Podarjamo kar 8 GUA-SHA masažnih kamnov

Osmim srečnim izžrebancem bomo podarili masažni kamen za tehniko gua-sha iz popolnoma naravnega – ročno oblikovanega kamna zeleni žad, ki v vzhodni kulturi velja za kamen večne mladosti.

Za sodelovanje kliknite na gumb spodaj in sledite navodilom za uspešno sodelovanje v nagradni igri.

Gua Sha – Masažni kamen, več vrst

(9 mnenj strank)
16.9929.99
portal8-nagradna-igra-guasha-masazni-kamen-fb-p8

Pogoji sodelovanja v nagradni igri

Nagradna igra Portal8.si se prične 10.10.2021 in poteka do 11.11.2021. Po koncu nagradne igre bomo naključno izbrali 8 nagrajencev, vsak izmed nagrajencev bo prejel po en masažni kamen za masažo Gua-Sha iz poldragega kamna zeleni žad v vrednosti 15.99 €.

Pravila sodelovanja v nagradni igri

Za sodelovanje v nagradni igri Portal8.si za Gua-Sha masažni kamen ni potreben nakup storitev ali izdelkov, ki so v ponudbi organizatorja nagradne igre.

Kako sodelovati v nagradni igri Porta8.si za Gua-Sha masažni kamen?

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da vsakdo izmed udeležencev všečka objavo, ki vsebuje nagradno igro. Ostalo je opcijsko.

Nagrajence bo uredništvo Portal8.si izbiralo na podlagi naključnega izbiranja med tistimi udeleženci, ki bodo izpolnili vse tri zahteve. Deljenje objave, všečkanje ter označitev prijatelja.

Udeleženci nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinjajo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in, da bodo za sodelovanje v njej, delovali v skladu z zapisanimi pravili nagradne igre.

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. Za strinjanje s pogoji nagradne igre se šteje sodelovanje v nagradni igri ponudnika.

Vsi udeleženci nagradne igre se strinjajo z zbiranjem osebnih podatkov o nagrajencu za potrebe pošiljanje nagrade, dovoljujejo pa tudi, da se njihovo ime uporabi v avdio ter foto materialu organizatorja nagradne igre.

Po končanem žrebanju bodo javno objavljena imena zmagovalec nagradne igre, o tem pa jih bo organizator obvestili tudi v sporočilu preko platforme Facebook. Za namen pošiljanje nagrade nam bo izbrani udeleženec posredoval svoj naslov.

Udeleženci se pri sodelovanju v nagradni igri strinjajo s tem, da izplačilo nagrade v gotovini ni možno, artikla pa tudi ni možno zamenjati za drug artikel.

Srečno!

portal8-guasha-nagradna-igra-tj-fb