlogom, da se nekaj naučite, da postanete bolj močni, modri in da izveste, kaj si resnično želite. Ne pozabite pa na svojega notranjega otroka, ki potrebuje ljubezen in nego. Posvetite mu dovolj časa in sreča bo trajala še dlje! Sreča se vam lahko nasmehne tudi na področju ljubezni. Če ste samski se lahko v vašem življenju pojavi nova oseba ali pa dobite priložnost za razmerje s svojo simpatijo. Če ste pa že v razmerju, se boste bolj posvečali svoji boljši polovici in ji izkazovali svojo ljubezen.

Srečni dnevi za strelce:

7., 14., 19. in 30. v mesecu.

Barve meseca za nebesno znamenje strelec:

Rumena, turkizna, bela in svetlo roza.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju strelec pomagal skozi mesec:

Roževec, roza ahat, akvamarin in unakit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Sveti les, sandalovina in kafra.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Kozorog

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo kozorogu pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Kozorog

KOZOROG

Mesec bo potekal mirno in brez večjih težav.

Spoznali boste, da ste na pravi poti in da vam manjka le še malo do cilja. V sebi boste občutili zadovoljstvo in srečo, ki bo trajala vse do konca meseca. Občutili boste mir in prepuščali se boste toku življenja ter zaupali procesu. Veliko boste razmišljali o svojem življenju, kaj vse ste dosegli in, kaj je tisto, kar še morate. V mesecu oktobru se lahko zasačite pri mislih o selitvi ali o spremembi svojih načrtov. Znajdete se lahko pred večjo odločitvijo. Vzemite si dovolj časa za premislek in ne pozabite prisluhniti svoji intuiciji, ki vam bo govorila, kaj je najbolje za vas in katero pot je najbolje obrati. Bodite previdni pri izbiri, saj se je lahko najboljša odločitev že pred vami, a vas bodo slepile tiste, ki so morda le na videz, boljše. Zato je potrebno, da umirite svoj um in poslušate svoje notranje občutke. Proti koncu meseca se boste počutili trdno in stabilno, saj boste spoznali, da so vaše odločitve bile pravilne. Čas bo za sprostitev in zabavo! Zadeve doma se bodo uredile, spori se bodo razrešili in v vašem domu bo zopet zavladal mir. Skozi mesec boste naravnani bolj čustveno in boste svojim dragim osebam izkazovali svojo ljubezen ter predanost.

Srečni dnevi za kozoroge:

7., 11., 21. in 29. v mesecu.

Barve meseca za nebesno znamenje kozorog:

Zlata, zelena, modra in rdeča.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju kozorog pomagal skozi mesec:

Heliotrop, hematit, selenit in zlati topaz.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Mira, sandalovina in jasmin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Vodnar

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo vodnarju pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Vodnar

VODNAR

Prenehajte se oklepati preteklosti.

V tem mesecu bo čas, da opustite za seboj vse, česar ne morete več spremeniti, na kar nimate vpliva in se nahaja v preteklosti. Ne glede na to koliko se boste trudili in razmišljali, ne boste storili nič dobrega. Osredotočite se na sedanjost in prihodnost ter se trudite postati boljši človek iz dneva v dan. Če si želite spremembe, pričnite delati na tem. Priložnosti vam bodo ponujene, na vam bo le ali boste te priložnosti sprejeli. Če menite, da ne zmorete vsega sami, se zaupajte dobremu prijatelju, družinskemu članu ali pa psihologu, ki vam bo pomagal, dal nasvet in stal ob strani. Pričnite delati na sebi in spoznali boste, da se vse okoli vas spreminja in da so se pričeli dogajati čudeži. Kar kmalu boste občutili obilje, srečo in zadovoljstvo. Odrešiti se boste morali le slabih, starih vzorcev in negativnih misli. Finančne težave se lahko odpravijo ali pa dobite nepričakovan vir denarja. V drugi polovici meseca lahko postanete bolj dobrosrčni, a bodite previdni komu ponujate svojo roko, saj bi vas lahko le izkoristili. Konec meseca si privoščite počitek in se sprostite. Počnite to, kar vas veseli. Če vas pestijo zdravstvene težave že dlje časa, je sedaj skrajni čas, da obiščete svojega zdravnika.

Srečni dnevi za vodnarje:

5., 11., 20. in 25. v mesecu.

Barve meseca za nebesno znamenje vodnar:

Modra, svetlo zelena, črna in svetlo rumena.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju vodnar pomagal skozi mesec:

Obsidian, moder sončev kamen, turmalin in celestit.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Yerba santa, sveti les in krvomočnica.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?

Horoskop Ribi

Deli horoskop in pomagaj prijateljem skozi ta mesec!

Kateri izdelki bodo ribam pomagali skozi ta mesec?

Izdelki meseca: Ribi

RIBI

Prisluhnite svojemu intuitivnemu občutku.

Vaša intuicija bo v tem mesecu močnejša, zato je dobro, da ji sledite in jo poslušate. Imeli boste priložnost, da pričnete nekatere zadeve/odnose znova. Morda zaključite s starimi in pričnete na novo, obrnete nov list v svojem življenju. A sedaj bodite bolj previdni, da bi se izognili morebitnim težavam in srčnim ranam. Ponudijo se vam lahko nove priložnosti predvsem na kariernem področju in na praktični ravni. Dobite lahko tudi sporočilo iz tujine ali pa ste poslovno pozvani. Za vse kar se boste v tem mesecu odločali, sprejemali, bodite previdni, dobro premislite in se morda tudi pogovorite s primerno osebo, saj bi lahko, če bi prenaglo ravnali, kasneje obžalovali svoje odločitve. Če pa je nekaj, kar obžalujete že v daljši preteklosti in vam ne da miru, si tako le kradete energijo, ki bi jo lahko uporabili za druge bolj pomembne stvari/osebe. Kar se je zgodilo v preteklosti, ne morete več spremeniti. Zato se s tem sprijaznite in se trudite, da teh napak ne boste več ponovili in se trudili, da bo boljše v prihodnosti. V vaših rokah je vaše življenje, zato ravnajte pravilno!

Srečni dnevi za ribe:

1., 8., 12. in 22. v mesecu.

Barve meseca za nebesno znamenje ribi:

Rjava, pastelno roza, temno rdeča in črna.

Kristal, ki bo nebesnemu znamenju ribi pomagal skozi mesec:

Dimni kremen, kamena strela, zoisit in tigrovo oko.

Kadila, dišave in eterična olja, ki je najbolje, da jih uporabljate skozi mesec:

Modri žajbelj, kopal in benzoin.

Želiš izvedeti več o tem kaj ti bo prinesel prihajajoči teden?