Naše načrtovanje duše se začne še preden se rodimo, takrat se poglobljeno pogovarjamo s svojimi duhovnimi vodniki ter drugimi dušami, s katerimi si bomo kasneje delili utelešenje. Med pogovorom, razpravljamo o vseh lekcijah, ki bi jih radi osvojili ter pa seveda tudi o načinih, kako se bomo teh lekcij skozi življenje naučili.

To načrtovanje, ki ga opravimo je zelo pomembno, saj je ta načrt z nami skozi celotno življenje.

načrtovanje duše

Kako poteka načrtovanje duše in kaj takrat načrtujemo?

Načrtovanje duše je podroben načrt, ki zajema:

  • Izbiro življenjskih izzivov in težav,
  • Izbiro staršev,
  • Kje in kdaj se bomo utelesili,
  • Šolo v katero bomo hodili,
  • Domove v katerih bomo živeli,
  • Ljudi, ki jih bomo srečali,
  • Odnose, ki jih bomo imeli.

Ali se vam je že kdaj zgodilo, da ste srečali človeka, za katerega ste imeli občutek, da ste ga poznali že prej, čeprav sta se srečala prvič?

Ta oseba je bila namreč del vašega načrtovanja pred rojstvom. Kadar se vam kraj, ime ali podoba zdijo domači, to pogosto odseva bled spomin na točno tist moment, ko ste načrtovali svoje življenje.

Na številnih seansah, kjer poteka načrtovanje duše, prevzamemo ime in videz, ki ga bomo imeli po rojstvo. Zaradi česar se kasneje tudi lažje prepoznamo na snovni ravni.

Ste že doživeli ali pa slišali za déjà vu?

Ko dobimo občutek, da se je že nekaj zgodilo, da smo že nekje bili ali pa nekoga srečali – pogosto ta občutek pripišemo, da smo to doživeli v prejšnjem življenju.

Vendar je velikokrat tako, da to niso spomini iz prejšnjega življenja temveč spomini na čas, ko smo načrtovali svojo dušo, ko smo načrtovali točno tisti trenutek, da se bo zgodil.

Ko vstopimo na raven zemlje, v duhu pozabimo na svoj izvor. Pred utelešenjem vemo, da bomo izkusili takšno izgubo spomina.

Kot božanske duše želimo pozabiti na svoje pristine intenditete, kajti obujanje spominov nam omogoči izrazitejše spoznavanje samega sebe. Da bi izkusili to poglobljeno zavedanje, zapustimo nesnovni svet – svet radosti, miru in ljubezni. Saj takrat ne izkusimo zares kaj to življenje sploh je!

načrtovanje duše

Načrtovanje duše in kontrast med svetlim in temnim

Brez kontrastov ali drugače, brez preprek ki nastanejo v življenju – se ne moremo zares v celoti spoznati.

Predstavljajte si svet, v katerem vidimo samo svetlobo. Če človek ni nikoli izkusil teme, ne more zares razumeti in ceniti svetlobe!

Kontrast med svetlobo in temo vodi v globlje razumevanje, na koncu pa k obujanju spominov.

Snovna raven (naš svet, na katerem živimo) nam namreč omogoča ta kontrast, saj je podrejena dvojnosti: zgoraj in spodaj, vroče in mrzlo, dobro in slabo…

Tako lahko razumemo:

  • Žalost nam omogoči, da bolje spoznamo veselje.
  • Kaos na Zemlji okrepi naše spoštovanje, do miru.
  • Sovraštvo, ki namerno gojimo v sebi, poglobi naše razumevanje ljubezni.

Ali mislite, da če ne bi nikoli izkusili teh vidikov življenja, da bi lahko potem sploh prepoznali svojo božanskost?

Kako sta sestavljeni naša duša in osebnost?

Duša je iskra božanskega. Osebnost in človek pa sta del energije duše v snovnem telesu.

Osebnost je sestavljena iz začasnih lastnosti, ki obstajajo samo v času bivanja na snovni ravni, ter iz nesmrtnega jedra, ki se po smrti spoji z dušo.

Duša je neskončno prostrana in znatno presega vsako osebnost, vseeno pa je vsaka osebnost njen ključni del, ki ga duša popolnoma ljubi.

Vredno pa je omeniti tudi dejstvo, da ima vsaka osebnost svobodno voljo.

Življenjske težave lahko sprejemamo ali pa se jim upiramo.  Zemlja pomeni raven, na kateri osebnost odigra svojo vlogo, določeno v scenariju, napisanim pred rojstvom – načrtovanje duše.

Kako čustva vplivajo na naše življenje?

Vedno se lahko odločimo, kako se bomo odzvali – jezno in zagrenjeno, ali ljubeče in sočutno.

Ko dojamemo, da smo načrtovali svoje težave, izbira postane jasnejša in precej preprostejša.

Ko smo v svoji snovnih telesih, naše duše komunicirajo z nami, s čustvi in občutki.  Čustva kot so radost, mir in vznemirjenje, kažejo da delujemo in razmišljamo skladno s pristno naravo ljubečih duš.

Občutki strahu in dvomov kažejo, da ne delujemo v skladu s pristno naravo ljubečih duš. Naša telesa so izjevno občutljivi sprejemniki in oddajniki energije, ki nam preko čustev in občutkov sporočajo, ali je naše trenutno izražanje in početje skladno z našo pravo naravo.

 

Več o tem, kako pred rojstvom načrtujemo težave, ki se nam pojavijo tokom življenja, kliknite tukaj: Težave, ki jih imamo tokom življenja, načrtujemo že pred rojstvom 

 

 Podobni članki

Dodaj odgovor