Ste se že kdaj vprašali, s katerim nebesnim znamenjem se v popolnosti ujemate? Katero nebesno znamenje bi lahko bilo vaša sorodna duša? Morda že poznate to osebo? Spoznajte nebesna znamenja, ki se privlačijo in ugotovite ali je to nebesno znamenje že v vašem življenju ali pa, katero nebesno znamenje morate iskati, da bi se z osebo v popolnosti ujeli.

Nebesna znamenja, ki se privlačijo:

Sedaj se osredotočimo, s katerim nebesnim znamenjem se v popolnosti ujemate!

Katera nebesna znamenja privlačijo ovna?

Oven se najbolje ujema z nebesnimi znamenji, ki so mu podobni. To pomeni, da morajo prav tako biti samozavestni, energični, živahni in pustolovski. Če to niso bo oven hitro pričel izgubljati interes. Ovni so znani po tem, da imajo radi hiter tempo življenja, zato jih njihov partner pri tem ne sme ovirati. Njihov partner pa mora prav tako biti odločen, mora si zaupati in sprejeti tudi včasih kakšno tveganje.

LEV:

Oven se z levom odlično ujema, oba se privlačita in sta lahko popoln par! Lev je samozavesten, odločen in šarmanten, zato ovna hitro osvoji levov sij. Levi prav tako kot ovni imajo radi hiter tempo življenja in se v njihovem življenju mora vedno nekaj dogajati. So energični in polni življenja ter radi tudi včasih tvegajo. Zato bo oven v levu videl popolnega partnerja zanj.

OVEN:

Drugo najboljše nebesno znamenje, ki se oven ujema je drugi oven! Ta energija med njima je lahko prav zanimiva, živahna in razigrana. Razumela bosta drug drugega, se spodbujala in točno bosta vedela, kaj potrebujeta, da bi njun odnos obstal.

Katera nebesna znamenja privlačijo bika?

Biki so romantične duše in iščejo partnerja, ki jim bo zvest, jim bo vedel prisluhniti in jih bo razumel. Biku veliko pomeni dom in družina, zato si bo želel tudi takšnega partnerja. Radi imajo, da se počutijo kot, da so edini na svetu za svojega partnerja. Ne marajo igric, zato bo bik zelo previden kadar bo iskal svojega partnerja, a ko ga bo našel mu bo zvest do konca svojih dni. Pomembno pa je za bika, da ima njihov partner prav tako globoka in močna čustva, kot oni sami.

RAK:

Rak je za bika popoln partner, saj ima prav tako globoka čustva in mu veliko pomenita dom ter družina. Bik je poznan po tem, da bo v dom prinesel materialno varnost, rak pa neskončno ljubezen, zato sta ta dva nebesna znamenja usojena en za drugega. Rak bo biku dal potrebno ljubezen in varnost.

RIBI:

Tudi riba bo bika vedela osrečiti in mu prinesti v njegovo življenje ljubezen ter varnost. To je vse, kar bik potrebuje v ljubezenskem razmerju. Riba, kadar se zaljubi ima močna čustva, zato bo bika to vsekakor pritegnilo. Pritegnilo pa ga bo tudi način, kako ribe ljubijo.

KOZOROG:

Tretje najboljše nebesno znamenje za bika je seveda tudi kozorog, saj sta si v večini podobna med seboj. Tako kot bik, tudi kozorog išče ljubečega, zaupanja vrednega partnerja. Zato sta lahko popoln par! Kozorog bo vedel, kaj biku ponuditi, da bi se počutil več kot odlično! Je pa tudi zelo razumen in sočuten ter zvest, kar bi bika zelo pritegnilo.

Katera nebesna znamenja privlačijo dvojčka?

Dvojčki so precej svobodnega duha, radi se šalijo in veliko govorijo. Pritegnile ga bodo osebe, katere prav tako rade govorijo, imajo odličen smisel za humor in so razgledane ter razumne. Če jih boste dolgočasili se bodo hitro odmaknili in izgubili zanimanje. Dvojčkom pa tudi veliko pomeni, če je oseba z njimi sproščena in iskrena.

VODNAR:

Dvojček se bo z vodnarjem odlično ujemal, saj je vodnar prav tako razumne narave, se rad šali in so razgledani ter bistrega uma. Tako kot dvojček je tudi vodnar svobodnega duha, zato ne bosta drug drugega preganjala, delala nepotrebnega pritiska in si bosta med seboj dovolila razumno svobodo.

LEV:

Dvojčka bo lev zelo pritegnil, saj levi imajo močno pozitivno energijo, ki vedno očara. Imajo prav tako, kot dvojčki odličen smisel za humor in niso preveč ljubosumni. Sta kot ustvarjena drug za drugega!

Katera nebesna znamenja privlačijo raka?

Raki so precej čustvene narave. Veliko jim pomeni dom, družina in prijatelji. Brez ljubezni lahko celo zbolijo, zato ob sebi potrebujejo nekoga, ki jih bo razumel in jih ljubil brezpogojno. Raka najbolj privlačijo osebe, ki imajo iste poglede na svet kot oni, so sočutni, razumni, preprosti in zvesti. Raki se navadno hitro vežejo, zato so lahko večkrat razočarani, a če izbirajo med temi partnerji, se bo to le težko zgodilo!

BIK:

Biki prav tako ljubijo brezpogojno, kot raki, zato bo raka to zelo pritegnilo. Prav tako jim veliko pomeni dom in družina, zato sta kot nalašč ustvarjena drug za drugega! Bik bo raka razumel v vseh pogledih, ga podpiral kadar bo čustveno na tleh in mu stal ob strani, kadar se bodo pojavile težave.

DEVICA:

Devica je prav tako, kot ustvarjena za raka, saj je mirne narave in je razumna. Ne mara prepirov in si v svojem življenju želi mir, harmonijo, sploh kar se tiče ljubezenskih odnosov. Devica bo raka prizemljila in uravnala njegova čustva. Zato bo raka to zelo pritegnilo, saj bo videl, da je devica razumna in ga sprejema, takšnega kot je. Device pa so tudi zelo skrbne, zato je to še en dodaten plus, ki bo privlačil raka.

nebesna-znamenja

Katera nebesna znamenja privlačijo leva?

Leva privlačijo osebe, ki so samozavestne, pogumne, skrivnostne, zanimive in rade včasih tudi tvegajo. V levovem življenju se mora vedno nekaj dogajati, zato ne mara dolgčasa in rutine. Privlačijo ga enako inteligentne in razgledane osebe. Če bo nekdo govoril o svojem znanju, ga bo to vsekakor zanimalo in pritegnilo. Rad pa ima tudi uganke, zato mu je tudi všeč, če je oseba malce skrivnostna in jim predstavlja izziv.

OVEN:

Oven je prav tako samozavesten in pogumen, zato bo hitro osvojil levovo srce. Rad tvega, zato kadar bo lev imel kakšno idejo, ovnu ne bo težko tudi tvegati, da bi levu ugodil. Levu z ovnu ne bo nikoli dolgčas, saj ima vedno nove zamisli in ideje, kaj bi lahko počela, ustvarjala… Odlično se bosta ujela v vseh pogledih!

DVOJČKA:

Dvojček je razumne narave in njegov um je bister, zato bo leva te lastnosti vsekakor pritegnile in ga očarale. Dvojček bo z lahkoto levu podal nove zamisli, mu pomagal pri njegovih težavah in ga podpiral pri njegovih ciljih. Na intelektualni ravni se bosta vsekakor ujela. Dvojček je pa lahko tudi poln skrivnosti, zato bo lev užival v raziskovanju.

TEHTNICA:
Tehtnica bo leva hitro očarala, saj so očarljive, šarmantne in samozavestne. Tehtnica bo levu vsekakor pokazala kako ljubiti, čutiti in biti ljubljen. Tehtnica je tudi razumske narave, zato bo lev tudi na tej ravni presenečen. Popolnoma se boste ujela, saj lev potrebuje kot ljubezen, tudi intelektualno raven razmerja. Tehtnica pa mu lahko to vse ponudi, zato se odlično ujemata.

Katera nebesna znamenja privlačijo devico?

Devico privlačijo osebe, ki so prefinjene, inteligentne, ambiciozne in predane. Device so uglajene, urejene in intelignetne osebe, zato iščejo partnerja, ki bo podoben njim. So pa tudi perfekcionistke, zato bodo pri izbiri partnerja zelo previdne in zahtevne. Ne bodo se predale kar tako! Zato, če želite osvojiti devico boste vsekakor morali imeti visoke standarde, da bi vas opazila. Devica pa ne daje toliko na ljubezen, kot daje na intelekt in materialno varnost.

BIK:

Bik je prav tako nagnjen k materialnim dobrinam in ima navadno tudi visoke standarde, zato se bosta na tem področju popolnoma ujela. Biki vedo tudi biti ambiciozni, zato bi lahko devici pomagali pri raznih načrtih ali pa pri poslovnem uspehu. Devica bi v biku prav tako videla tisto stran, ki je ona nima, to je ljubeča in nežna stran. Bik bo devici vsekakor ponudil polno mero ljubezni in občudovanje, zato se bo devica z lahkoto navezala nanj.

KOZOROG:

Tudi kozorog je nagnjen k materialnim dobrinam in je zelo ambiciozen, zato bo devica v njem videla nekaj zelo očarljivega. Kozorog lahko devico enostavno osvoji z svojim razumom in intelektom. A prav tako kot bik, bo tudi kozorog devici podal potrebno ljubezen, sočutje in toplino. Ujemata se v vse pogledih, zato sta lahko popoln par!

Katera nebesna znamenja privlačijo tehtnico?

Tehtnica vsekakor išče nekoga, ki je dobrega izgleda, urejen, samozavesten, ima dober smisel za humor in je razgledan. Tehtnice so čuteča bitja, zato jim ljubezen v življenju veliko pomeni. Strmijo k ravnovesju in harmoniji, zato se bodo prav dobro ujele z osebo, ki je mirne narave, čuteče in jim je zvestoba na prvem mestu. Tehtnica je tudi bistrega uma, zato ji bo poleg izgleda veliko pomenilo tudi, kako je oseba razgledana. Tehtnica pa je naravno očarljiva in šarmantna, zato bo prav vsakega z lahkoto osvojila. Najbolj pa jih privlači to, ko oseba ve, kaj si želi.

LEV:

Levi so očarljivi, privlačni in samozavestni, zato bo tehtnico hitro pritegnil. So tudi zelo razgledani in bistrega uma, kar je še dodaten plus za tehtnico. Tehtnica bo leva hitro osvojila, saj sta ustvarjena en za drugega. Lev pa prav tako lahko hitro osvoji tehtnico z svojim šarmom.

DVOJČKA:

Tehtnica se ujame tudi z dvojčkom, saj dvojčki se radi šalijo, so zabavni in živahni. Tehtničino oko bo dvojček hitro pritegnil, saj so tudi zelo inteligentni in jih bodo z svojim bistrim umom z lahkoto osvojili. Tehtnici pa tudi ob dvojčku nikoli ne bo dolgčas, saj ji bo vedno podajal nove izzive in dogodivščine. Kar se tiče čustvene plati sta si med seboj podobna, zato se boste tudi na tej ravni odlično ujela.

nebesna-znamenja-ki-se-privlacijo

Katera nebesna znamenja privlačijo škorpijona?

Škorpijoni iščejo popolno ljubezen, nekoga, ki je neskončno strasten, ljubeč in ve brezpogojno ljubiti. Škorpijonom ljubezen veliko pomeni, saj so tudi sami precej čustveni in kadar ljubijo, ljubijo brezpogojno. Škorpijona pa bo morala pritegniti tudi telesna privlačnost, saj če te ne bo, ljubezen ne bo popolna. Škorpijoni dajo veliko tudi na spolnost in fantazije.

KOZOROG:

Kozorog je v škorpijonovih očeh popoln partner, saj je ravno prav čuteč, ljubeč, strasten in ljubi brezpogojno. Vse to, kar išče škorpijon! V spolnosti bi se prav tako dobro ujela in kozorog bi mu bil pripravljen uresničiti vsako njegovo fantazijo. Kar pa bi škorpijona najbolj osvojilo je, kozorogova neskončna zvestoba.

RAK:

Rak se lahko odlično ujame z škorpijonom, saj je prav tako čustvene narave in ve biti zelo strasten. Škorpijon bi v raku videl ljubezen in verjetno tudi telesno privlačnost, zato bi ga pričel hitro zanimati. Če se rak prepusti škorpijonu, je lahko to popolna ljubezen in odlično ujemanje. Rak bo dal škorpijonu vso potrebno ljubezen, strast in kar je za škorpijona najbolj pomembno, vedel ga bo zadovoljiti.

Katera nebesna znamenja privlačijo strelca?

Vse kar strelec potrebuje v svojem življenju je nekoga, ki ga bo sprejel takšnega kot je, ga ne bo želel spremeniti in mu bo dovolil svobodo! Strelci so preprosti ljudje, ki ljubijo svobodo in pustolovščine. Od partnerja ne zahteva veliko, želi le zvestobo, svobodo, ljubeč odnos in vsekakor dobro prijateljstvo. Če strelec v osebi ne vidi prijateljstva, potem vsekakor ta odnos ne bo obstal na ljubezenski ravni. Strelca pa tudi pritegne intelekt osebe in njegova razgledanost.

DVOJČKA:

Dvojčki so prav tako preprosti in v odnosu želijo imeti neko svobodo, zato se bosta z strelcem odlično ujela. Dvojčki so tudi inteligentni in se radi učijo, zato bo to strelca vsekakor pritegnilo. Tako kot strelec, se mora tudi dvojček z osebo najprej prijateljsko povezati, šele nato lahko prične razmišljati o neki resni zvezi. Skupaj bosta vsekakor uživala svoje skupno življenje in se odpravljala na razne nove dogodivščine.

VODNAR:

Vodnarji imajo prav tako kot strelci radi svobodo, mir in so tudi pustolovske duše, zato se bosta z strelcem odlično ujela. Vodnar bo strelcu pustil njegovo svobodo in ga ne bo želel spremeniti, saj ga bo sprejel takšnega, kot je. Strelec bo pa ravno tako vodnarja sprejel takšnega kot je in mu dovolil svobodo. Skupaj lahko raziskujeta svet in odkrivata nova znanja. Vodnar pa se prav tako, kot strelec najprej z osebo poveže na prijateljski ravni, šele nato prične razmišljati o ljubezni.

Katera nebesna znamenja privlačijo kozoroga?

Kozorogu ljubezen pomeni največ na svetu, saj ga le to drži pokonci. Kozorog vsekakor išče ljubečega, preprostega in lojalnega partnerja, nekoga, ki mu lahko zaupa ter nanj vedno računa. Kozorog je za svojega partnerja pripravljen storiti vse, zato bo od svojega partnerja pričakoval enako. Kozorogu pa je tudi zelo pomembno, da je njegov partner ambiciozen in ve razporejati z denarjem, saj tako kot ljubezen mu posel ter finance veliko pomenijo.

ŠKORPIJON:

Škorpijoni prav tako iščejo iskreno in popolno ljubezen, zato bi kozoroga to hitro osvojilo. Tako kot kozorogi so tudi škorpijoni čuteči, lojalni in bi za svojega partnerja storili prav vse. Odlično bi se ujela na ljubezenskem področju, skupaj bi lahko uživala v dolgih in nepozabnih nočeh. Njuna ljubezen bi bila vsekakor trajna in težko nadomestljiva.

RIBI:

Kozorog bi v ribah videl popolnega partnerja, saj so ribe čuteče, ljubeznive in jim ljubezen prav tako pomeni veliko. Hitro bi se ujela in njuna ljubezen bi bila večna. Ujela bi se na vseh življenjskih področjih, saj sta si med seboj zelo podobna!

DEVICA:

Device so ambiciozne, delavne in pridne, zato bi kozoroga to vsekakor pritegnilo. Skupaj bi lahko delala tako kot poslovne, tudi ljubezenske načrte za svojo prihodnost. Odlično bi se ujela v vseh pogledih in bi skupaj lahko prav tako veliko dosegla!

se-privlacijo

Katera nebesna znamenja privlačijo vodnarja?

Vodnarji iščejo partnerja, ki jim bo ob enem tudi najboljši prijatelj. So svobodnega in pustolovskega duha. Od partnerja zahtevajo le to, da so do njih iskreni, jim dovolijo “dihati” in so do njih razumevajoči. Pritegnilo jih bo tudi, če bo imel njihov partner enake poglede na svet, s katerim bo lahko gradil svojo prihodnost. Vsekakor pa vodnar uživa v humorju, zato mora njihov partner imeti tudi odličen smisel za humor. Ne pozabimo pa tudi na bister um!

DVOJČKA:
Dvojček je prav tako pustolovskega duha, zato bi se z vodnarjem dobro ujela, ima pa tudi odličen smisel za humor ter je bistrega uma, to bi vodnarja vsekakor pritegnilo! Dvojček bi vodnarju pustil njegovo svobodo in ga sprejel takšnega kot je, zato bi se skupaj odlično ujela. Skupaj bi lahko reševala uganke, se učila in se podajala na razne pustolovščine. Njuna ljubezen pa bi bila popolna!

STRELEC:

Vodnar in strelec sta si med seboj zelo podobna, le da je strelec malce bolj energičen od vodnarja in optimističen, zato bo to vodnarja vsekakor pritegnilo. Strelec bo vodnarju vsekakor spremenil življenje na bolje z svojim optimizmom in šarmom. Strelec bo vodnarja razumel, mu dovolil potrebno svobodo in ga sprejel takšnega kot je, v zameno pa bo pričakoval, da bo prav tako vodnar sprejel strelca, kar ga seveda bo. Se odlično ujemata v vseh življenjski področjih!

Katera nebesna znamenja privlačijo ribi?

Riba išče partnerja, ki bo samozavesten, ustvarjalen, sočuten in se bo lahko povezal z njim na najgloblji ravni. Ribam tudi veliko pomeni, če se lahko z osebo pogovarja o vsem in pri tem ni skrivnosti ali prekrivanja. Imajo rade iskrenost, odprtost in zvestobo, zato to v odnosih tudi iščejo. Ribam ljubezen veliko pomeni, saj so same čustvene, senzibilne in nežne duše. Od partnerja ne bodo zahtevale veliko, le da jih ljubi na pravi način in da je zvest.

KOZOROG:

Tudi kozorog je eden izmed popolnih partnerjev za ribi, saj so prav tako čuteči, mirni in jim ljubezen pomeni največ. Riba bo v kozorogu videla potencialnega partnerja in ga bo želela hitro osvojiti ter ga pridobiti zase. Kozorog bo okoli ribi naredil varen oklep, ob katerem se bo riba vedno počutila prijetno, varno in ljubljeno.

RAK:

Rak bi ribi podal varnost in toplino, ki jo potrebuje. Riba bi se ob raku vsekakor počutila ljubljeno in zaželeno, zato med njima nikoli ne bi ugasnil plamen ljubezni. Oba sta pripravljena se žrtvovati za njun odnos, zato sta neustavljiva. Oba sta čustvena in bi se na čustveni ravni ujela več kot odlično!

BIK:

Riba se lahko z bikom prav odlično ujame, saj sta oba čuteča in jima ljubezen pomeni veliko. Hitro se bosta med seboj povezala in ustvarila prijetno atmosfero. Bik bo ribi podaril vse kar potrebuje in zaščitil njeno nežno stran. Se odlično ujemata v vseh pogledih!

 

Morda vas bo zanimalo tudi: Katera nebesna znamenja se ne ujemajo?Anja A

Prispevek je pripravil/-a Anja A

Rada pomaga ljudem v stiski in njihove misli obrne v pozitivne in ljubeče, saj tega veliko primanjkuje v Svetu - Sočutja. Rada se spopada s težavami in ovirami, zato jo veseli psihologija in človekov um na sploh, poleg se pa odlično dopolnjuje njena veda o duhovnosti ter ezoteriki, ki jo z veseljem uporablja vsak dan svojega življenja. Verjame, da lahko vsak doseže svoje sanje, z močjo pozitivnega razmišljanja in truda.

Dodaj odgovor